Путин надцака Ленин и Хрушчов в мотивирането на руснаците да се жертват заради лудостта на вождовете си

imagesimages-1images-2Unknown

 

 

 

 

Комунистическата мечта да бъде сринат стария строй на каквато и да било цена най-добре е изразена от най-циничния представител на тази идеология. Владимир Улянов, по – известен като Ленин, проповядвал, че в името на комунизма си струва да загинат 90 милиона руснаци, за да живеят останалите 10 при победилия комунизъм. Следовникът му Никита Хрушчов обещаваше на съветските граждани, че комунистическият рай ще настъпи през 1980 г. върху руините на капитализма , блъфирайки междувременно с ядрена мощ.

Ето че и Путин се включи в тази съветска традиция. Той се оказа дори по-голям подстрекател от болшевишките вождове. Обещанието му пред т.н. младежки дискусионен форум “Валдай” в Сочи вчера, според което изпепелените от термоядрени експлозии в случая на война руснаци ще отидат в рая, надхвърли всякакви предишни опити за мотивиране на руснаците да се жертват заради лудостта на своите водачи към неосъществимия руски имперски блян за световно водачество.  

Както се вижда, никак не са солови заканите Ню Йорк или Америка изобщо да бъдат унищожени, отправяни от пропагандисти, като телевизионният водещ Кисельов или размахвани от истериците, като крайният шовинист Жириновски. Явно става дума за налудност в главния мозък на властта.

Същевременно Путин доказа, че няма гадост, извършена в Русия от руснак, за която да не  стовари вината на американците. Той не се поколеба да им припише вина за масовото убийство в колежа в Керч, за което била виновна глобализацията и “ трагичните събития в американските училища”. 

Убийството в колежа в Керч – ако трябва да правим аналогии изобщо, напомня преди всичко на норвежкия случай с Брайвик не за друго, а защото и в двата случая става дума за сънародник , избил десетки младежи от ирационално чувство, мотивирано от болезнено желание за социален реванш и личностна изява. Няма го в тази схема образът на злия чужденец, мигранта ( циганина в българския случай) и т.н. Чист руснак на вид, по име и фамилия, биография и т.н. изпозастреля свои връстници с десетки. 

Чудех се дали след установяването на руската самоличност на масовия убиец разстрелът ще бъде приписан някак си на озверял украинец, който не може да понесе руската окупация на Крим, или направо ще бъде вменен на някой американски диверсант. Но предчувствието ми, че Путин ще намери начин да набеди Америка, не ме излъга.

Осмелявам се да възразя на твърдението на Путин, че руският масов убиец подражава на американците. Масовото избиване на невинни сънародници е преди всичко руски патент. Разстреляното царско семейство от банда болшевишки садисти в Ипатиевата къща в Екатеринбург на 17 юли 1918 г. е само един от случите, от които всеки масов убиец ( и в Америка) може да черпи вдъхновение. Става дума за убийство на жени и деца и на само на един мъж между тях.

За останалите милиони избити руснаци от руснаци, да не споменаваме…

Ако кръвожадността спрямо сънародници се предава генетично, май само китайците могат да съперничат на руснаците по отношение на бройката. В училището на историята именно те са световните учители. Камбоджанците копираха своя червен геноцид над собствения народ от китайците, а те пък го взаимстваха и доразвиха “творчески” в китайски мащаби от руснаците.

Колкото до американците, те наистина имат грях. Трябваха доста години, за да се убедят, че Путин не е онзи “прагматик”, с когото може да се разговаря на взаимно изгодна основа, за какъвто дълго той беше нарочен. Щеше по друг начин да му се развие кариерата на Путин, ако те бяха реагирали подобаващо още след като се прояви като масов убиец в Чечня без да жали дори етническите руснаци при унищожаването на половин милионния Грозни, с което се хареса на собствения си народ.  Осем години по-късно “пропуснаха” да му се разсърдят ефективно и при войната му срещу Грузия. Дори и посегателството му срещу огромната по европейски мащаби Украйна можеше да не събуди днешната остра американска реакция ако шпионите на Путин не бяха нагазили толкова брутално в самата американска политика.

