Руските слуги се похвалиха с арест на български храбрец

В държавата на Охранителя охранителите на съветското окупационно наследство изпълниха заръката на своите началници в Кремъл, настояващи ( по изричното указание на Путин на срещата му с премиера Борисов в Москва на 31 май тази година ) българските власти да пазят съветските светини от посегателства. 

В резултат на това изпълнителите на волята на Путин са арестували и тикнали за три дни в ареста български младеж, който “осквернил” на 15 ноември Монумента на окупационната червена армия ( МОЧА) в София. Заплашват го със затвор, но са пазели в тайна своя полицейски “подвиг”. https://stolica.bg/intsidenti-i-kriminalni/22-godishen-e-zadarzhan-sled-kato-izrisuva-pametnika-na-savetskata-armiya/?fbclid=IwAR2UINePlptobp6s-BUUIXipOMwI4_7CBwQlULNxtax4hiXVtegB3qOz5TY

Подарените от руското посолство на техните  местни копои камери засекли “осквернителя”. Гордите със слугуването си охранители на окупационния монумент публикуваха за доказателство снимка. Въпреки способностите на скъпия руски видеоподарък на снимката не може да се установи кой е храбрецът. 

 

46479723_1899658023436292_7249249714351112192_n-660x330

 

 

 

 

Предстои да разберем. Снимката му заслужава да бъде разпространена от свободолюбивите българи. 

17 мнения за “Руските слуги се похвалиха с арест на български храбрец”

 1. Вече не знам. Не ми се повръща, не мога и да се ядосам. По мирен начин няма да стане. Трябва или силно външно влияние, или буквално зелените човечета да нагазят откъм морето. Но се съмнявам, че и тогава повече от малцина ще се надигнат. Не съм привърженик на насилието, но не мисля, че този наш, български народ може по друг начин да бъде събуден от “сладкия” си, руски сън.

  Левски и Ботев спечелиха в едно трудно време шепа истински български патриоти за каузите си. И двамата за съжаление се провалиха, макар и днес всеки да ползва образа им за користни цели (особено политиците ни). Просто българите, като че ли не искат да се ангажират пряко с каузата да оттърсят вериги и живеят свободно. Псуват, пият и все чакат на някой друг “балама” да умре за тях. И после го славят и окачват лика му по стените си.

  Прост народ, слаба държава.
  Незаинтересуван народ, народ без бъдеще.

  “He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past.” George Orwell, 1984.

  ДОЛУ МОЧА!!!

 2. И какъв е извода? Не се крийте а го правете явно и не самостоятелно! Иначе хем ще ви тикнат в кауша, хем ще сте неизвестен, хем ще сте поредния “криминално проявен” гражданин в една държава, водена от селски тарикати и говеда. Ако пък искате наистина да се махне този паметник на резила, пътя е друг. Но за да застанеш на този път не е лесно а за някои е по-лесно.

 3. Вместо да бъдат ИЗРИНАТИ МОЧИТЕ и АЛЙОШИТЕ нашите БЛЮДОЛИЗЦИ и ГЪЗОЛИЗЦИ на ЕВРАЗИЯ най накрая ще пратят в затвора “ОСКВЕРНИТЕЛЯ”. Полицаите арестували момчето сигурно ще бъдат наградени от ПОСЛАННИКА на ГАЩНИЦИТЕ за “ГЕРОИЗМА” при опазване на МОЧА от “ВАНДАЛИТЕ” “БРАВО на ГЕРОИТЕ ПОЛИЦАИ”!IIC…..oIL.

 4. Още другата седмица, на 22 ноември, в СОФИЙСКИЯ ГРАДСКИ СЪД ще се състои обжалването от страна на адвоката на Областния управител на София Илиян Тодоров, който загуби на първа инстанция първото си дело срещу мен ( второто му дело срещу паралелно си върви на първа инстанция и следващото заседание, ще е чак през февруари 2019 г.).
  СОФИЙСКИЯТ ГРАДСКИ СЪД е определил 10.30 ч. за разглеждане на жалбата на Тодоров.

 5. Време е сикаджията да си ходи. Просто е вреден за България.

 6. Освен снимката на младежа с достойнство на свободен българин, трябва да е публикуват и снимките на милиционерите- жалки умствени нещастници и руски слуги, които са го арестували, и то с имената им и районното им управление, за да имат информация хората, къде точно да отидат на шумен протест до освобождаването на храбреца!

