Лъсна морковът на Борисов

Не спират колбасарските вълнения в нашата република – ту в художествените галерии, ту пък в месната местна администрация, заразила с нещо като “чума по колбасите” българската политика, която и без това не е никак вегетарианска.

Не че се развълнувах кой знае колко, но някак си ми стана (почти) приятно да видя, че се потвърждават скромните ми твърдения за управляващата ГЕРБ като трето издание на БКП ( ако приемем БСП за второто). 

СНИМКА на такава препоръка от сайта Медиапул:

f5fdd8b8b2a4797e3ace14ea1c6cca25

 

 

 

 

Поводът е дребен наглед, но с доста едра проекция във времето назад: (д)оказва се, че старата изпитана форма за настаняване на верните на Партията кадри на държавна работа под формата на партийна препоръка, която отваря вратите пред верния партиен другар, е жива и в наше време. 

Това се разбра покрай един месен скандал в рамките на местната администрация в Добрич. Около т.н. суджукгейт, който се разрасна до компроматна война с намесата на името на ББ ( да се свети името му), разбрахме, че нашият премиер не яде суджуци. Това важно изявление би трябвало да потуши пожара на твърденията, че от негово име са поръчвани и консумирани такива колбаси.

Суджукът, известен с това, че трябва да е пикантен и сух, вместо да извади Партията суха от скандала, я накисна пикантно с твърдението на един свидетел по делото, че разполага с доказателство, според което от ГЕРБ раздават партийни препоръки за работа в държавната администрация.

Не че сме се съмнявали в употребата на партийния асансьор за издигане на лоялни партийни членове в службата. Това се видя от случая със скандала при назначаването на атакиста Илиан Тодоров за управител на област София. Единственото “качество” на овластения да управлява най-голямата административна единица в държавата Тодоров, който няма и ден административен опит в биографията си, беше неговата партийна принадлежност. Борисов заяви простодушно, че срещу това не можел да направи нищо. https://nova.bg/news/view/2017/06/12/184798/от-натфиз-до-областната-управа-губернаторът-илиан-тодоров-за-първи-път-пред-камера-само-по-nova

Щом за “Атака” и съратника на Сидеров в поредица от публични скандали това е направо задължително, то защо да не може “още от същото “ вече трети мандат и за ГЕРБ?  

Борисов много обича да демонстрира тоягата, с която се чисти от дискредитирани съпартийци. Този път му лъсна морковът.

4 мнения за “Лъсна морковът на Борисов”

 1. Ето как глутница вонящи скотове, с руски знамена по гърбовете и в ръцете, които с теростичните си паравоенни организации сквернят безнаказано името на Апостола на българската свобода Васил Левски и място на всенароден подвиг Шипка, под звуците на възрожденския химн “Боят настана” горят “от името на българския народ” знамената на Европейския съюз, НАТО и САЩ:

  https://www.facebook.com/groups/858436560930468/permalink/1936291649811615/

  https://www.youtube.com/watch?v=YTH4hqxUB3E&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1HtGdXQ2FFghi_OXNrEqbQI3ccYZDUvaDjwJzxWKmSFsX3UtFqRqDMz1I

 2. Уважаеми г-н Инджев, уважаеми съфорумци,
  покрай суджуците, пастърмата и моркова да Ви споделя едно мое наблюдение относно мандарините, и по-специално богатата реколта от мандарини в…Абхазия.
  Та така, тази сутрин рано рано си гледам новините по ТВ Европа, и какво да видя?
  Репортаж относно богатата реколта на мандарини в…къде мислите?
  В Абхазия!
  Която, забележете, се намирала…между Грузия и Русия!
  Наш’те приятели от ТВ Эвропа по този начин се наредиха единствено и само до Приднестровието, Южна Осетия и Русия (само те са признали Абхазия като независима република)!

  Ами наздраве и да им е сладко на такива проЭвропейци!

