Ляв консерватизъм и други умни глупости

В Португалия предстои конгрес на парламентарно представената европейска левица, но нашата парламентарна “лъвица” Нинова заяви, че ще го бойкотира. Праща на свое място другарка Деница, която Бойко Борисов си беше харесал да откопчи за свой министър от ноктите на парламентарно представената “лъвица” . При подялбата надделя Нинова и Деница остана в прайда с лявата ориентация в рамките на разделението на труда в традиционната агитация на част от електоралната популация.

Каквато е левицата, такава е и “лъвицата” ни. Трудно можеш да я отличиш от останалите хищници в парламентарната джунгла. Така са се слели в борбата за една и съща електорална плячка, че в пушилката от боричкането им  не се вижда кой кой е. Леви, десни, партиоти, аркадаши, наши, ваши, мъж, жена…Няма значение. 

Важното е да се борят срещу половата заплаха, която им се привижда като толкова страшна, че чак са готови да се разведат с европейското си семейство в пристъп на посткомунистически консерватизъм от евразийски щам – но не точно истанбулски. Сега се снишават срещу тази заплаха, задаваща се и на хоризонта в Лисабон, където българските другарки и другари няма да подкрепят европейските си посестрими по въпроса за защитата на жените от домашно насилие, понеже в съответната конвенция имало скрита опасност да се заличат разликите между половете.

Както вече отбелязах по-горе, в настоящия български парламент са заличени какви ли не разлики, а другарките и другарите от БСП се безпокоят за чуждите мъже и жени да не им се случи заличаване и да не им закърнеят първичните полови белези.

Ляв консерватизъм – нещо като хищно вегетарианство, космата плешивост или умна глупост!

 

13 мнения за “Ляв консерватизъм и други умни глупости”

 1. Ляв консерватизъм – нещо като Национал-социализъм.

 2. Аз не виждам “причини” комунистическият лево-десен ОРБАНистки “джендър”- ниновна да ходи на конгресите на ПЕС! Още повече ,че тя и до сега не е ходила на различните форуми на ПЕС, и няма защо да сега да започва тепърва, НАЛИ!
  Най-подходящият “посетитель” от НРБ ,на конгреса на ПЕС е – МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА, защото той хем е КРАСНОкож “вождь”, хем и повиши “бюджета” с “ИЗЛИШЪЦИТЕ” с над 20(ДВОЙСЕТ!) процента за следващата година, спрямо 2018г.!!! И едва ли има друга държава в ЕС , дори и с ПОПУЛИСТко или пък с “ляво” правителство,което да си ПОВИШИ бюджета с над 20% , и то само за 1 година!!!
  За това НАЙ-добре калинковоКРАСНОкожият “вождь”-бокоТИКВАТА да отиде при ПЕС в Лисабон, вместо “консервативният” ОРБАНистки “джендър”- ниновна!!!
  Още повече, че КРАСНОкожокалинковият “вождь” раздава “безВЪЗМЕЗДНО” десетки МИЛИОНИ на СВОИТЕ “отговорни дрОгари” от БСП във Варна, като “левият” ПРИВАТИЗАТОР- гергов, и е много чудно защо “генералният” “прокурор” и бандитите от КОНПИ(р) все още не са го разследвали за “приватизационни” ДАЛАВЕРИ , в ОСОБЕНО големи размери, както направиха с Баневи, Абаджиеви и Иво Прокопиев…и т.н….и т.н…?!?!!?!?….?!?!?!
  А също така и “джендърският” ПРИВАТИЗАТОР от БКП- ниновна?!?!?!?!…?!?!?!?
  И ето , заради всичко това е най-добре в Лисабон да отидат КРАСНОкожият “вождь”-МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА и неговият “червен” ,милиардерски дрОгар от БКП – гергов, на който плати 45 милиона за варненската дупка ,чрез “безВЪЗМЕЗДНИЯТ” “финансист”- горанов!
  А пък “джендърският” ПРИВАТИЗАЦИОНЕН “вождь”- ниновна няма защо да ходи в “джендърският” Запад, след като вече е изпратила там , за собствена сметка, своите “консервативни” отрочета , вместо да ги изпрати при своят рублоносен гасудар – Путлер, от консервативно-ДИВИЯТ Изток!!!
  Също така “консервативният” “джендър”-ниновна получава допълнителни “консервативни” рубли и от своят мъж от Лукойл-Бургас, където той е на “вярна служба” при техният общ “партиен” “благодетель” и дългогодишен “партиен” камарадь – р.овч…..

