Руските вандали разпиляват с багер кости на съветски летци в Москва, но имат претенции към спрея върху МОЧА в България, където няма убит от българи червеноармеец

Изгледах 1 час интервю на Дмитрий Гордон с писателя с псевдоним Виктор Суворов ( Резун по фамилия), превеждан в многомилионни тиражи по целия свят като разобличител на съветските лъжи за Втората световна война. На 22-та минута Суворов дава за пример България като място, където съветският звяр е препикал завоюваната територия и е оставил по този начин своите знаци под формата на Альоша и софийския му еквивалент ( на руски е ” дикий зверь оставил своя МОЧА).

Суворов заяви още, че там, където тези знаци са премахнати, тече нормален живот и обратно…

Благодаря на Васил Милев за линка, в който става дума за МОЧА https://youtu.be/HQrQ5cXh2eA

И друго нещо интересно по аналогия казва Суворов: че ако 10 процента от населението е мислещо ( имайки предвид Русия, където по негово мнение става дума за 10-15 от хората са мислещи и си купуват книгите му), това това е сериозен повод за оптимизъм за бъдещето. 

Но най – интересното ( да внимават сега руските подлоги в България, които кълнат “вандалите” за “поругаването” на техните съветски светини) в интервюто на Суворов, е следната информация, която поради незнание тук сме пропуснали, май.

Във връзка с факта, че днешна Русия, т.е. в бившия СССР има отвратително отношение към хиляди непогребани тела на собствените жертви от последната война на тази територия, Суворов разказа за брутална сцена от Москва. Докато в Русия се беше надигнал вой във връзка с преместването на съветския паметник от центъра на Талин ( защото под него в естонската столица е имало гробище на дузина червеноармейци- впрочем преместено уважително на военното гробище в града – бел. моя) в самата руска столица с багер е разкопано гробище на съветски летци, чиито кости са разпилени.

На мястото на вандалски извадените скелети и черепи е бил построен супермаркет ( т.е. това се случва в наши дни, тъй като паметникът в Талин беше преместен през 2008 г., ако не ме лъже паметта – бел. моя). 

45 мнения за “Руските вандали разпиляват с багер кости на съветски летци в Москва, но имат претенции към спрея върху МОЧА в България, където няма убит от българи червеноармеец”

 1. Има няколко неща, които са ми отворили очите за много неща. Едното са книгите на Суворов… някъде в началото на 90-те. Преди това бяха служебните бюлетини на БТА….. Днес е достъпа през интернет до много, много информация.

 2. Блядовете са си наглеци. Но и техните слуги в България много се стараят да им угодят. Воглаве с т.н. Министър-председател на България, Бойко Борисов. Понякога наистина се чудя, той български министър-председател ли е или на някоя от евразийските реСпублики, сателити на Москва.

 3. Необяснимо е как в продължение на повече от двеста години завоевателната политика на Русия + СССР е възможно да се приема от нашето стадо като освободителна.
  Допустимо е пионерчетата и септемврийчетата да бъдат заблуждавани, но възрастни и зрели мъже и жени как се връзват на такива опашати лъжи?
  Нямам отговор.
  Какви братушки, какви освободители може да бъдат тези на които не им стига една седма от земното кълбо

 4. Още другата седмица, на 22 ноември, в СОФИЙСКИЯ ГРАДСКИ СЪД ще се състои обжалването от страна на адвоката на Областния управител на София Илиян Тодоров, който загуби на първа инстанция първото си дело срещу мен ( второто му дело срещу паралелно си върви на първа инстанция и следващото заседание, ще е чак през февруари 2019 г.).
  СОФИЙСКИЯТ ГРАДСКИ СЪД е определил 10.30 ч. за разглеждане на жалбата на Тодоров.

 5. Във видеото пише за американски 400 000 камиона върху които е била положена съветската катюша и артилерия.
  Има нещо, което не мога да разбера. Защо България беше дадена на червените. Защо американците не оставиха Хитлер да потъне дълбоко в Руската спеп и да затъне там докато двата звяра се омаломощят а вместо това, помогнаха на комунистите да завладеят половин Европа???? Сталин излезе победител а това беше огромна грешка, довела до смъртта на милиони европейци. Защо “великите” САЩ го допуснаха??

