Опозиционно-властовата коалиция у нас срещу една румънка потвърди с(к)ептичната безпринципност на нашия “елит”

Криейки се зад тайната на гласуването в Съвета на Европа българските власти гузно мълчат за отказа им да подкрепят румънката Лаура Кьовеши за ръководител на европейската прокуратура. Никой не се съмнява, че София е постъпила именно така – нито у нас, нито в чужбина. 

http://clubz.bg/79993-„rumyniq_e_ubedila_bylgariq_da_glasuva_protiv_koveshi“

Battle heats up over Europe’s new chief prosecutor | Financial Times

https://www.ft.com/…/227e6c04-397f-11e9-b72b-2c7f526ca5…

Преди 1 ден – Romania’s relations with Brussels fray as Bucharest blocks the … tried to block the candidacy of Laura Codruta Kovesi, whom it ousted as the … In a surprise turn of events, EU28 ambassadors last week ranked the French candidate as their … Bulgarian media has reported that Sofia voted against Kovesi in …

Защо всички са\сме убедени в опита на българските власти да препънат съседката?

Всеки “любопитен” гражданин може си спомни картинката от нейното посещение у нас в средата на март преди две години, съхранена в паметта на интернет. Кьовеши, преследвана от социалистическото правителство в Букурещ, беше “посрещната” тук единодушно от властите и опозицията ( социалистическата!) с демонстративен бойкот. Официозни медии, като Канал 3, акцентираха върху това, че Кьовеши можела да бъде осъдена в родината си на 5 години затвор. За откровено жълтите и още по-откровено проправителствени сайтове да не припомням с каква злоба се отнесоха към нейното участие в Софийската конференция с български магистрати. Евродепутатът Бареков се зарече в лично качество да я провали и наистина се опита, думкайки по затворената за него врата на конференцията.

Чудна антикьовеши коалиция, солидарна с румънските управляващи другари, се оформи в България. Нищо неочаквано няма в това, че на българския представител в Европейски съвет, дипломата Димитър Цанчев, когото премиерът Божко Борисов  редовно ползва като личен преводач при разходките си из европейските институции, е било наредено да гласува срещу кандидатурата на румънката за високия пост начело на европейската прокуратура. 

И опозицията, и властта доказаха отново на наш терен, че никак не са придирчиви да проявяват последователност според официално оповестяваната от тях идеологическа принадлежност към съответните “европейски семейства”. Самият Борисов не веднъж е реагирал невъздържано на европейски забележки към Букурещ, злорадствайки че “прехваления” румънски модел за борбата с корупцията с нищо не е по-добър от българския ( който никой не хвали, все пак). В същото време “десният” Борисов с лекота се съюзява с румънските другари на Нинова и вкупом мразят едно от най-ярките лица на съпротивата срещу корупционните практики в Европа изобщо. 

Къде му отидоха приказки на Борисов за балканската солидарност? Как къде – пак там, откъдето произлизат: в с(к)ептичната яма на безпринципността. 

36 мнения за “Опозиционно-властовата коалиция у нас срещу една румънка потвърди с(к)ептичната безпринципност на нашия “елит””

 1. димитър цанчев е от т.н. дялани камъни в дипломацията. Къде и да го изпратят силните на деня служи ревностно и безглаво. Получава си съответната опорна точка и я следва безусловно.
  Вижте му кариерата. Навсякъде където Партията и правителство го изпратят е заслужил доверието им. Смяната по върховете ни най-малко е попречела на “растежа МУ на място”.

  https://bg.wikipedia.org/wiki/Димитър_Цанчев

 2. Гищо няма да се промени в Задунайския Милиционеристан, докато комун-милицейската айка не бъде напъдена от властта с тояги. Това трябва да стане дневния ред! Плюс лустрация, пълна конфискация на награбеното до 9-то коляно и забрана да заемат обществени и държавни постове за 20 г.

  Иначе респект за повдигане на завеската на гузното мълчание на РАПОНЯ и неговата ОПГ, г-н Инджев!

 3. Истинска ,достойна и реална откъм действия впоследствие ще бъде постъпката на Европейски съюз да избере Лаура Кьовеши за Главен прокурор на ЕС. Това ще бъде изключително добре за България, а Борисов с умиление ще си спомня за срещата си с цацаратурата преди време. ХО!

