Борисов се е нагербил лично да спечели изборите и сипе лъжливи аналогии между Австрия и България

Премиерът Борисов е живо олицетворение на максимата, че ако не се занимаваш с политика, политика(та) се занимава с теб. Направо денонощно поради предизборните задачи , които се нагербил точно толкова еднолично, колкото и с най-важните решения за държава изобщо през всичките му мандати.

Поради това няма как да бъде пренебрегнат. Иска си вниманието, получава си го.

 

След като години наред употребяваше смъртта на дядо си, който е всъщност негов прадядо, за да доказва антикомунизма си и да се прави на наш спасител от него, сега ни занимава с братовчедите си. Бил бил някои от тях. Което някак си трябва да докаже, че наистина няма къща в Барселона за каквато се мълви доста преди безпартийната Елена Йончева да бъде превърната от партийната си началничка Нинова във водач на партийната листа на тези евроизбори и да извади на предизборния тезгях митичната хасиенда.

Нелепо това отрицание по братовчедска линия ( помните ли на какво го направиха Иван Костов заради репликата, че всички сме братовчеди в нашата България? ). Освен това не е вярно, че охранителната фирма на Борисов ИПОН не била получавала държавна поръчка откакто един негов братовчед го е заместил на нейното кормило. Това бе изречено от Борисов в интервю по БиТиВи, която си беше толкова близка с президента Първанов, колкото и самият Борисов, поради което не “забеляза”, описания в “Президент на Ръ Бъ” запой на премиера Борисов с Първанов в хотела на Златеви в Правец. Охраната на охранените висши съзаклятници по време на престоя им с преспиване е била поверена както на НСО, така и на ИПОН. Ако е било “изключение” ( което хваща в лъжа Борисов сега), какво пречи то да се е повторило и при други подобни приятелски вакханалии по вили, ловни хижи и хотели?

Отровителството на лично практикуваната от Борисов пропаганда е като имунизационна кампания. Общественият организъм привиква и не оказва съпротива на вирусите му.  Поради което той си прави каквото иска с т.н. общественото мнение и няма проблеми на изплющи по приведената му гърбина каквато си иска глупост без бумерангови последици. Особено по отношение на точните параметри от икономиката, конкретните цифри и фриволните му аналогии.

Най-новият му експеримент с истината в точни измериния е обещанието му да си купуваме от Грузия количества от екологично чиста електроенергия, каквито надхвърлят цялото й производство. Явно за Борисов шараните, които лапат кюспето му,  се въдят не само в соленото Черно море по нашите брегове, но и от другата му страна. 

Междувременно той продължава да храни шараните си и с любимите си аналогии на едро и през просото. Известно време с лъжицата катран в кацата с мед, каквато му с струва собствената му партия. Междувременно сколаса да я оприличи на осъдения в САЩ боксьор Кубрат Пулев, който изяде страшен бой от Кличко и заяви невъзмутимо след това, че просто продължава напред, след като беше се заканвал гръмогласно, че украинецът бягал от него от страх. 

Връх на реакцията си на международния тепих Борисов демонстрира в най-новото си ( за последните часове)  телевизионно интервю. Той сложи знак на равенство между процесите в българското у управление и оставката на нациста Щрахе ( така го наричат по митингите в Австрия) от вицепремиерския пост във Виена.  И в Австрия било като в България. Макар и с две огромни разлики, трябва да се уточни: че скандалът там съвсем не е ( само) за пари, а е с руски корени. Такъв е и продължаващият скандал с русификацията на консенсуса в София в позициите на тандема между властта и опозицията по отношение на Москва, енергийните й проекти и дружбата й с ГЕРБ и БСП в един креват.

Метафората е на Нанси Макълдуни, посланик на САЩ, чийто доклад до Вашингтон от София изтече в Уикилийкс. В него тя описва България като полегнала между Газпром и Лукойл. Само че за това прелюбодеяние от Борисов не сме чули никакво признание.

Отгоре на всичко в Австрия се стигна до правителствена криза и решение за предсрочни избори, каквито в същото това интервю Борисов отново отряза като вероятност дори и при изборна загуба на 26-ти май. Няма да дава оставка, потвърди отново той. Какво остава да си я подава заради някакви си оставки на негови подчинени. Т.е. тук се случва точно обратното на онова, което стана и се разви за часове в Австрия. 

