Долу ръцете от Кошлуков!

 

 

 

 

 

Какво толкова му придирят на Кошлуков някакви си граждани, които явно не са за европейско развитие на България!

Ама бил показвал среден пръст от екрана на БНТ и не си показвал в автобиографията срамотията, свързана с началническия му пост в тв. Алфа”, пропагандния телевизионен орган на московската пета колона  през 2016 г. Що за грехове са това в държавата, в която първите партийни и държавни ръководители отдавна са дали личен пример на същото поприще по най-различни начини?

Борисов не държеше ли вулгарен език в изтекъл аудиозапис на негов разговор с прокурор, питайки риторично дали един друг не си е.е прокурорите? А да не би да е разкрил някоя срамотия от биографията си от времето на комунизма ( нещо там във връзка с т.н. възродителен процес например) или от безвремието, когато е бил в рекет…пардон, в застрахователния бизнес?

Ортакът на Борисов по културна линия Вежди Рашидов псуваше на майка в кулоарите на парламента пред журналисти, но това не се отрази негативно на началническото му ходене по мъките на българската култура и по главите на несъгласните да ги командва човек, за когото значението на книгите се измерва в сантиметри ( ако си спомняте най-сериозно го заяви на пресконференция).  Да не пък същият да си пише в автобиографията “набих полицай на паркинг пред Столичната община и за награда станах културната дясна ръка на бившия шеф на полицията Б. Борисов”?

Питам също дали Корнелия Нинова е спечелила сърцата на другарите и другарките на съответното партийно събрание с откровения за “синьото” си минало? Дали се е похвалил автобиографично “приватизирах Техноимпекс” за толкова и толкова милиона?

У нас е прието по закон всички да си признават за досиета от разни управления от времето на управлението на Живков, на когото и днес се кланят Борисов и Нинова. Но за  тайни в графата  “други срамотии” закон няма. Поради което никой не е длъжен да ги споделя и всеки се възползва от законното си право да мълчи.

Така че, не искайте от Кошлуков да е различен.  Той просто върви по утъпканите от лидерите на властта и нейната “опозиция” пътеки към властта. За да успееш тук е нужно да не си признаваш, да си арогантен и агресивен. Иначе не ставаш за нищо. 

Долу ръцете от Кошлуков, той е невинен!

28 мнения за “Долу ръцете от Кошлуков!”

 1. На кошлуков се падна голямата чест да дръпне шалтера на не гледаната от никого БНТ. После, обратно в Алфа докато и тя, много мина, мъничко остана не я фалират. Една работа и в двата случая ако не става с пари, става с много пари. А такива за кочини от рода на цитираните вече няма откъде да дойдат.

 2. Раззийските медии беснят заради телеизявата на Георги Габуния. Засегнал слънцеподобний кремълският гном. ОНЯ държавен глава който е рекордьор на всички времена и народи с прякорите си-

  Окурок, моль, крысенок, штази, вице-Собчак, путлер, хапутин, туалетный путёнок, хуйло, сказочный долбоёб, вонючий оккупант…

 3. Само заради показването на среден пръст в ефира на националната телевизия тоя боклук трябваше да изчезне от публичното пространство незабавно и завинаги. Но няма как да стане, след като ДС инвестира толкова много в него. Срам за Жотева и компания, които Й го избраха. БНТ съвсем няма да става вече за гледане – последните, които отписах от там, са Бойко Василев и Поли Златарева. Единствената ми утеха е, че Стажанта остава водещ на публицистично предаване. Този човек така и не си оправи ДИКцията и упорито игнорира десните, но пък е уникален и винаги ми е интересен.

 4. Всеки народ си носи кръста! Нашият носи няколко а най вече на избранниците си които ръководят държавата ни – извинете ТЕРИТОРИЯТЯ ни. Колкото до ПРЪСТОПОКАЗВАЩИЯ той е удобен на ТЯХ, а колкото до СЕМ те показаха СРЕДЕН ПРЪСТ на народа ни както каза Сашо Диков със три на два гласа или ТРИ на ДВА пъста! Да ни е честит новият генерален директор на БНТ!IIC…..oIL.

