Няколко бели рецепти за справяне с мургавите

 

“ Аз няма да те заколя, както съседът постъпи с жена си. Аз само те пускам”, казал един грузинец, държейки жена си за косата през балкона. 

Вицът със сигурност не е с грузински произход.  Най – вероятно е рожба на прословутия комунистически интернационализъм, който в многонационалния СССР раждаше всякакви (на)смешки над чукчи, грузинци и прочее по-низши по дефиниция от руските другари същества. За евреите – да не споменавам ( пак).

Поводът за тази реплика е изява на депутата от ВМРО Искрен Веселинов, който произведе пред Нова ТВ  черна (на)смешка по следния начин:

images-1

 

 

 

 

 

“Ние от ВМРО не казваме, че циганите трябва да бъдат горени на клади, а че трябва да се социализират и да работят”.

Пропуснал е да добави “Арбайт махт фрай”.

Ако му беше зададен уточняващ въпрос може би щеше да кандиса на някакво щадящо решение – я с газ ( братушките могат да свалят цената за случая като за нас), я индивидуално с куршум в тила. Чекистите са били неуморни специалисти, направо работохолици в умъртвяването на сънародници с изстрел в тила. Пък и наши хора могат да спечелят държавна поръчка за производството на нужните количества куршуми. Няма майтап, в Народна република Китай маоистите са принуждавали близките на разстреляните да плащат за употребените за целта куршуми. https://ivo.bg/2017/12/20/днешните-руски-чекисти-празнуват-100-год

Но трябва да се признае, че изселването в условията на екстремен студ на двукраки същества под заплахата от линч също си го бива като метод за справяне с враговете. Действа охлаждащо за същества с гореща кръв при минусови температури. Като средство, което оправдава целта: да бъдат бутнати за наказание на едно племе бараките му ( доста по – паянтови от бараките в Бухенвалд).

Гониш циганина с багер насред люта зима и той мре от естествена смърт. Чиста работа. В Сибир е изпробвано – работи безотказно. Защо да не може и в братска България? Е, малко е садистично тук, защото измръзването става доста по-бавно при някакви си никакви минус няколко градуса, сравнени с няколкото десетки в руските азиатски простори. Но който се бои от ( аналогиите с руската ) мечка, не трябва да ходи във Войводиново. 

И за този случай си има виц. Шегичката е от времето на развития социализъм, когато токът не достигаше поради прекалената ни развитост. 

Чужди посетители попаднали по онова време в затвор в НРБ. Дочувайки писъци, получили отговор от домакините на въпроса си:  

“А, нищо особено, понеже има режим на тока, довършваме екзекуциите на свещи”.

В отговор на въпрос на гражданин, който явно чете какво пиша в ivo.bg и ме спря на улицата за (почти) принудително интервю по негов вкус, също реших да се “пошегувам”. Попита ме предизвикателно какво предлагам като решение, след като съм толкова критичен спрямо нападките срещу ромите. Как да се справим с тях ( с ромите, не с нападките)? Отговорих му, че решението отдавна е изнамерено.

Хвана се и попита с блеснал поглед “къде” и “как”? В отговор му припомних богатия опит на болшевизма и неговата германска разновидност спрямо цели народи и класи: “до стената”!  

Минувачът се усети малко късно, че иронизирам. Затова се наложи да му отправя лична покана: “няма ли да отидете да постреляте”?

“Ама защо”, беше на път да се оправдава борецът за правата на белите срещу черните. 

“Как защо, за кеф, ей така лично да постреляте на стадиона, където ще Ви предоставят възможност да се справите с циганите”, отвърнах му аз.

Май ефектът от моята “шега” беше такъв, че минувачът не на шега се разлюти. Би пострелял срещу моята личност. Стига да можеше.

12 мнения за “Няколко бели рецепти за справяне с мургавите”

 1. Идиоти има под път и над път, даже се срещат и сред уж интелигентни люде в моя офис. Само не трябва да се подхващат спорни теми с тях. Така че не им обръщайте внимание. Вижте новата песен на Ненчо Балабанов, много е силна:
  https://m.youtube.com/watch?v=-1Z9i1ZVsvE

 2. Според научните находки и иронията на съдбата всички хора сме мигранти от Африка. Това показва , човешкият опит е доказал, че няма “окончателни” и “крайни” “решения” нито за този “проблем”, нито за другите човешки “проблеми”!
  Никой не е искал точно путлеристикте рублофилски рашисти и “левите” джендъри,като ниновна, да предлагат ЕДНИлични “окончательни решения” и “крайни решения” на циганският “проблем” в НРБ. Те не го могат. КалинковиТЕ ПОПУЛИСТИ НИКОГА не са “решавали” проблемите, НАПРОТИВ те ги създават. И техните назначени колониални ПОПУЛИСТКИ “вождове” от БКП не можаха да решат НИЩО със своите ЕДНОлични….ТОТАЛитарни “окончательни решения”, през последните 75 години! Нито по един НАЦИОнален или етнически проблем, като например – “възродительния прОцес”……..
  Така че единственият логически извод е,…. че няма ЕДНОлични и НАЛОЖЕНИ “окончательни решения” , както беше по времето на любимият им соц(иализЪм)!
  Не може да има някакво “решение, дори НЕокочателно, по циганският “проблем” без участието на самите цигани! – НЕ!
  Циганският “проблем” няма нито крайна дата, нито е с окончательна “сложность”, както би им се искало на любителите на “лесните” ПОПУЛИСТКИ “окончательни решения” в колониалният милиционерски социалистически бандитустан – НРБ!……..

