Уж се зъби на Изтока, а вади зъбите на прозападните българи. Що е то?

Пак ще припомня прословутия съвет на предишния руски посланик Юрий Исаков към Бойко Борисов да покаже зъби на Запада. Той се сбъдва сега под формата на озъбване – привидно към Изтока, но всъщност като опит да бъдат извадени зъбите на прозападните българи с цел да им бъде отнет главният пробългарски аргумент срещу управлението на ГЕРБ: че е повече проруско, отколкото пробълско. 

На акциите на властта с привидно антируски характер в момента се радват искрено само привържениците на твърдението, че ГЕРБ е прозападната и автентичната десница, поради което т.н. традиционна десница трябва да бъде лишена от основното си оплакване, свързано с безбройните доказателства за съглашателството на Борисов с руската политика  – от мърморенето за санкциите, през Северен, до Турски поток, които по индукция пълнят гьола в Белене, захранван от крокодилските сълзи за неродената руска централа, без която сме щели да останем на сухо.

Само почакайте да видите как ще набъбне от това сълзливо наводнение потопът от въодушевените язовирни посетители на сборището край “Копринка” , насрочен за събота, 14 септември! Ще има русофилски рекорд по масовост след като властите отвориха шлюзовете на обоснованите съмнения, че преследват без основания такъв хубав човек като Николай Малинов и другарите му. 

Време е тук да поясня: арестите, както и предхождащото прозрение на външното ни министерство, че съветската окупация не е е освобождение, са толкова закъснели и гузно прикрити косвени признания за престъпното протакане и отказа от съпротива срещу руската хибридна война в България, че ефектът от тях сега е обратен. Все едно да лекуваш с аспирин възпален апендицит, нуждаещ се отдавна от операция. 

Трудно може да бъде оборена основната защитна теза на обвинения началник на Националното движение “Русофили” Николай Малинов, че той отдавна и напълно открито е действал за налагане на руското влияние тук. Човекът се хвали с това отдавна. Сега му търсят отговорност за нещо, което не е крил. Дори се е предлагал на властите ни на тепсия на онази предизборна среща с Бойко Борисов през март  2017 г., което си беше търговия с влияние – аз на вас русофилщина, вие на мен властови комфорт да си помпам руското влияние ( на снимките -отново- Борисов на предизборна срещу с Малинов и ръководството на организацията в нейната централа през март 2017 г.) . 

Както вече писах, повтаря се като фарс  анекдотичната история с Тодор Живков, който се криел от царската полиция, без тя да го е търсила. 

И чак днес ли осъзнаха какви ги върши като вършее из България като емисар по въпросите на надзора над растежа и процъфтяването на московската пета колона Леонид Решетникв, дългогодишен водещ специалист на КГБ и отрочето й ФСБ по антибългарска политика на Кремъл? Извинявайте ( и не ми пука като ми приписвате “самохвалство”, защото не съм направил и постигнал нищо особено), но още през 2011 г. в книгата си “Течна дружба” съм им го извадил пред скоби. Забелязал съм го защото и той не се криеше.  

Ами шпионският Руски институт за стратегически изследвания? И него ли не бяха регистрирали в антибългарската му дейност и финансирането на антибългарски филми за руска консумация? РИСИ най – официално и тържествено дефилираше на изложенията на книгата в НДК с цялото си шпионско ДНК и с физиономиите на брадатите ( по образ и подобие на реставрирания от Решетников и брадатия им олигархичен работодател Малофеев в  наши дни образ на добрите стари руски имперски монархисти). И за това съм писал многократно – нищо за хвалене, лесно беше, а и какво от това! Единственото, с което се сдобих по повод моите “открития” беше все по-дълбокото ми закопаване в дупката на забравата в т.н. водещи медии, следващи слугински официалната политика на покорната пред Путин българска власт.

Ама сега тя била изригнала най-после… Нима? Посланик Макаров откровено й се подиграва и още по-явно ни заплашва вкупом. Пожела на България, чието небе е обект на дългогодишни руски въздушни военни провокации, “мирно небе”. В превод – нещо като “дупе да ви е яко” ( ама не на Борисов , с когото е в явен сговор, а на българския народ ) . Най-вече в рамките на едно изречение московският наместник на два пъти  даде да се разбере във връзка с арестувания заради “ Проект България” Николай Малинов, че Русия ще продължава “проектите в България”. И открои най-важният от тях :  разширяването на ядрената база на Русия у нас, за което Борисов се натяга като стар новобранец пред Москва да се докаже в ролята на осъзнала се фурнаджийска лопата, заела най-после правилната, прокремълска позиция: 

„Продължаваме да работим по проектите с България. Следващата седмица ще бъдат обсъдени редица проекти, включително АЕЦ „Белене”. Същевременно получаваме такъв изстрел”, “стреля” от упор в десетката Макаров.

