Любимият на руското посолство фашизоид Костадин Костадинов се заканва на “подчовеците” в България

Костадин Костадинов ( до дясното рамо на лявата Нинова на снимката) е съюзник на БСП в митингуването.

660_a3592ab911af2fb8e1357a6840c6c59e

 

 

 

Лидер е на партията “Възраждане”.  Истеричните му нападки срещу български “олигофрени” бяха легитимирани в сайта на руското посолство в София навръх Коледа миналата година.

Сега същият отново потвърждава своята фашизоидност. 

Този път той не си играе на дребно да споменава имена на подлежащите на унищожение врагове ( сред които имах съмнителната чест да бъда упоменат при предишния му налуден изблик, харесан от руското посолство). https://kafeneto.wordpress.com/2018/12/26/олигофренжълтопаветен-русофоб-руск/comment-page-1/

За сметка на това Костадин Костадинов обобщава сега, употребявайки любимото определение за враговете на нацистите като  “подчовеци”.

Цитирам:

“В съзнанието на всички майкопродавци, американски мекерета, отродени еничари и обикновени жълтопаветни психодесни отрепки отстояването на българската независимост е ни повече, ни по-малко руска пропаганда. Само че ние българите няма да се повлияем от шепа платени ПОДЧОВЕЦИ ( курсивът мой- ИИ). Борбата за свободата и независимостта на Отечеството тепърва започва. А когато я спечелим, на всички национални предатели ще им се наложи да отговарят за престъпленията си срещу българския народ. Ние от Възраждане ще се погрижим за това”!

Ето едно популярно обяснение за термина “подчовек”, което е достатъчно представително, макар и да нямам претенцията чрез него да постигна всеобхватност и академична дълбочина на това дъно на мизантропията ( а нужна ли е изобщо дълбочина за такова падение?): 

По̀дчовек (на немски: Untermensch) е определение, придобило гражданственост с разпростирането на нацистката и расистка идеология, използвано за окачествяване на „низшите хора“, особено на „пълчищата от Изтока“, към които нацистите причисляват етнически групи (евреи, славяни, цигани и други религиозни или социални общности като комунисти, съветски политкомисари, хомосексуални, включително т.нар. Mischlinge (немци от смесен произход) и всеки друг, който не е „ариец“ според тогавашната нацистка расова антропологична терминология”.

Оригиналът на хитлеристкото изстъпление на Костадинов се съхранява в архива на ivo.bg – в случай, че прокуратурата се заинтересува от престъпните заплахи на този нацист, а Костадинов междувременно е изтрезнял и е изтрил уликата за поредния си противоконституционен изблик.

Нацистката пропагандна илюстрира по следния начин внушенията си срещу “подчовеците”, срещу които на местна почва днес Костадинов заплашва да се  “погрижи да отговарят за престъпленията си”. https://germanpropaganda.org/der-untermensch/

untermensch-006a-e1388523437363

 

 

 

 

 

Хитлер се погрижи за “подчовеците”. Костадинов също се е загрижил за тях у нас с днешна дата. 

 

За пореден път да попитам западните посолства,  руските победители на фашизма,  българските им другари от разните русофилски сборища или  представителите на еврейската общност:  няма ли най-сетне да реагират на изстъпленията на толкова откровен фашизоид?

 

Или са в ступор от факта, че той си е близък с “антифашистите” от БСП,  независимо, че в същото време Костадинов е заклеймяван ( макар и не непременно поименно) от всички изброени по-горе фактори  за участието си в “Луков марш”?

 

15 мнения за “Любимият на руското посолство фашизоид Костадин Костадинов се заканва на “подчовеците” в България”

 1. Дано не си самосложи диагноза и да се самообяви за невменяем , когато дойде момента да отговаря за фашиска пропаганда … А “другарите антифашисти ” мигом биха го жертвали при една подобна ситуация .
  Те все пак са просто всеядни васали на москва.

 2. ТОЗИ ДОЛЕН, МРЪСЕН, ГНУСЕН И Т.Н. БОКЛУК КОСТАДИНОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НЕЗАБАВНО АРЕСТУВАН И ПОДВЕДЕН ПОД ОТГОВОРНОСТ!!! НЕ ЗНАМ КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЗА ДА ИМ СВЕТНЕ НА ХОРАТА В ГЛАВИТЕ ЧЕРВНАТА ЛАМПА, А НЕ СИНЯТА ТИКВЕНСКО-БАНКЯНСКА!

