Дамският гамбит на Кремъл в БСП тепърва предстои

 

Корнелия Нинова започна кариерата си на партиен лидер с демонстрация на вярност към символа на партията Тодор Живков, на чиито паметник в Правец заведе на поклонение своето ново обкръжение. 

1464619301

 

 

 

На някои от щастливо усмихнати за снимката другари, като Михаил Миков, Атанас Мерджанов, Янаки Стоилов и Румен Гечев, днес вече не им е смешно. Но не защото внезапно са разлюбили Живков, а поради фактическия им развод с Нинова, за която явно се бяха оженили по сметка. Тя обаче им излезе крива. Както и нейната спрямо девствената преданост на “харема” й.

Чудно “семейство Адамс” живее на Позитано 20. И не е вярно, че това си е негова работа, поради което не трябва да се занимаваме с него. Защото то ни занимава със себе си и (не) можем да си представим какво би станало, ако се домогне до властта отново. Орелът, ракът и щуката ще ни се видят като триединството на светия дух в сравнение с “отбора на Нинова”.

Моята коментаторска работилница не работи със слухове, но изтичането на информация към медиите от партийната централа на БСП не може да бъде окачествено като слух. Това е част от вътрешновидовата война и военните коментатори имат всички основания да я вземат насериозно. Например по отношение на заявката някои мастити другари да бъдат прогонени от партията, а не просто от постовете си.

Запълването на”дупката” в центъра на Варна от др. мултимилионер Георги Гергов с държавни пари на стойност 43 и нещичко отгоре милиона лева, стана поредната ябълка на раздора между враждуващите фракции в БСП. Въпросът от политико – технологична гледна точка е, може ли един отделен пирон да запълни дупка – в смисъл, това да се превърне в последния пирон в ковчега на политическото ръководство на “Позитано” и лично на Нинова. 

Ако питате всяка мафия, 43 милиона са достатъчно много пари за свалянето на правителства, какво остава за някаква си партийна водачка, която мнозина в партията смятат за Иван Сусанин в рокля, подобно на легендарния руския селянин , завел полските завоеватели в блатото, с което станал национален герой.

Вярно е, че “селянката” Нинова страшно много се старае да не заведе партията в някакво антируско тресавище, но й е трудно да се мери в това отношение с почетния консул на Русия в Пловдив Георги Гергов. На кого от тях ще заложи Кремъл? 

Това е въпросът, чийто отговор не знаем, ако трябва да сме честни. Защото Москва играе в България с много пешки, коне и офицери, за да държи в шах българския си противник. По формален признак България е точно това, защото е член на ЕС и НАТО, разглеждани като врагове от Кремъл. 

Така че трябва да очакваме някакъв ход с троянския кон, обаче по кой точно фланг ще избере да направи това ръката на Москва ще научим както за отстраняването на Живкова от кръга на приближените му в Политбюро- след свършения факт, осъществен по нареждане от днешния Горбачов в Кремъл.

Ако Нинова се окаже повалена на тази шахматна дъска, за нея остава утешителната награда да отиде на поклонение на живия Орбан. Той вече е погнал и бездомниците в своята страна, но би приютил бездомната Нинова в Будапеща стига да не се е обидила и отказала от любовта си към Путин.

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг, Дамският гамбит на Кремъл в БСП

31 мнения за “Дамският гамбит на Кремъл в БСП тепърва предстои”

 1. А разлюбили я лилиПутин никакъв Орбан, а отвъд океана при синчето,готова бизнес-дама!

 2. БСП, като пряка наследница на БКП, ръководела престъпния по закон комунистически режим в периода 1944 – 1989, също е престъпна организация. Която трябва да бъде поставена извън закона. И заради историята си, и заради днешните си действия. Защото БСП е открито русофилска партия, която работи против България в полза на Русия. Дали ще я ръководи политическата проститутка Корнелия Нинова, Свинаря Гочето Гергов /бивш селски зоотехник и днешен червен муртимилионер и почетен руски консул или някой потомствен комунист е без никакво значение. Тя е антиевропейска, антинатовска и проруска партия от национални предатели, която цял век носи само беди на България. Затова – забрана!

 3. БКП (БСП, ГЕРБ, ДПС, патрЕоти и т.н.) = руско-съветска терористична групировка за унищожение на България.

