Старата любов между Борисов и Вл. Кисьов е позлатена, ръжда не хваща

СДС се примоли на Борисов и той с радост откликна на молбата. По негово благоволение СДС ще получи най-вероятно ( с гласовете на ГЕРБ) “свой” евродепутат.

http://clubz.bg/80822-resheno_gerb_i_sds_otivat_zaedno_na_evroizborite

Репликата ми по този повод няма претенцията да бъде политически коментар. Чисто човешки обаче се чудя как е възможно политик, като Владимир Кисьов, вероятният делегат на Борисов в Европарламента като приносител на “марката СДС”, да се оставя най-буквално в ръцете на охранителя на Живков и Сакскобургготски.

Подчертавам: най-буквално!

Гледах с изумление на конференцията на германската фондация “Конрад Аденауер” в софийския хотел “Балкан” на 21 февруари как Борисов беше стиснал през врата нисичкия Кисьов в мъртва хватка със сгъната в лакътя ръка и направо го влачеше като плячка със себе си по пътя към залата с подредените за приема маси. Едрият хищник беше нахилен самодоволно, а жертвата му се насилваше да се усмихва, полузадушена и морава, направо тъмносиня.

СНИМКА: (В “Капитал” 2007 г. ) Владимир Кисьов и Бойко Борисов

 

 

 

 

 

Явно става дума за стара любов, поне от 2007 г. https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2007/09/21/379035_suvetnici_na_kilogram/

Старата любов ръжда не хваща. Като позлатените кубета на “Ал. Невски”. 

Знам какво ще ми подхвърлят отново “истинските седесари” и техните гербаджийски господари. Изпреварващо им отговарям с текст на Даниела Горчева, писан от нея във Фейсбук на следващия ден, след като бях атакуван на 7 март от банда проруски биячи в Добрич, изпратени за целта от Варна. Текстът й е провокиран тъкмо от факта, че сред “сините” ( най-общо казано) се намират злоради съучастници на хайката срещу моя милост, за които е допустимо да бъда хвърлен на руските вълци, щом като имам нечисто минало.

Апропо, изразената от Даниела позиция никога не е била формулирана публично от името на партии, с чиито членове или дори ръководители иначе съм в дружески отношения. Поради това за мен е невъзможно да се включвам в каквито и да било партийни инициативи, независимо, че съм канен да го направя нееднократно ( включително като кандидат за евродепутат). 

Правя каквото мога в лично качество, но никога и на никого не се натрапвам.

Даниела Горчева:

Запишете си го някъде с големи букви: Иво Инджев не е ДС!

Отдавна мисля да пиша по тази тема. Между завербуваните от престъпната Държавна сигурност, която се грижеше не за националната сигурност на България, а за сигурността на московските лакеи и комунистически престъпници, нещо повече – служеше пряко на Москва и работеше срещу българските национални интереси, та между вербуваните от офицерите на тази престъпна структура хора, голяма част са ЖЕРТВИ на ДС, а не нейни доносници.

1. По дефиниция жертви на ДС са всички нейни агенти, завербувани по концлагери и затвори. Сега е много лесно на сульо и пульо да съди тези хора, но както казваше моят дядо в такива случаи: говна няма да ядете, защото вие техния кръст не можете да носите.

Ако човек отвори досиетата, ще види, че много от тези хора са подписали декларация за сътрудничество, но никога не са сътрудничили. Във всеки случай не са донасяли, а са се опитвали да се измъкнат.

2. Завербуваните в ученическа възраст или в казармата съвсем млади хора, почти деца, също по дефиниция са жертви на ДС. Много е лесно да “респектираш”, “профилираш” и уплашиш, или пък да примамиш с лъжи “в служба на Родината” млади хора без житейски опит.

3. Притискани и шантажирани хора, че ще изгубят работата си или няма да могат да заминат да видят най-близките си хора в чужбина и други подобни случаи, в които притиснатият човек е подписал декларация от немай-къде, но не е сътрудничил, не е доносничил, също не са престъпници, а жертви.

4. Кои са ДС престъпниците?

На първо място вербовчиците. 

На второ място тези, които са клепали свои познати, свои приятели, свои съседи и дори роднини заради кариерно израстване, пари, привилегии и други облаги. Или от злоба и за отмъщение.

