Госпожа Урсула и бай Борисов

 

 

 

 

 

Буря от възмущение в самата Великобритания предизвика поведението на премиера Борис Джонсън, който се качи крака на масичката за кафе в Елисейския дворец, наблюдаван с насмешка от своя френски домакин Емануел Макрон. Нищо подобно като реакция не се случва у нас след невъзпитаното поведение на нашия премиер Борисов, който говори демонстративно на “ти” на своята германска гостенка Урсула фон дер Лайен и още по-фамилиарно я хвали, че е “схванала много хубаво” какви са му приоритетите.

Защо на Борисов му позволяват да им се качва на главите? Въпросът се отнася и за журналистите, на които той забрани по време на поредното му самохвално слово пред тях да задават въпроси на “схватливата” Урсула. Нали е схватлива, с какво биха я притеснили каквито и да било въпроси в София?

Детинското поведение на Борисов отдавна е разкодирано в Европа, ако изобщо има нещо за разшифроване в него. И съответно лидерите на континента, на който се е шлифовала демокрацията и е била изнесена в цял свят, оставят своето балканско дете да се заиграва с любимата си играчка “вижте ме колко съм си близък с Дейвид ( Камерън или Урсула”, избивайки комплексите си на “родител” начело на държавата, която не може да се измъкне под неговото водачество от последното място в много от ключовите класации по качество на живота в рамките на ЕС.

Не трябваше ли, ако са откровени, западните лидери да кажат на техния Бойко, че в Кремъл се държи като подчинен на Путин, извинявайки се на Путин лично, че не е направил достатъчно да му се хареса? Или пък да му изброят някои от най-неприятните последни места в класациите, в които неговото лидерство държи България на европейското дъно? Вместо това обявяват оставача за отличник. Така се прави с (умствено) изостаналите деца в специализираните заведения. Как да им кажеш истината, като не могат да схванат! По-добре да ги приласкаеш, за да не правят бели.

Какво ли точно си мисли една персона от европейска класа, като госпожа фон Лайен, когато бай  Борисов се подхилва срещу нея пред камерите и смълчаните журналисти, от които той я брани в ролята си на охранител от неприятности на поверената му българска земя? Може и да узнаем някога, ако тя реши да сподели с нас какво точно е “схванала” в този момент, но е малко вероятно. Важният за ЕС български премиер, който се съгласи веднага с очертаващия се победител при избора на схватливата Урсула начело на ЕК ден след като обясняваше, че има друг по-подходящ кандидат, мигом ще се превърне в избледнял за една нощ в забавен спомен, подробност от променения пейзаж, когато той се смени в България.

А дотогава ще се червим и ще се срамуваме, че в очите на европейците сме търпеливи поданици на един невъзпитан крайненец в тяхното село, който служи за посмешище във възпитаното европейско семейство, но му спестяват тази констатация защото не им създава проблеми и носи гласове. Вашите гласове, дами господа, които избирате този пехливанин да ни представя по света. 

Апропо, абсолютно сигурно е, че Борисов си е изпросил от Урсула да й вика на “ти” пред журналята, иронизирани от него ( изобразявайки театрално “уплах” от тази хипотеза ) какво биха написали в случай, че британският казус с неработещия парламент по волята на онзи Борис с вдигнатия крак се повтори в България. Тя с радост се е съгласила, сигурен съм. Евтин бонус за скъпия колега, нещо като близалка за начесване на езика и егото. Горчивият вкус остава за българите, несъгласни с тази промоция на стоката ни с чувство на безсилие да променят нещо, което пък води до тържеството на посредствеността в България.

29 мнения за “Госпожа Урсула и бай Борисов”

 1. Всяко село си има своя селски идиот. Европейското също.

 2. “Боко поиска много много пари. (От Германия и ЕС) Щото много Български млади и Български мозъци изтекли в Западна Европа”

  Да си платят ония там.
  Кръвен данък?

  https://news.bg/politics/borisov-nastoyava-za-mnogo-pari-ot-zapada-zaradi-izteklite-mozatsi-ot-iztok.html

  Нима това е договорено? Междуправителствена спогодба?
  “На ти мозъците от мен – дай си ми парите за тях?”
  Ими е просто доброволен ход, на тия хора.

