Русофилите, уж 80 на сто от българите, реагират както при свалянето Живков: нямат сигнал за “въстание” от Москва и си мълчат

Ситуацията с т.н шпионски скандал, който е зле прикрит опит за замазване на скандалното дългогодишно бездействие на българските власти срещу руската хибридна война против страната ни, може да бъде свързана с Тодор Живков не само по хумористична линия. Както вече няколко пъти отбелязах, той претендираше да са е крил от полицията в царско време, а саркастичното ехо на тези твърдения повтаряше, че всъщност полицията не го е търсила.

Има обаче и втори план на аналогията с Живков, която по горния показател е обратна, доколкото русофилите тук  наистина не се крият и досега поне не бяха търсени от полицията за явната им антидържавна дейност. Възниква въпросът за прословутите 80 роцента от българите, който били русофили, както упорито твърдят руските посланици и прочее проводници на руското влияние у нас.

Много пъти съм поставял въпроса откъде в руското посолство знаят за тези 80 процента и защо не споделят с нас методиката си на изчисление. Как точно руските велможи мерят в проценти любовта към себе си в България?

Ето какво е било сервирано на Кремъл като проучване на нагласите на българите по въпроса за русофилството. Дори и да са напомпани данните за проруските настроения на българските граждани, за да се харесат на възложителя, те са далеч от размахваните 80 процента.

Цитирам “Свободна Европа “ за възложеното на социолога Живко Георгиев допитване, заради което е станал обект на разпитване във връзка с т.н. шпионски скандал:

“Николай Малинов възлага от името на ( шпионската руска централа – бел. ИИ) РИСИ провеждане на изследване на „G Consulting“, чийто изпълнителен директор е Живко Георгиев. Проучването е проведено от 1 до 15 юли 2016 г. Резултатите показват високо недоверие към институциите и неудовлетвореност, солиден потенциал за протестен вот и „необичайни за последното десетилетие равнища на тревожност“. Данните показват също нарастваща подкрепа за Русия и спадаща за САЩ, ЕС и НАТО. 12% са се обявили за категорични русофили, а 25% за умерени. Две трети от анкетираните са казали, че „България трябва в максимална степен да възстанови и поддържа приятелски отношения с Русия“.https://www.svobodnaevropa.bg/a/30156498.html

Колкото и да е фалшив патосът на българските власти, открили най-после бушуващата тук руска хибридна война, все пак едно става ясно: няма нищо подобно на 80 сто русофилстващи българи. Ако имаше такова огромно мнозинство нашенци на страната на чуждата страна, българската държава и прогледналите й за очевидното положение нейни служби щяха да продължават да спят (про)мечешкия си сън и да се правят на разсеяни за разсейките на русофилската зараза. Бойко Борисов и неговата компания никога не се изправят срещу силни и големи фактори. Направили са си сметката и този път. 

Това също е руски синдром. Путин редовно мачка без задръжки по-слаби съседи, но на Тръмп и Америка прави мили очи с надежда за взаимност.

Точно както при преврата срещу Тодор Живков през ноември 1989 г., който не беше защитен публично от практически нито един “революционер” от онези, които три десетилетия и половина му се кълняха във вярност, така и русофилите си подвиха опашката сега. Колкото и да им подвикват окуражаващо от Кремъл, че са много – цели 80 процента от народа, те явно съзнават фалша на тази бакалска сметка. За разлика от друг път, когато се ползваха от добродушното поощрение на властите, този път русофилите ги няма с техните знамена, тупани, факли и клади, каквито обичат да палят край МОЧА на своите сакрални чествания под звуците на съветски маршове на годишнини от съветския календар.

Тази липса на публична реакция на тълпата напомня и на изпокриването на другарите и другарките по време на проточилото се събаряне на мавзолея на техния вожд и учител Георги Димитров преди 20 години. Защото на слугуващите на чуждата идеология и интереси не им се воюва с превъзхождащ ги противник, размахал ( макар и за пръв път) белезници на поне един от тях. Болшевиките си искат болшинството и едва тогава в тях се задейства инстинктът на глутницата, който им дава силата да се правят на смелчаци.