 3. Напоследък попадам на особен вид високограмотни екземпляри които почват да се изказват за САЩ. На въпроса ми какви глупости говориш , откъде ги четеш тези неща отговора е : чета ги на английски. Викам им че те рашаните пропагандират на английски. Я ми дай на английски ОТКЪДЕ. Винаги последва смотоляване.
  П. п. към висок. Историята е проста, ясна, логична и основаваща се на ФАКТИ : АНТРОПОЛОГИЯ, ЛИНГВИСТИКА, ОНОМАСТИКА,КЕРАМИКА, СТРОИТЕЛСТВО ,ПОГРЕБЕНИЯ…….
  Произходът на народа ни е АВТОХОНТЕН.(МЕСТЕН) . Значението на народа ни е първостепенно за ЗНАНИЕТО на човечеството. Значението на думата “Българин” е човек със знания за благото на хората.

 4. Като се спомене БСП веднага ми идва асоциация за следните личности, криещи се зад широкия гръб на европейската Деница Златева: Светлана Шаренкова и мъжът й Библиотекаря, Георги Гергов консула-свинар, Бригадир Аспарухов КГБ-ДС, Румен Овчаров и другите червени милионери, язовир Копринка и още много подобни русофили рублофили….

 5. Моля да ми бъде простено, че отново си позволявам да поствам без връзка със зададената от домакина тема!
  Единственото ми извинение е особената важност, която представлява според мен информацията под линк https://www.faktor.bg/bg/articles/ikonomika/biznes/aets-kozloduy-darzhavnata-tayna-i-natsionalnata-sigurnost, поднесена от проф. Г. Касчиев.
  Подобни разкрития смятам за особено стойностни, авторитетни и изключително актуални, на фона на активното настъпление на гербавите, в лицето на теменужка петкова по темата “Възкресяване на проекта АЕЦ-Белене”.
  Убеден съм, че експерти като Г.Касчиев и Г.Котев отдавна трябваше да бъдат взети на въоръжение от страна на десните и да изместят жалкото мяучене на Иван Иванов и неубедителното /непрофесионално/ представяне на Радан Кънев.
  Смазващите аргументи и поставените от г-н Касчиев въпроси след активно популяризиране биха обърнали рязко благосклонната нагласа плебса по темата “ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА”!

 6. Като стана дума за Истанбулската Конвенция…ей, нямаше късмета да бъде наречена поне Владивосточная,примерно..ех,как бързо,бързо щяха да си я харесат,рекламират,агитират,промотират и в крайна сметка и приемат нашите рубладжийчета..даже и опорки от ботоксовия “джуджи 1” нямаше да има нужда да получават…!!!

 7. Искам да поздравя всички с избора на г-жа Анегрет Кран-Каренбауер за наследник на г-жа Меркел!
  Моменталният форумен вой, по скоро скимтене, на хибридните дежурни старшинки по този повод, дава основание да се смята, че този избор е точно в десетката!

 8. Хахаххааа, искрено се забавлявам като чета за такива. Спестявам от пари за цирк и вестник Стършел!

 9. До П.Тинков
  Г-н Тинков,от страни и от далече е лесно да се съди. “Жалкото мучене” е силен израз за човек,чиято кауза е и ваша,надявам се. Съшото може,ако нямате нищо против,да се каже и за Р.Кънев. Високо ценя Касчиев и Г.Котев и вярвам,че високо уважаемите и от мен личности правят всичко,каквото е възможно. За подобряването на тези условия трябва да допренесем и ние с вас.

 10. Уважаеми г-н Тинков, и аз съм на мнението на АСЕН! При тази информационна мъгла в България, трудно могат да се чуят гласовете на достойните българи. Полагат се големи усилия за да не се чуват! Трябва да помагат всички нормални българи.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.