Иначе казано, получи се точно като в поговорката. Те го пуснаха под масата, а той се качи върху нея. Сега вече американската администрация заплашва, че ще налага нови санкции на путинския режим всеки два месеца. Лудият, поставен в изолатора , обаче, вече сътвори доста бели. Най-вече в държави, като България, където той спонсорира и поощри петата си колона, за да стигнем до положение, когато всички власти в България, включително т.н. медийна власт, не желаят или не смеят да кажат крива дума за политиката на Кремъл в която и да било област.   

Путин няма да може да изплаши Америка, колкото и да кълне като вещица, че американците, за разлика от руснаците, “просто ще умрат” и няма да отидат в рая. Как обаче опитоменият от Кремъл български “елит” ще бъде изваден от вцепенението пред руската мечка, това е въпрос, на който отговорът се намира отново в ръцете на Москва. Вече се е случвало и знаем, че освобождението от руската хватка зависи от борбата за власт в самата Русия. Не ни остава друго, освен да чакаме това да се повтори. Ще го разберем, че се е случило тогава, когато московските слуги у нас престанат да наричат вандали българските патриоти, изразяващи съпротивата си срещу съветската окупационна символика в България.

 

33 мнения за “Путин надцака Ленин и Хрушчов в мотивирането на руснаците да се жертват заради лудостта на вождовете си”

 1. Най-смирено изразявам съболезнования към близките на убитите. Не трябва да се случват такива неща никъде по света.

  Спомнете си оня виц … “а вие защо биете негрите?!”.
  За мен е виц, но за цели народи е мъдро умозаключение. Животът на милиони хора се върти около омразата към САЩ. Жалко, много жалко е, че в такъв момент на дълбока и неподправена скръб някакъв си там … Путин политизира в своя полза. В рая им се приходило…
  Вървете на майната си!

  Покой за душите на мъртвите. Пепел при пепелта, прах при праха.

 2. Путин говори като същи терорист, само не казва колко девственици ще чакат руснаците в рая.
  Истински православен дижадист!

 3. По поведение Путин все повече заприличва на лудите Хитлер и Сталин преди края им.

  За масовото убийство в колежа в Керч все повече руски коментатори изразяват мнението, че това е организирана терористична акция по подобие на взривените преди години жилищни блокове. Има и много свидетели. Ето например:

 4. Вкратце выступление Путина на Валдае можно в очередной раз охарактеризовать как “доктор снова где-то потерял таблетки”. Органическая неспособность Путина к элементарному связному выражению своих мыслей и полное отсутствие любых сдерживающих мотивов постоянно приводит к таким казусам: даже вполне разумная вещь, как официальное заявление о неприменении первыми ядерного оружия по форме подается в абсолютно неприемлемом виде. Какие мученики, какие жертвы агрессии? О чем он вообще? Мученики – это, вообще-то говоря, дело добровольное. В нашем случае речь может, скорее, идти о заложниках. Но тогда и фраза будет звучать совершенно иначе. Очень и очень знакомо: “…И пусть кто-то попробует стрелять в людей. За которыми мы будем стоять сзади. Не впереди, а сзади. Пускай они попробуют стрелять в женщин и детей. Я посмотрю на тех, кто отдаст такой приказ…”

  Путин застрял где-то на семьдесят-сто лет назад, когда война выглядела как тотальная деструкция противника. В сущности, это были бы его личные проблемы, равно как и наблюдающей его бригады врачей, но в такой парадигме выстраивается, вообще-то говоря, стратегия национальной безопасности. А это уже чревато.

  Современные угрозы выглядят принципиально иначе, чем 100-70 и даже 50 лет назад, и если вы вбухиваете ресурсы в ту стратегию, которая уже не работает, то вы их банально разбазариваете, да еще в условиях, когда вы же значительную часть их попросту разокрали. Представить себе сегодня, к примеру, прямую войну США и Китая (а уж тем более ядерную) может только полный параноик, так как в ней при любом исходе победителей не будет по определению – взаимосвязь экономических систем в таком случае парализует обе воюющие стороны буквально через пару-тройку недель. Уже поэтому угрозы со стороны Китая и США – в сторону Китая не выглядят как орды авианосцев и небо до горизонта в самолетах (хотя военная мощь совершенно не лишняя в качестве аргумента на любых переговорах). А уж ядерное оружие сегодня – это вообще другая эпоха. Особенно учитывая его неадекватную сакрализацию. У ядерного оружия сегодня просто нет целей, если когда-то и кто-то его применит, то исключительно в качестве инструмента террора, а никак не решения стратегической задачи.