 3. РЕЦЕПТА ЗА УБИВАНЕ НА ДЕМОКРАТИЧНАТА ДЪРЖАВА:
  ….Депутатът Делян Пеевски е считан от анализаторите за видимия символ и еманация на „дълбоката държава“ в България – като фронтмен на бивши офицери от Държавна сигурност, близки до БСП и ДПС, но контролиращи всички активни политически субекти. Тази задкулисна мрежа от комунистически ченгета управлява трайно политическите, икономически и обществени процеси в годините на „прехода“ и практически контролира огромен по размери бизнес. Събитията, свързани с него се отличават с бруталност и нагло пренебрегване на закони и правила… Фрог

 4. Към IVAN GRIGOROV:

  Песента на Ненчо Балабанов е наистина силна.Благодарности!

  Но все пак, в българската медийна среда е силно необходимо и “да се подхващат спорни теми” с расисти, колкото и това да е безнадеждно за тяхното превъзпитание. Споровете на подобни теми, са необходими като знак, че обществото не е глухо и сляпо към проявите на расизъм. Разбира се, необходимо е още да бъде наказван в съответствие със закона езика на омразата, особено когато той се проявява от политически лица. Но това вече не е работа на журналистите, а на прокурорите.

  Така че, да благодарим и на г-н Инджев за неговата благородна критика срещу речта на омразата.

 5. извън темата, но не е маловажно: става въпрос за икономия на 2,8 млрд. лв. от строеж на ново трасе за т. нар. турски/български поток при положение, че има подобен изграден тръбопровод, но понеже отива до западните покрайнини, сърбите до бойкотират! Народните ни представители уж са много загрижени, че за сделката за изтребителите ще се охарчим ненужно, а този случай не го коментират, където охарчването ще е значително по-голямо:
  https://tribune.bg/bg/parite/hinovski-imame-gotov-gazoprovod-za-tranzit-ot-turtsiya-do-zapadnite-pokraynini-sarbite-go-boykotirat/

 6. Русия гневна за доставки на българско оръжие за Армения, загубила $100 млн

  (Сведение на руските служби е подал българин, заемал най-високи постове в службите за сигурност на България и в МВР.Та въпросът ми е КОЙ ТОЧНО Е “БЪЛГАРИНЪТ”?)

  https://frognews.bg/biznes-turisam/rusiia-gnevna-dostavki-balgarsko-orajie-armeniia-zagubila-100-mln.html

 7. В това е тъкият майсторлък, да вкараш бликащ хумор в мрачната тема и да преметнеш като на джудо, теловището на мутиралия пост тоталитаризъм загнезден, като увивно растение в главите на умишлено безпросветното поданничество.
  ivo.bg is My Favorite!

 8. Велизар Шаламанов: В България има хора, които умишлено бавят модернизацията на армията (ВИДЕО)

  Има сили в България, които се опитват да забавят модернизацията на армията ни, за да продължаваме да плащаме на Русия за поддръжката на старите самолети?

  https://debati.bg/spetsialno-za-debati-bg-velizar-shalamanov-v-balgaria-ima-hora-koito-umishleno-bavyat-modernizatsiata-na-armiata-video/

 9. ВМРО-БНД – организацията,която трябва да въплъщава и претворява в дело най-
  съкровените български патриотични пориви,съобразно съвременните условия,е застинала идейно някъде назад в миналия век.Както е видно от публичните изказвания на нейни лидери и политическите предложения, направени от партията – отвсякъде лъха на отблъскващ анахронизъм и антиевропеизъм.Подкрепя се слепешката Орбан и орбанизма,без да се държи сметка за очевидната им антибългарска позиция по македонския въпрос.А случаят “Войводиново” направо е христоматиен пример за политически примитивизъм и тенденциозност, насочена към миналото.Дори прокарването на решението за самолетите F-16 не може да послужи като индулгенция за идеологическата назадничавост на ВМРО – там вероятно по-могъщи сили са предопределили избора.А ако припомним и скандала с издаването на български паспорти – пъзелът се нарежда изцяло.Без съмнение, ВМРО-БНД се нуждае от идейно и кадрово обновление,иначе просто ще отблъсква българите от себеси или още по-лошо – ще изглежда пародия на целите,заради които съществува.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.