Кога ще ги стигнем аборигените, тов. Каракачанов?

В базирания на угоднически реплики от български русофили и на антибългарски обобщения на руските автори филм “България умира тихо” един от употребените за целите на руската пропагандна български политици е Красимир Каракчанов. Той развива опорната точка за българското послушание пред Брюксел, което било същото, като покороството на НРБ пред СССР. Това сравнение само по себе си е нелепо, както е видно от днешния български бунт в Европейския парламент срещу идеята българските шофьори от международния транспорт да получат равни права със западните си колеги.

Но не в това торище е “заровено кучето” ( каракачанско) в този текст. 

През 2013 г., когато Каракачанов хули пред една откровена руска провокаторка европейското настояще на България, този политик, обиколил като цветарка сума ти коалиции, едва ли е сънувал, че един ден ще се събуди като военен министър и вицепремиер. Надвиквайки конкуренцията с лъжи за надвиснала над нас многомилионна мигрантска вълна, той се покатери върху тази хипотеза на управленския връх и е полезно е да си припомним от какви позиции ( в тон с московската пропагандна) го направи.

В “България умира тихо” Каракачанов шумно прокламира недоволството си от несправедливото, според него, отношение на Запада към България. За пред руските зрители той заявява, че днес ни възприемали като “аборигенска страна” ( на 26 – тата минута от видеото). https://www.vbo7.com/play:m430af4e96

КОЛАЖ: https://gospodari.com/mobile/социалните-мрежи-осмяха-синята-каска-на-каракачанов-(снимки)-videom154190.html

 

 

 

 

 

Днес България има блокиращи квоти в най-богатите западни клубове, в които членуваме. А как беше вчера в рамките на СИВ и Варшавския договор, когато  София се изпускаше в гащите солидарно с Москва всеки път, когато геронтокрацията й ходеше по нужда? https://www.vbox7.com/play:m430af4e96

Истината е, че страната на аборигените е далеч, далеч пред нас по всякакви възможни показатели на икономиката и качеството на живот на обитателите на този континент. Австралия освен това, за разлика от някои лаещи на московската каишка пуделокрации, говори на ясен евроатлантически език и е многократно доказан в критични ситуации верен съюзник на западните демокрации – например чрез поведението си спрямо руската агресивност. 

Каракачанов сега е зинал да изплюе камъчето, разпореждайки българските военни да започнат ускорено да изучават руски език. Това едва ли е просто поредната му лична самореклама за пред Кремъл и невежата русофилска публика у нас. Такова нещо не може да с случи в “неговото” ведомство без поне да е уведомен премиерът-вожд на “аборигените”, който по определението на Каракачанов по дефиниция трябва да е най-презрения “абориген” в България. Защото папи са галИли и евроначалници го тупат по гърба за снимка най-редовно.

Да беше само Каракачанов, с мед да го намажеш ( че да го оближе майчински руската мечка). Проблемът е, че т.н. прозападен елит ( по израза на бившия журналист Иво Христов от същия руски пропаганден бълвоч “България умира тихо”) категорично отказва да говори на евроатлантически език по адрес на Русия. Екатерина Захариева, която присъства на юбилейната среща на страните от НАТО във Вашингтон, за пореден път демонстрира, че българският министър на външните работи много внимава какво ще каже по тази тема. Избра да съобщи от американската столица, че България е за диалог с Русия.

Има ли някой който да е против диалога с въоръжената до козирката с ядрено оръжие държава на Путин? Който е против, да си вдигне ръката. А след това и другата. Няма ли такива? Правилно. Никой не е луд да зачерква диалога с лудите, които и без да са заплашени с нищо заплашват света с ядрена война ( справка: заканата на любимия телевизионен коментатор на Кремъл Кисельов за способността на Русия да изпепели Ню Йорк – ей така, ако си поиска). 

Освен това не вярвайте на филмовите уверения на коравите ченгета, че с терористи не се преговаря. Преговаря се в реалния живот и още как.Това съм го забелязал още в Ливан в края на 80-те години на миналия век, когато западните държави се опитваха ( уж тайно, но все се разчуваше) да си освободят заложниците, държани от разни терористични групировки като разменна монета. Една от тях дори се обърна срещу матушката си, отвлече 4 съветски граждани и уби един от тях по невнимание преди да “склони” да пусне оцелелите другари ( по оръжие).