 6. Името Моча.Претендирам не за авторство/то се знае кой е авторът /,а за популяризирането му.Което е също много важно.Става вече нарицателно извън пределите на Родината ни.
  Как хубаво го каза В.Суворов.*Русия като див и зловещ звяр обикаля по света и препикава с *мочата си*/урина/територии,които иска да владее.Там забива паметници,които ,ако не се махнат ,нейното господство е пълно.*
  Ето това да прочетат Президентът Радев,Борисов и Фандъкова.За това този зор от руснаците да съхранят паметниците си.Да ни владеят.

 7. До Петко.
  Имам отговор и това е 4 г ми внук. В градинка в София…. декламира ми как руснаците са ни освободили??? И това поколение ще е с промити мозъци, а може след няколко години да ми каже че наистина Ленин е написал азбуката ни!

 8. “Нет такой крепости, которую не смог бы сдать наш Владимир Владимирович”, – сказал в 2001 году на коллегии ГРУ статс-секретарь оного ведомства генерал А.Д.Венгеровский. Эта фраза стала не только лозунгом путинской эпохи, но и останется её итогом.

 9. КАК ЩЕ СЕ ОПРАВИМ КАТО ДЪРЖАВА, КОГАТО :Хекимян при Бойко Борисов. Не обратното. Нещо като „интервю“. Нищо повече от това, което Борисов говори ката ден. Бля-бля. Едно и също. Единственото важно нещо от това интервю бе, че през цялото време в кадър зад Борисов бе бюста на … Сталин. Толкоз. За които разбират от знаци.

 10. Към Русе:

  Хитрецът Борисов не би си позволил да си сложи зад гърба Сталин, дори да му е на сърце. Доколкото забелязах, това е бюстът на Левски.

 11. Виктор Суворов винаги в своите книги повтарял ,че огромната част от загиналите съветски войници, загинали на територията на СССР , никога не са търсени , идентифицирани и погребани. Никой , никога , не се интересувал от тях , нито по време то на войната, а десетилетията , след нея.
  Същото е положението и с загиналите цивилни ,които са още повече.
  След войната Сталин прибира милионите военни инвалиди в изолирани и забутани територии, по подобие на ГУЛаг, където не се полагат никакви специални грижи за тях , което е причината много от тях да не могат да преживеят дори по една година. Това са подобие на концлагери за инвалиди.
  Сталин иска да отстрани военноинвалидите от градовете ,за да не му напомнят за неговата некадърност и варварство по време на войната ,които причиняват огромният брой инвалиди в РККА, а също така и огромните човешки и материални загуби на СССР. Също така той не иска да “загрозяват” гарите и площадите в Москва и другите градове, където военоинвалидите просят ,защото Сталин не им дава достатъчно средства за специализирани грижи , за да преживяват след войната.
  Сталин просто е искал “да му се махнат от главата”, също както МУТРОмилицинеропитекЪТ-бокоТИКВАТА искаше “да му се махнат от главата” протестиращите майки на децата инвалиди , когато им отпусна допълнителни милиони, месец преди “прословутата фраза” на неговото вице за “уж болните деца”!!!
  Така че Сталин не само не само използва РККА ,като пушечно месо през войната, не само използва роби в штрафбатовете, не само използва заградителните отряди на СМЕРШ в тила на РККА ,но също така изтребва и голяма част от военоинвалидите след войната. Д ане говорим за безбройните непогребани и неидентифицирани братски могили в СССР, и до сега! Да не говорим за техните паметни плочи и паметници!

 12. Тоя народ, дето иска смяна на системата, вместо да блокира магистрали, да отиде и да събори МОЧА и всички руски тотеми. Докато не направим това, бял ден нма да видим. Иначе все тая. Каква промяна, какви пет лева. Мижи да те лажем.

 13. Преди една-две години попаднах на статия на руски. Ставаше въпрос за появили се трупове в голяма сибирска река. СТОТИЦИ ТРУПОВЕ! Неразложени. Почвата била глинеста и те се задържали неразложени, надути. Реката придошла и започнала да отнася брека на един завой. И се появоли труповете. Те започнали да плуват по реката. Обадили се в Москва. Дошли важни клечки и се сетили каква е работата. По сталинско време там НКВД са разстреляли много хора. И ги заровили близо до реката в големи ровове. След десетилетия реката стигнала до тях и труповете заплували по нея.
  Интересно ми беше решението на отговорните хора от Москва. Става въпрос за времето на Путин. Те заповядали да се пробождат труповете с нещо като копия, не помня добре, за да потънат! Заповядали и да се пази мълчание по въпроса, но как е възможна тайна във века на интернет?! Та така и не ги погребали достойно.
  Който е чел статията нека да сподели повече. Аз се опитах да намеря линк, но не успях.

