В Москва прогнозират, че тъ(л)пи българи масово ще се втурнат да зяпат руската провокация на 9 септември

След официалната и предсказуема официална реакция на Москва на външнополитическия демарш на София срещу готвената от руското посолство провокация, възвеличаваща окупацията на България от СССР като “освобождение”, ехото ( на Москва, както се казва една превзета от властта радиостанция) започна да усилва имперското възмущение. Глас надигна в радио “Говорит Москва” някой си Вадим Трухачов, типичен представител на сталинистко-путинистичната съвременна наука в Русия.

Нямаше да има значение поредната вербална разправа с българите в руското публично пространство, ако не беше толко типично за официозния начин на мислене изригването на доцента, белязано от избирателния прочит на историята в полза на убеждението, че българите трябва да са вечно благодарни на руснаците и вечно виновни за подкрепата на Царство България за Германия. И нито дума за факта, че царството поддържа през цялата война дипломатически отношения с болшевишката му родина, отказва да воюва с нея както на своя, така и на съветска територия. При това изборът на тогавашните български власти да вземат през март 1941 г. страната на Германия на практика е поощрен от съветския пример. Даден е на България от Москва по силата на действащия година и половина т.н. пакт за ненападение между двете тоталитарни държави, според чиито тайни клаузи СССР налива безценни ресурси в германската завоевателна машина с цел да поддържа нейния завоевателен поход на Запад и същевременно да печели кървави райхсмарки за собствената си милитаризация.

Най-тъпите от всички лъжи, изречени от верния поданик на Путин по московското радио, твърди обратното на добре известната, но мълчаливо приемана от София и днес истина: българите наглеели поради това, че руснаците не им отговаряли. Точно обратното е. Българите, поне онези, на които им е служебно задължение да реагират, безмълвно гълтат руските гаври под формата на долнопробна антибългарска пропаганда. Достатъчно е да припомним само два от специално прожектираните за многомилионна аудитория в Русия антибългарски “документални” филми “България умира тихо” на Дария Асламова и подобният му “Българска чушка” на Юрий Мамонтов. И двата са финансирани и поръчани от Руския институт за стратегически изследвания РИСИ, създадената от режим на Путин шпионска централа, специализирана в този вид пропаганда, ръководена от експерта по антибългарски действия на Кремъл генерал Леонид Решетников. 

В пълните с презрение към “неблагодарните” българи пропагандни пасквили на руските медии се правят обидни обобщения, но това никога не обиди управниците на българите. Сега те за първи път реагираха подобаващо на руска пропагандна провокация и това отприщи обичайното повторение на руската антибългарска истерия. 

Дали московският откат ще предизвика този път някакъв вторичен трус на престрашилата се да се озъби поне веднъж на Кремъл официална София, която и друг път мърморила в знак на дозирано несъгласие с Кремъл, но за първи път каза истината за съветската окупация в прав текст? 

В ехото на възмутения Трухачов обаче има и положителни моменти. Той предлага две неща, които бих подкрепил с радост. 

Следвайки малоумната вяра на началството си, че България едва ли не ще загине от глад без руските туристи ( макар те да кретат на 5 -то място по броя на чужденците, посещаващи България с цел туризъм), “научният работник” ( както биваха наричани и у нас по съветски образец заетите в областта на науката хора ) препоръчва да се ограничат чартърите от Русия за България. С изключение на министър Ангелкова, която стръвно се бори за обратното и на нейния работодател Борисов, който не пропуска да котка руските туристи при всеки официален контакт с руски политици, мнозина българи биха изръкопляскали ако намалее ограниченият руски контингент туристи у нас. Стига тези българи да не са заразени от своята лакомия в този бизнес, в който нашите бивши владетели се държат на държавно ниво с нас като робовладелци – включително по отношение на собствените граждани и тяхната воля да пътуват в желаната от тях страна. 

Колегата на доцента, някой си Могильовски, се опитва да се прави на остроумен в същото радиопредаване, заявявайки, че всъщност декларацията на българското външно министерство била най-добрата реклама за подготвяната в руския културен център в София изложба, рекламираща съветската окупация на България и състоялия се в резултат на нея преврат от 9 септември 1944 г. Остава да видим дали ще се сбъдне прогнозата му за очаровани тъ(л)пи българи ще се втурнат към мястото на руската провокация в уречения ден. 