Колко малко им трябваше да се кротнат! Хем са възмутени до дъното на влюбените им в чуждата държава души, хем не смеят да се обадят. Е, когато се почувстват между свои насред  море от себеподобни край водоема “Копринка”, със сигурност ще си възвърнат обичайния си войнствен вид. 

Този урок обаче не е повод да похвалим престрашилите се български управници да посегнат на най-милото на московската пета колона. Те, в лицето на своя водач Борисов, също се застраховаха. Сигналът за руския шпионаж бил подаден от партньорска служба, подхвърли той извинително.

Ами ако нямаше такъв сигнал? Нямаше да има и такава постановка, чрез която Борисов ухажва конкуренцията си сред прозападните избиратели в условията на предизборна кампания, в която те могат да наклонят везните на резултата в столицата така, че да прекъснат абонамента му на победител, нарушаван досега само от левите на президентския вот преди 3 години.

Какво би трябвало да каже най-овластеният човек в държавата, в която има обвинени за шпионаж в полза на друга държава? Въпросът е реторичен, но вместо да поеме отговорността Борисов застана в оправдателна поза и заяви, че не ставало дума да се обвинява Русия в шпионаж, макар съответният член, по който Николай Малинов е задържан и обвинен ясно говори за шпионаж в полза на чужда държава. 

Отгоре на всичко Борисов трогателно се изповяда, че научил за арестите на русофилите от…новините. Също като руският посланик Макаров, на когото обаче му отива да послъгва, защото не би трябвало да знае предварително и да се издава като участник в схемата с размяна на услуги, след която Москва ще поиска от София да се докаже като лоялен партньор в партер по въпроса за газопровода “Турски поток” и особено по темата за атомната мечта на Русия да се укрепи двойно на територията на европейска България с още една ядрена база, планирана да увековечи руския ядрен шантаж с нова централа край концлагера в Белене. 

НА СНИМКАТА:  Руският премиер Дмитрий Медведев открои през януари 2014 г. Светлана Шаренкова и Димитър Иванов като единствените  чуждестранни носители на награда за руски медии на стойност 1 млн. рубли (  еквивалента  на 12 835 евро по курса на деня). Българските служби обаче, които сега задават въпроси за поощряването на руската пропагандна в България, “не знаят” това.

24 мнения за “Русофилите, уж 80 на сто от българите, реагират както при свалянето Живков: нямат сигнал за “въстание” от Москва и си мълчат”

 1. Тази статистика ми напомня за статистиките от времето на сполуката:
  Те ядяха агнешко, ние ядяхме ориз, а заключението беше,че средностатистически ние ядем агнешко с ориз. Каквато и пропаганда да бълват, каквито и лъжи да пишат по учебниците, истината е на светлинни години от тези 80%. Покрай тези “русофобски” циркове за себе си стигнах до убеждението, че северната империя има все по-малко симпатизанти в България. Трябва само харизматична фигура, която да не се гнуси от вота на избирателите в провинцията и от малцинствата. И разбира се да дефинира открито приоритета на българския национален интерес пред руския. Убеден съм, че такова лице ще спечели избори.

 2. Дрогарьо полковник макаров,

  Сменете си мерника. Ако е “макаров”, купете си “Колт”. По-добър, по точен е (не случайно по него е “тт”, тия ги знаете добре).
  И тогава приказвайте за 80%.
  Че тия брътвеж-глупости се чуват като ги дърдорят не само дъревци нашенци, но и из резидентурите ви, в “повереното” ви “посолство”.
  И не само през антените ви по покрива.

  Внимавайте в играта!

  БЪЛГАРИЯ не не е съставена само от русофили и дислоцирани агентури!

