Отбелязвам(е) успеха на подмяната

Днешният Ден на националната памет и почит към жертвите на комунизма, който беше официализиран повече от 20 г. след освобождението на България от колониализма ( и само този факт е забележителен за мъчното прохождане на справедливостта, най-големият дефицит по нашите земи), е уникална емблема на факта на т.н. промяна, претърпяла мутацията на постепенната подмяна. Точно както съветският 9 септември беше подменен с руския 3 март за същите (пост)колониални цели. Ще поясня неясната си на пръв поглед мисъл в рамките на това сравнение.

Този път няма да акцентирам върху огромната визуална диспропорция между монументите на колониализма и скромните монументални знаци в памет на неговите жертви. Тя е очевидната за всеки зрящ, дори и да е политически заслепен от злоба срещу “промяната” ( нали така най-обтекаемо се нарича крахът на комунизма в СССР, довел у нас до подмяната съветската пета колона с руска).

С предварително извинение към наследниците на жертвите на комунизма и с уверение, че го правя за контраст на днешната специфика, ще си позволя да направя паралел между 1 и 2 февруари. Защото за 1 февруари са наясно предимно потомците на разстреляните на този ден българи от българските слуги на Москва. Главно тези наследници пазят паметта за жертвите и я почитат. 

За съжаление отделни кресливи самозвани говорители на антикомунизма успяха да отровят желанието на мнозина сред другата част от българите, да протегнат искрено ръка на скърбящите по своите близки и да бъдат заедно с тях при свеждането на глава пред жертвите на комунизма. Това трябва да се признае на тези самозванци като особено гнусен успех в разединяването на нацията, с какъвто не могат да се похвалят нито комунистите, нито техните клонинги – освен ако тези клонинги не са сред поръчителите и спонсорите, захранващи червеите на съмнението и разединението.

Ако можеше да се направи анкета по темата, щеше да стане ясно, че (почти) няма българин, който да не е запознат с датата 2 февруари и да не се надсмива над жертвите на масовата хомофобия на 2 февруари. Нещо повече, това заклеймяване се превърна през последната година в единствения обединителен фактор за лявото и дясното, за центъра и периферията в българската политика. 

Демонстрацията на мъжкарство от страна на един другарки и другари ( по оръжие в борбата срещу Джендъра) е огромен успех за московските диригенти на тази ария на клеветата срещу измисления враг, превърнат в Цар обединител на състезаващите се помежду си политически подмазвачи на превъзбудения от липсата на други секси каузи консерватизъм.  Н.в. Джендъра се оказа толкова важен, че безплътните му кокали бяха подхвърлен за глозгане на 25 януари от най-високата партийна трибуна на столетната държанка на Кремъл лично от председателката на партията Корнелия Нинова в нейния доклад на конгреса на БСП .

Ще кажа и нещо, което вероятно звучи още по-отровно за мнозина: в тази “всенародна” борба срещу бродещия призрак на т.н. джендърска идеология под знамената на Нинова и компания застанаха й нейни политически противници. Някои, като премиера Борисов, постъпиха така заради нагаждането спрямо посоката на вятъра ( от Сибир). Други го направиха с яростно убеждение,  че бранят себе си и следващите поколения от най – страшното, което за тях вече не е нито комунизма, нито днешните му мутации, захранвани с опорни черви кръвни телца от Москва с нейния най-нов новичок, тровещ човек по човек самата човечност. 

Какво да добавя, освен да честитя предварително на победителите – на обединителите на нацията по националсоциалистически признак на празника на победата на омразата срещу различните хора 2 февруари. Той беше актуален и преди, но тази година се превръща в истински триумф на мъжкарското хоро в ледените води на човекомразието.  

Подмяната на промяната е налице чрез това прегръщане само между “истински мъже” – ама толкова здраво взаимно притискане и опипване на първичните мозъчни белези пада, че да се чуди човек що за мизантропче предстои да се роди от тази пламенна близост, превърната в еднополюсен брак между иначе несъвместими на думи политически противници. 

FC0DAA98-0E90-4FA4-BD89-D097E2911A45

18 мнения за “Отбелязвам(е) успеха на подмяната”

 1. Поклон пред жертвите на комунизма!Жертвите са много-убити,репресирани и техните семейства.Този геноцид над българския елит дава отражение върху положението днес,обяснява защо нямяме елит,дясна политическа партия и т.н.Няма вече градски бит и култура!Мнозинството прегази малцинството!Огромно самочувствие без покритие-познанието носи мъка,а простотията веселие!

 2. Че какво ли не са подменили болшевиките и тяните наследници!Неравенството те нарекоха социализъм.
  Кървавата власт – народна република.
  Диктатурата над народа- народна демокрация.
  Поробването – освобождение.
  Критиците – врагове.
  Успелите – експлоататори /подобията им днес-бизнесмени/.
  Тези,които се отличават от тях-подчовеци. Преди ги наричали “бивши хора”.Има ли разлика?
  и т.н. и т. н.

