Атаката на атакиста Илиан Тодоров срещу мен се препъна и на по-високо съдебно стъпало

Тричленен състав на Софийския градски съд потвърди решението на Районния съд в София от миналата година по делото на управителя на Област София Илиан Тодоров срещу мен за обида и клевета. 

IMG_0355

 

 

 

 

 

Решението на по-високата инстанция е окончателно и не подлежи на обжалване. 

Опитите на Тодоров за съдебен тормоз срещу моя милост  обаче продължават. Следващото заседание по (уж) друго негово дело срещу мен във връзка с последваща статия и мой коментар за хода на делото към онзи момент, което е копие на отхвърления му вече един злополучен опит да ме осъди за клевета и обида, е насрочено в Районния съд за 13 февруари. 

От този рецидив се вижда, че атаката на атакиста се опитва да ме откаже да пиша каквото и да било негативно за него. Което също не е гаранция, че овластеният съратник на Сидеров не може да продължава да изпълнява тази задача до безкрайност по всякакви ( измислени) поводи. 

Свидетели на моя преследвач, също назначени на държавна служба ( в Министерството на икономиката и Министерството на младежта и спорта ) по партийна линия като активисти на “Атака”, потвърдиха под клетва пред Районния съд в София, че решението Тодоров да заведе дело срещу мен е било обсъждано в централата на партията. Всеки логично мислещ човек може да си направи извода що за “дело от частен характер” е това  партийно решение да ми бъде запушвана устата. 

Припомням, че поводът на Тодоров да се гневи и обижда е моя критична статия във връзка с назначаването му на високия административен пост на 25 май 2017 г. от премиера Борисов без атакистът да има какъвто и да било административен  и още по-малко – управленски опит. 

Предлагам за илюстрация една от многобройните сходни медийни реакции в българските медии по същия повод – с уговорката, че критичните публикации срещу неговото назначаване бяха изобилни, а някои бяха по-остри и от перото на пишещия тези редове. 

Дали не са избрали мен по примера на президента Първанов като “момче за бой” за назидание на останалите? 

Защо от “Атака” са нарочили един блогър, превръщайки го в подсъдим, когото разкарват по съдилищата с надежда да го пречупят? Нима съм им толкова важен? Дали им се виждам по-представителен като боксова круша или пък им приличам на лесна плячка в сравнение с редакциите с техните политически връзки, адвокати и финансови възможности за противодействие? 

Отговорът оставям на въображението на читателите докато се любуват на портретната снимка на Илиан Тодоров, разпространена от “Атака” . 

2111376192

https://btvnovinite.bg/bulgaria/koj-e-ilian-todorov-izbran-za-oblasten-upravitel-na-sofijska-oblast.html

26 мнения за “Атаката на атакиста Илиан Тодоров срещу мен се препъна и на по-високо съдебно стъпало”

 1. Снимката на И.Т. Епитомия на гузната съвест. Ако се вижда, нека оттегли второто си обвинение. Да сложи край на недостойната кампания срещу автор, когото толкова много хора ценят и подкрепят!

 2. Този индивид от атака ми напомня на един виц от времето на комунистическата диктатура. Отива един хубавец да кандидатства за вакантно място за пианист в читалище. Питат го дали може да свири на пиано и той отговорил: Никога не съм пробвал, може и да мога. Този “пиЯнист” вместо да се почувства поласкан от вниманието, което му се отделя, дори и по този срамен за държавата и за него повод, се прави на ощипана мома! Ако не беше във фатмашката партия, и кучетата на село нямаше да му разпознават смрадта русифилистична.

 3. България не е раззия по отношение на съдебната система. Завършил съм право, имам много приятели практикуващи юристи, следя “гръмките” процеси и мога с увереност да кажа, че в голямото си мнозинство Съдиите у нас действат по Закон и Справедливост. За това ни най-малко не съм изненадан от решението а не “присъдата” да се отхвърли жалбата на ит срещу Иво. На 13 февруари следва пълен видеозапис като краен резултат И по следващата жалба на недоразумението от снимката. Да се готви за същото и “колегата”-“Ти, Царю и вие джурналисти” георги жеков.
  Един по един, до един!

 4. Поздравления г-н Инджев!
  За мен тази справедлива присъда е прекрасна новина. Тя означава, че има надежда в борбата срещу простотията и наглостта.

 5. Господин Инджев като му гледам снимката пред мен е един ТЪМЕН СУБЕКТ типичен ЦИГАНИН на който липсва интелигентност и човечност, този същият би пребил и майка и баща. Не ме учудва че МУТРОПИТЕКА му е доверил управата на София област – та те са си лика прилика и от един БАНДИТСКИ сой!IIC…..oIL.