Многократно е по-важно самодържецът в Кремъл да се съобрази с препоръката на своя поданик Трухачов, който пледира Русия да се откаже от добрите си отношения с България. Под добри отношения той явно подразбира газов рекет, 100 процента монопол в суровинния контрол над ядрената енергетика и почти такъв във вноса на петрол у нас. Не случайно господин доцентът не предлага българите да бъдат наказвани в тази област – в нея наказанието за приклещената България продължава без прекъсване откакто ботушът на червени работници и селяни е утъпкал пътя на наказанието за  българския трофей на Сталин.

Ха, дано тези отношения наистина станат по-малко добри за руската енергийна мъртва хватка, ама надали! Защото самодържецът едва ли ще заколи “курицата”, от чиято безропотност печели и му снася ( троянски яйца в евроатлантическата кошница). Може да е бил посредствен шпионин, както твърдят познавачите на неговата кариера в КГБ, но едва ли лесно би се отказал от вербуваната от десетилетия за тази цел троянска кокошка. 

Справка за корените на това явление – едно актуално изказване с оценка за българските другари от избягалия на запад висш офицер от КГБ Олег Калугин. В интервю за радиостанция “Ехото на Москва” той хвали със задна дата българските си другари. На въпроса за разликите между различните другари по оръжие на КГБ  според тяхната национална особеност, Калугин отговаря, че поляците се държали винаги самостоятелно, унгарците се дърпали понякога, но българските момчета са били най-надеждните: 

– …в 1970-е все было в порядке. Собственно, все было нормально до развала Советского Союза. То есть “нормально” в смысле отношений. За исключением… Вот поляки в этом смысле себя вели всегда самостоятельно, но это понятно. Венгры на каком-то этапе… Самые, конечно, хорошие ребята, надежные – это болгары.

Калугин: «То, что на Трампа был компромат, – это я точно знаю» | Эхо России 

 

НА СНИМКАТА: Ако можеше да говори с автентичен глас тази снимка на “освободените” българи днес би трябвало да поздрави владетеля в Кремъл с “Хайл, Путин”

24 мнения за “В Москва прогнозират, че тъ(л)пи българи масово ще се втурнат да зяпат руската провокация на 9 септември”

 1. Как комунистите станаха “националисти”.
  От същата москва.
  От същите КГБ и ГРУ.
  От същите генерали и офицери.
  (Пак с инструктажи и за в България. Пак и със следовници в България. Пак пети колони, плащане от русия, и в Италия, в случая)

  ПАК БЕЛИНГКАТ РАЗКРИВА.
  Пак русия укрива. Пак представя целите си като нещо друго, а и “възвишено”

  Екип руски офицери, маскирани с прикрития, предлага помощи и парички на Лигата в Италия, барабар със салвини
  Милите крайнодесни.
  Като нашите “десни” – “патреоте”, “воеводе”, “националисти”, “фронтоваци”…

  https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2019/09/03/lega-nords-bedfellows-russians-offering-illicit-funding-to-italian-far-right-party-identified/

  Днешната мода на москва.
  След като комунизмът се изчерпа, изтече в канавката, ПРОВАЛЕН.
  Дръж се за брадатия национализъм.

  НЕ ВЯРВАЙТЕ НА РУСИЯ!
  НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ХИЛЯДИТЕ Й ВЪДИЦИ И КАПАНИ!

  Така и с “освободителната” изложба!

 2. Русификация срещу Западнизация
  В Беларус
  (в България протича същото!)

  Борбата е безмилостно жестока
  Процесът от запад е естествен
  Процесът “от изток” е НАСИЛИЕ

  Едната страна ще загуби
  И трябва да загуби
  Разбира се, при оставане на Беларусците Беларусци
  (Както и на Българите)

  Битката за умовете и сърцата на ХОРАТА НА БЕЛАРУС
  https://www.iwp.edu/events/russification-vs-westernization-battle-for-hearts-and-minds-of-belarusians/

  Кризата с идентичността на БЕЛАРУСКАТА НАЦИЯ
  https://www.opendemocracy.net/en/odr/belarus-has-identity-crisis/

  Процесът на западно ДЕРУСИФИЦИРАНЕ НА БЕЛАРУС в стълкновение с РУСИФИЦИРАНЕТО достига критичен етап
  https://www.stalkerzone.org/the-wests-de-russification-of-belarus-reaches-a-critical-stage/

 3. И явно ще ги организират по клубове, за да не разочароват братушките, и за да потвърдят очакваното ! Соншонжмон, че и прогнозируемо!