 4. До всеки който се самоосъзнава като БЪЛГАРИН. Нека подкрепим масово инициативата от 12 септември на Роберт Алтънов. Във всяка публична библиотека, миниум по няколко екземпляра на “Измамата Сан Стефано”. Купувайте и подарявайте с повод и без повод. Без активна просветителска дейност сме обречени на постоянни, натрапчивания “задирания” и “многоходовки” на т.н. братушки. Във всички посоки.
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/D

 5. Здравейте приятели, Понеже виждам как някои наши съмишленици ме подкрепят, та реших да експлоатирам още малко тяхното доверие, защо? Защото вече втори път прочитам за книгата на Нася Кралевска-“БЪЛГАРИЯ ПОД КОМУНИЗЪМ” и какво, какво-казах си, така и така ходя по разни читалища, защото ли да не измоля някой друг екземпляр от тази книга, та да имам по-голямо оправдание за изразходвания бензин.И така, приятели, ако някой ми изпрати екземпляр от книгата на Нася, аз бих я дарявал заедно с “Измамата САН СТЕФАНО Руско-турската поробителна война” Благодаря предварително! Приятен ден

  Posted by Роберт Алтънов | октомври 6, 2018, 10:49

 6. Здравейте приятели, Моля, прочетете текста и ни подкрепете: Преди време / в коментар в иво.вг / развих тезата да направим паричен фонд за закупуване на около три различни книги на Иво, които да дарим. Сега да продължа. Имам на разположение, за дарения, 13 броя от “Измамата ”Сан Стефано”-Руско-турската поробителна война”. Беше ми предоставено от дарителя правото да определя получателите. И още. Чудех се, как тези книги да достигнат до повече читатели. И реших – получатели на книгите да станат българските разпространители на култура – читалищата. Защото читалищните библиотеки заявяват книгите, за които да получат субсидия, но не е сигурен списъка, нито времето на получаване на книгите. Така ми отговориха в читалищната библиотека в Тутракан, където от името на дарителя оставих един екземпляр. Ако продължим да разсъждаваме в тази посока може да разширим предстоящите дарения с примерно, още две други книги на Иво. Това значи поне 300 броя книги. …. Ако одобрявате тази идея е необходимо да направим фонд за дарения. Предлагам, да вземем решение: Подкрепя ли ме само един човек от сдружението “Приятели на Иво”, значи идеята не е добра и тогава предлагам друго: Нека всеки, който има парична възможност и пребивава в градове, които не са областни, да дари “Измамата ”Сан Стефано”-Руско-турската поробителна война” на библиотеката на местното читалище. Аз лично ще изпратя 12-те останали екземпляри в следните градове: Бяла, Борово, Ветово, Две могили, Исперих, Кубрат, Полски Тръмбеш, Попово, Свищов, Тетово, Ценово.…. И още – Моля, някой който може, да изработи рекламен плакат за книгата. Във всяко читалище където ще отидете вие, мой представител или аз, ще оставим този плакат с рекламна цел на табло за обяви. Ще го прочетат интересуващите се и ще бъдат осведомени хората, които се интересуват от история. И така: Нека, който може да ми изпрати файл с корицата на книгата и например следния рекламен текст: “ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ”… Приятeн ден!

  POSTED BY РОБЕРТ АЛТЪНОВ | СЕПТЕМВРИ 22, 2018, 11:35

 7. Пoследно уточнение по делата водени от жеков и тодоров срещу Стопанинът на БЛОГА НИ в Софийският Районен Съд-Наазателно отделение, бул. Скобелев 23
  тодоров: НЧХД № 3556/2018 г. – 116 състав – съдия Ева Пелова- Трифонова, съд. заседание – 31.10.2018 14:30 ч. – очаквана зала № 31
  жеков: НЧХД № 6989/2018 г. – 133 състав – съдия Цветелина Михайлова съд. заседание – на 21.12.2018 г. от 14:30 – очаквана зала № 28

 8. Много точен коментар!
  В сложната игра на Кремъл жертвата на Нинова в определен момент ще бъде наложителна.По критерия на КГБ. За това ще се открият много,много основания и ще се намерят фигури и пешки,колкото са необходими на Кремъл.
  Вероятно жертвите и ходовете на Кремъл ще са принудителни и са обречени на цунгцванг.

