Щом Бойко можа да се раздели с цял президент, защо да не може и с (половин) Цецо някак си

Безсмислено е да пиша коментар с ден-два срок на годност в прогнозната част. Защото до дни трябва да стане ясно как ще се развие скандалът с апартаментите по отношение на ключовата фигура в него ( и в самата ГЕРБ) Цветан Цветанов. 

Ясно е обаче и преди развръзката, че апартаментният рецидив в (епи)кризата е повторение, което в най-добрия случай води до усложнения като пневмония след грип. Външният наблюдател може да коментира само външните белези, а за познавачите на вътрешното му състояние нека се произнасят интернистите.

За разлика от Бойко ( както фамилиарно го наричат дори в телевизионната публичност “знакови фигури” от червения политически елит) задочното обръщение към Цветанов като Цецо има презрителен подтекст, ясен за всеки българин. Когато кажат Бойко, червените намигват, че е тяхно момче, кривнало от пътя или изпълняващо задачата да прокарва проруския мним антикомунизъм в България по начин, който в крайна сметка направи недосегаеми червените барони на прехода. 

Кажат ли обаче Цецо, същите внушават, че става дума за слугата на Бойко, който нещо не слуша. Особено на външнополитическия фронт. А той е ключов за нашите другари и другарки, козируващи на Москва при всички обстоятелства. 

Цецо напоследък взе да става твърде непослушен в това отношение.

Ако се върна назад с 5 години тъкмо Цецо беше този, който оповести от Брюксел промяната в позицията на София по въпроса за ролята на Хизбуллах в атентата в Бургас. Бойко дълго и упорито отказваше да се съгласи с американците, израелците и британците, че следата води към ливанската групировка, която изигра ключова роля в укрепването на руския клиент Башар Асад на власт в Дамаск. На Цецо беше отредено да съобщи половин година след посещението на Бойко в Лондон, където се оплака, че Дейвид ( Камерън) не му дал доказателства за Хизбуллах ( как ли пък ще издаде източниците си точно пред тов. Бойко!), че и София ( най-после) е склонна да повярва на Лондон, Вашингтон и Тел Авив, произнесли се в самия ден на атентата на летище Сарафово край Бургарс на 18 юли 2012 г.  за вината на шиитската групировка, ръководена от Техеран.

Пак Цецо беше първият сред управляващите , който призна за руската връзка в протестите срещу проучванията за наличието на шистов в края на 2012 и началото на 2013 г. Направи го с поне две години закъснение. Бойко уклончиво се съгласи, но по-скоро в смисъл, че не изключвал нещо такова по отношение на февруарските протести, от които той се възползва, за да освежи присъствието си във властта чрез нови избори. 

Когато избухна кризата с руското отровителство във Великобритания миналата пролет само слепите не забелязаха разликата между позицията на Цецо и Бойко по въпроса за прогонването на руски дипломати в знак на солидарност с Лондон. В наши дни, почти година по-късно, Цецо потвърди необходимостта да се противодейства на руското отровителство и в България ( ако се докаже ролята му в аферата с отравянето на бизнесмена Гебрев).

Кулминацията на тази линия в публичните изяви на Цецо стана проговарянето му за руската хибридна война в България в прав текст. По този показател той направо се изравни с президента Плевнелиев.

Можем да си зададем въпроса: щом като Бойко можа да се отърве от цял президент, който премина забранителния рубеж по руска линия в България , защо да не се реши на същото и по отношение на Цецо, срещу когото започнаха да вият на умряло руските пропагандни сирени у нас?

 

 

 

 

 

Вицепремиерът Томислав Дончев, спряган отдавна за потенциален нов лидер на ГЕРБ ( и\или правителството) в случай на невъзможност Бойко да продължи по някакви причини да остане на върха, заяви днес в телевизионно интервю, че Цецо трябва да даде отговори на въпросите около апартаментите. Т.е. косвено го упрекна, че мълчи. Мълчи по време на посещение в САЩ. Същевременно, отбеляза Дончев, финансираната от САЩ “Свободна Европа” е разпространила новината за апартамента на Цецо и поради това не може да става дума за поръчка.