 4. Определено сте значим журналист. Не знам дали ще ми отговорите, имате си много работа. намесих се веднъж в разговор с В. Дърева за събития след 9.септ. 44 у нас. Получих мълчание, нищо, че бях убедителна и с факти… Въпросът ми е защо ви мразят тия от Freeoldmen ? А и други… наивен въпрос, но…Агресивна омраза.Публичн аличност сте , затова питам. Инак ви чета с интерес всичко, свързано с Раша , Русия, граф Игнатиев…

 5. Ако е за “важна” кауза (в случая – анти-Кьовеши), нашенските червени, сивочервени, кафявочервени и жълточервени другари от различните кланове на Партията се съюзяват и гласуват единно, под строй!

 6. Господин Инджев голям е страхът на нашите управници от Лаура Кьовеши! Ако тя бъде избрана тежко и горко на трите ПРАСЕТА и СВИНАРНИКА ще хвърчат ПРАСЕТА от КОЧИНАТА на ЛЯВО и на ДЯСНО – за това нашето ПРОДАЖНО правителство не гласува за нея а е на страна на ромънските ЗУЛАДЖИЙ (КОМУНИСТ на КОМУНИСТА НОЖ не ВАДИ и ГАРВАН ГАРВАНО ОКО НЯМА ДА ИЗВАДИ)!IIC…..oIL.

 7. Към Nadezhda Dragneva:

  Имам отговор на въпроса Ви и той не е свързан с факта, че съм рус, синеок, висок и че на пенсионна възраст мога да изпраскам в пъти повече лицеви опори, отколкото повечето кандидати за казармата. Нито пък е свързан с факта, че имам красива , млада, талантлива съпруга и фантастични, многобройни деца…

  Ще оставя друг да Ви отговори, ако има желаещи. Защото не само аз знам с какво всъщност вбесявам мразят едни завистници, които не могат да понесат, че съм обратното на онова, което са те.Т.е., осъзнато или не, мразят себе си.

 8. Не е по темата.
  Рутинна новина. В матушката ученик спасил детенце от пропадане под ледовете е бил “награден” с плесенясал сандвич. Тези освен мърлящина на мах откак ги има не са способни да произведат нищо друго.
  Та И Гагарин е летял в космоса, ама на 30 февруари. За годината няма да се пазаря.
  https://echo.msk.ru/news/2379081-echo.html

 9. До Надежда Драгнева
  Иво е всичко това което не са и няма как да бъдат “критиците” му, завистниците, зложелателите и откровени и скрити врагове.
  “България може да роди само геният на завистта.”
  Елин Пелин
  Най ги дразни, че с всички се държи като равен. Аз съм разглеждал негови снимки с Бил Клинтън, Збигнев Бжежински, Далай Лама и др. исполини на епохата ни и мога да Ви уверя, че Иво си знае цената. Излъчва достойнство което другата страна приема за най-естественото нещо на света.
  Не цепи същевременно басма на никого. Сигурно ще бъдете изненадана но колкото и да търсите няма да намерите примерно и една похвална дума нито за Иван Костов, нито за САЩ.
  Същевременно всички посолства на приятелските страни изключително много внимават да не го изпуснат за различните видове сбирки. Даже нещо повече. Преди няколко години когато Иво беше единственият българин поканен на конференция в Хелзинки с тема “Как да се противодейства на кремълската хибридна война” посланикът на Финландия го покани непосредствено преди отпътуването само за да му пожелае “Добър път” и “Успех”. Не случайно там той бе един от малцината на заключителната пресконференция на когато бе дадена възможност да зададе въпрос.
  И има приятели които редовно идат от другият край на България да го подкрепят морално по време на съдебни заседания заради дела заведени срещу него от идиоти.
  Е, как да не го мразиш когато и в личен и в професионален и в обществен план си меко казано несретник спрямо ЕДИН който на всичко отгоре и от другата страна на барикадата.
  Надявам се, че съм бил полезен.

 10. Балканската солидарност на Б.Б си е съвсем реална, като в случая акцентът следва да се постави именно върху “балканска”. По балкански сме солидарни винаги за неща, които останалият свят възприема за неправилни, непочтени и лишени от полезност /понякога и от здрав разум/. Нагледен пример бяха протестите на български и румънски превозвачи, воглаве със съответните национални министри срещу “пакета Макрон”. Случаят “Кювеши” е по-прясното доказателство, че Андрешко не е само шопски фолклорен образ. Дошла ми тука някаква мома да прилага закон, молА ти се. ‘Айде у блатато, при предишната Маковей. И да не забравим да хвърлим още един къч по Истанбулската конвенция, защото тия двете май не са женени, което си е откровено неправославно, джендърско и направо илюминатско нещо. Пу дане ми е уроки, св. Синод да ме прощава.

