В Добрич заплашват “фенка на Иво Инджев”, властите се крият в дупката на Миша

 

 

 

 

 

В град Добрич организирана престъпна група русофили, пристигнали от Варна на американски, японски, германски мотоциклети ( само не и руски) линчува с крясъци , обиди и заплахи на публично място на 7 март автора на тези редове в нарушение на Наказателния кодекс.

В него пише:

Престъпления против свободата на събранията, митингите и манифестациите 

“Чл. 174а. (1) Който с насилие, измама, заплашване или по друг незаконен начин разтури или попречи да се проведе събрание, митинг или манифестация, допустими по Закона за събранията, митингите и манифестациите, се наказва с лишаване от свобода до две години”.

Окуражени от съучастническото мълчание с извършителите на престъплението от страна на властите медийни слуги на извършителите на престъплението продължават атаката си. Заплашват граждани, които са имали храбростта да се опълчат на хулиганите с кожените якета, които близо половин час се опитваха да провалят насилствено “допустимото по закона събрание” . 

Възрастна жена, одързостила се да противодейства на нападателите по време на провокацията на 7 март, е заплашвана сега в Добрич от медийните слуги на престъпниците. Написала е следното в интернет срещу онези, които разпознава като пратеници на партия “Възраждане” от Варна:

 

“Хората от Възраждане, дошли да провалят представянето на книгата на Иво Инджев в Добрич, явно не са доволни и от гражданите изразили гняв и възмущение от арогантността им. И пенсионерка, призовала гражданите да запомнят добре тези лица и да не гласуват за Възраждане, явно много ги е разгневило, щом издирват жена пенсионерка за отмъщение.. или убийство. Омърсиха себе си и рекламираха Иво Инджев. Безразсъдството им едва ли ще ги отведе до властта.”

Къде са властите да защитят – ако не гражданите, то закона? 

Явно са в миша дупка. В дупката на Миша, както в Русия наричат мечката. 

14 мнения за “В Добрич заплашват “фенка на Иво Инджев”, властите се крият в дупката на Миша”

 1. Мама му стара, в тая скапана държава има ли служби в подкрепа на обикновените хора или всички трябва да са от ГЕРБ?!?! Как може такива безобразия да се толерират от властта?

 2. Да не иде реч за бабата от видеоклипа която се опъна яко на един бабанка, в “битката” за един стол и успя да не му позволи да седне пред нея.
  Докато има такива ербап женици-“но пасаран”.

 3. Въпрос с повишена трудност.
  На кого принадлежи долното.
  Джокер. Иде реч за “любимец” на родните патрЕоти.
  “Не предлагам да предприемаме агресивни стъпки спрямо Турция, нито пък да ѝ обявяваме война, но от сега нататък би трябвало да правим споразумения с балканските държави и по-специално с България без да обръщаме внимание на интересите или интегритета на Турция. Българите трябва да си възвърнат турската територия която загубиха през Втората балканска война и ние би трябвало да им кажем, че ако се обединят с Румъния, Гърция и Сърбия в атаката срещу Австрия и Германия, съюзните сили ще се погрижат да получат тази територия при сключването на мира”.

 4. Господин Терзийски та кои са от ГЕРБ или БСП или АТАКА и тем подобни – та те всички са МЕКЕРЕТА от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ и БКП подвластни на КГБ ФСБ и ЕВРАЗИЯ или старата СССР. Как ще се намесят тези ВЛАСТИ в защита на демокрациятя та те ще си ПЛЮЯТ в СУРАТИТЕ вие видяхте МАЙМУНСКАТА ПАСМЕНА какви ги измъти в Добрич и никакви последствия след това някой да беще задържан? Никаде не беше упоменато по този случай единственно Цветанка Ризова покани господин Инджев. Каде е бивщия бандит МУТРОПИТЕКА борисов каде са останалата ПАСМЕНА от НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ или там си гласуват само закони как да ДООКРАДАТ обикновенният Българин но до закони в негова защита ЗАБРАВЕТЕ. В нормалните демокрации има закон и власти с големи ТОПК и тежко на този който престъпя законите им няма да ви казвам какви са последствията! Със уважение господин Терзийски.IIC…..oIL.