Германия изглежда се справи най-успешно тогава, постигайки успех с доста безшумното освобождаване на трима свои отвлечени в Ливан граждани, докато Франция ( за сравнение), където  медиите поддържаха висок градуса на патоса по темата, даде жертви на този фронт. 

Защо й е на Захариева да говори баналности за необходимостта от диалог с Русия? Не е ли по-добре да не казва нищо, вместо да ни съобщава, че без храна човечеството е обречено на гладна смърт?

На това му се казва дипломация, продиктувана от желанието да не кажеш нищо лошо по адрес на отсрещната страна, което не е лошо само по себе си, ако не издаваше ирационален страх от назоваване на истината. Да, Русия е отсреща на България в най-буквалния смисъл, трупа оръжия на един ракетен хвърлей разстояние. Дали това е причината или има други, неизвестни подробности от личен характер, които държат страха на нашия премиер Борисов, но е факт: думата агресия в комбинация с Русия не съществува в речника на българското институционално говорене. Споменава я непрекъснато Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг. Нали уж сме “аборигенски” зависими, защо нашите натовци я бойкотират толкова “непокорно”? 

Ако ми посочите поне едно официално българско изявление, което прави изключение от това правило ( без да броим персоналните изяви на отделни личности като президента Плевнелиев и други, вече бивши управленци, понасящи наказанието си чрез съдебен тормоз за “дързостта” да говорят на евроатлантически език спрямо Русия) , съм готов да си вдигна и двете ръце.  В противен случай ще съм прав да казвам, че има да ги гоним аборигените и няма да ги достигнем в никое състезание по достойна политика в рамките на съюзите, в които са ни приели по милост.

Така че демонстративното правило “провинилите” се пред Москва български управленци да бъдат разхождани по съдилищата и отстранявани от политиката върши работа точно както и прогонването от “големите” медии на разни волнодумци. На кого му се иска да го влачат по съдилищата веднага, след като го сменят в правителството с някой по-сговорчив по темата за Русия министър?  Захариева е права ( за себе си) : да живее диалогът с Русия, на която, според началника й Борисов, сме обявили война ( и едва ли не ние сме я я окупирали през септември 1944 г ! 

17 мнения за “Кога ще ги стигнем аборигените, тов. Каракачанов?”

 1. Свинеподобний Каракачанов който преди няколко месеца има наглостта публично да се изтъпанчи и ревне гороломно, че не бил “русофил” при положение, че досега и една не лоша, неутрална дума не е изпущил за матушката е ясен на сите. Не случайно з битността МУ на натовски военен министър няма допуск за класифицирана информация. Такова чудо в 70 годишната си история Пакта едва ли помни.
  Но едноезичната захариева дали е взела отношение по проектът за отговор на засилващата се руска милитаризация на Черно море. Питам аз, за Баце питам. Да не вземат туристите, най-вече ония със зелените чорапки от североизток да си бият камшика. Толкова са елементарно посредствени бъзливци не виждащите по-далеч от носовете си, че няма накъде повече. Утре ако си стигне, не дай си боже до сериозен конфликт, първо на нас ватниците ще посегнат. Защото сме най-уязвими, с най-голяма пета колона по света и у нас и на всичкото отгоре във военната им доктрина ни водят за ВРАГ.
  Поне от една лоялност към съюзниците можеше да си замълчат “многозначително”. Но варелите с вазелин са купени отдавна, позата е заета и дайте да дадете.
  ДГД от една долна, мръсна гад!

 2. Ако оприличим управляващите у нас ( правителство О НС. на един голям оркестър и най-немформираният знае ,че на пулта е Диригента ,който следи за общата хармония на оркестъра .Това той постига по време на репетициите ,като показва на отделните групи оркестранти,кога да се включат или спазват пауза,акценти ,темпо и т.н.Този дълга увод направих,зада кажа че нито Захариева,нито Каракачанов свирят тяхната партия( муз. ),нито който и друг оркестрант или солист,може да прави неща неотработени от Диригента.В случая !позициите им се определят от Него.Който влиза в. дисонанс поради невнимание или умишлено,бива отстраняван и му се търси заместник…..

