И фатмакът Каракачанов срещу свободното слово като Рашидов: “ще мълчите, когато говорите с мен”

 

 

 

Вицепремиерът Каракачанов за пореден път демонстрира, че му липсват първите 7 и останалите години в демократичното възпитание. Не че е сам на това бунище, но много държи да се изока от неговия връх. Повярвал си е, че без неговото кукуригане няма да съмне.

След размяната на реплики с конкурента си в употребата на популисткия патриотизъм Сидеров относно кой от тях има повече дупе ( съотнесено към единицата мярка ББ за всичко в техния надупен свят ), сега вторият човек в държавата и първият в нейната отбрана заговори на журналистите като фатмак, изискващ временно подчинените му и уеднаквени от казармата бръснати глави да мълчат, когато говорят с него.  

“Журналистите да не ми глаголят”, скара се вкупом той пред строя на въображаемите редници с микрофони, някои от които си позволяват да му противоречат. Лично на него , както става ясно от това характерно за самозабравилите се властници “ми” в изречението. Разглеждайки журналистите от висотата на своето самомнение на върховен командир им нареди да нямат пристрастия. Точно е както е редно за войниците и военните изобщо. 

Ето това е визията на властта и на нейната удобна опозиция за ролята на журналистика: да си трае, да не се обажда, да си стои вкъщи и да обслужва покорно с микрофон във формата на ибрик.  

Това откровение е второто по рода си властово самопризнание за несъвместимостта между властта и свободата на словото у нас само в рамките на седмица след като и законодателят номер в културата Вежди Рашидов изригна срещу ярема на свободното приказване. 

Добре че го има бат Бойко да се застъпва за свободното слово, имайки винаги последната дума кой журналист да работи и кой мълчаливо да бъде хвърлен на кучетата без той да се меси. Спасява избирателно жертвите от своите спахии, на които е раздал за временно ползване територии в държавата. Те знаят, че спахилъците не се унаследяват автоматично и бързат да подчинят остриганата рая преди да им е свършил рахатлъка на спахилъка. За целта е нужно крепостните селяни да си знаят мястото – в най-добрия случай у дома.

Нали домът е тяхната крепост, мамка им неблагодарна! Какво лошо има да си държат там най-милото под ключ. Пък и мнението е като ( споменатото по-горе) дупе, всеки си го има, както казват продавачите на Ф – 16, заради които на ББ му се наложи да го играе борец срещу руския шпионаж като прикритие на операцията по вкарването на руско-турската тръба – ако ще турско да стане.  

В Евразия журналистите, които имат свое мнение ги пращат в затвора или ги намират близо до дома им застреляни. Щом все пак са навън и са живи, нашите да целуват ръка на батюшката от Банкя и да се надяват, че ще свали въжето от шията им в последния момент, ако реши да ги помилва от зверствата на отгледаните под крилото му главанаци. Онези, които се въртят на кол пред падишаха няма да бъдат набучени на него. И се въртят, както е казал Галилео по друг повод. Даже и католическата църква се съгласи с него наскоро, само няколко века по-късно. 

Готина е тази тактика., но не е нещо невиждано по нашите земи.  Болярите и другарите първо мачкат свободата на словото, а после царят милостиво я защитава, за да му е лично предана като партизанин на Червената армия, която го е освободила ( от всякакви задръжки)  и за вярна служба го е издигнала от неук чобанин направо за министър. Бившият чобанин така става “роб до гроб” и адски се старае да се докаже в еничарската работа. Даже се и престарава на моменти, но не го пращат за наказание на дръвника. Защото самият той е дръвник и неговата лоясала лоялност е главното му качество за оцеляване сред царедворците, някои от които отиват на дръвника за назидание докъде води моментното им колебание след дългогодишното им старание.  Колкото е по-лоялен лоясалиият, толкова е по-харен за самодържеца. А щом е харен, няма да е похарчен. Каквито и главанащини да върши с вършеенето си през просото на свободното слово. 

22 мнения за “И фатмакът Каракачанов срещу свободното слово като Рашидов: “ще мълчите, когато говорите с мен””

 1. ШкеНбелията “военен” е само ТИПИЧЕН пример на офицер от Десе, превъплътил се днес в “национал-патреот” и останал пак в колоните на властта.

