Руското посолство поощри свой слуга да нарича “олигофрени” свои антиподи

Получих коледен подарък от руското посолство. Признаха ме!

В речите на бившия руски  посланик Юрий Исаков фигурирах някъде в мнозинството на (уж) малцинството. Той господарски наричаше маргинали някакви си българи, които са против наследството на съветската окупация в България.

Но по Коледа стават чудеса. 

Макаров и компания ( в Столичната община) солидарно не признават Коледата ни. Даряват ни с данайските си елхи по съветски маниер за Нова година, много преди тя да е настъпила. С това се опитват да избегнат конфуза в разминаването между българското и великоруското православие, отбелязаващо същия празник догодина през януари и натрапват имперската си традиции.

DutQ-XNW0AUHPSf

 

 

 

 

 

Сега на страницата на руското посолство във Фейсбук съм легитимиран  ли(ри)чно и поименно в официалния сайт като враг на Кремъл чрез стихоплетство, което изнасилва ментално едно велико българско стихотворение:

“Кат Инджевци долу, кой от кой по-луд,

не сещат ни жега, ни жажда, ни студ”. 

http://clubz.bg/77616-oligofrenjyltopaveten_rusofob_ruskoto_posolstvo_qvno_ne_vyzrazqva

IMG_0280

 

 

 

 

Самият Макаров позира в сайта на руското посолство в София редом със статията на все по любимия му туземен национ(алсоци)алист Костадин Костадинов. Същият пък позира на митингите на БСП до др. Корнелия Нинова, която иначе също се възмущава от маршируването му в чест на генерал Луков. 

Unknownimages-1

 

 

 

 

Сега КК нарича “олигофрени” своите антиподи в България и откроява  сред тях моята личност. Това щеше да е поредното му неосъзнато самопризнание за глупост, ако не ставаше дума за нещо повече – за на(д)градена българофобия от страна на руското посолство, което си отглежда подобни екземпляри в България. 

Един цитат от червения сайт сайта Поглед инфо по адрес на КК, лидер на гравитиращата около БСП партия “Възраждане”:

Костадинов е от фанатичните привърженици на провеждането на Луков марш, тоест спокойно с тази си позиция той се самопричислява към национал-фашистите, които често зад национализма се опитват да прикрият най-обикновена ксенофобия, тесногръдие и исторически ревизионизъм. Само вижте какво се казва в позицията на “Възраждане”, с която кадят тамян на Луков – че в София имало “цели монументи, величаещи Червената армия, отнела независимостта на страната ни”. http://pogled.info/avtorski/Rumen-Petkov/ninova-na-miting-s-poddrazhnik-na-lukov-marsh.93097

В кашата от взаимно изключваща се взаимна любов между споменатите по-горе Макаров, Нинова и Костадинов има все пак водещ мотив: важното за тях  е да обслужват волята на Кремъл.

34 мнения за “Руското посолство поощри свой слуга да нарича “олигофрени” свои антиподи”

 1. Умрели са. Да, звярът кремльовски е най-опасен преди да гушне букета. Но пък и с мултики да плашат куче с кокал, не вървой.
  “Икономиката, глупако!”

  https://publizist.ru/blogs/107999/28726/-

 2. Споделеният от кагебисткото посолство текст, за пореден път доказва нескритата омраза към България и българското.
  Така както са го разкрили отдавна Захари Стоянов, Ботев, Левски….. Нищо ново от страна на империята на злото джудже – Путя човек, лакът токче.

