Слави Трифонов учреди партия с отвращение от партиите

Интересна (липса на) информация обгръща мистерията на българските гласове, които днес се провикват “Няма такава България” със същата убеденост, с която в “Шоуто на Слави” обявиха на 16 март 2001г., че България е убила едно дете. Сред гостите на онова шоу беше спортният специалист Крум Савов. Споменавам го пред скоби само заради символиката на приемствеността във факта, че е единственото разпознато известно лице от държаните под карантина край сградата на учредяването “Няма такава България” журналисти, причакващи да видят кои са учредителите на конспиративно проведената среща на новата партия на Слави Трифонов.

НА СНИМКАТА: Таксиметровата обсада на Народното събрание, заплашила да свали свалянето на правителството, подкрепена от шоумена Слави Трифонов

 

 

 

Припомням онзи случай, когато за малко да падне правителството на Иван Костов под натиска на таксиметровата обсада на Народното събрание от страна на също толкова “адекватно” реагиращи анализатори за волана на жълтите коли, колкото бяха адекватни и “анализаторите “ в студиото на едно жълто шоу, претендиращо да задава тона в обществото по политически теми. Онзи епизод не беше единственият от подобен род, но си остана най-яркият ( оцветен в жълто )  пример за пряка и доказано лъжовна намеса на г-н Трифонов в политиката без да е формално част от нея, т.е. без да носи негативите на политическия субект.  

И какво стана вчера в деня на истината? Направо “не е истина”. Няма такъв политик, който с цялата си огромна амбиция да нахлуе в политиката в обстановка на пълна секретност при учредяването на “Няма такава България”, играе на криеница с обществото, което иска някак си невидимо да води. Оказа се, че няма такова учредяване от медийна гледна точка. Т.е. събитието демонстративно отсъства от публичността, която е територията за дейност на всяка партия, пък била тя и качена върху платформата на едно тв шоу.

Това ли е съпротивата срещу статуквото, чрез която г-н Трифонов  се опитва да привлича и разширява подкрепа за партията си? Май пак нещо не е разбрал – както тогава, когато беше убеден на вълната на шофьорските внушения, че България била убила дете.

Зрелостта на един политик се познава в критични моменти. И ако той се крие на рождения ден на кариерата си, значи има защо. Поне на подсъзнателно ниво.

Ако сравним учредяването на ГЕРБ на 3 декември 2006 г. в НДК и зачеването на “Няма такава България” на 5 октомври 2019 г. в секретни лабораторни условия от поредния Дон ин Вит(р)о разликата изглежда на пръв поглед антагонистична между помпозното демонстриране на Борисовото творение и конспиративното промъкване зад кадър от страна на новодошлия на политическия терен стар спекулант на същата почва. Всъщност двете събития адски си приличат.

Борисов залагаше на умората на хората от статуквото. Трифонов прави същото.

Борисов се изяви от първия миг като едноличен собственик на своята партия. Трифонов го имитира и в това отношение. 

Борисов провери от първия миг лоялността на партийните си поданици като им забрани от трибуната да говорят по конкртена тема ( да казват каквото и да било за неговия приятел Георги Първанов). Трифонов изрече първата си забрана към учредителите също- да не говорят пред медиите. И в двата случая подбраните партийни поданици издържаха единодушно теста. 

Има обаче на този етап и една озадачаваща кадрова разлика между двата случая. Борисов имаше своя Цветан Цветанов и той седеше край него на нелепо разположените на огромна сцена кресла . Трифонов също имаше години наред край себе си своя номер две, Иво Сиромахов, но не го видяхме нито в списъка, нито на снимките, разпространени под контрол след събитието. Да не би да се е поучил от опита на Бойко Борисов и Георги Димитров и да е решил предварително въпроса за потенциалния “предател Трайчо Костов” в редиците на партията още преди този проблем да възникнал?

