Фашизоиден клеветник напразно се опитва да ме въвлече в кален сериал

ОБНОВЕНА в 17.40 ч. на 29-ти март 2019 г.

 

В интервю на колегата Христо Христов, в което ми задава въпроса на какво се дължи омразата на русофилите към моя милост, съм пропуснал да отбележа, че фашизоидите в България са особено уязвени от факта, че в книгата си “Измамата “Сан Стефано” направих публично известен дълго укриваният факт, че любимият им Н.Игнатиев е автор на антисемитското законодателство в Русия, на Майските закони от 1882 г. Написани са от Игнатиев в качеството му на министър на вътрешните работи, назначен за тази цел от император Алексадър III именно с такава цел след провала на “графа” на дипломатическия фронт със злополучния за него и за Русия предварителен договор с османците от 3 март 1878 г. 

Един такъв отявлен фашизоид, който борави с нацистка терминология от рода на термина “ подчовеци” ( по адрес на българи, наричани още от него “олигофрени” за радост на руското посолство, което легитимира в своя сайт излиянията му), се опитва неистово да ме въвлече в сериал от въпроси от отговори по негова воля. https://ivo.bg/2019/01/31/любимият-на-руското-посолство-фашизо/

Доносничи, че съм бил доносник, какъвто никога не съм бил и ме клевети системно, което обаче му се вижда малко. Във всяка от истеричните си публични изяви той заплашва с разправа. 

Цитирам най-новата по време налудна негова изява, която обобщава на финала след серия от обиди , клевети и лъжи, с които уж разобличавал някакви мои лъжи – за пореден път фашизоидът заплашва: 

“А скоро, много скоро, ще въздадем и справедливо възмездие на всички национални предатели и майкопродавци. Списъкът им е дълъг, но в него има място за всеки. Никого няма да забравим и на никого няма да простим”.

Този фашизоид изобщо не си е направил труда да прочете книгата ми. Личи от абсурдните му претенции да ме хваща в лъжа – например, че Игнатиев не бил изгонил Стамболов от руското посолство в Цариград или че руският император Александър III не бил подстрекавал султана да си вземе Източна Румелия обратно. Преброил бил 30 мои лъжи в телевизионната ми изява в предаването “Лице в лице” по БТВ и започва “преброяванаето” с два пъти повторената лъжа, че глутницата хулигани, изпратена да провали представянето на книгата ми, била успяла да изпълни задачата си. Всъщност глутницата се провали, а няколкото местни клакьори бяха принудени да млъкнат от гражданите, скандиращи “не гласувайте за “Възраждане”, т.е. за партията на клеветящия ме фашизоид.

 

Вероятно на фашизоидния клеветник са му докладвали във Варна, че са изпълнили “заданието” и са провалили срещата ми с гражданите на Добрич. Или са го излъгали нарочно, за да си вземат хонорара, или просто така им се иска. А той разпространява лъжата за провала на представянето на книгата ми.

Апропо, откъде фашизоидът знае ( аз например така и не научих това), че въпросните провокатори са били накарани от полицията да подпишат предупредителни протоколи – да не би да се е обаждал в МВР да пита? Най-вероятно са му се оплакали профилактираните хулигани, с които той уж нямал нищо общо, че са нагазили в полезрението на полицейските протоколи.

И като е толкова надъхан да води война срещу мен, самопоканвайки се на “диспут” в БТВ постфактум, защо не дойде лично в Добрич, а се скри зад наемници с кожени дрехи, татуировки, боксове ( точно срещу мен до края на изявата ми в библиотеката седя без да мръдне с кръвнишки поглед един екземпляр с дебели пръстени на кокалчетата на ръцете си на показ, с надежда да ме сплаши)?

На “дуeл” с фашизоиди не отивам. Дуелът е възможен само с хора на честта, а не с доказани плъхове. Нека си клечат в собствените нечистотии, в които се опитват да не накарат да се овъргалям. 

Давам думата на доказано почтени хора по същата тема. Като Христо Христов с публикацията  в сайта му desebg.com 

Иво Инджев със своята последната книга „Измамата „Сан Стефано”, предизвикала невиждана омраза към автора от страна на проруски кръгове в България Христо Христов, desebg.com.

