Обезглавени момичета, ножици, пергели- все хубави неща ( според премиера Борисов)

“Требва да се работи. Без работа нищо не става”.

На кого принадлежи това прозрение? На вожда и учителя на българския народ Георги Димитров? Не, той е казал , че “който не работи няма да яде”.   Този библейски плагиат на вожда беше част от нагледната агитация в училищните стаи.

Или е Тодор Живков? Не, Човекът от народа беше спуснал за изпълнение лозунга “Дела, дела, и пак дела”. Верни на заветите му, собствените му другари после му образуваха едно смешно дело за апартаментгейт. Раздавал неправомерно на правоимащи апартаменти. Той държавата се опита да подари на СССР, ама за такова нещо у нас дела няма…

Препоръката да се работи, понеже без работа нищо не става, направи вчера в нещо като импровизирано поредно видео обръщение към нацията премиерът Борисов. Не следя Фейсбука (му), но е знайно, че там е пълно с филмираните му по собствено желание “мъдрости”, изръсени по обекти, за които той твърди, че строи лично. Докато беше в МВР поне говореше в множествено число “ние ги хващаме ( престъпниците), те ( магистратите) ги пускат”. Но междувременно, когато става дума за изгражданите с европейски пари обекти, е поел лично отговорността за всеки такъв успех. 

Вчерашните две клипчета с пропагандните му набези из страната са били гледани от по двайсетина хиляди души.https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/08/14/3950981_borisov_iska_da_vidi_v_zatvora_vinovnicite_za_pojara/?ref=home_main_news

На кого му е интересно да изгледа десетина и повече минути как премиерът си прави самореклама, общувайки с работници, археолози, строители и с кого ли не на ти чрез междуметия, които рядко се превръщат в завършени изречения? Не е ли всъщност антиреклама да си покажеш междуметията и неспособността да формулираш една смислена мисъл?

Явно Борисовата философия “ и аз съм прост, и вие сте прости” следва своята логика и не се влияе от претенцията за формата на общуване. Не че съдържанието й е изискано…

Очевидно е също, че народните маси, доколкото изобщо вникват в такива подробности, са претръпнали на “мъдрости” Му и не обръщат внимание на абсурдния му възторг от археологически разкопки на крайпътен обект, маркирани с думите “ виждате какви интересни неща, обезглавени хора, ножици, пергели”. Все хубави неща, както сам ги квалифицира, бидейки впечатлен, че са намерени останки на обезглавени момичета някъде през 4 век от новата ера, заедно с пергели и ножици от римско време.

Както се вижда, нашият премиер се грижи не само за бъдещето ни, но и за съхраняване на нашето минало. Но най-вече е загрижен неговата загриженост да не остане незабелязана. За обикновения човек такова поведение е самохвалство, но за необикновения ни премиер самохвалството е магистрала към славата. Не че няма достатъчно ласкатели около себе си, но ( извън глутницата ) на вълка вратът му е дебел, защото сам се грижи за себе си.   

НА СНИМКАТА от екрана: Борисов беседва за хубавите неща-  обезглавените момичета ножиците и пергелите – с ръководителя на разкопките в района на Търговище

 

12 мнения за “Обезглавени момичета, ножици, пергели- все хубави неща ( според премиера Борисов)”

