БСП си присвои Ботев за своята партийна пропаганда, а “Атака” посегна на Левски

БКП\БСП обича да си присвоява авторитета на национални герои, като Ботев, обявявайки за “комунисти”. В предизборната си кампания в началото на 1990 г. в прекръстения на “Дума” ( по аналогия с ботевата “Дума” партиен орган дори употребиха Исус Христос като партиен символ за целите на агитацията.

“Малката” БСП\БКП, каквато е “Атака”, не пада по-долу в тези злоупотреби. Тази проруска формация си “заплю” самия Апостол на свободата  за пропагандни цели. Но в едно отношение надскочи кака си БСП: перосонализира претенцията си с внушение, че вождът Сидеров бил прероденият Левски.

 

Знаете ли, че в кабинетите на някои овластени по линия на ( позорната за европейска България) партийно-коалиционна сделка между ГЕРБ и Атака началници от най-близкото обкръжение на Сидеров на показ са поставени редом портретите на Левски и Сидеров?

Това със сигурност, по свидетелства на очевидци, е вярно за кабинета на управителя на област София Илиян Тодоров ( на снимката в долния  ляв ъгъл в компанията на дежурния пратеник на Путин в България Йосиф Кобзон и пеещия с него Сидеров).

33fd5191fa5733f856825fb8685b436f_cr-696x464

 

 

 

 

 

На 31 октомври тази година същият държа агресивна по форма и съдържание реч пред Софийския градски съд във връзка с опита му да ме осъди в частност заради мои писмени твърдения за неговата русофилщина. 

Отричайки моите твърдения Тодоров стигна дотам да заяви два пъти пред тричленния състав на градските съдии : “ аз не съм Волен Сидеров”.  Разграничи се от него в смисъл, че “всеки си носи последствията”, имайки предвид осъдителното и дори осъденото поведение на своя вожд Сидеров. Но същевременно го сравнява кощунствено с Левски.

За гаврата Сидеров да бъде оприличаван на Левски проговори и художникът, чийто портрет на Апостола е опорочен в тази противоестествена симбиоза от атакистките апологети на началника им по партийна линия. 

“Преподавателят в Националната художествена академия доцент д-р Кирил Божков изказа възмущението си в профила си във Фейсбук. Той е автор на портрета на Васил Левски използван за редом до снимка на Волен Сидеров. Текстът и сложените редом лица на Левски и Сидеров са публикувани от Веселин Христов от партия АТАКА на 18 февруари 2014 г., само ден преди ежегодното отбелязване на деня, в който е обесен Васил Левски.

levski_siderov_2

 

 

 

 

 

В картината на Божков ясно се вижда подписа му и годината, в която е създаден портрета. Проверка на Фрог показа, че Христов пък не за първи път използва образа на Левски, сравнявайки го със Сидеров и призовавайки симпатизантите на АТАКА да подкрепят лидера на партията в името и паметта на Левски”.https://frognews.bg/novini/kiril-bojkov-portretat-levski-izpolzvan-politicheski-tseli.html

 

Самият Сидеров дава тон за тези аналогии с Левски – няма нищо против, меко казано, да държи речи покрай иконописания образ на Апостола, приватизиран за политически цели от партията му.

 

Unknown

 

8 мнения за “БСП си присвои Ботев за своята партийна пропаганда, а “Атака” посегна на Левски”

 1. Наистина всички популистки колнинги на БКП – ГЕРБ,БСП,ДПС,МВРО,Атака и т.н. зползват националните светини и личности само за своите ЛИЧНИ и “партийни” “цели”, за да могат да се докопат до властта и да усвояват милардните КОРУПЦИОННИ ПОРЦИи и СУДЖУКци!
  Само това ги интересува!
  И сега се сбраха в парламенТа ВСИЧКИТЕ ПОРЦИОналСУДЖУКлистически “партии” , начело със СУДЖУКовият “вождь” – МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА!
  Но все пак един от най-паразитиращите около нациомналните светини е т.нар, “воевода” – наследствено-потомственият десарски “националисть” – ванЮ каракачАНСКИ. Той и неговите десарски кукловоди получиха “в наследство” от соца , по десарска “линия” , цялата национално-освободителна ОРГАНИЗАЦИЯ на българите в Тракия и Македония – ВМОРО!!!!!!!!!!!!
  АТка че едва ли другите ПОРЦИОНни популисти могат да се сравняват с ПАРАЗИТИЗМА на МВРО и каракачАНСКИ!
  А, освен това , т.нар. “воевода” ПОСТОЯННО злослови,клейми и проклина някакви си “пишман-АНТИкомунисти” и “пишман-демократи” , които му се привиждат. Които според него са някакви си “джендърски” и фалшиви противници на така любимият му соц , на който дължи изцяло паразитната си “кариера” на начальник на КАЗИОНното МВРО!! И тези фалшири “пишман-АНТИкомунисти” , според ванЮ каракачански , получават соросоидски “грантове”, за да продължават и сега да говорят срещу неговият соц, от чисто меркантилни соросоидни подбуди, а не по личното си АНТИкомунистическо и демократично убеждение и същност.
  Т.е. ванЮ каракачАНСКИ използва за собствените си ЛИЧНИ изцяло паразитни и меркантилни “цели” фасада ВМРО , а в същото време клейми соросоидските и “грантаджийските” АНТИкомунисти и демократи, които му се привиждат! Че даже и “пишманНАТОвците” му се привиждат!
  Така че, поне за сега ванЮ каракачАНСКИ е неуспорим “лидер” популизЪма за ПИШМАНнационалистическите си ЛИЧНИ “цели”, особено в ДАБГ! Който е “приватизирал” цялото ВМОРО, за да го обслужва ЛИЧНО него ,и неговите кукловоди от ДС,които “създадоха”, след 1989г., ИЗЦЯЛО паразитният и КАЗИОНен десарски и комунистически клонинг – МВРО!!!……

 2. На всичкото отгоре който служебно е имал вземане-даване с илиан тодоров с ръка на сърцето си може да потвърди, че като излъчване, поведение и манталитет сякаш е излязъл от треторазряден филм. Много му тича образът на квартален сутеньор.
  ДГД от една долна, мръсна гад.

 3. Уважаеми г-н Инджев, ще ми бъде много интересно да прочета вашето мнение по следния въпрос: Има ли връзка кризисния ПР с ходеницата при Слави Трифонов, успокояването на протестите, новото самочувствие на ББ и раздаването на порциите за магистрали и Тецове, изчезването на “магнитски” със сделката за Ф-16 и веселата снимка на Доган и Рубин?

 4. п.с. И какво според Вас се случи между паническата заявка за участие на диванчето на Слави и спокойствието по време на интервютата и последвалата вътрешнополитическа идилия?

 5. В политическата говорилня, никой не обърна внимание освен Капитал, Евродикоф и Фрог, че зад сламените фигури на председателя на комисията по СРС и различните членове бе Гласуван и ИЛКО ЖЕЛЯЗКОВ. Човек на Пеевски и основен координатор на мрежата му в служби и сигурността. След теслата-КОНПИ Той затваря кръгът Донос-СРС-Прокуратура-Тричане…..

 6. Ideae shisoidae et chaos logicae in cerebri.
  Diagnosis est pro nationalisti-internationalisti russophylici, labori pro interressi alteri et contra interressi Bulgariae.

  Диагнозата е “Шизоидни идеи и логически хаос в мозъка”. Отнася се за русофилистичните националисти-интернационалисти, работещи за чужди интереси и против интересите на България.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.