Сайтът desebg.com публикува интервю с Иво Инджев по повод последния опасен прецедент с него в гр. Добрич на 8 март 2019 г., когато група имитатори на Путиновите „Нощни вълци” го заплашиха безцеремонно и обиждаха в опита си да провалят представянето на неговата книгата „Измамата „Сан Стефано” в Регионалната библиотека в града. Публицистът отговаря на въпросите на журналиста Христо Христов за случилото се на премиерата в Добрич и последвалото институционално безразличие към инцидента и лицата, провокирали го.

СНИМКА: Христо Христов

 

 

 

 

Г-н Инджев, как решихте да представите в гр. Добрич вашата книга „Измамата „Сан Стефано”, която издадохте през лятото на 2018 г?

– Инициативата не беше моя. Поначало никъде и никога не се „самопредлагам”. Дори за работа никога не съм кандидатствал, ако изключим конкурса в БТА през далечната 1980-та година. Имал съм късмета винаги да бъде канен от работодателите.

Близо три месеца се водеше подготовката за представянето в Добрич. Бях поканен официално от общината и точно това превръща последвалото престъпление с опита да бъде осуетено насилствено представянето на книгата ми в Градската библиотека на Добрич в особено нагло деяние. Защото въпросът не е личен. В Наказателния кодекс, където пише:

„Престъпления против свободата на събранията, митингите и манифестациите

(Нов – ДВ, бр. 10 от 1990 г.)

Чл. 174а. (1) Който с насилие, измама, заплашване или по друг незаконен начин разтури или попречи да се проведе събрание, митинг или манифестация, допустими по Закона за събранията, митингите и манифестациите, се наказва с лишаване от свобода до две години.”

Какво се случи на премиерата?

– Имах предварителна информация, че екстремисти се готвят за провокация. В интернет се наговаряха за опорните точки, които наистина прозвучаха не само от страна на организираната престъпна група, изпратена за целта от Варна, но и от няколко местни потребители на тази пропаганда. Въпреки това реших да не им доставям удоволствието да се откажа. С идването ми в Градската библиотека ме предупредиха на входа й, че провокаторите са вече на първа линия и са окупирали на практика залата, нахъсани да ме малтретират. С влизането ми се опитаха дори да ми препречат пътя. Един разкрачен като есесесовец в кожени дрехи сипничав младеж ми преграждаше пътя към импровизираната трибуна. Наложи се да го отместя.

Поех инициативата и се обърнах към провокаторите с думите, че не желая конфронтация и съм готов да разговарям с всеки. Напразно. Започнаха моментално да крещят каскадно. Един повтаряше в транс, че не съм историк (което не е вярно) и нямам право да пиша книги на исторически теми. Друг го надвикваше с настойчиво питане колко ми плащат американците. Най-много ги вбесяваше самонавиването, че съм отричал робството в България, макар това изобщо да не е тема на книгата ми, с което демонстрираха, че нито един от тях не я беше чел. Хорово и по отделно ме наричаха национален предател. Дочуваха се и заплахи за разстрел и пожелания за смърт.

Как реагирахте на тези груби обиди и заплахи?

– Невъзможно е надвикаш озверяла тълпа от дузина побойници, някои от които с боксове на юмруците. Заедно с местните им помагачи тези варненски мотористи от подразделението на руските “Нощни вълци” бяха близо 20 души, изпаднали в истеричен транс от омраза. Клечка да палнеш, огън можеше да лумне. Сигурно са очаквали да се махна, ескалирайки крясъците, че няма да ми позволят да говоря, като не позволиха на водещия Георги Чунчуков да си прочете страничката, която беше написал като въведение за слушателите, дошли за среща с автора. Аз обаче малко ги изненадах. Седнах, скръстих ръце и зачаках да видя докъде още могат да стигнат. Репертоарът им бързо се изчерпа и започнаха да се повтарят тъпо с един същи обиди.

А очаквахте ли такава група лица?

–  Да, предполагах провокация, но чак такава “чест” да ми изпратят цяла банда от съседен град на мотори не съм очаквал.