 3. Докато НАЙ-примитивните балЯнтурористически “вождове” говорят за “огромният” растеж на българската “икономика”, се задава ОГРОМНА КРИЗА:
  https://frognews.bg/biznes-turisam/vasil-velev-industriiata-krizata-doide.html
  Без НИКАКВИ инвестиции, и с ПОРЦИОНното “усвояване” на 100% от ЕВРОфондовете НЕ трябва да се “очаква” нещо “друго” от калинковоКРАСНОкожите милЮционерски КАЛИНКИ на банкянскоТО ПРИМАТоподобие!
  И ето , докато бокоТИКВАТА е на постоянните си екзотически пУтешествия , по света и у нас , вече има ОГРОМЕН СПАД от една година, и реално НЯМА никакви “ИЗЛИШЪЦИ”!Има само ОГРОМНИ ЛЪЖИ на бокТИКВАТА за “икономически” “растеж”, за да се увеличават постоянно ПОРЦИОНните му КРАЖБИ за БАНДИТската му ШАЙКА и кукловодите му! Има само УВЕЛИЧЕНИЕ на всички преки и косвени ДАНЪЦИ , “осигуровки” и такси! Иначе НЯМА как и откъде да дойдат “излишъците” на “финансовата” КАЛИНКА-горанов!
  “излишъците” идват само от изкуствено и ПРЕДизборно раздуване на ИНФЛАЦИЯТА са 40-50%, и от увеличението на ДАНЪЦИТЕ, таксите и “осигуровките”!
  Без раздуване на ИНЛАЦИЯТА няма как бокоТИКВАТА да “увеличава” заплатите на ОГРОМНАТА шайка от безполезни паразити от “държавната” му бюрокраДция, която само за тази година ще ОТКРАДНЕ официално над 15 милиарда само за “заплатите”, а допълнително са ще откраднат НЕофициално още 15 милиарда чрез КОРУПЦИЯ, чрез рушветите , взятките и откатите!
  Ето така бокоТИКВАТА “вдига” заплатите в НРБ! Чрез ОГРОМНА КОРУПЦИЯ и ИНФЛАЦИЯ! ЧРЕЗ ОГРОМНИ данъци, “осигуровки” и такси! Както и чрез световният РЕКОРД за ДДС върху храните ,лекарствата и книгите! Отделно бокоТИКВАТ и “финансиста”-горанов
  КРАДАТ по над 5 милиарда годишно и от НЕвнасянето на дължимите от тях “осигуровки” в ОПГ-НОИ и ОПГ-НЗОК!
  Без да броим милиардите “усвоени” от ЕВРОфондовете и “обществените поръчки” от СУДЖУКовите му ОБРЪЧи!
  П.П. ОЩЕ малко информация и за “шпионският скандал” с русофилите:
  https://frognews.bg/novini/bezlov-shpionskiiat-skandal-opit-zatisne-protestite-sreshtu-geshev.html
  И още допълнителна информация от Цветан Василев:
  https://frognews.bg/novini/tsvetan-vasilev-kade-sega-podaratsite-500-mln-evro-ruskata-shpionska-tsentrala.html
  Няма какво друго да добавим освен – -СТАВКА на БАДИТската МУТРА бокоТИКВАТА! – ОСТАВКА на ОПГ-цацаратураТА! ОСТАВКА на ОПГ-ДАНС, ОПГ-МВР, ОПГ-ГДБОП, ОПГ-жандармерия, ОПГ-НАП, …….. – ОСТАВКА на герберската ШАЙКА!
  – ВЪН! – МАРШ! – ВЕДНАГА!

 4. Ако бяха 80% русоидите, БСП нямаше да крета с 20% на изборите при 30% активност, което автоматично я прави с 6-7% тежест сред електората.