Може ли да се окаже целият този маскировъчен шум да е постановка за заглушаване на съпротивителните гласове в България и да е опит за камуфлажна мрежа за пред Запада върху осъществяването на реалната възстановка на пиесата “АЕЦ “Белене”? Може, може. Особено щом посветения в сценария Макаров намеква, най-вероятно става дума  за договорка с руските хибридни хитреци. Хи-хи

Измамано е създаденото за миг впечатление, че с арестуването на виден русофил Борисов е наредил да се бие самара, за да се сеща магарето. То не издържа проверката на логиката, според която на свобода на действие се радват руските шпиони с дипломатическо прикритие или онези, монтирани на места и позиции, които те заемат без да се афишират русофилски. 

Обвиненият в шпионаж Николай Малинов, познат досега предимно на потребителите на кебапчета край “Копринка” ( бивш язовир “Георги Димитров” ) вече говори като Герги Димитров на Лайпцигския процес в националния телевизионен ефир и едновременно с това се прави на Никола Петков. Сбъдва в русофилските представи мита за преследването на комунистите от началото на 90-те години на миналия век, който ги втвърди и ги върна на власт чрез избори като изключение на ставащото в бившите съветски европейски колонии. 

Но има една издайническа подробност. Малинов старателно избягва да обвинява Борисов. Дори твърди, че не иска да обвинява никого. Те го “бият”, той им вика “мерси”. Защо ли? Какъв добродушен руски шпионин само! Направо да го запишеш в групата за шпионско приятелство с България по аналогия на групата за приятелство с Русия в Народното събрание, в която гербаджиите са най-многобройните агенти за руско влияние в законодателния храм.  

Ако приемем, че Малинов е паднал изобщо, то падналите не ги ритат, освен ако ритащите не са фанатични другари и другарки, призовавали наистина за смъртта на Никола Петков. Предстои да бъде доказано в съда, че явната дейност на Малинов и организацията му в полза на Русия е била резултат от някакъв осъдителен чак с днешна предизборна дата таен план. 

А парите, плащани на явни проводници на политиката на Путин, не са никаква тайна – поне онези хилядарки, които премиерът на Русия Медведев връчи като награда на двойката Светлана Шаренкова – Димитър Иванов на червения килим в Кремъл за заслуги в проруската пропаганда в България. 

Прав е, уви, Решетников да ехидничи, че в България просто няма какво да се шпионира. Прав е също и в откровението си, че тъкмо “простите българи”  не вярват на версията за шпионажа. Нали са прости, като един наш премиер, които се прослави с подобна констатация за разбирателството си с “простите” като него българи.

И аз се оказвам донякъде “прост” в това отношение. Писал съм не веднъж, че за руския шпионаж няма тайни у нас. Така мислят и “простите” западните служби, които дозират обмена на информация с нашите по тази причина. В интервю за “ Течна дружба” служебният министър на отбраната Велизар Шаламанов сподели в интервю  пред автора на тези редове за книгата “Течна дружба”, че в руското посолство просто научават какво се говори в българското военно ведомство в рамките на час.

Като толкова много искат да покажат съпротива срещу кандидатите за екзекуторите на Русия в България нашите власти можеха да направят нещо за разкриване на онези, които от години заплашват моята особа с убийство по русофилски подбуди. После, когато не срещнаха институционален отпор, вдгнаха залога и ме опаковаха с още 7 известни българи. “Неизвестен и досега , близо две годни по-късно) извършител” призова в специално създаден профил във Фейсбук да бъдем обезглавени, където бъдем срещнати, а отрязаните ни глави да бъдат снимани и демонстрирани в мрежата.

Не, бившият депутат и член на ръководството на БСП не е нито развенчаният другар враг с партиен билет Трайчо Костов, а още по-малко е преследвано подобие на Никола Петков. Но се опитват да го превърнат в нещо такова с обратен знак в името на обезоръжаването на прозападните критици на проруската политика на Борисов и на сплотяването на русофилските редици. И в двата случая полза от това имат само архитектите на идеята, чийто московски представител тук Макаров се прави на изненадан от нейното осъществяване. 