Макар “аз” да е най-често повтаряната от Трифонов сричка в рамките на супер краткото му учредително слово ( по своята лаконичност то се родее с ограничените ораторски способностите на Борисов ), все пак многократно употребената от него дума “отвратително” се налага смислово, макар и шизофренично, в посланието на партиеца, заявяващ отвращение от думата “партия”. Което напомня на съветския виц за онзи, който се смятал за излекуван от алкохолизъм, но на уточняващ въпрос дали съвсем е престанал да пие отвърнал, че вече пие само с отвращение. 

Иначе няма нищо чудно и нищо ново в месианската претенция на още един политик да говори от името на хората и най-вече на отвратените от политиката сред тях. Без тази подправка курбан чорбата на никой политически кандидат-благодетел не стига за канчетата на онези, които са се подредили за безплатна супа на партийната софра. И вождът щедро я разлива с големия черпак на своите обещания. 

В дописките за събитието има и рубрика “как се стигна дотук”. Ще се присъединя с повтарянето на няколко писани от моя милост припомняния, каквито не видях другаде. 

Дотук се стигна след имитацията на революционен бунт срещу управлението на СДС от страна на Трифонов. Тогава той беше безпощаден и дори вулгарен в критиката си – спомнете си скеча, омаскаряващ “по женска линия” Надежда Михайлова. След което “изведнъж”, при смяната на властта, карикатурите на политиците, изобразявани в неговото шоу, придобиха добродушен характер по адрес на “царя и пъдаря”му Борисов.  И ако с някои от наследниците на отстранения ( от царя и пъдаря) от политиката Костов г-н Трифонов все пак се е шегувал, например след като напусна вътрешния приятелски кръг на Борисов заради неразбирателство с него около един имот в София, то за първия му приятел Първанов в сатирата на предаването така и не се намери място.

Да сте гледали сценки в “Шоуто на Слави” на тема любовния живот, ловните подвизи с вълци и архари, подарени мезонети, тайно придобити в съдружие с богати другари хотели и прочее “пикантни” сюжети от живота и делото на един бивш президент?

Не, не сте гледали. Защото г-н Трифонов воюваше само срещу враждебното за него статукво. Срещу приятелското статукво сред силните на деня винаги е бил лоялно мълчалив. Това е, което прави неговия политически проект “отвратителен”. 

36 мнения за “Слави Трифонов учреди партия с отвращение от партиите”

 1. До днес си имахме , “само”, чалга-“политици”, а сега вече си имаме “истинска” учиндолска чалга-“партия”, НАЛИ!
  Носят се слухове ,че дългият, …..УТОЧНЯВАМ пак – “дългия” ,…. а не “високият”, е получил “благословия” от самият дУган! Т.е. сега дУган си създаде още една “партийна” ПАТЕРИЦА! До сега дУган си имаше “патрЕотични” и “евроразвити” ПАТЕРИЦИ, но вече си има и чалгарска ПОПУЛИСТКА патерица!
  Не може и да се очаква нещо “друго” от ЧАЛГАРСКОТО статукво на дУган!
  НИЩО “друго” ,освен дУганските чалга-“политици”, като – агент-гоцье, агент-()ИДЕРов , агент-буда, агент-ванЮ, агент-Кобург, …….и т.н….
  Сега дУган вече ще си има и цЕла ЧАЛГА-“партия” от учиндол!
  Ето т’ва е ЧАЛГАРСКОТО статукво на дУган и кукловодите му през последните 20 години!! Сега си имат още едно “НОВО” чалга-попълнение от учиндол!……….

 2. Трифонов не е политик. Той е чалгар във всеки аспект, не само телевизионно музикален, със значителна отговорност за развращаването на част от българската нация. За съжаление има избиратели основно сред необразованата и с нисък статус част от населението.

  Партията му е рублофилско творение, планирано да вземе 7-8% и да помогне на БСП да състави правителство. Изборните резултати след “Апартамент гейт” показаха ясно че сама по себе си БСП не може да го постигне и ѝ трябват патерици.

  Кремъл иска вече откровено про-путинско правителство. Борисов не ги задоволява с безкрайните му геополитически шпагати опитващ се да е едновременно с всички. Проблемът е че така Борисов едва ли се харесва особено и на Запада.

  Да се надяваме че градската десница ще се консолидира и ще покаже силен резултат на изборите. Това е шанс за поява на про-европейска партия балансьор във все по-тревожния политически баланс в БГ.