 5. СТИГА ВЕЧЕ!!!
  МАЛОФЕЕВ ВИ КАЗА ИСТИНАТА ЗА ЦИРКЪТ – БОРИСОВ И РАДЕВ НЕ БИЛИ ВИНОВНИ, А ЗАХАРИЕВА И ЦАЦАРОВ РАБОТИЛИ ЗАД ГЪРБА ИМ.
  НЯМА ТАКЪВ СМАХ!!! НЯМА ТАКЪВ ЦИРК!!!
  ЗАХАРИЕВА И ЦАЦАРОВ НЕ СМЕЯТ ДА ПРЪДНАТ БЕЗ БОЙКО БЕ!
  ДОГОВОРЕН МАЧ – 2-3 ЗА ПУТИН.
  ГНУС

 6. СМЯХ!
  НИКОЙ ОТ АРЕСТУВАНИТЕ РУСОФИЛИ НЕ СПОМЕНАВА ББ КАТО ВИНОВНИК!
  ВСИЧКО Е ПАРЛАМА!
  А ДЕСНИТЕ ПАК СА ИЗВЪН НОВИНИТЕ

 7. РАЗПИТВАНИЯ ЖИВКО ГЕОРГИЕВ ДОРИ НЕ Е ОТИШЪЛ В СЛЕДСТВИЕТО С АДВОКАТ!
  ЕГАТИ АРЕСТИТЕ ЕГАТИ ШПИОНСКИТЕ СКАНДАЛИ! СРАМ.
  ВСИЧКИ СА ЗАНЕЛИ ,ЧЕ Е ПАРЛАМА.
  КОЧИНА

 8. ИСКРА БАЕВА ЗАЩИТАВА БОРИСОВ ПО СЛУЧАЯ С ШПИОНИТЕ И ОБВИНЯВА ЗАХАРИЕВА, АКО ТОВА НЕ Е ПОКАЗАТЕЛНО ЗА ЦИРКЪТ НА ЦАЦАРАТУРАТА ЗДРАВЕ МУ КАЖИ.
  В ПРЕДАВАНЕТО НА ЧЕНГЕТО ЕНЧЕВ ПО БСТВ, БАЕВА ЗАЩИТИ БОЙКО! НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ НА КОЙ ЗАЛАГАТ ВЪВ ВАШИНГТОН!

 9. Имаше и друго, което Борисов подчерта, като го каза два пъти -“партньорски служби”. Което означава, че обявяването на факти, които коментираме от години, че са хибридна война на Русия срещу България, едва сега се обявяват от управлението на Борисов и ГЕРБ като “шпионски скандал”, единствено защото от НАТО са ги натиснали!

 10. Шарада за русофилистици. Изкопано от мрежата. Въпросник на виртуал с ник ШОП
  До всички гъзолизачи на Путин и новия СССР. Хей, неандерталци! Ще ви задам 10 въпроса като за вас: със силно занижена трудност. 1.Каква кола карате: Москвич, Заска, Лада или VW, BMW, Toyota, Mazda? 2.Какво кафе си поръчвате за пиене: виенско, капучино или руско? 3.Какво носите: дънки, маратонки и яке от Европа или руски валенки и рубашка? 4.Къде ходите на почивка: в Гърция, Австрия или в Сев.Корея и Урал? 5.Къде бихте пратили да учат децата ви: в Лондон-Париж или в Москва-Екатериноград? 6.Какъв телевизор имате: плазмен-западен или руски? 7.Къде бихте внесли парите си: в западна банка или в Россинвестбанк? 8.Каква заплата бихте получавали: на инжинер в Германия или такъв в руски завод? Ако ми отговорите: карам Москвич, пия руско кафе, нося рубашка, ходя на почивка в Пхенян и Урал, децата ми учат във Воронеж, имам руски телевизор, внасям парите си в руска банка и бих работил в Русия като инжинер, а не в Германия…ще ви призная за пълен кретен, НО ЧЕСТЕН! Ако обаче: карате западна(японска) кола, пиете виенско кафе или капучино, носите яке(дори и турско), ходите до Гърция, а не до Уралск, събирате пари за да учат децата ви в Хамбург, бихте предпочели заплатата ви да е немска, а не мужишка…значи сте пълен кретен-лъжец и ДЕМАГОГ.