  При това – забележете – в случая Десе ОТНОВО изпълнява традицията на русия. Тайната полиция да е ОТГОРЕ И на армията (наред с ОТГОРЕ на цялото общество)
  Никога в съветска русия (и днес в същата русия) армията не е ОТГОРЕ на полицията. Още ленин и цялото червено котило, заграбило властта, изобретяват това. Чрез своята тайна милиция, наречена “извънредна” (чк), те първо правят тя да стане НОМЕР ЕДНО навсякъде, откъдето и да ПОДЧИНИ армията. Да СЕДНЕ върху главата й. Да ПЪРДИ в нейните очи, уши, уста, безкрайно напред, да я Управлява и Насочва.

  В нормална държава винаги АРМИЯТА Е НОМЕР ЕДНО. ТАКАВА ТРАДИЦИЯ е поддържала и БЪЛГАРИЯ. Още от Възраждането, после с началото на държавата ни, чак до септември 1944 г.
  И днес, сума ти президенти, премиери, министри в света, на сума ти държави. Те са бивши военни. Част от действителен интелектуален елит на страните си.
  Да не говорим как са били подбирани. Как са били на почит и уважение. Тачене, поддържане. Смисъл, мисия, увереност и вяра.
  В русия
  и в българия
  Такива са ЧЕНГЕТА, от милицията-десе.

  По-важното е да ИЗВИЕШ врата на обществото.
  Отколкото да имаш армия на място.

  С десетилетия, на най-високи постове са издигани само милиционери и десари. Никога военни. Самите генерални секретари в русия, а и тук (др. червенков или живков, включително), са още преди това хора на десе, полковници и генерали от десе и мевере.
  Първи началник на държавата са ставали САМО такива. Например ю. андропов или н. хрушчов. Всичките началници и в кагебе. Преди това, или паралелно.
  НИКОГА военен не е допуснат да стане началник на държавата.
  (това с п/резидента радев в България не прави изключение. той първо е проверен и доказан, че е РУСКИ ЧОВЕК. Това е по-важно.)

  Тази традиция се пренася след кървавия септември 1944 г. и във верноподаническа България.
  И сега, човек на десе, офицер клел се В ДРУГИ ЦЕННОСТИ, ще управлява армията на ЕвроАтлантическа България!

  Що се отнася до ПРОСТОТИЯТА – ТЯ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.
  Иначе няма да е това, което Е.
  С (ъс синя) каска или без каска.

  Просто доказателство:

  КРИТЕРИЯТ за подбиране на кадрите, офицери включително.

  Той включва ПЪРВИ ТРИ ТИРЕТА:
  – любов към съветския съюз,
  – любов към тукашната и руската компартия (едно и също Лайно)
  – любов към българско и руско десе (или към към съветското/руско оръжие, ако става въпрос за армия)

  Няма ги ТРИТЕ ОСНОВНИ, водещо първи критерия, В ЦЯЛ СВЯТ:
  – интелигентност
  – България (собствената държава)
  – ЕвроАтлантизъм (или просто универсални/международно общоприети ценности, норми, стандарти – не партийни или подобни тенденциозни)

  Поради това, нещата, поне в това отношение, са ИЗРОДЕНИ.
  ШкеНбето на снимката, в това отношение е един ИЗРОД – исторически, обществен, политически.

  Може ли, да речем, титан на мисълта, като него, да разработи някакво становище и да излезе с него. Да го ИЗЛОЖИ, ЗАЩИТИ И УБЕДИ: РАВНОЗНАЧНО в България, в Брюксел, в ООН. Универсално вярно.
  По какъвто и да е въпрос, свързан с него и работата му.
  България. Свобода. Демокрация. Евроатлантическа армия и участие в НАТО. Историческа роля на русия в България. Какво е русия за България. Каква е сигурността на България, какво е русия в нея. Кои са ЗАПЛАХИТЕ за България – какво прави България и трябва да прави. Перспективи за българската армия, в аспект НАТО или ЕС. И т.н.

  НИКОГА!!

  ЧЕРВЕН БУКЛУК!

 2. Статията е за 6. За 6+ би била ако вместо “изока” бе “изходи”. Но приемам и така текста.
  Свинеподобний каракачанов който преди известно време се Фалеше, че в битността си на Агент ИВАН си трайкал и не докладвал на водещият си офицер, че всичките му приятели слушали черните радиостанции ама той с риск да си изяде хляба се “разсейвал”.
  КАРИКАТУРА!
  И преди и сега и доде замърсява публичната среда.

