Рецидивистът в употребата на езика на омразата Андрей Слабаков кълне “рецидивистите”

“Аман”, кълне патриотично на чист български един от най-популярните рецидивисти в нарушаването на писаните и неписани закони срещу езика на омразата Андрей Слабаков, включен за награда в менюто на ВМРО сред онези, на които им се кльопа огромна заплата в омразната им “гейропа”.

След чисто патриотичното българско “аман” Слабаков не веднъж е изреждал като един рецидивист следните обекти на омразата ( си ) – цитирам ( с извинение) казаното от него в предаване на Нова телевизия на 16 Апр. 2018.  Спорейки с д-р София Ангелова той се аргументира, че  законът против пушенето на обществени места не се спазва, рецидивистът в употребяването на езика на омразата се развихря, доразвивайки тезата си по следния начин:

“Достатъчно голям съм да имам бавачка да ми казват какво да правя и какво не – дали да пуша или не. Астматиците да отидат в залата за непушачи, това е дискриминация спрямо мен. Аман от педерасти, рецидивисти, цигани и непушачи”.

Слабаков се газира най-много от непушачите, което ще коментирам на финала на кратката си реплика, но ужасът, който те му причиняват, го кара да анатемосва покрай тях  и останалите ( да не цитирам отново мръсотийките му).  

Припознах се по един от признаците на неговата омраза, защото бях сред активните привърженици на законовата забрана за пушене на обществени места, когото дори канеха по едно време в разни телевизионни предавания от страната на непушачите. Но се зачудих кой от двама ни с него е по-близо на вид до изредените  останали обекти на омразата (му). Например до “циганите” по цвят на кожата, вкл. по темперамент и избухливост, освен по външност, каквато обикновено расистите вменяват със знак минус на ромите. Да не би да страда и от Едипов комплекс?

 

 

 

 

 

Кой е рецидивист в нарушаването на конституцията, забраняваща езика на омразата по етнически признак?

Кой се е доказал повече като мъж на комплексарския хетеросексуален фронт на хомофобията ( му) – или да имаш много деца е също част от образа на “циганина” , какъвто се оказвам по този показател?

“Виновен” съм  обаче по главното (му) обвинение:  наистина съм непушач. Тук няма какво да възразя на най-агресивния защитник на отровителството с тютюн в нашата отровена от каква ли не пропаганда публичност. Направо му нарушавам с присъствието си на този свят правата да трови околните, беззащитни срещу димящото насилие мъже, жени, деца и майки с деца в утробите, за които може и да не знаят още, че съществуват.

Да им е честит на ВМРО кандидатът. Да си го “изкъпят” и да си пожелаят “честито” след къпането, пък да си го отпразнуват на чисто с викове “булгар-булгар”, на каквито, уви, кълват и в днешно време доста нашенци, потомци на безсмъртния Ганьо Балкански, блеснал като един “вапор” в банята посред презираните от него европейци. 

 

Апропо, щом агресивните апологети на пушлявенето са им нужни като пратеници в Брюксел , от ВМРО могат да поканят в менюто си емблематичния друг Андрей ( по фамилия Райчев). Както и патриотът Вежди Рашидов. Те обаче са милионери и не се знае дали биха кандисали, но поне могат да се включат не по-малко автентично в кампанията под надслов “аман” и да добавят към списъка на Слабаков “русофобите, вандалите, дето драскат по съветските паметници” и прочее омразни българи. Защото по липса на проклетата заплаха от бежанци, която свърши такава отлична работа като плашило на предишните избори, ВМРО явно се нуждае насъскване срещу вътрешни врагове, за да се представи добре по европейската писта със своята листа.

15 мнения за “Рецидивистът в употребата на езика на омразата Андрей Слабаков кълне “рецидивистите””

 1. Това мекере (слабаков) винаги ми е бил антипатичен и гнусен. Според мен е комплексар и има вид на човек, който редко използва банята. В белите страни, в които съм бил не се пуши в ресторанти кафенета и на обществени места. Пуши се само отвън на точно определени за целта места. Сигурен съм обаче, че ако влезе в европарламента ще спазва правилата защото си е просто поредния шмекер и гюведжар.
  Не е по темата, но ще споделя следното: От петък насам се опитвам да видя на запис какво казва уважавания от мен Иво Беров в поредното петъчно предаване на Коритаров по телевизия Европа. Да, ама не. Явно това, което е казал по тази гербаджийска телевизия за КОСТОВ никак не им е харесало, защото най-брутално е изтрито. Този случай за пореден път показва що за европейска партия са и за каква свобода на словото става дума.

