Др. Елена взела 25 милиона от КТБ , вместо от КГБ

Елена Йончева получи бонус “за милиони” с обвинения за взет от КТБ ( подчертавам от КТБ, а не от КГБ, което щеше да звучи по-достоверно) цели 25 милиона лева, които явно не е взимала. http://clubz.bg/78847-btv_i_24_chasa_pripisaha_25_mln_evro_kredit_ot_ktb_na_elena_joncheva

Тази фалшива новина е подарък за нейния имидж на жертва, герой, богатир, командос, специална сила, тюлен, спецназ, зелено-червена барета, острие и прочее сечива, чрез които й ваят образа на активен борец срещу герберизма.  

Ето така се прави герой от “врага” : приписваш му несъществуващо злодейство и го правиш мъченик на правата вяра. 

Точно това са направили солидарни с властта медии, които бетонират чрез своето превъзбудено либидо в скута на управляващите алибито на откроената и без това пред строя на петата колона на Москва вече по този начин Елена Йончева, току – що канонизирана за надпартийна светица на БСП в похода й към властта.

Това вече не е дори теория на конспирацията, а е на практика проява на констипацията от страна на “водачите на нацията” при напъна им да застанат на входа и на изхода на информацията. 

То бива умствено задръстване в усилието да вкараш другарката без партиен билет в кучи глас, ама да й сервираш на червен поднос ореола на праведник, е признак за умствен запек.  

Когато др. Елена се покатери по тази стълба на някой нов връх ( на глупостта) в държавата, др. Бойко ще има пълни основания отново да твърди, както в случая с др. Румен Радев, че тя му е длъжник за този успех.

15 мнения за “Др. Елена взела 25 милиона от КТБ , вместо от КГБ”

 1. дрОга-рката Еленка взела. Колко правилен глагол. Защото те думата дал , дала не са я учили. Партията ги научи само на глагола взел, взела, наял , наяла , крал, крала.

 2. От тъпи боклуци играещи го “опоненти” какво друго може да се очаква.
  Още по темата.
  https://kafeneto.wordpress.com/2019/01/28/из-тайния-дневник-на-корнелия-нинова-28/#respond
  И управляващи и “опозицията” им в парламента дават всичко от себе си факти и истини като долната да не стигнат до критична маса граждани. Благодарение на Симпатизант/ка на ДСБ видеоклип с участието на Атанас Атанасов стигна поне до тук. Целта е да го разпространим максимално. Вече го направих.
  http://eurocom.bg/shows/video/chestno-kazano/9126

 3. Здравейте,не е по темата,но бих желал да ви споделя какво ми направи впечатление тази вечер по БНТ.Реших да погледам предаването “Референдум”,но само след няколко минути превключих канала!!за какво става въпрос ли-ами точно зад водещата НОН-СТОП ми навираха в очите флага на руската кочина..уж като игра и преливания на цветове..дали е случайно не знам,но съм отвратен!!Преди много години във Варна,кв.Чайка имаше някакво предприятие към общината,което се занимаваше с изработването на различни флагове на държави от цял свят..та попитах една служителка там,защо след като постоят известно време на външни атмосферни условия,зеленият цвят на нашият флаг преминава в син..т.е.на русия!!Отговора беше че това не е моя работа…!!Та и тази вечер ме връхлетя този спомен…!!Пуснете си на запис предаването,дано аз да не съм “попрегрял”!!

 4. Не знаем за знамената, защо им изчезват цветовете, но за таблата вече знаем 🙂

  “Таблата с обменните курсове са последните независими медии за масово осведомяване, които всеки ден казват истината на всички. Ето защо ги забраниха.”

  https://bit.ly/2CR5LcX

 5. Не е по темата. Римейк на 1937 год. в ссср1 и Северна Корея преди няколко години. “Враговете на народа”, при това с партбилет у джоба ги задържат на работното място. В случая в сградата на сената. Дет казваше горби по повод одиозната му перестройка: “Процесь пошьол”. Имам “обосновани съмнения”, че не ще да е току-така.
  “В животът няма случайности. Има не опознати закономерности”. Нищо ново под слънцето. Дежа вю.
  Запасявайте се с пуканки. В Педерацията става все по-интересно.

  https://www.gazeta.ru/politics/news/2019/01/30/n_12577189.shtml

 6. И тъкмо си говорехме за думичките, които дрога-рките учат в Ком. Партията и ето че техния колега от корейската Ком.Партия даде светъл пример, какво трябва народа да им дава за Големите им заслуги за процъфтяването на икономиката.

  https://www.faktor.bg/bg/articles/diktatorat-kim-chen-un-postavi-neposilna-zadacha-sabirane-na-100-kg-izprazhneniya-na-den

 7. Моля някой да ми покаже поне един случай на хвърлени обвинения от злобното Ленче, който е доказан! поне веднъж приказките ѝ да са доказани! Свидетели сме на поредното мятане на екстременти…

 8. Ако четете това,значи Елена е паднала.Е,дочакахме,падна…

 9. ВИСОК ,айде малко по-сериозно! Ти да не предполагаш ,че подслушаните разговори ги е правила Е.Йончева???
  Напротив, някой от присъстващите подчинени на Веждито ,и на тоя мошеник Банов, когато е бил зам.министър на хатурата. Те са накарали някой от подчинените си да прикриват далаверите със “ремонтите” на Ларгото, и някой от тези подчинени си е правил записи , за да има някаква защита, ако далаверите се разкрият.
  Погледни само каква нагла и лъжлива физиономия имаше днес тоя мошеник Банов, също като другите суджукови бандити в министерствата на винету!

 10. Освен това нали си спомняш и подобната корупционна афера -Ало , Ваньо!
  Но въпреки че са минали 10 години, все още ЦАЦАратурата, КОНПИ и НАП не са погнали винету за злоупотреба и корупция в особено големи размери.
  А сега имаме – Ало ,банов Я

 11. Да не забравяме,Ало Ваньо тръгна от презиодента Първанов,който се застъпи пред Бойки за Мишо Бирата.Истината ми е по скъпа…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.