 11. “Убеден съм, че такова лице ще спечели избори.

  POSTED BY ШУМАРОВ | СЕПТЕМВРИ 12, 2019, 13:16”

  Когато прочета такива неща съм раздвоен…
  Това наивник в заблуждение ли е…
  Това трол заблуждаващ ли е…

  Ето ФАКТИ и ДОКУМЕНТИ, които ме карат да мисля така…
  Всички избори се извършват по една и съща матрица, заложена в избирателният закон…
  Пропорционалните избори са с водачи на листи и “избираеми места”/праг на преференции/…
  Които са противаканституционни и водят до узаконяване на очевидни абсурди…

  Какво показват ФАКТИТЕ и ДОКУМЕНТИГЕ на ЦИК от последните евроизбори…

  Ако изборите не бяха в нарушение на чл.1 ал.3 и чл. 6 ал.2 на Конституцията…
  Ако се зачиташе волята на народа и гласът на избирателят-данъкоплатец, а не на партийните централи…
  АКО в България законът значеше нещо…

  Според волята на гласоподавателя, а не на Борисов и Нинова, 17-те български депутата в ЕП, поимено би трябвало да са следните :
  1.ГЕРБ Мария Иванова Габриел 82 536 гласа
  2.БСП Елена Николова Йончева 82 009 гласа
  3.ВМРО Ангел Чавдаров Джамбазки 49 109 гласа
  4.ДБ Радан Миленов Кънев 34 735 гласа
  !!!5.ДЕСИСЛАВА ПЕТРОВА ИВАНЧЕВА 30 310 гласа
  6.БСП Сергей Дмитриевич Станишев 30 268 гласа
  !!!7.ГЕРБ ЛИЛЯНА ПАВЛОВА ПАВЛОВА 27 313 гласа
  !!!8.ГЕРБ ЕМИЛ ЙОРДАНОВ РАДЕВ 24 168 гласа
  !!!9.МИНЧО ХРИСТОВ КУМИНЕВ 22 992 гласа
  !!!10.БСП ВЕЛИЗАР ПЕНКОВ ЕНЧЕВ 20 986 гласа
  !!!11.БСП ДЕНИЦА ЗЛАТКОВА ЗЛАТЕВА 16 444 гласа
  !!!12.ГЕРБ ЕВЕЛИНА ВЕСЕЛИНОВА ВАСИЛЕВА 16 391 гласа
  13.БСП Иво Христов Петков 13 958 гласа
  14.ГЕРБ Александър Йорданов Александров 13 752 гласа
  !!!15.ГЕРБ МЛАДЕН НИКОЛОВ ШИШКОВ 13 724 гласа
  !!!16.ВОЛЯ ВЕСЕЛИН НАЙДЕНОВ МАРЕШКИ 12 954 гласа
  17.ДПС Мустафа Сали Карадайъ 12 007 гласа

  Т.е. повече от половината “народни избринници” би трябвало да са други, а не определените от Борисов и Нинова…

  И ако това изглежда за някои неразбираемо, ето ФАКТИТЕ и ДОКУМЕНТИГЕ на ЦИК, които са разбираеми за всеки нормален…
  Поставеният от Борисов на “избираемо място Асим Адемов от ГЕРБ, с едва 7220 гласа вече е в Брюксел…
  Въпреки, че симпатизантите на ГЕРБ са гласували за други…
  ЛИЛЯНА ПАВЛОВА 27 313 гласа
  ЕМИЛ РАДЕВ 24 168 гласа
  ЕВЕЛИНА ВАСИЛЕВА 16 391 гласа
  МЛАДЕН ШИШКОВ 13 724 гласа

  Поставената от Нинова на “избираемо място” Цветелина Пенкова от БСП, с едва 2 670 гласа вече е в Брюксел…
  Въпреки, че симпатизантите на БСП са гласували за други…
  ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ 20 986 гласа
  ДЕНИЦА ЗЛАТЕВА 16 444 гласа
  Румен Гечев 10 819 гласа
  Момчил Неков 4 435 гласа