  Боко, тъпичко боко.
  Така не се говори, никога! И по принцип! Урок трябва и за него. (Като за неразделилия властите нашенски остриган пишман милиционер-кандидат-прокурор)
  Но кой ли ти слуша? Кой има капацитет да възприема?
  Пак излагация нашенска.

  Да оставим настрана (да оставим ли?), че Бягащите от България Бягат преди всичко, защото Тука е някак не както трябва. Защото принос за това има и боко. Защото той продължава И упорито тъпичко по побягва до руската страна. И и заедно с нея, пак и пак, да Извърта на България руски номера. Една от важните причини Тука да е Така.

  “Просперитет”, както казва Урсула. Ха ха ха … казва го тя и в Букурещ, и във Виена, и един ден в Македония и в Албания.

  Имаше един Гошо тъпото.
  Имаме си и Боко тъпото.
  Понякога се замислям (за какво ли) кой от двамата е по-тъпичък?

  Като че ли бокото.
  Но пък е “пъти повече” (ха ха) гявол и “сървайвър”. Тарикат и винаги да е отгоре, да не остане във водата, да излесе сух от мокрото, а и винаги другите да са виновни.
  Няма нужда от интелект, от капацитет.
  Такива минават най добре у нас.
  Най-добре харесвани, най-добре гласувани.„

  На есен пак!

 3. Не бих искал да съм в кожата на Бай борисовите преводачи. Освен владеенето на езиците, трябва да имат и много фантазия, за завоалиране на чалгажийския израз и оправдание, за често просташкото поведение, на “големия, български държавник”.

 4. Арогантната балкЯнтуристическа провинциална комплексарщина на бай боко-балкЯнски се дължи на вътрешните правила и съюзническите взаимоотношения както между отделните държави членки, а още повече на отношенията между Брюксел и всеки отделен член на ЕС. Всичко е договорено, прието и подписано , и тези писани правила се спазват , и ето заради това банкянскоТО ПРИМАТоподобие си позволява всякаква мутренска “фамилиарност” особено с председателите на ЕВРОкомисията, но не така стоят нещата със конкретните Еврокомисари ,които са номинирани от всяка членка на ЕС. Защото зад всеки Еврокомисар стои подкрепата на съответната държава ,която го е номинирала!
  Ето защо бокоТИКВАТА знае ,че всички договори в ЕС се спазват от Брюксел, и за това той си позволява арогантната разхайтеност към Брюксел! И за да се измени това , ТРЯБВА самата ЕВРОкомисия СЪЩО да следи СТРИКТНО дали пък и отделните държави членки СПАЗВАТ тези договори, и съответно да налага ВЕДНАГА финансови и политически САНКЦИИ на популистките дИбили ,като МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА и неговите последователи в Източна Европа – орбан, качински и земан, както и австрийските и италианските популистки фашаги! Които нарочно погазват договорите ,правилата и стандартите на ЕС! Едва след като Брюксел започне реално да налага на тях ОГРОМНИ санкции от по няколко десетки и стотици милиарди евро , едва тогава балкянтурористическите наглеци ще започнат да говорят на нормален език с Брюксел , и ще започнат да спазват правилата в ЕС!
  Защото ако Брюксел налагаше полагащите се санкции на троянските бандитски режими на популистите от Източна Европа , то това щеше да въздейства и на “консервативните” популисти в самата Западна Европа и нямаше да има Брекзит и фашистките рублоядски правителства в Италия и Австрия, НАЛИ!
  Освен това балкянтурористическият БАНДИТустан-НРБ нямаше да получава дори един цент от ЕВРОфондовете , защото все още дори не са изпълнени ПРЕДприсъединителните договори и изисквания за ЧЛЕНСТВОТО в ЕС! НЕ са изпълнени 13 години след ФИКТИВНОТО приемане на НРБ в ЕС! Освен ТОТАЛните финансови санкции , НРБ не трябва да има право на глас при избор на председателят на ЕВРОкомисията, както и право на ЕВРОкомисар и участие в Евросъвета и другите евроструктури , докато не изпълни поне полагащите се ПРЕДприсъединителни стандарти за членството в ЕС!
  Да не говорим пък въобще за критериите за ЕВРОзоната и Шенген!
  Едва след такива крайно наложителни действия от Брюксел балкянтуристическите мутри ,като бокоТИКВАТА, ще започнат да говорят на някакъв членоразделен език с Брюксел, и едва след това НРБ ще стане някакъв нормален член на ЕС!
  Това е поредният , ежесекунден, повод да се поиска НЕзабавната ОСТАВКА на банкянското ПРИМАТоподобие! -ОСТАВКА! -ВЕДНАГА! -ВЪН!