 1. банкянскоТО ПРИМАТоподобие отново е изпаднало в постоянната си дебилофилна КАЛИНКОвоКРАСНОкожа диващина!!! НАЛИ! Не може един КРАСНОкож “вождь”, като него, да не отиде на “сакрално” “поклонническо” турористическо “поклонение” на “свещенниТЕ” му
  МАГИСТРАЛНИ полета, НАЛИ!
  бокоТИКВАТА е СВЕТОВНОизвестният “вождь” на магистралнокожите апаШи, НЕ не на апаХите ,а АПАШИте! НАЛИ!
  Не случайно бокоТИКВАТА е “усвоил” няколко милиарда от ЕВРОфондовете, само за “свещените” му магистрали, НАЛИ!
  А сега е приготвил , допълнително и над 1,5 МИЛИАРДА , от “бюджета с ИЗЛИШЪЦИТЕ” на “финансоваТА” КАЛИНКА-горанов, само за 100 километра на НАЙ-“свещенаТА” “магистрала” – Хемус,…. НАЛИ!
  След тези първи “свещени” 100 километра, бокоТИКВАТА е приготвил още много повече МИЛИАРДИ и за оставащите километри от Хемус!
  Иначе бокоТИКВАТА не го интересуват колко метра , или колко километра са “построени”, или как са “построени”, – НЕ! Него го интересуват само “свещените” магистрални ПОРЦИИ ,които ще усвои заедно със своите СУДЖУКови ОБРЪЧи и РАЗПЛУТАТА си бюрокраДция, НАЛИ!
  За него , “свещените” магистрали се измерват не в метри или километри , а се “измерват” само ……. само в “усвоените” МИЛИАРДИ, НАЛИ!
  И както се “полага” на един МУТРОмилЮционерски ПАРАШУТистки “вождь” , бокоТИКВАТА вече над 20 години не е имал друга “работа”, освен КРАДЕНЕТО и “усвояването” на трилиони от “бюджета с ИЗЛИШЪЦИТЕ” и ЕВРОфондовете
  , това е ЕДИНСТВЕНААТ му “квалификация”, НАЛИ!
  Иначе НЯМА как един МУТРЯСАЛ пожарникарин , който никога НЕ е работил дори като обикновен редови милЮционер, да бъда “изненадващо” НАЗНАЧЕН за цел “ГЕНсек” на милицията, преди 20 години, НАЛИ! А след това , пак “изненадващо”, бокоТИКВАТА беше ПРЕназначен за “кметь” на сАфия, НАЛИ!
  А преди 10 години “работягата”-бокоТИКВАТА беше МОНТИРАН и за “премиеринь” на НРБ, НАЛИ!
  Ето това е “работническата” “кариера” на МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА!
  Даже вчера бокоТИКВАТА се “поФали” ,че нямало работна ръка в НРБ! А в същото време бокоТИКВАТА е назначил няколкостотиХИЛЯДИ “партийни” КАЛИНКИ в ОГРОМНАТА и чудовищно РАЗПЛУТА бюрокраДция, НАЛИ!
  И след като бокоТИКВАТА иска да има работна ръка нека УВОЛНИ веднага половината си калинковоКРАСНОкожи бюрокраДи, за да има “работници” в НРБ!
  И така ще спести 6-7 МИЛИАРДА за техните “заплати”! А ,ако уволни и другата половина пак няма да има някакъв отрицателен ефект ,защото ЦЯЛАТА бюрокраДция на бокоТИКВАТА е само от ПАРАШУТистки КАЛИНКИ, каквато е самият той! Това се вижда от ежесекундните скандали , далавери ,ПОРЦИИ и СУДЖУЦИ ,които са причинени от тях! Като започнем от – АПАРТАМЕНТгейт, ВИЛАгейт, НАПлийкс, ТОЛгейт, МУТРОмилЮционерската гешеФтура, ТЕЦ-Варна,…….,ало банов съм,……ЧУМАгейт……и т.н. …. и т.н…
  И да не забравяме ,че преди година бокоТИКВАТА предизвика и ДРУГАТА ЧУМА , която унищожи дребният рогат добитък в НРБ, НАЛИ!
  И след като бокоТИКВАТА УВОЛНИ всичките си СУДЖУКови КАЛИНКИ той спести още 14-15 милиарда от “заплатите” им, НАЛИ!
  И няма как да дойдат някакви нормални инвеститори в НРБ , докато бокоТИВКАТА е ПОРЦИОНен “вождь” на НРБ, и докато има почти 1(ЕДИН) милион ПАРАШУТистки КАЛИНКИ, които той е назначил и “избрал”, НАЛИ!!! Последната ПАРАШУТИСТка КАЛИНКА на бокоТИКВАТА е МУТРОмилЮционерскят “прокурорин” – г(Р)ешевь!
  ФАЛШИВИТЕ “новини” ,които разпространява бокоТИКВАТА за Фолксваген и Хюндай , са само за пропагадни и ПРЕДизборни цели , за да “замете” ОГРОМНИТЕ си ежедневни КОРУПЦИОНни и ПОРЦИОНни СКАНДАЛи и далавери!
  За това , ….след като според бокоТИКВАТА НРБ имала нужда от работа, и от “работна ръка” ,за това следва – ОСТАВКА за ОГРОМНАТА му разплута ПАРАШУТистка бюрокраДция! -ВЪН! НЕзабавно!
  И , разбира се, да не “забравяме” – ДОЛУ г(Р)ешеФтурата! – ВЕДНАГА! – ВЪН!

 2. Ха ха…
  Заформя се Боко Том III…
  Бисери и бисери
  По-интересно от съветска ецинклопедия май.

 3. ХОНГ КОНГ

  “ДЕСНИТЕ ЕКСТРЕМИСТИ” продължават борбата си!
  Само адмирации!

  Китай прати вече военен конвой, с хиляди войски.
  Срещу тях:
  https://twitter.com/AlexandreKrausz/status/1160947525442056193

  Сега, сателитни снимки показват същите войски да се спотайват до границата с Хонг Конг.
  Потулени в някакъв стадион.
  https://www.foxnews.com/world/hong-kong-chinese-military-soccer-stadium-satellite

  Гадна Левашка червена пасмина.
  ЛЯВ ЕКСТРЕМИЗЪМ
  Един и същ навсякъде по света.
  Комунизъм, посткомунизъм – путинизъм. Китайски комунизъм и след. Тянанмън. Кастро фидел и раул.
  Една и съща кървава каша.