 11. При избор на Лаура Кьовеши за главен прокурор на ЕС, ще се наложи мутрата Бойко да се изнесе при ортаците си братя Галеви. Барабар с Пеевски и третото прасе ЦацАров. Иначе го чака възмездие най-сетне.
  Но колкото и да са неоткриваеми за българската милиция/прокуратура братята Галеви, все си мисля, че Лаура би ги открила ако ѝ се отвори работа по тях в качеството ѝ на главен прокурор на ЕС (дай Боже – без да съм религиозен)!

 12. Изключително приятно съм изненадан от интервюто с Христо Ристосков. Признавам си. без бой и милиция, че в битността му на футболен съдия, криво-право бая псувни е отнесал от мен. Но да архивираме миналото. Оказа се, че той е не само Атлантик но и ерудит, наясно с нещата по света и у нас и оптимист кат мен-много мина, мъничко остана.
  Браво г-н Ристосков! С такива българи-демократи-атлантици сме обречени на успех.

  https://www.faktor.bg/bg/articles/mneniya/intervyu/futbolniya-sadiya-hristo-ristoskov-krayno-vreme-e-dans-i-prokuraturata-se-razmardat-i-da-razsledvat-borislav-mihaylov-i-bfs

 13. Още двама бизнесмени отровени у нас по схемата на „Гебрев“ и „Скрипал“

  Преди да починат, жертвите били в отлично здраве. Признаците, които имали, били на класическо отравяне. Състоянието им се влошило за часове и лекарите били безпомощни да реагират.

  https://frognews.bg/novini/samo-vav-frog-oshte-dvama-biznesmeni-otroveni-nas-shemata-gebrev-skripal.html

 14. Баце пак върти дирника по сите азимути и ден и нощ пали свещи да не ядоса с нещо пут.ин който очеизвадно го държи с яки компромати и тлъсти комисиони за дъртите МУ топки. И цистерна с вазелин няма да МУ стигнат га му дойде времето.
  Много мина, мъничко остана.
  https://kafeneto.wordpress.com/2019/02/25/две-дини-под-една-мишница/#respond

 15. За сега нищо ново:свинщина в руската кочина бг. Свинете очакват да оцелеят до ноември 2020, но не се знае дали и французинът няма да ги подкара.Даже може да стане още по-хубаво.

 16. Смъртта на Стефан Шарлопов ми се струва доста съмнителна?! Здрав, прав, успешен бизнесмен, недолюбван от руски “инвеститори” в БГ туризма!
  Ама казва ли ти някой?!

 17. Според мен,Кьовеши е добра кандидатура.Обаче от коментарийте не разбрах защо от Иво не е казана добра дума за Иван Костов и САЩ.

 18. @ Димитър

  Стефан Шарлопов почива внезапно след като прекарал някакъв грип, на 5 февруари 2018 г, жена му споменава, че в периода преди да почине изплатил всички дългове и обръщал повече време на семейството си, сякаш искал да ги предпази от нещо, същото се случва и с оръжейния търговец Младен Мутафчийски, който почива внезапно на 4 ноември 2013 г., неочаквано за близките си от грипни усложения (имал е и диабет) като само дни преди това е демонстрирал отлично здраве и бодър дух, мистериозната му смърт приличала на смъртта на друг знаков бизнесмен Мишо Бирата и т.н. и т.н.

 19. До Красноселски
  Случвало се инцидентни тролове да “обвиняват” Иво, че е костовист и американофил. Той е репликирал, нека тогава намерят една дума от която да проличава, че имат основания да го твърдят. Е, това съм имал предвид.

 20. Krasnoselski

  Избягвам да пояснявам ясни неща ( още повече, когато авторството не е мое), но май се налага, за да не се заблуждават читателите: не става дума за “добра дума”, а за “похвална”. Има огромна разлика. Точността в цитирането е важна. “Похвалната” дума за Костов е по – скоро признак за подмазване, покровителствено отношение или присламчване към авторитет, който няма нужда от всичко това. Не ми е ученик, че да го похвалвам.

