Копейкин си проси подсъдимата скамейка

Morosophi moriones pessimi – Учените глупаци са най-лошите глупаци.

Тази латинска сентенция отлично илюстрира същността на изучения като историк варненски фашизоид Костадин Костадинов. Ще рече някой защо изобщо му обръщам внимание ( отново)? Отговорът ми ще бъде малка изненада за всички. Благодарен съм му! Ще поясня малко по-късно.

Този човечец, който се заканва да се разправи от позицията на шеф на варненската партия “Възраждане” с “подчовеците” и “олигофрените”, колчем се овласти, е опровергал собствените си опити да отрече ( в предаването “Лице в лице” по БТВ), че е имал нещо общо с престъплението, извършени от негови пратеници в Добрич. 

Нарушавайки чл. 174а. от Наказателния кодекс, банда агресивни хулигани окупираха на 7 март Градската библиотека в града с цел да ми попречат да си представя книгата “Измамата “Сан Стефано”. Деяние, за което се предвижда до 2 години затвор ( и още не е късно за сигнал до прокуратурата – щом тя не се самосезира-  да започне предварително производство по този повод). 

Костадинов, иронизиран в социалните мрежи като Костя Копейкин ( герой на Гогол от “Мъртви души”, който от просещ пари капитан от армията се превръща в бандит) сега се хвали, че щял да даде “патриотичен урок” и на Александър Йорданов, поканен в Добрич да представи своя книга на 16 април. На рождения ми ден, апропо. https://www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/rusofilite-ot-vazrazhdane-gotvyat-v-dobrich-linch-na-aleksandar-yordanov-s-avtomati-yaytsa-i-domati

Глупостта на Копейкин лъсва от няколко неща. 

1. Проси си “боя” по реда на закона. Този път не може да използва елемента на изненадата. А и г-н Йорданов е официален кандидат за евродепутат в листата на управляващите, не е като да е някакъв си беззащитен блогър – ако ме разбирате какво намеквам.

2. Копейкин се самоопровергава, че  не стоял зад акцията срещу моя милост от 7 март в Добрич. Напротив: вече я обявява за образец. Чак да взема да се полаская като “единица мярка”. А че е образец, това е така, но на глупостта му.

В едно свое безпомощно излияние срещу автора на тези редове той едновременно твърди, че не бил свързан с потерята, изпратена срещу мен, но претендира същевременно да знае, че не били верни твърденията ми за такава ( дребна) подробност, като употребата на боксове по ръцете на някои от пратениците му. Откъде знае, след като е нямал нищо общо?

3. Заканвайки се на Александър Йорданов той му “обещава” същото, като на мен ( т.е. голям успех, както ще стане ясно малко по-долу). Явно още не е разбрал, че не можа да ме уплаши. Вместо аз да си подвия опашката, както са се надявали организаторите на линча, след появата на полицията опашките си подвиха изпратените от Варна моторизирани посрещачи на руските “Нощни вълци”. След което с голям успех представих книгата си пред нормалните хора в Добрич ( снимката по-долу е от изявата ми от близо час и 20 минути пред публиката в Добрич на 7 март, която Копейкин вярва, че била провалена, защото така са му докладвали, а той очевидно обича да го лъжат и сам да лъже след това). 

 

 

 

 

А сега да обясня какво на практика означава на някого да се случи същото, като на Иво Инджев, по логиката на един Копейкин. Оставям настрана мобилизирането на подкрепа от страна на симпатизанти, на които съм благодарен за това. 

Книгата ми “Измамата “Сан “Стефано” се завърна” в първите места на най-продаваните в България. Не ми е удобно да спомена данни като бройки и заглавията на книги на класици, които “Измамата “Сан Стефано” ( отново ) изпревари. Заслуга за това определено има глупостта на онези, които толкова скандално се пробват да ми затворят устата и предизвикаха интереса на читателите към опитите да бъде организирано аутодафе на една книга и на нейния автор. 

Не съм упълномощен от издателството да благодаря на Копейкин за тази подкрепа, но от свое име образно му свалям ушанка. Молодец, так держать, тов . Копейкин!

Колкото до лъжата му, че съм “грантаджия”, тя е още едно основание да  го съдя за клевета. 

12 мнения за “Копейкин си проси подсъдимата скамейка”

 1. Да , с огромно удоволствие виждам гнигата за Измамата вече няколко седмици на челни места в няколко класации ! Браво !

  Колкото до Копейкин : От порода помиярска – не мож стана порода царска . Толкова !

 2. Копейкин дава всичко от себе си Измамата да остане бестселър колкото е възможно по-дълго време. В тази връзка по случай предстоящият РД на Стопанинът на БЛОГА НИ всеки който има възможност нека да я подари на себе си, на близък, на приятел, на обществена библиотека, тук някой спомена чудесната инициатива на входът им в блока където си разменяли книги и той участва с “Измамата Сан Стефано”. Когато човек иска, намира начин. За оправдания и обяснения се допитвайте до Баце. И до инцидентните тролове за които Америка е виновна за бедите на планетата а Иван Костов за невървежа на България.
  Боже, колко мъка има на този свят, Боже.