 5. П.П. Само ще добавя нещо съществено към предишният си коментар.
  Както е всеизвестно бокоТИКВАТА не е взел никакво участие и НЯМА никакъв принос в подписването и приемането на ПРЕДприсъединителните условия и съюзническите договори между НРБ и ЕС!
  И въпреки това бокоТИКВАТА само се възползва от тези подписаните и приетите договори, въпреки че няма и грам заслуга за това. Те са подписвани от другите , преди неговото монтиране във властта!
  Което още повече показва арогантната примитивност и дебелащина на байхуй , който даже не може да осъзнае какви огромните усилия са положени , за да може той наготово да се възползва от съюзническите отношения на Брюксел към всички членки на ЕС! Но винетУ не го интересува това , него го интересуват милиардните ПОРЦИИ, безвизовите барцелонски хасиенди и безмитните гръцки острови….НАЛИ!
  Само да припомним ,че байхуй за последните 15 години е опоскал над 40-50 милиарда , само от ЕВРОфондовете, но ……… НО въпреки това НРБ и кметството в София са на всички последни места в класациите НЕ само в ЕС , но и във света!
  Освен това тези ЕВРОфондове , за последните 15 години МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА, заедно със СУДЖУКовите си ОБРЪЧи е “усвоил” стотици милиарди , както от софийският кметски бюджет , така и от “бюджета” с “ИЗЛИШЪЦИТЕ” на “безВЪЗМЕЗДНИЯТ” “финансист”-горанов!
  – ОСТАВКА! -ВЪН! -НЕзабавно!….

 6. Баце се е вкарал отдавна в безкраен балкански сериал. И си вЕрва. Гости и домакини го тролят на мах, той се приема дуейки бузи съвсем на сериозно. Майтап ли е, първият роден политик три пъти премиер в историята на страната. Води се И разпоредител на бъднините на Западните Балкани. Без негово “добро” никой управленец не смее до кенефа да изтича. И всичко това след като 58 пъти се врече пред масмедии разни, че няма да влиза з политиката.
  Дали МУ минават греховни мисли, че сите комуникиращи с него чужденци, га останат настрана сигурно се превиват от смях коментирайки думите и действията на Банкянското слънце.
  И те, така.

 7. Към Коста Стефанов

  Ами ако се беше пошегувал Макрон, че масичката става за кючек, ножът за кекса може да се употреби като кинжал за уреждане на сметки от времето на 100 годишната война между Англия и Франция…

 8. Невежеството на Борисов и Цветанов е страшно, но много по-страшно ще е това, което ще дойде след тях. След полуидиотите винаги идват пълните идиоти! Защото след като се легитимира веднъж правото на публична изява на простотията, няма сила, която да я спре!
  Тони Филипов, д-р

 9. Борисов може да е прост, в смисъл на простак, но не е тъп, в смисъл на идиот.
  Когато се прави на глупав е защото му е изгодно да не е “схванал” какво му казват, защото все пак е селски тарикат!
  Дори Борисов да не “схваща”, а още по-малко да “схващат” тези, които са го овластили с гласа или пасивността си(защото са много прости и манипулируеми), има едно малцинство, които “схващат” и искат да чуят принципна и честна позиция от ЕНП, каквато не получават! Затова оправданието, че “не казвали, защото нямало да схване” не е приемливо! Вместо това, с официалната си позиция и поведение ЕНП легитимира ГЕРБ като “демократична европейска партия”, каквато очевадно не са и също толкова очевадно е, че са политическо представителство на БКП-ДС олигархията, която е тясно свързана с КПСС и КГБ(това в ЕНП “схващат” ли го или трябва да им го спестим?). Тази безпринципност основателно поражда съмнения в това малцинство от “схващащи” за демократичността на европейската политика и до каква степен изобщо тя въплъщава някакви ценности като принципност, честност, почтеност, отговорност, от които произлиза всичко, което се определя като “демократични ценности”! Ниската избирателна активност на изборите за европейски парламент в България е показателна, че европейската политика, не отговаря на потребностите и очакванията на мнозинството от българските избиратели и това добавя тежест на популисти, националисти, антиевропейци и обикновени кремълски държанки!

