Защо Пеевски е чак на второ място в листата на ДПС

Очертава се Пеевски да е втори в листата на ДПС за евроизборите. https://rodopi24.blogspot.com/2019/04/17_19.html

Имам само един въпрос във връзка с това: защо, по шейтаните, Пеевски е чак на второ място? Що за пренебрежително отношение към най-успелия в бизнеса български партиец, най-доказания в ( задкулисието на )  политиката антиполитик ( отсъстващ демонстративно от работа в парламента)  и най-победоносния притежател на обслужващи всяка власт медии в България?

Напомня ми вица за състезанието между двама спортисти, в което съветският представител загубил, но официалното съобщение на Москва гласяло, че съветският състезател е втори, а американският е завършил предпоследен. 

За разлика от многобройните критици на живота, делото му и на липсата на дела срещу него моя скромност искрено се надява Пеевски да се озове в Брюксел. Само така ще се сбъдне неосъщественото досега пророчество на неговия говорител Бойко Борисов, че лично спира всички обществени поръчки на Пеевски и че личността му щяла да се пренесе в чужбина, т.е. ще се махне от България. 

Може и да се е махнал, но не за да ни напусне ( че на кого ще ни остави нас, сиромасите осиротели – сал един Доган ли да ни наглежда от висотата на сараите си в Бояна в подножието на Витоша или от някой комин на варненска ТЕЦ?). 

Мой достоверен източник твърди, че Певски пренася въздухоплавателно телесата си редовно в първа класа от Дубай до Виена, известна като най-близката западна столица до България. Източникът ми си признава, че не знае как точно след това го извозват до владенията му в родината.  От Виена до София пътища много. Както и начини за придвижване  – може и с шлеп по Дунав да транспортират живото му тегло. 

Но стига с разкритията, да продължа с шегите. 

Нали ни проглушиха ушите, че ЕС днес бил като СССР за нас вчера. Тогава защо ЕС не ни освободи от Пеевски, както СССР ни освобождаваше непрекъснато от какво ли не? 

Нещо не се връзва. Май ще се окаже клевета, че Брюксел е като Москва. По логиката на сравнението между ЕС и есесесер би трябвало отдавна да има Монумент на освободителната чиновническа армия МОЧА на мястото на Монумента на окупационната червена армия със същата абревиатура.  

КОЛАЖ: Клуб Z

 

 

 

 

Брюксел може да понесе много. Видя се от факта, че преглътна без проблем Николай Бареков, забелязан да си общува младежки с Пеевски в многократно преименувания хотел в София ( наричан упорито от софиянци “японския”) в зората на телевизионната кариера на “дудука” в БТВ. Чак до пъпа на Европа стигна след това конферасието от пловдивските чалготеки.

Едно е Пеевски да не ходи на работа в българския парламент, където никой не му търси сметка, друго е да не стъпи също и в европейския, където без проблем ще си спечели място в резултата на очаквано дисциплинирания вот на избирателите на ДПС.

Ех, мечти. Като онази печка. Помните ли я? Електрическата печката “Мечта” беше мечтата на потребителя в НРБ. Защото нямаше алтернатива, както (почти) всичко останало – от политическия, до потребителския фронт.

Покойният ми баща цяла нощ вися самоотвержено пред магазин за електроуроди на бул. “Георги Димитров” в София, за да бъде пръв клиент на сутринта и да купи за младото ми семейство единствената “Мечта”, чудодейно появила се на витрината.  Който не вярва на тази ( и подобни истории) да пита бащите и дядовците. Ама да побърза, че намаляват. 

Поуката от сбъдната ми мечта с печката “Мечта” е, че мечтите понякога се материализират. На времето мечтите ни стигаха като за придобиване на въпросните електроуроди. Днес ни е позволено да мечтаем и за по-едри неща. Или както се казваше в популярна реклама на държавния тотализатор ( пак по онова време): “не губи кураж, иде нов тираж”!

17 мнения за “Защо Пеевски е чак на второ място в листата на ДПС”

 1. Трммката от снимката и де да бяха само те, когато и да зачезнат от публичното пространство, каквото и да означава това, ще е твърде късно и много малко.
  ДГД от една долна, мръсна гад.