Дори и сред вербовчиците, ако има покаяли се, осъзнали се, пак бих им простила. Жалкото е, че не се сещам за посрамени от гнусната работа, която са вършили. Но може и да има такива.

5. Правя едно специално отклонение за случая на Иво Инджев, защото ми писна дори добри мои приятели, свестни и почтени хора да се заблуждават и да повтарят клеветите на ДС.

Иво Инджев не е ДС! Това си го запишете някъде с големи букви!

1.) Наистина, веднага след казармата, едва 20-годишен Иво Инджев, такива са му били разбиранията и познанията тогава, в онова време и на онази детинска възраст, е приел да бъде изпратен да учи в Москва като стипендиант на ДС. Там той, буквално на втория ден се запознава и започва връзка с Регина от Германия, която по-късно става майка на 3-те му деца. 

Тази връзка изправя на нокти офицерите от ДС и те му се обаждат и му поставят условие да избира: 

или Регина, или кариера в ДС. 

Той избира Регина и на практика бракът му с ДС не се състои, тъй като разводът настъпва седмици по-късно.

2.) Иво Инджев беше първият и да не кажа единственият, който много, ама много преди да бъде създадена Комисията по разкриване самоличността на ДС агентите, открито обяви своя случай.

Така че нека да не спекулираме, още повече, че с всяка своя дума и с всички свои дела , Иво Инджев се е доказал като безспорен професионалист, искрен антикомунист и не случайно е единственият, когото не допускат вече над 12 години да припари до работа в коя да е медия! А беше един от най- интелигентните тв водещи!

ДС не прощава. И до днес! 

На Иво Инджев дължим само благодарност и уважение. Да е жив и здрав!

50 мнения за “Старата любов между Борисов и Вл. Кисьов е позлатена, ръжда не хваща”

 1. Шапо за Даниела Горчева!
  От мен само туй. Разделителната линия е разбивал ли си човешки съдби.
  Кой разбрал-разбрал!

 2. Припомням!
  Сега или никога!
  УТРЕ- ЧЕТВЪРТЪК, на 21 март от 14,30 часа в Софийският Районен Съд Наказателно отделение на бул “Скобелев” 23 е насрочено решаващото заседание по НЧХД № 6989/2018 г. с жалбар георги жеков – 133 състав – съдия Цветелина Михайлова – очаквана зала № 28
  Който има желание и най-вече физическа възможност нека подкрепи Стопанинът на БЛОГА НИ на място, с присъствие. Аз съм осигурил сестра ми.

 3. — Name?
  — Abdalla.
  — Family name?
  — Darvish.
  — Citizenship?
  — Palestine.
  — Sex?
  — Twice a week.
  — No, I mean: man or women?
  — Doesn’t matter. sometimes even camel or donkey.

 4. Питане към саша симава, ниначка дюлгеровна, КОПЕЙКИН и вся остальная сволочь: На КОЙ виден РУСОФИЛ принадлежи долната безсмъртна сентенция:
  “В Русия не се разпорежда склонният към тънка самоирония пиетет на Гогол към анализа на руската меланхолия, в която тъне мързеливо скучаещата аристокрация”.

 5. Към Георги Николов:

  ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ ( отново):

  Заседанието на съда утре е в 10.00 ч.

  ПОВТАРЯМ: в 10.00 ч.

  Искрено съжалявам за подвеждането на онези от вас, които така самоотвержено идват на делата срещу моя милост. Моята адвокатка провери преди малко и потвърди, че става дума за сутринта от 10.00 ч.

  Мина толкова време от последното ( отменено) заседание през декември, че вече не помня защо и как се е промъкнала грешката.

  Хиляди извинения!

 6. Комунизмът си бил отишъл!?!
  Докато хора ка Буда, Гестапото, Гоце и останалите доносноци и вербовчици от ДС – клон на КГБ, управляват територията България комунизмът ще си шевства по тези географски ширини!
  ОчевАдно и българите (!) си искат КОМУНИЗЪМ за съжаление на нас, нормалните хора!

 7. А ето кой е истинския лакмус!

  https://www.faktor.bg/bg/articles/novini/svyat/polsha-boykotira-putin-otkaza-da-go-pokani-za-chestvaniyata-za-vsv

  “Полша няма да покани президента на Русия Владимир Путин на честванията по повод 80-тата годишнина от началото на Втората световна война, съобщават полски медии, като се позовават на представител на президента Анджей Дуда.”

