Убитият вестоносец не пее в хора срещу поредния пик на недоверие в медиите

 

 

 

Тази реплика вече съм я предлагал много пъти по други поводи, но все по същата тема за състоянието на медиите у нас. Например преди 10 години. https://ivo.bg/2009/06/29/всички-маскари-отмъщават-с-отвращени/

Пък и какво да кажа още за ПИК ? https://www.svobodnaevropa.bg/a/30150041.html

Когато си никой за медиите ( специално в България), няма нужда да се натискаш да те забележат. Правил съм опити да привлека вниманието на медиите не към персоната си, а към важни факти. Но за медиите е по-важно да убият вестоносеца с мълчание поради непоносимите за тях опасения, че може да възкръсне като медиен “герой”.

Да му мислят “големите” медии как се излиза от положението да мълчиш в момент на пореден пик на кризата на доверието в медийните маскари, за каквито отдавна омерзената публика вкупом ги има.  Не мога да им вляза в положението, от което те не могат да излязат.

Ето защо не излизам и с лична позиция по скандала с употребата на порнографски материали за политически омаскаряване. Те са (все по – ) брутални, но са нищо в сравнение с това да те набележат и подгонят буквално във физически смисъл на думата заради журналистическите ти изяви пред смълчаното съучастничество на медиите.  

Заплашван съм с физическа разправа лице в лице от откровени терористи, пратеници на статуквото. Това се е превърнало в рутинна ситуация и за медиите не е нито новина, нито повод за вайкане на чужд за тях журналистически “гроб”. 

Не ми остава друго, освен да мълча като такъв, в какъвто съм закопан не от лопатата на фурнаджиите, чиято позиция не може да ме засегне с нищо, а чрез “приятелския разстрел” на ръба на отредената ми дупка в медийното пространство. 

Сигурно съм си го заслужил с текстове, като този. 

18 мнения за “Убитият вестоносец не пее в хора срещу поредния пик на недоверие в медиите”

 1. В цивилизована страна с функционираща съдебна система публикувалият тази помия ще бъде осъден, а обектът на дезинформацията ще се от врати и няма да чете и да се дезинформира от пик. Медийната среда, наложена от недоразуменията е подходяща за умствено недоразвити потребители. В тази медийна среда и в контекста на тоталната и масова дезинформация, аз не намирам блога Ви за медийна дупка, Г-н Инджев. Блога Ви е извор на информация, непречупена през призмата на руския империалистически интерес.

 2. Няма смисъл да причисляваме PIG към журналистиката, защото те не са журналисти!
  Те са продукт на ПОРЦИОНната ОБРЪЧи на банкянската МУТРА! Той КРАДЕ от ДАНЪКоплатците стотици милиарди и след това ги дава на свинско-матуришките си “медии”, иначе до сега те щяха да са фалирали!
  Докато дасарският ченгесарски АГЕНТ-буда е във властта , при него над поливината от събраните данъци и ЕВРОфондовете ще се КРАДАТ, заедно с милиардите от контрабандата! И никога няма да доближим дори стандартите на другите държави в ЕС!
  Ето заради примитивният БАНДИТски дИбиль-буда инвестициите в НРБ спаднаха над 10(ДЕСЕТ!) пъти, а населението и раждаемостта спаднаха 2(ДВА!) пъти! А той вместо да дава милиардите от данъците за ОПГ-НОИ, ОПГ-НЗОК, той ги КРАДЕ и ги дава на матуришките и ченгесарските си сводници! И за това буда краде само от ОПГ-НЗОК над 3-4 милиарда , всяка година, отделно са и милирдите за ОПГ-НОИ!
  За това , НЕКА всички СПРАТ да внасят своите вноски в ОКРАДЕНИТЕ ОПГ-НЗОК и ОПГ-НОИ, защото и без това агент-буда и неговите БАНДИТи ще ги ОТКРАДНАТ!
  Също така НЕ трябва да се внасят данъци в ОЩЕ по-БАНДИТсаката ОПГ-НАП!
  Докато НЕ се РАЗРУШАТ тези организации , заедно с ОСНОВНИТЕ БАНДИТи от ОПГ-цацаратутаТА, ОПГ-ДАНС, ОПГ-конпир, ОПГ-УБО, ОПГ-МВР….. ОПГ-румно…. и т.н., няма да има никакви полза от внасянето на никакви данъци и осигуровки , защото те отиват при банкянската МУТРА и неговите бандитски “служби”, и техните ченгесарско-матуришки кукловоди……
  И сега това се вижда от техният опит за компроментиране на кандидата на Демократична България за кмет на София! Те не могат да спечелят честни избори , защото за ченгесари и БАНДИТи, и техните ченгесарски проститутки от PIG!
  Ето и малко ИСТИНСКО , а не монтирано, ПОРНО за банкянската МУТРА, ОПГ-цацаратураТА и неговите “служби”:

  https://bivol.bg/badapples-talking-s2-4.html
  https://bivol.bg/badapples-talking-s2-3.html
  https://bivol.bg/badapples-talking-s3-13.html

  Ето и малко ПОРНОграфска ПРОСТИТУЦИЯ на банкянската МУТРА от неговите ченгесарско матуришки сводници:

  https://bivol.bg/badapples-talking-s3-5.html
  https://bivol.bg/badapples-talking-s3-7.html
  https://bivol.bg/badapples-talking-s3-10.html
  https://bivol.bg/badapples-talking-s3-11.html
  https://bivol.bg/badapples-talking-s3-12.html
  https://bivol.bg/badapples-talking-s4-1.html

  А, ето и още едно малко “допълнение” за самите “две какички”:

  https://bivol.bg/badapples-talking-s3-1.html
  https://bivol.bg/badapples-talking-s1-4.html
  https://bivol.bg/badapples-talking-s1-6.html
  https://bivol.bg/badapples-talking-s1-7.html
  https://bivol.bg/badapples-talking-s1-8.html
  https://bivol.bg/badapples-talking-s3-4.html
  https://bivol.bg/badapples-talking-s3-2.html
  https://bivol.bg/badapples-talking-s3-3.html

  П.П. За това ОСТАВКА и за “успешната” кметска марионетка-фандъковна. Всички КОМПРОМАТи са заради НЕЯ , и заради БАНДИТският й “вождь”- бокоТИКВАТА! НАЛИ!
  ОСТАВКА! -ВЪН! – ВЕДНАГА! ОСТВКА на свинско-матуришките “медии” на бандкянскоТО ПРИМАТоподобие! – ВЪН!
  Припомням на ВСИЧКИ софиянци , че гласуването им срещу БАНДИТската ченгесарска ШАЙКА на бокоТИКВАТА и неговите ПОРНОграфски сводници е тяхно избирателно ЗАДЪЛЖЕНИЕ!
  НЕКА спасим София от тях………

 3. Да Фърля 5 стинки по темата. Имам много обосновани подозрения, че това е многоходовка, снимките при пик-льовците замислена лично и начело от Баце. Обстоятелството, че реагира на мига при пускането им ме кара да мисля, че просто е отчел за себе си, че “заменката” на реалната покупка на хасиенда за любовница в центъра на БарЦИлона на Ицата Стоичков с фейка с безлюдното змийско гръцко островче е заработила в съзнанието и паметта на хората. Само дето, и реакциите вече го показват акцията е изцяло с контра продуктивен ефект. Който нож (компромат) вади се обрича на всеобщо презрение.