 3. Да ПОЗДРАВИМ и Словакия за това, че е все пак е изгонила един от руските ШПИОНИ, колега на Боширов и Чепига. А в путлеристкият БАНДИтустан – НРБ, ШПИОНСКИТЕ централи на ГРУх само се увеличават, и вместо да да има изгонени шпиони , те се УВЕЛИЧАВАТ заради ТОТАЛните зависимости на васалният “вождь” – МУТРОмилиционеропитекът-бокоТИКВАТА!
  Освен тоталните зависимости от Путлер , МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА е о още по-АБСОЛЮТни СУДЖУКови зависимости от раздаването и “усвояването” на ПОРЦИИТЕ вътре в НРБ.
  И само за последните месеци се натрупаха още ПОВЕЧЕ, като – ГеПигруп-гейт, Трейсгейт, БМФ-гейт, ТЕЦ-варна-гейт, Лукойл-гейт, МВРОтрафик-гейт,….. и ОЩЕ МНОГО БЕЗБРОЙНИ СУДЖУКоджанашки далавери и ПОРЦИИ на СУДЖУКопитекЪТ-бокоТИКВАТА!!!
  Ето сега се вдигат и цените на електроенргията за гражданите и бизнесмените, това ще ПОВИШИ още ПОВЕЧЕ и без това ОГРОМНАТА инфлация и ОГРОМНИТЕ цени на стоките и услугите в НРБ. Вече се повишиха цените на бензина от ТОТАЛният МОНОполист Лукойл, и и цените на газа от ОЩЕ по-ТОТАЛният МОНОполист Газпром, а сега ще се повишат и цените на електроенергията , заради “студеният резерв” на “енергетикът” – доган и ОГРОМИТЕ ЗАЕМИ на НЕК от над 5 милиарда, взети заради беленският гьол .
  Към това трябва да се добавят и над 4-5 милиарда ЗАЕМИ и за ПОРЦИОНният южен пАток, който е оскъпен 2-3пъти заради ПОРЦИИТЕ за Газпром и Булгаргаз. Което ще оскъпи още повече газа в НРБ, който и сега е най-скъпият в ЕС,и ще стане АБСОЛЮТЕН ценови рекордьор. А към това трябва да се добави и над 700 милиона от арбитража за МОНОплоното положение на Булгаргаз в НРБ. И само от заемите на Булгаргаз за над 5 милиарда ще оскъпи цената на газа за НРБ за десетилетия напред , заради ПОРЦИИТЕ за МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА и неговите гасудари от Газпром.
  Същото е положението и с досегашните близо 5 милиарда ЗАЕМИ за НЕК, заради беленският гьол и ПОРЦИИТЕ за доган от Цанков камък и ТЕЦ-варна, а също така и от повишените “субсидии” за ПОРЦИОНните ВЕИ-та и “заводските централи” на ковачки….
  И за да се могат да се върнат тези над 10 милиарда заеми за ПОРЦИОНните ЛОБИсти на МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА , цените на газа и електроенергията ще скочат , а заедно с тях ще скочат ОЩЕ повече и цените на стоките,транспорта и услугите ,които се използват електроенергия, газ и бензин!!!
  Иначе ,ако не се ПОВИШАТ цените им , ще трябва да ФАЛИРА цялата “енергетика” в СУДЖУКовият бандитустан – НРБ. И както се вижда цените на тока,бензина и газа вече се повишават, и няма да спрат да се ПОВИШАВАТ, но енергийните далавери и ПОРЦИИ на МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА си продължават с ЛОБИстките “закони” за Лукойл, с милиардните ПОРЦИИ за южен пАток и с десетките милиарди за беленският гьол, с ТЕЦ-варна и “студеният резерв” !
  Към ОГРОМНОТО енергийно ограбване се добавят и ПОВИШЕНИЕТО на ДДС, данъците ,”осигуровките” и “ТАКСИТЕ” ,които се ПОВИШИХА с до 100(СТО!!!) пъти, за да има ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОРЦИИ за “бюджета” с “ИЗЛИШЪЦИТЕ” на МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА и неговият “безВЪЗМЕЗДЕН” “финансист”-горанов.
  Всичко това ще ПОВИШИ ПРЕДизборната ИНФЛАЦИЯ, за да има над 6-7 милиарда , ДОПЪЛНИТЕЛНО, за раздаването и “УСВОЯВАНЕТО” на ПОРЦИИте от РАЗПЛУТАТА калинковоКРАСНОкожа СУДЖУКова бюрокраДция на МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА и неговите ЛОБИстки ОБРЪЧи и “енергетици”………

 4. И моркова и калашника се ползват с заглушител.
  Разкрили били нелегални складове с десетки автомати с заглушители,с които можело да се въоръжат 2 роти. Показват оръжията по телевизията и там виждаме ББ.Както Царя се издокарва при всяка по голяма църковна литургия,така и наш ББ е там,където се показват пушкала. Той е спец в подобни работи,за това съдим по многозначителната му усмивчица за съпричастност.
  Появи се и едно бившо више ченге,сега разбира се на работа в университет.Според него това,което се случва с оръжието не е случаен инцидент.Нелегални конспирации с оръжия са ставали и в миналото. Беше визирано времето от 1997 до 2001 години. Май че тогава упраляваше правителството на Иван Костов, наивничко вметна бившото ченге.
  Като ги слуша човек,се убеждава,че хибридата война на другарите – товаришци се комбинира и с истински оръжия. Оръжия с заглушители.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.