Да, на “Свободна Европа” може да се вярва. Но ако беше вярно, че американският авторитет е безусловна величина, с която ГЕРБ се съобразява безпрекословно, на първо място Бойко трябваше да послуша Доналд и да прекрати заиграването си с Путин и газенето в неговите мътни руски потоци с българско-турски названия. А и ако ударът по Цецо беше нанесен от руските пропагандни рупори в България това само щеше още повече да издигне в очите на мнозина прозападни българи реномето на Цецо като единствения представител на реалната власт в България, който си позволява да се опълчва на Путин. На кого му трябва такава героизация – не и на Кремъл, нали!

Нека не бъда разбиран погрешно, Цецо си е виновен сам и няма как да не понесе негативите на този факт, разгласен от медия, която си е свършила работата и не може да бъде пренебрегната или набедена в поръчковост. Но това не отменя усещането, че за пореден път сибирската вихрушка се завърта около главата на политик, който дръзва да опонира на Москва, както стана и с вицепремиера Валерий Симеонов.

Колкото до останалите “свободни медии”, те се разкудкудякаха като свободни кокошки, готови да скочат самоотвержено в руския самовар в духа на презрителната “сентенция”, според която България е толкова чужбина, колкото кокошката е птица. 

Да си спомняте подобно щастливо кудкудякане по адрес аферата с мезонетите на сламения човек на Москва у нас Георги Първанов, който години наред оповестява от стобора си  мечтания изгрев на руските енергийни проекти, поради което му осигуриха медиен комфорт да си мъти запъртъците? 

30 мнения за “Щом Бойко можа да се раздели с цял президент, защо да не може и с (половин) Цецо някак си”

 1. Цвъчко е поръчан от КОЙто трябва с всички произтичащи от това последици.
  Петата колона ликува, май.
  Забравяйки за РИКО и Законът Магнитски.
  Много мина, мъничко остана.

 2. Дори и Цветанов разбра, че в България за да те припознаят като десен не е важно какво вършиш, а какво говориш.
  Справка – комунистическата мутра.

 3. Аз лично НЕ вярвам на една “Свободна Европа” за България с главен редактор оная Татяна Ваксберг, на която братушките оказаха високото доверие и пуснаха
  (защо точно нея?) да ровичка и снима в архивите на КГБ!
  Не съм оптимист и за ползите от тази медия, защото се списва от ПОСРЕДСТВЕНИ журналисти, някакви медийни храненици иванбедровци, полини, ивайловезенковци, някакви елички и теодорки без опит в писането и т.н. Точно с тези хора “Свободна Европа” за България са едни пари, хвърлени на вятъра!
  За да има смисъл подобно медийно завръщане трябваше да назначат тежката артилерия в журналистиката у нас, оная, която се чува надалеч и която има смелостта и силата да обръща в истината общественото мнение!

 4. Всеки българин а и европеец знае за нивата на корупцията в България. Да не звуча като алековия герой Бай Ганьо , но не е тайна, че корипцията е заразила всички слоеве на обществото. Въпроца е как да се лекуваме? Европа (в случая Свободна) ни дава изход, перспектива и надежда. Русия ни набутва още повече корупция, олигархичност и переспектива да сме средноазиатски тип държава. Този случай е добър пример как Хибридката работи- взима се проблема и се раздухва за да се премахне политически неудобен кандидат. След това се показва на назидание на всички русофили…