Според вас какво демонстрираха те и какво са искали да покажат?

– Преди всичко си показаха невежеството. Не са чели и не знаят, но не позволяват на някой, който е чел и знае, да се изкаже дори. Потвърди се дефиницията на Симеон Радев, че русофилството е преди всичко форма на невежество. А то ражда агресия, когато се групира в глутница.

Имате ли информация дали прокуратурата е предприела някакви действия срещу тези провокатори и ако „да” в какво се изразяват те или ставаме свидетели на поредното бездействие на институциите, които би следвало строго да приложат закона и да потърсят отговорност от тези лица?

– Порази ме твърдението на полицаите, че не са имали информация за готвената провокация, за която аз знаех, макар и не в точните ѝ параметри. Когато все пак се намесиха след 25 минути тормоз повечето от „храбреците”, които се подиграваха на подвикванията на гражданите да бъде извикана полиция, набързо изчезнаха от „бойното поле”. Така успях все пак да осъществя срещата с читателите, която продължи повече от час. Офицерите от полицията ме изчакаха да свърша и пожелаха да опиша случая. Много държаха да отбележа, че събитието все пак се е състояло. Стори ми се странно, че аз бях този, който трябваше да пише. Не видях да са задържали някого. Нямам идея дали нещо подобно се е случило с хулиганите.

С какво най-много книгата ви е такъв силен дразнител на проруски настроени лица у нас?

– Просто съм ги уцелил в десетката. Корените на българското преклонение пред евразийската империя са в онази измама от 3 март 1878 г., която доказвам по руски източници именно като съзнателна измама, целяща да внуши на българите, че Русия е добра, а Европа е лоша. Това е основната идея на книгата и който я прочете, не може да възрази нищо срещу фактите. Ето защо се опитват да отклонят фокуса към всичко друго, само да не става дума за най-голямата манипулация на българското съзнание в цялата ни история, върху която и днес се крепи руското влияние в България, употребявано за осъвременени руски мракобесни цели с корени в 19 век.

Този инцидент ще ви спре ли да представяте книгата?

– Не ми отива да помагам на моите преследвачи. Те точно това искат, но не са познали. Макар да е вярно също, че нямам специален хъс да обикалям страната с книгата си. Ходя там, където ме поканят.

Вие сте лесна мишена. Зад нас не е нито редакция, нито издател. Как се справяте с този риск на журналистическата професия?

Никак. Просто не се справям. Търпя последиците, и вече не вярвам на никаква институционална подкрепа. Има няколко проверки на МВР за анонимни заплахи срещу живота ми и макар някои от тях да са довели до конкретни резултати, ефектът в крайна смета е нулев. Заплахите ескалират. Правят ми клипове в интернет с призив да бъда убит като „русофоб” – така щял да бъде “спасен света”. И това им се размина. След това ме „опаковаха” заедно с още 7 известни личности като „русофоби”, които трябва да бъдат убити. Направиха група във Фейсбук, в която призоваха главите ни да бъдат отрязани, снимани и показани във Фейсбук.

Явно и срещу тази анонимна агресия държавата не взе мерки. В резултат на което моите душмани вече излизат нагло на светло с физиономиите си. И отново ме заплашват. Трябва ли най-сетне да изпълнят заканите си за физическа разправа, за да бъде предизвикана реакцията на институциите, призвани да охраняват живота на гражданите и обществения ред ( за свободното слово да не говорим)?

Каква подкрепа получихте?

С изключение на предаването на Би Ти Ви „Лице в лице” нито една медия извън интернет не прояви „интерес”. Реагираха само отделни личности, с което отново се видя, че е въпрос на личен избор човек да бъде почтен и адекватен в подкрепата си за справедливостта в нашата държава, в която иначе всички сме съгласни, че има остър дефицит на справедливост. В този смисъл съм благодарен за това интервю, Христо!