 9. ДО „скъсване с Русия”
  1.Този апел е в пространството на въображаемото. БСП е член на Европейската социал-демократическа партия. 2. Комунистическите партии в Източна Европа станаха основно социал-демократически, така че „наследница на БКП” е без значение. Разликата между тях следва не от генезиса им, а от поведението им, така да се каже. 3. И като хипотетично поставите БСП „извън закона”, нейният полит. елит ще обедини организационните и структури под ново име. Точно както стана в началото на прехода.

 10. Пак във връзка с БСП-то. И не само.
  Трябва да бъде сложен край на практиката държавата/партията на власт да ОТПУСКА на пенсионерите за празниците еди-колко си лева. Това е популизъм от серията „хората …бла..бла..бла”. Инфлационна добавка, осъвременявана всяка година и никакви „партийни” подаръци.
  2. Да се сложи крaй на практиката БСП да обгрижва показно нищожен брой пенсионери. Всички пенсионери имат еднакви права. Или да разхожда всички или никого.
  3. След като няма достатъчно пари за посрещане нуждите на застаряващото ни население да се даде тласък на волонтьорското движение. Освен това към всяка поликлиника трябва да има социални работници.

 11. Само се чудя докога в България ще има паметници на червените “лидери”,”вождове “и партизани!Не мисля че в Германия имат паметници на Хонекер ,или пък в Румъния на Чаушеску.