 5. Нека уточним и да бъдем коректни, че червените КРАСНОкожи от БСП, миналата година подеха кампания и срещу самият “свети вождь” – МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА, с намеци за имотите му на гръцкият остров и в Барцелона. Също така КРАСНОкожите също са знаели и за имотите на Цецо и Веждито , но до сега не са го оповестили публично ,и трябваше новосъздадената Свободна Европа да го публикува , а не “опозиционната” БСП!
  Това показва за скритите договорки , ПРЕДизборно, между “евроразвитите” калинковоКРАСНОкожи от ГЕРБ и на “опозиционите” КРАСНОкожи от БСП.
  Същото важи и за “патрЕотите” , и за ОБРЪЧната “ЕТНОопозиция” – ДПС!
  Да не споменаваме и за напълно ЗАВИСИМИТЕ от “вожда” си герберокожи, като Дончев и сие…….
  Също така и на “свръхактивните” напоследък “антиКОРУПЦИОННИ служби” на НРБ , като – ОПГ-ДАНС, ОПГ-КОНПИ(р), ОПГ-ЦАЦАратура, а и “специализираната” ОПГ-ГДБОП и най-вече “специализирания прокурорски” клоун – гешев………и т.н.
  Всичките са “избрани” от Боко и Цецо, през последните 10 години.
  Същото е положението и с “успешната учительница”-Фандъковна , която е трябвало да разрешава строежите на затвореният тупиков небостъргач на Артекс и на апартаментите на герберокожите! а , да напомним че пак идват “избори” за “кметь” на сАфия, пакь!
  Също така благодарение на “изборните” машинации на Цецо , МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА все още е “вождь” на НРБ , за трети “мандать” заедно с “коалиционните” с патерици от ПФ! Същите ЦЕЦО-ви манипулации са причината “кметь” на сАфия , все още , да е Фандъковна.
  И ако Цецо е истински “европеец” ,за какъвто само се представя, то той отдавна трябваше да напусне ГЕРБ и пропутлеристкият си “вождь”-бокоТИКВАТА, който е изцяло зависим от Путлер и неговата туземна пета колона от ДС и БКП. Така герберокожите нямаше да са на власт през последните 10-15 години, благодарение на неговите “изборни” фалшификации. Нито щяха да имат трети “мандать”, нито “кмет(ица)” на сАфия, нито други кметове!!!
  Цецо е една от причините МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА да продължава да е във властта и да прокарва “проектите” на Путлер.
  Нека Цецо прояви своята “прозападна” ориентация, като напусна хибридната ГЕРБ и си основе своя “прозападна партия”, или да помогне, ако може, на истинските ПРОзападни партии ,около Демократична България да спечелят предстоящите избори в НРБ!
  Само тогава може въобще да говорим за някаква си “прозападност” на физкультурният милЮционерски “избирателен факирь” – Цецоу…..!!!…..

 6. Както гоце, така и синовете му с техния хотел,така и елена йончева с нейните апартаменти и гори, а и р.овч., така и пловдивския свинар и много, много други как ли ще докажат произхода на имотите си, ако по някаква случайност тези, на които това им е работата вземат, че решат да оправдаят част от огромните си заплати, които им се дават точно за борба с корупцията вземат да ги поразпитат?! Не, такива като изброените са недосегаеми! Разните разследващи органи се интересуват само от хора като Трайчо Трайков, спечелили честно парите си, а от друга страна притискат откровени крадци като баневи и стайкови, докато пуснат някой и друг милион! Това е положението в БГ!

 7. +++++ за SMS
  “Да, на “Свободна Европа” може да се вярва.” Категорично не! Според скромното ми мнение на чичка от провинцията. Тази СЕ не е онази СЕ която слушахме навремето сред какафония от смущения. Тази СЕ е типичен агент за влияние на Кремъл и ДС! Как са овързани финансиране, персонал, новинарска политика не разбирам, признавам си…. но категорична не ѝ вярвам!
  Типичен пример е частната “западна” собственост на БТВ, но новинарската политика е в ръцете на човек от ДС!