 10. Не е по темата – интересни неща се случват в Чехия – Прага 6 реши да закрие с платно паметника на маршал Конев. Обсъжда се вариянт да се премахне. Дано да се осъществи. След това и МОЧА!

 11. Боби Джонсън показва самочувствие. Преди всичко на едната цяла Англия. С крака върху масата. Добре премислен ход. Премислен и пред еди кого си. Макрон. Номер 1а в Европа, заедно с Ангела, Номер 1.
  Че на Албиона не му пука. Не му дреме какво мисли Европа за него. Не ще Европа да му казва какво да прави. Най-после се отървява от “европейско робство”. И си остава като свободна риба в морета. Пак на своя остров. Сам със себе си.
  Това е.
  Различно е от боко.

  Но, Албионът си остава ЕВРОПЕЙСКИ, ЗАПАДЕН. ЦИВИЛИЗОВАЩ И ЦИВИЛИЗОВАН. ОБВЪРЗАН И ПРЕПЛЕТЕН С ЕВРОПА МНОГО ПОВЕЧЕ, дори да не е “член” като нас. Както Швейцария или Норвегия са такива. И те не са “членове”. Но са 1000 (хиляда) пъти повече ЕВРОПЕЙЦИ от нас. Няма и нужда да са членове.

  С крак или без крак върху маса.
  Това е.
  Там е нивото.
  Те водят. Те са най-напред в света. По всякакви параметри, стандарти. Заедно с кюпа останали като тях.

  Ние следваме.
  (или се преструваме, и тичкаме към тия, дето си мислим, че са ни по-ближни, на Изток)

  Между другото, като става въпрос за “бай” – което е точно “господин”, на комшийския език:

  На същия тоя Борис, английският рошав началник, прадядо му е от същата тая комшиска държава. Жив чист турчин. Нещо претрепан от някакви в Цариград:

  https://www.al-monitor.com/pulse/originals/2019/07/turkey-controversy-about-boris-johnson-great-grandfather.html

 12. Приятели, добър вечер, Днес като си мислех за посещението на Урсула фон дер Лайен се запитах: След като по устна заповед на Големия простак на републиката, журналистите не са задавали въпроси , нека го направим ние. Ето как това може да стане: Откриваме анкета “Незададените въпроси към г-жа Урсула фон дер Лайен“, събираме най-важните и един от нас , който знае немски, английски ги изпраща от наше име в Европейската комисия, с цел да получим официален отговор. Предлагам още да бъдат от направления: “1.Военна тематика, където тя е изпълнявала длъжността Военен министър”. 2.”Газовите особености на европейската политика и какво тя знае за България в тази област” И например – 3.”Бъдещето на германската ядрена енергетика”. Последните две са за нея извън професионалните й знания в тези направления, но за нас това е изключително важно. И последно – “4.Ние сме поласкани от това посещение и искаме да знаем : На какво дължим тази изненадваща визита?”….. И така, приятели, очаквам да ме подкрепите с предложения и да спукаме мъртвешкия балон който надува “бекянското човекоподобие”/ ех този Awacs, как само ги измисля/. Не се стеснявайте, участвайте с предложения, защото знаете” Който играй пичели, който ни играй ни пичели”.

 13. “ЗАБРАНЯВАМ ви да ме питате!”

  Защото, като от ИВО, ще почувствам захапан кокал.
  Пък и не си падам човек на интелигентния бръз ум, човек на идеята в главата. На проектната мисъл, на , ерудирано изразяване. Да ви овладея като лидер.
  Всички началници от страните в ЕС и НАТО са ТАКИВА, аз пък не съм! Те знаят и английски, ориентират се все на ЗАПАД. Аз пък си знам РУСИЯ! Още от улиците на Банкя, като ученик.

  Ще се почувствам сконфузен.
  Потъващ в ДЪН земя.
  И Урсула ще ме гледа гледа… ПРЕПИКАН… изтичащ в обувките, оттам по пода на залата и в канала…

  Ха ха ха ха ….

  Боко 100%!

  Европейски гражданин за българско развитие… нещо такова май беше….
  ХА ХА ХА ….

 14. Беше логично продължение на явяването ни на европейските избори това споразумение. Готови сме да подкрепим Фандъкова, ако тя е кандидатът на ГЕРБ за кмет на София”, каза в студиото на Bulgaria ON AIR ” зам.-председателят на СДС и кмет на район “Витоша” Tеодор Петков.