 3. Клин клин избива… но и клин остава.

  По същата отвратителна логика беше назначен Дебелян Пеевски за шеф на ДАНС, за да можел мафиота да пребори магията. Мика, ти вярваш ли в това?!

 4. Към vоrbis:

  Не ми се иска да се намесвам, но се възползвам да кажа,че подмятането на безсмислици с цел да сборичкаме тук и да разгадаваме за кого е клинът не е никаква загадъчна тактика.Тя е част от обичайните ясни подхвърляния на коментаторите, които от години се опитват да палят тук фитила на междуособиците между съмишлениците. Понеже знаят, че с фронтална атака не постига нищо, пробват номера с “разделяй и се надсмивай” от засада на ефекта от помнятанията.
  Ще кажа за пореден път: никой не е длъжен да чете и още повече – да коментира в този блог. Но на онези, които го правят с мисълта, че са по -хитри от всички и под прикритието на анонимността ще инжектират без проблем вируса на вътрешно видовото самоизяждане, ще кажа отново: не сте познали. Защото не позволявам някой да манипулира форума с моите камъни по съответните глави.
  Плурализмът на мненията е хубаво нещо, но не и на анонимните такива, които са прозрачни в техните намерения.

 5. Към G_G:

  Парадоксално, но ще съглася с Вас, че Трифонов не е политик, който обаче е …политически фактор по силата на факта, че активно се меси в политиката от години.

 6. Слави е поредното мюре,което нелегалните ДС управници залагат за да останат на власт. Дали властта на БСП,ГЕРБ и ДПС може да се преустрои от едно шоу предстои да видим. За това не са необходими 800 дни. Има закони в действителността,които с ха-хо,хи-хи не могат да се променят.
  Все пак е добре. Още една измама ще се сгромоляса.

 7. Явно почват да треперят да не би руският кораб да се пропука от арх Борислав Игнатов и вземе да потъне. Всички сили максимално активирани. Билбордовете са пълни със знайни и незнайни кандидати с цел да се получи едно блато в което най-даваните по талавизиите и най – кресливите ще вземат връх над таланта, знанията, истината. Затова всеки да помогне някак си. Прочетете, срещнете се с Борислав Игнатов и ще се убедите че спокойно можете да вземете неговата страна, без никакви притеснения,че по- късно да ви е срам за действията си.

 8. Пак мярнах по един от сайтовете оная сърцераздирателна снимка от среща на Курнелия и пасоль Макаров на “Позитано”. С небрежно разрошената си “прическа” и сближените свински очички пасолът ми напомня Борис- Брексита и простака Тръмп. Направо са като клонинги! С тази разлика, че пасолът е сиво- бял, както подобава на всеки сибирски хищник, а ония двамата са изрусени, в традицията на “истинните англосаксонци”. Но, освен сходният външен вид, има и още нещо, което свързва тези творения на имперското генно инженерство: високомерието и наглостта!

 9. Колкото и да доминира думата “отвращение” в речта на учиндолския бастун, в моето съзнание стои констатацията за едно извращение от едно предаване, в което този дюдюкчия направи такава свирка на Доган, че му извая такъв ореол на честен светец с обръчи от фирми, че му скри будьоновката с петолъчката!!! Такова извращение последва и когато интервюира баце, с когото уж бяха скарани! Не зададе един смислен въпрос! Смятам, че е късно да се прави на отвратен, защото, както твърди онази поговорка: когато отвратените напуснат, остават отвратителните!!! Той е остатъка не от отвратените, а от отвратителните!!! Споделям мнението на г-н Веселин Станев за страха им от арх. Игнатов. Хвърлят всички и всичко за да избегнат пробойна в проруския крайцер.
  Уважаеми посетители на блога,
  Не се поддавайте на тези пошли и безвкусни атракции! Бъдете разумни и гласувайте за кандидатите на ДБ!!!