 8. Браво на ДАНИЕЛА ГОРЧЕВА – един(а) истински талантлив, обективен БЪЛГАРСКИ журналист, демократ и европеец!!! Жалкото е, че в България, такива журналисти са малцинство!

 9. Крайно време ,тридесет години стигат да се спре с мантрата сътрудник на ДС.Какво като не си бил,а днес си най ревностният изпълнител на тайните ходове на офицерите от ДС и руските агенти.И да се перчиш с това.А други хора които са били впримчени в злокобната мрежа на ДС ,но много бързо се откопчват.теглят по един сиктир и започват собствената си същност.Познавам лично много такива хора.Ярък пример за това е писателят Георги Марков.Тръгва с тях,стига до предела,до непоносимото,захвърля всичко и заплаща с живота си.Те го застигат.Видяхме всички кой какъв е.Не е необходимо да ми чете някой измишльотини от досиета,които днес не струват пукната пара.Важното е какъв си в момента и сега.Можеш ли го или не.

 10. Какви нищожества са СДС , и Кисьов.Да се продаваш е страшно.И то на джамбазина Баце.Румен Христов е човек без лице/

 11. Към D.Savova:

  Все си мислех, че познавам цялата палитра от определения за ББ ( вкл. и някои мои собствени творения), но “джамбазина” съм го пропуснал. А е много цветисто! Хем е турцизъм и му отива на осанката на паша, хем е изчерпващо спрямо онези, които води на паша и му позволяват да ги пазарува ( и продава) като добитък. Взимам го на въоръжение!

  Апропо, използвам да Ви обърна внимание, че делото утре е от 10 ч. сутринта, а не от 14 и нещо, както погрешно досега вървеше информацията тук.

 12. И пак важна новина от Полша!

  https://www.faktor.bg/bg/articles/polsha-mozhe-da-sadi-prokurori-ot-vremeto-na-komunisticheskiya-rezhim

  “Управляващите в Полша искат да съдят седем съдии и прокурори от времето на комунистическия режим, вкарвали в затвора през 80-те години борци за демокрация. Това обяви полският министър на правосъдието Збигнев Жобро, който е и главен прокурор.”
  А у нас кога?
  Ей затова братска Полша им е трън в очите на национал-болшевишките отрепки от всякакви цветове!
  (от мораво-кафяв до розово-тъмночервен)

 13. Случаят с Владимир Кисьов е описан от руснаците с две думи – хочется кушать. 🙂

 14. По делата се познаваме…
  Само “Измамата Сан Стефано” да беше – какви повече аргументи за полезността на автора за нас, държаните в унизителни заблуди поколения.

  Жалки напъни на ДС срещу всяка достойна
  позиция за България.

 15. Госпожа Горчева подсеща за доказани истини,които отдавна са известни. Ще се спра на други очебиини истини,този път за антиподите на г-н Инджев:
  Б.Борисов не е сигурен в това,което вещаят платените соц.медии,затова иска да си помогне с фирмата СДС,като се надява,че тя не е толкова изцапана и поругана в очите народонаселението.
  Този път той ще се излъже в джамбъзлъка.

 16. Всички знаят, че Иво Инджев не е ДС! Но в мръсните игри на нечия гузна съвест истината няма значение.
  Поздрав за искрения, справедлив глас на Даниела Горчева!

 17. ПП Пропуснах: Този път СДС окончателно ще напусне терена и главатарите му,ако Боко благоволи, ше му станат слуги.

 18. Предишният шеф на СДС, Лукарски замисляше сговор със Симеонов, нo Румен Христов се оказа по умен.
  Симеонов носи много проблеми. ДCБ, ДБ ,само трамбоват наляво-надясно и са голи като пушки.
  Така, че кой..кой, ами ГЕРБ.. Hали и CДC трябва да клъвнат нещо, току-тъй на сухо патриотизъм — бошлаф.

 19. Атабаско-бaцевски (в северна Америка думата ‘индиански’ е ‘политически некоректна’) припев в подкрепа на точното определение от г-жа САВОВА:
  Думбазин-джамбазин, карамелин-бонбонелин, чоколадин-мармаладин, цели чукундурин.

