Нарочените за разстрел от фашизоида Копейкин журналисти и политици поощряват екстремизма му с мълчанието си

Пред политическия коментатор обикновено стои въпросът дали няма да направи реклама на някой маргинал и съответната му партия, когато им обръща внимание. Предполагам, че това е ( част от ) аргументацията на онези медии ( и политици), които предпочитат да премълчават кресливото присъствие в публичността на Костадин Костадинов, наричан в социалните медии Костя Копейкин по аналогия с един деградирал до мошеник и престъпник герой на Гогол.

Бившия партиец от ВМРО и НФСБ, два пъти бивш кандидат за кмет на Варна като бивш коалиционен партньор на “Атака” и настоящ любимец на руското посолство, публикувало в края на миналата година скандално негово обобщение за “олигорфрените” в България, полага неистови усилия да провокира общественото внимание. Този път с обещание да разстрелва журналисти и политици.

Онагледяването на това негово предизборно обещание също си го бива: постига го с кражба на ръба на закона от украинския сериал “Слуга на народа”, в която главният герой, изигран от актьора Володимир Зеленский ( в кадър от филма по-долу), разстрелва лично с два израелски автомата узи тълпа цивилни в затворено помещение, което не оставя съмнение за приликата с парламент.

 

 

 

 

 

Копейкин не е много оригинален, ако случайно си е въобразил, че е голям новатор. Неговия предшественик в ролята на руско острие в българската политика нахлу в публичността с подобно обещание за разправа с журналистите. Сега неговият имитатор и бивш коалиционен партньор стъпва върху раменете му в опит да надскочи батко си, който потъна в блатото на властта, освобождавайки нишата на екстремизма на един още по-възторжен почитател на руските “Нощни вълци” с наистина вълчи поглед и апетит към провокациите от фашизоиден вид. 

Петимен да привлече вниманието и признанието на доверчивите си подобия Копейкин разпространи също фалшивата новина “Ние победихме”, претендирайки, че  с жалбата си до Министерството на образованието и науката бил предизвикал спиране на обучението на учителите по история във връзка с омразните му промени в учебниците по история, които най-после целят да поизчистят лъжите и премълчаванията на историческата истина както за османския, така и за подобния му период на съветската окупация. МОН го опровергаха и съобщиха, че обучението на учителите продължава.

Опровержението на МОН, колкото и незначително да е като усилие, е първата институционална съпротива срещу лъжите и провокациите на Копейкин, който едновременно отрича да е организирал хулиганското нападение над моята личност на 7 март в Градската библиотека в Добрич, а същевременно излъга, че представянето на книгата ми “Измамата “Сан Стефано” там било провалено ( както   провалиха след това с личното му участие представянето на друга книга на друг автор на 16 април ). 

Какво ли още трябва да се случи, за да се задействат механизмите на закона срещу този фашизоид, който използва и терминолгията на нацизма, наричайки с нацисткия термин “подчовеци” българите, които не харесва? 

Ескалацията на опитите му да се изяви начело на фашизоидността в България премина от закани в интернет, където разпространява “мнения” с обещание за разправа с “подчовеците”, през конфронтация лице в лице ( и опит да ме предизвика в на диспут в предаването “Лице в лице” по БТВ), до лъжи за партийна победа над една програма за обучение на български учители, стигайки вече до призиви за разстрел на политици и журналисти чрез “художествена аналогия”.  

В края на този текст да отговаря на въпроса, поставен в неговото начало: мълчанието е злото, което се осребрява от кресливите провокатори като вид поощрение да продължават в същия дух.

14 мнения за “Нарочените за разстрел от фашизоида Копейкин журналисти и политици поощряват екстремизма му с мълчанието си”

 1. Г-н Инджев, не намирате ли иронията във факта, че русороби си служат с украински филм, за целите на про-фашистката си пропаганда?

  Оставяме настрана фактът, че самият Зеленски преди ден, два показа, че няма да цепи басма на руснаците.

 2. И защо “ГлавнияТ прокурор” ЦацАров не си изпълнява задълженията по закон и не прибере на топло този отявлен фашист с уклон към национал-социализма?!? Вярно, мандатът изтича (на ЦацАров), но поне да свърши нещо полезно през дългия си мандат, опропастен с нищоправене, особено ако сравним резултатите му с неговата колежка от Румъния Лаура Кьовеши!

 3. Копейкин е клиничен случай, има затвор и психиатри за такива.
  Извън темата: какво е това чудо Мария Габриел? Само дзен будист, но по-вероятно идиот може да се заслуша в такава чудовищна празнота: “Инвестициите водят до заетост, а заетостта повишава жизнения стандарт”…. “инвестициите са живителната сила на икономическия растеж”. Разбира се, работниците във вагоноремонтния завод в град Септември не са и чували за тия сложни връзки между инвестиции, заетост и стандарт, къде ти.

