“Българският Скрипал” и възраждането на частпрома

След неделното проговаряне на втория човек в ГЕРБ Цветан Цветанов в телевизионно интервю дойде и делничното му днешно ехо от страна на първия човек в прокуратурата Сотир Цацаров. Някой вярва ли още ( или въобще) в индивидуалните акции на властите на фона на очевидното спазване на стъпаловидния график на тяхното проговаряне, но самото тогава, когато са в (международна) безизходица?

( Почти) всичко по “българския случай Скрипал” си идва (почти) на мястото, само че …с 3 години закъснение. 

Докато преди управляващите дългогодишно и солидарно мълчаха, сега пък изведнъж проговориха един през друг. Със специалното участие на бившия шеф на най-специалната ни служба ДАНС Цветлин Йовчев, който ни подготвя да вярваме, че руската държава няма нищо общо с отровителството в България. То му се виждало да е по-скоро частна работа.

Йовчев преразказа по този начин вица за палача, който си дошъл на обяд вкъщи и докато си сърбал супата жена му го попитала какъв е този треперещ човечец, който си е довел. “Частпром”, отвърнал екзекуторът на езика на социализма ( доколкото вицът датира от онова време, когато доста хора си докарваха пари “настрани” от държавната служба, най-често с държавния ресурс, който имат на разположение). 

Щеше да е парадоксално, ако не беше станало факт днес, че в отричането на пасивността на службите, проспали ( или хъркали на бюрата си по заръка ва Москва) отравянето на неколцина българи от върховете на оръжейния бизнес у нас, Сотир Цацаров на практика потвърди точно това: много били работили, дори установили наличието на отрова от рода на пестицидите ( всичко друго, но не и руски Новичок), обаче виновник не открили. Поради което разследването било закрито след около година усилен труд. 

И след всичко онова Цацаров днес се чуди, че оживелият  по чудо от консумацията на пестициди бизнесмен Гебрев е предприел на практика собствено разследване, изпращайки във финландска лаборатория проби за потвърждение на вида отрова, която го е вкарала в кома. Пак Гебрев станал инициатор за подновяване на разследването миналия октомври с писмо до прокуратурата на принципа на черния ( съветски) хумор, че спасяването на удавниците е дело на самите удавници. 

Въпросният “частпром” доказано се случва в България, а руската частна намеса е само хипотеза, удобна на самата Москва като резервен маршрут за бягство от страна на престъпника в случай, че руската следа светне с нещо повече от вече разгласения днес установен график на разходките из България на руския агент Сергей Федотов през последните няколко години. 

Тук “интересният” въпрос към прокуратурата и прочее служби е защо чак сега им е станало интересно установяването на неговите пътувания до България, след като толкова много били работили още в годината на отравянето на Гебрев още през 2015 г., когато агентът е бил в България на същия този почти фатален за българския бизнесмен 28 април 2015 г.  Този въпрос вече им беше зададен ехидно от говорителя на Путин в Москва Дмитрий Песков. Доволен е човекът, че може да се надсмее над безсилието на “братушките” да противодействат на “богатирите” , разпореждащи се в България като у дома си. Нещо, което също научихме ( без коментар и до днес от българска страна) от чужди публикации във връзка с Македония, където акциите на руските шпиони се ръководят от руската агентура в София. 

“Българският Скрипал”, какъвто прякор вече се лепва на пострадалия Гебрев, явно не е имал доверие на институциите в България. И очевидно е имал причина да не им вярва. Само че Цацаров се гневи днес на медиите, които се доверяват на хипотезата, че службите в България не са си свършили работата. 

Гебрев пак е добре. Жив е поне. А какво да кажат десетките изпозастреляни, взривени или изчезнали трагични герои на прехода, паднали в битката за разпределение на порциите в България без да имат шанс да си организират посмъртно собствен “частпром” в търсенето на вината за екзекутирането им. На надгробните им плочи на всичките трябва да пише “ отидох си преждевременно и безнаказано със спомоществователството на българските служби”. 

Истината е, че ако в чужбина не беше гръмнала информационната бомба и ако случаят “Скрипал” не беше толкова голяма и чувствителна тема за донорите на национална сигурност и европейски траншове за България, мълчанието тук щеше да продължи.  Както в случая с руския олигарх и отнетия му български паспорт, за което научихме едва след като чужда медия направи разкритието и се позова на “партньорски” служби като свой източник. 

