Японските джендъри не искат да си бият децата

Парламентът на изостаналата ( във всяко отношение спрямо България ) Япония се загрижил за правата на децата. Меките китки в него гласували твърдо за законопроект, който отнема правото на родителите и настойниците да си пердашат децата, които са тяхна изконна домашна собственост.

 

 

 

 

 

Има нещо истанбулско и конвенционално в това грозно посегателство над родителските права. Не истанбулско, направо си е турско и еничарско друг да ти възпитава децата като ти ги отнема от юмруците. 

Как ще се чувстват благодарни порасналите деца, че са станали хора благодарение на пердаха в семейството? Култивираната сред подрастващите благодарност, както знаем от собствен опит с дължимата вечна признателност към родителите на българската нация ( макар и чрез окупация), е най-голямото престъпление у нас. Японците не могат да оценят тази ценност с “освободители” като американците, с които нито език, нито православие ги свързва.  

 

Къде са им на японците защитниците на родителската свобода да си възпитават децата както си искат? Нямат ли си традиции, воеводи, попове и опозиционни леви десничари да протестират и да спрат това еврогейско влияние с плам, подобаващ на страната, в която слънцето не залязва ( и живее в Кремъл)? 

Нямат ли си в Япония премиер – слънце с вид на сумист, който да нареди на сума ти свои сумистчета да се предадат на парламентарния тепих и да се отметнат от соросоидните хватки в защита на слабите ( жени и деца), които първоначално са подкрепили пак по волята на Сумиста?

Една страна, която освободи от японско иго Курилите с цента на свидни жертви , паднали за свободата на японския народ, освети я(р)ко пътя на семейството към все по-справедлив, заслужен бой над жената в семейството, премахвайки съдебната санкция за мъжете в случай, че налагат съпругите си за първи път. Така реши руската Дума. Думата й там се слуша, на две не става. От един човек зависи и това позволява на нацията и нацистопободните й законотворци да не си раздвояват съзнанието. 

А щом може майката да яде бой най-законно, защо да не може човек да срита и децата й без да му се пречка някаква си държава. Иначе Държавата е най-важното нещо за руския хуманоид, но не и когато разни хуманитарни организации му бъркат във вътрешните работи като соросоидни либерасти. Ако им отстъпиш за третия пол, утре ще поискат четвърти, пети и прочее групов секс в главите на хората. 

Ние ги имахме японците за джедаи и самураи, а те се оказаха обикновени джендъри. Ай сиктир с това саке! Слаба ракия, в слаба държава, щом на еврогейовете подражава. Само гонка и самогон ще ги оправят, но първо краварите ( също дегенерати и извратеняци, с изключение на Тръмп ) трябва да си вдигнат ядрения чадър от Япония, че да я довършат братушките ни както си знаят ( и ние знаем също как)!

Ама какво да се чудим на мекушавите японци за лишаването на децата им от възпитателен бой след като се изплашиха от някакво си цунами, което им помете ядрената енергетика. Не могат да се сравняват с нас. Слабаци. Ние сме подложени на 45 години непрестанен съветски възход и на още 30 години преход със скоростни съветски енергийни пранги на краката и пак оцеляваме ( по-добре и от хлебарките, които оцелявали единствено от радиацията при ядрен взрив). 

Даже искаме още от същото. Не се стряскаме от никакъв Чернобил, особено от сериала на HBO, щото е правен от краварите. Ние на тези говеда няма да им се дадем така лесно. Не пасем трева. Искаме си руската ядрена енергетика на всяка цена. Шамар да е, аванта е, щом е от Русия. И нови монументи на монументалната ни благодарност ще издигнем. Ще напишем на тях със златни букви: “На съветската енергетика отровителка, от благодарния български урод”. 

Ще си шамарим дечурлигата. Това си е наша (право)славна, славянска традиция. Не могат да ни служат за пример, нито да ни стигнат ония в страната, в която слънцето им непрекъснато залязва. Ами да им залязва, като са се заврели в г..а на географията, където слънце не грее. Не случайно императорът им абдикира тия дни – точно както и парламентът им абдикира сега от традицията на трудоемката родителска грижа децата да бъдат бити за тяхно добро и за доброто на Родината им. 

България на три морета, три ракии и на “ Три танкиста, три весёлых друга”!