 4. Истината е, съдейки по патриотарски изблици в рускоезичният ресурс, че вият кат изнасилени сибирски мечки защото най-верните им братушки ги изтемарват курвенската от тяхната си г.т. И то в светая светих, важен етап от т.н. ВОВ. Досега ни мразеха формално, по инерция защото сме с Пиндостан, НАТО и Брюксел. Оттук нататък вече и емоционално. Изкарват ни “кирливи ризи” за които и хал хабер си нямаме. Примерно, участие на български летци в битката при Сталинград. И де да беше само тази опашата хибридка.
  Дет казва един приятел в аналогични случаи: “Аз, доволен”.

 5. ….”При това изборът на тогавашните български власти да вземат през март 1941 г. страната на Германия на практика е поощрен от съветския пример. Даден е на България от Москва по силата на действащия година и половина т.н. пакт за ненападение между двете тоталитарни държави”….И ето какво е писал георгий михайлович димитров http://www.extremecentrepoint.com/archives/16639

 6. Хората по Черноморието(пример от Несебър) вече не издържат на руската наглост и нахалство. Приматите от тундрата смятат, че като “висша раса” всичко им е позволено, законите за аборигените в колонията ИМ за тях не важат.

  ПОЗДРАВИ НА СМЕЛИЯ БЪЛГАРИН! 🙂
  ДА ПИШЕ В МРЕЖИТЕ, АКО НЯКОЙ ПОСМЕЕ ДА ГО ПРИТЕСНЯВА С БАСНИ ИЛИ ВИЦОВЕ ЗА “ДРУЖБАТА И БРАТСТВОТО”!

  https://www.gramofona.com/turizam/sobstvenik-na-zavedenie-kam-klientka-izchezvayte-vashta-mma-bokluci-video

 7. Силно по темата.
  Шпикерите по радиото отразяващи угасващият роден футбол много се пазят от клишето идващо им отвътре след смяна на играч: “Играта живна, стана мач.”
  И те, така И с наследниците на марката на славното някога СДС. Задали са много хубави въпроси на сестра ГАЛЕВА. Някои от които с основание могат да отперат и на “избраницата” им Данчето. Особено за съдбата на МОЧА и отношението ѝ към 9.9.1944 и последиците му. Та, като са казали, а, да карат поред и наред. Па да “притиснат” и нашият човек, архитект Борислав Игнатов.
  Много мина, мъничко остана.

  https://www.sds.bg/articles/9049-7-vaprosa-ot-natsionalnoto-rakovodstvo-na-sds-i-ot-sds-sofiya-kam-g-zha-maya-manolova

 8. Намирате ли разлика по принцип и изобщо в същността им на двете сентенции.
  Но за употребата на първата
  http://www.kasparov.ru/material.php?id=5D70BEEE9A9A4
  в мрежата следва съд и изпращане в колония а зя втората на ленин: “Русия е затворът на народите” те държат в мавзолей.

 9. Кaк Зaпaдът пoмaгaшe нa Cъвeтcкия cъюз?
  Cтaлин признaвa, чe пoчти двe трeти oт гoлeмитe индуcтриaлни прeдприятия в CCCР ca пocтрoeни c aмeрикaнcки мaтeриaли или тeхничecкo cъдeйcтвиe
  Откъс от книгата “Капитализъм без граници” от Андрю Бърстийн

  https://fakti.bg/mnenia/255160-kak-zapadat-pomagashe-na-savetskia-sauz?fbclid=IwAR22bZBYzKf9dWpwq6vv7kjTxkPOu9m9NDHYNhp6AX27woGwHiElwBNWl_o

 10. До Георги Николов:
  “Участие на български летци в битката при Сталинград”
  Хибридка или не, но дори да е имало, това са били доброволци, а не изпратени от правителството части. Знам за български медицински сестри, доброволци на Източния фронт.
  В цитираната от Вас публикация на Анти-Колoрадос много точно са обяснени и мотивите на тези доброволци. Каквото и да говорят кремълските мекерета, най-много доброволци на страната на Германия е имало от СССР, дори без прибалтийците. Погледнато от Вашингтон и Лондон, те са се сражавали на страната на нацизма, но погледнато от Киев и Талин, те са се сражавали срещу Червената чума! Просто мал шенс, че само Кафявата чума им е дала тази възможност. Ако западните демокрации бяха нападнали СССР в защита на Финландия, същите тези, сега заклеймявани доброволци, щяха да са на страната на Доброто срещу Злото. Но тази гледна точка ще я обсъждаме по-нататък. Сега да се радваме на началото на признаването на истината от “официална София”
  И аз доволен!