  С другой стороны, при все более усиливающейся деградации России по всем направлениям – в том числе и военной деградации – ядерный потенциал России (правда, неизвестно, сколько там его вообще осталось) – это последний аргумент Путина, который, ведя две локальные войны, не сумел продемонстрировать в них ничего не только выдающегося, но даже достойного по уровню. Точнее, нынешний уровень России – это Турция (к примеру). Вполне приличная региональная держава, но и только. И даже здесь в прямых столкновениях с турками баланс не в пользу России. А уж в политическом смысле Турция в Сирии сумела полностью провалить российскую стратегию, и не отдала ни сантиметра сирийско-турецкой границы, куда все три года Путин рвался, но так и не смог дойти. В общем, российская армия не продемонстрировала в Сирии способность решать поставленные задачи в войне с противником явно не самого высокого уровня.

  Вряд ли российское руководство настолько глупо, что не отдает себе отчет в том, что видно невооруженным глазом. Отсюда и возобновившаяся тема с ядерным оружием – напоминание, что оно у нас еще есть. Правда, если пьяная шпана из подворотни будет слишком явно светить заточками перед полицейским патрулем, у того появится настоятельная необходимость в конце концов изъять оружие из рук не слишком адекватных личностей. Если Путин перегнет палку с демонстрацией того, чем он владеет давно уже не по чину, то вполне может вынудить обратить на себя внимание.

  Еще одно свидетельство полной неадекватности президента – его ответ на вопрос о причинах керченской трагедии. Путин привычно свел их к тому, что молодежь пересмотрела интернетов, а потому прониклась чуждой идеологией, ценностями и побудительными мотивами. Кто мешает путинскому режиму насаждать разумное, доброе, вечное, Путин благоразумно не стал упоминать. Почему – понятно. Что может нынешняя Россия предложить нынешней молодежи? Если ты не сын прокурора или депутата, министра или олигарха – то у тебя нет шансов. Вообще. Ни на что. Социальных лестниц нет, социальных перспектив – тоже. Все, что может Путин предложить этим ребятам – сдохнуть мучениками в ядерном огне. Ну, или чуть более прозаично – записаться в ЧВК и убивать дикарей где-то на окраине мира. И сдохнуть уже там. Это всё.

  Безусловно, что такие перспективы Путин вслух озвучивать не станет. Собственно, ему глубоко плевать на всех этих керченских или каких еще молодых людей. Закончил свое выступление он просто – пора закругляться, я тут в Узбекистан лечу, а мне еще в хоккей поиграть надо. Какая нафиг Керчь? Меня там команда ждет, а вы с какой-то чушью ко мне лезете.

 5. До всеки който се самоосъзнава като БЪЛГАРИН. Нека подкрепим масово инициативата от 12 септември на Роберт Алтънов. Във всяка публична библиотека, миниум по няколко екземпляра на “Измамата Сан Стефано”. Купувайте и подарявайте с повод и без повод. Без активна просветителска дейност сме обречени на постоянни, натрапчивания “задирания” и “многоходовки” на т.н. братушки. Във всички посоки.
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/D

 6. Здравейте приятели, Понеже виждам как някои наши съмишленици ме подкрепят, та реших да експлоатирам още малко тяхното доверие, защо? Защото вече втори път прочитам за книгата на Нася Кралевска-“БЪЛГАРИЯ ПОД КОМУНИЗЪМ” и какво, какво-казах си, така и така ходя по разни читалища, защото ли да не измоля някой друг екземпляр от тази книга, та да имам по-голямо оправдание за изразходвания бензин.И така, приятели, ако някой ми изпрати екземпляр от книгата на Нася, аз бих я дарявал заедно с “Измамата САН СТЕФАНО Руско-турската поробителна война” Благодаря предварително! Приятен ден