  А добри думи за управлението Костов съм публикувал толкова много, че е безпредметно да се “оправдавам”.

  Друг е въпросът, че не ми е известно да има взаимност в казването на добри думи в публичното пространство от негова страна по мой адрес, но това е вероятно поради факта, че не съм бил министър-председател.

  Уважаемите политици, с извинение за обобщението, което обикновено избягвам, много се пазят да кажат добра дума за неуправляеми “електрони”, като моя скромност. Току – виж съм се възгордял и съм си въобразил, че съм “велик”…Това очевидно е принцип за политиците. Приемам, че “вината” тази взаимност е моя.

  Да кажа и още нещо: не съм натяквал на Костов за нашия разрив през лятото на 1995 г., когато напуснах поста на главен редактор на в. “Демокраия” ( по формалния повод заради решението ми да публикувам като право на отговор платена реклама на Мултигруп, появила се същият ден във всички значими столични издания, а след моето напускане Мултигруп се появи и като лого на първа страница на вестника на мястото на моята рубрика “Статия на свободата”!).
  Фактът, че толкова години се въздържам от сръдня във връзка с този епизод е косвено ( ако не костовистко) доказателство за отношението ми към Костов, уважително, но все така на дистанция, каквото съм поддържал и във времето на неговото всемогъщество, от което не пожелах се възползвам ( въпреки офертите), а останах 5 години журналист на свободна практика.

  Получавал съм суперлативи от световни по своето влияние медии, но никога от български политици в публичното пространство. Прекалено съм им “ясен”. След като не ги хваля, те ми отвръщат с взаимност. Няма драма.

 21. Вчера Борисов беше направо трогателен, декларирайки пред медиите, че не искал да прекъсваме стари приятелства заради нови, а искал да надграждаме.
  Да продължаваме да надграждаме какво? Изумявам се до какви дълбини може да стигне загубата на достойнство на този „лидер” на България и какви „висини” е достигнала кучешката му вярност към руския окупатор , за да иска българите да продължаваме да бъдем приятели с някого, който в продължение на 145 години като пиявица е изсмуквал благосъстоянието, създадено с неимоверните усилия на изстрадалия български народ:

  http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/public/documents/bnb_publication/pub_np_research_03_bg.pdf

  Как е възможно да гледаш безучастно руската етническа окупация на българска територия, създаването на руски контарабандни анклави у нас, убийството на родолюбиви българи – политици и бизнесмени, които са дръзнали да отстоят българския интерес и да не правиш нищо, за да защитиш земята и народа си ?! Вместо да търсиш начини за откъсване от руския енергиен монопол, политическата, икономическа и всякаква друга зависимост, да бързаш да подписваш безотговорно нови и нови заробващи договори, които циментират тази руска зависимост, обричат младите българи на изгнание, а възрастните – на геноцид!
  Какъв морален и духовен изрод трябва да си, за да съсипваш целенасочено, без капка съчувствие държавата и народа си, за да обслужиш чужд интерес ?!

 22. Красноселски, “проблемът” е “изяснен”, надявам се.
  Но защо любопитстващата Надежда Драгнева мълчи със “страшна сила”, нямам обяснение. Малко ли ѝ се вижда споделеното, разминаване в очакванията ѝ или има нещо друго за което не се догаждам.
  Питам аз и отговор (не)чакам.
  Знаете ли, едно от нещата които дълбоко са ме впечатлили в коментарната част на Каспаров.ру е, че само някой да поиска минимално уточнение, дори и наглед за дреболия, одма неколцина се втурват да отговарят.
  И те, така.