 3. Много обичам езикът на числата. Кой и колко дължи, т.е. чакай от умрял писмо, на матушката. Всичките тези продажби на оръжия, потоци разни, АЕЦ-ли и прочие са или с открити кредитни линии или са бартери. Индия примерно срещу железата внасяни от Мордор се разплаща с палмово масло. Или Турция ако въобще се стигне до купуването на С-400 ще плаща с девалвирали лири. Които рашките после трябва да инвестират в икономиката на комшиите. И те, така, много мина, мъничко остана, докато последният дръпне шалтера на Педерацията.

  https://deligent.livejournal.com/11754107.html

 4. Инфо на уше за Копейкин и ко.
  ВВП от мирового где то,
  ЕС 24%
  США 22%
  Китай 18%
  Росия со своими бумажками рублями, Слон и моська…

  Изменение ВВП за 2015-2017 годы
  Индия +23,6%
  Китай +21,9%
  Иран +16,7%
  Польша +11,7%
  США +6,8%
  Казахстан +6,4%
  Великобритания +6,1%
  Зимбабве +5,8%
  Саудовская Аравия +5,1%
  Япония +4,2%

  В среднем мир +8,5%

  Россия – 1,2% (МИНУС! 1,2%) ну к этому деградация всего чего можно и вымирание населения

 5. Русия, това е Нигерия в сняг.
  Сергей Брин, съосновател на Гугъл.

 6. Ако целта на тези противоречиви действия е физически сблъсък и пропаганда в медиите, така да бъде.
  Героят на Гогол, Копейкин е инвалид от войната загубил ръка и крак.
  Г- н Kостадинов е бил общински съветник е и по скоро силен в приказките.
  Гогол има безкрайна галерия от дребни чиновници мечтаещи за бъдеще върху гърба на другите ,моля изберете си един от тях.

 7. Иван Костов на висота И пред Панорама.
  Много силни включвания на нашият доктор-Михаил Кръстев в коментарната част.
  Между другото и за това животът е по-интересен и от най-заплетеният трилър споменатият лекар от Михаил Кръстев бегло познавах. Името му е Здравко Георгиев, Бог да го прости и бе от квотата на Зелената партия.Той си спомина непосредствено след регистрацията на листата на СДС и така “отвори” място на Иван Костов по пътя на голямата политика за да стане Държавник който истински ще бъде оценен след като си заминат до един всички негови съвременници. Със самият Иван Костов се засякохме в Асеновград между двата тура-10 и 17 юни 1990г. на парламентарните мажоритарни избори. Той бе дошъл да помага на двамата местни кандидати заедно със застъпниците след като вече бе триумфално избран още на първият тур в Пловдив. Никога няма да забравя как три дни преди вторият тур се бяхме събрали няколко десетки, главно “командировани”, до един на свои разноски седесари от София и слушахме дебати по “Хоризонт” как с оглед и на резултатите от 10 юни и 4-те основни партии-СДС, БСП, ДПС и БЗНС влизащи във ВНС се “дърпаха” от самостоятелно управление. Иван Костов се засмя гръмогласно и обобщи. Цитирам по памет, смисълът запазен 1:1: “Бах м…. му, властта се търкаля по улицата и никой не я иска”.
  И те, така.

  https://www.faktor.bg/bg/articles/ivan-kostov-byah-gotov-da-platya-visoka-tsena-za-reformite

 8. Че трябва да съдите майкопродавеца Копейкин е извън всяко съмнение. На такива като него не трябва да им се разминава и да се проявява снизходителност към тях. Тръпки на погнуса ме побиват всеки път, когато подобната нему пасмина се нарича патриоти, ако са някакви патриоти са единствено руски патриоти, но тъй като не са руснаци, те са просто едни колаборационисти родоотстъпници,слуги на чужда държава, агресивна и алчна. Във военно време с такива хора се действа по друг начин. В наши дни остава да ги съдиш.

 9. Здравейте, ИВО, ЖОРО и приятели! (май започнах кат Комиците)! ИВО, продължавай напред, ние (нормалните българи) заставаме твърдо зад теб! Аз също съм на мнение, че Копейкин заслужава да бъде съден. Оставиш ли го, ще продължава да си разиграва дръгливият Троянски кон на воля. Навремето Иван Костов не даде под съд гоце и това (според мен) му струваше много! ЖОРО, много се радвам, че те зареждам с положителна енергия, усещам, че и ти, както и Иво, имаш силно развито чувство за хумор. Извинявам се за многословието, но т”ва е полУжението! Не се отчайвайте, но за съжаление и тук на повечето млади българи (макар и гласували с краката си на Терминалите на летище София) в главите им веят червени ветрове! Все пак, да се надяваме, че ще узреят все някога! Благодаря за ценната информация!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.