НА СНИМКАТА: Борисов съветва австрийския канцлер Курц да подава веднага оставка ако в Австрия избухне правителствена криза с нацистки скандал и руски подкуп- само такъм майтап още не си е наприл Борисов с неговите самохвални аналогии…

 

 

 

 

Не ми остава друго, освен да се притека на помощ на преводачите, които се чудят как да очовечат на чужди езици Борисовите “шменти и капели” или “пунта мара”. На “австрийски” има такъм еквивалент, който може и да се запее: “ой ла рипииий”! С почукване на пръста по слепоочието би се получило достатъчно вярно като превод. Но да не ги мислим чужденците.

Ние да му мислим, че не сме свършили тази работа навреме и сега не виждаме изход тъпия виц, в който сме се вкарали. Колкото и да почукваме по тиквата, от нея непрекъснато се получава в 12 без 5 каляска, теглена от троянския кон на Путин в желаната от него посока в България. 

46 мнения за “Борисов се е нагербил лично да спечели изборите и сипе лъжливи аналогии между Австрия и България”

 1. Борисов ВИНАГИ си е бил един ЛЪЖЕЦ! Нищо ново от милиционерът-пожарникар.

 2. Страхотно!
  Само да уточня за протокола, че прадядото на Баце, все още неизвестен точно по коя линия, майчина или бащина, е убит не от комунистите а от завърнали се фронтоваци през 1945г. разбрали, че в битността си на назначен от офето кмет и тази си позицията на всесилен е задирял, далеч не между другото, “сламените вдовици”.
  И за прецизност в изречението “Особено по отношение на точните параметри от икономиката, конкретните цифри и фриволните му аналогии.”, след цифри би трябвало да се добави и числа.

 3. Не е по темата. Вземам повод от линка към предишната статия на SMS за това как във Финландия намериха цаката на олгините.
  Вижте пък долу как действа техен последовател в България. От един от безбройните янки сериали с претенциозното заглавие “Дълбоката държава” се опитва и той да ни набие изхабените максими, “И тия и ония са маскари”, “А вие, защо биете негрите”. Изчетох, отнемай къде блудкавата критика и стигнах до трейлъра за да се убедя сам в “уникалността” на сериала. Сцени и реплики които за любителите на екшъните могат да имат единствено ефекта на люпенето на сенки. Отнемай къде убиваш времето кат редова тексаска домакиня. Изгледа в късният следобед сниманата сутринта н-та серия заредила се предведливо с пуканки и га свърши доволно се изтяга на дивана, пръцва и заключава: “Ареса ми”.
  И, те така.

  https://offnews.bg/kultura/dalbokata-darzhava-serialat-kojto-ne-bi-triabvalo-da-sashtestvuva-702643.html

 4. Сравняването на България с Австрия е неправилно , те са несравними .

 5. На мен ми направи впечатление нещо друго. Бойко Методиев Борисов се оказа доста наясно какво пише в наръчниците на КГБ!

 6. Прекрасно разказано. Човек може само да се удивлява. Но не е ли доста сложно,за чуторите,които разбират само от лъжи,хвалби,ругатни и клишета. Някой да не се засегне,те не са от нашия блог.

 7. Какво общо има Европейска България с евразийския ИМ съюз, че си провеждат у нас точно преди европейските избори и 24 май евразийското си мероприятие под патронажа на онова нещо “пРезидента” Радев и онова нещо “патриарх” Неофит и със съучастието на български министерства, университети, олимпийски комитети, спортни академии, БАН,БТПП, посолства, навалица от разни русофилски НПО-та и т.н.?

  Представяте ли си какви “скрипали” от ГРУ и путинови колеги- кагебисти щъкат в тези предизборни дни надлъж и нашир из европейска и натовска България ???? Накрая ще ни отровят и най-българския празник с “почетното” си присъствие и претенциите си засега само да го “споделят”, а след време съвсем да ни го откраднат.

  От 19 до 25 май у нас се провежда Асамблея на народите от Евразия, с подкрепа на президента на републиката.