 2. Вижте сега още една снимка. И антуражът подбран след нея. До един подчинените на джуджи 1 колкото и да е трудно за изпълнение са маломерни спрямо гнома. Но и естонката, сега ѝ се е паднало, какви гиганти е подбрала да мачкат допълнително самочувствието на комплексираният ХУЙЛО.
  https://www.novayagazeta.ru/articles/2019/04/19/80285-vremya-dlya-vstrechi-samoe-podhodyaschee

 3. “Наистина”, ли! А КОЙ(?) тогава е на “първо място”? Дали “първият” е “познат” дори на “избирателите” на ЕТНИЧЕСКАТА лЕберална “партия” ДПС?????
  Сигурно пеевски вече НЕ е “най-успешният” ДПС-ар, щом като “съпартийците” му от ДПС са го турили вече на “второто място”???
  Уж беше “най-успешният” бизмесмем, “най-успешният” ДАНС-аджия и дУпетат, а сега собствените му “партийци” са го сложили чак на второ място???
  а друг е въпросът, защо въобще са им го пробутали в “евролистата”????
  пеевски и без това не никога не е ходил дори в парламенТа на НРБ , през последните 10 години! За това не вярвам да отиде и един ден до ЕВРОпарламента в Брюксел!
  Сигурно има съвсем други , задокенски, ПРИЧИНИ пеевски да се самопостави в ЕВРОлистата на ЕТНОлЕбералната му “партия” – ДПС, макар и на “второто място”??????……..
  Но все пак ако “избирателите” на ДПС пратят пеевски в Брюксел , то той ще е надмине своят “почетен” “председател” – доган!
  доган не успя да се докопа до ЕВРОпарламента , а пеевски ще стане вече и цел “успешен” евродУпетатин!
  А, доган ще си остане “само” с Цанков камък, ТЕЦ-Варна и пристанище Варна……засега…… поне докато ПОРЦИОНният му МУТРОмилЮционеропитек-бокоТИКВАТА не му подари още някой ТЕЦ ,ВЕЦ,АЕЦ,пристанище, сарай или каквото друго си поиска……….

 4. Гледам “хубавците” от снимката, прибавям към тях елена йончева, ив христов и джамбазки и изпадам в ужас при мисълта, че всички европейци в ЕП съдят за страната ни по тях. Помислете само как възприемат нацията ни и България, изхождайки от презумпцията, че сме им изпратили да ни представлява елита си?!?!

 5. Ех, ЖОРЖ,
  ти ме притесни! Дано естонката си е носила храна от вкъщи и не е пила чая, предложен от домакините! А и пътуването до Москва и обратно… Абе, Бог да я пази!

 6. ДО Симпатизант/ка на ДСБ

  Книгата за Рейгън я има в Антикварната книжарница на Иван Вазов 38. Вчера е струвала в целофан, с обложка, твърди корици 45 лева и сестра е купила уж де, последният обявен екземпляр но днес правейки справка пак “последна” при същите условия но вече за 75 лева.
  Оттук-нататък дано не сте в положението на македонският комита.

 7. Не е по темата.
  Имам питане до съблогарите отвъд Голямата вода за мнението им по долният клип. На него емигрант-руснак в САЩ безработен в момента демонстрира какви и колко хранителни продукти получава безплатно в рамките на социална програма в рамките на две седмици.

 8. @Georgi Nikolov
  Относно видеото за безработния имигрант от Русия – да, всичко е точно, така е. Има разработена система за подпомагане на новодошлите имигранти, но напоследък нещата малко се промениха, защото американците започнаха да разбират, че не всички идващи тук са добронамерени. Ако проследите други клипове с този юнак, ще чуете, че всъщност помощите, които получава не са със добро качество. Също така живота в Калифорния бил много скъп и имало много бездомници. С две думи, ужасно е. Не мога да разбера само защо тези хора не си стоят в руския рай, а се подлагат на такива лишения и страдания.
  Между другото, навсякъде където се появят руснаци, в парка, или във влака, най-четсто се чува “ето они неправильно сделали”. Няма значение за какво става дума, в САЩ всичко е ” они сделали неправильно”. За толкова години тук не съм чула от руснак нещо да им хареса. И се държат така, сякш тук някой ги държи на сила. Николов, надяам се тоа да ти проясни картината.

 9. Сия, Благодарство!
  Не съм изненадан от поведението им. Особено след като тук в Лувъра пред картината на Леонардо да Винчи Мона Лиза станах случаен свидетел на разговор на двойка добре изглеждащи руски туристи обобщаващи впечатленията си.
  Жената към мъжа: “Прилича на владимир владимирович”.

 10. Вот, ето, да! Ватнишките духовни скрепи, скрепите духовни, можно повтарить.
  Боже, колко мъка има в Мордор, Боже!

 11. Все в тази поредица!
  Молодець!
  Три бутилки водка безпроблемно изпи и не веднага падна.

 12. Борисов! Какво се снишаваш ??!
  Чакаш разрешение ли?
  Кога ще поискаш оставката на безродния Каракански шопар, тоя позор за Българската армия !?
  Един почтен генерал, истински патриот като Константин Попов би вдигнал предизборно и твоя рейтинг!

  https://frognews.bg/novini/karakachanov-evtin-mezonet-taina-terasa.html

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.