 20. Към everyone else:

  Иронично е, че към “изключенията” спада онзи, който ме съди утре и се опитва да постави акцента не върху факта, че самият той произведе хулигански скандал на публично място в нарушение на обществения ред и ме предизвика да го опиша в блога си като форма на самозащита, а върху …досието ми. Направил си е труда да преснима цялото ми досие, за да се опита да го пробута на съда като “доказателство” в съда по делото.

 21. 10,00 ЧАСА!
  УТРЕ!
  И аз дълбоко се извинявам за подвеждането. Но както и таралежът е казал на лисицата, “стават грешки, слизайки от четката за дъски”.

 22. Към Иво Инджев

  Този случай не искам да го коментирам, не съм психиатър.
  Утре съм с теб, с мисъл и сърце. Благодаря на всички приятели, но първи са тези, които ще отидат в съда, за да те подкрепят!

 23. Ако за в БСП говорим за безличност, то за СДС след Иван Костов това се отнася в двойна степен. Още когато Петър Стоянов въртеше пируетите пред Бойко Борисов, ми беше ясно, че тези няма да ги бъде вече, а на последвалите безлични лидери на СДС едва смогвам да им запомня имената, докато “идеите” им не отиват никога отвъд въпроса към коя ракета-носител да се прикачат.
  За Демократична България е сто пъти по-достойно да вкара само един депутат в ЕП, отколкото доброволно да бъде прегазена от валяка Борисов, и то само три години след катастрофалното за десните развитие на правителството Борисов-2.

 24. КЪМ БОРЕТО:
  „ОчевАдно и българите (!) си искат КОМУНИЗЪМ за съжаление на нас, нормалните хора!“

  След такъв инфантилен извод, какъвто правите е невъзможно да се впишете в групата на нормалните хора, въпреки нескрития ви копнеж.

  СЛЕД ИВАН КОСТОВ СДС НЯМА!Духът-СДС излетя и остана единствено абревиатурата СДС, която дребни джамбазчета като Емил Кабаиванов, Божидар Лукарски, Румен Христов джамбазлисват с баш джамбазина на корупционния политическия пазар Бойко Методиев, който ги използва за брошка на ревера си и като мюре за купуване единствено на маргиналните, но все още съществуващи гласове на нафтализираните демократи прекратили развитието си след 2001г.

 25. Аз само ще кажа. Ако имаще повечко такива агенти на Държавна сигурност като Иво Инджев, България отдавна да е скъсала с комунизма и русофилството

 26. @ ПЕТКО
  Точно така! А баш “истинските” агенти, станаха и (П)резиденти на интересите на чужди държави, порциораздавачи, перачи на крадени пари, медиини слуги и манипулатори,”експерти” по “демокрация” и фалшливи “бизнесмени”.

 27. Отдавна се излекувах от разочарованието, което преживях при опошляването на синята идея, която олицетворяваше за мен лично СДС. Жалко е, че пристават на джамбазина, но…..това е положението.За Даниела Горчева не съм изненадан, че има достойна и земна гражданска позиция. Тя е един от редките ерудити, които стоят на висотата на истината и доблестта. Личности, като г-жа Горчева, г-н Инджев са истинско съкровище за българската култура и образование. С голяма надежда очаквам някой ден писаното от тях да влезне в учебниците на българските училища. На утрешното дело не мога да присъствам, но съм морално с Вас, г-н Инджев! Що се отнася до агентурата на ДС,…… онези, които изземват функциите на Всевишния да Ви съдят за принадлежност на ДС, със сигурност се подмокрят от кеф, когато Гоце, Сава, Гестапото, или друг боец от тихия фронт каже с циничен патос, че е служил на родината си, като е правил мръсотии, разрушавайки човешки съдби.