 2. Уважаеми г-н Инджев,
  Всички сме грешни!
  По отношение на езика на омразата срещу непушачи, етноси и прочие Слабаков може и да ни бие, но по отношение на езика на омразата срещу Путин и неговите подлоги – не знам, може и слабак да се окаже…

 3. На финалната права за президентските избори през 2015 г. бяха от нашите хора Трайчо Трайков и Гроздан Караджов. Последният много харесвам заради прямият, образен език, адекватността и безспорната ерудиция. Останалото се подразбира от само себе си. Но като му видях снимката в цял ръст набиващото се на очи свръхтегло ме предизвика до такава степен, че ако той бе изборът на РБ нямах никакви колебания. Изборите минаваха без мен. По същото време засякох снимка на Радан Кънев да пуши в затворено помещение. За мен, непростимо от всяка г.т. Слава богу той не само се извини, плати сам глобата но и преди около месец спомена в негативен за себе си аспект случката. А ако е отказал и пушенето, от мен, “конгречулейшънс” дет реди Баце. От което още повече ще до заслужи уважението ми.
  Някой може да ме приеме след споделеното горе кат екстремист. Бих се съгласил но… След като меката фашистка мари льо пен успя за около три месеца преди президентските избори на 23 април 2017г. да свали 14 кг и да откаже цигарите, по две кутии дневно и то в разгара на “великолепната ѝ възраст” не приемам нито обяснение, нито възражение.
  Колкото до Боклука АС, ДГД!

 4. Много готин текст, но честно казано не Ви очаквах г-н Инджев да си губите времето, да пишете за комплексаря Слабаков. Един некадърник, който иска да е нещо ама няма с какво да се покаже и затова само боботи и сипе жлъч в опит да впечатли.

 5. @ E.GAVRILOV

  Много съжалявам. Този тон, няма да ви помогне. Може да си мразите когото си искате, като го напишете в обществен форум – също!

 6. Този с вмирисаната сигурно и непрана фанелка с надпис КАЛАШНИКОВ може би му трябва БАНЯ и ФРИЗЬОР, а и може би и БРЪСНАР – прилича ми на Руски {БОМЖЕЙ} липсва му бутилка САМОГОН или ТРОЙНОЙ! Поздрави на всички от блога, а най вече на господин Инджев!IIC…..oIL.

 7. Към veselin:

  Уважавам мнението Ви, но в случая става дума за политика, а не за един комплексар. Той нарушава системно от години писаните и неписаните закони на етиката и превърнал това в своя гордост с претенцията на “бунтар срещу статуквото”. Припознаването му от управляващата ВМРО за такъм е символично и заслужава реакция.

  Иначе има още много негови подобия , които не заслужават “реклама” като им се обръща внимание. Само че да се правиш, че нямаш кариес, води до гранулом.

 8. @E.GAVRILOV

  Опитах да видя посоченото от Вас предаване на сайта на ТВ Европа – все още го има. Отидете на “предавания” (тъмносинята лента горе), после кликнете на “Свободна зона с Г. Коритаров), и после долу вляво ви излиза “Спомени на Иво Беров за Иван Костов”. Кликвате и гледате (през VBOX).
  Иначе съм напълно съгласен с останалите ваши констатации по отношение на тази телевизия.
  Само наблюдавайте в това предизборно време на #KOЙ ще дават думата постоянно и #КОЙ ще канят в студиото си!
  Бас държа, че от Демократична България няма да поканят никого, или от кумова срама – един път някой.

 9. И от двете страни на границата, между БЮРМ и НРБ, използват името на ВМРО ,за да могат комунистическите ченгета от УДБА и КДС, да го използват за собствените си корупционни цели!!!
  Според вас какъв “политик” е груевски, извърши най-голямата корупция в БЮРМ, и който сега се крие в Унгария при унгарският ФАШИСТ – орбан???
  Според вас какъв “политик” е и българският му “колега” – ванЮ каракачАНСКИ, който е “препрал” стотици милиони от ДАБЧ, КТБ , а и сега си е купил огромно жилище на четвърт от реалната му цена?!?!?
  Отговорът е един и и същ , и за двамата “воеводи” от българското и македонското МВРО – груевски и каракачАНСКИ!
  И не може да се очаква ,че МВРО ще избере нещо по-различно от Слабаков, щом като каракачАНСКИ няма нищо общо с политиката , а само с кукловодите си от КДС и КГБ, за да “усвоява” властта за лични и “партийни” цели!
  За тях омразата е далаверата , която се е превърнала в основен “занаят” и препитание, и чрез която “усвояват” стотици милиони ,….. за себе си и за “партиите” им …… РАЗБИРА се! САМО за себе си, и за “партията”!