 14. „Oнeзи, ĸoитo избpaxa дeмoĸpaциятa вмecтo xлябa, днec ядaт 300 видa xляб, a тeзи, ĸoитo избpaxa xлябa вмecтo дeмoĸpaциятa, днec нямaт нитo дeмoĸpaция, нитo xляб.“
  Чъpчил

 15. Съвсем не е случайно, че протестите са най-агресивни (сигурно защото са и най- щедро заплатени) и демонстративно съпроводени с атаки срещу полицията точно в руските вилаети Варна и Бургас, там, където има най-голяма концентрация на постоянно пребиваващи у нас руски граждани и нови “българи” с двойно гражданство! Но този път, явно, имаше инструкции да не се развяват руски знамена и да се поприкрият срамотиите и вонята на “руската връзка”. Въпреки взетите предпазни мерки, обаче, имаше пропуски в конспирацията: “гафът” с руския джип в Бургас и участието на руските креатури- паравоенните патрЕотично-мутроидни формирования у нас като двигатели на протестите. А всички телевизии и радиа се изтрепаха да канят в студията си Волен Сыдерав, за да чуе народът оценката му за политическата криза и рецептите за нейното разрешаване, репортерите не спряха самоотвержено да тичат след него и да го показват в репортажите си по всякакви поводи, сякаш той е министър председателят на България! Сыдеров би по активност даже галеният любимец на българските медии, руският ни пРезидент, който става и ляга с призиви срещу руските санкци, сякаш е някакво опикано и оакано в памперса си мини лавровче!

 16. До SMS
  ” сякаш е някакво опикано и оакано в памперса си мини лавровче!”
  +++++++ добро попадение.
  Проблем ли е в коментарите да се сложи кръпка с +/- за оценки на поста. Не допускам тук коментиращите да получат минуси…. но плюсовете като одобрение ще покажат подкрепата ни за написаното.
  Лек ден.

 17. 19 ноември 2018 г. Трябва да продължим борбата за свободата на чиновниците, които избраха да защитят българските граждани в ЖК “Младост “ а не търговците на стоманобетонните кутийки. Не забравяйте какво твърди в своите проучвания ЮНЕСКО: “НАЙ-ГОЛЕМИТЕ УНИЩОЖИТЕЛИ НА СВЕТОВНОТО ИСТОРИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО НЕ СА РЕЛИГИОЗНИТЕ ВОЙНИ ИЛИ СТИХИЙНИТЕ БЕДСТВИЯ, А ДЕЙСТВИЯТА НА ПРЕДПРИЕМАЧИТЕ, КОИТО ГИ УНИЩОЖАВАТ, АКО ИМ БЪДЕ ПОЗВОЛЕНО ”…..Приятели на Истината и Достойнството на Българските граждани: Отново сме изправени пред желанието на управлението на страната да защитават собствените си донори – безпардонни предприемачи на чиято хранилка е партията на Евразийските Граждани / ГЕРБ / в България! Не сме съгласни да се толерира мракобесието. Тук не е руската федерация начело с мафиота Чайка!
  Унизени сме от действията на българското правораздаване и заявяваме, че е необходимо да се спазват правата на тези, които с честната си собствена позиция защитават Българските граждани от корупцията в българските общини:
  – Свобода за г-жа Десислава Иванчева и г-жа Биляна Петрова и солидарност с гладуващия бивш пиар на р-н “Младост” г-н Петър Кърджилов. Подкрепяме тяхната борба с държавата-мафия, защото защитават правото на жителите на “Младост” за въздух и зеленина – за тях и техните деца…..
  Ако желаете, изпратете до прокуратурата или до министерството на правосъдието този или Ваш текст в защита на смелите жени, които избраха правото на гражданите на “Младост “ за повече въздух и зеленина!

 18. The Storm Birds: Soviet Postwar Defectors: The Dramatic True Stories: 1945-1985, автор Gordon Brook-Shepherd/ книгата включва и В.Суворов

 19. Правителството на Борисов ,което използува медиите за всякакви лъжи и заблуди защо не проведе един публичен разговор с висши представители на Нефтохим Лукойл и независими експерти за цената на горивата.
  Защо при най ниски данъци,най ниски акцизи в сравнение с Европа,наЙ ниска работна заплата,ниска цена на електроенергия ,вода имаме високи цени на горивата от основната и при това монополна рафинерия.Цената на суровината ли е причината/доколкото знам още се работп с тюменски нефт, високо сернист,с тежки въглеводороди ,алкени ,парафини и нафтени.Високо съдържание на вода и кал.Оборудването ли вече е остаряло,технологията на разделяне също. Скоро пуснаха инсталация за крекинг/контролирано делене на тежките въглеводороди до такива за горива.Убедена съм,че като руска технология е неефективна..
  Спасението е Правителствата да привличат нов инвеститор,а руснаците да бъдат изгонени.Да се намерят поводи.За това трябва да се говори.