 4. Днес е годишнината от убийството – само на 53 г., на съдия-следовател Джовани Фалконе, посветил целия си живот на борба с “порционерите” с черпаците в Италия. Колко актуален и днес е крилатият му призив, “Да направим мафията бедна”!

  Riposa in pace, Sr. Guidice!

 5. Вижте как “красиво” е нарисувал бацевите напъни за газово хъбче ватник-блогар. Изкаран е завалията просто един балкански сметкаджия. Хитро прокарал раззийските интереси и то с пари на ЕС. И два, засега, коментара отдолу. Убийствени, особено втория. Колко по им се слагат нашенските петоколонци. толкова, НОРМАЛНО, повече ги презират. Ама и нас невинните, Боже мой защо ни наказваш, заради тях.
  “Подъл народ-предател, във всичките войни воювал против руснаците”.
  https://alex-leshy.livejournal.com/1361944.html

 6. Само за протокола. Рухва още една от идиотските митологеми за “безпримерният героизъм” на съвеЦките хора през т.н. вов. След психото зоя космедемянская, измислените 28 памфиловци, александър матросов, капитан гастело и прочие и прочие дойде ред и на превърнатият в леден блок но не предал родината в лагера Матхаузен генерал карбишев. Да, ама НЕ.
  https://allin777.livejournal.com/396337.html

 7. КОПЕЙКИН най накрая трябва да си получи заслужиното! Този прехвърли всички норми – за него само УСМИРИТЕЛНА РИЗА и така да прекара останалата част от живота си. Партии като ВЪЗРАЖДАНЕ да се забранят с закон и на всички последователи да им се търси отговорност тези са вредни за обществото. Няма да забравим изстъплениятя им в Добрич и не намесата на власто имащите но сега действията на ВЪЗРАЖДАНЕ ги засегнаха и последваха писъци от тяхна страна. Дано ЦАЦАРАТУРАТА вече да се вземе в ръце!IIC…..oIL.

 8. През “такова беше времето”, туй по добри христов джуров-ЛАЗАР имаше една много специална рубрика в масмедиите. “В чуждата преса без наша намеса.” Сега, да видим на какво попадане по ранина в мрежата.
  “Нека да видим кои партии подкрепят “гьола” Белене /който Русия иска уж да строи/. Това са всички партии които са в сегашното НС и изпълнителната власт! Да подариш над 1,4млрд.лв за един жабешки гьол е много повече от това че някой си е казал нещо за неговите приятели? Да продадеш на Русия най-големият си тютюнев комбинат който даваше препитание на хиляди в този бранш е много повече от това, че Радан Кънев е казал нещо за неговите си приятели? Да не монтираш измервателни уреди в най-голямото промишлено предприятие у нас/Лукойл/ а отделно от това умишлено да си затваряш очите, че тази компания не плаща дължимите данъци и това според мен е много повече от едни казани думи? Да започнеш харченето на едни 3млрд.лв.за нов газопровод /за да угодиш на Кремъл за да заобиколи Украйна/ при положение, че имаш действащ газопровод от Русия/с договор до 2030год./ и това мисля, че е повече от едни казани приказки? Има и още десетки и десетки подобни примери показващи кой, кой е, и за какво се бори. И както е казано по делата им ще ги познаете, нали така?”

 9. .IVANOV.
  Колко сте наивен!Нали Цацаратурата се кланя на тези руски резиденти ,като Костя Копейкин,Марешки и др.

 10. Копейкин е толкова зависим от своите рублофилски сводници ,че даже не може да си измисли и собствения предизборен клип, и както винаги повтаря само тяхната хибридна пропагадность. Троянските коне ,като него , служат само за изкуствена фасада на кукловодите , от които си получават копейките за това!
  Но в конкретният случай, с този плагиатски предизборен клип , фашизоидофренния Копейкин е надградил дори собственото си лумпенско ниво, защото Зеленски освен че е украинец , той вероятно има и еврейски връзки, и поради това не точно “правилният избор” от който да плагиатстват путлеристките фашаги ,като Копейкин………

 11. Шокиран съм от пропагандна антиевропейска, проруска и прокомунистическа изява на лицето Костадинов днес във Фрогнюз. Това надминава всички граници на нормалност. Ако имате нерви, прочетете този пасквил. Написах възражение към Огнян Стефанов, поради това, че все пак отвреме навреме помества силни материали против Цацаров и затова изразих недоумение защо е поместен пасквила.
  След малко написаното от мен бе изтрито.
  Това означава, че играта много е загрубяла,щом и Фрогнюз вече поддава.

 12. Госпожо Савова! Тук не става дума за наивност аз си казвам мнението – пределно ясно ми е какво е дережето в България защото такива като този вие сама видяхте какви ги върши оглавявайки тази позорна партия!IIC…..oIL.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.