 5. “За бившия изпълнителен директор на ТВ 7 гласуваха председателят на съвета София Владимирова (номинирана от ГЕРБ), Бетина Жотева (назначена от президента Росен Плевнелиев) и Розита Еленова (номинирана от БДЦ). Против Кошлуков гласуваха Иво Атанасов (БСП) и Ивелина Димитрова (назначена от президента Румен Радев).”
  https://www.svobodnaevropa.bg/a/30038636.html

 6. В светлината на грузинския вербални шутове в края на гърба на микропуйлото, и понеже злото никога не идва само:

  1/ САЩ почват програма за противодействие на пагубното влияние на Кремъл; обърнете внимание на изражението на джуджака, сякаш участва в неуспешен тест на “самъйе передовъйе” памперси “сделано в рАЗИИ”:

  https://www.faktor.bg/bg/articles/sasht-zapochvat-programa-sreshtu-pagubnoto-vliyanie-na-kremal-v-iztochna-evropa

  2/А световните пазари не щат боклука “уралс”:

  http://www.ng.ru/economics/2019-06-25/1_7606_oil.html?utm_medium=referral&utm_source=infox.sg&utm_campaign=exchange

  На бас, че предстои спешно преиздаване на некой “передавой” справочник за рАЗИЯтски ядливи треви, листа, мъхове и шишарки.

  На Стопанина респект за статията, това същество в политическия отряд в старозагорския му викаха “сиси дългото бедро”…

 7. по време на затворническото му посещение на клиниката на 4ти км,офицери от ДС го посещават и му носят банани.Това го знам от клинична сестра,работила там,а понеже мъжът и беше комунист,отдавах го на клевета срещу момчето на СДС,а то се оказа вярно.А сестрата се казва И.Б.

 8. Onc, този телефон, “трузинскиТЕ”, разбира се…

 9. И Кошлуков, и други, лежали по комунистическите затвори станаха доста спорни фигури в днешно време. Какво са преживели там, само те си знаят, но изглежда, че е имало за какво да страдат, с оглед на техните днешни високи постове я като телевизионен директор, я като хидроинженер или пристанищен собственик. Към този списък насторо се самодобави и спечелилият Оскар актьор Маринов, който въпреки, че описа как му помогнали да си откъсне пъста в затвора, все пак приветства режима на Т.Живоков за това, че бил въвел ред и законност!!!

 10. @Павел Тинков,извън темата,но също актуално.Видно от днешните новини прави сме били да искаме разгонване на Червения генералитет,пропит от руски шпионаж.

 11. И Кошлуков и МОЧА са престъпно недоразумение – плод на зле направени сметки.
  Днес беше поставен за пореден път пред НОВА ТВ проблема с МОЧА. Подчерта се,че този проблем съществува от десятки години и трябва да бъде решен в името на българската държавност.
  За това трябва да сме благодарни на младия архитект-председател на камарата на архитектите.
  Според мен предложението на арх.Игнатов за справянето с МОЧА не е добро,но проблема се налага публично.
  Водещата Ризова /и на нея трябва да сме благодарни/ навреди на започналия публичен процес с изтърваната фраза “Премахването на паметника и на комунизма са табу”.
  Това не трябваше да се казва,защото не е вярно,не е табу и рано или късно ще се случи.

 12. При такива “журналисти” ,като кошлуков , скоро МУТРОмилЮционерският БАНДИтустан-НРБ, ще заеме “почетното” ПОСЛЕДНО място в “свободата” на словото, макар сега фиктивно да сме на “престижното” 113 място…..
  И тук не става въпрос ние или някой друг да определя дали кошлуков е поредната КАЛИНКА от “дългата скамейка” на банкянското приматоподобие! -НЕ!
  Тук е въпросът за арогантата и тотално войнстваща НЕкомпетентност на самият кошлуков , който винаги е бил само един партиен лакей и номерклатурчик ,…. т.е. той е поредният поликомисарь в БНТ, и нищо друго! Лакей на “партийните” си начальници и обслужваща фасада на кукловодите му! … и НИЩО “друго”…. НЕ е!
  И той трябва , сам , да отхвърли своето монтиране в БНТ, ако има останала дори минимална преценка за “журналистическите” си “способности”, или пък някакво “достойнство”………
  Иначе , от друга страна паразитните лакеи от СЕМ трябваше да отхвърлят кошлуков , защото той е откраднал 100 000 долара от КТБ , които все още не е върнал. Също както и пееФските “вестникарски” парцали не са върнали кредити за десетки и стотици милиони към КТБ.
  За това, кошлуков трябва веднага да си подаде ОСТАВКАТА , още преди да е официозно назначен за генсек на БНТ……
  Защото, заради тоталната му НЕкомпетентност сега БНТ е във фалит, също както преди това той фалира и ТВ7.
  А, заедно с оставката на кошлуков, трябва да се закрие КАЗИОНната синекурна ШАЙКА от СЕМ , която е още по-НЕграмотна от кошлуков ,след като го монтира за генсек на БНТ….