  Ето наглата ИМ хибридна програма:

  https://www.faktor.bg/uploads/2018-Documents/evrazia_programa.pdf

  В навечерието на европейските избори – евразийска хибридна операция, ползват Радев като руско оръжие

  https://www.faktor.bg/bg/articles/v-navecherieto-na-evropeyskite-izbori-evraziyska-hibridna-operatsiya-polzvat-radev-kato-rusko-orazhie

 8. Много е хубаво това, което се случва в Австрия – за всички европейци е хубаво, пък и в много подходящ момент. Хубаво е брюкселските елити най-сетне да се светнат по трудния начин, че бизнесът с престъпници е единствено и само престъпно дело. С терористи не се преговаря, но кой да чуе И.Инджев /с картонче/ или Ил.Василев /с картонче/. Много благотворно следва да се отрази този скандал и върху избирателите на предстоящите избори. Европейските да прогледнат за истинските заплахи пред суверенитета им, а не да каканижат мантри за криви регулации на виенски шницели, примерно. Българските да видят как се реагира на руски рекет по европейски- так-так и готово, магистрала право към законността. Абе всички да разберат, че ЕС е мястото и принципността е начина да оцелеем. Всичко останало е непохватен начин да отлагаме края. “Избирахте между безчестието и войната. Избрахте безчестието, сега ще си получите и войната”. Чърчил го е казал много отдавна, обаче сега важи с още по-голяма сила.

 9. Не е съвсем по темата.Изгледах церемонията по заемането на президенския пост на Зеленски.Каза впечатляващи думи за Крим,Донбас,дай Боже да ги изпълни.

 10. @ SMS,
  Много добре, ама матрялът наш обича да се огледа за долния праг едва като си фрасне тиквата в горния. Не сме “евразийци”, нито сме упълномощили някой да ни брои за такива, нито им искаме кремльовските сребърници за подобни хибридни операцийки. За “славянската” лъжа, дето коскоджамите цял акад. Фол ясно го е написал, че няма такова животно – НО – каквото путинкантропите си знаят, това си баят. (п)Резидентинът ни начело, МВнР, разни олимпийци, аграрници и пр., и пр. “за ним”! ОТКЪДЕ НАКЪДЕ, защо ИМ позволяваме точно преди евроизборите и 24 май?!?

  Е, без МАЙДАН нищо не ще се оправи в Задунайския Милиционеристан, вервайте ми!

 11. Това – на вниманието на неколцината тук с амбулантната тарга с “бюлетина нумер…” – кой кой беше, за освежаване паметта един вид:

  https://trud.bg/%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d0%b1%d0%ba%d0%bf-%d0%b8-%d0%b4%d1%81-%d1%81%d1%8a%d0%b7%d0%b4%d0%b0%d0%b4%d0%be%d1%85%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d0%bc%d0%be%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b0/

  Най-обичам да чета как ритнато от копанята с цвик комун-милицейско прасе квичи истини, за които иначе си трае. Сите херои са тук: нещото дето ни орадва с фото на епилирания си г…з, главният му секретарин-крадец с двете фамии, рокаджията от Миндя, чак до “медийния бос”, дето навремето се перчеше как самата агенция РОЙТЕРС измамил. Вервайте ИМ!

  На Стопанина респект!

 12. A€рофлот, за прослужени години и работа от засада добавки има ли?
  Да пробуташ този петьов/пеевски пасквил в това свободно от гадости пространство, изисква сериозно дебелоочие и добавки, добавки, добавки.
  Иначе с “На Стопанина респект”, без да си чел даже и статията, не можеш да преметнеш никой от присъстващите.