  А тъй седесари. Със шефа на мафията, Напреж към баницата.

 15. До 65
  Селския идиот нарече младите, образовани хора на България, “Мозъци”.
  До тук с уважението към “министър председателя”. До тук и с уважението към съгражданите (от която и да е партия) гласуващи за това милиционерче с кръчмарско възпитание.
  СДС и те, десни на какво? Или просто отдясно на масата с пържолите.
  Нямате ли малко срам?? Дядовците ви умряха в Белене и Скравена, пребивани и унижавани като “врагове на народа” а вие играете хоро с убийците им.
  Търсите шефа на мафията, началника на Пеевски а той ви подава ръка да я целувате.

 16. Разузнаването на САЩ:
  За руската ракета по НАТО SSC-X-9 Skyfall, по горки и кремъл 9M730 буревестник:

  “Русия отново Лъже и Маже. Като при много други подобни случаи.
  В този северен полигон до Двина отдавна се изстрелват ракети, падат във водата, после ги вадят ги от дъното.
  Ракетата най-вероятно е била изстреляна преди това. В момента е била вадена от дъното, с кораби. Тогава е станал взривът.
  Но взривът е станал на един от корабите, който са я изтегляли. Оттам се е взризил и на ракетата ядрения двигател.
  Русия разпространява версията, че взривът е станал при неуспешен пуск на ракетата. Разузнаването на САЩ Не Вярва”.
  “Използването на ядрени двигатели за ракети потвърждава да е силно опасно нещо! ”
  (само русия си играе с огъня по този начин)

  Глобален поглед и анализ на силата и слабостта на русия.
  Военно силна. Икономически и всякакси Слаба.
  От москва на запад има някакъв живот. Поносимост.
  От москва на изток е милай майно ле – ботуши кал и разруха.
  Източна Европа е отдавна цел на Москва – да е нейна, да я осигурява от Запад. Сега тази Източна Европа премина/ва на Запад.
  (България?)

  https://www.businessinsider.com/us-intel-says-russia-recovery-of-new-missile-caused-explosion-2019-8

  България “вярва” (и “обичка”). Не иска да “знае”! Защото като узнае и разбере, ще се Разочарова!

  Защо “вярваш”, а не “знаеш”? Защо не правиш така, че да “знаеш”?
  Защо “вярваш”, че русия ни била освободила! “Знаеш” ли за това? Какво е станало, какво е правила тя?
  Защо “вярваш”, че след социализъм идвал комунизъм. Не “знаеш” ли, че всичко това е лъжа? Постигната власт от шайки хора, назовани комунисти. Да се задържат колкото може. Успели по-дълго и по-късо в различни страни. После се правят на води ненапити.
  Защо “вярваш”, че пещерата е 15 метра? Направи да “знаеш”! Ела с рулетката и я измери, че е 150 метра. Аз те “лъжа”, че е плитка.
  Защо “вярваш”, че ташаците на прасето ми в двора са по 2 килограма. Ела с кантара и ги измери. Аз те “лъжа”, че са големи. Те са само по половин. Искам да те Заблудя!
  Защо “вярваш”, че с русия е по-добре? С ЕС и НАТО е по-добре. Разбери го, и ще се убедиш!
  Защо “вярваш” на кремълските приказките за Чернобил? За “молотов-рибентроп”? За окупацията в Грузия, Крим, Украйна? За лошия Плевнелиев и добрия радев? Лъжи до небето!
  Защо “вярваш” на сайдера, Мегафон на руски лъжи за България? И го избираш даже за началник в страната ни!

  Не “вярвай”!
  “Знай”!

  Не се оставай излъган!
  Русия е царица (и) на това!

 17. Изцяло подкрепям предложението на РОБЕРТ от 30 август. До гуша ми дойде просташкото поведение н а Първия и това-на блюдолизците ” журналисти “.Да не говорим за липсата на критерий какво бъдеще чертае на БГ ( 3030 г ) с Тодор Живсовки хумор тозимозабравил се Първенец по всичко:от футбол,през ядрено и газоснабдяване,през подобряване на живота на хората и свинете,решаване на демографввският и здраво опазващ проблем,пътното ж.п строителството т.н…Просто-по всичко.Преди всичко,отлично познаване на Твореца Алеко Константинов и неговия първороден син бай Ви Ганю Балкански.

