Хибернацията на нацията и фейкалиите на братушковата пропаганда

Полемиката около полета на Гагарин явно няма да се уталожи лесно. Вярващите в догмата “Гагарин” никога няма да приемат да им бъде отнето едничкото съветско предимство, в което така фанатично и безкритично вярват със задна дата. Тази позиция е като на депутата от БСП Александър Симов, който заяви, че не е чел “Измамата “Сан Стефано”, но знае, че книгата заслужава анатема, заклеймявайки желаещите да я прочетат. 

Най – напред да отговоря на автора на статиите, публикувани в ivo.bg, подписващ се като Българин. За протокола: истинското име на автора , като се казва, “се пази в редакцията”, но по лични причини той не желае да бъде обявено. 

На мен, също както и на автора Българин, ми изглежда напълно достоверно, че измамата с полета на Гагарин е организирана от съветската държава, за да твърди, че е изпреварила бързо развиващата се американска космическа програма. “Потьомскинските села” с фалшивите красиви фасади на селца, построени да ги види Екатерина Велика от каляската, е стара руска традиция и нямам никакво съмнение в нейното разширено приложение от болшевиките, които са се скъсвали да канят западни интелектуалци на обиколки да видят “просперитета” на комунизма. Някои, сред които Бърнард Шоу, не само са се хванали, но и не са пожелали да се пуснат от това лъжливо пропагандно хора дори и след развенчаването на съветските лъжи в целия свободен свят.

Ето защо не очаквам от желаещите да получат подпечатани документи с доказателства, че полетът на Гагарин не се е стоял, а е инсценировка,  да се съгласят, дори и им предоставят някакви документи. Непременно ще рекат, че са подправени.

Ако някога такива се появят, това отново би могло да бъде свързано само след пореден руски тектоничен обществен катаклизъм, който да преобърне пластовете така, че да изригнат дълго скривани тайни. Така стана по времето на перестройката и след това в първите години след разпада на СССР, когато ни беше позволено да оцветяваме МОЧА в София. Цели две години и половина.

  Не всички го регистрираха, но обратът към познатата намеса на Москва настъпи в България най-напред с трансформирането на 9 септември в 3 март. Последва завръщане към “уважителното” отношение към МОЧА през пролетта на 1993 г. Щом видях войници да го чистят и полицейски патрулки да го охраняват денонощно, разбрах, че нещо се е прекършило в познатата посока. За съжаление бях познал. 

А после пак някой от “доброжелателно неразбиращите” да пита отново, защо съм се бил “вторачил” толкова в МОЧА. Отговорът е: защто е мерило за нивото на съветско-руската доминация над България и за хибернацията на нацията ( ни), която спи дълбок антипатриотичен сън по законите на руската мечка.

По тази скала, измерваща дълбочината на приспиването ни, в момента сме на дъното на хралупата, близко до нивата от времето на НРБ, когато също биха арестували всеки, дръзнал да “оскверни” символиката на съветската окупация. Първо районно на МВР в София, което свърши доста мръсна работа на Кремъл в това отношение под прякото командване на руското посолство, както и назначаваните по путинофилски признак шефове на МВР вече второ десетилетие, сигурно са на почетната дъска на отличниците на “Лубянка”. 

Докарани сме дотам, че за пробуждането на нацията от хибернацията можем да разчитаме само на сгромолясването на режима в Москва и на последваща либерализация на Русия в резултат на това.  Понеже с нищо не можем да повлияем, остава да се надяваме на поредно руско чудо в това отношение.

В лично качество, поради липса на колективни усилия в тази посока ( дори и в лоното на “десните партии”) можем да поддържаме пламъка на символичната съпротива, за да не се самобичуваме отново някой ден отново с думите ” не бяхме като чехите, унгарците, поляците” ( които разкараха съветската символика в периферията на складове и музеи, макар да нямаха толкова крещящо основание като България, окупирана без да загине в бой нито един червеноармеец) и не си заслужаваме самоуважението, какво остава за уважението на света.  

За “десерт” да почерпя читателите с чувство за тумор, с един такъв, който се пръкна днес в блога. Той\тя не е разбрал(а), че авторът на статиите за Гагарин не съм аз и се подписва с Българин, но затова пък е научил(а) за мои провинения, за които не съм подозирал. Явно някъде по форумите ги изобретяват и ги пускат във вентилатора с кафявите лъжи за консумация на “верващите”.

