Мачлето между Радев и Борисов продължава – Радев отбеляза точка със снимка с Тръмп

Мачлето от провинциалната ни лига, с участието на двамата най-видни пехливани на върха на държавицата ни, продължава чрез точка за Румен Радев. 

Президентът ни се похвали, точно като Борисов преди него, че президентът Тръмп го е удостоил с вниманието си. Така Радев и Борисов са наравно по този показател. Единият ни сподели снимка на натрапеното си ръкостискане с американския обитател на Белия дом в Ню Йорк по време на рутинната сесия на Общото събрание на ООН, а догонващата страна, в лицето на президента Радев, изравни резултата с демонстриране на снимка от “разговор” (?) с Тръмп в кулоарите на честването на 100 годишнината от края на първата световна война в Париж. 

румен радев доналд тръмп

Ако Борисов се перчи от години с футболните си подвизи ( или със снимка как се набира на лост на по-млади години), то другият се метна да върти коремно упражнение на войнишка тренировъчна висилка при посещение във военно поделение в Пловдив, за да се види, че не е по – долу от конкурента си по отношение на мускулите. 

Борисов многократно ни се е демонстрирал неглиже. Радев направо го “надцака” със снимки как е полегнал в отпусната поза в питейно заведение и как посреща в резиденцията си гости по чехли и по потник ( тази дума ми е сред любимите – по аналогия как би трябвало да се нарича останалата част от долното бельо на мъжа). Човеци от народа!

Радев отиде да се кланя на Путин в Сочи, където самодържецът обича да приема васали докато си почива от язденето на руския народ и руският началник  му се накара допълнително след като това направи в София неговият пратеник Гундяев, маскиран като руски патриарх под името Кирил. Борисов дотича само седмица по-късно да опита от същата тояга на килима в Кремъл. Кой от двамата унижи повече България със самопризнанията, че не правим достатъчно, за да се харесаме на Владимир Владимирович, не стана ясно. Пак паритет.  

Ден след като беше официално оповестено тук, че Тръмп ( най-после) ще приема Борисов в Белия дом на официално посещение през януари, Радев се приземи (почти) в обятията на Тръмп в Париж. Може и да е невинен, без да иска да е станало, но фактът, че светкавично се похвали със снимката, на която “оранжевият клоун” ( както го наричат мнозина от неговите критици) покровителствено е положил ръка на липсващия му пагон на натовското рамо, е показателен. 

Като гледам тази ожесточена надпревара между двамата ми иде направо да си зачеркна статиите, в които съм писал досега, че на туземната демокрация в България й липсва плурализмът и конкуренцията. “Виноват” съм пред двамата генерали от запаса!

1479x759 facebook bannerИз славянския свят

22 мнения за “Мачлето между Радев и Борисов продължава – Радев отбеляза точка със снимка с Тръмп”

 1. Не е лесно да си слуга на мордор, за парите, властчицата и почесване зат ушите от путин са готови на всичко.

 2. И все пак да сведем глава пред жертвите на първата световна война. България в тази война дава много жертви и помага на ПЕТ ДЪРЖАВИ ДА СЕ ОСВОБОДЯТ ОТ РУСКО РОБСТВО. РУСИЯ ПОДПИСВА ПЪЛНА И БЕЗУСЛОВНА КАПИТУЛАЦИЯ . ЗАСЛУГАТА ЗА ТОВА Е НАЙ-ВЕЧЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЕРОИ. ОСТАНАЛИТЕ ЖИВИ ГЕРОИ ОТ ТАЗИ ВОЙНА СА ЗВЕРСКИ ПРЕСЛЕДВАНИ СЛЕД 9.9.44г.

 3. Той тръмпета е имал време за снимки.Нали заради дъжда се отказал да отиде на военните гробища. Все пак дъждеца ще развали фалшивата му прическа на “buffoon”.В тази война в която милиони войници умират във калта на окопите.Ние имаме 5 кратен “драфт Доджър ” за президент който се страхува от дъжд.Е дано пък да си е направил снимка и с началника от Кремъл!Да не е капо!

 4. Една мъдрост на индианците от Дакота гласи: Когато забележиш, че яздиш умрял кон, слез от него.

  Но ние Българите често се опитваме да разработим други стратегии за действие…

  …снабдяваме се с по-як камшик.

  …сменяме ездача.

  …казваме, че винаги сме яздили този кон.

  …създаваме работна група, за да анализира коня.

  …посещаваме други места, за да видим как там яздят умрели коне.

