Нинова подаде оставка, на бас какво ще каже Борисов за своята адреналинка

 

 

Не знам дали не съм закъснял и докато пиша тези редове, Борисов вече не се е произнесъл, но по изключение бързам да го изпреваря с прогноза какво ще каже за подадената днес на пленума на БСП оставка на Корнелия Нинова.

Вариантите на реакцията на Борсов са два. Или ще каже, че това си е работа на БСП, наслаждавайки се на незначителността на събитието спрямо собственото му величие, или пък ще спази традицията да се прави на джентълмен ( да не се бърка с джендърмен) и ще я похвали също толкова покровителствено. За мъжеството. Или нещо от този род, свързано с потупване по рамото.

Нинова не веднъж се е гаврила с Борисов, предизвиквайки го да се прояви като мъж – например преди парламентарните избори, когато той бягаше като дявол от Делян от диспут с нея. Сега доживя да блесне в жанра “сладко отмъщение”.

На въпросите на читателите защо е важно да се познае ре(д)акцията на Борисов  на партийно събитие в редиците на БСП отговарям: защото трябва да се знае, че е предсказуем. А и къде без водещото участие на Борисов в който и да било сюжет в държавата, в която неговата дума е основен закон ( почти като конституцията). 

Това, което Борисов няма да направи, е да си каже истината, като й благодари за решаващата роля за победата му. Защото тя се изяви като Сидеров и неговата “Атака”, които години наред нахъсваха с антитурските си истерии електората на ДПС да поддържа висок електорален тестостерон.  “Атака” се спихна и ДПС олекна откъм гласове на тези избори, но ГЕРБ, макар също да загубиха поддръжници, удържаха фронта срещу хартиения тигър Нинова. Атакуването на ДПС остана в миналото на “националистите”, но атаката на социалистите срещу ГЕРБ буквално наля адреналин във вените на западналия антикомунизъм на управляващата партия, която междувременно не причини реално каквато и да било неприятност на посткомунизма у нас.

Колкото и на пръв поглед да е  откачено да се каже, но залезът на Нинова може  да доведе и до това на Борисов да му лъсне заникът.  Стига сътрудниците му ( волни или не) в БСП да спрат да му помагат, оприличавайки го на страшен торбалан и от приказки за торбите с корупционни пари, които отмъкват управляващите, да преминат към разкрития за общия механизъм, по който заедно се подпомагаха в краденето на електорален капитал, предопределено от самото издигане на Борисов в политиката от страна на “старите пушки” в местната червена армия. 

9 мнения за “Нинова подаде оставка, на бас какво ще каже Борисов за своята адреналинка”

 1. кУрнелия подала оставка. И какво от това. Баце им вдигаше такива топки, нали се бара и за голЕм футбалер но те завалиите толкова си могат. Превърнаха се в машина за загуба на избори.
  Прав е Радан. С такава “опозиция” кат бесепето, банкянското слънце ще векува. Кеф ти на Дондуков 1, кеф ти на Дондуков 2. Ако котка-ДБ не им мине път. Двама се “карат”, НАШИТЕ ХОРА печелят. С малко, на първо време и завинаги.
  Много мина, мъничко остана.

 2. Колкото до реакцията на Баце погледнете снимката по-Фнимателно. Така се бройкат котараците през март. По инфо на “двете каки”, га бяха редовни участнички в белотните сеанси под бочковата магнолия и Корни от Крушовица кат кюстендилската Мая осичката е минала по реда си. Каквото и да означава това. Император Тиквоний Банкянски си има стил и метод на работа. Дай боже, стига чиляк да се меракландисва де, всекиму.
  Та, очакванията ми са, че тиквата ще пророни няколко крокодилски сълзи на съчувствие. За по-после, върнете се по-горе.