  Posted by Роберт Алтънов | октомври 6, 2018, 10:49

 7. Здравейте приятели, Моля, прочетете текста и ни подкрепете: Преди време / в коментар в иво.вг / развих тезата да направим паричен фонд за закупуване на около три различни книги на Иво, които да дарим. Сега да продължа. Имам на разположение, за дарения, 13 броя от “Измамата ”Сан Стефано”-Руско-турската поробителна война”. Беше ми предоставено от дарителя правото да определя получателите. И още. Чудех се, как тези книги да достигнат до повече читатели. И реших – получатели на книгите да станат българските разпространители на култура – читалищата. Защото читалищните библиотеки заявяват книгите, за които да получат субсидия, но не е сигурен списъка, нито времето на получаване на книгите. Така ми отговориха в читалищната библиотека в Тутракан, където от името на дарителя оставих един екземпляр. Ако продължим да разсъждаваме в тази посока може да разширим предстоящите дарения с примерно, още две други книги на Иво. Това значи поне 300 броя книги. …. Ако одобрявате тази идея е необходимо да направим фонд за дарения. Предлагам, да вземем решение: Подкрепя ли ме само един човек от сдружението “Приятели на Иво”, значи идеята не е добра и тогава предлагам друго: Нека всеки, който има парична възможност и пребивава в градове, които не са областни, да дари “Измамата ”Сан Стефано”-Руско-турската поробителна война” на библиотеката на местното читалище. Аз лично ще изпратя 12-те останали екземпляри в следните градове: Бяла, Борово, Ветово, Две могили, Исперих, Кубрат, Полски Тръмбеш, Попово, Свищов, Тетово, Ценово.…. И още – Моля, някой който може, да изработи рекламен плакат за книгата. Във всяко читалище където ще отидете вие, мой представител или аз, ще оставим този плакат с рекламна цел на табло за обяви. Ще го прочетат интересуващите се и ще бъдат осведомени хората, които се интересуват от история. И така: Нека, който може да ми изпрати файл с корицата на книгата и например следния рекламен текст: “ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ”… Приятeн ден!

  POSTED BY РОБЕРТ АЛТЪНОВ | СЕПТЕМВРИ 22, 2018, 11:35

 8. Пoследно уточнение по делата водени от жеков и тодоров срещу Стопанинът на БЛОГА НИ в Софийският Районен Съд-Наазателно отделение, бул. Скобелев 23
  тодоров: НЧХД № 3556/2018 г. – 116 състав – съдия Ева Пелова- Трифонова, съд. заседание – 31.10.2018 14:30 ч. – очаквана зала № 31
  жеков: НЧХД № 6989/2018 г. – 133 състав – съдия Цветелина Михайлова съд. заседание – на 21.12.2018 г. от 14:30 – очаквана зала № 28

 9. Потвърждение на думите ми от 16-ти в този блог, няма да се повтарям.
  Путин е готов да изпрати всички руснаци в “рая”, без да му трепне окото!

  Изпитвам съжаление към руснаците, защото се удивлявам на факта, че въпреки методичното изтребване на руската интелигенция от властта в продължение на повече от 200 години, все още в Русия се раждат хора като Солженицин, Стругацки, Немцов, Политковская …

 10. Путин не е луд. Ленин и Хрушчов са жалки политически апаратчици, докато Путин е изграден милиционерски кадър на КГБ. Подценяването му би била фатална грешка, която американците вече допуснаха няколко пъти.

  Дано съм лош пророк, но с избирането на Тръмп Путин си гарантира, че инициативата за ползването на ядреният арсенал е негова.

 11. Осама бин Путлер изпрати поредното си джихадистко “послание” да своите “арийски” ватници от путлеристкият КРИВОславен халифат, преки и главни наследници на Златната “халифатска” орда.
  ЧЕКИСТхадистите от КГБ , са създателите на световният “пролетарски” и ислямски тероризъм. Като се започне от световният терористичен интернационал – Коминтерна, Червените бригади, чеНгевара, палестинските организации, ……….. и се стигне до Ал-кайда, талибаните и ИДИЛь. Като в момента альфа-ЧЕКИСТхадистЪТ Путлер воюва заедно с “братушкови” джихадисти от Хизбула, КСИР , ХАМАС, тирана Асад и ИДИЛ срещу сирийският народ.
  Таак че не трябва да се учудваме за постоянните терористични “послания” на ЧЕКИСТхадиста Осама бин Путлер……..

