Нинова подаде оставка, на бас какво ще каже Борисов за своята адреналинка

 

 

Не знам дали не съм закъснял и докато пиша тези редове, Борисов вече не се е произнесъл, но по изключение бързам да го изпреваря с прогноза какво ще каже за подадената днес на пленума на БСП оставка на Корнелия Нинова.

Вариантите на реакцията на Борсов са два. Или ще каже, че това си е работа на БСП, наслаждавайки се на незначителността на събитието спрямо собственото му величие, или пък ще спази традицията да се прави на джентълмен ( да не се бърка с джендърмен) и ще я похвали също толкова покровителствено. За мъжеството. Или нещо от този род, свързано с потупване по рамото.

Нинова не веднъж се е гаврила с Борисов, предизвиквайки го да се прояви като мъж – например преди парламентарните избори, когато той бягаше като дявол от Делян от диспут с нея. Сега доживя да блесне в жанра “сладко отмъщение”.

На въпросите на читателите защо е важно да се познае ре(д)акцията на Борисов  на партийно събитие в редиците на БСП отговарям: защото трябва да се знае, че е предсказуем. А и къде без водещото участие на Борисов в който и да било сюжет в държавата, в която неговата дума е основен закон ( почти като конституцията). 

Това, което Борисов няма да направи, е да си каже истината, като й благодари за решаващата роля за победата му. Защото тя се изяви като Сидеров и неговата “Атака”, които години наред нахъсваха с антитурските си истерии електората на ДПС да поддържа висок електорален тестостерон.  “Атака” се спихна и ДПС олекна откъм гласове на тези избори, но ГЕРБ, макар също да загубиха поддръжници, удържаха фронта срещу хартиения тигър Нинова. Атакуването на ДПС остана в миналото на “националистите”, но атаката на социалистите срещу ГЕРБ буквално наля адреналин във вените на западналия антикомунизъм на управляващата партия, която междувременно не причини реално каквато и да било неприятност на посткомунизма у нас.

Колкото и на пръв поглед да е  откачено да се каже, но залезът на Нинова може  да доведе и до това на Борисов да му лъсне заникът.  Стига сътрудниците му ( волни или не) в БСП да спрат да му помагат, оприличавайки го на страшен торбалан и от приказки за торбите с корупционни пари, които отмъкват управляващите, да преминат към разкрития за общия механизъм, по който заедно се подпомагаха в краденето на електорален капитал, предопределено от самото издигане на Борисов в политиката от страна на “старите пушки” в местната червена армия. 

9 мнения за “Нинова подаде оставка, на бас какво ще каже Борисов за своята адреналинка”

 1. кУрнелия подала оставка. И какво от това. Баце им вдигаше такива топки, нали се бара и за голЕм футбалер но те завалиите толкова си могат. Превърнаха се в машина за загуба на избори.
  Прав е Радан. С такава “опозиция” кат бесепето, банкянското слънце ще векува. Кеф ти на Дондуков 1, кеф ти на Дондуков 2. Ако котка-ДБ не им мине път. Двама се “карат”, НАШИТЕ ХОРА печелят. С малко, на първо време и завинаги.
  Много мина, мъничко остана.

 2. Колкото до реакцията на Баце погледнете снимката по-Фнимателно. Така се бройкат котараците през март. По инфо на “двете каки”, га бяха редовни участнички в белотните сеанси под бочковата магнолия и Корни от Крушовица кат кюстендилската Мая осичката е минала по реда си. Каквото и да означава това. Император Тиквоний Банкянски си има стил и метод на работа. Дай боже, стига чиляк да се меракландисва де, всекиму.
  Та, очакванията ми са, че тиквата ще пророни няколко крокодилски сълзи на съчувствие. За по-после, върнете се по-горе.