 13. През 90-те години се запознах с една секретарка във фирма с офис в центъра и ходихме с нея двете на театър и опера. Работех за НР тогава и имах неблагоразумието да откликна на молбата й да я посетя и да се опитам да поправя техните ксерокс машини. Така се натъкнах на фирмата Ипон, която по-правилно е да се нарече РАПОН, защото това всъщност бяха едни невъобразими мутри, сред които момичето, на име Милена стоеше като едно невинно цвете. Всъщност както се оказа по-късно, не толкова невинно, защото както самата тя ми призна, след като ходела с най-големия в тази фирма, сещате се кой, той я водил няколко пъти в Австрийския на Сандански и спал с нея така, че сега вече година не можела да води нормален полов живот, защото имала кръвотечение, дори при полов контакт, който продължавал само няколко минути. Затова и като обезщетение, първият в тази фирма я бил назначил за почетна секретарка, като казал на момчетата да не я закачат, защото е “прецакана” вече, но пък и дал заплата 300 долара! това бяха пари през 90-те и разрешил да и искат само френска любов на служителите, но само ако и плащат. Тази фирма изглежда въртеше и някакви ротативки, защото когато дойде време да ми платят КЕШ, те нямаха в момента! и се наложи да отидем до едно тяхна заличка, където изпразниха няколко ротативки и ми платиха хорорара. Бях сложил и моя собствена касета с тонер в единия ксерокс, но тия се направиха на разсеяни и не ми дадоха нищо за нея, защото уж било моя работа те не му разбирали. Един дебеловрат ми каза – ако те подгони някой, свиркай! Така се каляваше Стоманата! По-късно цялата държава почна да кърви …

 14. Вижте какво изкопах от мрежата.
  Дай Боже всекиму!
  “Имам си къща във Банкя, там съм живял, там живея и там ще умра” – каза Борисов в предаването “Тази сутрин” по бТВ на 20 май 2019.
  Бойко Борисов притежава в Банкя три съседни терена с обща площ 1422 кв.м., а на тях са построени три къщи с обща разгъната застроена площ 745 кв.м. показва проверка в Имотния регистър и в системата на Кадастъра. Фамилната му къща е на 4 етажа с 492 кв.м. РЗП + съседна постройка 38 кв.м. Впоследствие той е придобил от роднини двата съседни терена и е построил върху тях две еднофамилни жилищни къщи. Самото строителство вероятно е станало факт след 2007 г., когато братовчед му Радослав му продава терен от 462 кв.м. за 3496,9 лв. В кадастъра постройките от 138 кв.м. и 77 кв.м. са вписани с една и съща заповед РД-18-13 от 17.01.2012 г.
  P.S. Google View точно на тези улици няма. За снимки питайте НСО 🙂
  P.P.S. Сделката за терена с брадчеда Ради е декларирана от Борисов през 2008 г., но за къщата от 138 кв.м. няма следа в декларациите му.
  Снимки на парцелите и кадастър:
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10161724081525510&set=pcb.10161724087080510&type=3&theater
  Ей това става като набиеш братовчед си, както направил Бойко Борисов. Продава ти УПИ в София за 4 евро на кв.м. 🙂
  В края на 2007 г. в София няма УПИ под 40 евро на кв.м. и то в Илиенци. А това конкретно е в Банкя… #Апартаментгейт

  https://www.facebook.com/bivolnews/photos/a.179783075406816/2377664368951998/?type=3&theater

 15. Бюлетината е c номер 13, а в-к “труп” никой нормален човек не чете.

 16. Прочетох речта на Зеленски при встъпването му в длъжност и прекрасно разбирам чувствата на съблогаря Красноселски споделени по-горе. Много слина! Да видим и практическите действия.

  https://ehorussia.com/new/node/18510

 17. https://www.bbc.com/russian/features-48284125
  Линкът е от ББС и показва как в Армения се борят с корумпираните и зависими съдии в страната си.
  Хирургически, а не с договорки с мафията облечена във власт!
  И Армения както и Румъния ни задмина!
  Срам!!!!!!!

 18. Аерофлот, произвеждате различни неща. Кой сте вие /д-р Зорге/?

 19. Аерофлот
  Супер сте.Само на вас вярвам.Първобитни говеда.