 5. https://www.faktor.bg/bg/articles/strelba-v-dve-dzhamii-v-nova-zelandiya-ima-zhertvi

  Гледайте сега в нашите “свободни и независими” медии какви коментари – апотеози на възхвала на този масов убиец – австралийският Брейвик – ще рукнат!
  И най-важното – как ще бъдат ТОЛЕРИРАНИ от модераторите на сайтовете!
  Само гледайте…

  Според мен, това също Е по темата, и има връзка между русофилските изверзи и такива крайнодесни екстремисти!

 6. Кремълските колаборационисти в България през XXI-ви век:

  Обиди, психотерор, заплахи за саморазправа и убийства на нормални хора като Инджев.

  Съдебна система и правораздаване нещо?

 7. @I.Ivanov:

  За съжаление Сте абсолютно прав, г-н Иванов.

 8. Кремъл щял да привлича в Русия от 5 до 10 милиона нови жители от съседни страни (Раковски е описал подобни преселения)
  Но в мен трепна една надеждица, че може пък постоянно пребиваващите у нас руснаци и русофилите ни дисциплинирано и организирано ще се втурнат да изпълняват желанието на Путин “да събира Русия”, от Копринка директно ще се качат на рейсовете и ще запрашат на Матушката си !
  Мечти! 🙂

  https://www.mediapool.bg/kremal-shte-privlicha-v-rusiya-5-do-10-miliona-novi-zhiteli-ot-sasedni-strani-news291004.html

 9. Инцидент в Бургас: 20-годишен руснак е прострелян в главата

  (Руснаците по Черноморието ни имат главната роля в пълненето и поддържането на страховитите криминални хроники в региналните медии. То преди тяхното идване какво беше: някакви кокошкарски кражби на пране от терасите, някакви мургави джебчийки, продавачи на рапани и калкан без разрешително… толкова си могат българските граждани!)

  https://www.faktor.bg/bg/articles/20-godishen-rusnak-prostrelyan-v-burgas

 10. @ GEORGI NIKOLOV
  Този интригант няма начин да не се казва николай игнатиев!

 11. Димитър-Чърчил.
  По същото време, месеци преди включването на България в ПСВ на страната на Тройният съюз същият пише в спомените си.
  “Тази войнствена и силна България с нейният пресметлив цар и нейните смели селски армии, размишляващи над нанесените им непоносими злочестини, беше най-важният фактор на Балканите през 1914 и 1915г.”

  Има и още едно писание, все от този период което съм пускал тук на Чърчил сътворено сякаш от голям български възрожденец но сега не го намирам. Пипна ли го, давам го отново.