 3. Това, не е новина, че е казал:
  “фатмака Каракачанов срещу свободното слово като Рашидов: “ще мълчите, когато говорите с мен””
  Това е същината на комунистическата теория и практика…
  “ще мълчите, когато говорите с мен” е символ-верую на всеки комунист…

  БЪЛГАРСКИЯТ КАЛЕНДАР

  На днешния 23-ти септември…
  но през 1947-ма година…
  Приключват земните дни на Никола Петков…
  Водач на обединената опозиция и ратник за демокрация, а не за комунистически социализъм в България…
  Допуснал фаталната грешка, да подпише незаконният антинароден Закон за народния съд…
  След това Никола Петков не е мълчал в НС на Васил Коларов и Георги Димитров…
  Но…Кел файда “Подир дъжд качулка”…
  Накрая именно по същия антинароден Закон за народния съд, Никола Петков е осъден на смърт чрез обесване…
  Но дори и тази присъда не е била изпълнена …
  Защото въпреки заканата на палачите “ще мълчиш, когато говориш с мен”,
  Никола Петков не им е мълчал и… палачите размазали главата му с чук, преди да го качат, вече мъртъв на бесилото…

  Винаги е било така…
  Подадеш ли на комунист пръст, ще ти откъсне ръката…
  подадеш ли на комунист ръка, ще ти откъсне главата…

  Винаги е било така…така е и днес…
  Поради което са в небитието и СДС на Фил, и ДСБ на Костов, и НДСВ на Царя…

  Винаги е било така…така е и днес…
  Комунистите са беззаконници!
  Статуквото се САМОИЗБИРА чрез МОДЕЛА КОЙ в незаконният Избирателен кодекс…
  С незаконните водачи на листи и “избираеми места”

  Трябва да си комунист или ненормален, за да приемещ за нормално и законно, че…
  2670 гласа са повече от 30 310 гласа…

  БЪЛГАРСКИЯТ КАЛЕНДАР

  На 23-ти септември…
  1947-ма година…
  Приключват земните дни на Никола Петков…
  Водач на обединената опозиция и ратник за демокрация…

  Отказал да мълчи, когато му говорят марионетките на Кремъл, националните предатели и българоубийци…
  Васил Коларов, Георги Димитров,Трайчо Костов,Вълко Червенков,Тодор Живков,Борис Велчев…

 4. Да се чете:
  Комунистите са беззаконници!
  Статуквото ИМ….

 5. 30 години от мирните протести в трите Балтийски страни СРЕЩУ РУСКАТА ОКУПАЦИЯ И ПРИСЪСТВИЕ
  https://diplomatmagazine.com/health-emergency-copy/
  Протести, символизирали ЕДИННА НАРОДНА ВОЛЯ
  ЕДНА ВЕРИГА – срещу зъл окупатор и унищожител на тяхната свобода и независимост, история и идентичност.

  МОЖЕ ЛИ БЪЛГАРИЯ така да застане, един ден?
  Само в един прост дълъг шпалир?
  СРЕЩУ русия?
  Да почувства, че ТРЯБВА!?

  ШкеНбета + курлели + боковци + “патреоте” + “националисти” + русофиле + магарешци + сие в България
  =
  русия в България !

 6. Шефът на Шкембо войвода може обаче да бъде надминат единствено от самият ТОЙ.
  Банкянско човекоподобие, туй по Големият Стамбо и то с нон стоп надграждане. Вижте сами как днес се е изходил в Пловдив, Голема града.
  https://www.dnevnik.bg/video/2019/09/23/3966937_za_sujalenie_v_sasht_ne_ni_poznavat_ot_nai-dobrata_ni/?ref=home_main_news

 7. “ще мълчите, когато говорите с мен”
  От малки ни дресираха за лъжци, майцепродавци и национални предатели…
  И неусетно ставахме такива…

  “Винаги готов!”
  БЪЛГАРСКИЯТ КАЛЕНДАР

  На днешния 23-ти септември…
  но през 1944-та година…

  В България е създадена Детско-юношеска душегубка…
  Детско-юношеската организация към РМС, наречена по-късно Димитровска пионерска организация “Септемврийче”…