Узнавал съм досега по този начин следните  фейкалии:

Че  съм евреин ( какъв ужас за истинския русофилстващ бг патреот, нали).

Че еврейството ми се доказва от “факта”, че баба ми е била еврейка. 

Истината е, че тя беше 100 процента чехкиня и не ми беше баба, а майка на баба ми по майчина линия. Но не мога да гарантирам доколко 100 процента французи са били баба й и дядо й, избягали от Париж в Прага по време на Френската революция. Дали пък те не са имали нещо еврейско и анонимните ми биографи да са научили това два века по-късно без аз да знам?

Моята зъболекарка ми е казвала, че в устната кухина имам израстък, характерен само за западноевропейците ( ето ви и доказателство за моето “антибългарско” поведение под диктата на Сорос, то ми е било вродено ). Е, сега вече знаете и “кътните ми зъби”. Фантазьорите могат да коронясат още някоя лъжа под формата на коронка върху тях.

С това изпреварващо отговарям на въпроса  на превъзбудения коментатор, който ме заклева да си кажа какъв съм, щом ( според него) няма как да съм Българин ( мислейки си, че се подписвам под статиите за Гагарин с Българин, с което ме ласкае незаслужено). 

Научавам още за себе си новината, че съм бил женен за агент на ЩАЗИ.

Че родителите на бившата ми германска съпруга са били високопоставени служители на ЩАЗИ . Всъщност бяха съответно директор на малка железария в малко градче, забравено от Бога в най-изостаналата северна германска провинция Нойбрандербург, женен за счетоводителка от една местна фабрика. Бабата на моите три деца от първия ми брак е не само още жива и здрава, но и е станала местен герой в един берлински вестник  ( в качеството на бивша счетоводителка със запазена памет и воля за живот ), защото е поставила рекорд, овладявайки сложно боравене с компютър след като навършва 90 години. 

Дори съм бил връзката между ДС и ЩАЗИ ( какво ле щяха да правят без такъв шеф, който по онова време беше на тридесетина години), научавам също за себе си. Този  открояващ се по своята тъпота слух го пуснаха мои бивши колеги от БТА, все офицери от ДС, които напуснаха възмутени от мен агенцията, доката бяха директор в началото на 90-те години. Плъзнаха по медиите, пръскайки и до днес своя Новичок по мой адрес. 

По силата на германската си връзка, естествено, съм работил за “Дойче вече“ ( твърди го един от моите най-яростни самозвани биографи)- уви, бих искал да е вярно, но те нещо не ме поискаха ( поради личната неприязън на една личност от бг редакцията, която беше фанатична Желевистка, пък аз се бях скарал с Желев след неговото изпълнение с “Боянските ливади”), за разлика от американската “Свободна Европа” и британската Би Би Си.

Въпреки своите невръстни тридесетина години съм бил полковник от ДС  ( вероятно “дете чудо” в йерархията на службата за всички времена). Тази лъжа пък я разпространяваше един доста известен дисидент от времето на комунизма, който обича(ше) да се позовава на свои верни осведомители от…ДС, за да хвърля подобни “бомби”. Да се смее ли човек, да плаче ли на такава симбиоза в “осведомяването”? Май е повече за смях,  макар да е обидно до сълзи, че доказани антикомунисти се возят толкова уверено на шейната на своите “достоверни” заблудители от самата ДС. 

Нещо повече, научих през 2000 г., че съм “дърпал конците” на американското посолство в София. Това най-сериозно написаха във в. “Монитор” в редакционна статия по времето, когато Сидеров работеше за Блъсков.

Междувременно “разбрах”, че на мен се дължи идеята да се откажем от православието. Така пише в интернет.

Научих от същия достоверен извор ( на изфабрикувани фейкалии по мой адрес), че и за идеята да се откажем от кирилицата пак аз съм виновен. Не че някой може да посочи цитат, но карай да върви ( по нанадолнището), все ще се намери желаещ да лапне кафявата стръв и ще се настърви.

И ето че един такъв лапнишаран днес ми “отвори очите” за още една голяма неочакваност. Бил съм бил написал, че циганите се били заселили преди българите по нашите земи. Ако бях склопил очи вчера, нямаше да “прогледна” и за тази новина. Къде, кога съм написал подобна глупост –  лапнишаранът не казва. Сигурно черпи от същата симпатична ( за такива, като него) септична яма с “новини” по мой адрес, както и останалите мои “биографи”. 