 10. @Иво Инджев: Амбициите на Трифонов в политиката са несъмнени и отдавнашни. С коментара си единствено искам да кажа, че компетентността му не съответства на амбициите и е поредният подставен клоун бъркащ се където не му е работата. Трифонов има компетентност само в чалгата (музикална и телевизионна). Това което изглежда го отличава като психопрофил са огромно его, липса на реална себеоценка, и явна и тежка комплексарщина поради несъответствието между това какво иска да бъде и какво в същност е. Много често срещан типаж тук.

  @Веселин Станев: това за мюре кандидатите е много видимо. Не мога да преценя кой ги пуска. Дали Борисов иска да фрагментира вота за Манолова за да опита да спечели на първи тур, или рубладжийте искат да активират лумпенския електорат пределно и да го подарят на Манолова на вероятният балотаж.
  Иначе точно тези псевдо кандидати категорично не таргетират електората на арх. Игнатов. Изключението е кандидатът на “Спаси София”, изглеждащ нормален и адекватен(от много малък брой мои наблюдения), който може би фрагментира тази част от вота.
  В тази линия по-скоро критиката е към ДСБ, която за поредна година не впечатлява с активна кампания.

 11. Инджев, извинявай, ама ни та чух да ривеш като отхвърлиха референдума. Законното право на народа. Сига що ривеш, че няма кой да ти плаща като си върнат лумпените и глупците държавата ли? Ами няма да е все така както сте го искали. Емигрирайте и ще си решите проблема като народа ми. Успех. Треминал 1 те чака

 12. Иво, страхотен си. Нека този пезевенк Ганьо да знае че помним селяндурския му слугинаж. Той за друго не става. Глупендерите му се връзват на простащината.
  Благодаря ти за чудесно написаното.

 13. Гадно ми е, че един неандерталоподобен субект като слави тр. е в състояние, и му е позволено, да очалгаросва хилядолетна държава! Да я тика в кочината, от която той самият е излезнал и стигнал до висините на собствената си простотия !!

 14. Към GG
  Грешите. Може би не сте добре информиран. ДСБ и ДБ правят това,което е възможно въпреки всичко. Съшото би трябвало да прави всеки един от нас.

 15. Спомням си , че във въпросното шоу “България уби дете” (да не забравяме , че това първо беше заглавие на в труд) гостите бяха трима . Двама от тях съм забравил , може единият да е бил Крум Савов , но третия го помня много добре .

  Също “спортен специалист”, със същата аеродинамична кратуна – томислав русев от радио Дарик . Същият този се прочу няколко години по-късно с това , че заряза невръстния си син пред тълпа ядосани футболни фенове и търти да бяга сам да спасява кожата . С което се “похвали” лично малко по – късно , все още превъзбуден от случилото се в директно предаване в същото радио .

  Та тоя ми направи впечатление с тъпото си настървение като участник в гнусното “меропринятие” . Крум не го помня , а третият направо ми се губи , най – вероятно съм бил бърз с дистанционното .

 16. Гледащия като БИК основател на НТД със сигурност ще си вкара в народното събрание освен ЧАЛГА а и МАЖОРЕТКИТЕ си! Да ни е честита новата ни партия – и шоуто продължава!IIC…..oIL.

 17. Трифионов и с-ие е поредната хунта, която иска да командва България.

  На Трифонов не му беше достатъчна ролята на Велик чалгизатор на нацията. Иска да е Велик главнокомандващ. Да вземе да създаде нещо в личния си живот, преди да дава заявки за цял народ.

  И е рубладжия.

 18. Към Стефка:

  Ех, Стефке, хем ма любиш и ма читеш – щото влизането в блога не като нахлуването на телевизора в хола, изисква специално усилие- хем ма гониш от Твоята държава, дето я няма. Голяма шизофрения ви гони това вас стефките Трифонови.Как да напусна една държава, която не съществува.

 19. GG

  Не се осланяйте само на кампанията на ДБ.1. СА СПЪВАНИ.2.НЯМАТ СРЕДСТВА.3.НЕ СА ПОПУЛИСТИ.ВСЕКИ ОТ НАС ТРЯВА ДА ПОДПОМОГНЕ ИЗБОРА НА АРХ.ИГНАТОВ.1.Защото изборът е мажоритарен и не е необходимо да се рекламират партиите,които стоят зад него,а неговите качества.Къдено става където седна,приятели,роднини,познати,непознати,аз агитирам за арх.Игнатов.Нека всеки да го прави.Защото моментът е съдбовен,изборът е мой и аз не ,чакам Атанасов и Хр.Иванов да ми свършат работата.