 28. Ако МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА е придвижил кандидата на СДС на избираемо място в “общата листа”, то това означава ,че е решил да изхвърли някой от настоящите си евродУпетати?!?!?
  Те , двамата , с цвъкиУМНОТО няма какво друго да измислят освен мурафетите от пожарникарската и физкультурната им школи. Сега са решили да раздадат и “усвоят” евродупетатските ПОРЦИИ, и да направят още една от ПОРЦИОНните си “коалиции”,както през последните 20 години.
  И истинският “проблем” не е в това дали бокоТИКВАТА и цвъкиУМНОТО ще “разменят” някой от настоящите си евродупетати, а в поведението на СДС ,ако, евентуално , успеят да изпратят свой евродупетат.
  Дали ще продължат с тази “взаимноизгодна” “коалиция”,или ще оставят Кисьов да е независим от техните “партийни договорки” с герберокожите. Или тази “коалиция” е само за евроизборите и нищо повече?!?!?
  Все пак МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА не е правил предизборни “коалиции” , до сега, и това показва че има причини да предлага раздаването на ПОРЦИИТЕ да започне преди фалшифицираните “избори”?!?!?
  Също така той е предложил да се коалира не с сегашните си патрЕотически “партьори”, ЗАЩО?!?! А предлага точно на СДС?!?! ЗАЩО? След като само преди 2 години МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА проведе предсрочни “избори”, тъкмо за да прекрати “коалицията” си със СДС и Реф. блок?!?!
  Явно герберокожият “вождь” е решил да повтори и продължи със личните си тесно конюктурни “лупинги” и тотална “партийна” и “политическа” БЕЗпринципность ,както е правил още от назначаването си на генсек на милицията, а и преди това?!?!
  А сега , преди няколко дни от ЕНП, даже, чрез Ж.Дол му поставиха “партийно поръчение” ,и му предложиха да направи “голяма” “десна коалиция”, вместо да продължи с така удобната му антимигрантската “коалиция” с “консервативните” си рублофилски патрЕоти, заради които предизвика предсрочните “избори” преди 2 години, и наруши всички връзки с Реф.блок и СДС!
  И освен това, МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА продължи с антиевропейската “консервативна” патрЕотарщина и през тези 2 години ,от тогава , като не предложи на Плевнелиев за втори президентски мандат , а помогна на “опозиционният” кандидат на ниновна и решетников да се настани в отсрещната сграда ,срещу неговата!
  П.П. За това , ако Кисьов бъде поставен на ИЗБИРАЕМО позиция в “общата листа” на СДС и ГЕРБ ,то тогава нека призовем избирателите на СДС да не гласуват за тази листа, защото и без това Кисьов ще бъде избран за евродепутат, дори и без техните гласове!!! Нека гласоподавателите на СДС гласуват за Демократична България и другите десни партии , за да помогнат със своите гласове повече десни кандидати , от другите десни партии , да отидат в европарламента. Нека с това гласоподавателите на СДС покажат , допълнително, на своето ръководство ,че не са съгласни с неговите сегашни “коалиции” с ГЕРБ, за да не се превърнат ,окончателно, в придатък на герберокожите! Нека гласуват по такъв начин, за да отидат повече ПРОевропейски десни депутати в ЕВРОпарламента!!! Защото герберокожите начело с цвъкиУМНОТО ,и без техните гласове , ще изманипулират пак и тези “избори”, така че могат да минат и без тях!
  За това ,нека гласоподавателите на СДС изберат да използват своите гласове най-разумно и най-правилно ,като гласуват за листите на Демократична България ,като така отправят и послание към сегашното ръководство на СДС да прекрати, ВЕДНАГА, с ПОРЦИОНните “десни коалиции” с МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА , цвъкиУМНОТО и герберокожите!

 29. След И.Костов ?? Да не би да се е споминал а да не знаем. Или ще кажете, че вече не се занимава с политика, както се покриха доган и останалите мастори на прехода, оцелели и надебелели от преяждане с народна баничка.
  Опитвате се да го играете просветен коментатор но май нещо не Ви достига.
  Ама карай. Политиката в БГ е най-калната локва в която всеки се бута с надеждата да открие нещо. Обикновено най-калното прасе се наяжда първо но излиза последно.

 30. ОБЯВА:
  Продавам луксозно жилище в Бояна-500000 лева. ЗА ДЕПУТАТИ И ВЛАСТИМАЩИ-50% ОТСТЪПКА.

 31. Много добра статия. Жалкото е, че това са последните ми лъчи обич към СДС. Те стигнаха до дъното да бъдат като просяци. Малко по- умни са от останалите сини, които и това няма да вземат. Последващият коментар за ДС, обаче е потресаващ и много точен.
  Все пак си мисля, че Иво Инджев тряваше да приеме да стане евродепутат, освен ако тогава не е преценил, че е на неизбираема позиция.

