Шестиция на интернационалци : чрез Новичок към нови хоризонти в туризма и борбата срещу тероризма

Месеци наред разследващите британци от Белингкат, заедно с руските си колеги от Инсайдър и партньорите им от чешкия Респект злонамерно и най-русофобски са разследвали един изключително поч(е)тен руски турист, донор на българската икономика. Установили, че се казва Денис Вячеславович Сергеев ( на снимчицата), а не Сергей Федотов.

Fedotovcredit

 

 

 

 

 

 

Идвал е човекът  да разглежда нашите катедрали. От любов към величествената ни архитектура. Да не би да е по-лош от онези  руски туристи в Солсбъри? Ама бил тровил някого в България. И какво от това? Че малко ли ни тровят от Европа с разни указания, с второ качество храни и с фалшиви надежди да мръднем от последните места в класациите по жизнен стандарт в ЕС?

Нима не е по-важно да печелим от руския туризъм в името на борбата срещу международния тероризъм?

“Following a four-month joint investigation with our investigative partners The Insider (Russia) and Respekt (Czechia), Bellingcat can now reveal the true identity and background of this GRU officer, who operated internationally under the cover persona of Sergey Vyachaeslavovich Fedotov. In fact, this person is Denis Vyacheslavovich Sergeev, a high-ranking GRU officer and a graduate of Russia’s Military Diplomatic Academy”.https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2019/02/14/third-suspect-in-skripal-poisoning-identified-as-denis-sergeev-high-ranking-gru-officer/

Във връзка с горното настоявам за една петиция , а защо не и за шестиция на български интернационалци в защита на руските туристи в България. За не се превърнат в изчезващ вид, защитен от зелените човечета, изпратени направо от парада на поредната победа на Червения площад. 

Къде дреме министър Ангелкова, която воюва със зъби, нокти и други части на тялото си срещу намаляващия Руски поток ( туристи), някои от които сега са нарочени за терористи.  Цял въздушен мост изгради Ангелкова между София и Москва, похарчи залудо луди пари да лобира за все повече руски туристи в България, а сега си мълчи пред лицето на международно русофобско усилие ( с участието на нелоялни  към Кремъл руснаци !)  да бъде дискредитиран един руски турист, посетил няколко пъти нашата страна. 

Ами ако му се лепне лошо име ( на руския турист изобщо)? Или ако Путин се ядоса и забрани на своите крепостни туристи да пълнят гушите на българските туроперетни пеликани?

Ние, подписаните под това възвание български интернацоналци, горещо приветстваме руските туристи в условията на завърналата се студена война. Не е ли най-важното да ги привличаме, обичаме и обезпаричваме, за да се борим наравно с нашите съюзници чрез туризма срещу тероризма?

Всеки интернационалец е свободен да се присъедини към това възвание с каквото сметне за добре ( за братска Русия). 

 

16 мнения за “Шестиция на интернационалци : чрез Новичок към нови хоризонти в туризма и борбата срещу тероризма”

 1. “— Законът ни е прост: за влизане е рубла, за излизане — две. Това означава, че да се влезе в организацията е трудно, но да се излезе — още по-трудно. Теоретично за всички членове на организацията е предвиден само един изход от нея — през комина. За някои този изход е почетен, за други — позорен, но за всички нас си остава само коминът. Единствено през него излизаме от организацията. Ей го там коминът…”
  “Аквариум”
  Виктор Суворов

 2. ЕЕЕЕЕЕЕЕ господин Инджв! То Ангелкова с мед да я намажеш, ама ПРЕМИЕРА МУТРОПИТЕК за него какво да кажем – та нали той се изрепчи че на нас не ни трябвят бойни кораби по разграденият ни двор а ПЛАТНОХОДКИ и любимите ни богати туристи от най великата и богата страна които изкупиха почти цялото ни Четноморие. Та как нашите Управници ще иагонят тези богати платежни туристи – нали гасударят ПУТЛЕР ще им спре полагащият им се ПОРЦИОН или ще им изкара КИРЛИВИТЕ РИЗИ от откраднатите ДОСИЕТА на ДС които се намират в най великата и богата страна!Поздрави на вас господин Инджев и на всички от блога.IIC…..oIL.

 3. Мръсните руски пари и КГБ зависимости, оплетени в мръсната българска политическа система и ДПС на Доган и ШиШи тровят държавата, службите, партиите, но и НАТО и ЕС.
  Блато-свинско блато

 4. Къде сме ние :
  Северна Македония издигна вчера огромно знаме пред министерския си съвет без да е член на НАТО, а ние къде имаме знаме на НАТО и вижда ли се добр
  Но това са добрите новини на които трябва да се радваме. Нашият съсед Гърция предвождана от лява партия би шута на масква като не изгради Бургас Александрополис, внесе танкер с втечнен газ ОТ САЩ, отвори пътя на нашите братя от Северна Македония към НАТО
  Нашите братя от Северна Македония биха шута на масква . Очаквам в скоро време да ни изпреварят в положителните показатели. За мен Северна Македония и БЪЛГАРИТЕ са като преди време ГФР и ГДР.
  И другата добра новина е развоя на делото на нашият автор г-н Иво Инджев, на което за съжаление не можах да присъствам.
  Наздраве за добрите новини и ще чакаме нови от мадуро .