 12. Г-н Инджев, аз съм по-млада от вас, но точно толкова, да съм израснала с това че на моите години сега ще живеем в пълния комунизъм, мед, масло и мир… Тъжното е, че има хора които смятат, че други са виновни това да нее факт сега… и търсят реваншизъм, но това не са другарите по върховете а маста дето им вярва ина “дърти” (с извинение) години…

 13. В раю в тебе росту будет два метра
  Узришь ты Великого Геометра

  И трон на Афоне, что мягче велюра
  И греческий профиль, своя шевелюра

  В раю ты забудешь про ботокс и пластику
  Освоишь художественную гимнастику

  Всегда будет рядом твой лабрадор Кони
  Примеришь все галстуки Берлускони

  Рыбалка и лыжи и Лада-Калина
  Хоккей и дзюдо и вагон кокаина

  Увидишь ты Крым и Захаровой пляску
  Из рая введешь ты войска на Аляску

  И щелкая клювом и сильно любя
  Два стерха с объятьями встретят тебя

  Парады и рейтинг совсем как в Корее
  В раю заждались, приезжай поскорее

 14. До Явор, 13:22

  Путин е на ръба нормалното. С ботокса, със смешното повдигане на ръста, с неадекватните си физиономии. Не виждате ли, че не без да чете, говори с дълги паузи, с паразитни думи и изрази, мислейки бавно. Редовният му номер е да се прави на недочул въпроса, докато обмисля отговора. Прав сте: изграден КГБ кадър е – като онези двамата смешници – разузнавачи от ГРУ Чипига и Мишкин, които едва ли ще видим повече. Това им е нивото.

  Що се отнася до “ползването на ядрения арсенал” – ни виждате ли, че цялата им техника пада и потъва. Да не говорим, че технически и технологично са изостанали поне половин век. Това е точно блъфиране в “стил Хрушчов” при Карибската криза през 1961.

  Не им се плашете толкова – смейте им се!

 15. Пропуснах да кажа, че Georgi Nikolov в 17:09, и по-точно ‘гимнастиката’ извика митрополит Стефан – откровението му пред Г.Г. Карпов, че не вярва в Бог и това са глупости, че всъщност обича футбола и гимнастиката… обаче твърде много е остарял и затлъстял, за да може да ги практикува.

 16. Да не забравяме над 300 деца избити с танкове в Беслан във физкултурния салон на училището,както сотици жертви в кинотеатъра “Изток-Запад” и българи между жертвите.Американци ли пуснаха отровния газ?

 17. Жири не е точно “истерик, краен шовинист”.
  Той е просто (фтори) говорител на кремъл, използван за съобщаване на света, със съответен тон и физиономия, на повече крайни инициативи, или отправяне на заплахи, които иначе от устата на първия вожд ще прозвучат неполитично или твърде екстраГавантно.

 18. Кратко допълнение към Явор

  И понеже руската техника е каквото могат да откраднат от Запада и техниките и технологиите вече са несъпоставими, Русия се изявява в Средновековната си същност – отровителството. Вярно – модернизирано Средновековие – рицин, полоний, новичок, но Средновековие. Закъснял Трети Рим – на Борджиите.

  Християнство, православие, любов към ближния, прошка, смирение? Няма такова нещо. Русия.

 19. Елементарно , Уотсън!
  Обещанието на Путин пред т.н. младежки дискусионен форум “Валдай” в Сочи, че изпепелените от термоядрени експлозии руснаци
  ще отидат в рая,е като две капки боза,че камикадзетата-джихадисти ще се кефят сред девиците на мюсюлманския рай.

