Сбъдва се пророчеството на Борисов от ноември 2010 г.: “Това да мачкаш Цветанов е все едно с голо дупе таралеж да мачкаш”

Помните ли вица за обещанието на Живков да има за всички апартаменти, а ехото му отговорило “менти, менти, менти”?

Ами вица за Брежнев в един падащ самолет с американския президент и други капиталистически лидери, теглещи чоп на кого се пада да скача с цел да облекчат падането? Всички скачали с възгласи “да живее кралицата” или да “да живее републиката”, но когато Брежнев изтеглил късата клечка изкрещял “да живее СССР” и изритал американския президент.

Да ви напомня тази шега на сегашната ситуация с апартаментите и с освобождаването на Борисов от баласта с цел да стабилизира губещия височина самолет на властта, управляван бутафорно от него, но на практика от автопилотите на задкулисието, пуснали на конкурентния въздушен коридор льотчика Румен Радев да му диша в дебелия врат?

Няма незаменими товарищи.

Това му напомнят сега на на каратиста, борещ се за колкото се може повече мир във все по – милитаризираното от Русия Черно море. Същият тези дни се възхити подмазвачески на биографията на русофилстващия по време на Втората световна война банкер Атанас Буров. Убеденият антикомунист Буров в същото време изпитвал истински телешки възторг от всичко руско. Автор е на “сентенцията”, според която всеки българин трябва да си свали капата, когато види руснак. Тъкмо на този Буров, в когото вероятно припознава себе си ( или би искал да е бъде разпознат така), сваля капа Борисов.

Биографията на банкера Буров е сред най-парадоксалните илюстрации на факта, че в България е възможно да си съветофил и едновременно с това … антикомунист. След което да те смачкат съветските окупатори по “съдебен” път на т.н. Народен съд. За благодарност, че си съдействал на комунистическа Русия като министър на външните работи в последното царско правителство на страната от края на август 1944 г. и началото на фаталния септември.

Има голяма вероятност тъкмо Буров, силният министър в кабинета на Муравиев от края на август 1944 г., да е “измислил” фаталната хитрина за министър на отбраната да  бъде умилостивяван Сталин с поканата към съветския агент генерал Иван Маринов ( зет на комунистическия вожд Георги Кирков!), изиграл ключова роля в отлагането с 3 дни на обявяването на война на Германия, за да се даде формален повод на Сталин да обяви война на България и да я окупира. Министърът на отбраната Иван Маринов е ключът, който отваря вратите на военното министерство за превратаджиите в нощта на 8 срещу 9 септември.

Но да се върнем на онези апартаменти ( менти, менти, менти…).

На Борисов, който без да се замисли хвърля в бездната всеки доскорошен верен съратник ( по израза на хвърления Валерий Симеонов) му предстои трудното, ако не е невъзможно решение какво да прави с най-големия таралеж в гащите си. За него той вече се беше произнесъл, че да мачкаш Цветанов е все едно да мачкаш таралеж с голо дупе. https://www.youtube.com/watch?v=ww7ccoQ5sBw

НА СНИМКАТА: Изявлението на Борисов за таралежа Цветанов,излъчено в новините на БНТ на 18.11.2010 г.

 

 

 

 

 

 

Предстои да видим развоя на този цветист цецосюжет. Руските господари винаги могат да приложат правилото си “аз съм те създал, аз и ще те унищожа”. Така винаги е постъпвал бащицата в матушката на нашите русофилстващи “антикомунисти”. Не вярвам да направи изключение от своето правило и този път.

 

 

 

62 мнения за “Сбъдва се пророчеството на Борисов от ноември 2010 г.: “Това да мачкаш Цветанов е все едно с голо дупе таралеж да мачкаш””

 1. Цвъчко няма да се остави току-така. Най-малкото искрено живее с убеждението, че янките стоят зад гърба му. Което и Баце си го мисли съвсем сериозно. Как е в действителност, скоро ще ни светне на всички. Много мина, мъничко остана.

 2. Да дам отчет как мина заседанието по делото водено от жалбаря жеков срещу Иво на 21 март. Извинявам се още веднъж за разминаването в часа. Дано не е имало потърпевши. Междувременно, след лична справка в сайта на СРС докладвам, че е отложено за 7 юни от 14,30 часа.
  Сега, с негово позволение, давам думата на Съблогаря Роберт Алтънов като как той е видял самото заседание и атмосферата около и в него.
  Жоро, здравей,
  Стоях притеснен пред залата, защото очаквах да не дойдат нашите приятели. Почти стана 10, когато една тълпа начело с жената на Иво, Иво, моя брат и много други хора напълниха коридора. Знаех, промяната на часа ще попречи на много хора, затова се почувствах истински щастлив. Стиснахме си ръцете с Иво, той беше спокоен, но не и самоуверен, просто от тъпо по тъпо дело. Желание за тормоз от страна на неизвестен провокатор. Колкото и да се ядосвам от този Жеков, все мисля за удар от неизвестно направление…. И да видиш куриоз-като свидетел от страната на обвинението беше поканена жената на Иво. Тя е не само добра певица, а и човек който намира най-точните думи – направо сравни обвинителя със земята. Такъв резил за обвинението рядко се вижда-дори въпросите на противниковия адвокат рикошираха като в стена и отговорите падаха върху техните глави като изстрели от бъзуки. Беше истинско забавление, направо Комедия, която неизвестно защо си поръчаха обвинителите. Накрая, след като свърши нейния разпит всички пляскахме. Съжалявам за твоето отсъствие – щеше да си тръгнеш пречистен и направо щастлив! Аз изпитах истинско удовлетворение и забравих безсънната нощ във влака… За съжаление, делото беше отложено, което значи – постигат се целите на Жеков – тормоз и пак, и пак… Искам Иво да има силите, искам. Радвам се за неговата сила и себеотрицание… Аз съм заобиколен от хора, които не си мърдат малкия пръст за Делото, а той работи за всички нас, Българите. Да пожелаем, Господ да му даде Здраве, Сила и Вяра в Борбата, която много наши съмишленици смятат за изгубена!

 3. Съгласен съм с всичко казано. За мен е по-скоро “балон на властта”. Сигурно има хора, които са се заблуждавали, че партия, произлязла от структурите на МВР, може да има нещо общо с дясното. Уви, те /трезвомислещите/ се оказаха ненужният баласт в точното време – пример: министър Николай Ненчев, президента Плевнелиев, който също беше министър преди това. Реформаторският блок и НФСБ въобще не им беше мястото на този балон. Вместо Цецка и Цецко други ще се качат, но посоката на движение ще е накъдето задуха вятъра, предимно североизточния. Или накъдето им посочи/потропа Гундяев – по заповед на щуката. Боже, пази България! Днес на Благовещение, да се запитаме: Нямат ли край мъките на този народ?