 32. Към Гумата:

  За да няма недоразумение пояснявам, че предложението да ставам евродепутат ми беше направено на първите евроизбори от една партийна градска партийна организация ( не софийска). И остана само на ниво телефонен разговор, защо отклоних поканата още в зародиш.Не ми се спекулира дали евентуално тази покана щеше да се превърне в нещо “централно” и в реален депутатски мандат не ми се спекулира.

 33. Към Гумата.
  Направи ли ви впечатление, какви са реакциите в медиите, включително и в бойкохвалещите – “Бойко Борисов разпореди едно избираемо место в листата за СДС….”, “Борисов дава две места на СДС в листата …”. “Преговорите” между ГЕРБ и СДС са описани като милостиня, подаяние на бащицата. Това е толкова унизително!

 34. Г-н Инджев,
  днес съм мислено с Вас в Съда, и Ви подкрепям!

 35. Видяхме как Кисьов дипломатично прегърна Бойко и го целуна.Само по бузата сега,не на друго място.
  Ех, Иво, можеше и ти да го целуваш! Той нали ти направи интифъ при спирането на Белене.

 36. Няма какво да се лъжем. От славното някога СДС събиращо десетки, често и стотици хиляди по площади останаха шепа апаратчици-властогонци в столицата. И малкото организирани седесари по места след лукарски който откровено днес се подиграва на наследника си румен Христов за гъзолиството му сега ще си бият камшика. Баце се надява да прибера няколко десетки носталгични сини гласа но няма да го огрее. Просто вчера банкянското слънце го изигра гробар, не гробокопач, те са много и какви ли не на славните три букви.

  БОГ да прости СДС!

 37. Към „най-калното прасе“:

  Не знам как сте стигнали до този извод, който правите за себе си, че за вас няма излизане от най-калната локва оставайки завинаги гладен, кален и последен, но е впечатляващ с точността си.

 38. За пореден път Иво Инджев е жалонът, по който се ориентират хората в сложните политически игри. Или поне получават база за сравнение и за размисъл. Е, там където има трезва мисъл. А по-добре от Даниела Горчева едва ли друг би могъл така искрено и обективно вярно да представи истината за ДС и замесването на Иво Инджев в тази корпоративна мрежа за конспирации.

 39. Преценил съм известното от медиите минало на г-н Инджев и заради това пиша в неговия блог без комплекс.Относно СДС-в града,кметисван от г-н Кабаиванов,професионалната гимназия се нарича ,,Вл.Заимов,,да поиска преименуването и е в пълномощията,при това в Карлово-люлка на българщината,а не на съветските агенти купени за долари.

 40. Трябва да е ясно за всеки, че ДС, ЩАЗИ и другите “братски” служби гледаха с много лошо око на международни бракове и се стараеха всячески да ги предотвратят (една съсeдка беше почти в 11-ия месец бременна, когато “хуманнaтa” ни ДС кандиса да и разреши да се омъжи за чуждестранния си приятел). А когато службите не успееха да предотвратят такъв брак, за тях и двамата съпрузи ставаха “несигурни елементи”, на които не гласуваха никакво доверие. Именно поради това г-н Инджев е бил поставен да избира “Регина или ДС”. Cамата ДС е приключила с г-н Инджев в момента, в който е избрал Регина, така че дългогодишната експлоатация на темата “Инджев + ДС” от ДС-pитe, които много добре познават собствената си параноя, е безобразно лицемерна.

 41. Към симпатизант/ка на ДСБ

  Точно така, в досието ми има собственоръчно написана моя декларация от 1980 г. ( когато е трябвало да заявя окончателно своя избор), че избирам да се оженя за чужденката. В долния ляв ъгъл има резолюция на ръка на някой от незнайните кукловоди в моя тогавашен живот, според която “Иво Инджев не може да бъде назначен в службите…”. Т.е. това е “черен печат” на ДС и скъсване н връзката по мое собствено желание.