  Нещо повече!
  Прагът за преференции при общинските съветници е още по-висок и абсурдът с “избираемите места” ще е още по-фрапиращ…

  А вие симпатизанти на която и да е партия, гласувайте за която си искате личност…КЕЛ ФАЙДА…

  България е в демократичния ЕС, но изборите продължават да се провеждат по старата сталиниска вождистка матрица…
  От ЕК постояно пишат препоръки за законите и правосъдието в България, но Борисов и Цацаров си бършат д-то с тях…

  Г-н ШУМАРОВ , даже да сте прав…
  Даже такова лице да спечели изборите…
  То ще влезе в същата матрица, в която влязаха Радан Кънев, Христо Иванов и Петър Москов…
  И накрая…нищо…

  Е, не съвсем…
  Софиянски демонтира построеното вече от Янчулев скеле…
  За демонтаж на МОЧА…

 12. И какъв е извода? Всички са маскари и да идем за гъби, вместо да гласуваме?

 13. Папството са пълни откачалки. Но митрополитът-НЕ! Джитка с мощен джип, западна или японска марка и чистофайник. Не даде на подчиненият му дядо поп да го цунка по бузата.
  Умрели са! Много мина, мъничко остана след като по този първобитен начин са решили да си решават проблемите.

  http://argumentua.com/novosti/dikie-nravy-rossii-v-borbe-s-pyanstvom-i-bludom-na-tver-s-samoleta-sbrosili-6-veder-svyatoi-

 14. Изборите в русия още завършили-незавършили, полицията напада отново опозицията.
  Путя и новите политбюра са ядосани. Партията “им”, продължението на компартията (днес с патреото-националистическа осанка) губи 13 места в Москва.
  https://www.theguardian.com/world/2019/sep/12/russian-police-raid-homes-and-offices-of-opposition-activists
  В русия, “трябва” да си на страната на властта. Иначе, ти си на страната НА ВРАГОВЕТЕ. Подозрителен, виновен. Винаги за нещо съмнителен, неверник.
  Заслужаваш АТАКУВАНЕ.

  Май нещо такова е И ТУК.
  Образ (там) и подобие (тук).
  Разградено-неразградено….

  Между другото, ИЛИЯН ВАСИЛЕВ спомена, че на снимка е запечатано как подготвяният за нов “наш” цаца – милиционер-“прокурор” гештапов – е заедно с него в москва, и редом с чайка.

  Пак УТВЪРЖДАВАНЕ от москва. Одобряване. И тогава – зелена светлина да встъпиш, да ДЕЙСТВАШ тук.

  ДОКОГА!?
  КАКВО НИ КАРА САМИ ДА СЕ НАВИРАМЕ!?
  САМИ СИ ГО НАВИРАМЕ!?
  КАКВО НИ Е ВЪРЗАЛО ПЪПА С ПОКОЛЕНИЯ “НАТАМ”!? И не иска да го развърже, в свободен самостоятелен ход, завинаги напред!?
  Няма ли поне МАЛКО Достойнство, Чест!?

  Отново готвен ПРОВОДНИК НА МОСКВА!
  От цялата власт. То тя е заедно с “опозицията” в едно. По ВСИЧКИ важни въпроси.

 15. “И какъв е извода? Всички са маскари и да идем за гъби, вместо да гласуваме?