 6. Към boris
  bobi@abv.bg
  78.83.65.123

  Плъховете се крият.

  Аз имам име и физиономия, които нападаш от своята клоака.

  Би ли се представил?

  Или се страхуваш, че така ще се разконспирира твоята продажност?

 7. Я! каква неизненада получавате още щом открехнете сайта на СБЖ:
  “Сътрудничеството с Русия се разширява в интерес на двата народа”. СБЖ пропускат да уточнят, че е в интерес на някои (задни) части на двата народа. И едно ‘несъвпадение’ – председателката на кординационен съвет ‘България-Русия’ вмирисва достатъчно вмирисания СБЖ откъм главата. Какво още?
  Идва и неочакван бонус в края на кремълския отчет – снежана тодорова за н.п. игнатиев:
  https://www.sbj-bg.eu/index.php?t=41653

 8. И едно пропуснато ‘о’ в ‘координационен’.

 9. Чудесна новина.Това означава,че не всичко е загубено.Има надежда за България.
  Браво.Достойни български съдии.

 10. Към d.savova:

  Тук е мястото да Ви благодаря, г-жо Савова, а чрез това обръщение и на останалите съмишленици, за упоритостта да присъствате на всички тягостни съдебни заседания зад моя гръб.

  Благодаря ви, приятели. Дори не знам имената на повечето от вас. Длъжник съм ви.

 11. Като много малки си спомням една игра играехме на патизани По него време си купихме парвия телевизор и един от парвите филми които изгледах беше руски
  и наи впечетляващто в него бе арестуването на немски воиник Които при вдигането на руцете си повтаряше
  Хитлер Капут Хитлер Капут
  по късно като юнуша доста често използвх тази дума като ставаше ваптос за презервативи Сега когато съм се завартял около слацето повече от 50 пъти не знам защо при вида на образа от снимкта ми напони за някаква прилика с думата от моите младини с едно допалнение Изпозван К…т

 12. Поздравления, г-н Инджев!

  Това е добра новина!

 13. Русофилията е престъпление към България и българите. Трудно може човек да падне по-ниско от това да вреди на държавата, в която се е родил като помага на интересите на чужда държава.
  Докато в България са на власт русофили тормоза над истиските българи няма да престане.

 14. Срамна и жалка работа.
  Нивото толкова падна, че тези момченца пу..о маринковци не се усещат колко са спрели, необразовани, прозрачни и жалки, за да си признаят, че т.нар частно дело е обсъждано на ниво партия.
  Тия нямат ли един истински п.р да им казва къде да си затварят устата.
  То съответния електорат не го вълнува класата на тези за които гласува, така, че все тая.
  Цялата работа ми напоюмя за вица за компютрите и компотите.
  Ти си мислиш, че срещу теб седи опонент, а то било българско мутромишле с название мъж.

 15. Към Кирил:

  Въпросните свидетели са били разпитани, а както казва моят адвокат, пред съда свидетелите сериозно се замислят дали трябва да лъжат. Въпросът е да им бъдат зададен правилните въпроси – както в социологията.

  От години пледирам социолозите да питат не дали някой обича Русия, а дали иска у нас да е като в Русия. Но те упорито избягват да го направят.
  Известно ми е само едно допитване с подобен въпрос ( през 2014 г.) и веднага пролича що за сапунен мехур е русофилството у нас: само 6 на сто от участниците в анкетата посочват Русия като пример за България, а за това да бъдем като Германия “гласуват” над 50 на сто от българите ( следват САЩ с 30 сто). Цитирам по памет.

 16. Посредством съдебни дела илиан тодоровци се опитват да избият комплекс за интелектуално нищожество. Така използват моментната възможност да се доближат до човека,на когото могат само подметките да лижат.
  На тези господа трябва да се покаже,че собствената значимост се доказва с наличие на достойнство и честност,които за съжаление на тях липсват.

 17. Радвам се от сърце и душа за спечелената битка г-н Инджев. Сърдечни поздрави!

 18. 100% СОФИЙСКО ЦИГАНЕ Е ТОЯ – антропологичните му белези са абсолютно сигурно потвърждение ! А го наричам безскрупулно “цигане” щото нали така патрЕотите навсякъде ги наричат така нашите сънародници – български граждани, с БГ паспорти.

 19. До POSTED BY GEORGI NIKOLOV | ЯНУАРИ 24, 2019, 20:28
  ———————–
  Страхотна статия!

 20. Според мен, г-н Инджев, сте напълно в правото си да заведете иск срещу този комплексиран субект за нанесени морални щети.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.