 20. @Asen: не разполагам с вътрешна информация. Впечатлението ми е от онлайн сайтовете, където определено има какво да се желае като активност от ДБ. БГ телевизии и вестници не гледам/чета от 2003 година (още тогава започнаха да се превръщат в средства за дезинформация)и случващото се там го пропускам.

  Поддръжниците на ДБ/ДСБ са старата градска десница + активни хора с добри професии. Втората подгрупа се информира основно онлайн и там ДБ трябва да постави акцент. Надявам се да успеят да го направят.

 21. Партията се нарича “Няма такава държава”, а не “Няма такава България”.
  Не, че това променя нещо де…

 22. Аз пък си мисля защо в няколкото останали самотни островчета на свободното слово като предаванията на Калин Манолов, Георги Коритаров, Люба Кулезич, Сашо Диков, Владо Беряну (неправилно го изговарят като Береану) не канят единствения свестен и способен да реши проблемите на София (сред които е и МОЧА) и с това да отприщи бента за реформи и в останалите градове на БГ, не намират време да поканят арх. Борислав Игнатов и хора – специалисти от неговия екип, а ни занимават с теми, които спокойно могат да почакат времето след приключването на изборите. Вчера например Калин Манолов беше поканил някакъв масон (нямам нищо против човека), когото спокойно можеше да покани в някой друг момент, а не точно сега, когато трябва да се отворят очите на избирателите, за да знаят за кого си струва да си дадат гласа. Коритаров с неговите теми за Македония и Сърбия и с това да апострофира Иво Беров, направо ми стана банален. Всички други канали постоянно облъчват хората с балотажа между кюстендилската слива и училката по руски! За тоя балотаж започнаха да говорят далеч преди началото на предизборната кампания и никой не реагира на това!

 23. Тъмнината и Слави Трифонов

  Позволявам си да разкажа един мой личен случай със Слави Трифонов, който е свързан с тъмнината.
  През 2001 година бях главен организатор на едно фирмено събитие , на което пълния състав на „Шоуто на Слави Трифонов” имаше централно място. При уточняване на персоналните условия за тяхното участие ми бе заявено от неговия мениджърски екип ,че Слави има специално изискване към нас ,да му бъде осигурен апартамент за почивка преди концерта в който прозорците да бъдат със плътни пердета недопускащи слънчева светлина. Причината за това било ,че той най-добре си почивал когато е във пълен мрак. Към онзи момент все още не се знаеше ,че има заболяване на очите ,за което години по-късно щеше да научи цяла България от неговите сценаристи и от самия него за това как в едни Плевенски хотел е бил лекуван в условията на пълна тъмнина…..
  Разбира се , че ние осигурихме апартамент със специално поставени за целта плътни плюшени пердета , които не допускаха дневна слънчева светлина. Това го приех като обичайна странност на един известен човек. В същото време нещо друг ми направи още по-силон впечатление за този човек. Преди и след концерта той се държеше като чуждо тяло за неговия екип от музиканти, певци, комедианти , балетисти и технически екип. Дойде с отделен превоз от тях, не пророни повече от десет думи и веднага след концерта си замина самостоятелно без да говори с някой от екипа си и без да допусне дори някой от феновете да вземе автограф . Това му поведение много му учуди и след като си тръгна попитах хората ,които бяха част от екипа му ,, дали има някаква причина той да се държи изключително „хладно” както с нас организаторите , а така също и с тях . Отговорът им бе „ Не се притеснявай. Той си е такъв. Особняк.”
  Свързвам тази моя стара случка с сегашното учредяването на неговата партия и виждам ,че има много съвпадения – Пълна тъмнина преди учредяването / за малко да кажа Концерта/ , Тъмнина по време на учредяването / като при студиен запис// и бързо самостоятелно изнасяне заедно с неговата охрана без да промълви и дума с екипа си.
  Такъв си е той -почитател на тъмнината.