 4. По информация на Биволъ от агенцията по вписванията , заместник министърът на енергетиката Красимир Първанов е придобил на 28.09.2018 апартамент от 149,56 кв.м. плюс два гаража – 18,9 кв.м. и 31,17 кв.м. за 240 312,47 лв. или само 616 евро на кв. м. Имотите са в нова сграда на ул. “Тинтява”, където е единият от апартаментите закупени от Вежди Рашидов.
  Oт 2017 г. има данни, че бившият шеф на НЕК Красимир Първанов носи отговорност за загубата на арбитражното дело, вследствие на което България беше осъдена да плати на руснаците 1,2 милиарда лева за АЕЦ “Белене”.

 5. Извинявам се за правописните грешки на предишния пост!

  Някога, Спасителят бе казал, „…нека тоз, който няма грехове и е най-праведен, …хвърли първия камък …“!
  Е, според библейските притчи, тогава, не се е намерил такъв „праведен“, без грехове и … тогава блудницата е оцеляла. Но днес, „падналият“ блудник не, а както го наричат мнозина, милиционер, е ритан и удрян жестоко, както от червените си кремълски врагове, така и от … свои!? И аз питам, ЗАЩО? Защо така бе, праведници-демократи???Вие всинца ли сте „кристално чисти“, по „костовски и ДСБ-арски“, ЧИСТИ демократи, а? Сигурни ли сте, че сте по-демократи и от баш демократа, та скочихте да ритате падналия, пък бил той и простоватият физкултурник Цвъчко?!
  Така, така! Нека ви кажа, че от такива „чисти и неопетнени“ демократи, днес не можем да прескочим някаква си 4 процентова бариера. Щели сме да вземем повече от 1,8% (колкото ни предричат „социо-патите“) и дори да прескочим тези 4, които не можахме последния път!!! Ауууу, какво постижение, колко сме страшни, а! Ще имаме над 5%, дори!!! Ми ние направо сме шампиони бе, ще ги „отепаме“, червените боклуци и от БСП и от ГЕРБ!
  Хайде стига с тия простотии, а!Хайде стига. Аз лично съм един от създателите на … един от тези, който най-силно крещеше против „хубавото Наде“ тогава, един от тези, които непримиримо искахме разрива с предателското СДС, един от тези, които виждахме в Костов, новия месия, един от … !!!!!
  Днес ме е срам. Срам ме е от себе си, срам ме е от това, което сътворихме – жалките и смешни 2 процента и половина.
  Да, ГЕРБ са си ГЕРБ. Още в началото, когато Борисов заяви по повод 3-ти март, че“ние знаем какво те (разб. Руснаците) са направили за нас“, на мен ми бе от ясно по-ясно, що за „демо“ е този „мутро-милиционер“ и какво можем да очакваме от него. Но нима някой от съфорумците в този сайт, се е съмнявал, че това не го знае Юнкер или Макрон, или Мей или Рюте или…??? „Ми знаят го“, разбира се, че го знаят, и то по-добре от нас са го знаели, още тогава, през 2008-ма! Е и, и те ли са „предатели“ и те ли са като „Цвъчко“? По дяволите, тези които ритате падналия „Цвъчко“ „що“ не се запитате какво точно искате вие??? Съвършения и готин „демо“, от типажа на злополучното ни ДСБ, нещо като например единствения ни евродепутат (когото лично познавам и страшно много уважавам) Малинов? Вие наистина ли си мислите, че „нашто племе“ ще оцени и постави на висотата на „Цвъчко“ супер интелигентния и т.н. Малинов? Моля? Е добре, нека ви ядосам още малко, колеги „ритачи“. Нека ви напомня, какво дойде, след отказа да се гласува за каката от Плевен, натрапена ни от бате Бойко. Дойде той, Румен Решетников. Дойде и ни стана ПРЕЗИДЕНТ. А сега нека ви кажа, кой ще дойде след като изритате падналия „Цвъчко“. Ще дойде… тишината. Тишината в 5 сутринта, която ще бъде нарушена от позвъняване на вратата. И на вратата ще стоят няколко истински, макар и цивилни, милиционери. И те ще ви кажат, че трябва да отидете с тях, за малка справка, там в полицията. И след като отидете, а обратното няма да е възможно, повярвайте ми, никой няма да знае, къде сте. На близките ще кажат, как беше, ми той си отиде! Къде? Ааа, не знаем, ние го пуснахме, а той къде е отишъл, не е наша работа! Не ми ли вярвате??? Ха, ами тогава, повярвайте на другаря Миков! Той, този именно другар ни казва, че Партията се болшевизира, че духът на Йосиф Висарионович витае, там на Позитано. А другарите на на другаря Йосиф правят точно така, звънят в 5 сутринта и ви викат за справка!!!
  И така. Плевнелиев бил, не знам какъв си, защото назначил не знам кой си!? Земеделецът бил назначил като министър … Александър Йорданов не бил много стока, защото … Другият пък бил прост, аууу … и тн. и т.н. Дори и Иво, да ме прости Господ, според някои „чистофайници“, бил …. !Стигааааа! Стига! Никой не е съвършен, никой не е перфектен, никой не е безгрешен! И ние, и ние за съжаление, не сме. Ето останахме, „един пайтон“, накъде още бре хора, накъде??? И още нещо, мнооого важно, според моята скромна персона. ПРЕКАЛЕН СВЕТЕЦ и богу не е драг! А и всички агенти „за влияние“, внедрени в „противниковия лагер“ се отличават преди всичко със своята демонстрирана „чистота“, верност и разбира се непреклонност. Спомнете си Сидеров и СДС, това е достатъчно!
  Друго? Друго нямам! Както казва г-н Николов, „който разбрал, разбрал!“ Но мене си ме боли. Много ме боли. Затова, от „камъните“, които много от вас ще хвърлят, след този мой пост, няма да ме заболи повече. Но моля ви, помислете преди да ритате падналия!

  П.С. Иво,
  Поднасям своите най-искрени извинения за острия тон на този мой пост. Но аз наистина така разбрах, по този именно начин разбрах, това което искаш да ни кажеш. Извини ме, ако съм те разбрал погрешно.

 6. Ни най-малко не желая да съм адвокат на ЦЦ. Но… ако далаверите с апартаментите са най-тежката му простъпка (едва ли!), то направо е за похвала.
  Всичко говори че върви плана на Решетников за завземане на властта от открито (про)руските БСП и Радев. Цветанов държи структурите на ГЕРБ и махането му ще срине партията им. Точно преди изборите. Инфото за апартаментите е било ясно преди 6 месеца, а избухва точно сега… И нека да не се лъжем- апартаментите продадени на цената на минималната данъчна оценка (а може просто да е имало скрито доплащане в кеш за да се намалят данъците върху сумата) са много дребен гешефт. Но отлично подбран за психиката на масовия българин, който е маниак на тема имоти и който такова нещо го възмущава по-силно от сделката за ТЕЦ-а на Доган в която става дума за мноооого повече пари (които обаче са абстрактно понятие трудно за осмисляне от полуграмотния средностатистически избирател).