 23. Безспорно, въпросът на „красноселски” към Иво е насочен персонално към него самия. Личен въпрос, с други думи казано. Въпреки това, според моето скромно мнение, в него се съдържа и нещо, което засяга всички нас – неговите читатели и особено онези от нас, които споделяме неговата (на Иво) политическа визия, неговите морал и етика, неговият мироглед, подходът и анализът на политическите събития, възгледите на Иво за национална принадлежност и национални интереси. Имам предвид втората част на въпроса, а именно отношението, казано като „добра дума”, към САЩ. В този смисъл, ще си позволя, да изразя своето лично мнение, независимо, че въпросът не ме засяга пряко. Зная, че отваряйки тази тема, поемам риск, да не бъда правилно разбран, или да бъда упрекнат в недостатъчно ясна и еднозначна позиция, но важността на темата ме предизвиква да приема подобно предизвикателство. И така, след като като ни заклеймяват като „русофоби”, дали сме задължително „американофили”, т.е. обичаме ли като следствие на нашата „фобия”, САЩ??? Това е желязно задаваният от русофилите риторичен въпрос, който има за цел, да злепостави всички противопоставящи се по един или друг начин на руската агресивна политика, в качеството им на хора с афинитет към злото, към лошото, към неправдата и т.н. И всъщност, мисля си, че точно в този момент, „пропастта” между нас „русофобите” и тях, русофилите, зейва и то по отношение на най-съкровените човешки ценности – представите ни за добро и зло. От тук нататък, в спора, всичко е ясно и до болка еднообразно и досадно. Веднага в лицето ни се хвърля главният им „коз”, руската литература и същевременно ни се припомнят, бомбардировките през ВСВ, Виетнам и т.н., та чак до „политическия диктат на американската политика” върху правителството на Борисов, „обезличаващо ни като нация и суверенитет”. Интересното е, че всички тези 100 процентови лъжи, с изключение на руската литература, която разбира се, сама по себе си не е достатъчен аргумент да „мразиш американците”, са все още официално и историографски, в България, страна член на НАТО и ЕС, НЕопровергани. Но, все пак, кои сме ние и обичаме ли САЩ!?
  Моят отговор е и „ДА” и „НЕ”. Ще започна с „НЕ”-то. Моето „НЕ” е, в смисъл, че подобна неистова, нечовешка, странна и необяснима, безполова и уродлива, предателска и „не-българска” „любов, каквато русофилите изпитват към Русия, ние обичащите Америка, НЕ изпитваме!!! „ДА”, не изпитваме такава „любов” ! Но аз лично и надявам се много други сънародници, изпитваме искрено уважение и възхищение, към страната символ на демокрацията, прогреса и човешкия просперитет в съвременната ни цивилизация, към страната, от която очакваме подкрепа и без помощта, на която нашата малка и нека си признаем, слабичка България, не би могла да устои на имперската агресия на Русия!

 24. SMS, когато няма обяснение за дадено поведение, то тогава най-логично отговорът да се търси в личният интерес и личната изгода.
  Защото винаги са намесени пари, много пари, или/и жена!
  Ето сега пожарникара ще даде даром на Путин 4 милиарда за строежа на руският газопровод , който ще носи само загуби на българският данъкоплатец и бюджета,като и без това цялата българска газова, петролна и електрическа системи са задлъжнели вече с над 5 милиарда само заради корупционните руски проекти и месните обръчи около Доган, и са във фактически фалит, ако не им се дават постоянно субсидии от данъците.
  Само в беленският гьол са загубени досега над 4 милиарда, също 1 милиард в Цанков камък, сега сикаджийската мутра ще даде още 4 милиарда ЗАЕМИ за Южен поток, и така вече българскаат енергетика ще фалира окончателно защото дълговете ѝ ще станат близо 10 милиарда, без да броим и другите далавери за Белене!
  И въпреки че ще се загубят още 4 милиарда за строителството на Южен поток, Газпром нарочно получи от сикаджийската мутра и много по-ниски такси за газовият си транзит , може би защото Газпром е “социалнослаба” компания, монополна компания, нали?
  И така Южен поток е на огромна загуба , преди още да е построен!
  Вместо да осъди Газпром за 2 милиарда неустойки ,заради прекъснатият транзит през Украйна.
  Вместо да осъди Газпром за още 2 милиарда заради високите цени на природният газ през последните 10 години, и заради много ниските такси за транзита към Турция , с които се е незаконно е субсидиран “социалнослабият” монополист Газпром.
  И така вместо сикаджийската мутра да получи чисти 4 милиарда от Газпром, сега той ще им даде 4 милиарда! Или само заради Южен поток , България ще загуби 8 милиарда! От строежа на Южен поток и от натрупаните досега загуби от високите цени на газа, плюс ниските “субсидирани” цени на транзита към Турция. Ето това е!
  Без да броим ежегодните далавери на Лукойл от над 1 милиард, чисти!
  Няма как да издържи енергетиката щом само от беленският гьол и Южен поток загубите вече са 12 миларда, а ще се трупат още загуби от по 2 миларда за всяка следващите 50 години, или общо над 100 миларда загуби, без Лукойл-ските!
  Можеш само да предполагаш ,колко от тези над 100-200 милиарда загуби са дадени за личните офшорки на сикаджийската мутра и обръчите му?
  П.П. Виж какво е подарил на “бедният” трилионер Путин , допълнително ,и “воеводата” от МВРО:
  http://aeropress-bg.com/news/bulgaria/6000-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BE%D1%82%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%B0-82,51-%D0%BC%D0%BB%D0%BD-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%83-25
  От МВРО вече са получили над 200 милиона от “концесията” на ДАБЧ , през последните 20 години!!!
  А сега ще получат още 20-30 милиона “комисионни” откати , предизборно, и за далаверата с “ремонта” на съветските музейни самальоти Су-25!
  Още 20-30 миона ще приберат от МВРО и от “ремонта” музейните МиГ-29!
  Или общо от смальотните далавери и от далаверите в ДАБЧ от МВРО ще приберат откати за над 250 милиона, като “партийна субсидия”!
  Без да броим милиардите от другите далавери с ЕВРофондовете и “обществените поръчки”.
  И за се компенсира тази тотална “енергийна” корупция се налага данъците , “осигуровките” , акцизите и “таксите” да се увеличат с до 100(СТО!) ПЪТИ! А пък “заплатите”, особено извън София , намаляха няколко пъти!
  Но пък ще строим беленският гьол и Южен поток, които ще донесат още 100-200 милиарда корупционни загуби!
  И за това ще фалират бензинджиите, уж сикаджийската мутра води “борба с контрабандата”, а всъщност така осигурява над 100% монопол за Лукойл!