 18. За благото на БЪЛГАРИЯ, Радан не бива да остава сам. Затова всецяло подкрепям предложението на РОБЕРТ за АНКЕТА. И едно допълнение. Крайният на изпращането на АНКЕТАТА до Европейската комисия да бъде не по-късно от 30.09.2019г. ХО!

 19. Този пазач на Живков трябва да си отиде час по-скоро, а Урсула нещо се дъни още от старта … Благодаря на Иво, че пише истините !

 20. Съберете въпросите и ги публикувайте тук. Аз ще ги преведа на немски и ще ги пратя на фон дер Лайен по имейла, а отговорите й ще публикувам тук.

 21. Zdraveiite, IVO i priyateli! ROBERT, pozdravlenya za predlojenieto! Dano po-skoro stane fakt. Ne se turpi veche!!!

 22. Не зададен въпрос към бъдещата Европейска комисарка госпожа Урсула фон Лайен;*Ще позволи ли ЕК да се изгражда в България енергийна ядрена мощност от военизираната фирма Росатом,която последните шест месеца допусна две ядрени аварии и радиоактивно замърсяване над допустимите норми.Какви са гаранциите ,че това няма да се случи и в България.Какви мерки се предлагат за защита на населението.Все пак ние не сме Заполярието с рядко населените райони.

 23. Аз също съм ЗА един пакет от въпроси.

  Само да не питаме въпроса “Защо е дошла тук – на какво дължим посещението й?”
  Разбирам подтекста, че “боко не заслужава такава чест”, или
  че той “неоснователно се “натиска” на новата председателка, продължавайки просташко натискане като при Ангела”.

  Урсула си прави обиколка из европейските страни. Да получи подкрепата от всяка от тях. Нали след 15-ина дена парламентът в Брюксел се събира и ще гласува новия председателя и новата комисия. И тя да се запознава с началствата на страните, да ги “сондира”, да види що за хора са. Какви ще са първите неща с тях. Кой нов комисар къде в комисията й.

  Обиколката на Урсула: Загреб, Мадрид, Рим, Прага, Будапеща, Братислава
  https://www.politico.eu/article/ursula-von-der-leyen-summer-outreach-tour/
  Хърватия, Италия, Испания
  https://www.neweurope.eu/article/von-der-leyen-visits-zagreb-as-she-vows-to-back-croatias-euro-and-schengen-ambitions/
  България…
  https://europost.eu/en/a/view/von-der-leyen-squares-college-26149

 24. Моят въпрос е: Уточнила ли е с българската страна какво съдържание влага бай Борисов в проектираното “хъбче” Балкан във Варна и дали самият той е наясно, че диверсикация не означава в никакъв случай само тръби идващи от различни посоки но изключителноо с руска газ.

 25. Към СИМПАТИЗАНТ/КА НА ДСБ:
  Поздравления за идеята Ви, и успех в нейното осъществяване. Въпросът ми към г-жа Урсула фон дер Лайен е:

  Госпожо фон дер Лайен, България е член на НАТО от 2004г., а на ЕС от 2007г и въпреки това е под руско влияние, най-вече поради продължилото 10 години управление на Борисов. Европейското развитие на България е замръзнало. На първо място по корупция, на първо място по бедност, на 111 място по свобода на словото. Борисов всеотдайно брани сталинската прокуратура, на която Главният и прокурор е с неограничена власт и без контрол, и категорично отказва да я реформира. Силите на свободните и демократични хора в България не са достатъчни да се справят с Борисов и да проведат реформата в прокуратурата, най-вече поради непрекъснатото му ухажване досега от страна на Ангела Меркел, Жан Клод Юнкер, а сега и от Вас.

  Единственият начин България да се освободи от колониалната си зависимост от Русия и да тръгне по пътя на демократизирането, европеизирането и благополучието си е да спрете средствата, които отпускате от еврофондовете за България, докато Борисов и прокуратурата не изпълнят всички препоръки съобразно изискванията, които европейските институции отправят към тях.

  ЩЕ ГО НАПРАВИТЕ ЛИ? ЩЕ ПОМОГНЕТЕ ЛИ НА СВОБОДНИТЕ И ДЕМОКРАТИЧНИ СИЛИ В БЪЛГАРИЯ?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.