 13. Още на радио вълни – една жириновска свиньо-стрина обяснява как рАЗИЯта й била “передовая”:

  https://www.faktor.bg/bg/articles/ruska-deputatka-deklamira-pred-bnr-rusiya-e-edna-ot-nay-svobodnite-strani-v-sveta

  Типичен путю вольгински фейк, вярно е единствено, че “матушката” ИМ е на първо място – ама отзад напред.

  Чудя се също кога ДАНС най-сетне ще емне путю вольгин задето харчи данъците ни за про-рАЗИЯтска пропаганда…

 14. Прафесарката Ниночка Дюлгэравна, експерт по всичко, свързано с руския интерес в България, дава акъл как да бъдат пренаписани учебниците по българска история и кой да ги пише 🙂

  https://trud.bg/%d1%83%d1%87%d0%b5%d0%b1%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b4%d0%b0-%d1%81%d0%b5-%d0%bf%d0%b8%d1%88%d0%b0%d1%82-%d0%be%d1%82-%d1%83%d1%87%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b8/

 15. Дойде ред и на футбола Баце да го опраска, пардон, оправи. Обещано е оттук нататък да се играе “честно”. А дотук, презумпцията е от ясна по-ясна като как е било, тури му пепел.
  “Няма такава държава”.
  Вижте коментарите под инфото. Дори най-върлите герберови тролове са се скрили пред поредната грандиозна простотия благословена от НЕГО.

  https://www.segabg.com/hot/nay-silnite-muzhe-vuv-futbola-ni-si-obeshtaha-feurpley-pred-premiera?page=1