  Детско-юношеска душегубка…
  Националсоциалистът Хитлер е взаимствал от Ленин и Сталин не само социализма, концлагерите и свастиката…
  Фюрерът е взел от тях юрнек и за обществено политическите организации- душегубки…
  Всъщност нацисткият Хитлер-югенд е комунистическият Комсомол…
  По модела на “Всесъюзен Ленински комунистически съюз на младежта”-Комсомол…

  Българската детска-юношеска душегубка, по модела на Хитлерюгенд и Ленинският Комсомол е ДПО “Септемврийче”…
  И понеже, когато в Кремъл пръднат в Политбюро на БКП се насират…
  Живковисти и бойковисти не се посвениха да посегнат дори и на невръстните детски души “чавдарчета”…

  Децата преминаваха през няколко младежки комунистически организации:
  периода на чавдарче, последван от пионерче и най-накрая комсомолец.
  Впоследствие “Миропомазаните” ставаха членове на престъпната БКП, но дори и безпартийните бяха вече душевно осакатени…

  Затова днес не е чак толкова трудно да се възпроизвежда статуквото между Борисов и Нинова…
  Още повече, че дори демократично мислещите в България, нямат ВЪЗМОЖНОСТ за избор…
  Поради “узаконеният” МОДЕЛ КОЙ в Избирателният Кодекс …
  С незаконните водачи на листи и “избираеми места”
  И трябва да си хептем ненормален, за да приемеш за нормално и законно, че
  2670 гласа са повече от 30 310 гласа…

  На днешния 23-ти септември…
  но през 1944-та година…
  В България е създадена Детско-юношеската душегубка…
  ДПО “Септемврийче”…

  БЪЛГАРСКИЯТ КАЛЕНДАР
  “Винаги готов!”

 8. П/резидентът в САЩ:

  Призова българите да дойдат и се борят за България.
  Подтекст: само в България става борбата “за България”
  А защо такива са “избягали”??

  Няма “русия”, няма “санкции”, няма “крим”, няма “вето”…

  ГАДНА ЧЕРВЕНА ГНИДА !

  https://news.bg/politics/rumen-radev-prizova-sanarodnitsite-ni-v-sasht-da-se-varnat-i-da-se-boryat-za-balgariya.html

  Боко, на руснаците:

  “Ей, аз с вас само, вие сте първенците на газа в България. Туй конектор с Гърция е само за парлама. За измиване на ръце. Замазване на очи в Брюксел”
  На гърците и ЕС:
  “Ей, аз съм с вас бе. Диверсифицирам. Туй с руснаците, то е само за парлама” “ЕС е важен”. “Ние сме граждани за Европа” за НАТО даже…

  https://balkaneu.com/on-october-10-the-signatures-for-the-igb-pipeline/

 9. Ето и какви глупости е казал особено ЛОЙалният и примитивният десарски доносник и трафикант на паспорти:
  https://www.svobodnaevropa.bg/a/30177783.html
  Сякаш ЛОЙалният тескерджия сам си изкарва заплатата , а не я получава от държавният бюджет.
  Никой който е на държавна заплата НЯМА НИКАКВО “право” да МИ говори за свободаТА на словото и ПЛУРАЛИЗМА!
  Ако някой синекурен номерклатурчик , като ЛОЙалният историчарин-каракачански, иска да МИ говори за това , ТРЯБВА преди това да си подаде ОСТАВКАТА и да започне да внася данъци ,както го правят намаляващите ДАНЪКоплатци от своите мизерни “заплати”!
  Едва когато ЛОЙалният каракачански започне да внася данъци , вместо да ВЗЕМА от данъците, едва тогава ще може да МИ говори за “плурализъм” и за държавното и частното радио!
  НИКОЙ от “изпълнителната” власть, НИКОЙ от “законодателната” власть и ОЩЕ повече – АБСОЛЮТНО НИКОЙ от “съдебната власть” или ОПГ-цацаратурата НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО “право” да обсъжда ЧЕТВЪРТАТА власт и “плурализЪма”, НАЛИ!
  ЛОЙалният ченгесар каракачански ТРЯБВА ВЕДНАГА да си ПОДАДЕ ОСТАВКАТА , за НЕдопустима и АНТИконституционна намеса в ЧЕТВЪРТАТА власт, и за АНТИконституционна узурпация на РАЗДЕЛЕНИЕТО на властите и налагането на ПРОТИВОконституционна ПРОМЯНА на демократичното държавно управление на реСпублика България , чрез налагане на ТОТАЛитарен ПРОИЗВОЛ и БЕЗзаконие!
  ЗА това – ЛОЙална ОСТАВКА за ЛОЙалният ТОТАЛитарен превратаджия – каракачански!
  – ВЪН! -МАРШ! – НЕзабавно!
  НЕзабавна ОСТАВКА и за неговият начальникь – бокоТИКВАТА, който не го е УВОЛНИЛ до сега!
  НЕзабавна ОСТАВКА за ВСИЧКИ от “изпълнителната” , “законодателната” и “цацаратурската” власт, които ПРОТИВОконституционно се месят в ЧЕТВЪРТАТА ВЛАСТ!
  – ОСТАВКА!