  Изобщо не симпатизирам на шайката ГЕРБ, но сриването им точно за изборите при липса на реално избираема(и) дясна(и) партия(и) е с потенциал да бъде фатално за България. Това е реалността на сегашното статукво в БГ политиката- реалният избор е между разбойническата банда на ГЕРБ и червените кхмери. Всички останали политически субекти от близкото минало са маргинализирани и без шанс да влязат в парламента и да влияят на законодателството и стратегическите решения за страната.

 7. Към ranger:

  Хубава защитна пледоария, но “всички са маскари” е изтъркана плоча. И обикновено се употребява от най-големите маскари като смокинов лист за срамотиите им. Вярно е, че няма безгрешни, но това не е оправдание пред никой съд за конкретни деяния.
  Бях ли достатъчно кратък на в отговор на дългата защитна пледоария?

 8. За мен е повече от очевидно, че апартаментената сапунка е димната завеса, предназначена да затули главния корупционер Б.Борисов. Покупката на апартаменти е краят. Началото и ядрото на скандала е в чудодейно подновеното разрешително за строеж на строителната фирма с небостъргача в Лозенец. Цяло Народно събрание+ СОС + ДНСК са впрегнати да осигурят възможност тази фирма на ръба на закона да реализира обект на стойност от 120 мил.евро. Повтарям- 120 мил.евро. Допускате ли, че това може да стане зад гърба на Бай Някойси. Допускате ли, че далавера на такава стойност може да се осъществи, ако Боеко няма да вземе ръка. Допускате ли, че Бай Кор не е “мотивирал” Цецо, парламентарната група на гражданите, Данчето, оня капут от ДНСК и вся осталная само и само да си осигури едно тлъсто финансово постъпление. Аз лично не съм дотам наивна. Който се брои за разследващ, хеле пък журналист, да вземе да се разрови в разрешителното за строеж на Артекс, там е заровено кучето. Ако е и малко грамотен в проследяване на парични потоци, току виж изровил крайния бенефициент в банкянското землище или в някой квартал на Барселона. Много ме кефи титаничното прецакване на Цецко, но повече ще се зарадвам, ако в дъното на хаврата лъсне Бойчето- любимец на цялото Брюкселско войнство.

 9. @Ranger: като цяло мненията ни съвпадат. Точно в момента отстраняването на ЦЦ и сриването на ГЕРБ са лош вариант. Ако изборът е между тях и кхмерите… аз съм наясно със себе си. Да, в момента е избор на по-малкото зло, но наистина прекаления светец и Богу не е драг. А и това с апартаментите е жалка работа. ГЕРБ има да отговаря за много повече. Ако само това имат срещу Цветанов, то си е чист виц. Ще бъде добре да помислим какви ще бъдат последствията на предстоящия избор и да решим с главата, а не с емоциите си.

 10. И за да бъда ясен. Не съм за замитането на случая. По-скоро за това да се представя перспективата на залозите. Идването на БСП като първа политическа сила ще е катастрофа. В момента върви и кампанията на Кремъл да вкара в Европарламента максимално количество марионетни свои партии.

 11. Проблемът е, че ушанката радев и сутиените не можаха да преглътнат този пресен спомен: https://bit.ly/2WkZnCP

 12. @RANGER

  Респект към емоцията Ви (без ирония). Защо решихте, че Цветанов е паднал?

 13. Мисля си, че нищо няма да стане с Цветанов. За мен това активно мероприятие е дело на руснаците, които вече се изнервят от бавенето на АЕЦ-а и Патока. Целта е да се елиминира играча, който играе доброто ченге пред САЩ и ББ да няма избор и възможност да балансира.

 14. Тук някой споменава, че тази имотни сделки ca “…много дребен гешефт”…
  Товa e всъщност сериозен конфликт на интереси при публични длъжности.

  ЗАКОН ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА И ЗА ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО ИМУЩЕСТВО
  Обн. ДВ. бр.7 от 19 Януари 2018 г.:
  ……………………..
  „Чл. 6. (1) Лица, заемащи висши публични длъжности по смисъла на този закон, са:
  1. президентът и вицепрезидентът;
  2. народните представители;
  3. министър-председателят, заместник министър-председателите, министрите и заместник-министрите… …………………………..
  Чл. 54. Облага е всеки доход в пари или в имущество, включително придобиване на дялове или акции,
  както и предоставяне, прехвърляне или отказ от права, получаване на стоки или услуги безплатно или НА ЦЕНИ, ПО-НИСКИ ОТ ПАЗАРНИТЕ, получаване на привилегия или почести, помощ, глас, подкрепа или влияние, предимство, получаване на или обещание за работа, длъжност, дар, награда или обещание за избягване на загуба, отговорност, санкция или друго неблагоприятно събитие. “

  Политическата класа рано или късно се сменя, ако не за друго, поради чисто физически причини.
  Защо обаче, някой на публична длъжност, въобще да се променя, aко в масовия случай съвестa оправдава “много дребни гешефти”…
  Нищо чудно, че Борисов и Цветанов управляват от десет години и са нагли до там, да се смятат извън законите които сами приемат.
  Добре че България e в ЕС. С такава противоправна съвест, не ни мърдашe някоe подобие нa Путин или пък парламентарна анархия.

 15. към ranger:

  г-н ranger, никой не “рита” Цветанов, – НЕ!
  И не ми говорете ,че той , или пък Боко са “десни”, – Никога!
  Точно те преди 2 години използваха десните от Реф.блок , за ФАСАДА на своите ЗАДкулисни договорки с БСП,ДПС, доган, решетников, пеевски, герговци и всички други сарайско-библиотекарски и десарски кукловоди, разбрахте ли!
  Точно Реф.блок послужи на Боко И Цецо ,за фасада пред ЕНП и Брюксел , за да бъдат пуснати отново ЕВРОфондовете, които бяха спрени при Олигархски , и вместо Боко И Цецо да си изпълнят СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ и ОБЕЩАНИЯ към Реф.блок, те НИТОнаправиха “реформа” на “съдебната система”, а напротив сега всичко се върна в положението на соца, ето за това не ми говорете за някаква “демократизация” на милицията, “службите”, “прокуратурата” и съдилищата. Ето за това Боко и Цецо използваха Реф.блок, получиха ЕВРОфондовете но си продължиха с милиционерщината , те и друго не си “могат”, нали!
  Вижте къде са сега министрите от Реф.блок и после ми говорете за “сталинизация”. Защото всички “служби” и съдебните бюрокраДи са “избирани” и назначени тъкмо от милиционерските “кадрови експерти” – Боко и Цецо!
  Те не си изпълниха , допълнително, и задължението към Реф. блок да им позволят да реформират сталинисткото МВР, чрез техен министър – Вучков. И сега са “избрали” начело на МВР отново 2-3-ма от мулиционерски сержантски МУТРИ от “охранителна милиция” , начело на МВР!!! Ето това е “реформата” в МВР на цеЦо и Боко – монтирали са само сержантски охранители начело на МВР!
  Ето това е “демократизирането” от Цецо и Боко, и това го показват всички МЕЖДУнародни класации, а не е наша измислица. Това е обективна международна оценка, която показва че за 10-те години на Цецо и Боко , НРБ се сринала с над 100(СТО!!!) место по свободата на словото, и сега САЩ го потвърждават след като пуснаха отново Свободна Европа и върнаха, отново, антикорупционните си съветници в американското посолство в София. Това е! Това показва ,че Боко и цецо са върнали НРБ по-назад дори от “нивото” при което ни приеха в ЕС , макар и с неизпълнени показатели , и с мониторинг за “съдебната система”!
  Така че винаги “десните” Боко и Цецо само са използвали десните партии , за своите лични задкулисни и финансови цели и договорки със своите истински кукловоди и с Кремъл!
  И ви напомням ,че тук в НРБ се опитваъ да представят популистите, използвачите, нашистките фанатици и лумпените за “демократи” и “десни”!
  Но в ДЕМОСкрацията основен ПРИНЦИП е ,че правата “управляващите” трябва да са по-малки от техните ЗАДЪЛЖЕНИЯ.
  Докато в путлеристките диктаторски колонии ,като НРБ , “правата” на вожда и на неговите лакеи във властта са БЕЗгранични! И освен че имат ТОТАЛитарни “права”, в допълнение те НЯМАТ никакви “задължения”, освен личната си преданост към вожда си и неговата шайка!
  Сравнете какви са “управленските права” на изпълнителната, законодателната и “съдебната” власти в НРБ , със техните ПРЕКИ задължения! Няма да се изненадате ,ако откриете ,че ТОТАЛните им “права” са допълнени ТОТАЛНА БЕЗотговорност. и ви повтарям ,само на вас, че КОЙто иска ТОТАЛни “права” ТРЯБВА да поема и ТОТАЛна ОТГОВОРНОСТ за тях, защото в ДЕМОСкратичните държави колкото един управник има повече правомощия , толкова и задълженията му са ПО-големи!!!….
  Ето това е главният проблем на “демократизирането” на НРБ – липсата на БАЛАНС на “парвата” и ЗАДЪЛЖЕНИЯТА на “властите”. И когато има все пак малко по-опитни и демократични правителства, като това на ОДС, този ДИСБАЛАНС не е толкова видим, но когато до властта се докопат напълно случайни и некомпетентни милЮционери ,като Боко и Цецо , а и преди тях – станиШЕФ и Кобурга, то тогава се вижда че ДИСБАЛАНСЪТ на “правата” и ЗАДЪЛЖЕНИЯТА на властта е ТОТАЛитарен , вишински и сталинистки ,както беше и при соца и правешкият каскет!
  Докато не се промени този ДИСбаланс НЯМА да има “демоСкрация” в НРБ , нито “прИхода” ще е свършил………

 16. Към RANGER и G G
  Въобще няма да се съглася с вашето мнение, че момента е неподходящ понеже цв. цв. бил “евро-атлантик” и т. н.
  Щом си се омазал отвсякъде ти си им в ръцете и когато и каквото си искат ще направят с теб. Разбира се, че не е само той. Тепърва ще излизат и други, защото тези селендури са алчни, неграмотни, нагли и тъпи. Нормална практика е в модерния свят точно преди избори да се изваждат на светло кирливи ризи. Трябва да свикнем с това. По всичко личи, че атаката срещу цв. цв. не е компромат.
  Не мога да разбера какво толкова сте се затюхкали за гласовете на герб в предстоящите избори. Имаме чудесната възможност да се гласува за кандидатите на ДБ доказали се като компетентни и почтени евроатлантици. Аз и моето семейство ще направим това и ще призова мои близки и познати гербаджии най-после да спрат да се излагат и те да направят верния избор и да спрат да гласуват за тази рубладжийска шайка.

  Няма да пиша това втори път, а ще изчакам да мине достатъчно време да се появи в блога. Оказа се, че предишния път не съм чакал достатъчно.

 17. Нищо лошо не му се случило на Цветанов,той си запазва всички постове в партията ГЕРБ,даже ще си запази и апартаментите.Да играеше ролята на доброто ченге,казвайки някои истини.Нямам никакво доверие на хората от разклонението на БКП.Не виждам защо трябва да избираме по-малкото зло.Сега е моментът,ако все още има десни сили в тази страма,да си свършат работата

 18. @Ranger4о,

  Спасителят е искал да спаси жената от смърт.
  А ти от какво искаш да спасиш Цецко милиционерчето?
  Да ти кажа, яко сте я омешали червените комуня. Сега вече разбирам що търчите да палите свещички в Църквата.
  Християнското учение Дорогой Другарю не оневинява крадците. Забрави ли Божията Заповед “Не Кради”!!??
  Християнсткото учение иска да се разкаем за греховете си а не да ги крием.
  Не е било правилно да убият жената и затова Христос я спасява но няма нищо лошо Цецко , Цецка и останалите крадци, да слезнат от властта и да облекат пижамите. Теб Другарю от това ли те е страх?? Всеки трябва да го е страх, иначе за какво Хан Аспарух е създавал Бтлгария ???????

 19. RANGER
  Колко наивно добронамерен сте.Ако не се лъжа и сте колега инж.химик.
  Но Борисов И Цветанов,Плевнелиев, и другите са подчинени на общата воля на кукловодите/Решетников,през Баце/.Понякога се отслабва примката за заблуда на противника,друг път се стяга,но винаги е под контрол .Руснаците вече никога няма да допуснат грешката като по времето на Костов и да оставят България да влезе във вражески съюзи.Сега целта е да я извадят от там.Незабелязано.С две напред и една назад.Затова са нужни хора като Плевнелиев и Цветанов. Аз даже се почудих когато Плевнелиев ни наруга нас десните во главе с Радан ,че сме подписали петиция той да стане президент.Даже се обидил.И от тогава ми стана ясно,че нито Плевнелиев,нито Цветанов изпълняват своя роля.
  Трябват решителни и борбени хора.Полу мерките водят до по голямо затъване.
  Вижте енергийните проекти,вижте министрите които ги съдят.Вижте законите,ремонтите,несправедливостта.Нещо да е казал Плевнелиев или Цветанов за това .Какво по различно от Нинова и Радев.Даже по лошо защото не протестираме.Казали били ,Но дума дупка не прави.Изчегъртва се само прозападният елит.
  А нацията пропада морално.Лъжата е норма на поведени ,насаждана от тези хора.Устоите вече се клатят.