42 мнения за ““Българският Скрипал” и възраждането на частпрома”

 1. Доколкото съм запознат т.нар. А234-новичок също не е в конвенцията по забраната поради това, че е Русия/СССР, никога не е признавала, че го е произвеждала, изследвала и изпитвала. Т.е. водещото в мотивите на Лондон да се обърнат към ОЗХО не е било наличието на вешеството в забранения списък с химически оръжия, а само възможността да бъде използвано за масово поразяване.
  В този смисъл не се съмнявам, че при случая Гебрев се касае само за силно токсичен пестицид – т.е. не са засегнати околните били в контакт с пострадалия.
  Склонен съм да вярвам, че това е по-скоро прекурсор, който би могъл да се използва за производството на химическо оръжие.
  И така възниква въпроса – ако имаш половината Уран 234 за изработка на атомна бомба, но не и цялото количество означава ли, че няма повод за притеснение?

 2. “Аз започнах своята затворническа одисея при диктатора Вълко Червенков – най-жестокият тиранин след Георги Димитров и Антон Югов. Продължих и при Тодор Живков, който по жестокост отстъпва на първите двама, но не и по своята перфидност и подлост. Станалото преди 23 г. е дело на същите червени шамани, които 45 години наричаха кървавия си режим “демокрация” и “народна власт”,но никога не дадоха право на същия този народ да се произнесе за политиката на властта им и нейните дела. Затова и “демокрацията”, която настана след 1989 г., не е никаква демокрация, а плутокрация, рай за “червените капиталисти” – довчерашни гробокопачи на същия този капитализъм. Нито демокрацията им е демокрация, нито вълчата им пазарна икономика е пазарна. До вчера бяха собственици на държавата, което значи и на държавната собственост, днес – частни собственици на националните богатства, създавани от трудовият ни народ векове наред. Всичко се диктува от червените олигарси и мафиоти. Всички властващи партии след промяната са производни на Партията с голямо име – БКП. …Цялата ни политика като държава и народ се движи и направлява от бившата комунистическа номенклатура и ДС, надянали мантията на демократи. Те са старата – нова управляваща класа. Няма сектор в икономиката, културата, медиите, където да не се ръководят от същите червени шамани или техните синове и внуци. Жертвите на комунистическия терор са обезправени, както бяха обезправени по времето на комунизма. С мизерни пенсии, те изживяват в мизерия и несгоди своите старини. Отиват си подобно на героите от национално освободителните ни борби след Освобождението, а в България се разпореждат новобогаташите – бай Ганьовци. Така бе и след 9 септември. Борците срещу реакцията и личния режим на цар Борис бяха обявени за реставратори на същия този режим, а съюзниците на Хитлер и нацистите – станаха архитекти и строители на новата комунистическа тоталитарна държава. Така е и днес!” Г-н Тодор Кавалджиев, Вицепрезидент на Република България

 3. Каква ирония на съдбата…за човека,комуто не достигаха доказателства.На снимки (правени днес сутринта)е с вид на препикано мушкато стоящо пред Н.Пр.Хопкинс.

 4. Искам само дам припомня, че вековната истина “Иде Видовден” никой-никога при никакви обстоятелства не е опровергал.
  Та боклуците кат йовчев и цацаров да не надяват, че ще им се размине.
  И тяхната не е лесна. Имат дебела папка с компромати в кремъл но и това няма да ги спаси. Напротив. Налице е отежняващо вината обстоятелство. Законът Магнитски ги лови перфектно.
  Много мина, мъничко остана.

 5. Цвенелин Йонвчев беше много притеснен в началото на интерюто си с Св Петров от вчера , защото както самия той каза ” има много сериозна информация, имена , факти ,които не могат да се опровергаят” Ех, ако можше да ги опровергае щеше да му бъде по-лесно…

  В същото време бях бесен ,когато журналиста вместо да се възползва от това притеснение на госта си ,направо даде “спасителен поаяс” на Йовчев с въпроса си- Дали се изключва версията, че става въпрос за солова акция ,която да е в интерес на трета страна или организация? ”

  След този въпрос Йовчев разви тезата си за частпрома на ГРУ и успокои малко нервите си….