  POSTED BY ШУМАРОВ | СЕПТЕМВРИ 12, 2019, 22:07”
  Не драги!
  Изводът не е такъв!
  Изводът е десните лидери да бойкотират изборите!
  И вместо да ходим за гъби в деня на гласуването, измамно наричано “избори” ,да ни призоват на жълтите павето но протест…докато не се премахнат сталинистките вождистки и незаконни водачи на листи и “избираеми места”…
  Такъв е изводът, драги ШУМкАРОВ!
  А “изводът”, който внушаваш, е “отровна гъба”…

 16. НАРОД, който не ПОМНИ историята си, рискува да я ПОВТОРИ…

  13 септември…
  На този ден през 1994 г…
  бе убита…
  по изключително жесток начин…
  Надя Дункин…
  Главен свидетел по „Делото за лагерите“…
  Със смъртта на Надя Дункин комунистите се опитаха да погребат ИСТИНАТА за зверствата през 16-та шумкарска ССР…
  Но от ДОКУМЕНТИТЕ продължава да крещят стенанията на мъртвите мъченици концлагеристи…
  И… въпреки, че ЕС , на който България е член, осъди комунизма, наравно с националсоциализма на Хитлер…
  И… въпреки, че вече добиха публичност множество ФАКТИ и ДОКУМЕНТИ…
  Все още няма осъден нито един виновник…
  За създаването на концлагерите у нас и за престъпленията извършвани в тях…

  Напротив!
  МОЧА и стотици мочета по градове и села…
  Продължават да възхваляват престъпниците…

  Нещо повече!
  Престъпниците и симпатизантите им продължават да регенерират властта си в “законни” избори…
  В които продължава да е заложена сталинистка вождистка матрица…
  Водеща до абсурдното “узаконяване”…
  че…2 670 гласа са повече от 16 444 гласа…

  За което за слепи, глухи и неми ВСИЧКИ политици …от ВСИЧКИ цветове…
  За което за слепи, глухи и неми ВСИЧКИ анализатори и политолози…
  Е не неми…Всички хорово крещят ЛЪЖАТА:…
  “НАРОДЪТ е ВИНОВЕН, че ги ИЗБИРА”…

  ТЕЖКО на НАРОД …
  С такива партийни лидери…
  ТЕЖКО на НАРОД …
  С такава интелигенция…

  13 септември…
  На този ден през 1994 г…
  бе убита…
  по изключително жесток начин…
  Надя Дункин…
  “Последният свидетел”…

  НАРОД, който не ПОМНИ историята си, рискува да я ПОВТОРИ…

 17. След Прага следват София и Провдив.
  МОЧА и Альоша при иванушка конев.
  Руската армия са като кучетата, където минат препикават и поставят паметници,за да се знаело, че това е тяхно.

 18. “Много пъти съм поставял въпроса откъде в руското посолство знаят за тези 80 процента и защо не споделят с нас методиката си на изчисление.”

  Методиката е проста. “Проф.” Иво Христов: 80 процента от българите са дебили.

  От руското знаят, че само дебили може да са русофили и оттам правят връзката 80% русофили.

  Тука искам да вметна, че тези не са русофили, а съветофили и понеже Русия е наследник на СССР официално обединяват съветофили и русофили в едно.
  В тези боклуци няма никакво “филство” те са абсолютни “фоби” – мразят свободата и свободния свят и това ги прави “русофили”, “китайцофили”, “севернокорейцофили” и т.н. – поддръжници на всички тоталитарни антидемократични режими.
  Това са просто русофилистици, а не русофили.
  Затова и Русия презрително съсипа КТБ – опората на тези боклуци, с която искаха да завладеят икономически държавата, както докладват на Решетников.

 19. Към ПАРЛАМА ДЕСНИ:

  Парлама десен не само че сте парлама , ами сте лапацало и пишман десен. А тук няма такива. Защо не опитате в компанията на М.Кунева, П.Москов, Ал.Йорданов, Е.Сугарев, Р.Христов, Д.Делчев, … все „десни лидери“ приютили се в прегръдките на “най-десния от десните” Борисов. Там, при Борисов със сигурност ще бъдете всецяло обхванат от изпепеляващата му любов, а егото и кредото на парлама/пишман деснисизма Ви удовлетворени напълно и завинаги.

 20. По скоро мАсква са се усетили че нашенските русофили са такива само защото има келепир в тая работа, и сега със помощта на Тиквата (с червени семки) им набиват канчетата…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.