 20. D.Savova.
  Сигурен съм че американските технологии в Марица 1 и 3 са най-модерни и ефективни. Но пък съм чувал и че цената на произвежданата електроенергия е 4 пъти по-висока!

 21. пп
  да са по качествени.
  Качеството и цената ,Веско на изходната суровина е важна.А това го знаят само посветени.Тук е разковничето.

 22. Изцяло подкрепям Роберт Алтънов!Как е възможно да се търпи такава гавра с две млади жени? Софиянци, къде сте??? Към ВЕСКО: Като се знае много добре кои управляваха (управляват и сега) държавата, напълно нормално е вината да носят лошите американци! Вижда се и сянката на лошия Костов!

 23. В момента по Амазон Прайм Видео върви поредицата “Романови”, последният филм от която представя приключенията във Владивосток на американска двойка, която срещу 50хиляди долара се надява да осинови бебе от руски детски дом, но бива неприятно изненадана, когато се опитват да и пробутат бебе с увреждания. Когато бъдещата майка им се изрепчва на местните и иска да развали сделката, рашаните набързо докарват ДРУГО!! този път здраво бебе, само и само да запазят парите! Всичко изглежда добре, докато в съда бащата не държи кратка реч, в която казва, че жена му е наседник на царската фамилия Романови, каквито са и по един герой във всеки от филмите на поредицата. Филмът е детайлна картина на безперспективността в Далечния Изток на Русия- https://www.amazon.com/gp/video/detail/B07FV6K8HF/ref=atv_hm_hom_1_c_iEgOEZ_2_5

 24. До SAVOVA
  Ами 35+ години бях в НХК! Крекинга няма нищо руско отдавна. А основния въпрос е какво се преработва? От 2000 г нефт не се преработва, дори инсталациите преработващи нефт отдавна са нарязани за скрап. Суровината е мазут, сернисти утайки и гудрон. Цената на суровината е пренебрежимо ниска , но се осчетоводява като нефт, при това не тук, а в Швейцария-Литаско! НХК работи на процесинг-ишлеме само преработва чужда суровина и полученото е на външен собственик. Стойноста на преработката е по-висока, защото не се преработва нефт. Счетоводно НХК е на загуба, защото отчита милиарди в инвестиции на КПТО ХОБ СКА….колко реално е вложено няма да напиша, но по документи е така.
  Цената на бензина няма нищо общо с нашите понятия за себестойност, счетоводство….темата не е за тук.
  Дразня се когато хора никога на пипали нефт, не виждали нефт се изказват “компетентно” по медиите. пример е И Костов….
  Лека вечер.

 25. ВИСОК
  За ваше сведение инж.химик съм и съм изчислявала колони за дестилация ва нефт /тарелков тип/ по зададени параметри на суровината.В момента не познавам ситуацията в Нефтохим Лукойл затова призовавам за дискусия на специалисти.Вашите думи потвърждават необходимостта от дискусия.Цена и себестойност са две различни неща ,но цената зависи от себест/никой не продава под себест/.За нова крекинг инсталация за 1 мил.лв прочетэх в пресата.Инвестициите се отчисляват преди данък печалба и тава е номерът да не се плаща данък.Всичко отива за инвестиции.Но дали е така.И.Костов няма нищо общо с това,освен,че по презумция той за всичко е виновен,и преди и сега и в бъдеще.На крива ракета космосът и пречи.
  Успешен ден.