 20. Ranger,
  Жив да си за тези думи:
  “Нека ви напомня, какво дойде, след отказа да се гласува за каката от Плевен, натрапена ни от бате Бойко.”
  Аз се уморих да иронизирам тези, които бяха срещу гласуването за по-малкото зло….
  А и Радев направи толкова гафофе, че този разговор вече е безпредметен…но е приятно да го чуя и от някой друг…
  PS
  Аз и Ranger не сме едно и също лице (и не ни плащат от едно и също място)….шегувам се…

  Като се замисля, коментарът на Иво Инджев към Ranger също е точен…. може аз да съм извадил едно изречение от контекста… (ама изречението си го бива)

 21. @Киров: по принцип сте напълно прав. Но Чл. 6.(1) трябва да се прилага към всички политически лица в парламента и правителството. А не избирателно към най-явният антиРФ политик в момента и то точно преди избори.
  Ако Чл. 6.(1) бъде използван както трябва над 80% от депутатите от всички партии ще се срещнат с прокуратурата.
  Не съм привърженик на ГЕРБ, но задаващите се избори са критични и всеки трябва да оцени какво значи единият и другият от двата възможни варианта на краен резултат.

 22. G_G, ама вие сериозно ли смятате, че по ключови въпроси в европарламента двете разклонения на БКП-БСП и ГЕРБ в лицето на техните депутати ще имат “разногласие’. Каквот6о там разпореди Решетников чрез главните си измекяри туй ще да е. Моля Ви се, не ни правете на глупаци. Има си Демократична България и ако ние тук не я подкрепим, тогава кой друг.

 23. Що пари потроши държавата да праща Цуркъо на молитвени закуски отвъд големия гъол и пак резултат никакъв. Не му увира корумпираната кратуна и това си е. Защо няма резултати не е ясно, но вариантите са следните:

  1. По стар нашенски обичай Цуркъо сигурно набляга повече на закуската и по-малко на молитвата – т.е. смята, че молитвената закуска се изчерпва със закуската.

  2. Трябва да се види на кой точно бог се моли щото стават и грешки, а те се наказват. Сещам се за онази древна библейска история със златното теленце.

  3. Може да се е молил горещо на правилния Бог за евтин апартамент на супер локация и молбата му да е била приета, но да не е забелязал, че към нея има attachement. Нямало е кой да му каже древната китайска мъдрост “Внимавай за какво се молиш да не вземе да ти се случи”.

 24. @G_G

  Tова не са нито първите, нито последните избори. В желанието да спечелим власт, в името на целесъобразност и по висши цели, у нас демократичните избори, често приличат на битка между племена боядисани в цветовете на войната, със съответната какафония и жертви.

  Политическите интриги са като мръсна вода, газиш и все жаден ходиш. Все пак, антируските действия на Цветанов, доколкото реално ги има извън общи фрази, едва ли са причина за разследването на “Свободна Европа” и организацията „Антикорупционен фонд“.
  По скоро саморазпореждането в съдебната система, заплахите му към неформални организации, предишни изгодни имотни сделки, пренебрежението към законите от човек на такава позиция, облечен с много власт и даващ лош пример на мнозина…
  Може би сте прав и за другите 80 процента публични длъжности, но oтнякъде трябва да се започне, защо не от главата.
  Има случаи в практиката на малтретирани жени който в пика на агресията и тяхната зависимост от агресора, са го виждали като по малкото зло, понеже в тяхната моментна оценка, ако напуснат или cе възпротивят, остават сами на произвола на съдбата….

 25. @Savova
  Г-жа, ти сериозно ли?? Кога прогледна за Плевнелиев?

 26. @Savova
  Г-жа, извинете за нахалството но ме подтикнахте с Вашето искрено откровение, да Ви задам втори въпрос.

  Защо всъщност се занимавате с политика? Казвате “Ние десните во главе с Радан” подписали сте петиция пък Плевнелиев ви наругал….
  Г-жо, така става, когато човек се занимава с неща, които не разбира.
  Политиката не е поприще за изява на всеки, пък бил той и инженер химик. Затова г-жо Савова, сега се жалвате, защото в партиите от Здравото натискане по стар български обичай не остана въздух за хората, които наистина имат способности да проумяват неща, които другите не могат. И докато е така, политическия живот в БГ ще е с много ниско качество. Ако толкова много обичате България, занимавайте се с професията си и не скачайте върху интелигентни хора, които не разбирате, защото може да се окаже, че те Ви казват истината, за което трябва да ги уважавате.

 27. Тежко на ДС-арите от ГЕРБ и колегите им от останалите ЗУЛАДЖИЙСКИ ПАРТИИ като БСП АТАКИ и най вече ТРИТЕ ПРАСЕТА и ДОГАН, всички са за бай СТАВРИ барабар с МУТРОПИТЕКА – или да хващат първият влак София-Масква а от там най евтините жилища в НЕОБЯТНИТЕ СИБИРСКИ ПОЛЕТА! Как не се накрадоха тия та и шефа и на КОМПИТО ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ който се бори против корупцията и той е в КЮПА. Затова пенсиите на Българите са колкото да уцеляват каде са им парите? И аз съм пенсионер но не от България и няма да търся такава у нас. Народе събуди се накрая – направи живота си по добър предстоят ви избори изберете най доброто. Да сте живи и здрави всички – и най вече господин Инджев!IIC…..oIL.

 28. @Georgi Nikolov: по-принцип съм съгласен с Вас, но има известни разлики. И ГЕРБ и БСП са бай Ганьовци на хранилки. Хранилките в двата случая са различни и това определя граници на поведение. Шпагатите на Борисов са добре известни. БСП директно ще поведе политика на присъединяване към Евразийския съюз.

  От тук има два вероятни сценария:

  – Стопилата се подкрепа за ГЕРБ преминава към “Демократична България” и най-после има ново парламентарно представено дясно.

  – Стопилата се подкрепа на ГЕРБ води до повишен % негласували и БСП печели убедително. Това е планът на Решетников, и което е по-лошо е което показват реалните (не публичните) социологически проучвания.

  Дясното в БГ е фрагментирано от много вътрешни раздори. Познати мои политици от старото СДС казват че не подкрепят Х. Иванов по ред причини. Самият аз поради гнусливост винаги съм странял от политическа кариера, така че не знам дали аргументитре им са верни и няма да ги коментирам. Така че загубата в подкрепата на ГЕРБ не се трансформира в печалба за ДБ.

 29. T52
  Грешите.Аз не се эанимавам с политика.Не съм член на никоя партия.Но като гражданин и избирател се интересувам активно от политика.Изповядвам християнските цености,западната цивилизация и свободата на личността.И подкрепям такива политици.Да се эанимава човек с политика не е укоримо,а похвално.Но аз ни го правя.

 30. Имам въпрос: защо зам.-министърът на енергетиката Красимир Първанов не е в затвора доживот с конфискувано имущесто като доказано отговорен за загубата на арбитражното дело вследствие на което България беше осъдена да плати на руснаците 1,2 милиарда лева за реакторите на АЕЦ “Белене”, а продължава да си купува евтини апартаменти и даже бил “рекордьор” в евтинията по закупуване ???

  …Така от Апартаментгейт изплуват и имената на зам.-министъра на енергетиката Красимир Първанов, на бившия шеф на Комисията по съобщенията Веселин Божков и Гергана Мутафова от ВСС, предложена от ГЕРБ.