 8. Цветанов, който съдеше без съд и благодарение на тази му инициатива България плаща обезщетения по дела в Европейския съд по правата на човека, дясната ръка на Борисов в последните над десет години, та точно той да излезе жертва на кремълски заговор ,поради случайно изпуснати конюнктурни реплики без фактическо последствие…
  Историята помни и друга негова изгодна сделка c 6 апартамента. Както е тръгнало със заменки може да вземе и южното крило на НДК. Фантазията на родните политици е безгранична.
  “Не умножавай същностите повече от необходимото“. Уилям Окам,”Бръсначът на Окам”.
  Това не е толкова глупаво колкото звучи. Според някои е твърде възможно да сме управлявани от космически кораб, все пак това едва ли би следвало да е оправдание в случай, че някой продава наркотици.
  Новостроящ се небостъргач в София, строеж на ръба на закона, cпециална поправка в парламента за да може строителството да продължи.
  Шефа на парламентарната група покарала поправката, се сдобива със 250 квaдрата супер лукс и собствен асансьор в най скъпия квартал на София, построен от същата фирма, на преферциални цени.
  Ако някой направи собствено изгодна финансовa cделка , използвайки служебното си положение и е получил акт при нотариус, дългата ръка на Путин не би следвало да е отправната точка или крайната точка, на едно разумно съдебно разследване.
  Доколко това може да стане в България е отделен въпрос ,понеже и без всякаква намеса на Москва, у нас лакомията и завистта са типични.
  От друга страна кои чужди интереси, не биха използвали тези две качества в магическа симбиоза за да правят каквото си искат, когато си поискат, с когото си поискат…

 9. “Цецо си е виновен” от много години назад. Далаверите му и тъпата му милиционерщина край нямат. Не вярвам, че е проевропеец, защото в него няма европейски дух и култура. Обръча на цецковите фирми, краде яко от европроекти и затова са европейски ориентирани. Пример: заплата на най-малкия директор в ТВБ, 12000 лева. Ако знаете коя е ТВБ. Тъпия милиционер знае само да краде но не и да създаде истинска евро държава. Електронното правителство така и не видя бял свят. Всички европейци ни се смеят. Позор!!!

 10. Съпричастен съм с Димитър и съфорумеца с дългото име. В допълнение ще вметна,че всяко отклонение от московската права линия се наказва. Това ни напомня статията. Тя ни поставя и въпроси с почти известни отговори:
  Дали Цецка не беше пожертвана за да ни залъжат с лъжливо обяснение за истинската цел – жертвата на Цецо пред олтаря на българо-кремълската дружба?
  Дали тази партия за уж европейско развитие на Бг окончателно не е превзета от азиатщината?
  Каква ще бъде тактиката на Европа след този вероятно ясен сигнал? и т.н.

 11. Хич не му вярвам на цв. цв. и не само на него, но и на целия парламент. Това са чудовищно неграмотни олигофрени. Не може да си се оцвъкал от всякъде и да се пишеш Евро-Атлантик. Много лоша реклама. Твърде жалко е нашите западни партньори да разчитат на подкрепата на такива мутри като геройкото, този юнак, майката на нацията и хиляди други гюведжари. С принципа: подкрепяме негодници, ама са си наши стигнагхаме до тук и сега се чудим как ще излезнем от това блато.
  Що се отнася до СЕ твърде рано е да се дават оценки. Все пак това са журналисти от по-младо поколение и аз очаквам това да е само началото на разкритията за ситуацията в България. Да си припомним скандала за издадени български паспорти на руски престъпници.
  Съгласен съм с VARBANOV и T52.

  Който желае може да чуе в чичо гугъл в предаването Евродикоф на телевизия Евроком част1 и част2 от петък какво казаха разследващите от СЕ, които изнесоха случая и коментарите на юристи.