 3. Още едно доказателство, за наличие на тъмна стаичка, където се любят до полуда крайно лявото и крайно дясното, и тази стаичка, разбира се находится в Кремле. Спомням си как едно време големи комунисти търсеха ГЕДЕРЕЙКИ за жени на синовете си в СССР, че било много хубава комбинациия от германско трудолюбие, и съветско ташочесание

 4. “Ариецът” е добре разпознат от съгражданите си, повечето от които вече нямат илюзии относно “възрожденеца” , за когото не си майкопродавец, а търсещ независимост, щом подкрепяш (управляващите в) СССР, Русия, ОНД…
  Обикновено патриотарство.

 5. Ако трябва да определяме като ПОДЧОВЕЦИ то аз бих определил този БОКЛУК костадин костадинов като такъв. Такива като това КОМУНИСТИЧЕСКО МЕКЕРЕ би трябвало на момента да бъдат въдвотени в някоя ЛУДНИЦА и там да са с усмирителна риза за постоянно, тази пасмена бивши КОМСОМОЛЦИ и КОМУНИСТИ отдавна трябваше да отпътуват за любимата им РАЗИЯ а най вече препоръчително за великите СИБИРСКИ ПОЛЕТА там им е мястото начело с лявостоящата от него КОРНЕЛА! Поздрави господин Инджев, Америка е с вас – БОГ да ви пази вас и вашето семейство!IIC…..oIL.

 6. Няма място за чудене. През т.н. ОВ през ВСВ Сталин побеждава не кой да е, а водачът на либерална Европа… Хитлер.
  Защо трябва мракобесният маразмътик костадин Костадинов да оригиналничи. Толкова удобни опорни точки се вдигат от кремльовската пропаганда.
  http://www.kasparov.ru/material.php?id=5C5332D030A5A

 7. А междувременно, духовен събрат на цитираният БОКЛУК, на 100% сигурно иде реч за инфантила, не му помня името, дето не само виси на всички мид-овски пресконференции, безумно и безответно влюбен във въртиопашката маша захарова но и периодично, публично ѝ връчва подаръчета вчера е претърпял фиаско. мс е отказала дареното от него българско сирене защото била минала изцяло на “импортзамещение”. Раззийското било, ти да видиш, по-Убаво. И това се превръща в една ли не водеща НОВИНА на тамошните масмедии
  Боже, колко мъка има в раззия, Боже!
  https://www.gazeta.ru/politics/news/2019/01/31/n_12584713.shtml

 8. Този Костадинов според мен е национал-комунист, време е този термин да бъде въведен в употреба у нас с оглед обозначаване на тенденциите на сливане на комунизъм с нацизъм (фашизъм) по образец на путинизма; от друга страна е известно, че хитлеристите са не наричали “национал-социалисти”, какво пречи нашите днешни нацисто-комунисти да бъдат наричани национал-комунисти?! Те, смятам, няма да се обидят от този термин, който обединява най-съкровеното от “идеалите” им…

 9. Днес почитаме паметта на жертвите на комунизма. Има един въпрос от моя страна. След като България е окупирана от ссср и съвецките войски са останали тук до1947 година и в милицията е паднало изискването за образование ( сиреч може и да не познаваш буквите) и история и документи се пишат от масква не трябва ли да почитаме жертвите на ссср? Така ни се вменява вина за избитият Български елит че е извършен от нас Българите. И ссср няма никаква съпричастност. За мен това е едно голямо преправяне на най- новата ни история, за която има и живи свидетели. Също така на фактите и документите за този период в историята ни когато е избит целият Български елит колко може да се вярва. Остава неоспоримо че Управлението на царство България, попове, учители , будители , таврийските Българи, спасителите на евреите ( Даниела Горчева) героите и техните родственици от войните,и всичко по будно и грамотно е избито. Но съпричастността към тези убийства?

 10. Едно време за всичко трябваше да пишем автобиографии. Отделно други пишеха за нас.
  Сега за другари като Костадинов нищо не се знае. Поне за протокола.
  Ако не,здраве му кажи.

 11. Боже, Боже! Всеизвестно е, че всички ком-социалисти са психо – болни! Но този УРОД е в крайната фаза на полудяване. Крайно време е да бъде въдворен, но има опасност “нормалните” психо-болни да избягат заради него! Как го търпи земята това чудовище?

 12. Защо фашизоиден? Мисля, че комуноиден е достатъчно.

 13. Към Ангел Грънчаров:

  “А Гьобелс си го казва мотамо, че национален е само прилагетлното към тяхната идеология – СОЦИАЛИЗЪМ.”

  от Интернет

 14. Заради малопишието на Хитлер на арийците като историческа етническа група с произход Ариана,старото име на Иран,им излезе лошо име!От древните Индо-Арии е слънчевият символ свастика,и култът към огънят,и видимите Планети,които са били Боговете на всички протонароди,и най-вече на Ариите!Четете хрониките на тези народи,и ще научите от къде е дошъл култът към Слънцето,и от къде е започнала злоупотребата с него от Хитлеристите!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.