  Красимир Първанов засега държи рекорд по евтиния. Той е придобил на 28.09.2018 апартамент от 149,56 кв.м. плюс два гаража – 18,9 кв.м. и 31,17 кв.м. за 240 312,47 лв. или само 616 евро на кв. м. Имотите са в нова сграда на ул. “Тинтява”, където е единият от апартаментите, закупени от Вежди Рашидов.

  Първанов е редовен клиент на Артекс. Още през 2009 той си е купил от фирмата апартамент в Дианабад от 150 кв. м плюс гараж 16,9 кв.м. за 222 964 лв. или 684 евро на кв.м.

  Биволъ припомня, че още през 2017 г. има достатъчно данни, че бившият шеф на НЕК Красимир Първанов носи отговорност за загубата на арбитражното дело, вследствие на което България беше осъдена да плати на руснаците 1,2 милиарда лева за фантомната АЕЦ “Белене”.

 31. https://www.faktor.bg/bg/articles/politika/hlyab-i-pasti/gol-ili-avtogol-si-vkara-svobodna-evropa-s-apartamentite-na-tsvetanov

  “Гол или автогол си вкара „Свободна Европа” с апартаментите на Цветанов?”

  Ами и аз да си изкажа тогава мнението!
  Красив, запомнящ се ГОЛ вкараха от “Свободна Европа”, директно в десния горен ъгъл на вратата на мутро-милиционерско-сикаджийската необолшевишка банда!!!

  Такъв хубав гол, че чак ушите им изплющяха!
  А помните ли как другарят Цв.Цв., като един същински съвременен Берия, развяваше сересета и папки с “доказателства” от трибуната на НС за случая с горнооряховските лекари?
  Сега дали той изплаща обезщетенията им, присъдени от съда в Брюксел?

 32. Ако приемам за вярно, че ББ и ЦЦ са врагове но и съдружници по неволя. ЦЦ го приемат добре в САЩ а ББ не. Не е ли странно ДаБГ да играе против ЦЦ и по този начин да подкрепя ББ?
  Би било добре, за

  да спасят честта на професията,

  журналистите от „Свободна Европа” да отговорят на два въпроса:

  – Защо досега не са публикували информация, която я имат от няколко месеци?

  – Как ще опровергаят съмненията, че работят за партийните интереси на “Да, България” в навечерието на евроизборите?

  Аз лично ги очаквам, защото ги считам за приятели!

  *Юлиана Методиева е журналист, правозащитник, издател на Marginalia.

 33. А сега е време прокуратурата и Цацаров да разследват тази фирма Артекс/ звучи ми като Артек рус./кой плати да се се подкупват масово български политици и висши
  чиновници.Откъде оня Ваклин има пари за подкупи.Дали изгодата е само за фирмите или се удря да кажа клишето *националната сигурност.*За хаос и омаскаряване на България.Дали това не е руска работа.защото няма нито един от *петата колона*слугите на Кремъл.
  На Москва е нужна слаба.объркана и корумпирана България.
  А Баце целият в бяло.Раздава морал.

 34. Преди в кв. “Изток” живееха прилични хора. Сега се напълни с цвъкита. Иначе – хвани цвъки, удари корнелия.

 35. Гол или автогол си вкара „Свободна Европа” с апартаментите на Цветанов?

  Защо досега журналистите не са публикували информация, която я имат от няколко месеца?
  ( Как защо, бе, Методиева? Ами, защото някои от тях съвсем съзнателно, а други неосъзнато, служат на Москва, действат паралелно с руския интерес! И що, пък, ги считаш за приятели? Да се чуди човек? )

  https://www.faktor.bg/bg/articles/politika/hlyab-i-pasti/gol-ili-avtogol-si-vkara-svobodna-evropa-s-apartamentite-na-tsvetanov

 36. Не съм бил никога фен на D.SAVOVA, но под думите й днес се подписвам с 2 ръце.

  Абе колеги, не видите ли, че апарт-истерията си е баш активно мероприятие? Повечето покупки са от години. Има облажили се и топ фигури от ОПГ(б), но за тях ни звук (нинова, жаблянов и др.). “Ритат” се само анти-рАЗИЯ изказвачи. В РИСИ “сеструшките” са изчислили, че РэБэ матрялът (80% дебили) просто не вдява що е грабеж за 3 млрд. или за 620 млн. Но реагира мигом със “справедлив гняв” на апартаменти, хотелчета, коли, гаражи, командировки и прочее кокошкарства. И му подават на матряла точно това. Ето, от днес в списъка е чрез съпругата си и ЛоЗан Панов, един що-годе чист магистрат. А на решотниковия мишок-зам.министер енергетик първанов, дето отпуши арбитражния грабеж на 620-те млв. евра към Белене и Трайчо Трайков го изрита за оня предателски анекс, никой не му търси отговорност – освен за кокошкарския апартамент. Пък решотниковия льотчик, “натовски” генерал и пРЕЗИДЕНТ на РэБэ кляпа уши по всички ТВ канали и раздава присъди. Засега само морални…

  На Стопанина поздравления за съдебния успех!

 37. Да се сравнява Мария Магдалена с Цв.Цветанов, върхушката на ГЕРБ и БСП, клонингите на БКП, е възможно само за Дявола или по-точно за неговите представители сред нас.

  Една сделка е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ако платената по нея цена, не отговаря на тази обявена при нотариуса. НЕ Е МОРАЛНО хора от елита на партиите и управлението на държавата възползвайки се от това, да се облагодетелстват имотно, валутно, изобщо всячески. Затова към тях трябва да се приложи закона с цялата му строгост.ГЕРБ и БКП не са партии. Наследниците на БКП: ГЕРБ и БСП направиха партиите си фирми, ЕООД-та. Какъв % от Българското население може да си позволи такива апартаменти, коли, имоти, охолства, изобщо начина на живот на членовете на тези партии еоод-та? Именно тези слуги на Дявола са причината за съществуващото статукво. Техните гласове са причина ГЕРБ и БСП да са на власт. Те са в основата на избора на всички правителства след 2001г. Не ги слушайте. Думите им са отрова. Те само рушат и консумират. Не ми вярвате? Да ви запитам тогава. Кой свали демократичните правителства на Филип Димитров и Иван Костов? Ами тези същите, които и днес отново всеотдайно ви мамят, защитавайки ГЕРБ и БСП с клишетата: „при липса на реално избираема(и) дясна(и) партия(и) е с потенциал да бъде фатално за България“, “ Цветанов държи структурите на ГЕРБ и махането му ще срине партията им“ „от такива „чисти и неопетнени“ демократи, днес не можем да прескочим някаква си 4 процентова бариера.“ Поддръжниците-избирателите на статуквото, което от 2001г. се определя основно от ГЕРБ и БСП, са главните виновници за неблагополучията на Българите и България.И тези слуги на Дявола под мимикрията на „сини“, „десни“, „изпитващи болка“, за които диагнозата поставена от ДОКТОРА „Положението при RANGER и GG е сериозно“ е много точна, ни агитират да гласуваме отново за тях защото нямаме друг избор. НЯМА ДА СТАНЕ! Защото имаме избор, и той е единствената алтернатива на ГЕРБ и БСП. Неговото име е ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ. Така че, който иска да се запазят простащината, мизерията, произвола, далаверите, преследванията по политически причини, корупцията, липсата на справедливост и върховенство на закона, ще гласува за СТАТУКВОТО: БСП-ГЕРБ. Тези, който искат България да излезе от капана на ГЕРБ и БСП поставен от създателя им Русия, и България да стане благоденстваща държава, ще гласува за ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ. ТОВА Е ДИЛЕМАТА, ТОВА Е РАЗЛОМА, ДРУГО НЯМА! СЪЕДИНЕНИЕ ИЛИ РУСИЯ! НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЗНАЕМ ТОВА И ЩЕ ГО ЗАЩИТИМ. КАКТО ТОГАВА. ХО!