 12. Както е всеизвестно в НРБ има ПОРЦИи в парламенТа, а не “ПАРТии”, особено откакто МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА беше монтиран за калинковоКРАСНОкож “вождь” на НРБ от своите путлеристки МУТРОченгесарски кукловоди!
  И сега МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокТИКВАТА се намесва директно и във вътрешнопартийните отношения между различните главатари на БС(К)П, като им раздава “ПАРТийни” ПОРЦИИ от ПРЦИОНният си “бюджет” с “ИЗЛИШЪЦИТЕ”!!!
  За другите неща може и да НЯМА пари в НРБ ,и заради това се ПОВИШАВАТ всички данъци ,осигуровки и такси , но когато МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА е решил да раздава и “усвоява” десетки МИЛИАРДИ със своите ЛОБИстки ОБРЪЧи, с РАЗПЛУТАТА си калинковоКРАСНОкожа бюрокраДция и със “опозиционните” си ортаци от БСП и ДПС, винаги ще се намерят достатъчно ПОРЦИОНни миларди за това. И от еврофондовете, и от “бюджета”! А и от увеличените заеми на НРБ през последните 4 години!
  Ето и сега МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА е раздал поредната многомилионна ПОРЦИЯ на своят “опозиционен” ПОРЦИОНен другар – г.гергов. А в същото време, за да има достатъчно ПОРЦИИ за такива “отговорни другари” , като гергов, МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА , през последната седмица вдигна многократно ОСИГУРОВКИТЕ за земледелските производители!!!!!!!!
  А, това директно ще ПОВИШИ ОЩЕ повече вече ПОВИШЕНИТЕ цени на хранителните продукти в НРБ, заради ОГРОМНИЯТ ДДС върху храните в БОКОвската НРБ!!!!
  И после ЛОЙалните евродУпетати на бокТИКВАТА говорят за “двоен стандарт” на храните?!?!?!
  Но, как да са КАЧАСТВЕНИ и ЕВТИНИ храните в НРБ, след като МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА обира по 20% от всеки хляб?!?! А ,сега, вече ще обира и самите земледелски производители, които ще трябва да му внасят ОЩЕ по-ВИСОКИ осигуровки?!?!?! Това са милиарди ,от залъка на всички българи ,които ще отиват само в “бюджета” с “ИЗЛИШЪЦИТЕ” на МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА, които той ще продължава да “усвоява” със ПОРЦИОНните си ортаци ,като г.гергов!!!!! Ето тук са “двойните стандарти” при храните, които ще са НАЙ-скъпи и НАЙ-некачествени в Европа , заради НАЙ-високите ДДС и осигуровки при храните в НРБ!
  Същото е положението и със ОГРОМНИЯТ ДДС и над 4 милиона здравноНЕосигурени от МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА. А сега “новият” здравен “министър” на бокоТИКВАТ иска да въведе тотална монополизация в здравепогазването, за да скрие факта ,че вместо да плаща милиарди в НЗОК, бокоТИКВАТА печели от НЗОК по над 500 милиона годишно,заради ДДС върху лекарствата и болниците!!!
  Вместо да ЛИКВИДИРА НЗОК, сега “прехваленият” здравен министър ще засили още повече контрола на “държавата” върху НЗОК и даже върху болниците, което е ПРОТИВОконституционно, защото НЗОК НЕ е “държавна” институция! НЕ е! И “държавата” е в огромен конфликт на интереси , заради което всички чиновници и калинки на бокоТИКВАТА в НЗОК ТРЯБВА веднага да бъдат изгонени с камъни от ръководството на НЗОК!!!
  Единственото нещо ,което може да прави “държавата” в НЗОК е да си плаща 3-4 милиарда здравни вноски за “държавно” НЕосигурените от МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА!!!! И нищо друго!
  А НЗОК трябва да се ликвидира и да се демонополизира!
  Не може “държавата” да печели над 500 милона от НЗОК годишно, и да има някакво участие в ръководството на НЗОК. Освен това “държавата” има и “държавни” болници , и има ПРЯК материален интерес да ги субсидира чрез НЗОК, което е пряк конфликт на интереси ,и това е още една причина да не участва в ръководството на НЗОК. Същото се отнася и за всички лекари ,които получават извършват дейност финасирана от НЗОК!!!
  Третият огромен конфликт на интереси на “държавата” спрямо НЗОК е това ,че тя не може контролира сама себе си какви вноски плаща за 4 милиона “държавно” НЕосигурени!!!
  Заради всичките конфликти на интереси на МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА и неговата ПОРЦИОНна “държава” спрямо НЗОК, ТРЯБВА веднага да бъдат изхвърлени от ръководството на НЗОК ,и да бъде демонополизирана НЗОК!
  И както казахме освен НЗОК , МУТРОмилиционеропитекЪТ е в конфликт на интереси и спрямо НОИ, тъй като не плаща реалният размер на осигуровките за РАЗПЛУТАТА си бюрокраДция от “държавният сектор”, и така прави НЕлоялна конкуренция на заплатите и осигуровките в частният сектор. И по този начин формира ПАРАЛЕЛНАТА сива “държавна” “икономика”! А освен това трябва всички пенсии на “държавните служители” на бокоТИКВАТА да бъдат НАМАЛЕНИ, тъй като той НЕ им е платил дължимите осигуровки! Само на тях, а на всички други пенсионери ,които са се осигурявали сами , трябва да се повишат пенсиите!
  Всички пари ,които МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА не е платил за РАЗПУТАТА си калинковоКРАСНОкожа бюрокраДция в НЗОК и НОИ, от ОГРОМНИЯТ ДДС върху храните,лекарствата и книгите, от повишените осигуровки и данъци за земеделците и всичките други професии, на “минималната” и “максималните” осигуровки, от еврофондовете и т.н. , ще повишават всички цени в НРБ – на храните, на болниците, на книгите!!!
  За да има достатъчно десетки милиарди за ПОРЦИОННИЯТ “бюджет” с “ИЗЛИШЪЦИТЕ”, от който се раздават всички ПОРЦИИ за РАЗПЛУТАТА калинковоКРАСНОкожа бюрокраДция на МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА, за неговите ЛОБИстки ОБРЪЧи, и за “опозиционните” ПОРЦИИ за БСП и ДПС!!!

 13. Като прочетох “….за да държи в шах българския си противник.” посегнах да запитам, а кой всъщност е противникът на Кремъл? Защото Плевнелиев и истинската десница не са на дъската, а народът сме направо под масата…
  но следващото изречение (По формален признак България е точно това, защото е член на ЕС и НАТО,) постави нещата на мястото им.
  Надявам се, че Кремъл си има по-големи дертове и не му е баш до това да избира кой да му развява тук байрака и може да отговори, както се твърди, че е отговорил за Живков – вам виднее.
  Сега проблемът ни е какви ги върши по-малкото зло, дето ни управлява…

 14. “Откраднете историята на един народ и след сто години ще се превърне в стадо прасета, а след още сто ще изчезне” Гьобелс.
  Първото виждаме че се случва. Следва второто. Затова масква влага неистови усилия за паметници, пропаганда подтискане на свободата на словото до 111 място. Затова никой да не се примирява с лъжите от древната ни история та до ден днешен. Като например най- високите цени на газта , монопола на лукойл за ” благото ‘ на България. Колкото и уни и образовани хора да срещам бранят лъжите от древната ни история като сякаш са на заплата от масква. Последното може и да е истина.