 10. Тия дни, покрай празниците, нашумя и “вълнуващата” новина, че в Свети Влас, градчето, където “колят и бесят” рублофилите-перачи братя Диневи, собственици на яхтеното пристанище “Марина Диневи” (там не се знае кой точно и какво точно пристига или отплава) двамата ревностни православни, “възстановили” четири засега храма, единият е “Свети Власий” в града, но все по канона на руското православие с руски кръстове, икони, църковна утвар с двуглави орли и където 2014 г. водолаз съвсем случайно намери под водата два контейнера с истински, последен модел калашници! Та точно там щял да се снима руски филм “Големият лов”!
  Ето и част от възторженото бодряшко медийно съобщение:
  “Супер звезди на руското кино с няколко тира снимачен реквизит (обслужващи ателиета за мебелировка, оръжейна “бутафория”, костюми и друга техника) пристигат в Свети Влас за снимките на игралния филм. Зад лентата стояла една от най-големите продуцентски компании в Русия „Дикси“, като партньор от българска страна била „Мирамар филм“ („Дзифт“, „Вездесъщият“). В продължение на месец Свети Влас щял да се превърне в арена на фантастични чудовища, кръвожадни химери, които нападат кроткото крайбрежие и всяват шок и ужас сред местното население. От продукцията не издават повече за сюжета, защото имало изненадващо развитие и още по-изненадващ финал, но посланието на филма било, че светът щял да бъде “спасен” от тези, които най-малко очакваме.” Жанрът на „Големият лов“ бил екшън комедия: топ криминалистка от Бургас е наказана за известен период в едно от най-спокойните места по българското Черноморие – Свети Влас, където по думите й, единственото престъпление, което може да се случи, е „вятърът да отнесе кърпата ти в морето“. Лентата щяла да се снима предимно на територията на „Диневи ризорт“. Действието във филма се развивало реално в курортния град в края на летни сезон. Главната женска роля била поверена на Лорина Камбурова, която изгря в хитовия сериал „Скъпи наследници“ по Би Ти Ви. В мъжките персонажи сме щели видим известните(!?) Кирил Кяро и Роман Курцин.

  Продуцентите на филма се спрели на Свети Влас след ОГЛЕД НА ЦЯЛОТО НИ ЧЕРНОМОРИЕ – от Шабла до Резово. “Влас отговори на всички изисквания за локации и инфраструктура, както и на основната заявка във филма, че действието се развива в едно ТИХО И СПОКОЙНО МЯСТО.”

 11. П.П. Само уточнявам за ЛОЙалните синекурни номерклатурчици ,като каракчанский, че КАЗИОНните “медии” НЕ принадлежат към ЧЕТВЪРТАТА ВЛАСТ!
  Защото техните сводници са във властта , и за това КАЗИОНните “медии” са напълно зависими от “държавният” бюджет , чрез “таксите” за самообслужването ,което “предоставят” на своите властови начальници!
  За това КАЗИОННите “медии” НИКОГА не НЕ са се интересували от “свободата” на словото и от “плурализма”…..НАЛИ!
  ТЕ се интерсуват само от – КЕШ! САМО!
  За това , освен ОСТАВКАТА на “воеводата”-каракачански, ОСТАВКА и за – КАЗИОНните “медии” на властта!
  КАЗИОНна ОСТАВКА за КАЗИОНните “медии”! – ВЕДНАГА!