 16. “За митичното агентурно и дисидентско минало на Емил Кошлуков е изписано какво ли не, но всички писания са в една или друга степен митологизирани и твърде далеч от, това, което се е случило с него в ония години. Смея да твърдя, че аз съм сред малкото, на които е известна цялата истина, при това почерпена от извора по стечение на обстоятелствата. С Емил бяхме дори приятели. Сега не сме. Каква е истината за агентурно-дисидентското минало на Емил Кошлуков? Той е вербуван от Шесто управление на ДС още като ученик в английската гимназия в Пловдив. Знаех дори името на вербовчика му, но мина доста време и вече съм го забравил. Парадоксалното е, че Емил никога не би помирисал дори затвор, ако неговият водещ офицер от Шесто не беше се престарал. По това време различните управления на ДС си помагаха, командироваха си агентите по различни поводи, но в същото време водеха и яростна борба за влияние и територии. От двата основни мита, за Емил Кошлуков, единият от които е, че бил попаднал зад …+-!292ОТГОВОРThe GeРейтинг: 590K|2019.07.07 17:21ч. …. решетките заради талантливо разказване на вицове и другият заради подбуждане на войници от поделението, където е служил, към бягство, преминаване на държавната граница и т.н., близо до истината е втората версия, само, че с обратен знак. Тя касае не бунтаря, а агента Кошлуков. Емил влиза в казармата. Водещият му офицер от Шесто се престарава в стремежа си да трупа актив, и продължава да възлага на агента си задачи. Трябва да провери кои от колегите войници са податливите на вражески влияния. И Емил наистина започва да подтиква трима свои авери от поделението към бягство. Омайва ги с приказки, но явно агент на военното контраразузнаване донася какви ги върши Емо и скоро Кошлуков започва да усеща, че ВКР-то му диша във врата. Решава се на отчаян опит. Опитва да си отсече пръст, за да бъде уволнен, преди да го пипнат. Закъснява и попада в лапите на ВКР. Военното контраразузнаване си мисли, че е заловило истински бунтар-провокатор. Някои доволно потриват ръце и сънуват отличия.Пред военния следовател Кошлуков хленчи, реве, тръшка се и изпява всичко. Ситуацията е парадоксална, всъщност трагикомична. Емил съвестно изпълнява дълга си в служба на отечеството в качеството си на агент на Шесто, но в същото време нарушава военните закони, като действа на територия под юрисдикцията на ВКР. Между Шесто и Трето управление се разразява чутовна разправия. Скандалът стига до шефа на ДС Григор Шопов. Шесто иска да го спаси от затвора, ВКР-то иска да го тикне зад решетките за назидание на шестаците – друг път да не навлизат в чужда територия. Скандалите и следствието си текат, а междувременно Кошлуков повторно е вербуван за агент на Трето лично от Рахни Торозов, който е началник на ВКР на Трета армия. Това става в стаята на убития след време военен прокурор Николай Колев. Накрая на Григор Шопов му писва. След няколко посещения в кабинета му на хората от двете хванали се за гушата управления, гони и едните, и другите, и отсича: Спорът да реши генерал Капитанов”!Той тогава е главен прокурор на Въоръжените сили. Генералът естествено взема страната на ВКР и Емил Кошлуков отива в затвора. Само че присъдите му не са за подбудителство, а заради опит за самонараняване с цел отклонение от военна служба. Тогава присъдите се акумулираха и Емил отиде зад решетките с по-голямата присъда от 6 години. В края на краищата Емил става жертва на наказателната акция спрямо Шесто управление за навлизане в чужда територия. Знам всичко това от първа ръка, защото покойният прокурор Николай Колев ми е показвал досието на Кошлуков. Чел съм и писмата, с които той пише на един младши сержант, че иска да правят любов. Те също са приложени към делото. Когато Емил отива в Старозагорския затвор, парадоксът става още по-голям, защото много вероятно е двойно вербуваният вече агент Емил Кошлуков да се е превърнал в троен суперагент. Главното управление на затворите пък си бяха друга губерния, която си имаше своя собствена агентура. И задачите на неговите агенти бяха да следят агентите на другите управления на ДС. А затворникът Емил Кошлуков още от самото начало разполагаше с безпрецедентни за затворническите порядки екстри. В затвора имаше около десетина владишки длъжности. Такива бяха лавкаджията, кинаджията, библиотекарят и т.н. Такива ставаха тарторите с дългогодишен стаж или някои затворници с особен статут. Новобранецът Емил от самото начало стана библиотекар. Привилегиите му бяха практически неограничени. Той и другите десетина богопомазани имаха право на лайф из лайф. Алкохол, излизането навън, чукането и гостуванията при близките им не бяха никакъв проблем за тях. Колкото до хомоизявите на Емил в затвора, той и за това имаше неограничени възможности. Прозвището му беше Куклата, защото беше хубавичко момче. Сега аз не знам, коя точно от трите цитадели се е погрижила за комфорта му в затвора, но екстрите бяха факт. Може би все пак най-много Шесто се е грижило за него. Защото известно време прекара в килията на Живко Попов.Знаеше се, че всичките съкилийници, които му пращаха, бяха агенти, за да разберат къде е скрил златото Живко Попов след аферите в Комитета за култура. По едно време в килията му бяха трима Емил и един Стоян, който си беше офицер от ДС. Той дойде с легенда в Старозагорския затвор бил от телевизията и ужким избягал в Щатите, опандизили го и го пратили в килията на Попов и Емо. Само че Живко Попов беше печен и никой от агентите, които му пращаха, така и не успя да разбере нещо. Накрая беше освободен предсрочно. Най-напред получи една от така наречените помиловки, каквато никой политически затворник не е получавал, а после последва и предсрочното освобождаване, при положение че, му оставаше повече от година, което също беше без прецедент. Практически никой политически затворник не получи такова нещо и всички излежаха присъдите до 1990 г., когато бе обявена амнистията за всички политически.Кошлуков беше освободен в края на 1988-ма и през декември побърза да отпраши за София. Оставаше му да дослужи още една година, но лично Добри Джуров подписа заповедта, с която отложи влизането му в казармата. Емил кандидатства английска филология и през есента на 1989-та вече беше студент. Властта вече се клатеше неудържимо и аз го подбъзиках още септември млади хора сте, срамота е да не си покажете отношението към комунизма, трябва да си създадете организация. Така аз и Пламен Даракчиев им помогнахме да си създадат независимото студентско дружество. Тогава на трети октомври Емил ми рева да му дам гаранции, че няма да го изхвърлят от университета, ако вземе да прави студентска организация. Аз му казах, че не мога да му дам такива. Кой съм аз, че да му давам гаранции. А шестаците нямаше начин да не са го потърсили. Кой ще остави един агент да бездейства. В него са вложени пари, вложен е интерес и не могат да го оставят да не бачка. Мисля, че задачката му е била да профилактира студентските действия. Преди доста години, някъде в началото на 90-те, имаше един случай, който се забрави, а може би по-скоро се потули. Хванаха Емил посред нощ, на място, излязъл по чехли навън да гърми с пищов едни кучета пред квартирата, където живееше. Нито го арестуваха, замотаха нещата, прикриха го и толкова. Това се случи преди за замине за САЩ да учи политология. Ако се вярва на униформените и някои ченгета от ДС, той е бил горе с любовника си и оня му казал, че кучетата му развалят рахата. И Емил тръгнал да ги стреля. Това е версията, която ми е разправяна. Признавам, че не съм я проверявал. Това е истината за Емил Кошлуков. Звучи потресаващо. Но аз никога не говоря неща, в които не съм сигурен.” Николай Колев-Босия,
  2009-то лето господне…