 4. Хора,къде сте ?Каква е тази оглушителна тишина.Влизаме в избори -решаващи,а се чува само фъндъкова/манолова.Имаме силен кандидат за кмет,с визия,възможности,с програма .Нищо общо с двете кухи лейки фъндъкова и манолова.които вече и за плямпала не стават.Омръзнаха ми вече повече от 20 години да им слушам глупостите и нито едно до края доведено дело.Центърът на София прилича на текезесарски двор,нищо завършено,а милиардите на година над 3 общо над 20 в джобовете на златев джипи груп,пеевски,и цялата мафия.Затова е този поплак от към пеевските медии сакън да не загубят парите.Защото ги чакат още 20 милиарда и нищо.Е, ДОКОГА
  Задова
  1.Всички политици от Демократична България на собствен ход по улици ,стъгби и сбирки сред хората за изборите.
  Радан да се прибира в София.
  2.Анализатори,политолози,да разясняват програмата на кандидат кмета на София в сайтове ,телевизии,вестници и просто на сбирки по улиците.
  Сега е моментът.
  3.Г-Н Костов има един хубав анализ за Брекзит в ОФФ НЕЮЗ.
  Да продължи да пише анализи за нашите избори.
  Други политици,анализатори,специалисти също.
  Сега е моментът.Имаме шанс.Срещу амортизираните кандидатки омаскарени и свързани с мафията фъндъкова/манолова изправяме достоен млад човек.
  Ако и сега не стане ще кажа като Борис Джонсън *хвърлете ме в канавката*това повече не се търпи.

 5. Нека и аз внеса своя дан. За тези снимки има водено и спечелено дело за изнудване. МВР?

 6. Мисля си, имаше едни птици по плажовете. Гларуси. И едни нашенци из тях. Също гларуси. Идват разни германки, чехкини, да летуват. И т.н.

  Боко май използва подход на гларус. Към такива. Разни Ангела, Урсула.
  А пък и те май си нямат работа. Подмокрят ли се от кеф, не знам… да стиснат.. ръката на някои Балкански Бабаит. После да го похвалят.. И т.н.
  (е, не е същото “т.н.”, като след плажа)

  Ей го и тука, с едната… нали ще вкарваме и Западните Балкани…
  Не виждат ли още лицето, осанката какво излъчва.
  Доктор на науките, умствените и каратистките…

  Така ли ще го зидаме тоя ЕС?

  https://carnegie.ru/2019/09/04/russia-and-western-balkans-last-stand-or-more-of-same-pub-79796

 7. Аз само до попитам, все пак, Иво Прокопиев, защо се крие, че ходи на събранията на ДБ.
  Ми да излезе като мъж ако е такъв и да каже кой е и какво прави там.
  Колкото до ПИКа, съжалявам, обаче щом го правят значи е разрешено. Ако не е да си платят в съда и да ги затварят.
  Селянията на комунистите няма край и явно няма кой да ги спре.

 8. “пик” и “peak” да е – връх на информационната п(урина). Заливаща страната ни всеки ден.
  Безсрамно прикриване под още една английска (и европейска) дума със смисъл и на стандарт.

 9. ЕХ
  Целият български народ у нас и в чужбина разбраха кои са вдъхновителите,покровителите,пазителите на мафията,само вие и такива като вас не разбраха.От глупост или съпричастност.
  Пазителите на статуквото и мафията в България са Борисов,Цацаров,Гешов.Колко пъти се самосезира прокуратурата да защити обикновени български граждани ,които не са от техният кръг.Николко.А знаят да ни прибират парите.Мафията се крепи от тях.
  Иво Прокопиев ги интересува колкото ланшният сняг.Болката им е ,че във вестниците и сайтовете *Дневник*,*Капитал* работят свободни и качествени журналисти.Тарторите на мафията които са едни примитиви смятат ,че като смачкат Прокопиев ще смачкат и останалата свободна журналистика.Няма да им се получи.
  А двете ,Фандъкова и Манолова,които вече от многократна употреба приличат на изтъркани шкурки и са спомагали до сега да държат България и София в ръцете на мафията.прикована към дъното да се оттеглят своевременно от кметската надпревара в интерес на собствените си внуци.Всички ще ги аплодираме.

 10. Шапо за Д.Савова!
  От друга страна съм доволен, че гербаджийските тролове кат ЕХ са без никаква аргументация. С примитивните опорни точки които използва да “защити” свинете от ПИК и по този начин да уязви кандидатът на ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ са за никъде.

 11. Ако оставим настрана имагинерните (им) етични норми ,за които родната “журналистика” от кумова срама чат – пат се сеща , пик(льовците) ми направиха голяма лична предизборна услуга .