 7. До Ив.Терзийски
  А можеш ли да посочиш кой е полезен за България

 8. БИЛИ, г-н Терзийски НЕ ти казва КОЙ? е “полезен”!!! Той КАЗВА че МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА е ВРЕДЕН!
  ПОВТАРЯМ…….пак …. за такива рублови пУтлериоти ,като теб, и като другите всичките рубладжии от пУтлериотите, че г-н Терзийски е казал единствено ,че МУТРОмилиционеропшитекЪТ-бокоТИКВАТА е НАЙ-вредният за България.
  Ти си търси “полезните” “вождове”, щом като искаш някой да е “полезен”, точно на теб.
  Между другото , според мен, дори Кобурга , който назначи МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА за “генсек” на милицията преди 20 години, е по-полезен от него.
  Ако си търсиш “полезни” “вождове”, които да те “оправят” за 800дни, или за 80 дни, или дори за 8дни, тук не е мястото за това. Има си достатъчно КАЗИОНни публикации за набирането на “компаньонки” за “полезните вождове” на НРБ. Можеш ,там, да си потърси “подходящи” за теб “кандидатури”……

 9. Клетата ни държава е контролирана от продажни безродници. Русофилството е болест, без познато успешно лечение. Предава се обикновено от родители на деца. Заяга най-лесно индивиди мързеливи и склонни към корупция.

 10. Браво,невероятен български младеж! Той трябва да получи помощ от всички нас. Сега нощта е много тъмна,но нещото наближава.

 11. Няма как да очакваме МИЛИЦИОНЕРИ да защитават човешкото достойнство!
  МИЛИЦИОНЕРИТЕ са копоите на властта на болшевишките бандити. Същите милиционери вече 29 години след крушението на комунизма си стоят в милиционерските кабинети с портрети на Сталин и Путин??? В “европейска”-та “държава” България, управлаяване от МИЛИЦИОНЕРЪТ-ПОЖАРНИКАР Бойко?!!
  Само срам и позор ни носят подобни факти!

 12. “140 г руско иго стигат!”
  Ха да видим колко човека ще го подемат този девиз?

 13. Този смел младеж е последовател на великия ЛЕВСКИ! ПОЗОР за жалките милиционери! Русофилството е психическо заболяване, както посочи и един от коментаторите, но то се дължи и на неинформираност, на това са заложили червените кукловоди! Даже и Иван Вазов не е знаел какво представлява Русия: “Кат Русия няма втора…” Проглежда по-късно, за голямо съжаление. След “освобождението” започва методично унищожаване на елита на България и накрая ГОРЯНИТЕ! Започва разгула на каскетите! След 10-ти ноември пак яхнаха наивните българи и най-важното постараха се да унищожат демократичната преса. Ще ви дам само един мой личен пример. Аз съм от малко балканско градче. От 10-годишен чета в-к “Стършел” в родния ми град. След перестройката “Стършел” се изчисти от червените хумористи, стана независим, какъвто е и до сега! Чрез разпостранението му другарите направиха така, че хората да мислят, че такъв вестник не съществува! А читателите на “Демокрация” и “Про и Анти” бяха по-малко от четящите пачаврите на Блъсков, за съжаление!

 14. До БИЛИ

  Ти поне питаш, Били. Така комуникират интелигентните хора. Други направо псуват. Но ние не сме от тях, нали.

  Та понеже питаш, Били, да те упътя: на следващите избори гласувай за ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ.

 15. МОЧА трябва да бъде разрушен! Крайно време е. Трябва да се научат имената на таези жалки руски слуги, арестували смелият младеж! Трудно е, но трябва, за срам и позор! За съжаление тези изроди и кукловодите им са На всеки метър! След 10-ти ноември продължиха разправата с другомислещите българи, много станаха жертвите им: енергийният министър на Филип Димитров, Свилен Капсъзов,не мога да изредя всичките,съжалявам! Трябват още много младежи с лъвски сърца!Трябва да изчистим този боклук!

 16. Вестник “Стършел” и “Прас-перс” са единствените вестници,който се борят за морално и политическо просветление на зомбирания матрял.Да ги поддържаме.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.