Русофилщината си развя байряка и в новогодишната нощ

Ако в София ни натрапиха московска елха, пременена по съветска традиция с петолъчки, то в Пловдив направо развяха руското знаме. Снимката от блога на Ангел Грънчаров не е много ясна, за разлика от посланието, което съдържа.

49312101_10156189770501872_6396024769891794944_n

 

 

 

 

 


Молодцы сатанцуващите с “нощни вълци”, машаалла, както се казва в духа на крепката руско-турско дружба, процъфтяваща и през изминалата 2018 година!

Руското знаме, каращисано с българско, е повело хорото в центъра на Пловдив. Така и новогодишната нощ не мина без натрапен в публичността руски акцент, претендиращ да води българите на хорото. Буквално. И не къде да е, а на площад “Стефан Стамболов” в града, в който е провъзгласено Съединението на България, предизвикало най-гневната реакция на Русия и скъсване на дипломатическите отношения по нейна инициатива като последица от истинското освобождение на България. 

За станалото свидетелства в блога си Ангел Грънчаров. https://aig-humanus.blogspot.com/2019/01/blog-post_1.html

Някакво същество от видимо женски пол се е изявило като етнически джендър ( ако използвам тази дума, превърната от невежите “консерватори” в България в нещо обидно, нещо “двуполово”). Хем българка, хем рускиня. Но не  непременно от смесен брак, а от смесване на любовта си към една империя с патриотизма. 

Апропо, в обръщението си към българите във Фейсбук дългогодишният надзирател на Путин в България ген. Решетников не се свени да призовава българите да обичат не просто Русия, а именно “руската империя”. Само тя можела да гарнира бъдещето на България, твърди верноподанически имперският интригант. И както виждаме, думите му наторяват мозъците, податливи за този вид имперско изхождане. https://www.faktor.bg/bg/articles/gen-reshetnikov-kam-balgarite-ot-feysbuk-video

“Интересното” е, че когато българите искат да закачат малко българско знаменце на съветската елха на софийския площад полицията веднага се намесва и взима мерки. По свидетелства на участници в протеста пред московската елха полицаите най-напред са свалили малкото българско знаменце, за да го разделят от закачените заедно с него хартиени корабчета, символизиращи руската провокация с пленяването на украинските кораби и моряци. След това знаменцето било върнато обратно, за да се снимат с него…местните имитатори на руските “нощни вълци”.

66550protest_elha_makarov4Unknown

 

 

 

 

 

 

 

Друго е било полицейското отношение към провокацията с руското знаме начело на българското хоро в Пловдив. Тя е предизвикала единствено “неутралитета” на местната полиция. Полицейски шеф обяснил на Ангел Грънчаров, че полицията е деполитизирана и затова решила да не пречи на русофилщината да си развява байряка. Цял час!

Също е интересно да видим дали на българските медии ще им стане “интересно” да споменат инцидента. Или у нас това не се смята за инцидент, а за поредния руски “поздрав” ? 

Не става дума за някакво солово предизвикателство, а за проверка на българските сетива. Вчера лакмусът беше една елха, а снощи едно знаме. Никой не знае какво още са ни намислили за утре. Но че мислят как да ни дарят с все повече русофилщина, в това можем да не се съмняваме. Демонстрират ни го, изпитват ни.

За съжаление българската “жаба” не реагира на тези убождания и руската мечка си прави съответните изводи за нови ухапвания. 

15 мнения за “Русофилщината си развя байряка и в новогодишната нощ”

 1. Потресен съм! От години не гледам президентските приветствия…. но снощи си наложих и се потресох. От злобата, негативизма, омразата извираща от словата на президента. След лайномет Бареков…. вече имаме лайномет РРадев! Куриоз е приемливото и сдържано послание във фейса на Фърст лейди секън хендс Простакеса Деса!
  А за руското знаме….. от години това ме тревожи и го пиша навсякъде. Завладяват ни!

 2. Не знам колко е деполитизирана полицията, но точно полицията в Пловдив преди 4-5 години на един 9-ти май се беше закичила с колорадски лентички, пазейки Альошата. Търсих снимки в нета – но не успях да намеря, но това точно на снимки съм го виждал.

 3. За много години на блога, автора и читателите му!

  Колкото повече натрапена русофилщина, толкова по-добре. Забелязвам, че много хора, приемащи със симпатия или с демократично спокойствие руската инвазия, вече им “надоело”. Пак стигаме до “хубав или съветски”… 😉

 4. “Полицейски шеф обяснил на Ангел Грънчаров, че полицията е деполитизирана и затова решила да не пречи на русофилщината да си развява байряка”- Уникална милиционерска логика, основана на невежество и робски страх да не “сгазиш лука”на Макаров! Какво общо има плитика и деполитизация в една чисто и просто провокативна ситуация за повечето присъствали на събитието? А, ако някой тачи Украйна и развее знамето и?А, звездно ивчестият флаг, как щеше да се отрази на русоробите?Това ли търси милицията, безредици и хаос?