  Заканите Ню Йорк или Америка изобщо да бъдат унищожени,приличат като две капки боза, на заканите на Ким Чен Ун.
  Което е симптом, че Путин, скоро както Ким, “ще събува гащите” и ще се пазари с Тръмп за кожата си.
  Елементарно , Уотсън!
  Д-р Уотсън,
  Прави ли Ви впечатление, че след Хирошима и Нагазаки, в нито една от многобройните войни ,не само на Русия, но и на всички ядрени
  държави, нито веднъж не е използвана атомна бомба?
  И че всички закани за ядрен апокалипсис са единствено за “вътрешна употреба”?
  И знаете ли защо?
  Гаранция за ядрен мир е самото ядрено оръжие!
  Парадоксално, но само на пръв поглед!
  Милионите загинали при евентуален ядрен удар, изобщо не интересуват президенти, премиери и главнокомандващи!
  За тях, те са само статистика, както милионите жертви при конвенционална война.
  Но собствената им кожа е безценна.
  А при ядрена война, просто няма къде и как да се скрият.
  Страхът за собствената им кожа е обяснението на парадокса, че гарантът за ядрен мир е самото ядрено оръжие.
  Елементарно , Уотсън!
  Затова нито до сега, нито в бъдеще ще има ядрен конфликт
  Вярно е, че “ядрените куфарчета ” са в президентите на ядрени държави.
  Но и те са хора и може да получат психическо разстройство или трайно умствено заболяване, невидимо за останалите.
  Може и да не са в момента луди, но може внезапно да откачат.
  Затова до “натискането” на копчето е доста дълга веригата.
  За да се гарантира, че всички едновременно няма да заболеят и изгубят разсъдъкът си.
  Между другото, приятелю Уотсън по време на т.н.”Карибска криза” има подобен случай.
  Командирът на подводницата не бил “сумасше́дший”.Да оставим настрана, че до него не свършва веригата до пуска!
  Поради което,всички закани за ядрен апокалипсис са единствено за “вътрешна употреба”.
  Елементарно, Уотсън!

 20. Напълно сте прав, Холмс!
  Лошото е, че живеещите “хреново” руснаци, оплакващите загиналите си близки украинци и плащащите високата цена на газа български пенсионери новината, че няма да има ядрен апокалипсис не ги топли много. Проблемът е как без война да стане така, че скорее бы сдох… (не толкова ботоксният, колкото режимът)

 21. Валдайският дискусионен клуб – платформа за общуване на предствители на руския интелектуален елит със представители на международния интел., полит. и бизнес елит. На срещите му присъствт и политици с висш ранг. Нещо като руски вариант на Давос. През последните няколко години се извърши реорганизацията му от дискусионна платформа в аналитичен център (по подобие на западните такива, т. нар. think tanks .), който да изследва глобалните тенденции и проблеми и да обедини учени от целия свят.
  Валдай е под егидата на Съвета по межд. и отбранителна политика, Съвета по межд. въпроси, Московския Държавен институт по между. отношений и Висшата школа по икономика (с либерална насоченост в иконом.). Валдай е не само платформа за обмяна на мнения , но и инструмент на руската „мека сила”. Това е 15 та среща в рамките на клуба. (Валдай е име на езро в Новгородка област).
  От 2014 г. насам (Крим) – с увеличаване изолацията на Русия се забелязва известна инерция в работата му, която вероятно ще се задълбочава.
  Срещата тази година беше посветена на Русия през 21 век. Това е контекста…
  Винаги е важно не само кой какво казва, но и къде го казва. В амер. практика, напр. важни изявления се правят на места като Уест Пойнт или други висши учебни заведения. Наскоро беше направено такова изявление по отн. на Китай.
  Ако имам време ще продължа.

 22. Към Рада:

  Така е, клубът “Валдай” е руски вариант…Както и руската дума е руски вариант на британския парламент, а ма няма нищо общо с него. Или пък руските телевизии са руски вариант на Би Би Си, но са доста далеч от британския оригинал и други подобия. Руските политици, участници в путинския форум за имитиране на плурализъм, са същия случай.
  Изобщо опитът да се представят руските имитации на демокрация за аналог на западния оригинал са си направо пропаганда в полза на Кремъл.

 23. Радо,

  Кога ще върнете парите?

