Путин стърчи над Румен Радев и в буквалния смисъл

Президентът Радев е сколасал да компенсира факта, че американският президент Тръмп го е допуснал до себе си и го е потупал покровителствено по рамото. 

В рамките на часове, след като Радев се похвали с близостта си с Тръмп, по най-бързия начин му се е уредил въпросът за баланса чрез позиране за реципрочна снимка с Путин.

radev_putin_2_

Путин е комплексиран от ниския си ръст обича да режисира снимките си в обкръжението на нисички хорица. Изведнъж той се оказва на тази снимка с една глава над братушката си Румен Радев, че и над съпругата му Деси, която в реалния живот също е по-висока от Путин  – пък дори той отново да се е качил на токчета.

Това е рецидивизъм. Проявява се монументално в паметниците на “братушки” в България. 

Руският “братушка” задължително трябва да стърчи над българския.

Традицията е спазена. 

1479x759 facebook banner
В зала “България”

Из славянския свят

27 мнения за “Путин стърчи над Румен Радев и в буквалния смисъл”

 1. Жалки смешни мъжлета – и руското мъжле, и българското му подобие!

 2. руското джудже-най-високото в света!!

 3. пРезидентът Радев е подложил България под Путин за да изглежда по-висок!

 4. На ГНОМА ПУТЛЕР са му поставили столче специално за СНИМКИ за да изглежда внушителен пред слугата пРЕЗИДЕНТ радев!IIC…..oIL.

 5. Добре де, а дали нашите просто не са приклеквали. По протокол.

 6. Деса – 180 см
  Пут.ин – 155 см

  htpts://www.24chasa.bg/oijvnelie/acrtlie/6684252

  “Радев, Да направи едно коремно на Айфеловата кула за Путин а Деси от ДС да събира монетите от долу.”

  Попитали Радио Еpеван: Защо Бойко Бекапето в Банкя го наричат Барон Мюнхаузен, а в останалата част на България го наричат Остап Бендер? Радио Ереван отговорило: Защото българите не са цинични! За да не го наричат Утка Утина.

 7. Неуместно е от дипломатическа или държавническа гледна точка да се правят селфита на подобно място и при подобен повод.
  Обидно е да гледам как моите държавни или правителствени “глави” се надпреварват да показват суета или чуждопоклонничество. Там те не са по комшийски, а от името и за сметка на бюджета на България.
  Като си отидат на техни разноски да се снимат и с депърдио ако искат.
  За пример, че едно комлексарско селфи може да се отрази на имиджа ни като държава е това, че се прави в момент когато путин прави незаконни избори в окупираните територии на Украйна и самия Порошенко е на няколко метра от “великото селфи с джуджето 007”. Да не споменаваме и Курц и скандалът с руския агент в Австрия.
  На за тези неща едва ли мислят кухите лейки които ни яздят

 8. Добро попадение! Та Деса стърчи над РРадев…. а Путин е две глави по-нисък! Но снимката е уникална. Браво. Ех някой да успее да покаже как са в краката… На Путин му носят столче между лидерите за снимките или има направени сценични подиуми, където се строяват за снимка? Това с високи токчета не може да се постигне. Ех една снимка отзад в краката щеше да каже мнооооого!
  Лек ден.

 9. Защо бе хора? Преди ‘ промените” цяла една пълномащабна война, която е част от първата световна, беше СКРИТА и тук там някой от нас научи за нея от достойни Българи като Янко Гочев. Войнишкият мемориал на загиналите в тази война беше премахнат от центъра на София ( градинката пред НДК) . На вчерашния ден когато цял свят се прекланят пред загиналите в тази война ( включително и в Австралия) в България не само че нищо не се е променило след ” промените” ами е станало още по зле. Медии не обелват дума за нея. След като на вчерашния ден по талавизиите повтаряха само как сме загубили войната от Антантата и как руската империя ВЛИЗА, а не казват как ИЗЛИЗА. И се споменават боевете само на южния фронт с англичани, французи за да се втълпи колко са лоши, а за русия която води срещу нас пълномащабна война на южния фронт в състава на сръбската армия и на североизток по суша , въздух и вода ни гък ни мък. Гробно мълчание. А също и за пълната и безусловна капитулация на русия
  от България. Гробно мълчание.
  русия продължава да СТЪРЧИ над България и медийно.

 10. Още сутринта като видях снинката и се разсмях с глас…
  Няма такова унижение за президента на България…
  Все едно са на колене до господаря си…
  Отврат.

 11. Това е най-смешната снимка която съм виждал от години! Ако имах възможност да я изтегля с по-високо качество, бих я сложил в рамка.

 12. Голям майтап, но все пак интересно как е постигнато технически?

 13. Наистина тоз който се превъртя на лоста трябва да го прави пред путин за да има ефект когато е с главата надолу и съответно къде го целува.

 14. Подгънали са крак;както са ги учили в партията ” кърмилница”.

 15. Все едно, че гледам МОЧА само дето путин си е забравил автомата. Срам!
  Понеже снимката е от гърдите нагоре представям си как ли са застанали. Много ми е смешно.

 16. Ех,президенте български,защо унижаваш България с тскава снимка,една беше клекнала пред Гундяев,сега пък Вие сте подгънали крака и доблест.

 17. Срам , за вас! Как можете да се отнасяте към своят колониален путлеристки гасудар по този недостоен за негово нищожество начин?
  Вие как си представяте една нормална снимка на Путлер със своите задунайски ()резидентски слуги???
  Ако той е без своите “специални” кагебистки кокили, то тогава няма да може да може да се съберат лицата на тримата на едно ниво. И тогава НЯМА да може да се разбере с кои хора се е снимал Путлер, защото няма да може да се видят лицата им. И дали въобще са хора, или Путлер се е снимал между два статични манекена в някой трикотажен магазинь?
  А пък ако се снимат само лицата на решетниковите ()резиденти , то тогава между тях, на мястото на гасударят им, ще се получи една празота, както по времето на соца се ретушираха старите снимки , когато някой от номерклатурчиците биваше обявяван за “предатель” от своите “партийни” другари!

 18. Във блога на ДАНИ ИВАНОВ Таралеж е даден ТОЧЕН отговор защо путин е пораснал на снимката.
  Вижте сами.

 19. Позо-о-ор! Но, няма какво да се чудим. Какъвто е гоце, такъв е и неговият “натовски” генерал!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.