П.С. На фона на нашите безспорни успехи във възпитанието на децата има и една лоша новина по горната тема: Япония е световен шампион по здравословен начин на живот и дълголетие – сред 86 години живее един японец. Онези от нас, които доживеят, ще има да гледат още дълго как се “мъчат” японските джендъри…

24 мнения за “Японските джендъри не искат да си бият децата”

 1. Децата в Япония са въздигнати в култ.
  Имам лична история. През 1987 г. на съвещание на “околийският актив” на учителите, някъде на майната си на остров Хоншу булката импровизирано, не е нейната специалност, държи лекция за тогавашното родно образование. В деловият президиум дуя бузи аз и се върти от скука и безделие на стола нашата щерка-първокласница. Там освен нас е само водещият сбирката.
  И те, така.

 2. Често се питам. Чули ли са Баце-тата за клишето но за сметка на това пък от вярно по-вярно: “Когато фактите (цифрите и числата-бел. моя) говорят и боговете мълчат”. Вижте на какъв хал са от една страна заплатите-средни и минимални на суровинно-бедните Естония, Литва, Латвия и Полша и от друга владеещата в пълният спектър и то в изобилие Менделеевата таблица Педерация.
  Снимката илюстрираща успоредицата е убийствена.
  https://taxfree.livejournal.com/2292864.html

 3. Гатанка с повишена трудност. Колко офицера съгласно протокола е трябвало да носят ордените и медалите на брежньов в прясно откритата гонка “В надпрепускването за катафалките”.

  https://burckina-new.livejournal.com/1744755.html

 4. Блестящ хумор! Благодаря Ви г-н Инджев. Вие ни давате надежда.

 5. Прецакаха ни японците! Да им спрем киселото мляко! Да ги видим тогава как ще живеят по сто години…

  Между другото, понеже днес настроението е подходящо, я да взема да се извиня на коментиращите, че не отговарям в предишните теми. Виждам, че вкарвам някои от вас в оправдателен режим и предпочитам да не продължаваме по този наклон. Явно има теми, по които не сте готови да чувате различни мнения, дори да са много интересни и провокиращи. Обещавам да не ги зачеквам тук, макар че стават все повече. Карайте как си знаете. Хората сме различни по дефиниция, много вицове ги знаем по друг начин, но тук, в блога на Иво Инджев, важното е какво ни обединява.

 6. Напълно извън темата, но понеже е първоизточник, може да се види интересно на съфорумците:

  https://www.fakel.bg/index.php?t=6252

  (разказът на Св Нахум, довел до гнусната рубладжийска реакция на СБП-Р, Съюз на българските писатели-рубладжии)

  Респект за статията, г-н Инджев, но 80% от матряла няма да ви разберат…

 7. Статията е подходяща и за хумористична медия.Готино.

 8. Браво! Съвършен сарказъм и ирония!
  Вдъхновението е било на посещение!

  …Не се стряскаме от никакъв Чернобил, особено от сериала на HBO, щото е правен от краварите. Ние на тези говеда няма да им се дадем така лесно. Не пасем трева. Искаме си руската ядрена енергетика на всяка цена. Шамар да е, аванта е, щом е от Русия. И нови монументи на монументалната ни благодарност ще издигнем. Ще напишем на тях със златни букви: “На съветската енергетика отровителка, от благодарния български урод”.

 9. Темата е сериозна но аз се хиля като последния кретен – “Нямат ли си в Япония премиер – слънце с вид на сумист”

  За съжаление, този смях, поне на мен ми излиза през носа 🙁

 10. @ SMS:
  ПРИОРИТЕТИ
  На основание и в съответствие и допълнение на Закона, обявяващ БКП и комунистическия режим в България за престъпен /ДВ, бр 37, от 05,05,2000 година/:

  6. Спешно осъществяване, в твърди и неотменими срокове, на максимално прецизна и обективна ревизия на писаната история на България, с цел официално установяване на истината, освободена от всякакви идеологеми, политически и други конюктурни съображения, почиваща единствено на доказани факти и документи.
  7. Незабавно привеждане на всички учебници и спомагателна литература към тях, по предметите български език и литература, история, стопанска география и икономика, в съответствие с т.т. 2, 3 и 5.
  8. Преназначаване на всички преподаватели от средните и висши училища в кратки и неотменими срокове, само след писмено декларирана лоялност по отношение официално утвърдените цивилизационен избор, геополитическа ориентация и интереси на Република България, в съответстние с т.т. 2, 3, 5 и 6.
  9. Обявяване на всички академични титли и правителствени награди, присъдени от 1944 година насам за нищожни и преразглеждането им по съответно установен ред, от специално назначени за целта комисии от експерти, в съответствие с т.т. 2, 3, и 7.