 3. Реално погледнато МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА нищо НЕ е “спечелил”!!!
  Първо , сега, на тези “избори” герберокожата ШАЙКА е загубила над 200 000 избиратели спрямо изборите през 2014г.!!!
  И за да запази предишните си евродУпетати , бокоТИКВАТА е заповядал на КАЗИОНните си лакеи от ЦИК да ФАЛШИФИЦИРАТ и манипулират сегашните избори, чрез над 1,5 милиона “мъртви души”, чрез “протоколите” от зависимите и купените СИК, чрез ЛОБИсткият корпоративен вот купен чрез раздаване на СУДЖУКови ПОРЦИИ, чрз АПАРТАМЕНТгейт, чрез ВИЛАгейт, и т.н….и т.н….
  Но дори и чрез тези масови манипулации се видя ,че реално бокоТИВАТА и цвъкиУМНОТО нямат и половината от гласувалите за БСП. Защото най-малко около 200 000 от гласувалите за герберокожите са от ЛОБИстките ОБРЪЧи и купените гласове, а поне още 150-200 000 са от РАЗПЛУТАТА бюрокраДция и подкупените СИК и ЦИК.
  И след като отчетем тези подкупени и зависими гласове ,които са около 400 000, реално герберокожите “избиратели” са дори по-малко от избирателите на Демократична България , защото от останалите последни 200 000 гласове ,поне половината са на “мъртви души” , и реалните герберокожи “гласоподаватели” са под 100 000!
  Същото е положението и с ЕТНОенергетиците на доган и ДПС, защото там винаги над половината са купени гласове, а и реално има спад с 100 000 гласа спрямо евроизборите от 1014г., а сега имат и по-малко евродУпетати.
  За МВРО няма смисъл и да пишем , защото се видя,че дори при чудовищно фалшифицираната и намалена избирателна активност в НРБ от бандитската бюрокраДция на МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА, пУтлериотите от Атака и НФСБ заедно не могат да съберат 2-3 процента, което съотнесено към общият брой избиратели е под 1 процент, и за двете пУтлериотски патерици на МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА! Което показва ,че и МВРО няма да има повече от 1-2 процента ,ако бокоТИКВАТА и доган не им даваха купени гласове или други “изборни” фалшификации.
  Ето и един линк ,който съвсем ясно показва ,доколко гласовете за МВРО за “реални”:
  https://frognews.bg/politika/siderov-vmro-biaha-skliuchili-sdelka-gerb-dps-vota.html
  На тези избори единствено БСП е покачила реално своите гласове с до 50 000.
  А МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА е “спаднал” с над 200 000(ДВЕСТА хиляди!!!) гласа, спрямо предишните евроизбори през 2014г., а сега даже ГЕРБ е в “коалиция” с УЛТРАказионното СДС! Така че НЕ може да става и дума за НИКАКВА “победа”, след над 200 000 гласа – НАДОЛУ, и то при “коалиция” със “сдс”, както и след МАСОВИТЕ фалшификации и манипулации, след ИЗКУСТВЕНО намалената “избирателна активност” и милионите “мъртви души”!
  За това , нека МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА не си приписва някаква НЕсъществуваща и химерна “победа”, а ВЕДНАГА да си ПОДАДЕ ОСТАВКАТА …… ВЕДНАГА!
  Защото на тези “избори” се видя, че бокоТИКВАТА не може да достигне дори “нивото” на цвъкиУМНОТО, от предишните “избори”!!!
  А и освен това ,все пак най-голямото изборно поражение на бокоТИКВАТА е БСП и Ниновна от президентските избори през 2016г…….

 4. Струва ми се, че оставката на крушовишката стринка едва ли ще раздвижи сериозно застоялата смрад на блатото БСП/к/. Предстоящият „маньовър” отново ще се окаже „кръгом и пак напред”. Любопитно ми е само каква ще бъде съдбата на юпитата-клакьори, с които се беше обградила ниновица. Как ще сучат гръбнак в следване на „новата /права!/ партийна линия” ? Какви жабета ще ручат сашка сымав и крумчо зарковият? Все си мисля, че новият горски ще пораздруса крушата и бая гнилоч ще изпокапе. Ако прибавим към одрусаното и лишената от партийна подкрепа сган от десена на илиянчо-атакиста , костя копейкин и тути кванти, току-виж господин ИНДЖЕВ както си седял на брега на реката …видял как носени по течението на времето покрай него преминали труповете на враговете му /ни/.
  А иначе погледнато – малко ме е жал за стринката – с цялата си простотия, злоба и алчност за власт, си беше ефикасен терминатор за червеното котило.

 5. Тълкуванията на изреченото от ББ ще научимЕ от (К)анал 1 и подобните му “медии”….

 6. Заглавието направо кърти мивки с точност. Не мога да разбера простия народ само.

 7. @Ave , Vinetus….Ave,SUDJUKus!

  Вие май мислите, че гласовете за БСП са 100% истински, но точно те най-малко са. Без изборни мошикации БСП трудно би имала дори четвърти евродепутат (знам го от социолог).

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.