 3. Няма какво друго да се очаква от КАЗИОНните подлоги на Путлер , както пУтлериотичният РАШИСТ -к.к., и неговият чекистки “диплАмат” и “пАсоль” – макаренков.
  Те обслужват своят альфа-сводник, за да получат своите троянски рубли.
  И след като “възроденият” РАШИСТ иска да “цитира” русофила Вазов, то нека прочете поне неговите стихотворения за “братушките” по времето на Първата световна война.
  Ето , да си припомни блядската “възродена” шлюха – к.к. :
  http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=14&WorkID=4114&Level=2
  Ето и за Добруджанската конница на ГЕНЕРАЛ – Иван Колев, освободителят на Добруджа и донвсъл РАЗГРОМА на царска ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКА Русия на 3 МАРТ 1918г. в Брест-Литовск:
  http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=14&WorkID=4113&Level=2
  Ето и целите “Нови екове” на Вазов за “братушките” през Първата световна война:
  http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=14&WorkID=4113&Level=1
  Освен това г-н Инджев също издаде няколко тома от “Течна дружба”, а особено полседната книга – “Измамата Сан Стефано” ,трябва да стане настолна за такива РАШИСТки “националисти” ,като Кстадинов и ниновна!
  П.П. Ето и още един малък откъс от империалиста Татишчев, от Азиатският департамент на “братушките:
  http://www.extremecentrepoint.com/archives/16669
  А ,осен това г-н Инджев е цитирал в този блог социалистите “дядото” Благоев и “лайпцигският герой” – гошо Тарабата, които са обявявали “рублофилството” за СУЕВЕРИЕ. Но нека все пак уточним ,че рублофилството е ПЛАТЕНО “суеверие” , т.е. то е КАЗИОНнен шпионаж и проституция в полза на сводниците им от Кремъл……
  И за накрая – нека на пАсоль-губернатора – макаренков , провери дали неговият МИД-овски начальник – унилата лошадь, все още му праща редовната “дипломатическа почта” с аржентинският и афганският “снежец” , защото преди няколко месеца задържаха поредната пратка от Аржентина, и може да не е останало от него, за колониалното пАсольство в задунайският бандитустань……

 4. Луков марш…„луковисти”. От възможните -исти…Какво още нямаме? Анархисти? Маоисти?

 5. Имаше публикация в DUNAVMOST за текста в сайта на руското посолство.От над 30 коментара, само два бяха неодобрителни,другите със настървение защитаваха Русия,чак намесваха САЩ(то се знае как).Както четох едно мнение-остъргани със шкурка мозъци!

 6. RADA
  Далеч си от истината.С този Костадинов,който си измисля истории нямате нищо общо с реалните неща.Генерал Луков е български патриот,националист,който няма нищо цбщо с национал социализма,Хитлер,фашизъм и т,н.Бил е против комунисти,социалисти и леви земеделци,защото те подкопават устоите на България.Ненавиждал е болшевишка Русия и ако той е бил жив и е бил министър на войната през 1944 г нямало е да допусне руски войски да пресекат Дунава.Това го знам от чичо ми пол.Левчо Савов ,с който живяхме заедно до неговата смърт.По времето когато Луков е министър на войната чичо ми е бил Ген.щабен офицер и е бил командирован в Германия за една година като артилерист да приеме поръчано оборудване за нашата армия.А братовчед му Димитър Савов -майор е бил адютант на следващият военен министър ,А по късно регент Михов.Чичо ми не доживя до промените,а и аз съжалявам ,че не го питах по подробно.
  Луков не понася Русия и я счита за враг номер едно на България.
  Този руски помазник и агент Костадинов е голям боклук и както той сам си казва дебил и олигофрен.
  ДА НЕ СПОМЕНАВА ГЕН.ЛУКОВ.НЯМА НИЩО ОБЩО С НЕГО..кАКТО И СЪС СТЕФАН СТАМБОЛОВ.

 7. Драги г-н Инджев,бъдете жив и здрав за радост на всички нас,които ви ценим и уважаваме!Честито рождество на Вас и семейството Ви!Гледах току що по Нова телевизия този Костадинов и г-н Тафров.Вярвам,че хиляди българи видяха,че образован човек не може да спори с прасе!Какво трябва да стане ,за да спрат комунистите да се оприличават с българския народ?Пак лаят от “името на народа”,то/Костадинов/не си затвори устата,сипеше простотия след простотия!Съчувствах много на г-н Тафров,но той трябваше да знае,че в спор с комунист не се влиза!Може да си прочел и написал книги,да владееш чужди езици,да си общувал с просветени хора,но никога не можеш да надприказваш Костадинов,Нинова и др.Баба ми казваше,че най простите,мързеливи и устатни/с голяма уста/хора ставали комунисти преди 1944г.Тези хора и техните потомци, никога не биха се разхождали по жълтите павета,ако не бяха руснаците и затова ще им останат верни до гроб.Те обаче са малка част от българския народ.Българите са хитри и знаят,че благоденствието е в Европа и Америка.Там отиват да живеят,там изпращат децата си,там печелят парите си.

 8. На един от тия патриоти не му ли казваха Костя Копейкин?