Какво да очакваме? Всичко. Например тържествено покайване на Борисов чрез още по-триумфално пристъпване към практическо насаждане на руската ядрена база у нас край концлагера в Белене. Руската йезуитска политика никога не е преставала да следва използвания и от нацистите принцип “целта оправдава средствата”. Не е жалила средства, а още по-малко пешки, когато си разиграва коня на чужда троянска шахматна дъска, нарочена за присвояване. Голямата империя, от чиято огромност се възхищават тук русофилските човечета, си преследва големите цели и няма проблем да пусне ( още) “малко кръв” на свои хора, ако това се налага в името на имперското си величие. 

Тъй че и вие, човечета, не се радвайте прекалено на шанса да получите поощрителна кауза. В сметката на руския кашалот сте само планктон. 

34 мнения за “Уж се зъби на Изтока, а вади зъбите на прозападните българи. Що е то?”

 1. Блестящо!
  Поздравления за ИВО!
  Точно това е ситуацията “по въпроса”.
  И въобще.

 2. Как да вЕрваме на долната ИЛИТЕРАТНА КАРИКАТУРА. В чутурата на мутро-милиционера е пълна каша НО, забележете, матушката ВИНАГИ има ПРАВО.
  Не нам!

 3. Русофилството у нас взе да добива още по-КРАЙНО ГНУСНИ измерения.
  То си остава цял громен процес, с членство, подходи, “мероприятия”, солидна подкрепа от русия.
  Хепънингът със сегашния шпионски “скандал” само осветлява нещата.

  Просто един отскок до Атака.
  “Партия”, “вестник” тоже.

  “Атака” = Der Angriff (герм.) = вестник берлинската организация на Национал-Социалистическата Германска Работническа Партия (NSDAP), управлявала еднолично до 1945 г.
  В България, еднолично управлява, правейки “социализъм”, комунистическата партия, наречена “българска”, всъщност руска.

  “Атака”, Германия:
  1939 г.: Братски германски войски навлизат в Чехословакия, освобождават я..:
  https://www.alamy.com/stock-photo-1939-der-angriff-germany-front-page-german-army-enter-czechoslovakia-126441964.html
  1933 г.: Да живее началникът на държавата хитлер:
  https://www.alamy.com/stock-photo-1933-der-angriff-front-page-germany-adolf-hitler-becomes-reichs-chancellor-126441784.html
  https://www.agefotostock.com/age/en/Stock-Images/Rights-Managed/MEV-11794287

  Германският Нацистки берлински “Атака” идва втори по важност след общогерманския „Фьолкишер Беобахтер“ (Völkischer Beobachter), или Народен наблюдател, нещо като “Народно/Работническо” “дело”, т.е. “комунистическо” ТАКОВА.

  У нас, име на партия, име на вестник, 100% предложени от рунсия. И 100% приети от поредни глупави българи, готови да станат и Черноризци.

  Сайдерът, водачът им, той си остава и сега с боко, при този пишман-скандал.
  Винаги заедно.
  Като “дружба” с русия
  https://www.thesofiatimes.com/news/2740/волен-сидеров-и-приказка-за-стълбата/

  Българи, не бъдете руснаци!
  Не бъдете “русофили”!
  Не бъдете овце на руснаците
  Овце
  УФЦЕ
  Никога!

 4. Така и предполагах.
  Партньорска служба за сигурност е подала информация (по изявлението на боко днес), навярно някоя от страна от ЕС или НАТО. Засякла е нещо и информирала. То малко ли правят русофили да прокарат русия повече в България.
  И за натягане от наша страна – шоу на 9-и септември. Но само натягане. И само шоу.
  Нито ще има шпионаж разкрит. Нито шпионин. Нито реално дело.

  Един вид, “партньорската служба” е виновна. Избърсани ръце с нея, премиерски.

  Боко остава закрилник на русофилизма. Дори протяга крилото си за по-голяма негова свобода.
  Полковник макаров остава спокоен. “Стрелбата” е халосна.
  И може да спокойно да докладва в москва.

 5. В друг свой коментар днес написах, че това е битка за парите от КТБ. Ударът е срещу хората от Русия, с които е работел Цветан Василев.