 17. Това, че бил “лежал” в затвора не значи нищо. Той и ахмед доган е “лежал” /по поръчение на ДС/. Казват му “легендиране”.
  Защо ли никой не се сети да попита, как бедното студентче, с протритите дънки изведнъж се оказа платен студент в САЩ, като е толкова кадърен и пробивен как не остана да преуспее там и като как след завръщането си у нас като с магическа пръчка избуя до знатен политик. Коя му беше “ракетата-носител”, щото нашамареното студентче, с протритите дънчици паричките само за самолетния билет до САЩ дори не е сънувало…

 18. @ Павел Тинков
  То и Константин Тренчев е лежал в затвора, правил е гладни стачки и, по свидетелства на други затворници, в лазарета, зад паравана, са му давали прясно изцедени плодови сокове. Кой ли му ги е давал? Слугинята ДС или самият шеф- КГБ?

 19. @ SMS:
  Коцето тренчев още от самото начало беше съмнителен. На първите му активисти от Подкрепа видинските милиционери само дето не им козируваха. Коцето се развяваше из видинското СДС, демонстрирайки пищовите си като каубой от Дивия Запад…
  Когато групичка от сини наивници, с благословията на местните СДС и Подкрепа му предадохме лично автентични документи, доказващи злоупотреба /кражба/ за стотици хиляди долара от страна на комуняги от ръководството на Видахим, коцето ги прибра и случаят потъна без каквито и да било последствия.
  По лична препоръка на коцето от видинското СДС предложиха за наш народен представител владиката и трябваше министър Соколов да ги открехне, че “божият наместник” е полковник Дометиян…
  Та така.

 20. Позволявам си да препоръчам статията
  „Свободна Русия”: Кремъл командва в къщата на България – специалната роля на „Лукойл”,
  публикувана от ФАКТОР.
  Признавам, не е по темата, но мисля, че си заслужава.
  Май ще се окаже, че не само за премахването на МОЧА някои водещи политици са били заплашени от Русия…

 21. ДС изпрати истинските дисиденти от затвора на Запад още през 1988-89 година с по една пачка долари и заръката да не се мяpкат повече в България ако им е мил животът. Знам един такъв човек от кв. “Красна поляна”, но има и други и само ДС си знае колко са на брой. Докато “бунтарите-антикомунисти” като Кошлуков бяха програмирани да слушкат и папкат – и така вече 30 години. Бог да прости БНТ.

 22. Господин Симеонов; това което сте написали би трябвало да излезе в пресата за да бъде уличен ПРЪСТОПОКАЗВАЩИЯТ а не сега да му се кланят в БНТ и да го водят като РЕПРЕСИРАН генерален ПРЪСТОПОКАЗВАЩ директор на БНТ!IIC…..oIL

 23. По подобен начин и един човек на Емел Етем, назначен без конкурс в Брюксел се води отговорник за Тихоокеанския регион към външно и докладва всяка вечер на Лавров. Ще разберете лесно кой е като видите къде ходи Боков и Бокова. Нает е за сътрудник на Трето още като студент, където използват уменията му на китарист за да докладва кой идва при него да слуша Цепелин и Пърпъл докато ги свири и после ги докладва като чуждопоклоници и увличащи се по упадъчна западна музика. Уредил е децата си по министерствата, но крие факта, че майка му е била нелегална “мадам” на бордел на държавна сигурност, организиран специално за големците в покрайнините на голям окръжен център.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.