 26. Към ВИСОК:
  АДМИРАЦИИ!
  Най-после тук съмишленик по темата.
  Бих си позволил да допълня картината – от години НХК е само “самовар” /рафинерия в случая е евфемизъм/. Къде му отиде “химията” на химическия комбинат? Нерде органичен синтез,мономери, олигомери, полимери и прочие?…
  Някой да се сети да попита при какви условия по отношение на бъдеща продуктова структура беше продаден НХК на руската мафия?…

 27. До Савова и Тинков.
  Не ми се влиза в дискусия. Някой от вас пипал ли е нефт, или виждал ли е на живо? Ректификация тарелков тип няма от 70-те години. Повярвайте ми, хората работещи там са изключителни специалисти, но са оковани в руските окови. Нефтохимия, олефини полимери няма повече от 15 години! Има вакуумна дестилация на тежки нефтени остатъци, и последваща каталитична обработка, хидриране и …. това е. Едната линия на Полипропилен работи няколко дни в месеца с една фракция пропилен съпътсваща другите производства… това е. Другото е внос и пласмент на горива, какво се внася, как се пласира, кое се изнася… питайте Митници!
  Златната акция имаше мандат 10 г от приватизацията, другото са манипулации пред неграмотни журналистки!
  Лек ден. Нека не продължаваме тук този разговор, нека коментираме само темите на стопанина.

 28. С други думи гонене на руснаците му е майката.Заедно с Баневите за поливинилхлорида.А там пък бил Панков ,бившият министър на химията.
  Жалко за специалистите.

 29. Към висок:
  „Има вакуумна дестилация на тежки нефтени остатъци, и последваща каталитична обработка, хидриране и …. това е………………. Другото е внос и пласмент на горива,…….“

  Не искам дискусия, а само отговор на въпроса ми. Коя рафинерия в България преработва петрол сорт „Урал“?

 30. Г-н Тинков,то в Нефтохим няма вече дестилерии и рафинерии за нефт ,ти питаш за нефтохимия.Да,беше времето за полиетилен високо и ниско налягане,полипропилен,етиленов окис,който използувахме за НПАВ и карахме чак в Софийското поле под азот/цистерни бомби/Чакахме полипропиленовият окис за полиоли за твърди и меки полиуретани.Но не би.Залакът беше голям за такива малки като нас.Да не говорим за олефините с молекулни сита за алкансулфонати и т.н и т.н.

 31. Разбрахте ли сега с какво караме колите си и какви мръсотии дишаме от изгорели газове.Боклуците на света,отпадъци,не се знае какво.

 32. Савова
  “Разбрахте ли сега с какво караме колите си и какви мръсотии дишаме от изгорели газове.Боклуците на света,отпадъци,не се знае какво.”
  имам по-добро определение:
  От говна торта правим!
  Докато работих се шегувах, че само атомна бомба не сме преработвали!
  Иначе сериозно…. горивата са добри на изхода на НХК….после кой какво меси?
  Само горивата не са трайни във времето, не са естествения природен продукт, а крекирани, синтезирани, хидрирани молекули…. не са трайни, имам собствена теория за това и тя стъпва на видовете атомни връзки….
  Тервел, питаш кой счетоводно или реално преработва “Уралс”? Разбра ми отговора.
  Лека.

 33. ВИСОК
  Благодаря ти за информацията,
  Днес прочетох,че Войнов/стяндартизацията/ е спрял към 1мил.литра некячествени горива.Трябва да се говори за да се взимат мерки,все е нещо.А руснаците вън от България.Колко по рано толкова по добре.Ще ни изтровят.
  Тервел-никой,простс не се преработва нефт ,я отпадъци.

 34. ВИСОК, след като заговори за крекинга в Лукойл-Бургас, според теб каква е себестойността на горивото добивано чрез крекинг, и за сравнение – каква би била вероятната себестойност на горивото добивано чрез ректификация на нефт “Уралс”????
  За да можем да ги сравним, и да стане ясно защо Лукойл-Бургас , уж, работи все на загуба!
  И още по-точно , сравни себестойността на първоначалните суровини при двата процеса, както и себестойността на самите технологии за ректификацията и крекинга?!!?
  Коя “суровина” е по-евтината?
  И , коя от двете преработващи технологии е по-евтината, и като оборудване , и като трудоемкост?
  Така ще се види защо гербаджиите , БСП , ДПС и патриотите приеха лобисткият “закон” на Лукойл-Бургас, преди 3 месеца. И ще стане ясно и защо Лукойл-Бургас е монополист на акцизните складове и “държавният резерв”, който е разграбен още от пееФски, но въпреки това цацаратурата не го разследва за това бандитско “първоначлно натрупване” на неговият “капитал”!
  Също така ще се види и фиктивният КОНТРАБАНДЕН “износ” от Лукой-Бургас, за над 1 милиард долара годишно, които отиват директно в централата – Лукойл-Русия, дори без да се осчетоводяват в бАлхария. В добавка към другите милиарди от вътрешната контрабанда и тоталният монопол, които заради ръждясалите железарии за крекинга се представят за “инвестиции”!
  А колкото до останалите производства в Лукойл-Бургас, то отдавна е ясно че там не искат да произвеждат нищо друго освен горива, след като нарязаха на скрап предишното нефтохимическо оборудване ,и съкратиха повечето нефтохимици!