 6. Балшой балшой театър ! Няма по балшой от руския балшой театър. Най-паче пък на рускиите слуги им е най голям!!! А по кашалотите има една кофти бактерия , която им разяжда хрилните отвори . “Иванушка дурачок” се казвала , викат .
  С уважение г-н Инджев : още една “проста” българка .

 7. Oткъс: ” Стокхолмски синдром, симптоми:

  – Заявяване на възхищение и обич към лицето, което е извършило неправомерни посегателства над личността им;

  – възражения или апатия към опитите на околните да ги спасят от положението, в което са;

  – защитаване на похитителя от нападки и посегателства;

  – опити да се угоди на похитителя;

  – отказ от свидетелстване срещу похитителя;

  – отказ от бягане и бунт срещу ситуацията на похищение/насилие над личността.”

  Mоже да изпратим Макаров, Борисов и най-верните им приятели от България, дори Путин може да изгуби връзка, но това едва ли ще помогне. Поне в момента.
  Oт страстта която гори в родни политкръжеци, телевизионни и радио студия, общи мрежи и лични блогове лъсна, че мълчанието e пробитo oт дълго таени страсти.
  Ако не в гените, Рускатa и Oсманската империи ca в паметта ни. Bсе пак, това са векове нa близки отношения.
  E, cлед едно поробване и две освобождения няма как някой да не се чуди, какво да вярва, какво не….Eдин живот имамe.
  Факт, който най-вероятно не гаси, a пали пожари.

 8. ИЛИЯН ВАСИЛЕВ

  ЧЕРНИЯТ Българин на русия

  – шпио-скандалът, накъде отива джафкането на боковците
  – решетката: преди замерян с лаври, сега с говна
  – кашкавал-кгб-русофил
  – основното: малофеев-василев, путя и перверзната ни държавност
  – неприемливият “чайка2цац”-гешев и кой плаща сметката за него
  – процесът на докарване на евроетлантизъм пред предстоящото отиване на боко в Америка (Б. Ганю в Банята във Виена)
  – турски поток като руски: ще виснат ли санкции и срещу него със страшна сила
  – клетката на ГРУ В ПЛОВДИВ

 9. Г-н Инджев много добре е описал така нареченият шпионаж от руснаците.От всичко това лъха нещо много вехто,долнопробно,унизително за нас българите.Та това не е от днес .не е от вчера.Това се знае от 150 години.Не само шпионаж,а директни убийства на български граждани от високопоставени чиновници до обикновени хора ,да не ги изреждам.Опитът за отравяне на Гебрев,разкриване на убииците и нищо.Забелязвате ли как медийте ,руски и български мълчат и не споменават името с добро или лошо на Бойко Борисов.Сякаш не съществува.Американците виновно.
  Всичко това се прави с цел;
  1.За изборите изолиране на други десни партии,защото Герб върши цялата работа най добре
  2.Лесно прокарване на руските проекти с големи отстъпки от бълг.страна.
  3.Насаждане на чувство за вина за несправедливо набеждаване в някои хора.
  4.Договорката между Борисов и Макаров се изпълнява перфектно,никой няма да пострада само ще се раздадат още георгиевски лентички
  Всичко е ПУНТА МАРА ,както казва Борисов.

  ГЛАСУВАЙТЕ ЗА АРХ.ИГНАТОВ.ТОВА Е РЕШЕНИЕТО.

 10. В коя страна, ако хванат шпионин застрашавал националната сигурност на държавата, ще го пуснат още същия ден срещу парична гаранция? И то още неплатена!Та те Иванчева държаха окована да не избяга за някакви пари,а тук за държавна измяна се разхожда на свобода за да може да го викат като герой из телевизиите. Само тоя факт е достатчен да си дадем сметка, че се рабори по заказу

 11. БОРИСЛАВ ИГНАТОВ

  КМЕТЪТ на София и на БЪЛГАРИЯ

  – “снимките”
  – боклука, теца на София
  – “златния век”
  – подкрепата от гражданите
  – мръсотиите от колите, от групировките

 12. В памет на жертвите от 11 септемвври 2001 г.
  (нанесени от Изтока – на Запада)

  Америка е Съюзник и Близка за мен. ЗА БЪЛГАРИЯ
  Русия – проклятие и проблем на света.

  Прав му път – на който иска Изтока, иска русия.

  АЗ ИСКАМ ЗАПАДА!
  ДА ПРЕБЪДЕ АМЕРИКА!
  Дъщеря на Европа.
  Без нея, няма да има и Запад, и Европа.

  Амин!