 11. @Караиванов, досега, исторически е потвърдено, че от България напълно на доброволни начала е заминала един санитарен влак вя Източният фронт
  При Сталинград, който по всички канони на военното изкуство е бил превзет от Вермахта, 9/10 от града е бил завладян от немците и сал щабът на командващият отбраната маршал Чуйков и един тесен диаметър около него са се сражавали защото на членът на ВС на фронта Хрущов е било разпоредено лично от сРалин тръгне ли маршалът да договаря капитулация да му тегли одма куршума е липсвала, това са казвали експерти и тогава и сега, само една българска дивизия за бастисването на града. А не неустойчивите румънски и италиански войски. Испанците и франсетата за разлика от тях и преписвана им лоша слава на оперетъчни бойци са се държали мъжествено.
  Но в историята ако-то не върши работа.

 12. Страната им отдавна, много отдавна е превърната в една безкрайна кочина но продължават неистово, истерично с пламък в очите и пяна в уста да учат “близко и далечно обкръжение” на ум и разум. По всичко. 21 век сме. Мурманск днес. И от нийде взорът надежда не види. Само снимките, дори без да се четат коментарите под тях които са на съвеЦкий диалект са предостатъчни.
  Шалтера! Не забравяйте шалтера!

  https://nasedkin.livejournal.com/1495228.html

 13. Тъй като днес е Шести септември, да видим едно друго “освобождение”. Всички знаем за Окупационния дълг (по-голям от цената на Аляска и СЕДЕМ ПЪТИ по-голям от цената на войната), но се разбира, че с него се създава Окупационен фонд, т.е. ние плащаме за превръщането ни в Задунайска губерния.
  http://bghistory-letopisec.blogspot.com/2015/06/1893.html?m=1&fbclid=IwAR0GLSXrRalxxkx8zxJ-QveJG8VvQBdI0MzqBEFg7O3dNf-e1adWvq9TbnA

 14. Трябва да се изясним с Другаря посланник от руското. Пак ли иска да празнуваме 9ти или нещо друго иска??!!
  Явно не загрява, че Европа е по- желана отколкото Масква. Европа със всичките си недостатъци, педерасти, имигранти, цигани, соросоиди, фашисти и т.н. е 1000 пъти по-желана от неговата просташка червена кочина пълна с комумунисти и преоблечени православни ченгета.

 15. Честит празник, 6-и септември!
  Ден на Съединението.

  Русия, както се очаква, от знаещите (не от вЕрващите й), не подкрепя Съединеето ни.
  Русия не иска НЕЗАВИСИМА, САМОСТОЯТЕЛНА, СВОБОДНА, СИЛНА БЪЛГАРИЯ!

  ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Подкрепя!

  Великобритания и Русия тогава
  са САЩ и Русия днес.

  Великобритания подкрепя България заедно с Картата й от Цариградската конференция през 1876 г. Тази карта и конференция са основно работа и действие наВеликобритания. Картата е почти като на Българската ни Екзархията, и включва Македония, Западни покрайнини, и другото.

  Русия не подкрепя тази БЪЛГАРСКА КАРТА, както и Цариградската конференция. Тя проваля конференцията и осъществяването на Такава България на Такава Карта. Тя НИ ПРОВАЛЯ чрез войната си 1877-1878 г. и по-конкретно чрез РАЙХЩАД и БУДАПЕЩА, чрез които договорености с Австрия влиза в СЪЩАТА война, отрано подготвила се каква да бъде една самостоятелна България. Тя пряко проваля конференцията, подкрепяйки султана да НЕ Приеме решенията й, и скоро след това нахлува от север. Но по СВОЙ проект. Не в унисон в Европейските сили, заседавали в Цариград.

  Русия “подкрепя” “България” според Сан Стефано. Но това НЕ Е БЪЛГАРИЯ. Това е руска окупационна зона. С войски. България и “правителство”, напрамени Марионетни. От това се опасява Великобритания. От това се опасяват и балканските страни. От “повече русия” на Балканите.