 12. Колоритна птица…изгубена в прехода…

  На 23-ти септември…
  През 1946-та година…
  Ражда се Валентин Александров…

  Агент на Второ главно управление на Държавна сигурност под псевдонимите „Дипломат“ и „Александров“, …
  Валентин Александров е колоритна фигура в най-новата българска история…
  През 1992 година става министър на отбраната в кабинета на мултака Любен Беров.
  Под негово ръководство, в качеството му на министър на отбраната на Република България,
  са подготвени и подписани военни рамкови споразумения със: САЩ, Русия, Великобритания, Германия, Австрия, Унгария, Албания…
  На практика, Валентин Александров поставя основите на членството ни в НАТО…
  Но…
  Пред Комисията по национална сигурнос между министър Александров и командващият Генералния щаб Любен Беров се завързва лют спор…
  Във връзка със съкращенията на над 3 000 висши офицери…
  Според министър Александров е недопустимо в МНО-2 да имат кабинет петима генерали и полковници, в който има само един стол…
  И те да ходят в МО-2 само когато си получават заплатите…
  Според командващият Генералния щаб Любен Беров, това е нормално, след като те са стари, изпитани и заслужили другари…
  Този спор прераства до скандал и води до оставката на Беров и 36-тото ОНС…
  Но България вече е мутризирана…
  Следва Жан-виденовата вакханалия след която 1лев стана 0,0001 стотинки…
  И сини и червени бяха еднакво тотално ограбени и пиха по една студена вода…

  Народ, който забравя историята си, рискува да я повтори…

  Макар и в съвременен „модерен“ банкянски вариант…

  Като в Русия, КНДР, Сирия, Куба, Венецуела…

  В мирно време, Каракачанов отново щял да въвежда наборна служба…
  Така де…Колкото повече “бай чипик”, толкова повече “заслужили” генерали…

  И московската пета колона ще продължава да регенерира властта си, чрез МОДЕЛА КОЙ…
  Със заложените незаконни водачи на листи и “избираеми места в противоконституционният Избирателен Кодекс…
  И наистина…
  Трябва да си комунист или ненормален, за да приемеш за нормално и законно, че
  2 670 гласа са повече от 30 310 гласа…

  На 23-ти септември…
  През 1946-та година…
  Ражда се Валентин Александров…

  Изгубени в прехода…
  61-годишният Валентин Александров почина на 9-ти юли 2008-ма година…
  Една от малкото родолюбиви колоритни птици в българската политическа фауна…
  Мир на праха му…

 13. Навсякъде да се чете:
  командващият Генералния щаб Любен ПЕТРОВ

 14. Eдна от “любимите” теми на комунягите.
  Но, НЕРАЗБРАНА от тях. Поднасяна редовно изкривена. Заблуждаващо другите относно тях.

  Комунизмът/социализмът БИЛ ПОБЕДИЛ в Швеция! – Тра-Ла-Ла!

  Факти за обществото на Швеция:

  “Аз живея в Швеция. Ние разполагаме със социална сигурност, достъпни за всички, със здравни грижи, със стриктни закони относно притежаването на оръжие, 5 седмици платен годишен отпуск.
  Престой в болниза за 1 нощ срува 10 долара.
  Лекарствата по лекарско предписание достигат 210 долара годишно.

  Ние НЕ СМЕ КОМУНИСТИ. НИТО СОЦИАЛИСТИ.

  Ние (хората на Швеция) сме социално ДЕМОКРАТИЧНО общество.
  И НАШИТЕ СВОБОДИ НЕ СА ОГРАНИЧАВАНИ”!

  https://www.pinterest.at/pin/79798224632628229/

  В главите на комунистите, и дошлите от тях социалисти, става въпрос за “социализъм” “като техния”. Дошъл “от комунизма”.

  Това е ЛЪЖА И ИЗМАМА. Няма ТАКЪВ СОЦИАЛИЗЪМ – КАТО В ШВЕЦИЯ ИЛИ ДРУГАДЕ – КОЙТО ДА Е ДОШЪЛ ОТ КОМУНИЗМА.
  Просто от КОМУНИЗМА НЕ ИДВА НИЩО ДРУГО, ОСВЕН ПАК КОМУНИЗЪМ. Не може – само едно да вземем – ДА ИМА СВОБОДА ПРИ ТЯХ. Защото СВОБОДНЯТ ЧОВЕК, ВЕДНАГА ЩЕ ПОЧНЕ ДА КРИТИКУВА ТЯХ И РУСИЯ (ИЗВОРЪТ НА ЗЛОТО). И ТЕ ЩЕ “ТРЯБВА” ДА ГО УБИВАТ!