За финал оставям на читателите да се насладят на глупостта на въпросния братушка. Но преди това да кажа изпреварващо, че очаквам антропологични доказателства за циганския ми произход. Няма да се обидя, нали съм и соросоид ( т.е.  жид , както би казал братушката – а те жидовете и циганите не се различават по нищо в нацистките концлагери и в съзнанието на братушките ), както също се твърди в крак с всички гореприпомнени тъпотии за моя милост. 

Вярвам, че тази задача, колкото и да е трудна, ще бъде разработена от когото трябва и ще бъде пусната в мрежата, за да се хващат  лековерните  и да кльопат това кафяво кюспе.   “Признавам” си, няма какво да крия повече. Прилагам изрусени мои актуални снимки, под които се крие истинската ми циганска същност, за да се упражняват по тях затруднените от фалшивия ми външен вид циганомразци ..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ето и обещаният коментар – обърнете внимание как един яростен патреот замества в няколко кратки изречения цели 8 ( осем) пъти българската буква З с една обърната наопаки буква от руския език …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

doit

doit@abv.bg

213.226.17.10

най вероярно гуэно ще иэтриете тоэи коментар, эащото едно е да се хвалиш, друго да си верен и точен. Вие г-н Инджев, не сте точно Българин. Най малкото эащото не сте эагрижен эа нацията. Да эагрижен сте, обаче эа други неща. Дори си поэволихте да твърдите, че циганите са били в България преди Българите! Браво ! Не само лъжете ами сте и предател! Българската култура се гради върху християнското учение, эащото то направи Българина добър човек. А вие и това отричате. Иэполэвате хитро липсата на энание эа определени неща и обиждате и провокирате ценности, эалегнали в основата на българското а после имате невероятната наглост да се наричате Българин. Бъдете смел. Наречете се какъвто сте ако иэобщо энаете какъв сте!

26 мнения за “Хибернацията на нацията и фейкалиите на братушковата пропаганда”

 1. Бях престанал да учудвам за каквото и да е. Сега, прочитайки статията ми се “наложи” да зяпна. Само не мога да вдяна поради какви “съображения” Иво не е бил произведен в генерал. По-“убедително” би било.
  Боже каква тъпота има по света и у нас, Боже.
  Не случайно и бардът на групата “Машина на времето” без да е чувал никога за боклука от Пловдив ива христава твърди и му вярвам, че 80% от планетонаселението са дебили.
  Доказателства горе в статията колкото щеш. За тези “фейкалии” е пълно с шарани които безглаво захапват куката.
  Има и две добри новини. Явно Иво много ги “страхува”. И с такива “опоненти” сме обречени да победим. Много мина, мъничко остана.

 2. Почвам да се чудя вече, кой от двама ви е по-виновен за дереджето ни българско – Вие ли, г-н Инджев, или Иван Костов?

 3. Ами те ,червените боклуци винаги са били ” най добри” в това да обвиняват другите в това което те правят.Вече десетки години обвиняват Американците че не са стъпвали на Луната .Че всичко било дело на Холивуд.Логиката им е че ако го сторят първи махат подозрението от себе си.Нали така направиха и с поляците в Катин. 40 години казваха че германците ги избили.Въобще те са истинското” лъжливо овчарче” но пък е пълно с наивни селяни които им вярват!

 4. Хибернацията продължава!
  И няма как да не така ,след като “вождь” на НРБ е проЗтият МУТРОмилЮционеропитек-бокоТИКВАТА! Той срина НРБ на 112 място по свободата на словото, а за тази година ще продължи да ПАДА…..НАДОЛУ! Сега, след монтирането на кошлуков за “жърналистически” ПОЛИТкомисарь в жълтата КАЗИОНна БНТ, МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА “усвои” поредната си КАЗИОНна “телевизия”-НТВ, чрез един от многото си ЛОБИстки ПОРЦИОНни ОБРЪЧи и олигарси!!!
  Сега НРБ ще се СРИНЕ в журналистическата класация дори след метрополията си – путлеристкият рай(Х)! Сега НРБ ще спадне след 150-тото място!
  П.П За да спре хибернацията на НРБ НЕКА всички гласоподаватели да ГЛАСУВАТ на ВСИЧКИ следващи ИЗБОРИ срещу ПОРЦИОНната власть и ПОРЦИОНната “опозиция” на НРБ , начело с МУТРОмолЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА!
  Нека избираме истински политици ,като Демократична България, а не проЗтите ПОПУЛИсти и техните ЛОБИстки ПОРЦИОНни ОБРЪЧи, …..ОТНОВО!