 38. Само за протокола да ви светна, че Цвъчко е началник на пропагандата на бацевият герб. В условията на хибридната война, запалена и разгаряна от кремльовци, лъвове, титани основното оръжие в мрежата са троловете. Забелязва се забележителна им активност във виртуалният свят вкл. и в БЛОГА НИ. Къде инцидентни от рода на ОКАН ли беше, “спец” само по (не)летенето на Гагарин в космоса, къде такива които се активизират само га замирише на избори и в кризи с не предизвестен изход. И ни плашат, че ако бесепето излъчи повече евродепутати ще ни замъкнат в евразия и в 5 часа сутринта когато сънят е най-сладък ще ни звънят а входната врата за “справка” и повече “няма ‘човек, няма проблем”. Точно преди една година след като пРЕЗИДЕНТ Фърчилков бе с Десъ да пие кафе в масква в частна сладкарничка, туй бе гвоздеят на програмата МУ, понеже пут.ин го натири и привика банкянското слънце да се “разберат”. На по-другият ден верната МУ каракачанка бе на линия да чака с часове благоволението а кремълският гном да му набие обръчите. Нали точно туй бе мотивът на визитацията. Пратете премиеринът си, че този няма “правомощия”. Та, къде ни води Бочко, питам аз и отговор не чакам. Да гласувам за тях-НИКОГА. Сам да съм, пускам за ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ.

 39. Г-н Инджев, не ви ли напомня този опит за елиминиране на (вероятно създадения от руските служби) Цветанов, с отстраняването на Лютви Местан от активна политика? Така и не стана ясно как в продължение на толкова време вървя сред руски мини до усъвършенстване на сапьорския майсторлък, пък изведнъж взе че настъпи мината, корифеят на екзактния изказ. Какво ли са съгрешили пред масква, аджеба??????

 40. T52
  Чак сега прочетох ,че ме и обиждате.Но съм убедена с моя аналитичен ум и познания при един диспут с вас ще ви победя,като имам предвид коментарите ви и неизяснените позиции. АЭРОФЛОТ
  имаме сходен поглед върху събитията.но разликата е в това.че аз вярвам,че само доказаните десни хора .като тези от ДСБ могат да поведат България напред.Само техните принципи са ясни.
  Съмнявах се във вас ,че преди няколко години прекъснахте/технически/ връзката ми с блога на г-н Инджев при един спор с мен.
  За да си реша проблема ми помогнаха близки чак от Лондон.

 41. Към d.savova:

  Предлагам Ви да не обръщате особено внимание на желаещите да провокират крамоли, независимо дали го правят по поръчка или “от сърце” в името на плурализма. Като правило те го правят от “праведни” антикомунистически позиции, за да се класират в разговора.

  Те се разпознават по факта, че бият в една точка ( например нещо срещу И.Костов или за “маскарите” от всички цветове) – само и само да ни накарат да се изпокараме. А и е характерно за тях, че имат “дълга памет” за предишни мнения и изяви на обектите на своята атака. Т.е. не са просто “минувачи” , подхвърлящи своето “особено мнение”, а са по-скоро “отмъстители” спрямо редовните коментатори, като Вас. Изпитват ме колко мога да ги изтърпя…

 42. Към Шумаров:

  Има прилики, но е сигурно едно: че праволинейните крепители на “течната дружба” в българската политика не подават оставки, нито ги съдят, когато слязат от власт. Ако погледнете с когото се занимава прокуратурата сред бившите министри от последните години, няма да намерите изключение: това са все такива, които са дръзнали да кажат “крива дума” ва Русия.

 43. В предизборни месеци. Изразът ‘не се правИ на ударен’ отново не важи за чък норис, пардон, аааанатолий макаров.

  Цветанов (11.02.2019): “Убеден съм, че Русия ще се намеси в изборите в България. Виждам какво се случва в държавите от ЕС, какви са притесненията им. В някои от министерствата в държавите членки се създадоха специални звена, които да работят точно за тази пропагандна дейност, която правят.”

  Макаров (11.02.2019, ден на дипломатическия колхозник в Русия): “Няма никакви основания г-н Цветанов да говори така. Не смятаме да се намесваме във вашите предизборни кампании. Никакви указания за това не сме получавали. Българският народ има право сам да избира кой да го представлява на местно, национално и европейско ниво.”.

 44. Мога да се хвана на бас с всеки при залог 1 към 50, че в счетоводните документи на въпросната Артекс няма нито една продажба на цени много над тези, които излизат за Цв и останалите “замесени”. А 2500 евро за кв. м. пък едва ли ще намерите в цяла София… Това, което се иска в имот.бг и другите сайтове за имоти, няма нищо общо с цените, на които се ИЗПОВЯДВАТ сделките. Практиката в БГ е такава – изповядваш на ДО и плащаш разликата в брой. Незаконно е, но е толкова разпространено, че никой не знае, че е незаконно. Така хем купувачите плащат по-ниски такси по сделката, хем продавачите генерират по-малки печалби и по-големи кешови наличности. Това открито го обясняват АНИ и самите инвеститори. Нищо ново…
  И сега какво ще стане? Ще трябва някой да се наеме да ДОКАЖЕ с документи, а не с предположения, какви са пазарните цени. Като икономист ви казвам – това е невъзможно при практиката да се изповядват едни цени, а да се плащат други, много по-високи. От регистрите на изповяданите сделки ще излезе една изненада – цените на имотите на Цв и компания ще се окажат нормални или близки до нормалните. Ама една жена от една сгенция се била подсмихнала… а от Артекс се били учудили…
  Ако някой иска, нека да провери колко кв. м. са продали Артекс през 2017-та и да провери приходите от продажби. Това са достъпни данни, не са тайна. Ако средната цена на кв. м. Излезе повече от 700-900 евро, ще почерпя по една баничка с боза всички в този блог.
  Обаче не е само това. Какво става, когато някой открито разказва, че продава по 2500 евро на квадрат, а в счетоводните документи пише друго?

  Ако е риска фирма, нищо не става.

  Артекс може да се окажат в много неудобна ситуация. Може някой вече да е проверил на каква средна цена се изповядват сделките на тази фирма и да ги набута в големи .айна.