  …повишаваме стандартите за качество при яздене на умрели коне.

  …създаваме Task-Force, за да съживим коня.

  …плащаме на хора от чужбина, които уж можели да яздят умрели коне.

  …включваме обучителен модул, за да се научим да яздим по-добре.

  …правим сравнение между различни умрели коне.

  …променяме критериите, които определят кога един кон е умрял.

  …впрягаме много умрели коне заедно, за да станем по-бързи.

  …обясняваме: никой кон не може да е толкова умрял, щото да не може повече да го яздим.

  …правим проучване, за да видим има ли по-добри и по-евтини умрели коне.

  …обясняваме, че нашият кон е по-добре, по-бързо и по-евтино умрял, отколкото други коне.

  …създаваме работна група, за да се намери приложение на умрелите коне.

  …откриваме независимо разходно перо за умрели коне.

  …увеличаваме сферата на отговорност на умрелия кон.

  …развиваме мотивационни програми за умрели коне.

  …преструктурираме, за да може някой друг да получи умрелия кон.

 5. Господин Инджев искам да ме извините за предсроящото писане което се отнася до УПРАВНИЦИТЕ на България които може би ще прочетат а може би не!
  Господа Управляващи – господин пРЕЗИДЕНТЕ; господин Бойко МУТРОПИТЕКОВ вземете се в ръце народа започва да губи ТЪРПЕНИЕ. Престанете да вдигате данаците; спрете закона за ЗАСТРАХОВКИТЕ на автомобилите – хората нямат пари да си копуват нови автомобили като вас, направете така горивата да бъдат с нормални ЦЕНИ спрете повишаването на цените на хранителните продуктите! Отстранете ОНЗИ който обиди майките протестиращи за децата си защото това ще ви закопае. Народа който ви е избрал може и да ви свали а това ще да доведе до ТЕЖКИ последствия за родината ни!Господн Инджев благодаря ви и Бог да ви пази.IIC…..oIL.

 6. Имам информация от приятели, че управляващата коалиция и особено Шиши са накафявили панталоните от надигащата се протестна вълна.
  Има паника!
  Ситуацията се наМАГНИТСКИзирва!!!
  Идва съд

 7. “Радев, Да направи едно коремно на Айфеловата кула за Путин а Деси от ДС да събира монетите от долу.”

 8. Попитали Радио Еpеван: Защо Бойко Бекапето в Банкя го наричат Барон Мюнхаузен, а в останалата част на България го наричат Остап Бендер? Радио Ереван отговорило: Защото българите не са цинични! За да не го наричат Утка Утина.

 9. Трябва да сме обективни. Международната дипломация има правила, в които влизат и снимките, и кой може/очаква се/ трябва да установи контакт – чрез посредник, директен, по собствена инициатива и пр.. Дали снимката ще се появи във Фейсбук или не – и в двата случая това са дипломатически „сигнали”. Това положение не може да бъде пренебрегнато. Включително и от нас.

 10. не е по темата. Вчера за първи път – като отвря саайта и се изписва NOT SECURE. И продължава. Някой да има обяснение? А при вас как е?

 11. И двамата генерали са ми толкова смешни че, ако не бяха тук управляващи сигурно и в пиеса на Ст. Стратиев нямаше да ги вземат, защото не могат да разберат колко са бутафорни. Жалко за народа.

 12. Ако комуниста Радев има поне малко съвест и почтеност,той не бива НИКОГА и по НИКАКЪВ ПОВОД да се противопоставя на Бойко Борисов.Последния беше ЦЕНТРАЛНА ФИГУРА в процеса на кандидатстването и избора на Румен Радев за президент.В качеството си на Министър-Председател,той имаше ПЪЛНОТО ЗАКОННО И УСТАВНО ПРАВО да суспендира процеса по освобождаването му от армията,което беше напълно незаконно.Нито той,нито Президента нямаха право да придваижват Рапорта на Рдев,защото към датата на неговото депозоране пред министъра на Отбраната,Компартията(БСП) беше съобщила съвсем официално,че е провела НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ,НЕЗАКОННИ И КОНСПИРАТИВНИ в крайна сметка контакти с държавен служител,при това военене,при това генерал и съвсем при това Командир на вид войска -ВВС. И заедно Тримата нарушиха Закона за Отбраната и Въоръжените сили на страната.И двамата гернали от резерва подлежат на съдебно производство,извършено е ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ. И до днес ,освен ан този сайт,никъде и никой не казва две думи….Тка че Румен Радев трябва да е благодарен на Бойко Борисов докато е жив!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.