 20. Австрия не може да се сравнява с България. Доста по-малка е.1.Австрия е 83 хиляди кв. км.2.Повече от половината от територията е високопланински чукари по които не расте нищо. Това го отправям към “баце” който постоянно повтаря началниците там горе да се разберат ние сме за мир.
  И понеже идва 24 май, празник на Българската просвета. И понеже евразията (както пише sms) са запретнали ръкави за генерално облъчване ето няколко прости факта,които се крият от “нашата ” държава. Казвам държава защото всички власти служат на руския интерес и са против България.
  1.Българите сме АВТОХТОНЕН народ.
  2.Древната Българска ПИСМЕНОСТ е най-древна писменост в света.
  3.Св.Кирил и Методи са обявени за светци защото печелят диспут на вселеленски събор във Ватикана, че Библията може да се превежда и проповядва на ВСИЧКИ ЗЕМНИ ЕЗИЦИ .
  4.Превеждат Библията на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.
  5.Първото празнуване на св Кирил и Методи е в гр.Шумен. (а не в Пловдив с участието на предателя найден геров)
  Така че да се изправим горди с историята си като народ и да сразим врага с МАСОВО С НОМЕР ТРИНАДЕСЕТ 13

 21. D.SAVOVA, “първобитните говеда” са онези, които подтичват бодро и дисциплинирано пред пропагандната гега без яснота къде точно ги водят – към “тучните пасища” на демокрацията или към градинката пред кланицата.
  За една информация е важно ДАЛИ Е ИСТИНА, а не коя медия я публикува.
  За съжаление, тези разочароващи публикации за Демократична България, които бяха публикувани във ВСИЧКИ медии, не само в “Труд”, са истина и тя отблъсква избирателите. Решението не е в самозалъгването, завирането на главата в пясъка или силовото затаяване на истината, което някои във форума се опитват да наложат, ставайки смешни, а в признаването и отричането на пороците, и изрязването с хирургическа точност САМО на гнилото!

 22. Една много, много закъсняла тревожна информация, поне със 7 години закъснение, за която участници във форума отдавна бият камбаната и се опитват да дадат повече публичност, да привлекат вниманието на службите и политиците!
  Лошото е, че точно в момента, когато се решава въпросът да ни приемат или не в Шенген и Чакалнята, тя е нож с две остриета, защото кой луд ще приеме държава, международен център за обучение на терористи, в шенгенския си дом? В този смисъл появата на материала точно сега има и хибриден характер, защото е в унисон с руския интерес и цели отдалечаването ни от цялостна и необратима интеграция в ЕС. Затова би било логично да се потърси малко повече информация за авторите на материала Русланчо Трад и Кирилчо Аврамав. Има такава!

  Разследване на bellingcat: Паравоенните в България са оръдия на Кремъл, финансирани от гръцки и британски радикали

  Самозваните защитници от БНО “Шипка” и Военен съюз “Васил Левски” се прекланят пред Русия и насаждат антиевропейски настроения

  https://www.faktor.bg/bg/articles/petak-13/razsledvane-na-bellingcat-paravoennite-v-balgariya-sa-oradiya-na-kremal-finansirani-ot-gratski-i-britanski-radikali

 23. @ ВЕСЕЛИН СТАНЕВ

  Тези дни, “сърфирайки” по ТВ каналите, попаднах на събеседник, който коментираше едно странно явление, свързано със самочувствието на българите, че всички други азбуки носят името на народите, които са ги сътворили: латиницата на латините, японската азбука – на японците, гръцката азбука- на гърците и т.н. Само българската азбука, създадена от Климент Охридски по искане на българския владетел и който е платил щедро за поръчката, се нарича “кирилица”(?), а не българска азбука или българица, което я лишава от българския й характер и я превръща в лесна плячка за “просветителските” амбиции на разни славяни, бълнуващи за “Трети Рим”.
  В средновековните хроники пише, че българите са ДЪРЖАВОТВОРЕН народ, защото където са стъпили, са създали държави. Очевидно, на татаро-монголските “славяни”, тази държавотворност, също както цивилизационната, просветителска мисия, много им харесва и пробват (на принципа, че повтаряйки, като папагали, хиляди пъти една лъжа тя рано или късно ще бъде приета за истина) да наложат лъжовното клише, че “руският народ бил държавотворен народ”?! Ха-ха! 🙂 Истината е точно противоположната: Руският народ, обсебен от умишлено насаждан окупационен нагон, е ДЪРЖАВОУНИЩОЖИТЕЛЕН НАРОД! Я колко държави е унищожил, вкарвайки ги насилствено в СССР и днес продължава тази си любима държавоунищожителна дейност!
  На всичкото отгоре сега евразийците са дошли да ни отровят и светлия празник 24 май!
  Вън азиатските държавоунищожители от Европейска България! Не ги искаме тук!