 13. Статията звучи много отчайващо. Не защото автора не е прав. Не защото автора не повтаря от години, че оста на разделение е Не Ляво- Дясно а Изток- Запад. Допуснахме вълка в кошарата а сега се чудим какво ще стане с овците… Незнам ще дочакам ли да видя поне една партия с ясно изразени анти руски политики.
  Отсъствах от България 15г. След като се прибрах заварих нещо страшно- руски магазини, руски ТВ канали, руски зле прикрити банки перачници, и много много нагли руснаци в най хубавите части на родината. Въпроса ми е какъв е отпора при толкова пасивен и заспал народ?

 14. От интервюто на гаулайтера Н.Младенов при Хекимян се разбра,че живеем в 2 Българии – официалната ,както си я знаем и прикритата със смокинен лист държава на “русофилите”.

 15. Ех, де да беше така. Баце сега Фърля шапката под магнолията и цепи Банкя и околностите с ура. Изтемарих ги курвенската с ареста на “русофилите”. Но кога реално ще излъже долната публикация. Нас, янките и последният незнамкойси да затвори вратата на рублофилщината.

  https://www.actualno.com/analysis/ruski-portal-sofija-e-centyr-na-amerikanskoto-prisystvie-news_1374612.html

 16. Мръсната предизборната кампания на Борисов.

  Ако статуквото Борисов-Нинова-Доган не бяха номинирали Иван Гешев за Гл.прокурор, и не предстояха изборите за местни съвети, и най-вече БИТКАТА ЗА СОФИЯ, нищо от това нямаше да се случи:

  -Изложба на Русия на 09.09.19 – Изявление на МВнР на Борисов
  -Публикуване на голи снимки на приятелката на арх. Игнатов – Борисов и хората му правят изявления в нейна защита.
  -Арестуват виден русофил Юрий Борисов-секретар на Национално движение „Русофили“, сред които Борисов и Нинова набират гласоподавателите си-Посланиците на САЩ и Великобритания симпатизират на България.

  И това е всичко! По-големи диверсии от тези, проведени с една единствена цел увеличаване електората на статуквото Борисов-Нинова-Доган занапред няма да се случат. Но със сигурност ще се случи НЕЩО. София ще подкрепи кандидата на ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ арх. Борислав Игнатов и ще го избере за свой кмет, помитайки статуквото Борисов-Нинова-Доган и ще си повлече краката и към останалите краища на БЪЛГАРИЯ. ХО!

 17. Много добър коментар!
  Но нещата изгледат дори по-зле ако се съди по реакциите на Москва и Борисов.
  Мълчание и разграничаване. А защо така?
  Ами защото ритането не е в интерес на България а между двата руско-корупционни клана действащи в България. На банкера Василев и БСП-то от една страна и на Пеевски и ДПС-то от друга.
  Защото ако то всичко беше в интерес на България Решетников трябваше да изхвърчи още когато се разкри че Радев е тяхно протеже. А не сега когато правят опит да се набутат на по-силна позиция във властта чрез създаването на партия.
  Хубавото от цялата история е че на льотчика няма да му се отвори парашута. Но той и без това толкова се дискредитира че и него да арестуват няма да е изненада за никого.
  С две думи всичкото пак е за пари.
  А “управляващите” от ГЕРБ стоят и гледат кой ще излезе по-силния та да работят с него.
  Това е за съжаление.

 18. От целият шум има един безспорен плюс- Кремъл понася големи репутационни загуби включително сред по принцип неполитични и неориентирани хора. Все по-трудно ще им бъде да манипуллират общественото мнение с хибридки. Започва преосмислянето на историята ни от Освобождението насам.

  Че пушилката е предизборна еквилибристика на ГЕРБ е безспорно. Но горният параграф остава валиден, което е много важно.

 19. ИМАМ АЗ ЕДНА МЕЧТА…

  И все пак да попитам “десни” ли са десните лидери в България?
  Щом участват в “лявата” изборна матрица…
  Нима не е очовадно, че 2 670 гласа, не са повече от 16 444 гласа?…

  ИМАМ АЗ ЕДНА МЕЧТА…

  “Трудно може да бъде оборена основната защитна теза на обвинения началник на Националното движение “Русофили” Николай Малинов,
  че той отдавна и напълно открито е действал за налагане на руското влияние тук”

  Вярно е !
  С една “малка корекция”….
  “за ЗАТВЪРЖДАВАНЕ на руското УПРАВЛЕНИЕ тук”…

  ИМАМ АЗ ЕДНА МЕЧТА…

  “Посланик Макаров … още по-явно ни заплашва вкупом.
  Пожела на България, чието небе е обект на дългогодишни руски въздушни военни провокации, “мирно небе”.
  В превод – нещо като “дупе да ви е яко” ( ама не на Борисов , с когото е в явен сговор, а на българския народ ) .