  Китай ще стане Хонг Конг. Ще стане Тайван.
  Никога Тайван и Конг Конг няма да станат Китай!

  Борбата единствено трябва да продължава
  Уверена, последователна.

 4. Гърция, Кипър, Израел заявяват единна политическа воля за големи доставки на газ за Европа
  Тръбопровод на стойност 7 млрд долара
  https://www.neweurope.eu/article/israel-cyprus-greece-and-italy-show-political-will-for-eastmed-gas-pipe/
  https://www.timesofisrael.com/israel-cyprus-greece-italy-said-to-agree-on-east-med-gas-pipeline-to-europe/

  Някакъв показан наш интерес?
  За някакъв ръкав-отбивка от тръбата в посока България?
  Или каквото и да е друго

  Източносредиземноморският тръбопровод може да стане Убиец на Турски поток!
  Това го казват от Кремъл, централата на Дугинци:
  https://katehon.com/article/eastmed-turkish-stream-killer

  Пет страни от Източното Средиземноморие Израел, Кипър, Гърция, Египет, Италия опитват да променят газовата карта на Европа
  САШ ги подкрепят, русия играе заедно с турция
  https://theconversation.com/five-countries-in-the-eastern-mediterranean-are-shaking-up-europes-energy-map-119619

 5. Грижи се за миналото, но поне два археологически обекта бяха затрити заради АМ „Струма“ – последният при Благоевград, а по-рано и един някъде преди Дупница (мисля че там някъде беше).

 6. Във всяка нормална страна, оставям всичко останало настрана, с този непомерен шкембак, Баце максимум да беше изкласил, примерно, до някой селски кмет във Франция. Където поради липса на кандидати има над 4 000 общини в които са делегирани представители на префектите да движат ежедневните комунални дейности. Главната им работа е да търсят мераклии да оглавят населеното място. Постоянно са в агитация.

 7. Един ГЕРБ-аджийски бисер, за който сам по себе си може да се напише и хубав сатиричен материал в блога е назначаването на Пламен Георгиев (с терасата) за консул във Валенсия.

  Това по принцип е яко понижение и замитане под килима за него спрямо поста му в КПКОНПИ…. Но точно в летния сезон яко дразни много хора, особено сред таргетния “прост” електорат на ГЕРБ.

  Борисов дали не изпълнява, осъзнато или не, сдаване на електорат към Чалгаря. Ще бъде много интересно да се проследи динамиката на %проекто вот преди и след това назначение.

 8. Джеймс Робинсън, директор международни продажби, Локхийд-Мартин:
  България ще има най-модерните Ф-16:
  https://amcham.bg/2019/08/10/james-robinson-lockheed-martin-bulgaria-will-have-the-most-advanced-f-16/

  Някакви 8 (осем) американски единици
  сред море от 800 хиляди руски парчета.

  Самолети, танкове, бтри, ракети, хеликоптери, кораби, подводници, калашници, катери, макаровци, джипове, уазки, противотанкови, противовъздушни, мини, машинария, антилерия, градове, минофъргачи, понтони, ….

  Въведени за 0 (нула) време след септември 1944 г. в Българската Армия.
  Откъдето изхвърлено 100% (СТО) нейното НЕРУСКОТО ВЪОРЪЖЕНИЕ. Основно БЪЛГАРСКО И ЕВРОПЕЙСКО – ГЕРМАНСКО, ФРЕНСКО, ИТАЛИАНСКО.
  Т.е. ГОТОВО и за влизане в НАТО, по онова време.

  30 ГОДИНИ!
  Още 30
  и още 30
  И съотношението ПАК ще е 1 : 100 (за кого ли?)
  Бас държа!
  (“не дразни!”, прави се че “диверсифицираш”…)

 9. Ставала съм свидетел неведнъж през годините , как в тесен кръг му се подиграват хора от дипломатически мисии на реинкарнираният “тодор живков”. Известно време ми беше криво – та нали това е обида и за България . Но вече не . Щом това е този/ тези обезглавени креатури които са на почит по тези ширини – ето го и резултата- Все Хубави Неща ///

 10. Историята се шегува. Вместо обезглавени момичета е показан балон с бръсната глава.

 11. СУПЕРСИЛА и “суперсила”.

  Едната предлага да купи от Дания Гренландия, другата се пазари да “продаде” на Япония Курилите.

  https://www.wsj.com/articles/trump-eyes-a-new-real-estate-purchase-greenland-11565904223?mod=hp_major_pos8&cx_testId=9&cx_testVariant=ctrl&cx_artPos=1#cxrecs_s

  https://news.rambler.ru/politics/42665812-lavrov-nazval-uslovie-peredachi-kuril-yaponii/?utm_content=rnews&utm_source=copylink&utm_medium=read_more&updated

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.