 24. @KIROV

  Напротив, аэрофлот е чел статията, иначе нямаше да се обади. Как така само падишаха ще е маскара, а десните не?! Аз няма да обиждам никого на първобитно говедо, но няма да отрека, че горният метод за манипулация е първобитен, изтъркан и смешен, защото зле прикрива неудобството на аэрофлота да прави директно реклама на калпавата си гербава стока.

 25. ” За съжаление, тези разочароващи публикации…във ВСИЧКИ медии, не само в “Труд”, са истина….”
  КОЙ определя кое е истината и кое е лъжа!
  Да се твърди от един анонимен посетител на блога, при това със “съжаление”, че това или онова е истина, с аргумент че е публикувано (преди избори) във “всички” пеевски медии, е нечистоплътност на незавидно ниво.
  Това е(по хигиенни причини), последното ми обръщение към многоникника “аерофлот”.

 26. И аз бих направил една аналогия между Австрия и банкянската мутра. Няма само той да сипе тъпизми за Австрия ,я!
  Сигурно всички си спомняме , че и австрийските фашаги НЕ са си мислили ,даже, да си подадат оставката, само до преди един ден, същото казва сега и пожарникарският барцелонски “хидалгос”, или още по точно – барцелонскиЯТ хАСиЕНдалгос-бокоТИКВАТА!
  И къде са сега, днес, австрийските фашаги? Уж нямало да подадат оставки , а днес вече са си само обикновени “а(вст)рийци”.
  Така че, барцелонският хАСиЕНдалгос-бокоТИКВАТА няма защо да очаква чак до 26 май , за да си подава оставката! Може да я подаде ВЕДНАГА! Без да чака някой от КУКЛОВОДИТЕ му ,да му пусне компроматите, за да ПРЕДИЗВИКА принудителната му отставка, както стана с а(вст)рийските му “колеги”.
  И няма как банкянската мутра да знае дали още УТРЕ, или даже още след една секунда, няма да му ПОИСКАТ отставката, защото компроматите за него са много…….,ама МНОГО повече, и от много повече години, докато единственият компромат за тези “а(вст)рийски” фашаги ги свали за една минута в оставка, а те бяха само едва от една година във властта, а не 20 години като МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА…….

 27. AЭРОФРОТ
  Без да съм член на ДСБ винаги присъствам на значими мероприятия,без да гласувам естествено.Такъв *виден политик с влияние *, за който пише в.Труд . а вие го цитирате не съм видяла.Напомняте ми за соца.когато ченгета и партиини кадри говореха глупости,а хората си мълаха и се подсмиваха на тъпотата им, после си разказваме вицове и им се подигравахме..В този блог нивото е много високо и приятелски ви съветвам да не са занимавате с Демократична България защото не е вашата партия и не я познавате ,а там хората са класи над останалите.За да не ставате за смях ,като ченгетата от соца.Приомите .които използувате за да очерняте са елементарни.
  А сега малко за амбулантната търговия=
  Призовавам гласувайте с бюлетина 13.