 9. Путлер “поощрява” всички свои лакеи! В путлеристкият бандитустан вече плаща по над 70% “субсидии за жилище” на собствените си крепостни от собствената си паразитна бюрокраДция:
  https://tinyurl.com/y9e2cu6o
  А след като в самият путлеристки рай(Х) се раздават по над 70% “жилищни субсидии”, то какво ли остава за “близката чужбина”,каквато е задунайската колония НРБ, където вече има на 500 000 “субсидирани” ватници , които са собственици на жилища по българското Черноморие????
  П.П. А пък и днес , същият “възроден” РАШИСТки “националист” костадинов , с вродената му дИбилска наглость повтаря рубловилските си КАЗИОНни ЛЪЖИ ,че НРБ била натовска и американска “колония”?????
  Но няма защо да се учудваме на неговите тъпизми ,след като целият град Варна ,където е назначен за “общински съветник” , е изцяло под властта на руските служби, и където има огромен брой “зелени човечета” , които притежават “субсидирано” жилище от Путлер.
  И да ,наистина НРБ е КОЛОНИЯ, но е задунайска пАсолска колония, защото по официални данни НРБ има ОТРИЦАТЕЛНО “търговско салдо” с неговите “братушки” от путлеристкият рай(Х)! Това са над 10 миларда ,които изтичат към неговите кремълски гасудари, ВСЯКА година!
  А в същото време НРБ има ПОЛОЖИТЕЛНО търговско салдо със целият ЕС, и няма големи търговски отношения със САЩ.
  Което потвърждава ,че няма как да НРБ да е зависима от САЩ, след като няма търговия между тях.
  А в добавка, според международни организации над 25% от цялата икономика и БВП ,ОФИЦИАЛНО, са ЗАВИСИМИ от путлеристките МОНОполисти в НРБ и от свързани с тях “фирми”.
  Но, НЕофициално, КОЛОНИАЛНАТА зависимост на задунайският бандитустан НРБ от Путлер ,и от неговите олигарси и “субсидираните” му жилищни ватници е много над 25% от БВП. Поне двойно повече – над 30-40% от БВП, т.е. 40-50 милиарда от БВП на НРБ е ЗАВИСИМА от путлериските “братушки” на РАШИСТкият “националист” – к.костадинов!
  И така, обобщавам – над 30-40% от БВП на НРБ е ЗАВИСИМА от Путлер , отделно НРБ има над 10 милиарда ОТРИЦАТЕЛНО “търговско салдо” с Путлер , в добавка в НРБ има над 500 000 “субсидирани” собственици на жилища , и ………..и след всичко това “националиста” к.костадинов дИбилски повтаря и ЛЪЖЕ нагло ,че НРБ е “колония” на САЩ?!?!?!??!!?
  Освен това рублоядският “националист” иска да казва и къде имат право да протестират софиянци!!! Той , въпреки че не е от София, забранява на местните софийски жители да протестират пред пАсолската елха и МОЧА?!?
  Но няма какво да се учудваме , той си е на издръжка от путлеристкото пАсольство, защото няма как да поддържа КАЗИОНната си “партийка” без ЩЕДРИТЕ рублови “субсидии” от неговият “спонсор” – путлериският пАсол макаренков………..

 10. Тази вечер в Плюс-Минус по Нова въпросният Кулский Кукарьов – КК – не можа да бъде надвикан от двамата водещи да не говорим от Стефан Тафров, които той нападаше като руски кораб украински катери. Иначе елхата наистина е започнала да става красива с жълтите и сини книжни корабчета добавени от остроумни български гаждани върху олигофренската елха.

 11. В Сафий радилась йолачка, в Маскве ана расла, кремльовском звездой красною, бъла украшеной она. К нещастью олигафренъй прахожие, надрискали она, пакрили книжнъми караблями, хахлъйсками знамена. Изковеркали безжаласн нашу дружбу тез друзя, любовиу освободителям забъли те дерьма! Мъй надругалис над Радеву Гундяевъйм, Илияной поцелованъх сапог, но етот раз сверхзвуковъйм Авангардом блезжалостнъйм, покажем нашу дружбу в поодинок!

 12. Честит Имен Ден на Асен и Стефанко. Ако има и читатели празнуващи днес именен ден да се чувстват и те поздравени. Никога не трябва да забравяме, че четящите са с “пъти, пъти повече” от пишещите. Само една препоръка към Асен и Стефанко. Пишат толкова хубаво ама рядко.

 13. Радо,

  Генералът от Артилерията Христо Луков е български национален герой, защото през септ. 1918. сам спасява Кюстендил и окръга от сръбска окупация. След като дава заповед полкът му да се оттегли в посока София, полк. Христо Луков остава при батарея от четири оръдия и за три дни успява да задържи настъпващата сръбска дивизия, стреляйки сам с четирите оръдия. На втория и третия ден идват местни овчари, които му носят снарядите, а той продължава да зарежда оръдията, да се цели и стреля с тях по сърбите.