 35. Демонтажът на паметника на освободителите от свободата е неизбежен, но в същото време е поучителен, за да се вижда колко опасни са предателите и глупците, които нямат критика към поднесените им събития и плачат от умиление, когато им се заговори на руски, докато им се взима земята. Защитата на руските интереси означава:”Взимаме ви земята и ви казваме как да живеете, защото ние сме по- умните, а вие си получихте подкупите”.
  Така, че който не може да преговаря с руснаци не трябва да говори с руснаци.

 36. Нефта е скъп, преработката евтина една атмосферна дестилация и КОГ.
  Мазута, гудрона са по-евтини, преработката им КПТО или вакуумна дестилация, каталитичен крекинг КОГ…по-скъпа. Не разполагам с актуални данни за да реша подобна задача. Държавен резерв днес няма нищо общо с това преди 20 години…днес е просто една хранилка.
  Не е тук мястото за академични спорове.
  Лек ден.

 37. ДО ВИСОК |
  Мазутът и гудронът са последни/отпадни /продукти при дестилация на нефт.За да се увеличи добивът на горива те се подлагат на каталитичен хидро крекинг общо казано за извличане на доп. кол чрез контролирано разцепване на молекулите и премахване на двойни връзки.Това са са сложни хим процеси.Качественият нефт предназначен за горива само се дестилира /разделя на фракции ,бензин.газоил,дизел/

 38. Савова
  “Това са са сложни хим процеси”
  Нима, какво ли съм работил 30-тина години? И да, имам магистратура по химично инженерство, другите няма да са ти интересни.
  Повече не влизам в тази тема. Лека вечер.

 39. Благодаряг/жа Савова, благодаря г/н Висок. Нещата били от прости, по-прости, но кой да ти ги обясни. Благодарение на вас разкъсах пелената покрила Лукойл-Бургас , и дори придобих смелостта да се обърна към:
  Лабораторията за управление на риска, контролните органи за удостоверяване на качеството на горивата,ползващите горива произведени от Лукойл-Бургас, със следните думи:

  Уважаеми, за неповече от няколко часа нашият спонтанно създаден BRAINSTORM тим установи:
  Лукойл-Бургас не преработва нефт, сорт „Уралс“, а преработва „говна“ /мазут и гудрон/, от които чрез „ преработката им КПТО или вакуумна дестилация, каталитичен крекинг КОГ „ получава в края на процеса „ торта“. Но „тортата“, като всяка торта е малотрайна , но на тази малотрайността не е естествена, защото не е „естествения природен продукт, а крекирани, синтезирани, хидрирани молекули“ и затова във времето тя е нестабилна и отново се превръща на онова, от което е произлязла. С други думи когато зареждаме автомобилите си с тези горива, получени по неестествен път, винаги зареждаме гориво с непостоянни показатели, но цените им, както и изхабяването на автомобилите ни са постоянно най-високи. И ето едно предложение към протестиращите против високите цени на горивата у нас. Нека искането ви да бъде: ИСКАМЕ ГОРИВА ПОЛУЧЕНИ ОТ НЕФТ ЧРЕЗ ДЕСТИЛАЦИЯ. И ако устоим на искането си, както онези горди и достойни майки, бъдете сигурни, че цените не само ще паднат, но и живота на автомобилите ни ще се увеличи независимо, че цената на нефта е по-висока от цената на „говната“. Но това е естествено, нали? ХО!

 40. Ivanke, “Hayde da ho-dim da de biete” ne e re6enie na problema.

 41. Благодаря на ВИСОК за ценната вътрошена информация за лукол. Сега за себе си имам отговор на следните въпроси:
  1. Защо няма митнически и граничен контрол на пристанищната база Росенец?
  2. Защо намялха вредните емисии от завода , които бяха ежедневие преди 15 години?
  3. Защо 92 % от данъчните складове за петролни продукти в България са собственост на фирми свързани с Лукойл?

  А отговора се оказва прост- за да се покрива грандиозната измама носеща милиарди годишна за руските олигарси и подхранване на българските пеликани.

  Още веднъж бих искал да изразя моите благодарности за ВИСОК.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.