 6. доколкото прочетох в други сайтове,Гебрев се бил отровил с рукола,пръскана с пестицид,но само той и сина му са яли в ресторанта.?А другите хора ,яли рукола,защо нищо им няма/

 7. Ц. Йовчев е трогателен:
  “Няма как да има такава нескопосана операция. Тези хора първо нямаше да са с руски паспторти, нямаше да пристигнат от Москва, да отседнат в един хотел, нямаше дори да се срещнат преди операцията. А ако говорим и за Гебрев – нали не допускате, че толкова сериозно разузнаване ще допусне два пъти провал”, смята той.”

  Да продължа мисълта му:
  Няма как в корпуса на руски космически кораб да има дупка. Няма как страна, постоянен член на Съвета за сигурност да нападне съседна държава. Няма как в най-богатата на природни ресурси държава да има такава бедност.
  Всичко това са постановки на вражеските служби. ЦРУ доста е поработило, та паспортите на руските шпиони да са с поредни номера… иди, че не ставай конспиролог…

 8. Ако се върнем 10-КИ години назад,достатъчно е да си спомним за избитите полски офицери от съветите по време на войната и отхвърляне на това обвинение от СССР,минем през убийството на Троцкии и многото подобни случаи и стигнем до случая Скрипал,дори с отвлечения от БГ власти иракски танкер,не можем да не забележим соц и пост соц.московската школа на дебелокожо и просташко замитане на фактите…

 9. хлорпирифос- каза гл.прокурор. направете сравка в гугъл. лд50 / латална доза 50% / около 0,250грама /че и повече/ на кг. живо тегло. гебрев май е над 100 кг. нещо по-силничко ще да е. не казвам нищо. просто се опитвам да мисля.

 10. Към bolgarin:

  Сред хипотезите е и версията, че Гебрев “само” е наказан…Както каза самият Путин по повод Скрипал – не са нашите. Нямаше да е жив, ако бяхме ние. Тази негово опорна точка се подхвана и у нас от путинофилите.
  По този начин всяват страх и дори от провалите си се опитват да извлекат полза.

 11. С Гебрев ГРУКГБ са си направили репeтиция! Сега нашите ИЗМЕННИЦИ пак се изметнаха като чамова дъска – няма да има изметени БОКЛУЦИ от България няма да се компроментират пред господарят им ПУТЛЕР!IIC…..oIL.

 12. Няма как да сплашиш някого с отрова,за един е една доза,за друг друга,мен и 10 пчели да ме ужилят,нищо ми няма,сина ми от една пчела се надува…Спимнете си колко души умряха в московския театър от приспивателния? газ на Путинските тайни служби.

 13. Какво очаквате от младите шефове на служби и прокуратура, поставени там от старите генерали-ченгета клели се на вярност в Москва за да заблуждават НАТО и българите?! Те всички са на втора заплата…..

 14. Цветлинчо Библиотекарчето направо изби рибата. Офицер от военното разузнаване на Русия известно от книгите на Виктор Суворов с желязна дисциплина ще изпълнява на собствена глава часни поръчки за отравяне без да знаят неговите началници. Та тук става дума за убийства зад граница. И ще си вземе отровата от склада просто така, щото има мишки в къщи. То бива глупости за прикритие, но това ни идва множко.

  Истината е, че България продължава да е Задунайска губерния на Москва и руснаците правят каквото си искат на територията. Ролята на българските спец служби е да им осигурява подкрепа и заслон. Не знам кога Западът ще осъзнае какъв троянски кон си е вкарал в НАТО и ЕС.

 15. Логиката на развитието на скандалите с руски привкус в България може да се отнася и за венецуелските траншове на пари през страната ни??!! Тема достойна за прасешко разследване.

 16. Гебрев и cинът му имат 120 дела за “Дунарит”.
  Oфшорка на адвоката на Пеевски, Александър Ангелов участва активно в опита за завземане.
  Напълно е вероятно опита за отравяне да e в свободното време нa агент Федотов. C одобрението на ръководството на ГРУ.
  “В България няма обучени специалисти, нашите български приятели (Цацаров и Чайка борят съвместно корупцията) са в беда. Интересите ни съвпадат.
  Федотов, Сергей Вячеславович, виж, иди там, помогни на хората…”.

 17. Интересният въпрос е колко други противници на Русия са елиминирани с отрова в България и за заведени под графата “инсулт”, “инфаркт” и т.н.