  Великобритания НЕ подкрепя такава България. Та България става РУСКА. По-голяма като от Сан Стефано, а и по-малка, като от Райхщад.

  Това е причината Великобритания и в Берлин да не подкрепя новата България. Не подкрепя Македония да е в България. Отначало не подкрепя дори и Варна да е в България. Съгласно договореностите, преди Берлин, вкл. и чрез Лондонския протокол, русия твърди, че веднага ще се изтегли, ще демобилизира войската. Ще остави България независима!

  Скоро след това, въпреки руското ни правителство и цар племенин на руската царица, БЪЛГАРИЯ ДОКАЗВА, че може да е самостоятелна и дори силна. Самостоятелно-силна. Т.е. и НЕ-РУСКА. Тогава Великобритания ни ПОДКРЕПЯ. Включително и СЪЕДИНЕНИЕТО НИ. Включително, ако като самостоятелна държава си бяхме взели и Македония. Македония, която преди началото на турската окупация от 14-и век, е част от България, повече или по-малко, и цяла Европа знае, че е така.

  (м/у другото, Сан Стефано “дава” свобода (независимост) на Румъния и Черна гора; за двете страни това не означава НИЩО; две империи договорили се за държавиците помежду им; Румъния и Черна гора имат СЪВСЕМ ДРУГИ ПРАЗНИЦИ, не не Отбелязват, те не Забелязват “великата” война; само политическо-обществената ГЛУПАВОСТ на много българи прави 3-и март да има Такова значение, каквото всъщност ни е Натресла Русия; но и каквото остава ВЪЗПРИЕТО сред едно голямо мнозинство)

  6-И СЕПТЕМВРИ Е ИЗЦЯЛО БЪЛГАРСКО ДЕЛО.
  6-И СЕПТЕМВРИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСНОВНИЯТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ.
  АКО НЕ ПРАЗНИК НОМЕР 1, ТО ПРАЗНИК НОМЕР 2.
  ТОГАВА, НОМЕР 1 (ЕДНО) ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБЕДИНЯВАНЕТО НА ЗЕМИТЕ НИ ПРЕЗ 1919 г. – след Геройските БЪЛГАРСКИ ПОБЕДИ, в иначе ужасяващия международен конфликт, ВКЛЮЧИТЕЛНО СРЕЩУ РУСИЯ.
  (подобен е празникът №1 на Румъния)

  Долу руски празници!
  Долу руски улици!
  Долу руски паметници!
  Долу руски имена!
  Вън руската чума!

  ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

 16. Боко се наАка с нашенския “прокурорски” случай. И се появиха Ф-16. )(капка в руското море у нас)
  (проблемът желяз, прокурорът Джеф Сешънс дойде; цял свят разбра Тъпотата на боко и сие; да оставим цацо-излагация, на цяла “прокуратура”, “съдебна” “система”)

  Боко се наАка и с микрофоните. И се появи съобщението на външно, срещу “изложбата” на “освобождаващите”
  (Урсула дойде; цял свят а и в България на повечко малко просветна що е свобода на преса; 111-о място, СЛЕД Уганда и Ангола; а и тук някой добре го каза, май ПЕТЪР, ходът със съобщението е “гласувайте за Данчето, ей вие десни, на изборите бъдете с мен, не виждате ли, аз съм с вас”, ха ха ха)

  Пак боко 100%
  Този човек разбира единствено от Шамари.
  Захапвания. Дразнения.
  Излагации.
  На себе си.
  НО ОТТУК И НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!

  Чак тогава той се пръдва, мръдва.

  ТАКА ЛИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ!?
  ДОКОГА!?

 17. Г-н Инджев,
  Нима не е добра идея, догодина група журналисти от бившите “освободени” от червената армия държави, да организират по повод “освобождението” си документални изложби пред руските посолства с факти за военните престъпления на ЧА през ВСВ и последвалия болшевишкият терор с неговите жертви.
  А по случай победата, в Москва да се запознаят с фактите и руснаците. Пък тогава да поговорим за това, що е то свобода, освобождение и имат ли те почва в Русия.