 12. Съгласен съм с VARBANOV и T52
  Няма как да си се оцвъкал от всякъде и да се правиш на Евро-Атлантик. Този парламент е пълен с чудовищно неграмотни депутати. Държавата се управлява от също такива алчни взаимносвързани неграмотници. Видя се до какво доведе подкрепата на принципа: негодници, ама са си наши.
  Що се отнася до СЕ твърде рано е да се дават оценки за тяхната работа. Това са хора от по-ново поколение и не са радиото, което си спомняме. Първото им разкритие беше за издаването на паспорти на руски бандити у нас. Надявам се да продължат, като съм наясно, че подобни разследвания изискват много труд и компетентност.
  Който иска може да чуе какво казаха разследващите в СЕ и коментари на юристи в чичо гугъл по телевизия евроком в предаването от петък на евродикоф част1 и част2 за случая с апартаментите.

 13. Тази СЕ ми прилича на Кънчовата Галъп Интернешънъл,ще казва тези истини,дето са нескриваеми и необорими и ще пробутва изгодни за руснаците неистини.Не защитавам Цветанов,само браня действително важните за обществото и развитието ни истини.Защо няма такъв обществен отзвук за несметните богатства на Златев или Свинаря,или дори само за другарката/безпартийна/Йончева.Както се възбуни вълна срещу В.Симеонов веднага след неговите изказвания в полза на Украйна и срещу Русия,така беше въпрос да се следи кога и Цветанов ще настъпи руската мина,помните нали,няколко негови изказвания.А бъдете уверени,който трябва ги е запомнил и сега удря.

 14. Ако човек се вгледа в парламентарната реколта, може да направи разграничения вътре в нея, но те са ситуативни. Няма смущения за единството на симулираните противоположности!
  Общо, в българския парламент нямаме прозападни политици. Театрали има, някои са малко по-изкусни от други, но не си оставиха мегдан за театър. Поздрав за ЗАПАДНО-МИЛЮЦИОНЕРСКИЯ коментар.

 15. Колкото до СЕ през соца единственото ограничение за работещите в него журналисти и то бе повече от нормално, бе да не правят пропаганда на комунизма. По етични, лесно обясними съображения някои от тях избягваха да коментират недъзите на капитализма. Но не и примерно Великият Георги Марков в епохалните си есета.
  За предишният формат, след “избухване на демокрацията”, това в кавичките по Йоло Денев когато бюрото им за България бе в София да каже Иво който 6 години работи за тях. За сегашните, едва ли американците ще позволят да бъдат пощенската кутия както тук неколцина се опитват да ги изкарат. Няма читав журналист който ако му попадне подобен материал да се “разсее” воден от “висши геополитически съображения”. Възпитаник на помощното училище във Вършец, вифаджията Цвъчко колкото и да се кълне като боец на евроатлантическият фронт няма как да ме спечели. Боклук от чисто човешка г.т. и всичките му “контри” на бацето с които се опитва да го играе “доброто ченге” на оста Вашингтон-Брюксел на практика са ялови. Заложил е на тази карта същото е преценил, че там е силата и тя ще му позволи скоро от цифрата 7 апартаменти да надхвърли числото 10 и нагоре. Пет пари не давам кой повече депутати от двата наследника на бекапето-бесепето или герб ще изпрати в европарламента. Както разпореди Решетников тъй ще гласуват по ключови решения касаещи кремльовци, лъвове, титани.

 16. Според мен жалкото квичене на прасетата от Герб е просто смешно. Ама защо никой не говорел и не разследвал милионите на Корнелия. Ами разследвайте Другарю милиционер. Цялата държава е ваша. Ние от простолюдието сме се въоръжили с много пуканки и чипс, бяло вице и сандвичи и чакаме със затаен дъх пред теле-визьора, да се самоизпържите за да се оттървем от нахалните ви мутри.
  Ама гледам, че сте само едни смешни балерини без покритие. Защо не попитате и Главната Цаца, как си построи хотел на Белинташ? Клоуни!

 17. Наистина Цв.Цветанов се отличава със своята проевропейска и пронатовска позиция. Но всички като него вместо да се възползват от властовите си позиции да увеличават в ГЕРБ подобните на себе си, умело се възползват от властта за личното си устройване. И мнозинството ще каже: Че кой не го прави? Ето това е проблемът ни – в липсата на почтени водачи…

 18. Мафията контролирано отстрелва само който й пречи непосредствено. Дали чрез Свободна Европа, Вашингтон Пост, Комсомолская Правда е все едно. Може и да е само един бушон за да може Борисов да каже ето на, видите ли борим се с корупцията дори и на най-високо ниво, изберете ни пак за още 4 годнини.