 3. И това ако не е идиотска физиономия – здраве му кажи! Пред такава гавра на природата и Гогол би се оказал безсилен.И какво съвършено покритие на външност и ментална същност!

 4. Нали помните, че преди преди време папунякът Сыдерав посочи външната министърка за смяна и настойчиво я “канеше” да се отчете пред парламентарната ИМ коалиция. Даже снисходително предложи да си поговорели с нея, защото била млад човек, неориентиран. И ето, тя вече се “ориентира”. Немедленно се отчита. Докладва директно след събитието!

 5. България умира тихо, не е твърде далеч от реалността, макар че началната дата е някъде в 1944 г. Даря Асламова, родена 1969 г, явно е израснала с “Курица не птица и Болгария не заграница”.
  Това в крайна сметка e и посланието на филмчето и́.
  Hеприятна картинка. Авторката е ясна, нo просто да се чудиш как е възможно, уж грамотни личности, така да унижават себе си и страната си с такива откровения.
  Излиза, че нямаме самочувствие за две стотинки.
  Подобен опит в Гърция, Румъния, даже и Сърбия, най вероятно щеше да свърши с изгонването на Даря през девет планини в десета.
  .

 6. Щом като и д-р н.михайлов е “прозрял”, ти да видиш, че доскоро хваленият на висок и многословно глас Баце е бита карта, “мостът тръгна, леваци качвайте се”. Както редеше командирът на сапьорите в поделение 60020 га бях млад и Убав.

  https://frognews.bg/novini/mihailov-kogato-gerb-opasna-faza-panikata-narastva.html

 7. В последния епизод на новия шпионски сериал УИСКИ КАВАЛЕР, показан в сряда вечер в праймтайма по АВС, бе представен вариант за решаване на вътрешните проблеми в съюзна НАТО-вска страна, в случая е избрана България, като най-подходяща, където за фиксиране на локална престъпна търговия с амфетамини и нелегална търговия с новородени бебета, върху която официалната полиция и мутрите са поставили непробиваем ЧАДЪР, се налага от ЦЕНТРАЛНОТО РАЗУЗНАВАТЕЛНО УПРАВЛЕНИЕ да се изпрати специална мобилна група, която се движи със Рекриейшън Виикъл и последователно напада полицейските участъци в градове като Тетевен и Мелник, за да фиксира на терен уялите се полицейски началници и техните помошници от сенчестия мутренски бизнес. Така официално е представена една от бъдещите мобилни алтернативи – решението за действие на мобилни групи на ФБР и ЦЕРЕУ на терен в уялите се националсоциалистически ужким съюзници в Европа които отиват днес на изуй гащи като през 1941-45 година когато Европа се беше оляла до такава степен, че жените даваха за по едни найлонови чорапи.