 18. Някой може ли да ми обясни какво означава думата “соросоид” и на кого и с какво такива са вредни? (Питам, защото в Германия този термин не съм го чувал/а, а имам впечатление, че в България така наричат публични личности, които до голяма степен са ми съмишленици).

 19. @Georgi Nikolov

  Благодаря ви за препратката към седемте въпроса на СДС към манолова (първите два и към фандъкова). Тъй като си заслужава да бъдат прочетени, ги пускам в прав текст. Питам се ще се намери ли поне един журналист, който да им ги зададе (освен Кулезич и Коритаров, на които обаче двете любимки на Падишаха никога не гостуват)?

  “[…] 1. След като твърдите, че сте независим кандидат, необвързан с партии и идеологии, какво е отношението Ви към датата 9-ти септември, почитали ли сте я, каква е историческата Ви оценка за нея, за съветската окупация и последствията за България – убийства, репресии и икономическо изоставане?

  2. Какво е мнението Ви за паметника на Съветската армия в столицата, как се отнасяте към старата идея на СДС да бъде демонтиран и поставен в Музея на социалистическото изкуство?

  3. Заявихте, че искате да обедините левите и десните софиянци и да им бъдете кмет. Ролята на обединител подхожда повече на президента, не на столичен градоначалник. Кметът на което и да е населено място трябва да предложи политики и програма, които винаги по своята същност са леви или десни, в зависимост от мерките и начините, по които ще се изпълняват. Кога ще видим Вашата програма и как ще осъществите този идеен оксиморон в нея?

  4. На кого оставяте хората, които разчитаха на Вас като омбудсман? Вие твърдяхте, че сте силно ангажирана с проблемите им, а с лека ръка ги пренебрегнахте. Не смятате ли, че мисията, която искахте да повярваме, че изпълнявате – да защитавате онеправданите от цяла България, е по-висша от тази да оглавите София?

  5. Ако искате да сте обединител, не използвате ли кампанията в София като трамплин за по-висок връх? Битката, която започвате, не е ли по-скоро за „Позитано“ 20, а не за „Московска“ 33? Вероятно осъзнавате, че дясна София е голям залък за кадър на социалистите, но искате още популярност, за да атакувате после лидерството в БСП, а оттам и премиерския или президентския пост.

  6. Ако все пак станете кмет, ще изоставите ли софиянци, за да се впуснете в политически предизвикателства за нови постове? Това не е прецедент за Вас – бяхте избрана за народен представител от Кюстендил, но в средата на мандата си предпочетохте да станете омбудсман. След това направихте същото и като омбудсман – напуснахте, за да погледнете към кметския стол в столицата. Не Ви ли притеснява,че поведението Ви се превръща в рецидив?

  7. Вие обвинявате общинските съветници в София, че не са работили в интерес на гражданите. Защо тогава не издигате своя листа? Как ще управлявате София без свои съветници и как ще принудите избраните с други листи да подкрепят Вашата политика и идеи в Столична община? На съветниците от БСП ли ще разчитате и ако да, защо се криете зад етикета „независим кандидат“?[…]” ( https://www.sds.bg/articles/9049-7-vaprosa-ot-natsionalnoto-rakovodstvo-na-sds-i-ot-sds-sofiya-kam-g-zha-maya-manolova ).

 20. Ето как отговорих на Кучката Захарова за Честта на Родината и на Нацията, тъй като всемогъщия Винету и Президента се крият.

  “Другарко Захарова, може ли да попитам, Вие да не би да сте господ, че си позволявате наглостта, да обиждате България, че не знае историята си??? Вие ли ще казвате, кой кого е освободил и дали народния съд в България съставен от криминални отрепки като Вас е бил справедлив или не??? След като сте толкова многознаеща, похвалете публично и другаря Сталин и му признайте чест и поклонение. А ако не можете, засрамете се и не си отваряйте повече никога неграмотната уста!!! Понатно??”

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10220495101517243&id=1523648416

 21. СДС отдавна не съществува. Няма СДС, има трески от СДС, мимикриращи чрез СДС. Една такава е СДС на Румен Христов, която лакейнически е коленичила в краката на диктатора Борисов от евроизборите насам. И както тогава, така и сега се бори за милостинята му за някое и друго местенце в софийските съвети, като задава въпроси към Мая Манолова. Ако беше останала поне частица от оня дух на СДС тези въпроси, това СДС на Румен Христов, трябваше да ги зададе най-напред към борисов и към себе си.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.