 18. Днес Главатаря на прокурорите трябва да е спечелил награда за най-елементарен лъжец! Явно Гебрев е изял 101 салати с рукола за да достигне опасната концентрация на пестицида!
  Новичока все още не е обявен за БОВ!!!! Затова всяко позоваване на ОЗХО е спускане с шейнички по пързалката на лъжите.
  Иначе всички медии днес имаха дъвка! Утре ще е магистрала Струма. Естествено е проектанта на идейния проект /нужен е за конкурса за изпълнител/ да направи геоложки проучвания, сондажи, временни пътища за целта. Но журналята припкат при горски, при строители, при АПИ… нагнетяват напрежение….. едва ли не неизбрания още строител вече лее бетона на магистралата. Дъвка!

 19. Не виждам защо ТОЧНО сега се “задействаха” сарайско-библиотекарският “разузнавач”-йпвчев, милЮционерският физкультурник цвъкиУМНОТО и т.нар. генпрокурор ЦАЦАров?!?!?
  АКО са имали да казват нещо, то е трябвало да го направят веднага след отравянето на Гебрев с бойни отровни вещества преди 4 години , или през изминалите години, след това!!!
  Защото и тримата са директно свързани с мафиотско-чекистките си начальници от КГБ и Кремъл, и затова НЯМА никакви резИлтати от тях. Това се видя при атентата в Сарафово , когато йовчев беше “шеф” на ОПГ-ДАНС, цвъкиУМНОТО беше “министър” на милицията, а ЦАЦАров стана генпрокурор на НРБ , няколко месеца след атентата, с “помощта” на “кредитите” от по 100 000 месечно от КТБ, и с “посредничеството” на пеевски, както и допълнително няколко милиона дадени за “одобрението” от доган и ОБРЪЧите му!
  Но както НЯМА резИлтати от “разследването” на атентата в Сарафово през 2012г., проведено от йовчев, цвъкиУМНОТО и ЦАЦАров, така и след това няма как да има някакви резИлтати от тяхното “разследане” и на отравянето на Гебрев с бойни отровни вещества. Защото кремълските им гасудари им дърпат задкулисно конците , заради ТОТАЛните им зависимости към тях.
  Гебрев е знаел, че НЕ може да разчита на “разследването” в НРБ и за това е провел собствено изследване на пробите в чужбина.
  Защото това е първото нападение на путлеристкият рай(Х) с ОРЪЖИЯ за МАСОВО ПОРАЗЯАНЕ срещу държава “членка” на НАТО, и ако в бандитустана НРБ имаше поне малко остатъци на “държавност” и не се “управляваше” от ТОТАЛно зависимият от Путлер васален “вождь”- МИТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА, то още през 2015г. НРБ ТРЯБВАШЕ да задейства член 5 от устава на НАТО и сега вече нямаше да съществува вече путлеристкият рай(Х) , нито Путлер.
  Нямаше да ги има нито Скрипал , нито нападението над Сирия, а войната в Украйна щеше да е прекратена още преди 3-4 години.
  Толкова за “раследванията” на йовчев,цвъкиУМНОТО и ЦАЦАров , през последните 7 години. Само припомням че заради тях НРБ всяка година губи по няколко десетки милиона заради глобите от ЕСПЧ. Толкова си “могат” , и тримата!
  П.П. А , сега , да си припомним че този Федотов е бил в Англия при отравянето на Скрипал , а също така е бил и в НРБ при отравянето на Гебрев. Може би съвсем “случайно” се е намирал “наблизо” и при двете покушения,а?!!?
  Освен това и двата случая на отравянията с участието на Федотов са с Новичок, може би пак е “случайно”, а?!?!?
  Явно този Федотов е “експерта” на ГРУх по задграничното “приложение” на Новичок, щом като той винаги е наблизо ,когато се използва точно Новичок ,и то в чужбина?!?!?!!
  От друга стана е смешно и да се слушат тъпотиите на йовчев,цвъкиУМНОТО и ЦАЦАров. Защото всички бойни отровни вещества, подобни на VX ,какъвто е и Новичок , са разработени на базата на пестициди. Това са бинарни отровни вещества ,които се получават от смесването на две относително безвредни вещества, които след смесването си стават нервно-паралитично отровни вещества.
  Пестицидите , използвани в селското стопанство СЪЩО са нервно-паралитични вещества!!!!!!!!!!!!!!
  За това е ОСОБЕНО учудващо , защо ЦАЦАров е прекратил “разследването” на цацаратурата , “успокоявайки” се ,че Гебрев е отровен само от някакъв си “обикновен” пестицид?!?!?!?!?!
  Същата тъпотия каза вчера и сарайско-библиотекарският милЮционерски чекист -йовчев, според който неговият кукловод Путлер няма нищо общо със отравянето на Гебрев. И всичко е било само “частпром” на ГРУх?!?!?
  Сигурно йовчев не знае ,че в любимият му путлериски рай(Х) има “частни армии”?!?! Като най-голямата наемничестка банда е ЧВК-Вагнер, която беше създадена тъкмо от “частното” ГРУх, и действа зад граница тъкмо под ръководството на “частното” ГРУх. Така че ГРУх отдавна използва “частните” си армии за “частпром”. ЧВК-Вагнер действа в Украйна , Сирия,Судан,ЦАР,Либия, Венецуела.
  Навсякъде по света, където Путлер започва поредната си агресия, неговото “частното” ГРУх праща своята “частпромска” армия, и то точно там?!?!?
  Освен всичко това ,използване на бойни отрови от рода на VX може да се извършва и от напълно неподготвени и случайни отровители, както се потвърди при отравянето с VX на брата на северокорейският тиран Ким Чен Ун в Малайзия ,преди година. Тогава две случайни жени бяха използвани, за да извършат отравянето, при това те не пострадаха и не се отровиха от допира си със северокорейският VX!!!!
  Но явно нито йовчев ,нито цвъкиУМНОТО, нито ЦАЦАров са чували за този случай в Малайзия, може би защото и тримата се занимават само със собственият си “частпром”, след като продължават да ръсят поредните си тъпотии ,както правят постоянно през последните 10 години, откакто са монтирани във властта от техните българо-съветски кукловоди от КГБ и ГРУх, по заповед на Путлер!