 19. Сещам се за паралелно историческо събитие от Германия от средата на миналия век: Рудолф Хес е шеф на НСДАП но в момента когато става прекалено западен (дори си позволява да пътува тайно до Великобритания за да ги склони да сключат мир с Третия Райх), става напълно излишен и дори бива обявен за престъпник от шефа си Адолф Хитлер. Тази история е доста противоречива и мъглява, също каквото се случва и у нас сега като в подобие а диктатура

 20. Цветанов,освен няколкото си пронатовски изказвания,поддържаше и остър тон и определения към президента.А той,станал член на БКП още във военното училище няма да пропусне да удари по Цветанов и ГЕРБ.Зер началник му е Нинова-и тя селянка,но от северна България.

 21. Факт , е че руснаците активираха всички от ляво до дясно и от червени до сини за да се свали проамериканския Цецо! “Сините -десни” да един са руски подлоги независимо , че се представят за западняци и атлантици! Подло използваха Радио “Свободна Европа” с цел да отклонят вниманието от кремълските си корени! Ясно е , че и в “Свободна Европа са налазили кремълски буболечки ! Срамота! В България няма политическа организация или партия която да не е свързана с Кремъл, ако някой започне да буйства и заиграе със Запада бива изритван като мръсно коте. Като пример това стана със СДС, където бившите комунисти и ДС ченгета не успяха да вземат надмощие и руснаците теглиха чертата на СДС! След няколко години СДС беше заменено с ГЕРБ! Атаката срещу Цецо започна Христо Иванов от Да България! Христо Иванов е син на комунист, пише се за десен , но е руско ченге. За да не привлече внимание, мръсотията против Цецо се пусна по Свободна Европа с което да се заблуди българина, че това е поредната кремълска инициатива, а Христо Иванов е просто един борец против корупцията! Борец против корупцията ама единствено против Цецо , а за БСП “ни дума, ни вопъл, ни стон”! Не гласувайте за Да България, нито за Христо Иванов! Най-добре е да не гласувате за никого, който и да изберете ще е руско ченге което в даден момент ще бъде активирано за да се запази статуквото!

 22. Към ЕД
  А-а-а,не!!! Какъв е този призив- Не гласувайте за никого. Хайде да видим кого обслужва този призив. Ние една шепа убедени демократи и прозападни избиратели не гласуваме.И какво става. Купеният, корпоративният вот и цялата административна армия назначена от ГЕРБ и домочадието им избират евродепутати , родни депутати и т.н. Това ли Ви се ще?Парламент точно копие на сегашния. Без нито един опозиционен глас. Разбира се, че ще гласуваме. Аз лично за ДСБ. И много се дразня от това ровене – този баща му бил комунист, на другия чичо му бил номенклатура. Контрапродуктивно е. Христо Иванов поне се опита да прокара така нужната съдебна реформа и като не успя си подаде оставката, не остана на държавна софра.Ангели небесни няма от къде да намерим. Преценям хората по делата им, не по чичовци и лели.

 23. Накои тролове ни бяха пуснати навреме, други – като ЕД – в последния момент.
  Истината не се скита непозната.

 24. Отдавна не Ви чета редовно – писал съм защо, хвърлям по едно око от време на време. В случая обаче съм съгласен с написаното!

 25. “Но това не отменя усещането, че за пореден път сибирската вихрушка се завърта около главата на политик, който дръзва да опонира на Москва, както стана и с вицепремиера Валерий Симеонов.”
  По-конкретно с това изречение.

 26. Стоил Братанов, по-конкретно търсете в архива. Иво га беше момента си каза тежката дума и както винаги бе от конкретен, по-конкретен. Явно окото Ви не я е уцелила.