  ИМАМ АЗ ЕДНА МЕЧТА…

  Да спре да ни заплашва Путин чрез Посланик Макаров, а направо да ни напада!
  Но той да не е луд?
  Путин знае член 5-ти в договора на НАТО…
  Пък е и безсмислено, след като ни управлява чрез петата си колона…
  В АБСУРДНА избирателна матрица, “узаконяваща” ,че 2 670 гласа са повече от 16 444 гласа…
  И докато няма механизъм ЕС и НАТО да променят противоконституционният ни избирателен закон, то член 5-ти действа перфектно…
  Затова Путин мародерства навсякъде другаде, но не смее да пипне миниатюрните Естония, Латвия и Литва…

  ИМАМ АЗ ЕДНА МЕЧТА…

  Путин да задейства член 5-ти…
  И тогава… “дупе да ви е яко”, посланик Макаров, Борисов, Радев и всички управляващи петоколонници…
  И тогава… НИКОГА повече 2 670 гласа НЯМА да са повече от 16 444 гласа…

  ИМАМ АЗ ЕДНА МЕЧТА…

  Никола Петков , със смъртта си доказа, че всяка колаборация с комунистите е самоубийство…
  Самоубийствено беше Кунева, Радан, Христо и Москов да влизат в коалиция с Борисов…
  Смъртоносно е десните лидери да участват в избори с “лява” матрица…
  И България ще продължава да затъва на дъното на ЕС…все по-далече от Румъния…

  ИМАМ АЗ ЕДНА МЕЧТА…

  Путин да задейства член 5-ти…

 20. ИЗРЕЧЕНИЕТО, ЧЕ АКО Е ЗНАЕЛ КАКВА ОМРАЗА ЩЕ ПРЕДИЗВИКА ИЗБОРЪТ НА Ф-16, НЯМАЛО ДА ГО НАПРАВИ, ГОВОРИ КРАСНОРЕЧИВО КОЙ КОЙ Е В РУСКИЯ АГЕНТУРЕН АПАРАТ В БЪЛГАРИЯ. ПЕНСИОНЕРА РЕШЕТНИКОВ И АКТИВИСТЪТ МАЛИНОВ СА ДРЕБНА ЩЕТА НА ФОНА НА РАЗВИВАЩИТЕ СЕ РУСКИ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ В БЪЛГАРИЯ.
  НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ, ЧЕ В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО СА СЛЕПИ ЗА ТОВА КОЙ ПРОКАРВА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В СТРАНАТА …

 21. РЕПЛИКАТА НА ББ, ЧЕ ИЗБОРЪТ НА Ф-16 ВСЯВА ОМРАЗА В БЪЛГАРИЯ И ЯДОСВА РУСОФИЛИТЕ Е КЛЮЧОВА!!!!
  Е ТОВА Е ЕВРОАТЛНТИК!!!
  ДАЛИ ТОВА ГО Е ПРОЧЕЛ АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК?

 22. “Какво да очакваме? Всичко.”

  В рамките на следващите няколко разгравания на топката – да.
  Но – в крайна сметка – нищо.

  Или поне нищо съществено.

  Нито Гешев има капацитет да разпознае шпионаж измежду всички видове човешки дейности, свързани с писане и говорене, нито русофилите са крили от някого какво пишат и какво говорят. Не е за вярване, но тези циркове ме накараха да призная пред себе си, че за мен е по-важно човек да има право да бъде дори русофил, отколкото да няма това право.
  В края на краищата свободата се свежда именно до това – човек да е свободен да бъде наивен до глупост без да се страхува да го покаже. Вероятно някой може да каже това и за мен…

  Любовта е сляпа.

  Четох днес за едни неща, свързани с Виваком и ВТБ. Много пари, много пари… Ако може да се вярва на написаното (мисля, че във фрогнюз), то цялата шпионска дандания на девети е отчаяно фучене на котка, сгащена в ъгъла, след като е излочила млякото. Дори котките в такава ситуация знаят, че лошо им се пише.

  Е да, де, ама котките имат девет живота… Лесно им е.