 

И аз ви благодаря за смелата журналистика!

http://desebg.com/intervu/3915-2019-03-25-19-33-26

30 мнения за “Фашизоиден клеветник напразно се опитва да ме въвлече в кален сериал”

 1. КОПЕЙКИН чупи Тъпомера. Все пяк благодарение на неговите и на ниначка дюлгеровна неистови усилия за популяризация на “Измамата” тя оглави И за март месец заглавията за най-продавана книга. Де го удряш, де се пука.
  Не случайно “тежката артилерия” на русофилите-историци от рода на андрей пантев и георги марков. Трайко се казват. Дават си прекрасно сметка, че а са се обадили и а следва поредната допечатка.
  Кучетата си лаят, керванът си върви.

 2. Г-н Инджев намерете сили да подминете тези клевети!Влезе ли човек в спор с прасе,то ще го отъркаля в калта и накрая прасето ще е щастливо окаляно,а вие омерзен!
  Имате ли информация за автомобилния парк на България-автомобили,камиони,автобуси,мотоциклети,линейки преди 1944г.и тяхната реквизиция от руската армия?Може ли да се намерят в архива списъци на реквизираните моторни превозни средства по градове и села,защото става въпрос за милиони левове.Кой ще изчисли загубите?Понесохме всички последици като губеща страна,нека се знае този факт,защото младите хора се чудят защо нямаме ретро коли!

 3. Ако на произволна улица в София, голям, средно голям, че и малък градец у нас попиташ напосоки “Кой е г-н Иво Инджев” веднага ще получиш верен отговор. Ако понечиш на същите локации да се информираш кой е г-н Христо Христов ще си останеш дълбоко неинформиран. В Северозапада задължително и псувня ще си отнесеш. Аз също не знам кой ще да е този фамозник, ‘па и не ме интересува. Горещо бих помолила известния на цяла България г-н Инджев занапред да не ни информира за разни случайници, да не ги “рекламира” и най-вече за нищо на света да не поставя имената им редом със своето. Отрепките само това чакат, да се отъркат в една светла личност, дано и тъща им се разколебае, че не са кръгли лузъри. Всички хора, които започват деня си с посещение в блога ivo.bg /огромно количество!/ много добре знаят, че мракобесието на Кремъл яко се стоварва на главата му, че “суверенната” българска държава изначално и категорично е абдикирала от физическата и моралната му защита. ОБАЧЕ, г-н Инджев е марка, репер, непреодолима сила. Джафкащите срещу него библиотечни русофили са плюшени кученца-играчки на “сделани” батерии- държат 17 мига от пролетта и толкоз. Както е речено на чис’ български: донт уори би хепи. И така трябва да бъде.

 4. Шапо, г-н Инджев!

  И все пак – бясните лисици, “нощни” вълци и прочее вредна фауна се отстрелват. Дори в Милиционеристана на замфиркьов всяка ловна дружинка по места си имаше норматив. Та, ако институциите, които хрантутим с данъците си, не се заемат, сътласно длъжностните им характеристики, и не започнат да “снемат обяснения” от когото трябва, а не от жертвите му, боя се, че ние, СУВЕРЕНЪТ, ще вземем нещата в свои ръце. И тогава жална им майка не само на ВРЕДИТЕЛИТЕ, но и на онези представители на институции, които с действия или бездействия подстрекават подобен екстремизъм, вече десетилетия!

 5. УБИЙ ПРОСТАКА С МЪЛЧАНИЕ !!!! Разпространявай истината , а пък той нека се пеняви !!!! Всяка капка пяна ще го трови и работи срещу него !!! Това ще е най-голямата му страдание – НЕ Е ЗАБЕЛЯЗАН !!!!

 6. Към Иванова:

  Мисля, че е станало недоразумение – Христо Христов е достоен колега, авторът на интервюто, публикувано по-долу.Христо, писал съм това много пъти,имаше рядката за български журналист чест да произведе световна новина, когато написа книгата си за убийството на Георги Марков и посочи като извършител агент “Пикадили”.
  А името на клеветника фашизоид реших да не споменавам в статията си този път, за да не го рекламирам. Той е шеф на варненската партийка “Възраждане”, преминал преди това през няколко други партии.
  Обнових преди малко статията си, за да внеса повече яснота за някои детайли – като факта, че гражданите скандираха в Библиотеката в Добрич “не гласувайте за “Възраждане” и натикаха в миша дупка неколцината местни провокатори, след като повечето варненски “нощни вълци” си подвиха опашката при пристигането на полицията.
  Най-шумният истерик между “цивилните” ( защото онези с кожените дрехи бяха като като военни – а един от тях с бокс под формата големи пръстени на кокалчетата си, кръвнишки ме гледаше до края от упор с надежда да ме “респектира”- окупирали зададената им цел) не можа да изтърпи факта, че все пак взех думата и при първите ми изречения напусна с крясъци почти разреван от яд под одобрителните възгласи на хората, дошли за среща с мен.

 7. Иванова. в погрещка сте. В случая Христо Христов, интервюира който обяснява кой стои зад провокацията в Добрич. Това е “възрожденеца” Костадин Костадинов, известен повече кат Копейкин.

 8. Към Georgi Nikolov:

  Като спомена Копейкин, да разкажа за разведряване една смешна случка по адрес на същия…

  В разговор с мен един чужд дипломат се поинтересува какво и кой стои зад опита да бъда линчуван в Добрич. Опитах се да му обясня. Беше наясно с всичко, но не и с някои имена. Но на “Копейкин” реагира веднага – ааа, ясно, възкликна той и се хвана за главата!
  Излиза, че Копейкин е запомнен по този начин от чужди дипломати след като руската дипломация му публикува в своя сайт в София отвратителните нападки срещу българите, които нарича олигофрени. Фашизоидите явно са наблюдавани и от чужбина.

  Така че Копейкин е постигнал поне една цел: прочул се е с това руско “агентурно” име, дадено му от зевзеците в интернет, придобило популярност и в дипломатическия корпус в София. Дипломатите не си правят труда да запомнят името, с което той се опитва да пробие като политик във Варна.

 9. Свидетелството ти е много ценно. То показва И обстоятелството, че дори маргинален политик кат Копейкин е взет на отчет от посолствата които трябва. Ако притежават малко акъл, да според мен когато иде реч за политическото оцеляване, “силните на деня” сега още повече имат обосновани предположения, че са следени изкъсо. Лесно му беше на пасраник исакава да издевателства на въпрос на “непредпазлив” репортер “Какво мислите за корупцията в България”, “Това не е наш проблем. Да се кахърят тези от Брюксел”.

 10. Оставете вонящият на вкиснал борш дребосък да си заслужи обещаната баничка! Защото не е виновен говноядецът (по Суворов), който яде “баничката”, а свинските медии, които показват неестетичното зрелище! Поне да бяха поставили някакъв знак “внимание гнусно” заради дамите и децата…СЕМ нали това му е работата!

  Чувам, че напоследък пак са му отупали праха от якето на дребосъка, явно има защо! 🙂

 11. И сега кво стана с Цв Цв? Преди два дена имаше по 15 публикации за ап. с асанс. и “пазарните” цени. Следеше се секунда по секунда кво ново ще излезе. Дебати, прогнози!

  Днес – нищо…

  Това ли беше? Излизам от парламента и не ме закачайте…

  Баси пича, шапка му свалям. Аз не мога да мина на червено в три през нощта, когато няма една кола поне на километър от мен, притеснявам се значи, то не е редно така, нали …, а тоа пич с неговия приятел и с едни други ребята опоскаха държавата и че ап. с асанс. си зе за капак и пак – нищо. Напускал парламента… Се едно иначе щеше да стои там до гроб, да не чуе дявола.

  А ап. с асанс. не напуска… Подозрението на Седларова, че и онези два ап. (без асанс.), дето ги заменил и чабуджак станали собственост на неговия солт*шак … и тях не ги е напуснал.

  И Иванова вика, че и заем не бил зел, за доплащането де.

  Голем пич ще излезе от тоа в крайна сметка. Излезе от политиката и ще си ходи жив и здрав дълги години, ще си джитка нагоре-надолу с асанс., дето го зе с ап., а баце му ще опере пешкира до някой и друг месец, най много година-две.