 5. Поздрави на всички за новата година!
  И няма как да очакваме да се развява ЕВРОпейското знаме , след като МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА е ТОТАЛно ЗАВИСИМ и ВАСАЛЕН на Путлер , на кремълските чекисти и на задунайските им рублофилски десари от петата колона и сарайско-библиотекарската ШАЙКА!
  Въпреки че ЕС дава ЕВРОфондове за десетки милиарди, които отиват директно за МНОГОмилиардните корупционни “проекти” за СУДЖУКци и ПОРЦИИ “усвоявани” от “българските” и кремълските “братушки”!
  Ето вече излязоха и НАЙ-очевадните статистики за раждаемостта в НРБ , през последната година, които ТОТАЛНО опровергават фалшивата пропагадность на МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА и неговите ченгесарски кукловоди, повтаряна от техните пропагадни герберокожи “партийни” марионетки и тролове, и от КАЗИОНните им “медии”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ВИбда се че само за 1(ЕДНА!!!) година “раждаемостта” в НРБ е СПАДНАЛА с ……с около 25 %. Двайсет и пет процента ! За една година!
  И при положение , че според бокоТИКВАТА 2018 година е била “най-успешната” за него, но има спад в раждаемостта с 25%, то през следващите 3 години третият му “мандат” трябва да очакваме ЦЯЛАТА раждаемост да спадне до 0(НУЛА) процента.
  Вярвам че всеки може да пресметне ,че при 4-годишен мандат ,и при спад на раждаемостта с по 25% през всяка от тези 4 години, то в края на “мандата” се получават 4х25% ,или 100%. Т.е. СПАД със 100(СТО!!!) процента , след 4 години!!! ето такава е “предизборната””програма” на калинковоКРАСНОкожите “партийци” от герб, и на техните КАЗИОНни “патерици” – ()олен ()ИДЕРов , ванЮ каракачАНСКИ заедно с КАЗИОНните им “опозиционери” – приватизационната нацинал-джендъристка ниновна и етн(оен)ергетикЪТ – дУган(не е дУгИн!).
  От всичко това се вижда ,че , сега , при този БЕЗапелационен факт на спада на раждаемостта, се ОПРОВЕРГАВАТ всички пропагадни тъпотии на ба(л)кянтуриста-бокоТИКВАТА за “увеличение” на доходите и за подобряването на КРИВОсъдието в НРБ, т.е. КРИВОсъдната система на НРБ все още НЕ е част от ЕС ,защото все още НЕ е изпълнила ПРЕДприсъединителните договори с ЕС, след 12 години от фиктивното влизане в ЕС!!!
  Към това се добавя и ОТВЕСНИЯТ спад в “свободата” на словото с над 100(СТО!) места ,за трите “мандата” на МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА!
  П.П. НЯМА как да е вярна примитивната пропагадност за “увеличението” на доходите и “подобряването” КРИВОсъдието и “ЦАЦАратурата” при такъв огромен 25% спад в раждаемостта в НРБ. А това потвърждава ,че се УВЕЛИЧАВАТ , САМО, ЛОБИстките ПОРЦИИ и СУДЖУКци от ЕВРОфондовете и “бюджета” с “ИЗЛИШЪЦИТЕ” за РАЗПЛУТАТА каликовоКРАСНОкожа бюрокраДция на МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА, за неговите ЛОБИстки ОБРЪЧгархии и за техните МОНОполни гасудари от Газпром,Росатом и ЛУКойл…….

 6. КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ПОВРЕДЕН НАРОД НАРЕЧЕН БЪЛГАРИ????

 7. Честита Нова Година на г-н Инджев и семейството му, както и на всички съмишленици!
  Пожелавам здраве и радост!
  Дано тази година ни донесе първата стъпка в процеса на завръщане във властта на истински евроатлантици. Само това е начина да се даде началото на скъсването с русия.
  Що се отнася до случилото се в Пловдив, това е резултатът от пълното медийно затъмнение наложено от управлението на комунистическите мутанти водещо до невежество и апатия.

 8. Да ни е честита Новата 2019 Година!!!Здраве и благоденствие на всички и на стопанина на блога!
  Мисля,че трябва да отминаваме с презрение всички действия на безродниците!Господ си знае работата

 9. Кирливи ВАТНИЦИ и МИРИЗЛИВИ САПОГИ не са ни НУЖНИ! Да си заминават за ЕВРАЗИЯ барабар с техните СЛУГИ от нашите ПРАВИТЕЛСТВАТА които принудиха и прогониха над ДВА МИЛИОНА млади и способни Българи със семействата си да напуснат родината ни.IIC…..oIL.

 10. Миризливият руски ботуш и нахалната до безкрайност руска мутра(морда)нямат място на свещената ни земя. Вън! Завинаги!

 11. 25% спрямо предходната година не прави 100% за 4 години, а около 68%. С толкова може да спадне раждаемостта за 4 години при 25% спад на година.

 12. Абе Инджев, стига си писал простотии. Превърнал си се в трол. Бахти и злобата, все едно руснаците са виновни, че българите са просто и тъпо племе, дето не може да си направи държава.

 13. Към Трол
  A@a.com
  185.56.137.11:

  Троле, защо четеш “простотии”, че и ги коментираш? На практика казваш не “абе Инджев”, а “аве Инджев”, но едва ли схващаш тази проява на собствената си тъпота. Отличителна черта на глупака е, че не можеш да му обясниш колко е глупав. Ето защо пиша не заради теб, а заради онези, които са пратили на амбразурата: вземете си трола и си го заврете някъде другаде, щом толкова ви харесва. Тук само ви излага…

  Самопризнанието, че си трол не се нуждае от коментар. Освен от една семантична корекция: ти и подобните ти паразити сте кукувици, които се опитват да си снасят яйцата тук като кърлежи и пиявици, които се вкопчват в чуждо тяло, за да ги нахранят господарите им с някоя рубла за старанието в кръвосмученето от българския враг.

  Но точно тук не ти\ви се получава. Ставате само за посмешище, което работи срещу онова, което заработвате.

  И като ти е толкова тъпо българското племе, що не отидеш да те ощастливят с руско семе, а се натискаш тук в навалицата от българи?

  Не ми отговаряй, защото няма да ти се отвори чадъра с рицина. Не и в този блог.

 14. До ТРОЛ | ЯНУАРИ 4, 2019, 17:21

  Неграмотно същество, ти не си българин. Махай се от България! Сибир за теб!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.