 20. Иде ли Ви на ум за Танов,беше подбрал Лукойл за контролни уреди…

 21. ЦацАров се гневи на всички, които не вярват на елементарните му версии и твърдения от позицията на “институция”-та Главен прокурор на РБ-то! Този човек си е лъжец като бабаита дето си го избра и назначи, и хич не понася да не вярваме на лъжите им, съшити с бели конци.

 22. Към Красноселски:
  Да, дойде ми на ум за Илко Ескенази и варненски митрополит Кирил. Но Гебрев сигурно не ходи по плажовете на Евксиноград.И гъби не яде. Сетих се и за безотговорния Цветан Василев. Ако беше отговорен, до сега трябваше чинно да си получи едно ифарктче.

 23. И за Виктор Суворов ми дойде не ум. “Тебя почему ешче не убили ?”

 24. Две новини, едната лоша за мафията в България – Германия и Франция подкрепят Кьовеши за европейски прокурор, а добрата за Герб и избора на Тафров за водач на евролистата на Да, България.
  Пореден ПР провал на десните! Човекът е способен, но е изключително антипатичен за по-масовия десен избирател. Кога Десните ще излязат от самовлюбената си черупка?????

 25. Работата по Русия на българските служби е само на хартия и за пред запада. Никой не дава и косъм да падне от руската КГБ и нейните агенти в България. Хората на Шиши Илко Желязков и Бригадир Аспарухов си знаят ролите в руската хибридна война подплатена с тлъсти комисионни трупани в разни сметки в чужбина

 26. НЕВЪЗМОЖНО В БЪЛГАРИЯ:
  Эстонский суд признал майора вооруженных сил Эстонии Дениса Метсаваса и его отца Петра Волина виновными в государственной измене и шпионаже в пользу России. Метсаваса приговорили к 15 с половиной годам заключения, его отца – к шести.

  Дело слушалось на закрытом заседании в Харьюском суде Таллинна.

  Метсаваса и Волина задержали эстонские правоохранительные органы в сентябре прошлого года по подозрению в шпионаже.

 27. Император Тиквоний Банкянски и свинеподобний министър на войната Каракачанов да купуват. За тяхно огромно незадоволство цената на скрапа е мизерна и оттук “комисионите” ще са жълти стотинки. Но колкото толкова. Каквото-такова.
  http://focus-news.net/news/2019/02/12/2622402/tass-ungariya-obyavi-za-prodazhba-19-samoleta-mig-29-svaleni-ot-vaorazhenie.html

 28. Към Васил Милев:

  Най-горчивото в случая с въпроса “тебе защо не са те убили още”, е че го задават на Суворов не путинистите, а критици на Путин в Русия, които “надушват” нещо нередно във факта, че другите ги убиват, а Суворов все още е жив десетилетия след бягството му на запад. В интервюто му с Гордон, което вероятно цитирате, Суворов отговаря на този въпрос, че за разлика от Литвиненко, когото лично е съветвал да се пази, той винаги взима предпазни мерки и не се демонстрира излишно на публични места.