 28. към AЭРОФЛОТ:
  AЭРОФЛОТ , този секретар от ДСБ никога не е бил във властта, и не си е построил апартамент на занижени цени докато е бил във властта, нито е натрупал офшорни сметки ,докато е заемал висша, средна или нисша ДЪРЖАВНА длъжност и пост!!!!!
  Тази хибридна “новина” е измислена от хибридният ШАЙКАджия на ГЕРБ – Антон Тодоров! Той първо казваше че ВИнету и ГЕРБ за ШАЙКА, и даже написа книги , но едва след като ГЕРБ бяха в опозиция 2013-14г..
  А след като Винету и ГЕРБ си върнаха властта през 2015г., ШАЙКАджията Тодоров стана веднага правоверен герберокож, въпреки че написа няколко тома за тяхната ШАЙКА . И даже се кандидатира за герберокож дУпетат през 2017г..
  Сега Тодоров е монтиран в КАЗИОНната “телевизия” – ТВ-Европа, за да разпространява хибридните ПРЕДизборни “разследвания” и пропагадност. Така че НЕ обръщайте голяма внимание на тази негова хибридна фалшива “новина” за секретаря на ДСБ.
  Защото ако той вземе да разследва собствените си “партийци” от ГЕРБ , откакто са се докопали във властта през последните 10 години, то няма да му остане време за други предавания ,докато се пенсионира.
  А пък ако започне да ги разследва и за частните им далавери ,преди да влезнат във властта , то няма да му остане време за нищо друго. Нека само погледне какво е правил неговият “спонсор” Винету преди да го монтират за “генсек” и “генерал” от милицията! Още докато е бил агент Буда.
  Повтарям пак ,че този секретар на ДСБ не е бил във властта и не е получавал ПОРЦИИ ,нито е злоупотребявал със власт и служебно положение ,както правят калинковоКРАСНОкожите гербаджии , през последните 10-20 години!
  Все пак трябва да се прави разлика между апартаментите на властта и апартаментите на опозицията, НАЛИ!

 29. Другарко дружинна, осмелявам се да рапортувам от мишата си дупка, че след Вашите “мъдри” съвети нивото на блога се вдигна толкова високо, че стана недостъпно дори и за Вас, непогрешимата последна инстанция.
  Но РЕЗУЛТАТИТЕ от изборите ще покажат кой е бил крив и кой е бил прав. Докато чакам ще отида да си изгладя червената пионерска връзка и ще запея “Пейте в светлата родина септемврийчета безчет…!”

 30. Към AЭРОФРОТ:
  „За съжаление, тези разочароващи публикации за Демократична България, които бяха публикувани във ВСИЧКИ медии, не само в “Труд”, са истина и тя отблъсква избирателите.“

  Споделяйки загрижеността ви да не се отблъснат хората като вас от ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ, си разрешавам, понеже се губи истината и същността на казаното от вас, да направя следната корекция:

  „…тези разочароващи публикации за Демократична България, които бяха публикувани във ВСИЧКИ ПЕЕВСКИ МЕДИИ…“ СА ЛЪЖА!

  Уверен съм,че вие като човек фен на „завирането на главата в пясъка или силовото затаяване на истината,“ ще останете истински удовлетворен, че направих „ изрязването с хирургическа точност САМО на гнилото“, а не ви заведох „към градинката пред кланицата.“.

 31. Към SMS:
  Вие толкова честто напомняте за пионерските си години, че няма как човек да не разбере корените на злорадството ви към ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ и липсата ви на възпитание към хора с доказани човешки и демократични убеждения. Да ви завиди човек на дружинната ръководителка, която ви е научила на песнички и ви е положила основата на издигането ви днес на таково високо телефонно ниво. Знам, че не ви харесва, но е факт, че ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ е алтернативата на днешното статукво определящото се от герб, бсп, дпс. Спрете да гладите непрекъснато пионерската си връзка в очакване на провала на ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ. Това няма да ви помогне да надскочите телефонното си ниво. Замислете се и отговорете на въпроса. Б. Борисов демократ ли е? Докато не отговорите на този въпрос винаги ще си оставате в пионерските си години свит/а в „мишата си дупка“.

 32. SMS
  Вие Аерофлот ли сте?Или като кажете СМС да се разбира Аерофлот и обратно.Има ли и други?Има,има.Ех,пусти стари навици.Да сте живи и здрави,да има с кой да се шегуваме.То асъл,ставате за смях.Комунизмът си отиде 21 век сме.Не бой те се.

 33. @ TERVEL 🙂
  Не знам колко възпитана и гениална е, както пишете, любимата Ви D.Savova (ако не сте едно и също лице), защото от постовете й не личи. Като стил ми напомня един фанатизиран седесар от ранната демокрация Йоло Денев (на всяко гърне- мерудия).
  Чета този блог заради талантливите публикации на Иво Инджев, чиито възгледи споделям 100%, чета постовете на интелектуалци като Everyone Else, Georges Nikolov, Павел Тинков, Веселин Станев, с които “си сверявам часовника”. Препрочитам и написаното от незабравимия Стамбо, който, между другото, редовно “свиваше сърмите” на участниците с тиранични наклонности, които открай време се опитват да приватизират форума.
  А за постовете до мен на “възпитаната” D.Savova ще отговоря, че ченгеджийските навици да се търси някаква компрометираща информация за неудобните или несимпатичните й, е като бумеранг!