  Не е лесно в бегето. Има си особености… Четохте ли онова за “г*з т*шак”? Много неща се изясняват… Дето викаше Дайнов (перефразирайки Хофа) – “крайно време е от България да се махнат всички българи и на тяхно място да дойдат някакви хора”.

 12. Тоя крадлив шопар се отъждествява с България и говори от името на българските граждани!? Допустимо ли е свиня по тяло и дух да грухти подобни низости в деня, когато отбелязваме 15-годишнината ни в НАТО? СРАМ!

  Каракачанов успокоява Кремъл: България няма планове да разполага военноморски бази на НАТО на своя територия

  В Русия гледат на България пренебрежително. Тази позиция трябва да бъде преодоляна, още повече, че нито в една страна в Европа не уважават руснаците, както у нас, казва той

  https://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/karakachanov-uspokoyava-kremal-balgariya-nyama-planove-da-razpolaga-voennomorski-bazi-na-nato-na-svoya-teritoriya

 13. “Саламандърът е чудно животно, през огън минава и оживява, но не е безсмъртно”! Това за заплашващите със саморазправа и “народен съд” над “майцепродавците”-“безсмъртните” палячовци, слуги на Путя, олигофрените на НЕруски мотори, много велики когато са в глутница, мафия, мутренска групировка, партийна структура.И те по улиците ходят, и те семейства гледат, и те имена имат, не са от Марс!

 14. Вярно e , Цветанов ще излезе пич. Пред своите хора. Подобно на Kопейкин.
  Още нещо общо, Kопейкин вижда американска връзка ,Цецо вижда руска връзка.
  И още нещо общо в двата случая, c тези връзки оправдавaт собствените си изцепки.
  Цветанов, имотни сделки c власт и влияние, Kопейкин отричане на историята и откровено антибългарски изповеди.

 15. Пак ще подчертая! Групата ПАВИАНИ пречейки на представянето на книгата ви облечени в кожени даешки ако живееха по времето на КАСКЕТА и пречейки на посрещането му в някой град всички без изключение щеха да лъскат наровете на ДС в предварителния арест в някое районно до присъдата която неменуемо ще получат. В момента страната ни се командва от група ПРЕСТЪПНИЦИ наследници на БКП и ДС подвласни на КГБФСБ които клонят за завръщането на старият режим. Това показва ненамесата на ВЛАСТИТЕ които самите те не и ем изгодно прокламирането на истината на историята която беше изопачена по КАСКЕТНО време. Ако наистина всичко беше се развило в най добрия вариянт то тази ВЛАСТ трябваще да събори МОЧИТЕ и да преименува градове села и всички улици носещи позорните имена на руски ПРЕСТЪПНИЦИ от онова време. Господин Инджев може би ще дойдат по добри времена краят му се вижда – ПРЕСТОЛА на МУТРОПИТЕКА започва да се руши това показвт случките от последните седмици. Дано това стане но не искам наследницата на БКП БСП да вземе власта в свои ръце, дано народа ни да избере по свестни управници които наистина да водят България в свободна и независима Европа! Поздравления и дълаг живот.IIC…..oIL.

 16. ЦЦ призна за опасенията на г-н Инджев за руска следа в атаката срещу него. Дали проводник на част от руската следа освен мадам В и антуражът й не е и Томислов Дончев, който има проруски бизнес начинания.

 17. След задълбочени съпоставки на отминали събития, анализи на взетите решения и сценичното поведение (с типичните брежневски целувки и прегръдки) на премиера Борисов, стигнах до твърдия извод, че ТОЙ СЕ МИСЛИ ЗА РУСНАК! Може и да е роден в България, но сигурно е станал жертва на прочутото “русское психотронное аружие” и тайно в душичката си се възприема като руснак. Само така може да бъдат обяснени “джендърските” му изблици да целува и лази пред братушките, както и премиерските му решения, които винаги съвпадат с руския интерес и са все в ущърб на ЧУЖДИТЕ му българи.
  Но, мисля, че тъй като вече е диагнозтициран като политически етношизофреник, и по света, и у нас, редно е батюшката му Путин да постъпи прагматично като си го назначи за премиер на империята СИ, защото по-послушен и верен домашен любимец няма да си намери! Естествено, като му заповяда задължително да си носи под мишница и минимедведът, който да му изръмжава от време на време и да го контролира, защото все пак, Борисов не е “истинный ариец”, а някакъв россиян от задунайската провинция, т.е. не е чист руснак, за да му се има пълно доверие! (Поредният радкодимитриев!)
  Те, арийците, много си държат на етноса и за тях Борисов винаги ще си остане россиян (т.е. уличен помияр) и никога няма да го приравнят към чистопородните руснаци.