  Съвсем наскоро се води спор дали Гагарин е летял в космоса. Сега всички летят. Така че не е от значение,ако Гагарин е летял не знам колко месеса преди Джон Глен.
  Същественото е,че Гагарин се използваше за агресивна политика и пропаганда. Внушаваше се на Света предимството на съветския човек и силата на съветската наука и техника. По това време Хрушчов заплашваше,че СССР произвеждал ракети и атомни бомби на конвеир.
  Това е смисъла на “историчекия ” полет на Гагарин.
  Тези зашитници на космическата истина за полета на Гагарин защо не се възмутиха,когато една учителка издевателстваше,над крехките детски възприятия,като ги учеше,че човек не е стъпвал на луната. Естесвено-нали не е бил съветски човек,а някакъв си подчовек.
  Подмяната на думи и истини е патент на болшевики и тяхни наследници.Нали те са се борили за мир и братство между народите и социална справедливост.
  Наследниците продължават да се борят срещу соросоидите,джендърите, подчовеците и…..Армстронг.

 3. Поклон пред паметта на зверски избитите без съд и присъда невинни жертви на мракобесната червена диктатура.Лично аз няма да забравя и няма да простя.Липсата на лустрация доведе България до това трагично състояние,където ценностите са загубили своето значение и хора от ъндерграунда ни управляват

 4. Сега , отново, путлеристките “ДЖЕНДЪРИ” от двата КЛОНинга на БКП – “вождь” на калинковоКРАСНОкожите -бокоТИКВАТА, заедно с “другият” “опозиционен вождь” на национальКРАСНОкожите -ниновна, отново ни разиграват ПОРЕДНИТЕ си ПОРЦИОННИ циркаджийски номера с някакви “сензационни” скандали с подслушани “министерски” бандити?!?!?!?!
  А в същото време , зад бутафорните “скандали”, задкулисно се ОДОБРЯВА строителството на Южен поток, без да има достатъчно ОСИГУРЕНИ приходи от ТРАНЗИТНИТЕ такси за пренос на газ, защото Газпром и неговият “български” КЛОНнинг-булгарГАЗ, не искаха да си плащат за преноса на ТЕХНИЯТ газ към Сърбия. Т.е. Газпром и булгарГАЗ НЕ искат да си плащат таксите за Южен поток, и следователно МИЛИАРДИТЕ пак ще дойдат от “бюджета” с “ИЗЛИШЪЦИТЕ” на МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА, или от ОЩЕ милиардни ЗАЕМИ за ФАЛИРАЛИТЕ БЕХ, НЕК и булгарГАЗ.
  Ето заради този ОГРОМЕН ГРАБЕЖ се пуснаха ,сега , “скандалните записи” за МУТРОминистъра-банов. За да се отклони вниманието към поредният ПОРЦИИОНЕН “министър” на бокоТИКВАТА , а в същото време да се одобрят още 4 милиарда за строителството на “хъбчето” на МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА , който действа в “синхрон” със другите решетникови агенти – ниновна, ()резидента и бутафорните им патерици в парламенТа ,които взаимно се крепят , за да могат да “усвояват” стотици милиарди и трилиони от ЕВРОфондовете и “бюджета”, докато в същото време подаряват на своят гасударь Путлер милиади за “енергийните” му “проети” – Южен поток и беленският гьоль!!!!!
  Ето заради това се разиграват тези циркове с “подслушването”!
  Всеки от “министрите” на МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА е със СУДЖУКови зависимости, няма как и халтурният “министър”-банов да е някакво “изключение” от другите си колеги. Друг е въпросът ,че в сравнение с него , вече и неговият предшественик-Веждито изглежда като майка Тереза. Въпреки неговите мулташки “корени”!
  Но , това е очакваният резИлтат след всеки следващ “мандат” на МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА , УВЕЛИЧАВА се САМО СУДЖУКовата му ()еволюция. И за това няма как Веждито да е с повече СУДЖУКови зависимости и от своят СУДЖУКов заместник – банов, новият герберокожь “министърь” на халтурата! Който трябваше вече да е ОТДАВНА уволнен, но както казахме неговият “начальник” МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА въобще не е казал и една дума за този “скандал”, защото той го използва за фасадата, зад която си раздадат
  и поделят ПОРЦИИТЕ за Южен поток и беленският гьоль , заедно със своят “опозиционен” джендър – ниновна!
  Те заедно забраниха изцяло Истанбулската конвенция, и даже надминаха своят альфа-джендърски гасударь-Путлер, защото Путлер поне не е одобрил тази конвенция, докато МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА и ниновна постиганаха “конституционна” ЗАБРАНА за Истанбулсата конвенция.
  И само заради това ЕК трябваше да забрани ВСИЧКИ ЕВРОфондове ,и да започне поне 10(ДЕСЕТ!) процедури за отнемане на “равноправното” членство на бантустана НРБ в ЕС!!!
  Този “скандал” се използва и за задкулисни властово-“опозиционни” договорки и за избора на Ф-16!!!
  БЕз да броим НЕизпълнените ПРЕДприсъединителни “критерии” за КРИВОсъдната система и ЦАЦАратурата.
  П.П. В последно време МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА и неговата “финансова” КАЛИНКА-горанов постоянно рапространява фалшиви “новини” за “растеж” на икономиката на НРБ и на “доходите” в НРБ?!?!?!?!
  Това няма как да е вярно ,ЗАЩОТО първиЯТ, ЕДИНСТВЕНИЯТ и БЕЗапелационниЯТ ПРИЗНАК за РАЗВИТИЕТО на дадена икономика е НАМАЛЯВАНЕТО на ДАНЪЦИТЕ , акцизите, “осигуровките” и “таксите” и т.н..
  А, както знаем в ба(л)кянтустанЪТ НРБ не само НЕ се намаляват никакви данъци, но даже се увеличават …и то се увеличават СКОКообразно, НАЛИ!
  Това показва ,че всякви тъпни за “растеж” са само хибридна ПОРЦИОНна пропагадност и СУДЖУКови халюцинации на МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА и неговият “финансов” калинковоКРАСНОкож “министър” -горанов, НАЛИ!
  Когато има растеж на икономиката , първото нещо което го показва е, когато започне БЪРЗ и ТОТАЛен СПАД на данъците и “осигуровките”, като в ЕС най-напред се свалят косвените данъци ,като ДДС върху храните,лекарствата и книгите.
  В НРБ НЯМА спад на данъците , и нека всеки сам си определи дали има “растеж” на икономиката и доходите , и когато гласува нека пак си спомни че в Европа когато има РАСТЕЖ, данъците – ПАДАТ……..