 3. Реално погледнато МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА нищо НЕ е “спечелил”!!!
  Първо , сега, на тези “избори” герберокожата ШАЙКА е загубила над 200 000 избиратели спрямо изборите през 2014г.!!!
  И за да запази предишните си евродУпетати , бокоТИКВАТА е заповядал на КАЗИОНните си лакеи от ЦИК да ФАЛШИФИЦИРАТ и манипулират сегашните избори, чрез над 1,5 милиона “мъртви души”, чрез “протоколите” от зависимите и купените СИК, чрез ЛОБИсткият корпоративен вот купен чрез раздаване на СУДЖУКови ПОРЦИИ, чрз АПАРТАМЕНТгейт, чрез ВИЛАгейт, и т.н….и т.н….
  Но дори и чрез тези масови манипулации се видя ,че реално бокоТИВАТА и цвъкиУМНОТО нямат и половината от гласувалите за БСП. Защото най-малко около 200 000 от гласувалите за герберокожите са от ЛОБИстките ОБРЪЧи и купените гласове, а поне още 150-200 000 са от РАЗПЛУТАТА бюрокраДция и подкупените СИК и ЦИК.
  И след като отчетем тези подкупени и зависими гласове ,които са около 400 000, реално герберокожите “избиратели” са дори по-малко от избирателите на Демократична България , защото от останалите последни 200 000 гласове ,поне половината са на “мъртви души” , и реалните герберокожи “гласоподаватели” са под 100 000!
  Същото е положението и с ЕТНОенергетиците на доган и ДПС, защото там винаги над половината са купени гласове, а и реално има спад с 100 000 гласа спрямо евроизборите от 1014г., а сега имат и по-малко евродУпетати.
  За МВРО няма смисъл и да пишем , защото се видя,че дори при чудовищно фалшифицираната и намалена избирателна активност в НРБ от бандитската бюрокраДция на МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА, пУтлериотите от Атака и НФСБ заедно не могат да съберат 2-3 процента, което съотнесено към общият брой избиратели е под 1 процент, и за двете пУтлериотски патерици на МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА! Което показва ,че и МВРО няма да има повече от 1-2 процента ,ако бокоТИКВАТА и доган не им даваха купени гласове или други “изборни” фалшификации.
  Ето и един линк ,който съвсем ясно показва ,доколко гласовете за МВРО за “реални”:
  https://frognews.bg/politika/siderov-vmro-biaha-skliuchili-sdelka-gerb-dps-vota.html
  На тези избори единствено БСП е покачила реално своите гласове с до 50 000.
  А МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА е “спаднал” с над 200 000(ДВЕСТА хиляди!!!) гласа, спрямо предишните евроизбори през 2014г., а сега даже ГЕРБ е в “коалиция” с УЛТРАказионното СДС! Така че НЕ може да става и дума за НИКАКВА “победа”, след над 200 000 гласа – НАДОЛУ, и то при “коалиция” със “сдс”, както и след МАСОВИТЕ фалшификации и манипулации, след ИЗКУСТВЕНО намалената “избирателна активност” и милионите “мъртви души”!
  За това , нека МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА не си приписва някаква НЕсъществуваща и химерна “победа”, а ВЕДНАГА да си ПОДАДЕ ОСТАВКАТА …… ВЕДНАГА!
  Защото на тези “избори” се видя, че бокоТИКВАТА не може да достигне дори “нивото” на цвъкиУМНОТО, от предишните “избори”!!!
  А и освен това ,все пак най-голямото изборно поражение на бокоТИКВАТА е БСП и Ниновна от президентските избори през 2016г…….

 4. Струва ми се, че оставката на крушовишката стринка едва ли ще раздвижи сериозно застоялата смрад на блатото БСП/к/. Предстоящият „маньовър” отново ще се окаже „кръгом и пак напред”. Любопитно ми е само каква ще бъде съдбата на юпитата-клакьори, с които се беше обградила ниновица. Как ще сучат гръбнак в следване на „новата /права!/ партийна линия” ? Какви жабета ще ручат сашка сымав и крумчо зарковият? Все си мисля, че новият горски ще пораздруса крушата и бая гнилоч ще изпокапе. Ако прибавим към одрусаното и лишената от партийна подкрепа сган от десена на илиянчо-атакиста , костя копейкин и тути кванти, току-виж господин ИНДЖЕВ както си седял на брега на реката …видял как носени по течението на времето покрай него преминали труповете на враговете му /ни/.
  А иначе погледнато – малко ме е жал за стринката – с цялата си простотия, злоба и алчност за власт, си беше ефикасен терминатор за червеното котило.

 5. Тълкуванията на изреченото от ББ ще научимЕ от (К)анал 1 и подобните му “медии”….

 6. Заглавието направо кърти мивки с точност. Не мога да разбера простия народ само.

 7. @Ave , Vinetus….Ave,SUDJUKus!

  Вие май мислите, че гласовете за БСП са 100% истински, но точно те най-малко са. Без изборни мошикации БСП трудно би имала дори четвърти евродепутат (знам го от социолог).

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.