 15. Метафората е добра, но…

  Гамбит има, когато още в дебюта някой от играчите жертва фигура, с цел да постигне тактическо и маневрено предимство. Възможно е да последва бърза смяна на няколко фигури и да се стигне до зрелищно разиграване и запомнящ се финал.
  Но това се отнася за игра, в която имаш противник, когото искаш да победиш и от когото очакваш същото спрямо теб. В нашия случай, ако се върнем на шахматната дъска, един и същ играч разиграва и от двете страни на масата. В такъв случай нормално се разиграват вече завършили партии, просто а удоволствие или да не се забравят.
  Нашата политическа картина е по-скоро нагласено тесте карти на маса за покер, на която всички (парламентарно представени проруски партии) играят в съюз срещу един баламурник – българския народ.
  И ще го оберат до шушка, въпреки каретата и флешовете, които му подхвърлят в ръката от време на време, колкото да не обърне масата и да не вземе сопата.

  За съжаление това е играта, която трябва да играем, защото “в града не се играе друга игра”.

  Търкайте билетчета, яко се печели…

 16. Към К. Ганев:

  Прав сте.
  Играл съм доста шах. Като малък бях напреднал достатъчно, за да спечеля в казармата турнира по шах в полка при положение, че от началото на гимназиалния курс, т.е. от около 13-14 годишен ( тръгнал съм година по-рано на училище) не бях сядал зад шахматната дъска.
  Не съм добър в теорията, но знам за дамския гамбит. Все пак реших да употребя метафората заради “благозвучието”.

 17. Наша экономика не производит даже самых простых вещей. Возникли огромные пустые товарные ниши как в простых, так и в сложных отраслях. Мы — экономика, в которой за год производится 609 штук бульдозеров, грейдеров — 709 штук, дорожных катков — 221 штука. За год — 760 штук детских колясок. Штук! В год на 148 млн человек производится 15 тысяч «зонтов для дождя и солнца». Когда крупнейший производитель обуви объявляет о том, что импорт составляет 85% рынка, то начинаешь крутить пальцем у виска, потому что вообще-то в стране живет 148 млн человек. Из них 10–15 млн заняты в сырьевом секторе, но тогда вопрос: чем заниматься всем остальным? Когда вы заходите в метро и видите двух охранников, когда еще месяц назад там стоял один, то становится понятно, что есть масса людей, которые ничего не производят, они могут только регулировать и охранять.

  Яков Миркин, заведующий отделом международных рынков капитала Института мировой экономики и международных отношений РАН

 18. Вестник КАПИТАЛ 10 януари 2017. „Новорегистрирано дъщерно дружество на “Международен панаир Пловдив”, чийто мажоритарен собственик е членът на изпълнителното бюро на БСП Георги Гергов, е получило 8.5 млн. евро кредит от Търговска банка Д на Фуат Гювен. По-малко от четвърт от заема на “Парк-хотел Санкт Петербург инвест” ще бъде използван за ремонт на едноименния хотел в Пловдив, който е апориран в специално създадената компания. С останалата част младата фирма ще придобие друго дружество – в него ще се отцепи част от комплекса “Слънчев ден”, който пак се контролира от Гергов.
  Така на практика социалистът-бизнесмен за пореден път ще използва панаира, в който близо половината от капитала е собственост на държавата и Община Варна, за да прехвърли заемни средства към туристическия си бизнес, който явно опитва да съживи. Подобна сделка беше направена преди малко повече от месец, когато Пловдивският панаир насочи част от полученото финансиране от държавната Българска банка за развитие към друго новоучредено дружество, което пък трябва да развие два други хотела в курорта. Накратко – Гергов получи панаира без състезание и плащане, а сега, в предизборна обстановка, две банки с охота се решават да финансират бизнеса му с 40 млн. евро, ползвайки и полученият подарък.”