  Този документ, който ме прави различен ( по смея да кажа уникален начин) от масата хора с досиета, никога не се цитира от преследвачите ми. Като Жеков. Той и адвоката му зяпнаха от учудване да чуят вчера в съдебната зала от съпругата ми като свидетел на моята защита, че сам съм оповестил наличието на досието си преди официалното му разгласяване. Адвокатът започна да задава уточняващи въпроси с искрено учудване да научи този факт. Хайде за него, “както и да е”. Но че Жеков сякаш също чу за пръв път този достатъчно добре известен факт само показва до каква степен (му) е важно да бъде отъждествяван с масата за целите на системното ми омаскаряване.А иначе е пристрастен до пълна лудост мой “биограф”, претендиращ да знае всяко обстоятелство от живота ми, стига да звучи гадничко в наши дни.

  Също така двамцата, които се опитваха да ме превърнат в подсъдим именно по темата за ДС ( макар делото им срещу мен да няма нищо общо по същество с това) бяха като шашнати да чуят категоричното заявление от страна на съпругата ми, че ни най-малко не с гордея с принадлежността към ДС. Подхилваха се в недоумение, явно убедени, че това не е възможно по мерките на собствените и заразени от злоба мозъци. На което съпругата ми добави : ” и аз не се гордея, че съм носила пионерска връзка”…

  Съдията, която на няколко пъти спираше тирадите на защитата на Жеков относно досието, заявявайки, че няма никакво намерение да с занимава с този въпрос, отложи делото за 7 юни.

  Нямах намерение да пиша на тази тема, но реших все пак да спомена една документирана истина. Не ми се иска да насочвам коментарите в блога в такава посока и се надявам коментаторите да проявят разбиране – обратното е като да човъркаш в медицинското досие на човек, който се е излекувал от рак и не би искал да му обясняват непрекъснато, че няма начин да не е болен все още.

  Ако нямат с какво да допринесат на везните на доброто, по-добре да ми спестят необходимостта да “модерирам” тази все така модна тема. И 100 години да живея по правилата на свободния човек, както правя от десетилетия, все ще се намерят въоръжени с бухалката на злобата хорица, които да ме чакат зад ъгъла за пореден коварен удар- коварен, само когато два от “съмишленици”. Някои от тях се чувстват някак лично пречистени и самодоказани като праведни антикомунисти, когато хвърлят някоя мръсотийка по мой адрес. А от враговете друго не очаквам.

 42. Вече и Лукарски се е изказал за “общата листа” между СДС и ГЕРБ!!!
  Той е нарекъл сегашното ръководството на СДС ,че са подлоги на МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА и физкультурният му шамань-цвъкиУМНОТО, които даже са са нямали НИКАКЪВ мандат за преговори за “обща коалиция” с герберокожите. Т.е. Кисьов не е легитимен кандидат дори и според партийните правила на СДС. Дори и спрямо КАЗИОНното СДС на Лукарски!
  А днес самият КАЗИОНЕН “кандидат-евроДУПЕТАТ”- кисьов даже агитираше в една от телевизиите ,че видите ли, чрез преференциалното гласуване за “общата им листа” с ГЕРБ, СДС можело да изпрати не само него в Брюксел, но…. но и 2(ДВАМА!!!) евроДУПЕТАТИ на КАЗИОНното СДС?!?! Дали???
  Дали цвъкиУМНОТО ще даде на КАЗИОНното си СДС да му вземе цели два евроДУПЕТАТА ,както днес фантазира КАЗИОНният кандидат на СДС???
  Дали е възможно това???
  Явно КАЗИОНният кандидат-евроДУПЕТАТ Кисьов все още не е забравил ПОРЦИИТЕ ,които са си раздавали преди 10 години с МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА в кметството на София???
  То и физкультурният милЮционер-цвъкиУМНОТО също е “усвоявал” тогава, и продължава да “УСВОЯВА” и до сега АПАРТАМЕНТните си ПОРЦИИ. Сега е прибавил поне още един АПАРТАМЕНТ към предишните 6 апартамента.
  А заедно с него и други герберокожи шайкаджии са си построили собствена жилищна кооперация на 3-4 пъти по-ниски цени! А дали са я построили “безКОРИСТНО”, -ДАЛИ???
  Явно ПОРЦИОНнтата “партия” – герб , се превръща в “апартамента партия”?!!?
  Но няма как герберокожите КАЛИНКИ на МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА да изостават от своят пожарникарски “вождь”, НАЛИ!
  Той преди да го монтират за генсек на “народната” милиция имаша само някакви си вигвами в Банкя, но…… но после дойде етно-монархосоциализЪма в НРБ, и бокоТИКВАТА се докопа и до кметският пост в София, и вече му стана “тясно” в банкянските вигвами и си купи гръцки острови и….. и даже хасиедна в БарцИлона, наскоро!
  И няма как другите калинковоКРАСНОкожи “шамани” от герберокожата шайка – герб, да не последват своят “партиен вождь” в “свещените имотни полета”, НАЛИ!
  Той си купува “свещени” имоти, и те го следват…. НЕотклонно, и си “купуват” за сега само “свещени” АПАРТАМЕНТНИ вигвами , нали!
  А пък цвъкиУМНОТО си има “тренинг” в АПАРТАМЕНТНИТЕ вигвами , най-отдавна от всичките герберокожи, нали!
  Вече всичкиТЕ герберокожи “усвояват” “свещените” АПАРТАМЕНТни ПОРЦИИ, следвайки НЕотклонно своите “партийни вождове” – МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТ и цвъкиУМНОТО!!!
  А сега и КАЗИОНният кандидат-евриДУПЕТАТ Кисьов иска да ги последва….
  За това нека ВСИЧКИ гласоподаватели на СДС да НЕ гласуват за “общата листа” на ГЕРБ и КАЗИОННото СДС! нека гласуват за листите на Демократичн аБългария и присъединилите се към тях, защото дори КАЗИОНният лукойлски “седесар” – Лукарски нарича Кисьов ,че е подлога на МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА и цвъкиУМНОТО!
  Така че, нейа седесарите знаят ,че ако гласуват за Кисьов – получават бокоТИКВАТА и цвъкиУМНОТО и техните калинковоКРАСНОкожи и ЛОБИстки ОБРЪЧи, начело с всевишният ПОРЦИОНнен султан – догань!
  Още повече , ако Кисьов е придвижен до избираема позиция в “общата листа” на СДС и ГЕРБ, то няма да има нужда от техните гласове, и е по-добре седесарите да гласуват за листата на Демократична България , като така техният глас ще има много по-голяма СТОЙНОСТ ,защото ще помогнат за избирането на по-голям десни ЕВРОдепутати в Брюксел!