  На четвъртия ден нашите се връщат и го намират опушен, гладен, брадясал и недоспал, но Победител. Затова, Радо, Ген. Христо Луков е Български герой!

  Който каже дума против него е предател и враг на България!

 14. И още малко за Рада

  След 9 9 1944. България има шестима Мин.-председатели – съветски граждани – от Гошо Тарабата до Сергей Станишев. Всички те продаваха и предаваха България на Русия, плюс днешните им наследници и управляващи. Само Тодор Живков не беше, но за сметка на това се опита на два пъти буквално да да ни затрие като държава.

  И помисли – къде в нашата история стои Христо Луков и къде – тези отрепки? И хайде стига с това руско шаманство, моля!

 15. ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! Мили приятели и Иво, пожелавам Щастие, Успехи, Здраве и Вяра в Успеха на делото!Приятелю Георги, как ми се иска “кремльовския звяр” да е в агония, но дали не търсим оправдание в това измамно предчувствие?…Да ви кажа нещо интересно-бях в Будапеща и там на центъра имаше елха от раша! Не изглеждаше някой да й отдава значение. Но в съседното павилионче двама достопочтенни продавачи въздъхнаха с облекчение когато разбраха, че не сме руснаци. С нетърпение пребродихме два дена по-късно центъра на Прага-25,26 декември-нямаше руска елха. Признавам този път си отдъхнах аз.

 16. — Тавщиори слодаты! Перед вами новый, секретный оаебрзц ткнаа. Танк выдежривает темпе от -500 до +500 гр. по Цеильсю… ”

  — Тиоварщ моайр! Тетемпрауры -500 по Целиьсю не бывает!

  — Кто сзакал?

  — Уечные гяоворт!

  — Для дебилов пятвоорю: танк СЕКРЕТНЫЙ! Ученые муогт и не знать!

  https://segabg.com/hot/putin-nablyudava-uspeshen-opit-na-hiperzvukovata-avangard-video?page=6
  © Segabg.com 2018

 17. Блядь, ряебта! Я иенежнр-теплоэнрегиетк по первому орбазоиваню!

  Путину паокзывюат рактеу с чсилом Маха 20!!!! 20, Карл!!!

  Ааааааааааа! Аэромидинкаа?! Тепло? Тнреие? Скортсоь гироеня? Плотные слои атомсферы?!!

  Не, не слышал)

  Короче, Дед наш все, рнлеаьо в мзараме(

  https://segabg.com/hot/putin-nablyudava-uspeshen-opit-na-hiperzvukovata-avangard-video?page=6
  © Segabg.com 2018

 18. Цитат: Жерар Депардийо:
  “ Престоят ми в Русия ме убеди, че аз съм французин. Няма какво да правя в тази страна. Апартаментите ги продадох, за да си излекувам нервите след престоя в страната на идиотите“.

 19. «Катийский политик озъебдил Сибриь. Его саюршпиват о вепеичяатлнх.

  – Итрскук – ксиравый гроод. Красянорск – ксаривый город. А Осмк вам оасвтим».

  Кодга-то над этим акдноеотм смяилесь, а тепреь чуть ли не плаучт. Жители туртисоичесгко полсека Лянситвка на беергу Блаайка нипаалси пеиитцю Вдларииму Птуину с просьбой защтитиь от коаистйкй эксапнсии. Бутдо бы бзинмеесны из Пдонебесной выкупили уже дуесятю чатсь местных земель и звтисараают гостнцииами. Всеь поолсек обклеен оъбявленимяи с иферомглиаи, а гиды рассказывают туристам, что Бакйал – это свнереое море каецтийв, на кооторм рнаьше жили их пелемна, псорто вмеренно прниаиделжт России. Кпосдрорененты «КП» рларсбзаииь в сцтиуаии.

  «Бйаакл прниелааждл Пннсобдееой 200 лет назад»

  https://segabg.com/hot/putin-nablyudava-uspeshen-opit-na-hiperzvukovata-avangard-video?page=7
  © Segabg.com 2018

 20. През 60-те и 70-те тук се пееше една руска песен:

  “Краварка Дуся сбыла рекорд –
  девяты месяц – восмой аборт /2/…”

  Оригиналната песен със същата мелодия е с малко по-друг текст:

  “Владимир Ленин оплатил дан –
  эго стрелила Фани Каплан /2/.

  А Йосиф Сталин был Корифей
  Голодомора и лагерей /2/.”