 25. Хубава новина за демокрацията и жална им майка на румънските и българските Цоциалисти:

  “Кьовеши е изборът на Европейския парламент за европейски главен прокурор

  Румънският бивш антикорупционен прокурор Лаура Кьовеши надделя над Букурещ, евросоциалистите и източноевропейските, включително българските евродепутати в гласуването за бъдещия европейски главен прокурор”

  в-к Капитал

 26. “Насладете” се на платеният решетников ()резидент, който си връща “вложените” в него рубли от неговите кремълски сводници:
  https://www.mediapool.bg/prezidentat-radev-kato-hibridna-zaplaha-news290473.html
  И още:
  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/02/28/3397525_nadiavam_se_pravitelstvoto_da_materializira_vizitata/#
  И така нататък:
  https://dnes.dir.bg/politika/radev-ne-mozhem-da-dopusnem-drug-da-reshava-za-balgarskite-energiyni-proekti

  П.П. Явно катапултираният фатмак иска да си заработи още малко рубли , за да има и за втората заплата на “генерал деси”? Нали още от БНА и даваше по две “заплати” , изцяло в злоупотреба с служебното му положение и във вечен крещящ болшевишки конфликт на интереси!
  И да не забравяме , че решетниковият фатмак беше монтиран заради помощта от милЮционерският “генераль”-бокоТИКВАТА!
  Демек и двамата са “колеги” по “генеральска линия”!
  Което трябва да имане предвид при ВСИЧКИ следващи избори , за да изчисти большевишките “генерали” от властта!Защото са зависими от своят альфа-чекист Хуйло!

 27. Изборът на Лаура Кьовеши за Главен прокурор на Европейската прокуратура, човек доказал се с неоспоримите си успехи в битката с организираната, политическа престъпност, няма алтернатива и е единствения правилен избор за ЕС. Всеки друг избор би бил в подкрепа на политическата организирана престъпност и подигравка с европейския данъкоплатец. Искрено се надявам, че първото и работно посещение ще бъде през м. юни в България. ХО!

 28. Привет,г-н Инджев. Най-после разбрах защо си напуснал в-к “Демокрация”! Наистина ти си духовен колос! За някои хора това може да звучи много силно, но за мен не! И преди споманах, че няма ангели на земята. И Иван Костов допусна много грешки, даже и тези, които ти споменаваш досега. Така е! За мен една от най-големите му грешки беше уволнението на Александър Божков от поста главен преговарящ с Европа! Това за Едит Гетова беше скалъпено от другарите и Иван Костов постъпи много наивно, като се хвана на лъжата им! Жалко за Александър Божков, той (според мен) баше един достоен човек. Бог да го прости! Благодаря специално на Георги Николов, СМС и Рейнджър за ценната информация, която поместват! Е, човек си умира ненаучен, но какво да се прави? “Се ла виф”, както казваше незабравимият Никола Анастасов!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.