  А ето как изглеждат чистопородните руснаци:

  https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B6%D0%B8+%D0%B2+%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B2%D0%B5&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=74DdeJZapw0CrM%253A%252Cph-texpg743_iM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kS_bDw9s7lfaRpjAvJtojbPdzBaRg&sa=X&ved=2ahUKEwiw4KPer6nhAhUCUhoKHWv8COAQ9QEwCnoECAgQBA#imgrc=74DdeJZapw0CrM:

 18. Тези дни препрочитам “Мъртви души” и там попадам на “Повест за капитан Копейкин”. Сега разбирам колко находчив е бил този, който е лепнал прозвището на КК. Персонажът на Копейкин му лепва идеално – дребна душица, без усет за достойнство, която хлопа от врата на врата на властниците с едничката цел да получи пенсийка. Не случва и вследствие става изключителен разбойник.

 19. Да го хване страх човек, ако срещне на улицата нощем този злобен русский таласъм, който “министЕрът” на културата ни смята да назначи за директор на Националната художествена галерия, щото таткото на таласъма бил член на ЦК на КПСС!
  Голямо крадене ще падне! Пладнешки грабежи из цяла България до цялостно опоскване на всичко ценно в българските галерии!!!

  Преврат по комунистически в 03:46 сутринта
  Брутално, безпардонно и репресивно: Една невероятна история за това как действат наследниците на комунизма, обсебили българската култура

  https://offnews.bg/analizi-i-komentari/prevrat-po-komunisticheski-v-03-46-sutrinta-700307.html

 20. Както вече всеки знае, в българския(?) град Варна и по българското(?) черноморско крайбрежие вече има критично множество от руски зелени чорапи,под формата на постоянно и временно пребиваващи,пенсионирани и не пенсионирани.Те вече са активирани от масква и преследват донецкия модел тук(като начало).За целта включват повредени местни гени,които обаче вечe не са български.Те са ничии,за еднократна употреба.Хвърлят им се по малко копейки,за да ровят.

 21. Диктаторите не могат да бъдат омилостивени, г-н Каракачанов! Политическите грешки се плащат скъпо от цялата нация!

  Ако не искаме да последва нов 9-ти септември, сме длъжни да интегрираме България в отбранителните структури на Западния свят

  https://www.faktor.bg/bg/articles/politika/hlyab-i-pasti/diktatorite-ne-mogat-da-badat-omilostiveni-g-n-karakachanov-politicheskite-greshki-se-plashtat-skapo-ot-tsyalata-natsiya

 22. Благодарност към комрадите Копейкин §балалайкин. Стахотна реклама е да получиш техните децибели ожесточено неодобрение. Заплахите срещу автора на книгата обаче са нещо друго. Те висят с цяла тежест върху отговорните овластени. Видяно и отвън, властта е на ход:

 23. Трудно ми е посред нощ да се задълбоча в американската следа на копейкин или в руската на цветанов. Единствената следа, която се откроява ярко, е тази на усилието да ни откажат нас – всички избиратели извън твърдите ядра на БСП и ГЕРБ – да гласуваме. Ние дори само заради това трябва да гласуваме, още повече, че има за кого.

 24. Точно така, колежке, (открай време съм поддръжник на ДСБ!), ще държим докрай, връщане назад няма! Дерзайте, СЪБЛОГЪРИ!!!

 25. Гледах вчера копейкин по телевизията и се потресох от факта, че и той се води историк, следвал при това в края на 1990-те години, което говори много зле за предаването на историческата наука на следващите поколения в университетите на посткомунистическа България.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.