 23. Баце се е вкарал в сапунка която бие дори латиноамериканските. Днес, в парламента, потокът на съзнанието на мах и въртящ дирника си на трета космическа по всички азимути.
  Вазелин му дайте и повече не го мъчете!
  ДГД от една долна, мръсна гад!
  https://www.mediapool.bg/premierat-nyamam-nishto-obshto-s-shpionskiya-skandal-hodil-sam-na-sabori-na-rusofilite-news297830.html

 24. Драги ИВО ИНДЖЕВ,

  Бихте ли изкарал кой е този “AWACS”, ползващ “богословски” моето име, във великия пост по-горе (под видеото с Президента на САЩ и съпругата му): “Четиво за всички прозападни българи”, СЕПТЕМВРИ 11, 2019, 16:13

  Този не съм аз.
  Което ще рече – има ужилване. Раз”дразнени” анти-джендъри. Ниво на “соросоизъма”. Синодално-православна “реалност”. Шесто преминало в данс, и т.н., но стискащо червената боя.
  Ха ха ха… Нещастници…
  По-точно – Червени БУКЛУЦИ!

 25. По повод “проклетите” (в устата) на боко самолети Ф-16:

  ПОЛША вече притежава 48 такива парчета. Повече от нейните су, и повече от нейните миг.
  Преговаря за още 60-ина Ф-16.

  Току що Президентът на САЩ подписа за 32 бройки Ф-35. Супер последно модерни. За паричките 6,5 млрд долара. И предаде документа по-нататък на Конгреса.
  https://thehill.com/policy/defense/460917-trump-oks-potential-65b-f-35-sale-to-poland
  Румъния – има отдавна 12 бройки Ф-16. Преговаря за още поне 20-ина.

  Да де, ама поляците… рекнал би боко..
  ДА ДЕ, АМА НИЕ ИСКАМЕ, ИЛИ НЕ ИСКАМЕ?
  КАКВО ВСЪЩНОСТ ИСКАМЕ?

  (“Хора, дето нищо не щат да вършат”: ИВАН ВАЗОВ, в едно стихотворение, не ми се казва името му…)

  ОТ КОИ СМЕ НИЕ?
  Боко само доказва, че е едно ВСЕЯДНО ЖИВОТНО. Omnivora – на латински.
  Като прасенце. На двора ми.
  ПОЛИТИЧЕСКО ПРАСЕ.
  Той е “с десните”.
  Той е всъщност смях за десните.
  Той критикува левите.
  Той обаче си е с левите, принципни разлики в позиции с леви няма.
  Той е с руснаците.
  Той е с американците.
  Той арестува русофили.
  Той подкрепя русофили.
  Той купува американско.
  Той поддържа и ремонтира руско.
  Той….

  Като си “с всички”,
  реално си с никой!
  (само се преструваш да си с тия, не с ония)

 26. Другаря Бойко ако е замесен и в компроматната война ще загуби изборите. Всъщност този, който е замесен, ще получи урок, който и да е.
  Понякога отрепките забравят кои са и по чия милост живеят. Но това не значи, че няма да получат справедливост.

 27. Уникална държава – уникална управа! Държава управлявана от престъпник и мекерета на ДС със зъби и нокти пазеики трона си защото наближават избори – защото при една загуба жална им майка – плащането им ще е в огромни размери, защото знаят че ги очаква участа на колегите им в Румъния. Затова тези спретнаха на 9 септември този фарс, загубата на няколко русофила обвинени в шпионаж е биг дил за тях! Обвинението в държавен преврат от страна на Иванчева, Иво Прокопиев, саита на Бивол, Цветан Василев, всичко това е хвърляне на прах в очите на народа за да постигнат собственните си цели. Всичко това е изработено по принципа на БКП и ДС по онова време преди 1989 година! Жална им майка на Българите, затова сме на последно място във всяко отношение в ЕО и има вероятност да затънем още повече в това блато – за това ще продължават да бягат трудоспособни българи от страната ни и в страната ни ще се заселват още Руски шпиони които ще работят против свободата на
  Европа и против свободта на България! IIC…..oIL.

 28. От честите и колегиални визити между хората на Чайка и Цацароф, може да се направи обосновано предположение, че Гешеф е одобрен от руснаците, а може би и от самия Решетникоф.
  Няма как някой да ме убеди, че между чайка и цаца може да има равнопоставеност, поне по закона на Дарвин.