  Щото , представяте ли си – избираме чисто нов кмет и не след дълго с помощта на някоко кофти снимки не само ще го откажат от катурването на МОЧА , ами нищо чудно и нов до него да го накарат да дигне.

  Още по – притеснително е да предположим , че това е само предизборна артилерийска подготовка и да се догаждаме с какви ли още боеприпаси разполагат тия , за да дигат предизборна пукотевица с такива тлъсти снаряди .

  Очаквам с особено любопитство реакцията на кандидата за наш софийски кмет .

  Може пък и на него да са направили услуга и просто да са го отървали от грешната булка?

 12. Агенция ПИШ, според Тони Филипов, д-р 😉

 13. Като става въпрос за Паметници,в странана ни няма нито един Паметник На БогоПоставеният Владетел Кубрат,От Кого Сме Ние Българите!Колко му е да се постави Монумент На Владетелят Ни В Центърът на София,и под него да се постави Именникът На Българските Владетели!Така Бъдещите Поколения Ще Знаят От Къде Идваме,И Накъде Ще Отидем!Най-Ценните Завети На Нашите Владетели Са Били”Пази Паметта Си,И Родината Си,Като Животът Си!”,”Учи Се На Нови Неща От Старите Ни Обичаи,И От Старите Обичаи На Другите Народи!Мога да изброя още няколко Примера За Мъдростта На Предците Ни!Но според мен и тези примери са достатъчно красноречиви!

 14. @Сеедно
  Кандидатът на Демократична България архитект Борислав Игнатов за столичен кмет наруши мълчанието си и в профила си във Фейсбук коментира снимките, публикувани в сайта ПИК.
  Публикацията изобличи приятелката му с порно-снимки. Знаете за последвалата реакция на журналисти и издания, които държат на професионалните стандарти и се обединиха в обща позиция.
  В посланието си Игнатов разкрива, че МВР разполага с флашка с въпросните фотоси, предоставена от жената до него. Ето какво пише той:
  „Последните дни станах обект на чудовищна лична атака, която удари най-близкия до мен човек. Моментът е тежък, но смятам, че обществото трябва да знае фактите.
  Приятелката ми е невинна жертва на дългогодишен тормоз. Снимки, направени преди повече от 10 години от човек, когото е обичала и му се е доверила, са използвани за шантаж и изнудване от него, след като тя слага край на връзката им през 2011 г. В безсилието и злобата си, той си позволява да разпространи снимките в интернет чрез фалшиви профили, прониква в електронната ѝ поща, и прави всичко, за да я унижи и срине.
  Тя предприема необходимото снимките да бъдат свалени. Незабавно подава и жалба в МВР, към която предава и флашка с разпространените против волята ѝ снимки. Следствието обаче остава без резултат. Сега, когато тези снимки се тиражират, ние разбираме, че те не са изчезнали и вече се превръщат в инструмент за долнопробна атака в политическа кампания.
  Питам се с какво предизвиках такава грозна агресия, която хвърли човека до мен в дълбок шок и срив? Явно си мислят, че всичко е позволено, за да запазят отровното статукво и да откажат нормалните хора да искат промяна. Аз обаче не се отказвам, напротив – ще водя тази кампания с още по-голяма решимост.
  Надявам се всичко това да послужи на други млади хора да се предпазят от грешки на кого се доверяват и как се държат в дигитална среда.
  Благодаря на всички, които искрено ни подкрепят. Давате ни сили в много труден за нас момент.
  Стоя до моето момиче и я обичам“.

 15. Харесвам смелите и последователни хора с визия и хъс в преследване на мечтите си.Затова адмирирам арх.Борислав Игнатсв.Има моята беэусловна подкрепа эа кмет на София.Светът се движи от смелите.Къде са сега държавните органи да го защитят от мръсните ръце на мафията.Ами излиза ,че за жалост те са мафията.
  Всички познаваме долнопробната преса на Пеевски и нейният глашатай ПИК долнопробно..Нищо ново.Не си заслужава повече да се говори.Имаме други задачи.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.