 43. П.П. Към “апартаментните” ПОРЦИИ на гррберокожите трябва да добавим и “безКОРИСТНАТА” “финансова” КАЛИНКА – горанов, който вече около 10 години се е настанил “безВЪЗМЕЗДНО” в ЛУКСОЗЕН АПАРТАМЕНТ , и то БЕЗ да плаща наем от 10 години!!!
  Отделно от това ЛОБИстки ОБРЪЧи му строят “безВЪЗМЕЗДНО” вила на Витоша.
  Което показва ,че герберокожите са се превърнали в ТОТАЛ(литарна) “АПАРТАМЕНТНА” “партия” , която ТОТАЛно ЗЛОУПОТРЕБЯВА със служебното си положение и е в ТОТАЛЕН КОНФЛИКТ на интереси!
  За това ……..ОСТАВКА! НЕзабавно! И ТОТАЛна КОНФИСКАЦИЯ! Също така бандитската ОПГ-КОНПИ(р) трябва да бъде БЕЗвъзмездно УНИЩОЖЕНА , ПРЕДИ другите герберокожи!

 44. @Иво Инджев

  Пишете: “Нямах намерение да пиша на тази тема…”. Според мен трябва да се пише за тези неща, защото повечето хора не са наясно и ги гледат или в черни, или в бели краски, което пък е много удобно за мръсниците, които ви нападат, дразнейки се, че не сте от долната им порода. Почти им вярвам, че недоумяват позицията ви спрямо ДС. Който няма ценностна система, трудно вдява, че друг има.

 45. Иво, на 7 юни от колко часа е заседанието.
  жековци са обречени да бъдат презирани защото на всичкото отгоре са И пресечени нули. ДГД!

 46. Току-що гледах днешно интервю на едно от безличиятa, ръководили СДС през последните години, Пламен Юруков в “Свободна зона”. Потресаващо. По никой важен в момента въпрос, като например бъдещето на ЕС или Кьовеши, СДС няма позиция. При това положение щеше да е логично накрая интервюираният да бeше попитан аджеба СДС съществува ли изобщо, но Коритаров не го зададе. Вероятно началството му е внушило да не се заяжда с госта. Жалка работа.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.