 29. ДРУГО КЛЮЧОВО ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ АФЕРАТА “ШПИОНИН” Е ТАЗИ НА МАЛИНОВ, ЧЕ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ Е БИЛ ДЯСНА РЪКА НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ!
  ТОВА ПРЕОБРЪЩА ДОСЕГАШНОТО ТЕЧЕНИЕ НА ДЕЛОТО ЗА ФАЛИТА НА КТБ НАОПАКИ.
  СЪЩО ТАКА ПОКАЗВА, ЧЕ РУСНАЦИТЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ КАКВО СЕ СЛУЧВА В ДЪЛБОКОТО БЛАТО НА КОЧИНАТА В СТРАНАТА И НАМЕКЪТ ЦЕЛИ ДА НАКАРА ДЕБЕЛИЯ ДА СЕ ПОЗАМИСЛИ КАКВИ КОМПРОМАТИ ОЩЕ МОГАТ ДА ИЗВАДЯТ ОТ КРЕМЪЛ АКО НЕ СЛУША

 30. ВСИЧКО Е ЗА ЕДНИ ПАРИ, А НАРОДА ГЛЕДА ЦИРК И СЕ ПУЛИ.

 31. Няма как някой да е повЕрвАл на “шпионскиЯТ скандаль” , който си “измислиха” , за ПРЕДизборната им пропгадность, бокоТИКВАТА и неговата свинско-матуришка ОПГ-цацаратураТА, както и другите “служби” – ОПГ-ДАНС, ОПГ-МВР, ОПГ НАП, ОПГ-конпир, ОПГ-ДАТО….. и т.н., НАЛИ!
  Освен това се видя и още по-ПРИМИТИВНОТО ниво на милЮционерският “прокурорин”-г(Р)ешевь, както и на свинско-матуришките “медии” ,които ги самообслужват от оФФшорните си КОЧИНИ…. НАЛИ!
  А ето и още едно последно потвърждение за проруският РУБЛОфилски ВАСАЛитет на бокоТИКВАТА и на свинско-матуришките му “прокурори” и “медии”:
  http://aeropress-bg.com/news/bulgaria/6325-%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B8-%D1%81%D1%83-25-%D1%81%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82-%D0%B2-%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D1%80%D1%83%D1%81
  Както се вижда путинският калониален БАНДИТустань НРБ и неговият милЮционерски васаль-бокоТИКВАТА ще похарчи над 2-3 милиарда ,за “ремонт” на антикварните съветски самальоти МиГ-29 и Су-25!!!
  А……..А в същото време НАТОвска Полша ще получи самолетите на БЪДЕЩЕТО:
  http://aeropress-bg.com/news/military-aviation/6326-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%88%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8-32-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%8F-f-35-%D0%B7%D0%B0-$6,5-%D0%BC%D0%BB%D1%80%D0%B4
  Ето това е РАЗЛИКАТА между Независимите ЕВРОпейски ДЪРЖАВИ,като Полша, и колониалнита БАНДИТустани ,като НРБ!
  Едните си купуват масовите самолети от БЪДЕЩЕТО ,които ги няма никъде , освен в НАТО!
  А другите ,като НРБ, дават същите пари за “ремонта” на ЕДИНИЧНИТЕ съветски АНТИКИ, които не стават дори за ПАРАДНИ или учебни самальоти.
  Ето за това Полша ще получи Ф-35 на почти същата цена както 8-те боковски Ф-16. А пък, НРБ НИКОГА няма да има такива самолети от бъдещето,като Ф-35, докато РУБЛОфилаският ченгесарски АГЕНТь-буда и маждународният паспортен дилър- “воеводата” ванЮ каракачАНСКИ, са във властта! НИКОГА!
  -ОСТАВКА! -ВЪН! -МАРШ!- ВЕДНАГА!

 32. Драги ИВО ИНДЖЕВ,

  Благодаря за този вклинил се “dr@” другар – червен черноризец.
  Да оставим лъхащата неграмотност, но и типичното “джендър” ниво на “патриот-национализма”. Новата руска идеология, към която някои се прилепят, по същия начин, както вярващо подкрепяха комунизма, докато беше жив и използван.

 33. Най-напред за “стария новобранец” .

  Ако това беше заглавието щеше да е достатъчно , дори под него и бял лист да беше останал .

  За AWACS . И аз от известно време се съмнявям , че са повече от един , ама “смееш ли да питаш”.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.