 5. Блестящо и убийствено точно.Желая ви един красив ден г-н Инджев

 6. Съвършено!
  Само изразявам “несъгласие” към “воюващата” и с “други части на тялото” Ангелкова. Тази баба Яга става единствено за плашило на дечицата като горният от снимката. И за най-непретенциозният руски мераклия още не са дозирани водките които ще преодолеят психо бариерата на привличане. Каквото и да означава това.

 7. Аз,обаче, мернах и едно друго предложение по форумите:

  ДА СЕ ЗАКРИЯТ ДАНС и МВР като напълно безполезни и скъпи, а тяхното място да се заеме от клон на БЕЛИНГКАТ в България. Хем ще ни излезе без пари, хем ще има и файда от работата им !
  Аз, лично, съм “ЗА”! 🙂

 8. Историята със сръбския орден не ви ли прилича на кризисен PR за Борисов след зачестилите напоследък посещения на английски, американски и други посланици в МС, обсъждащи с премиера странното партньорско “сътрудничество” на подчинените му ДАНС и МВР, както и все по-настойчивите въпроси в някои непеевски предавания КОЙ точно може да нареди (разреши) на министъра на икономиката, политическият пуберитет Караниколов, да отнеме лиценза на заводите на Гебрев и да спре износа на готовата му продукция на порта в Бургас?
  Знае се, още от тошово време, че правило първо на кризиния PR e: “Снишаваш се докато отмине бурята”, изчезваш временно от публичните изяви и поръчваш “имиджов допинг”, помощ от приятел. Путин моментално се притича на помощ на балканския си любимец! Той, разбира се, не е чак толкова прост, дава си сметка, че в това натопорчено, скрипално време удостояването на българското овчарско куче (каракачанката Бъфи) с някакъв руски орден е кантрапоордуктивно и затова звъни (на пожар) на “шарпланинеца” СИ спешно да връчи най-високият сръбски орден на Бъфи-то и хо-о-оп! Доверието е възстановено, властта на “каракачанеца” отново е
  стабилизрана, щото българинът (по правило) вярва повече на оценките за някого от чужбина, отколкото на собствените си впечатления. 🙂

 9. “Историята със сръбския орден не ви ли прилича на кризисен PR…”
  …или просто балкански пазарлък…
  “Друже Вучиче, дай ми Цветан Василев!” “А, брачо, само това немой! Виж, еден орден да ти дадем – може…”

 10. Подкрепям мнението на СМС за ПР на ББ чрез шарпланинеца!

 11. ++++++++++! БРИЛЯНТНО, точно в ДЕСЕТКАТА! Особено за “крепостните туристи”, които освен да обезпаричаваме, би трябвало и да обезпаразитяваме! Живи и здрави да сте г-н Инджев и приятели!

 12. Сутринта в КАЗИОНната БНТ бяха “поканили” да обсъждат отравянето на Гербрев десният Гроздан Караджов и платената РУБЛОфилска ШЛЮХА – дачков.
  Както можеше да се очаква ШЛЮХАТА дачков не каза нищо друго ,освен заучените си тролски хибридни лъжи , които му подават от тролският център на КГБ в мАсква, и за които му плащат по 30 “сребърни” РУБЛИ за “обслужването” ,което предоставя, за СТАРАТЕЛНОТО му “обслужване по пълната програма”.
  Даже дачков се опита да “иронизира” дори възможността неговият СВОДНИК Путлер да е отровил Гебрев и Скрипал с Новичок!!! Защото , видите ли , спред дачков, нямало как да останат живи , ако ГРУ наистина ги било тровило?!?
  дачков дори направи аналогия и сраМнение, с едно време, когато ,уж, Т.Живков казвал пред студенти, че ако КДС е искала да застреля папа Йоан Павел II , то папата нямало да е между живите?!?!?
  И , според ШЛЮХАТА – дачков, след като нито папата , нито Гебрев , нито Скрипал са загубвали живота си от тези покушения на КДС,КГБ и ГРУ , то това било “доказателствоТО” , че тези “служби” нямали нищо общо с това?!!?
  Но, явно рублоЯДната шлюха дачков, от постоянната си НАВЕДЕНА поза пред своите кремълски сводници , даже , НЕ е дочул, дори случайно ,че в Англия ВЕЧЕ има един фатален случай на ОТРАВЯНЕ с ХИМИЧЕСКОТО оръжие Новичок?!?!?
  Защото една жена вече загина от Новичок в Солсбъри, ПОЛОВИН година след ОТРАВЯНЕТО на Скрипал! А нейният приятел ,който ѝ донесъл “парфюмът” с Новичока, също щеше да е мъртъв , ако не беше бързата и АДЕКВАТНАТА намеса и ЛЕЧЕНИЕТО,които получи!
  Ето това явно няма как да “обясни” рублоЯДната ШЛЮХА- дачков!
  Но ,дачков отдавна се е ПРОДАЛ , и за него РУБЛИТЕ не “миришат” …… НЕ му “миришат” рублите на Новичок, НАЛИ!!!

 13. A беше телевизионен рупор на ОДС.Боже,колко шпионски душици отровиха демократичния пори в на изстрадалия т народ?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.