  СТАВА ВЪПРОС ЗА ДЕМОКРАЦИЯ С ВСИЧКИ СВОБОДИ В НЕЯ, ГАРАНТИРАНИ.
  И ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ Е ВЗЕЛА РЕШЕНИЕ ДА БЪДЕ МАЛКО ПОВЕЧКО СОЦИАЛНА.

  Просто комунистите НЕ РАЗБИРАТ ТОВА.
  Те са задължително ТЪПИ И ОГРАНИЧЕНИ. Иначе няма да са комунистти (днес “социалисти”).

  Само си приповтарят фразата “за Швеция”.
  И жалко че немалцина им се връзват.

 15. В интерес на истината действията на радиошефовете по нищо не се различават от действията на шефовете в БиТиВи, които изгониха Иво Инджев преди време.Има разлика в реакцията на медийната общност, обаче. Преди – дистанциране, днес – мобилизация и вопли за свободата на словото. Защо така? Иво Инджев тогава си позволи да пита за някакво жилище на социалистическия президент Първанов.Днес Силвия Великова не напада Корнелия Нинова, или соцпрезидента Радев. Тя е срещу статуквото. /В което Корнелия Нинова и соцпрезидента Радев някак отсъстват/

 16. На вниманието на БОКО БРЪКМАТА
  И на ШКЕНБЕТО КАРАКАЧАНСКО
  ПОДДРЪЖНИЦИ на руското статукво в БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ

  Още от Руските Бръкми:

  По време на руски военни маневри, в русия, руски военни самолети пускат през руския въздух руски бойни транспортьори.
  Те падат на руската земя, и се ТРОШАТ ПО РУСКИ

  Някакво голямо руско военно учение, край руския оренбург

  https://milnavigator.com.ua/archives/30232

  (не! само американско е бръкма!)

  Мили другарчета, и други русопреклонници,
  КУПЕТЕ си руско.
  Всичко руско.
  Джипките си ги сменете за РУСКИ
  Яхтите, кафеварките, самолетите дето полезно хвърчите с тях на държавни разноски, печките и телевизорите, компютрите, костюмите, колите, тракторите и комбайните, газовите котлони тоже…

 17. Нямало да го набучат на кол ако се върти на него. Хе Хе. Доста парливо и оригинално.
  Добре че все пак, още има журналисти с чест и самоуважение на които не им липсва мъдрост и упоритост.
  Трудно е да се обяснят тайните неща но не случайно Богомилите казват, че света е прекроен от тъмни и нечисти сили, които някои наричат паднали ангели или сатани (на еврейски език егоисти). Трудно е и ще пожаля нелюбопитните. Само ще спомена, че злото е особено жестоко, когато открие добрина в сърцето и бърза да я погаси.
  Защото злото, някога е било добро и спомена за това боли страшно.

 18. Какъв знак е подкрепата на Фиона Хил – най-добрият познавач на Путин за Евроатлантическия център на Цветанов?

  (Новата неправителствена структура се появява неслучайно във време на тежка хибридна война срещу България и ЕС)

  https://faktor.bg/bg/articles/kakav-znaek-e-podkrepata-na-fiona-hil-nay-dobriyat-poznavach-na-putin-za-evro-atlanticheskiya-tsentar-na-tsvetanov

 19. SMS,

  Благодарско за линка на североизточния павиан, що гледа като току-що напълнил памперса, това е начинът. Или този:

  https://www.youtube.com/watch?v=zJGeqEbHZ34

  (класическа двойка удари от муай-тай, за “сеструшките” – само най-доброто!)

  А че главните кенеWчии на РъБъ са се подложили и за “кинобизнес” на въсточните павиани – нищо изненадващо. Виж, щеше да е новина, ако десетките тирове с реквизит са били щателно проверени от евро-митничарите ни. Щото онези АK-47M от 2014 наистина бяха последен писък на военната продукция от “матушката им”. И ни се чу, ни се видя за КОЙ са били предназначени…

 20. СМС, пак ли милиционерите ще ни освобождават. )) Еххх мале… Родната полиция здраво ни пази и още по ни гази, та вече се чудя ние за тях гроздови джибри ли сме или овчи кашкавал…
  На американците и на тях се чудя ама коментара надебеля и спирам дотук.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.