 5. Г-н Инджев, искам да Ви припомня едно четиристишие на Радой Ралин:

  “Искам пред голямо и пред мало
  честно и открито да призная –
  всяко куче, дето ме е лало
  все е побеснявало накрая…”

  Така че, оставете собаките да си лаят…

 6. Към chos:

  Може би си заслужавам иронията, но не си измислям нито една от измислиците по мой адрес, разказани телеграфно в текста ми.

  По едно време ги запаметявах с идеята все някога да им отговоря, но те се натрупаха толкова, че от това бунище започна да вони прекалено, за да ровя в него непрекъснато. Пък и да запаметяваш лъжите на анонимни глупаци може да се превърне в една голяма глупост накрая…

  Сега се сещам, че ми вменяват също ( незаслужено, уви) инициативата за създаването на неправителствената организация за демонтирана на МОЧА ( мое е само авторството на това съкращение, което може да се види в статията ми за Монумента на окупационната червена армия от преди не помня вече колко години, има я в архива на блога). Заслугата беше на Валя Маринова, която години наред оглавяваше своето творение. Тя ме покани да се присъединя, а аз настоях да съм само в обществения съвет, за да не давам поводи да бъда подозиран в ламтеж за лидерство, а и да не вредя на по-гнусливите във връзка с моята опетнена биография.
  Въпреки това във Фейсбук, както ми казват познати ( понеже ползвам тази платформа само за автоматично публикуване на статиите ми от ivo.bg), упорито наричат съмишлениците от организацията “групата на Инджев” или нещо подобно. Ласкателно е за мен, но е лъжа.

 7. Този или тази “doit@abv.bg”и такива като него / нея – като в приказката “Клан – недоклан “/ дран – недодран /
  учил – недоучил / чел- недочел / разбрал- недоразбрал . Па и писал – недописал на български “заразен”
  със оборотни чуждестранни символчета .

 8. Г-н Инджев, отлична статия и съм съгласен с всичко, което казвате. Правите отлична журналистика и политически анализи и сте пионер в независимата журналистика в БГ. Във висока степен Вашият пример беше много важен за появата на нови независими онлайн медии, каквито напоследък има.

  Относно статията за Гагарин, добре е че я има, но наистина не бива да се смята че е напълно вярна. В мрежата има и страшно много спекулации за кацането на човек на Луната, и че записът с Армстронг е фейк. Лично аз мисля, че е по-вероятно и двете събития да са реално случили се, иначе конкурентите биха се разобличили официално. Но винаги е добре да има критичен поглед, дори и защото много добре описва параноята и противопоставянето от онова време.

 9. Наистина,човек не знае ли,да плаче или да се смее…Не поставям под съмнение дори една буквичка от текста на г-н Инджев.Искам ,обаче,да отговоря на себе си:кой аджеба( архаизъм в БГ правоговора,вероятно с турски произход) има интерес по такъв грозен начин да атакува уважавания блогер Инджев.И сега питам кое е името (имената) на автора на тези пасквили,Защото отговора на автора е законен,но бидейки безадресен,може да се представя от зложелателя като измислица,целяща,да речем,подържа не на напппрежение около фигурата и влиянието на г-н Инджев в общественото пространство.Ефектът от текста на автора,според мен ще бъде по-голям,ако бъдат демаскираните поименно зложелателите….

 10. Taкава простотия и злоба чета във FB,че се чудя-има ли по-прост народ от нашия?(Може би на изток)

 11. Към инж. Лазар Маджаров:

  Повечето автори на фейкалиите по мой адрес се крият, но някои са доста известни. Избягвам обаче да ги изброявам, за да не пропусна някого и да вземе да ми се обиди, че не съм го рекламирал пред работодателите му, за да го наградят за добре свършена работа по моето “изваждане от релси”.