 12. ИЗ “ПОГРОМА НА БЪЛГАРИЯ. ВИНОВНИКЪТ”
  Митрополит Методий (Кусев)
  […] Решението на Русия да освободи България с умисъл да я присъедини на Руската империя, не представляваше тогава престъпна мисъл за интересите на българите, според тяхното тогавашно робско положение. Ето затова планът на руската дипломация е бил и е […] България да си стане руска губерния. Първият княз, Александър Батенберг, руски човек, пожела да бъде независим княз на независима държава. Той се показа неблагонадежден за изпълнение на руския план за присъединението на България – под руски протекторат.
  Съединението на Източна Румелия с България порази руската дипломация. Тоя жест осуетяваше планът за присъединението на България съгласно Рейхщадското споразумение (между Русия и Австро-Унгария от 1876 г. – б.м., П.М.). Уголемяването на България оправдаваше опасенията на руското правителство да не би да се отвори апетит на България и тя да пожелае един ден и посегне да тури ръка на Проливите и на Цариград […]
  Сърбия ни отвори война. Търсеше компенсация за изместеното равновесие: да вземе от България толкова, колкото последната взе от Източна Румелия. Мислехме тогава, че Сърбия беше подбудена от Австро-Унгария. После се оказа, че и Русия имала пръст. Щом се отвори войната, Русия си повика офицерите и ги оттегли от нашата армия. Желанието на Русия да бъдем победени и ограбени от Сърбия, стана явно: само слепите русофили не можеха или, по-скоро, не желаеха да го видят.
  Бог закрили България. Сърбите не успяха. Руският план – за ограбването, за намалението на България – не успя […]
  “Девизът” на руското правтелство за намалението и отслабването на България за сметка уголемяването и засилването на Сърбия и Гърция се оформи окончателно, в държавна политика на Руската империя, през 1889 година. С посредството на руската дипломация се постигна едно съглашение между Сърбия и Гърция чрез Патриаршията за подялбата на Македония […] При това положение в Македония се образува една съюзна пропаганда със значение на заговор против българската народност. В нейния състав влизаха консулите руски и сръбски, турските власти, гръцко-сръбските владици и терористите: андарти със сръбските чети. Оръдията на консулите и владиците бяха турските власти и терористите. Като отражение, като отговор на тая изтребителна за българите деятелност на неговите съюзени врагове, българските революционни комитети развиха своите знамена, усилиха своята деятелност. Земаха се мерки за едно всеобщо сериозно въстание. Четите заработиха по-усилено.
  Мисълта, че при тия движения и при едно по-сериозно въстание, Европа, за да тури край на тоя тревожен живот, може от Македония да образува една автономна област, разтревожи руската дипломация. Последната знаеше твърде добре, че ако се образуваше от Македония автономна област, нямаше да остане нито сърбин, нито грък, нямаше да се мине много време, за да се присъединеше тая област на България. В такъв случай всичкия план на руската дипломация рухнуваше.
  Страхът пред мисълта за образуването от Македония на една автономна област, застави Зиновиева, руския тогава посланик в Цариград, да подбуди турското правителство, за да вземе мерки за унищожението на тия български комитети. Известно е, че той даде “карт бланш” на турците да употребят всичките усилия и средства за одушването на всяко движение за придобиване политическо право на Македония. Турците не закъсняха да използуват това желание на руската дипломация […] Разорението и унищожаването с топове на 150 села български в Македония се дължи на милосердието на Зиновиева […] Руските консули в Македония, съюзници на сърби, гърци и на турци против българите, в своите рапорти, които публикуваха в Петербургския “Държавен вестник”, обвиняваха българите и оправдаваха турците […]
  Русофилството в България е достигнало до идиотство. Когато руската дипломация прави пакостите, ние, българите, нарочно си закриваме очите; жумим, за да не виждаме пакостите, правени нам от Русия; “погромът ни дойде от Австро-Унгария; 16 юний е катастрофалната дата”. Така казваме […]
  Руският император, който, както се види, не държи сметка за чувствата на самите нас, русофилите, дойде на поклонение в Кюстенджа, за да изкаже своята признателност и благодарност на Румъния, оръдието за нанесения погром на България […]
  Да видим как […] тия наши държавници и умни мъже съдействаха за изпълнението на планът за погрома. Известно е, че България се готвеше 30 години за освобождението на поробените братя. Нейният идеал беше: обединението на българския народ. Възползвана от тоя стремеж на България… руската дипломация устрои една клопка (капан), в който да попадне България во глава със своя цар. Устроения от руската дипломация Балкански съюз беше уредения капан… Подир детронирането на княз Ал. Батемберга, известно е, че Русия, чрез изпращането в България на своя комисар, като в област, находяща се в неин протекторат, се опита да тури ръка на България. Стамболов, в своята неимоверна решителност, извика: “долу ръцете” и, като развя знамето на независимостта, отвори ожесточена борба против посегателството на независимостта на България. Тогава, в тая борба, Австро-Унгария се яви поборница, в защита каузата на независимостта на България, а с Австро-Унгария – почти цяла Европа.