 24. @ КАРАИВАНОВ
  Разгадаването на елементарните заблуди или манипулации, г-н Холмс ги предоставя на мен.
  Г-н Холм е прав , защото е прав,а не защото Вие го твърдите,КАРАИВАНОВ !
  Неглижирайки факта, че няма да има ядрен апокалипсис, Вие съживявате плашилото му.
  А страхът е основният инструмент на всеки диктатор.
  И срещу украинци, и срещу “плащащите високата цена на газа български
  пенсионери “.
  Апропо, само пенсионерите със зелени чорапи ли ползват газ на висока цена?
  “как без война да стане така, че скорее бы сдох…
  (не толкова ботоксният, колкото режимът)”
  Няма проблем, КАРАИВАНОВ!
  Елементарно е!
  Тръмп знае как.
  Не че Рижият Пес го е измислил, а е научил урока от Рейгън.
  С война ли соц.лагера се разпадна на съставните си части?
  С война ли СССР отлетя в небитието?
  Скоро и без война, РФ ще спихне до московското княжество, а Путин както Ким, “ще събува гащите” и ще се пазари с Тръмп за кожата си.
  Приятелят ми Холмс не е измислил дедукцията.
  Той само се възползва от нея.
  Ако искате и Вие да не се самозаблуждавате, възползвайте се от дедукцията. Безплатна е!
  Ако искате платено да заблуждавате, воля Ваша!

  Елементарно , КАРАИВАНОВ!

 25. Аз се опитах деликатно да намекна, че и без патетичните 60 реда на повечето тук им е ясно, че путин само дуе бузи. Ако предпочитате мога плахо да попитам: Според Вас кое плаши повече, моите няколко реда(които съживяват плашилото) или крясъците, че в никакъв, ама в никакъв случай не трябва да се страхуваме (които яростно го размахват, плашилото де)?
  Да не забравя да кажа, че въпросът е риторичен (нови 60 реда няма да чета, та ако ще турско да е)

 26. Споко!Няма да са 60 реда.
  Крясъците, които чуваш, не са от мен, а са трясъците от залпа на Аврора, които още кънтят в главата ти.
  Приятелят Хелмс ме посъветва, да не се си губя времето с елементарни провокации на потомствени рубладжии.
  Освен за съществени неща.
  “та ако ще турско да е”,т.е. нека руско да е!
  Елементарно, КАРАИВАНОВ!
  “Скачени съдове”! Както БКП-БСП и БКП-ГЕРБ!Както ДС-ДПС и ДС-ОП!
  Но…”Да живее плашилото!”
  На сатрапите и шутовете им.
  Интродукция на дедукция:Елементарен си КАРАИВАНОВ!Както всеки рубладжия, оплюл Павел Тинков…

 27. „Споко!Няма да са 60 реда.“
  Браво, доволен съм, напредък има!
  Все отнякъде трябва да се започне. И Прякорът Ви вече е по-адекватен, макар че е още далече от „Всадник без головы“…

  Малко сериозно:
  Искрено се надявам, че високият Ви стил развеселява не само мен, иначе нямаше да си позволя да се задявам (щях да напиша „изисканият“, но не искам да Ви се подигравам открито). Въпреки това, със свито сърце си мисля за посетителите на блога, които смятат, че нашите пубертетски закачки го разводняват (и са прави). Заради тях се опитвам да Ви обръщам внимание само в края на форума под стара статия. Независимо от това се страхувам, че на г-н Инджев ще му писне някой ден (дори и да се забавлява) – имаше такъв виц дето на горският му писнало.

  Малко по същество:
  Прочетете внимателно изречението „Неглижирайки факта, че няма да има ядрен апокалипсис, Вие съживявате плашилото му.“
  А сега моето: „Лошото е, че живеещите “хреново” руснаци …. новината, че няма да има ядрен апокалипсис не ги топли много.“
  Още веднъж ги почетете…
  …още ли не Ви се струва, че неглижирам не факта, а „новината“, която вие така патетично обявявате (дори не я неглижирам, а само я допълвам)… а как това възражда плашилото, хич няма и да питам…

  С извинение към форума….

 28. @СКЪСВАНЕ С РУСИЯ! | ОКТОМВРИ 19, 2018

  Абе смея им се аз при всеки удобен случай, ама пролетта на 86-а въпреки допотопните технологии (или заради тях) смешното свърши и започна сташното. Просто исках да припомня тук, че руснаците за друго не ги търси, ама да си отмъщават за несъществуващи обиди и гонейки архаични парадигми (за проливите и третия рим, например) стигайки до крайност е техен специалитет.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.