  Не е малко и това, че онези, които изпитват щастие от оплюването, ще имат нещастието да разпознаят своето “творчество”. За такива като тях образът в огледалото за обратно виждане е живо наказание. Ако са в състояние да прозрат какво виждат.

  Например се чудя, дали е в състояние да проработи съвестта на бивши колеги от БТА под пагон, които участваха като банда зли кучета по петите ми, когато стана ясно на началниците им, че няма да им се дам. От това време датират и някои от най-злостните лъжи по мой адрес. Като споменатият в текста ми абсурд да съм бил връзката между ЩАЗИ и ДС в България – възвеличаване на предполагаемото ми злодейство, което е толкова нелепо, че не се поддава на никаква логика, но говори за степента на озлобеност срещу моя скромност.

  Не можаха нито да ме накарат да млъкна, нито да ме прекършат, а още – малко да ме върнат “в правия път”, на който те си останаха насред калните калташки коловози като слуги на старите си господари.

  Истерясаха от слугински гняв по мой адрес, но ето ме тук: по – свободен от всякога, което се опитват да обяснят с обратен знак, (съдейки по себе си), че няма как да не е резултат от нечие заплащане ( американско, преди всичко,според тях и руските им инструктори).

  Те само могат да си мечтаят тайно за нещо подобно.

  Това е моето “сладко отмъщение” за понесените несгоди в тази неравна битка, която ми е струвала много, но и ми донесе още повече – извоювах си недостижимия за службашите статут на независим автор.При това не чрез големите пари, които някои направиха след кредитиране на първоначалния им старт в мръсния бизнес като “журналисти”, медийни началници и собственици на медии, а единствено и само с лични сили и с подкрепата на семейството ми.

 12. Господин Инджев, аз лично се гордея, че ви има и другото ми желание е да има и други като вас.

 13. Дъщерята на Песков е назначена за сътрудник на проруски депутат, ще има пълен достъп до базата данни на Европарламента

  Шопрад е член на комисията по външа политика на ЕП, в подкомисията по сигурност и отбрана и Елизавета Пескова ще има достъп до всички проекторешения и кореспонденция на тези комисии, включетлно секретна

  https://www.faktor.bg/bg/articles/dashteryata-na-peskov-e-naznachena-za-satrudnik-na-deputat-na-lyo-pen-shte-ima-palen-dostap-do-bazata-danni-na-evroparlamenta

 14. Разбира се е много трудно някой или нещо да отклони българския русофилстващ от предначертания му (и/или уговорен) съдбовен път. Но странно защо е тази неприятна, мазохистична склонност да се усведомява най-редовно какво се говори в свободните за мислене зони,като например този блог? Може да е за поетия интер-национален, интер-бригадистки и матросовски дълг към една отделна,отделена от света държава. Безнадеждността на вида прозира и от тези обърнати Е-та в руската им “душевност”,подобно на щампован сърп и чук на челото.

 15. Иво, пак ти свалям шапката си (чисто нова, купих я в петък, сега търсим подходящо перо), ненадминат си на/в каламбура. Ти си знаеш какво ти е, едва ли ще ти е утеха, но никой не ти е виновен, че си високо дърво. Ако беше храстче, щяха да те припикават и никой нямаше да се занимава с тебе. Носи си кръста, Господ те е целунал по челото и това е. А каквото Господ даде, човек не може да го вземе.
  Я да се пробвам дали ще позная, че doit@abv.bg e жена.

 16. Федотов/Сергеев с подробности 4 год. по-късно за “гастрола” му у нас.
  Има “обосновани предположения”, туй по Цацата, че след провала тук с Гербев и в Солзбъри със Скрипал се е уплашил да не му се потърси сметка в матушката от Когото трябва и е “избрал свободата”. Предал се е на компетентните английски власти. Не случайно пут.ин не го търси за разлика от двойката Петров-Бошаров и засуканата въртиопашка маргото симонян не напира да го интервюира.

  https://www.mediapool.bg/fedotovsergeev-nael-staya-do-ofisite-na-gebrev-news290335.html