 11. @ Павел Кънев
  Ето една новина, която ме стресна:

  Ще загубим ли Зографския манастир “Св. вмчк. Георгий Победоносец” ?!

  Прокремълското лоби в Св. синод бламира патриарха – новият разкол е окончателен

  https://www.faktor.bg/bg/articles/vyara-i-demoni/prokremalskoto-lobi-v-sv-sinod-blamira-patriarha-noviyat-razkol-e-okonchatelen

 12. Едно малко пояснение към втория постинг от Георги Николов. Става въпрос за суровинно-слабите Литва, Латвия и Естония: Да, слаби са, но са под крилото на Скандинавските страни. Например, Швеция се грижи за Литва. Това го видях с очите си през 1997 г. когато бях на конференция във Вилнюс. Всичко започна с луксозния шведски 15-местен самолет, който ни взе от Варшава. И продължи и по-нататък на всяка крачка.

  Такова обгрижване в България не сме имали никога, няма и да имаме за жалост. Не коментирам причините. Факт е, че бяхме изоставени на произвола.

 13. @ Данчо Тасев
  Каквото повикало, това се обадило. С изключение на правителството на ОДС, заело категорична проевроатлантическа позиция, всички останали и най-паче трите на бойко борисов с това неспирно въртене на задника по сите азимути отчайва и най-добронамерените потенциални “покровители” на страната ни.
  Та, позволявам само да допълня финалното Ви изречение.
  “Факт е, че бяхме изоставени на произвола” на Баце-тата.
  Нали ние си избираме за н-ти път пак от същото. За да не ни крадат комунягите. По си е друго свои хора да ни правят на луди.
  И те, така.

 14. Уважаеми, добре си спомням, а и доста други си спомнят много добре, че СДС след 1989, че и по-нататък, си беше претъпкано с това, което днес наричаш “бацета”. И задниците си ги въртяха по команда и с желание. Не знам на колко си години, но очевидно бъркаш сериозно времената. Аз съм на 69 години и не се опитвай да ме поучаваш с жълтото си по устата.

 15. Многоуважаемий Йордан Тасев, имам обосновани предположения, че към мен е адресиран поста ВИ, визирайки че с ВИ поучавам с “с жълтото си по устата”.
  За последното черпя.
  И така стигнахме до свещеното “всички са маскари’. И да подкрепяме тези дето са на власт защото на всичкото отгоре те са “десни” и бият като маче у дирек на сите избори “комунягите”. Ама крадели, де да беше само това, повече от тях. Няма лошо. Нали са от “нашите”. Нъл тъй.

 16. към ЙОРДАН ТАСЕВ:
  А бе, г-н ТАСЕВ, да ви ПРИПОМНЯМ ли , че точно сега вашият МУТРЯСАЛ фюрер- бокоТИКВАТА е в “коалиция” точно с тези “бацета” от КАЗИОНното му “сдс”! Вие шизофренните и морално деградирали герберастки тролове сте тръгнали да говорите за тогавашното СДС.
  Нали сега си имате вашето КАЗИОНно “сдс”, в него вече ги няма едновремешните “бацета”, защото сега си имате ОБЩОТО и единственоТО БАЦЕ – банкянската МУТРА! И, заради тази “коалиция” вече нямате никаво “право” да търсите другите “баце-та” предишното СДС!
  И пак ви припомням , и на вас , и на другите герберастки дИбили, че бокоТИКВАТА е във властта от над 20 години , а ОДС имаше само 4 години.
  И сега , да сравним резултатите от 4-те години на ОДС , и БАНДИТСКАТА ви герберастка ШАЙКА ,която НЕ е слизала от властта през последните 20 години!
  За 4 години ОДС ни вкара в ЕС и НАТО ,от които вие и бокоТИКВАТА , ежегодно, КРАДЕТЕ по над 5 милиард от ЕВРОфондовете , без да броим 4-5 милиарда от излишъците, и още 4-5 милиарда от “обществените поръчки”! И точно заради тази тотална КОРУПЦИЯ на герберастката ви ШАЙКА , все още НЕ сме влезнали нито ЕВРОзоната, нито в Шенген, 15 години след ФИКТИВНОТО ни приемане в НАТО и ЕС! Ето това са разликите с ОДС ,и ето това са резИлтатите от твоето БАЦЕ!
  И не гледайте жълтото в другите , преди да погледнете дали не вие сам не сте такъв.
  И още в евреите са писали ,че първо трябва да извадиш ГРЕДАТА от окото на СОБСТВЕНОТО си банкянско “БАЦЕ” , преди да търсиш треската в предишните “бацета” от тогавашното СДС и ОДС…..