 8. Потомственият десарски агент ванЮ каракачАНСКИ получи по “наследство” от своите вербовчици от ДС КАЗИОНната “партия”-МВРО! И няма как да се очаква от него нищо друго освен ТОТАЛно безочие , наглост , цинизъм и раболепие пред неговите десарски началници от петата колона , които са подчинени на кремълската чекистка терористична банда и на алфа-чекисткият бандит-Путлер.
  И за да се види какъв завършен и окончателен циник е ванЮ каракачАНСКИ , трябва да подчертаем ,че той е изпратил отрочетата си да се обучават и живеят в “колониалният” Запад , а не в “аборигенските” сибирски полета , при неговите върховни чекистки началници и Путлер.
  И като заговорихме ,че балкЯнтуристическият “вождь”-МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА е назначил ванЮ каракачАНСКИ за “министър” на отбраната на НРБ , то трябва да погледнем и следният линк:
  http://aeropress-bg.com/news/military-aviation/6073-%D0%B3%D1%80%D1%8A%D1%86%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D0%B2%D1%81-%D1%89%D0%B5-%D0%BE%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%8F
  От този материал се вижда ,че докато ванЮ каракачАНСКИ даде , само до сега, над 400 милиона лева ,за да “ремонтира” ЕДИНИЧНИТЕ бройки музейни сАвеЦки експонати – МиГ-29 и Су-25, то в същото време гръцкият му “колега” – Ципрас е договорил с македонците , гръцки Ф-16 и Мираж-2000 да охраняват македонското въздушно пространство! От това се вижда ,че вместо МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА и неговият “министър” от КАЗИОНното МВРО , да дадат тези 400 милиона за по-бързото придобиване на нови НАТО-вски самолети, те са ги дали за ръждясващите сАвеЦки антики , и така гръците са приложили своите типични “бизантийска номера” и сега само гръцки самолети ще летят над Македония. Но пък за сметка на това , Путлер ще е доволен от своите “аборгенски” марионетки в НРБ , защото хем ще получи над 400 милиона за старите сАвеЦки бракми, а след това поне още 1 милиард за “поддръжката” им. И тези милиарди ,които ще получи Путлер от НРБ, няма да отидат за нови Ф-16, което ще намали броя на поръчаните самолети поне НАПОЛОВИНАТА!
  И така не само няма да има достатъчно нови Ф-16 нито за охраната на българското небе , но няма да има и български Ф-16 над Македония!……
  От това се вижда ,че скоро няма как да ги стигнем аборигените, нито в деколонизацията , нито в летенето, защото там нямат васални рублопитеци ,като МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА и неговият “оръж(и)еносець” ,като ванЮ каракачАНСКИййй……

 9. Моля, моля, да не забравяме, че едно от първите антипутински изказвания на Радев беше, че по нормите на международното право Крим е украински, независимо от това, че там се вее руски флаг!
  Знам, знам че не беше точно така казано, но когато си отиде Путин, Радев ще разправя, че точно така го е казал.
  Написах това и се замислих – кой от двамата ми се иска да си отиде (поне за Радев в политическия смисъл на думата) пръв?…Май и двамата заедно…. още утре!

 10. Каква ужасяваща посредственост ни се натрапва от Москва като “европейско”!
  Филията с мас, рабфакаджийката Цеца, физкултурника Цвъки… И подбрани крадливи, за да ги държат и да слушат.

 11. Помня едно интервю на Цветан Василев от Белград от преди около 3 години, в което каза дословно:

  “Няколко години всеки месец Делян Пеевски идваше при мен в банката и му давах по 100 000 по лв кеш, които той носеше на Цацаров”.

  Хайде да идва Кьовеши и да ги подхваща, че вече ме е срам като европеец.

  Между другото, по свобода на словото сме твърдо на 113 място, а по свобода на правосъдието – на 118.

 12. Достойна политика няма как да получим от лакей! Бойко Борисов винаги е бил слуга на руските си господари! А слугата достойнство не знае какво означава. Поведението на баш пожарникарят на републиката го доказва ежеджневно вече 20 години в публичното пространство.

 13. Това, което зная за каракачанов от неговия братовчед, който ми беше началник е, че произхожда от семейство от високите етажи на комунистическата власт. Баща генерал и майка висш партиен функционер в Пловдив. Самиат той е агент иван.
  От проф. Шалев(не знам дали е жив още) ветеран от ВМРО в случаен разговор научих как тази организация в началото на 90-те е превзета от банда млади чекисти начело с това прасе. Преди 4-5 години (не помня по коя телевизия) човек над 80 години се надяваше, че все някога българския съд ще даде ход на делото му срещу сегашното вмро. Може би не е дочакъл тъй като промяна няма.
  Що се отнася до позицията на нашите управляващи по отношение на империята на злото тя е рубладжийска. Няма никаква разлика между трите власти: правителство, президентство и парламент. Едно е котилото бкп, овъртолило се в корупция, алчност и страх. Руснаците си върлуват както си искат. Тровят си когото си искат и могат да отстрелват когото си искат с информацията, с която разполагат.
  За тази ситуация в крайна сметка сме си виновни самите ние, защото голама част от избирателите се отнасят несериозно към изборите и гласуват за различните филиали на котилото бкп.
  Последното, което научих е, че данаил кирилов, който сега ще става министър на правосъдието е станал член на бсп през 1997г., заемал е високи постове и след това се е прехвърлил в терб.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.