 19. У час често се чува фразата „българинът завижда на богатите”. Аз бих казала, поне за този период от историята ни, че не завижда, а се дразни. Преходът компрометира богатството като социална категория и БКП/БСП има важен принос за това. За съжаление, този принос не се обсъжда на партийните конгресите. Язък, защото другарите със задница на стратегически точки демонстрираха сплотеност, организираност, гъвкавост, оптимизъм и вяра в победата (си) – ценни и непреходни партийни качества. Непреходни качества през преходен период. Това не е просто организиран келипирджилък-това е партиен майсторлък! Така че вместо да завиждате и да хейтрите пийте по една студена вОда, и въобще, стойте до кладенеца. За да не притичвате.

 20. Много добре го е казал ИВО.
  И “ганбит” си е на мястото метафора, няма нужда от пояснения, допълнения, вмъквания.
  Така е при “б”сепе и курлелка.
  За съжаление, “така” е и при производните й, на първо място герп.

  Още малко:

  ТЕ ТАКА се прави диверсификация и независимост в енергетиката от Проклетата русия:

  ПОЛСКАТА национална нефтогазова компания подписва с Американски компании дългосрочно споразумение за 20 години за доставяне на но 1 млн тона втечнен газ годишно. Миналата година Полша вече си достави втечнен Американски газ.

  КАКВО пречи на нас??
  Просто нямаме преобладаващото желание!
  Вървим си фсеки ден с фтикнат отзад руски, най-скъп На Света и най некачествен, и очевидно се кефим така…

  https://www.reuters.com/article/us-pgnig-lng-usa/polands-pgnig-signs-agreements-for-long-term-lng-supplies-from-us-idUSKBN1JN0LW

 21. Вчера говорих със съсед от блока – младеж, 4 месеца работил като келнер на морето. Като го питах как се държат руснаците, започна да ги псува. Масово крадяли. От ресторантите бягали и не си плащали сметките. На тръгване от хотелите – кърпи, чаршафи, възглавници и даже дръжки на врати. Масово крадяли и от магазини, сергии и пазари. Децата им – също.

  Няма нужда от коментар.

 22. Драги СКЪСВАНЕ С РУСИЯ:

  Подкрепям вашето отношение и към “б”есепе. Така трябва да се мисли. Way of Thinking.
  Друг е въпросът политически реалности или намиране на решения, посред генерирани от други фактори “дадености”, не от нас, като взети решения, вотове и т.н.

 23. Путин: При ядрена война руснаците ще отидат в рая

  https://www.mediapool.bg/putin-rusnatsite-shte-idat-v-raya-pri-eventualna-yadrena-voina-drugite-prosto-shte-umrat-news285177.html

  Тоя психопат е решил да приключи света. Цел минимум: да види сметката на цялата планета. Който се мазни на този масов убиец е не по-малко от негов съучастник.

 24. Драги съмишленико AWACS,

  И преди 30 години много малко хора вярваха, че Империята на злото ще се срути и някога ще видим демокрация. Но стана! Отделна тема е, че тя постепенно изчезва пред очите ни чрез мутантите на московската БКП – БСП, ДПС, ГЕРБ, ПатрЕоти /INVISIBLE KID/ и tutti quanti безродници. Периодически пиша, че те трябва да бъдат забранени, защото това така или иначе предстои /след скорошното рухване путинския режим/ и не трябва да се забравя.

  И поредната смешка от кочината /за съжаление днес не мога да намеря статията/: поради липса на пари за лечение на раково болните, из руските онкологични болници официално разнасяли чудотворните мощи на не знам кой си руски светец, за да помогнат.

  И като казвам, че днешна Русия е в Средновековието, някои хора не вярват.

 25. Мисля, че кремълските им шефове са заложили на някакъв подобен на техния модел с борисов и радев в ролите на пут.ин и медведьев, които да си менкат властта. Научих, че като търсили кандидат за президент преди две години, условието било да прилича на… борисов. Е, радев малко повече прилича на цветанов, но това не пречи да му изфабрикуват и поддържат висок рейтинг, за да му създадат ореола на обединитен на (почти) всички недоволни от борисов (чиито брой видимо расте). И ще изглежда сякаш случайно и БСП се е намърдала под радевото крило, но нищо случайно няма да има, точно както преди 18 години столетницата неслучайно използва кобурготев, за да я върне на власть.
  А нинова ще си вземе хонорара за успешно изиграната роля на бушон и току-виж се оттеглила в “бизнеса” или в пенсия.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.