  Имаше и още куплети, трябва да ги потърся. Имам я някъде на касета.

 21. Скъпи Иво и приятели, ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО!

 22. Руската кметица фандъкова е решила този ‘дар’ да гложди памет на най-болезненото за всеки българин място. В логиката на коминтерна: бомба, отрова, разстрел, елха – все подаръци от Москва.

 23. США построили более 500 серийных истребителей 5-го поколения. Россия примерно 0. У США 11 атомных авианосцев, у России примерно 1 неатомный недоавианосец в глубокой эксплуатационной коме. У США в строю 16 атомных ударных подводных лодок 4-го поколения, у России примерно 1. Новейшие российские баллистические ракеты морского базирования Р-30 Булава по всем параметрам уступают американским UGM-133A Трайдент II(D5), принятым на вооружение еще в 1990-м году. Про беспилотники лучше вообще молчать, тихо играя двумя пальчиками Шопена. И одним пальчиком показывая детям на Шойгу: дети, отрыжка иногда похожа на речь, не спутайте”.

 24. Путин, 1 марта 2018, Послание Федеральному Собранию:
  …уверяю вас, всё это есть в наличии и хорошо работает. Более того, предприятия промышленности России приступили к серийному производству этой системы — этого ещё одного нового вида стратегического оружия России. Мы назвали его “Авангард”.
  Путин, 26 декабря 2018:
  …гиперзвуковая система “Авангард”, планирующий блок. По моему поручению предприятия промышленности и Министерство обороны подготовили и провели завершающее испытание этой системы. Оно только что завершилось полным успехом. Подтверждены все тактико-технические данные. Испытание прошло, повторяю, успешно.
  Если в декабре — завершающее испытание, то что тогда серийно выпускали еще в марте?

 25. Специално за Г-н Инджев и семейството му ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! Същото пожелавам и на уважаваните от мен съблогъри! А ватниците няма да спрат с опашатите си лъжи! Колкото Гагарин е летял в Космоса, толкова и Авангарда е това, за което го представят! Между другото сетих се от какво е загинал Мичурин. Трудова злополука: Паднал от една ягода! Горкият!

 26. За Авакум Захов
  През такова беше времето приятел от компанията знаеше само един-единствен виц. Тръгнахме ли да разтягаме лакърдии все се някой го “подсещаше” да си каже вица. С удоволствие, за н-ти път, Пешо сред гръмогласният смях на компанията го разказваше. Защо Мичурин нямал деца. Защото кръстосал на жена си краката.

 27. @Georgi Nikolov:
  Сърдечно благодаря за поздравленията. А пиша рядко, защото времето ми не е много за да прочета всичко, а и да коментирам, пък и преди да напиша нещо като коментар, като че ли имам нужда да го осмисля дълбоко преди да го напиша.
  Весело посрещане на Новата 2019 на всички! Да е мирна и благодатна за нашата любима Татковина!

 28. До GEORGI NIKOLOV: Макар и да съм чувал този виц, скъса ме от смях! Пожелавам на всички Хубави Хора ПО-хубава и щастлива Нова година!!!

 29. Макар произхода ми да е от свещен род, за мен е висока чест и духовно удовлетворение да бъда наречен ИНДЖЕВИСТ.
  Нека днешните наследници на УБИЕЦА НА ЛЕВСКИ И СЪЗДАТЕЛЯ НА САН СТЕФАНСКАТА ИЗМАМА И НЕГОВИЯ СЛУГА-ПРЕДАТЕЛЯ РУСОФИЛ ИВАНЧО ХАДЖИПЕНЧОВИЧ да знаят, че БЪЛГАРИТЕ МОГАТ ДА ЗАЩИТЯТ ОТЕЧЕСТВОТО СИ, въпреки раздаваните „печени кокошки“ на новите хаджипенчовци. Послушайте призива на КАН КРУМ към византийския император Никифор I Геник и се поучете от справедливата го сполетяла орис и си вървете. Вземете си русофилите и се махайте. ВЪРВЕТЕ СИ У ДОМА!

 30. В същност руското посолство ни направи добра услуга – от глупост свали маската на Копейкин. Доста хора виждаха в партията му или движението му / както там се назовава/ алтернатива, но не и сега.

 31. Към antropos:

  Тази глупост е свързана със затъпяването от самоувереността, че тук могат да се разпореждат както си искат. За съжаление заслугата за това е и на комбината между управляващи и опозиция, които успешно подхранват с действията и бездействието си това имперско самочувствие на безнаказаност.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.