 17. Ех Иво, напомнящ ми мене когато бях млад техн. р-л на строителна фирма в сферата на енергетиката и, прекия ми н-к / стар комунист/ постоянно ме обвиняваше във всякакви грехове спрямо него и зад гърба ми че, аз съм виновен за по-ниската заплата на работниците под мое подчинение. И, аз бях наказван бях порицаван от директора /също стар комунист/. Въпреки че, когато доказвах с цифри че аз заедно с моите бригади би трябвало да получавам повече от мой колега също млад-само 2 год. по-стар от мен, но безпрекословно изпълняващ повелите на на двамата по-горе споменати хора то, той побесняваше защото съм използвал компютъра/беше иновативно въведение тогава от мен-около 1994г./ за тази и-ция. Но, не смееха да ме изгонят защото им трябваха такива като мен за да вършеят хармана. Затова не се вързвай на провокации, а постъпи като мен на времето в пряк разговор с н-ка, като му задавах най нормален въпрос- Ти вярваш ли това за което говорят за мен? и той се сконфузваше защото знаеше че, не е вярно това в което ме обвиняваше, но трябва да ме унижи и аз да се оправдавам. Не знам дали има значение но, аз винаги го побеждавах на шах пред свидетели като бригадирите които му подсказваха и то не винаги правилно.

 18. Руснаците лъгаха за Катин и Осташков до 1988 г.,когато Горбачов призна,т.е.47 години.

 19. ++++++++++++! Иво, както си я подкарал и в дванадесетката ще ти стане тясно! Немам думи веке, бре човек! Много благодаря и на съблогърите, особено на Георги Николов за информацията която помествате! Живи и здрави да сте СИТЕ!

 20. Доскоро заплашваха Иво Инджев- грозно и самоизобличаващо като цялата останала лудост, която тресе руските отдели по пропаганда. Сега го оплюват и осмиват, защото виждат, че просто не мисли като тях. Винаги съм се питал какво е да върщищ злини и да обвиняваш другите, че не одобряват поведението ти? И то до такава степен да ги обвиняваш, че да ангажираш хиляди хора да работят за теб в осъществяване на твоите кални дела! Иво Инджев е занимателен и предизвикателен, но да бъде мразен е нискочелие- типично за насилниците и тираните, които направляват джуджета в злите им помисли. За тях е непосилно да мислят, че някой може да не им е подчинен и да не мисли като тях…
  Иво може да е агент на ДС, жена му да е на ЩАЗИ, да е евреин, чех, патагонец или какъвто си пожелае, но той е човек, който мисли и има ярък принос да събужда мисленето на всеки от нас. Не е у него вината, за това че тирани вярват, че живеем в 13 век.
  Колко жалко, че не е евреин, пък и да има такава родствена връзка пак ще си е той със собственото свободолюбиво мислене, което много искат да имат, мечтаят и не могат.
  Дори някои от враговете му завиждат и искат да са свободни, но са на много по- тежка верига, от която отърването е непосилна мечта. Той може да е “соросоид”, като самото понятие е идиотско, но и на това завиждат, защото бачкат като за “три рублей” и животът им има тази ниска стойност. Как няма да завиждаш на свободния човек, че е свободен! Яд ги е на всичко и най- вече че не са на негово място, но за това си трябват топки. Което вече не е случайно.

 21. Уважаеми г-н Иджев,благодаря за вниманието отделено на моята бележка,относно вентилатора и фекалиите.Вярвам че сте убеден в моята добронамереност ,Всъщност,подробните Ви обяснения следва да бъдат знак към източниците на фекалиите,че буднта съвет и отър ум и език на г-н Инджев са една от малкото гаранции,че в БГ все още мъждука надеждата за нещо по-добро което ни предстои.И още,че давате гласност на недоволството си от порядките в законотворчеството и практическото му пприложение у нас.Както се казва:”парен каша духа”….

 22. Чудесен отговор сте дал на трола, г-н Инджев.
  Аз все пак си задавам наивния въпрос защо някой пише “е оборотное” вместо “з”, въпреки че руският език ползва нашата азбука, вкл. буквата “з”.
  Искам да попитам трола къде е чул или чел това, което твърди, но знам, че е излишно. Но да си знае за следващия път, когато реши да коментира в този блог, че не вярваме на празни приказки.

 23. Към симпатизант/ка на ДСБ

  Пуснах го веднъж да си покаже тъпотата. Няма да има повторение ( в резултат на което се опитва да ми се “примоли” да се демонстрира отново, като сипе цинизми по мой адрес, които спестявам на нормалните читатели).

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.