  С образуването на Балканския съюз се целеше разгрома на България. В такъв случай се мислеше, че, при опита за погрома, пак Австро-Унгария ще се яви застъпница, да защищава България. Ето за това в договора на тоя Балкански съюз, се помести клауза, враждебна на Австро-Унгария, т.е. България се задължаваше да даде на Сърбия 200 000 щика против Австро-Унгария. Се целеше с тая клауза да се предизвика смъртна враждебност на Тройния съюз против България.
  Тоя съюз със Сърбия беше едно крайно глупаво дело за България. И най-простият българин знаеше, че сърбите са подли и вероломни; че те отдавна планират и действат открито, за да ни ограбят; че искат да ни вземат не само Македония, но още – Кюстендил, и София, и Видин; че те за Сливница има да си отмъщават на България, и че те, най-после, са били всякога в съюз с враговете на България – турците и гърците. И децата в България знаеха, че гърците са най-големите врагове на България и на славянството. На турчин може да имаш доверие, но не и на грък.
  България е болна. Тя страда от недъга на сляпото русофилство. Погромът се дължи на тоя недъг […] Кабинетите Гешов – Данев приеха съюза и подписаха договорът със Сърбия по искането и посредството на руската дипломация и под гаранцията на императора. Тия кабинети бяха чисто русофилски.
  Подир погрома руският посланик Неклюдов побягна от София. Чичо Петър, сръбският крал, го награди с най-голям орден за заслуга към сръбските интереси. Защо кралят на Сърбия награждава един пълномощен министър, който действувал в друга държава, в София?.. По заповед от своето началство той, Неклюдов, дирижираше нашите русофилски кабинети, които му служеха за кукли, дирижирани от него, слепи оръдия. Всяко утро той се осведомяваше от нашите министри за състоянието на нашите войски, где кои части се намират, где е голямата сила и где се намира слабата ни страна. Всеки ден Неклюдов чрез Хартвига държеше сръбското правителство в знание за движението и положението на частите на нашата армия. Значи Руското дипломатическо агентство в София е служило за шпионско отделение на сръбската армия […] Но не е само тази заслугата на Неклюдов. Той издавал заповедите за отстъпленията и настъпленията на нашата армия. В помощника на главнокомандващия, в генерала Савов, се съзряло и посрещнало едно препятствие за правилното командуване на армията ни от Неклюдов. Затова генерал Савов се замести от генерал Радко Димитриев, най-благонадеждния, послушен русофил. Где ги не сееш, тамо не поникнуват руските дипломати […] Не 16 юний, а 18 юний създаде погрома на България, когато Неклюдов заповяда да отстъпи нашата армия по всички линии. Ако не беше тая заповед, т.е. ако не беше се извършило това отстъпление, цялата сръбска армия щеше да попадне в плен. Тогава и гърците щяха да бъдат унищожени […]
  Руската дипломация, во главе със своя император, протестираха ли за тия свирепости и нечути жестокости, вършени над българите в поробените земи от сърби, гърци и румъни, угрозиха ли тия зверове да престанат да унищожават един в нищо невинен народ? Драконовския, най-свирепия закон, който издаде Сърбия за унищожение на българите в Македония, руския вестник “Новое време” намери, че е много мек, трябва да бъде много по-жесток, за да смаже главата на тая змия – българския елемент […]
  За тия страшни грехове (против България), погромът на Русия ще бъде много страшен. Не като оня във време на Руско-японската война. Много по-страшен. Във време на Руско-японската война, за греховете, извършени (1903 г.) от руската дипломация против българите в Македония, извършени чрез Зиновиева и Ламздорфа, Бог я наказа със загубата на флотата, на Порт Артур, на Манджурия и на Корея. Сибирската железница, за която се изхабиха милиарди, остана сега излишна. Отгоре на това, пожертвуваха се напразно стотина-двесте хиляди храбри руски мъже.
  За греха с погрома на България, какво по-страшно ще бъде наказанието? Величието на Руската империя се дължи на “теократизма”. Основата, върху която се съзида великата Руска империя и върху която се крепи, беше режима на “теокрацията: да се върши всичко по волята Божия, за неговата слава (да освобождава от властта на мюсюлманите поробените християнски народи). Тая основа – теократизма – окончателно е разрушена от речения грях (погромът на България). Следователно Руската империя остава без основа, и, като такава, ще се разгроми и ще се разпадне […]
  Всички крайбалтийски области: Финландия, Остландия, Литва, Полша и Бесарабия й се отнимат. От Малорусия (Украйна) се образува отделна, самостоятелна държава. Губи целия Кавказ. Владенията й в дълбока Азия хвръкнуват. Сибир отива на Япония и на Китай. От Русия ще остане едно Московско царство […] Руската дипломация, во главе със своя император, приготовляват такъв кюлаф на Руската империя…
  1914 г.
  Стара Загора

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.