 34. Към SMS: „… (ако не сте едно и също лице)“
  Това върха на телефонното ви ниво зареден с пионерския ентусиазъм ли е, или прогресираща амнезия?

  „Не знам колко възпитана и гениална е, както пишете, любимата Ви D.Savova“
  Ами като не знаете не пишете, и не вмъквайте ваши думи в моята уста. Ех, тези седем години, но де да беше само това.

  „не се опитвам да формирам групи по “интереси”, които да се нахвърлят на един или на друг участник, заради различното му мнение.“- МАЙ 20, 2019, 00:01
  „….ченгеджийските навици да се търси някаква компрометираща информация за неудобните или несимпатичните й, е като бумеранг!“
  Да обвинявате г-жа Савова в „ченгеджийските навици“ и да я сравнявате с Йоло Денев е пълна глупост и това не могат да бъдат думи на един „ интелигентен и добронамерен човек“ за каквато се имате, но за бумеранга сте права. Веднага започвате опити на омаловажаване на покачващото се ниво на доверие на избирателите към ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ, и да предлагате компрометирани политически номади да заемат постове в държавното управление. В това отношение проличава странна съгласуваност и близост на интереси с аэрофлот/аэрофрот.

  Казвате, „Чета този блог заради талантливите публикации на Иво Инджев“ и „си сверявам часовника“. Ами тогава защо по дяволите нищо не влиза в главата ви. Пустата ви дружинна ръководителката! Толкава ли талантлива беше, че „часовника ви“ все още отчита само времето, когато сте били заедно, а не нашето време. НАШЕТО ВРЕМЕ С ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ОТДАДЕНО ЗА БЛАГОПОЛУЧИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

  П.С. Ключът/отговорът за нашето време / времето на независимостта и просперитетата на България/ може да бъде и във вашите ръце стига да проявите смелост и да отговорите. Б. Борисов демократ ли е? След това до избора на №13 ще стигнете бързо,с неподозирана лекота.

 35. TERVEL,
  а Вие защо подкрепяте “политическия номад” D.Savova?
  СДС – ДСБ – РБ – ДБ 🙂

 36. https://www.btv.bg/video/shows/lice-v-lice/videos/promjanata-evropa-kak-se-vodi-bitkata-s-korupcijata-i-sas-zloupotrebata-s-evrofondovete.html

  Един типичен пример, как Борисов осребрява закупените от него бивши свои противници. Гнусно е, когато това не са младежи с неясни възгледи а хора изтъргували съвеста си за… пари, е и потупване по гърба, и снимка пред знамето на ГЕРБ. Не сме забравили, как Едвин Сугарев заобича внезапно Борисов, а сега и А. Йорданов получи просветление, срещу възнаграждение.
  Нека бъда честен и не си кривя душата, изпитах гордост от интелекта и принципноста на Радан Кънев.

 37. Към SMS:
  Ще ви отговоря с най-голямо удоволствие, но за да стане това би трябвало вие да отговорите на дваж задавания към вас от мен въпрос. За трети път. Борисов демократ ли е?

 38. Tervel,
  щом ми задавате този въпрос, значи подозирате, че ще гласувам за партията на Бодигарда. 🙂 Постовете назад във времето биха Ви дали ясен отговор на този въпрос. Там е истината и за всичко останало, ако Ви интересува. Но предлагам тук да прекратим безполезната “дискусия” и да не занимаваме останалите с дребнави “лични” заяждания. Хо!

 39. Към SMS:
  За 4 (четвърти)път:
  БОРИСОВ ДЕМОКРАТ ЛИ Е?

 40. SMS
  Всички тук се познаваме лично с изключение на вас , Аерофлот ,Аеророт ,Тервел,Киров,Симпат. на ДСБ.Всички ли сме номади?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.