 5. Най-черния ден за Българите. :(( Не влязохме във войната но загубихме цвета на нацията! Загубихме свободата, имота и роднините си.
  “Освободителя” се превърна в Палач и Узурпатор. А днес, децата на Палачите са кметове, депутати, министри, бизнесмени, прокурори, съдии, журналисти! Колко абсурдно звучи речта на Цвета Караянчева! Колко абсурден е целия Парламент и човечетата в него нямащи капка достойнство и съвест!

 6. За непокаяли се и рецидивиращи прошка не може да има! Душите на погубените и днес крещят за възмездие!И покой, и път към светлината, и радост от живота, и възраждане на нацията, няма да има докато не се плати “откупа”!
  БИБЛЕЙСКА ИСТИНА И ВСЕМИРЕН ЗАКОН!

 7. Г-н Инджев,
  Много сте прав за кресливите т.нар. антикомунисти, които разпалват омразата не по-малко от комунистите. Има някои често пишещи по не-свинските медии, които напълно игнорирам, особено всичколозите. Няма нужда да споменавам имена, те са познати много добре на аудиторията.

 8. Иван Козов ме изпревари….
  И на мен ми се искаше да подчертая, че кресливите поддръжници на една добра кауза само я компрометират. И почти е без значение дали го правят от сърце или от безмозъчие…

 9. Ако беше извършена лустрация,положението в България щеше да е съвсем друго! Да няма лустрация направи всичко възможно Петър Стоянов! Даже не стана известно, че е имал подарен мезонет. Това е положението!

 10. Светла им памет на загиналите от репресиращият КОМУНИСТИЧЕСКИ режим който 45 години властваше по земите ни. Вчера не видях нито един от висше стоящите като борисов радев нинова да се поклонят пред паметта на загиналите от ръцете на “НАРОДНИЯТ СЪД”!Колкото до господата Козов и Караиванов – всеки има право да напише своето мнение не зависимо какво е и кой как ще го разбере!IIC…..oIL.

 11. Въпрос: Джендър ли е сашо симов, когато вика Je suis Elena?

 12. Дали написаното от г-н Инджев е подменено,или не е разбрано от двамата?

 13. “Дали написаното от г-н Инджев е подменено,или не е разбрано от двамата?”

  По-скоро каквото е позволено на Юпитер, не е позволено на бика.

  Но признавам, че конкретният случай, не е добър пример за това, как пречат кресливите поддръжници, защото истината за комунизма е толкова крещяща, че трудно можеш да я надвикаш. Аз например с две ръце се подписвам под казаното от Спас Гърневски в парламента.
  Същото се отнася и за говоренето срещу Путин – каквото лошо и да кажеш – все ще си прав.

  Просто за различните случаи пределните горни октави са съвсем различни. Няма да давам обратните примери, за да не разводняваме форума…

 14. Към ANDONOV:
  На въпроса ви: „Джендър ли е сашо симов, когато вика Je suis Elena?“, отговарям. По-скоро специалист в областта на политгинекологията, който подобно на конверсията си от САЩ към Русия днес премина от „фашистки п.тки“ към комунистически.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.