 27. Напълно споделям написаното от Т52. Много спекулации изчетох в блога по въпроса за Цветанов, нo се изкушавам да споделя и моята: Цветанов ще остане фактор в ГЕРБ, защото без него Борисов не може носа си да избърше и защото Цветанов е неговият цигански оркестър (по П. Москов) – днес е с американците, утре със същата гьонсуратска упоритост и убеденост може да бъде срещу тях. Това го прави незаменим за Борисов, който редовно си сменя мненията по всякакви въпроси, но никак не обича да обяснява защо така.

  Колкото до ГЕРБ след Борисов – не ги виждам с лидер Томислав Дончев, особено ако продължи линията на падишаха “крачка към Европа, две към русия”. ГЕРБ може според мен само начело с Плевнелиев да преживее оттеглянето на ББ и дори да придобие доста по-“smart” облик на белязаната от милиционерщина, калинкаджийство и селяндурщина ПП ГЕРБ, особено ако Цветанов ограничи до минимум публичните си изяви (разбирай: излагации).

  Добре пазена тайна е, че разликата в електоралните нагласи за ГЕРБ и за БСП поначало е толкова голяма (в полза на ГЕРБ, разбира се), че само с невероятни фокуси се поддържа легендата за близките им проценти – въпреки срива в електоралните нагласи към ГЕРБ. Не беше никак случайно, че при избирането на румьен решьетников за президент на помощ на БСП се притичаха ДПС и Борисов в лично качество, а сега за изборите за ЕП ще се жертват ОП. Така че колкото повече български избиратели разберат, че све, що е в момента парламентарно представено, е вредно, антибългарско и преяло до повръщане, толкова по-добре за България.

 28. ЕД, ти наистина ли си верваш? Или пък си платен трол на твоят герберокож “вождь”- МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА , и на неговият физкультурен апаратчик – цвъкиУМНОТО???
  Да ти припомням ли ,че няма как бокоТИКВАТА и цвъкиУМНОТО да “заиграват” със Запада, след като заради тяхната ТОТАЛна зависимост от ДС ,КГБ и Путлер сме загубили милиарди за путлеристките проекти – Южен поток и беленският гьол, и далаверите с Лукойл – също, освен това те дадоха на концесия на руснаците “свободното” пристанище Росенец, също така дадоха няколко милиарда от ограбените активи на КТБ на пеевски и руските му таварищи, същото стана и с Булгартабак, който фалираха. , заради тоталната им некадърност и бандитизъм.
  Същото става и с ЕВРОфондовете , голяма част от киото отива в путлеристките офшорки и фирми.
  Да повторя само за теб – само от Южен поток загубите са вече – над 12 милиарда, от КТБ – над 10 милиарда, Лукойл – по над милиард годишно. Отделно голямата част от еврофондовете се “усвояват” заедно руски фирми и твоите вождове – бокоТИКВАТА и цвъкиУМНОТО.
  Излишъците и обществените поръчки” също се раздават на кукловодите им ДС и КГБ.
  Какво стана и с ТЕЦ-Варна на порционният ви началник – доган!
  При това няма как МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА и цвъкиУМНОТО да “заиграват” със Запада,след като самите те не подкрепиха Плевнелиев за втори мандат, а ПОДКРЕПИХА решетниковият “президент” – Радев!
  Няма как да са “прозападни” твоите спонсори след като не направиха съдебната “реформа” и сринаха НРБ със 100 места за последните 10 години в класацията по свободата на словото……
  И т.н. …. и т.н…..
  Твоите “прозападни” вождове сринаха НРБ на всички последни места в Европа. Чуждестранните инвеститори се ИЗПАРЯВАТ непрекъснато и вече няма такива, също така раждаемостта е паднала с над 25% само за последната година.
  И това съвсем ясно показва , че няма как с примитивната ви милЮционерско-ченгесарска пропаганда да излъжете дори малките деца в НРБ!!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.