  Някой наскоро беше разпоредил проверка на Артекс… Дали не е заради разликата в изовядваноте и реално сключените сделки?

  За някои може да е кокошкарска история, но за мен си е тактическо надиграване. Краят би трябвало да е изненадващ.

  А кое е законно и кой не спазва законите… моля ви, в коя държава живеете? Кога това е било важно в БГ? Огледайте се, четете Чудомир… четете Алеко…

 45. Борисов държи неговата партия да e най, по-най, най-най, демократичнатa и дяснa партия в България. За целта трябва всички конкуренти да бъдат смазани. Това не e токова демократично, но карай да върви ,така разбира човека демокрацията, а и кой ще му търси сметка…
  Борисов и Цветанов умеят по свой начин да се “отблагодаряват” на бившите си приятели и съюзници. Бившите министри, подгонeни oт спецовете oт Специализираната, всъщност получават специален подарък, като благодарност за съвместната им работа c шефовете на ГЕРБ.
  Подобно на Алексей Петров, Михаил Михов – Мишо Бирата и жена му , Ваньо Танов…
  Щедри и с широки души са Борисов и Цветанов, и това си е.

 46. Лек off-topic – SMS, направихте ми деня по-лъчезарен:) Значи, в Сената на САЩ само 24 рубладжии, и то поименно знайни!

  С американската подкрепа, LPG на терминала в Александруполис и сондажите на ШЕЛ в Ч.море – дай, Боже наесен петрол по $15 за барел, а решотниковци, кальфиновци и румэн пэтковци на “лов” по кофите за смет. А за баце РАПОНЯ – раирано сакенце от Армани. Поръчково. Ех, мечти…

 47. И само за протокола – апартаментът на г-жа Панова е купен на “зелено”, преди 6 години, и тогава та още НЕ Е г-жа Панова. Демек, чиста проба хибридка а ла решотников и свинеевски.

 48. Основният аргумент на гербаджийте защитници на цв. цв. е защо точно сега и, че бил казал наскоро, че руснаците ще се намесят в изборите.
  Защо точно сега? Ами тази булка(журналистката), която писа във Фактор какво и пречеше да я публикува преди 2 месеца? Това, което и е пречело е липсата на задълбочена проверка, защото да хвърлиш такава бомба срещу толкова високо поставени хора изисква задълбочена проверка по всички достъпни начини. Тази проверка е задължителна за медия, която претендира да е истинска и независима. И най-малкият пропуск би довел до дискредитиране и дела срещу СЕ. Това изисква време и работа на много хора от двата екипа. Които иска може да ги чуе и да разбере.
  Цв. цв. е един от най-информираните хора в страната и няма начин да не е знаел предварително, че нещо се рови около неговите далавери и на аверите му. Така, че неговото изказване е опит за предпазване и създаване на образ на голям “борец” срещу руската намеса. По този начин се опита да създаде недоверие към това, което е знаел, че ще излезе, защото е наясно какви ги е дробил. Както виждаме успя да изпълни замисъла си. Темата е отклонена. Не се говори за това какви са ги вършели, а неговите фенове пускат димни завеси за отклоняване на вниманието. Ако е толкова срещу руската намеса защо гербаджийте гласуваха за белене? Нали е началник парламентарната им група. Ами какво прави за да се промени статута на прокуратурата, която и днес си остава съветска. Ами руският монопол в енергетиката и т.н. Някой ще каже имаме пробив за Ф-16. Аз смятам, че герб не са искрени и по тази тема. Много пъти са се отмятали или са успявали да се измъкнат с най-малко щети. Това го могат.

 49. @everyone else
  Прекрасен пост!
  Поздравления и за “Деня на ДИПЛОМАТИЧЕСКИЯ КОЛХОЗНИК”!
  Страхотна находка и как само му “лепна” на пасоль Макаров, както и на останалите колхозници!

 50. Е. Гаврилов, напълно съгласен! В уважаваните западни медии а РСЕ е на издръжка на американският данъкоплатец, всяка разследваща публикация се гледа под лупа. Екип от адвокати следят за всичко, вкл. и за запетайки и за междуметия. За тях, аргументът защо не са изстреля инфото веднага след като са се добрали до него важи само за публиката на пееФските медии.
  И поведението и действията на цвъчко ги възприемам по аналогичен начин. Защо м.г. в края на месец май след разходката на пРЕЗИДЕНТ Фърчилков с генерал Десъ, Баце бе привикан буквално на другият ден от кремълският гном за да се “договарят” по същество ЦЦ не му каза. “Шефе, излагаме се, пич. Смеем се на вояжа на радев а на теб само ти свирнаха от кремъл и ще си счупиш краката от бързане с изплезен език да му се представиш на пут.ин.”
  На приказки дясната ръка на банкянското слънце го докарва твърдолинеен евроатлантик и дотам. Не нам!

 51. Виждам че повечето коментатори са ЗАБРАВИЛИ откога беше ВЪЗСТАНОВЕНА българската секция на Свободна Европа!
  Няма още и 3 месеца!
  Също така не виждам никаква логика в поста на К.Ганев, защото няма как някой да предлага своята стока и своят имот на завишени цени, след като сделката става на много по-ниска цена!
  Все едно някой да обяви своят Москвич на цената на Мерцедес СЛК, а след това да го продадена цената на скрап!
  Пък и щом като в кв.Изток цените са под 600 евро за квадрат, то тогава в Люлин строителните фирми ,като Артекс , сигурно “даряват” безплатно своите имоти?!?! Или най-много да вземат по някой лев за хартията за документите ,с които оформят “даренията” при имотните си “сделки” в Люлин и другите крайни квартали на София?!?!?

 52. SMS, благодаря, аз само цитирах разговора им. За ‘колхозника’ – да, такова е излъчването на проводниците на ‘великодържавието’. Русия е имала дипломация през 19 век, колкото и да е била разнобойна, обсъждали сме го тук. Днес дипломатите й (денят всъщност е наречен “день дипломатического работника” – все едно да белеш картофи в столовата или да фучиш с трактора е труд от същия порядък като този, на дипломата) са притиснати до стената без книги. Колко предизвестен е края на изречение, което започва така: ‘Руски дипломат бе намерен…….”.

 53. а делото на Горнооряховските доктори се провали не защото фактите са други,а поради некадърността на разследващите -процесуалните действия.

 54. Рейнджъре, добре, че се зададоха избори, та и вие да се обадите. Чета гневното ви слово и виждам човек, който с пяна на уста млати клавишите на лаптопа. Но ми убягва логиката ви – Цецко бръкнал в кацата с мед, а вие вместо от него, се срамувате от… ДСБ. Ще ви кажа как да се излекувате от гнева: гласувайте за “Демократична България”, за да вкараме Светослав Малинов (когото и двамата много уважаваме), а и не само него, в ЕП. Беше ли ви гот, когато на последните избори за ЕП изпратихме нашия човек, а не кариеристката Кунева, в Брюксел? На мен ми беше много гот и мисля да повторя.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.