 10. Спомням си за срама, който група българи “брахме” преди време, когато на откриването на едно българско културно събитие в Европарламента бяха поканили и митрополит от северозападна България, който развяваше полите на расото си между официалните гости, дошли специално за откриването на събитието от цяла Европа, а от расото му се носеше остра миризма на урина! На всичкото отгоре наоколо важно, важно се разхождаха представители на българския интелектуален “елит”, разни мутробизнесмени с ланци и кичозни обувки от крокодилска и други екзотични кожи, които театрално се пъчеха на подиума и като че ли едва се въздържаха да не изкрещят пред европейските камери, удряйки се в гърдите: “Булгар! Булгар!”
  Представяте ли си, ако и този вмирисан и агресивен клошар, който ни гледа враждебно от снимката, стане евродепутат как ще представя България? Каква погнуса ще предизвика в депутатите от съседните банки в Европарламента! Ами ако случайно реши да си отвори мръсната уста пред микрофона и започне да говори срещу цигани, непушачи, тарамбуки, либерасти, гейове, католици и джендъри ?!
  И тъй като хулиганстващият син на баща си съвсем не е глупав и не може да не си дава сметка за евентуалните последствия от поведението и приказките си, започвам да се питам възможно ли е подобни “избраници на Кой” съвсем ЦЕЛЕНАСОЧЕНО, по нечий сценарии, да предизвикват търпението и толерантността на европейците, за да изритат те в един момент с облекчение държавата ни от ЕС, заради несъвместимст с европейските ценности ?! (Нещо подобно прави и Орбан)
  Защото шокиращо е единодушието, с което всички наши “патреотични” и “консервативни” кандидат-депутати, разни джамбази, барековци, слабаци, марешки и т.н. вместо да искат да отидат в европарламента, за да защитават каузата на Европейския съюз и неговите ценности, които и ние, българите, също споделяме, те предварително обещават в предизбрните си кампании, че ще отидат там, за да рушат единството, да се борят СРЕЩУ ЕС и ценностите му!?
  Да се борят срещу ЕС, който всяка година налива милиарди евро в България, благодарение на които българската икономика още не се е сринала под напора на руския енергиен и корупционен грабеж ???

  Чии интереси, всъщност, ще защитават тези евродепутати в ЕС ? Българските или руските? Атакистът даже има наглостта открито си го казва в кампанията, че отивал в ЕС, за да се бори срещу санкциите, наложени на Русия!

 11. https://www.faktor.bg/bg/articles/andrey-slabakov

  Почна безогледната (без?)платна пропаганда на нечистоплътника и “идеите” му!
  Айде за “България он еър” няма да коментирам, решили – поканили го.
  Ама уж “десният” “Фактор” що се чувства задължен да натрапва на читателите си това небръснато лице??

 12. SMS забрави да добавиш изказването на един от тези за които трябва да гласуваме за Евро депутати! Та той каза – ще се борим за отпадането на санкциите които са наложени на РУСИЯ. Какво можем да очакваме от такива които избираме та те отиват там първо да се налапат с Евро пари и второ да дестабилизират Европа. Повечето от тях са ТРОЯНСКИ КОНЕ на РАЗИЯ. Поздравявам ви за написаното!IIC…..oIL.

 13. ПП. Изказването е на представител от АТАКА!IIC…..oIL.

 14. Категорично съм против свещеното име
  ВМРО да се ползва като рекламен банер
  от политическа партия.Такава употреба
  мърси и снижава най-високият ни национален идеал, заради който сме дали най-много жертви в историята си –
  не само загинали,но и живи погубени от
  чужд гнет.Абсурдно е българската национална
  идея е да бъде предмет на тесен партиен интерес, защото това е генератор на вътрешнодържавна
  вражда,на социално-групово или етническо ниво(а понякога – междудържавно) и повод за политическо търгашество,от които имат полза единствено
  външни сили или техните местни протежета.Освен това,недопустимо
  е тя да се опошлява дори само с намеци
  за расизъм, ксенофобия,антиевропеизъм
  и други подобни примитивизми – вече
  доказан арсенал на така наречените
  “националистически” партии.Със закон
  трябва да се забрани употребата на
  абревиатурата ВМРО от политическа
  партия – такова име може да носи само
  общонационална неполитическа организация,а групировката от “Пиротска”
  трябва да си измисли друго име,каквото намери за добре,но и да върне на държавата неоснователно
  ползваните имоти.Когато представителни лица
  на ВМРО стават хора с недвусмислено антицивилизационни изяви,няма как тази партия да претендира за сторонничество на българизма(въпреки,че не ѝ се полага заради изложените по-горе от мен съображения) и да бъде припозната
  като такава от българския народ.
  Българите винаги са били духовно извисена,европейска нация и ще останат
  и вбъдеще такива,а тези,които я дърпат назад,ще бъдат заслужено удостоени с презрение!

 15. Сетила се Мара, че ако се побара, може много Европари да изкара! Нали не си мисли никой, че този миришещ на нечистоплътност(даже от снимката) Алеков герой e тръгнал към омразната Европа, само за реклама на Пеев-табак. А и крушата не е паднала далеч от дървото, което го е “възпитало” през първите седем години.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.