  Апропо, с подобни въпроси ме замерят от “антикомунистически” позиции и мен – защо оцелявам, че дори и си позволявам да имам щастлив личен живот, след като други са нещастни, макар и праведни ( за разлика от мен) антикомунисти. Таксуват ме като галеник на комунизма, изпратен да се кефи на бомбардировките в Бейрут ( поради липса на други желаещи да бъдат пушечно месо, макар на “другите” това да им е било работата).

 29. Не мога да забравя как на споменатото от Иво интервю на Гордон с Виктор Суворов направено някъде в Англия на няколко пъти интервюираният се обърна към присъстващата в стаята съпруга но нито веднъж камерата, не ще да е било случайно, не я показа. Явно след бягството им на острова няма нито една снимка, нито един кадър на Танечка добили публичност. Е, по този начин значително увеличаваш шансовете дългата ръка на кремъл да не те достигне никога.

 30. Този митичен “Федотов”, за когото британските служби ни казаха, че е посещавал няколко пъти България (иначе едва ли някога щяхме да научим) няма ли най-после да му покажат снимката, както направиха с другите двама мишкуващи мишкини?! Нали, все пак, той е минавал легално няколко пъти през паспортен контрол у нас и в чужбина?! МОЖЕ НЯКОЙ ДА ГО ПОЗНАЕ, МАКАР И ПОД ДРУГО ИМЕ! 🙂

 31. Всъщност Цацата каза пред всички, че са на подчинение на руските интереси и българите да го …
  И така в България имаме Президент-дистанционно на Москва, служби, прокуратура, правителство – всички за Москва.Все едно сме 45-та година.
  Бог да пази България.
  Или Българите да си я пазим и да ги изгоним тия мижитурки.

 32. Едно допълнение от днес, 12.02.2019 г.: след Цветлин Йовчев вчера, тази вечер друг московски ибрикчия се прояви като отчаян 5-колонник тип “Матросов пред амбразурата” – Красимир Стойчев, бивш шеф на ЦСБОП, и аркадаш на Първанов от ловната му дружинка. Какво да ги правиш като са лайнояди и лайномети? Заплю ги!

 33. ПП: Спомняйки си за Пеевски, Йовчев, Стойчев, Борисов, Цветанов, Петков и т,н. откачалки, нормално мислещият българин вижда, че всеки идиот в тази ненормална държава може да оглави полицейска структура. Точно както е в прокуратурата, съда, президентството, парламента, мин. съвет, областите и общините!
  Боже пази България@!

 34. Мишо Бирата и той се спомина така скоропостижно. Сигурно и неговата салата е била пренаторена щото имаше кво да дава.

 35. ДОНЧО ТОНЕВ – Тихомир Стойчев се казва бившия БОП-аджия, изправил се на амбразурата да брани руските интереси. Антибългаринът-предател лъга през цялото време в предаването “Лице в лице”-12.02.2019 г.
  … Гебрев и правителството, видите ли, обслужвали интересите на версии издигнати във Великобритания – 19 мин нататък. Той не бил чувал “Руската страна” да признавала участие в подобни актове…
  … На картата на международните оръжейни пазари присъствали само големите държави, България не присъствала и оръжейниците ни нямали пари да хранят семействата си. Този лъжец не казва, че именно благодарение на САЩ последните няколко години България изнася оръжия в количества и стойност по-големи от времето на соца и оръжейната индустрия у нас е във възход. Не САЩ, а Русия иска да ни заличи от картата на международните оръжейни пазари.
  https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/15755/lice-v-lice/lice-v-lice-12-02-2019-g
  Гледайте този Стойчев и си правете сметка в каква степен нашите служби са превзети от проруски предатели!

 36. Службите не са превзети,те са си направени от горе до долу от предатели и руски подлоги.Всички значими удари срещу корупцията,наркотиците,фалшивите пари идват само след сигнали от западните служби,Вальо Топлото,брендо,печатниците за пари,фабриките за цигари и…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.