 17. Поздрави, Иво, Жоро, Веско и приятели! Жоре, това, което казваш за ОДС (според мен), е абсолютно вярно, но за много голямо съжаление, матриялът все още не е узрял да го възприеме! Ха, дано узрее…

 18. Едно си баба знае, едно си баба бае. С което искам да прекратя едностранно тази глупотевина.

 19. @ Йордан Тасев
  Многоуважаемий г-н Йордан Тасев. С такива ревностни фенове като Вас, Баце е обречен да бие комунягите до второ и трето пришествие. И все пак, нещо аргументирано, по същество, плах опит за избелване на някоя и друго петънце на банкянското слънце не бихте ли дали.
  Не вдянахте ли, че каквото и биография да имате, казвам го без грам ирония, колкото и да сте ерудиран, каквито и правилни принципи да изповядвате, кумирът ВИ дава всичко от себе си да спазва прекрасният налучканият от него модел за комуникация с матРияла: “Вие сте прости и аз съм проЗт, шъ се разберем”.
  Тук, в БЛОГА НИ, вЕрвайте ми, “разбиране” няма да срещнете. Напразно се хабите. Но пишете, постовете ВИ имат контрапродуктивен ефект.
  Кой разбрал-разбрал!

 20. г-н Тасев, тук бабите НЯМАТ нищо общо! Разбрахте ли?
  Всичко това се изисква от брюкселските “баби” от ЕК, чрез мониторинговите доклади, през последните 15 години! И не само!
  Направо е нагло и лицемерно герберокожите да повтарят постоянно за ОДС, при положение че ГЕРБ не са слизали от властта през последните 20 години. Кажете какво конкретно ви е попречило тогавашното управление на ОДС!
  Единственото нещо ,което ви “пречи” от Костов и неговото управление е това ,че той извърши най-основните реформи по време на “прехода”! Ето там ви е “болката”! Знаем това, г-н Тасев!
  А, по времето на трите мандата на бокоТИКВАТА , през последните 10-20 години, той и неговите КАЛИНКИ не са извършили НИТО една реформа, …. НИТО една, ето това ви е “проблема” с ОДС и Костов , г-н Тасев!
  бокоТИКВАТА и неговата ШАЙКА НИКОГА не са извършвали никакви “реформи” , нито в милицията ,когато го монтираха за “генсек” на МВР, …. нито като “кмет” на София,… а още по-малко ,като премиер на НРБ…..
  Това се дължи на това ,че нито го “могат”, нито въобще даже са чували как се правят РЕФОРМИТЕ, нито пък са “искали” нещо и някога да “реформират”!
  Ето това е единственият ,и направо НЕпреодолимият “проблем” между бокоТИКВАТА и ОДС, СДС, ДСБ , Реформаторският блок и Демократична България,…..НАЛИ!!!! Ето това е ЕДИНственият и “екзистенциалниЯТ” ПРОБЛЕМ , между бокоТИКВАТА и неговата ШАЙКА с ОДС, и с другите РЕФОРМАТОРИ в НРБ, …НАЛИ!
  И вие, герберокожите , имате най-малко някакви основания да имате някакви “претенции” и да обвинявате за нещо СДС и ОДС. Напротив , всички други трябва да имат претенции към герберокожите защото никой друг не е управлявал по-дълго, а освен това сега икономическото , политическото и международноот положение на НРБ е много по-различно , отколкото беше по времето на Костов, и дори по времето на Кобурга , и по времето на станиШЕФ ……..
  Само погледнете как Румъния от изоставаща преди 10 години ,сега вече е много пред нас , и това стана тъкмо при “успешните” три правителства на бокоТИКВАТА!
  Достатъчно е само да ви посочим само развитието на Румъния , за да се види къде щяхме да сме сега ,ако герберокожата ви ШАЙКА НЕ беше монтирана във властта ,преди 10 години………..
  Също така е повече от сигурно ,че сега нямаше да сме в нито в НАТО , нито в ЕС , ако бокоТИКВАТА и герберокожата му ШАЙКА управаляваха по времето на мандата на ОДС , през 1997-2001г……….
  ОСТАВКА! Веднага !
  ОСТАВКА!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.