 24. Q-Q, неуместно е масово използването на думосъчетанието “Старата градска десница”.
  До сега не съм срещал определение какво е “Стара градска десница” и сведения за нейното създаване,или най-общо казано-история.
  Обективно има народ,който с изключение на властимащите,под различни форми, понася и ще понася последиците от мафиотското управление.

 25. Учудвам се, че сред морето от толкова много нелепи, парадоксални и идиотски явления в българския политически живот, които трябва да се подминават с безразличие и презрение, една такава изява на въпросния ярък представител на псевдокултурата предизвиква толкова коментари и вълнения от четящите този сайт, които аз искрено уважавам и приемам за мислещи хора.
  Когато коментираме явлението Трифонов, ние се принизяваме до неговото ниво и по този начин го институциализираме. Да го отминем с мълчание и да надделеем над погнусата си, както правим ако някой неволно или нарочно се изпусне на публично място.

 26. Голямо страх ги тресе от Борислав Игнатов. Ето и тук се вмъкват под прикритие на свише от властта хора с различно мнение подкрепящи специално изработеното за изборите мюре спаси София. НЯМА ДА МИНЕ. ВАКЗАЛ.

 27. Библиотекарско-сарайските умници трябва сериозно да са го закъсали откъм кадри, щом опряха до учиндолския чалгар, който отдавна е омръзнал на всички, даже май и на себе си. Сега чета, че бил интровертен и парче социопат – e, наистина страхотни качества за един народен водач – няма що…

  Понятието “градска десница” по мой спомен го въведе позабравеният Петър Москов, който щеше да открива и той нова партия с показателното име КОДеин. Най-добре той да обясни какво е имал предвид с горната словоизмислица. Идеята му ще да е била да отличи автентичната десница от новата менте-десница (ГЕРБ), но без да нарече последната примерно “селска десница”, което щеше да е толкова неточно, колкото и определението “градска десница”.

 28. Респект Тодор Тодоров . Кратко, точно и ясно.
  Вековна мечта на русия : да няма България ==няма такава държава.
  Медии окупирани, история обърната с главата надолу. Дали някой е разбрал горното е разделителната линия за мислещ и облъчен, слуга или полезен…..

 29. @Asen: Както писах и в предишния си пост по мои наблюдения избирателите на ДСБ са = ядрото на електората на СДС + по-млади хора с добри професии добре интегрирани в международните бизнес възможности давани от ЕС. Именно твърдият електорат на старото СДС наричам (и не само аз) “Старата градска десница”. В определението не влагам (и няма) нищо негативно. Обективно народ като единно цяло няма, поне не и през погледа на статистическия анализ и социологията. Електората се състои от много слоеве, всеки със своя визия, предпочитания, интереси. Особено в силно хетерогенни общества като нашето, това което на един слой му харесва, на друг може да му се струва лошо, и обратно. Най-крещящият пример от нашата история е 9.09. 1944- и тогава и сега скъп момент за рублофилите, но само за тях. За останалите е национална катастрофа. Но и тогава и сега последствията от този момент пълнят рублофилските джобове за сметка на всички останали.

  @ВеселинСтанев: заблуждавате се ако сте видели в поста ми подкрепа за кандидата на “Спаси София”. Не мисля че “Спаси София” са подставени лица на ГЕРБ или някой друг, но намирам издигането на собствен кандидат от тяхна страна за абсолютно несвоевременно. Точно в момента е нужен само един консолидиращ проеевропейският вот кандидат и арх. Игнатов е подходящ за целта.

 30. Коментарчето на “Стефка” направо ме захласна. Толкова се е вълнувала милата, толкова неща е “искала да каже”, така е бързала да се изходи по въпроса, че направо нищо не й се разбира от писанието. Пробягала по клавиатурата като катерица на екстази. Стефче мойто момиче, каквато си ми пъргава, що не дойдеш да ми измиеш прозорците, че мен нещо ме мързи. Не е сложно- парцал, вода, стъкло. Да ти го кажа и по друг начин- чемадан, вокзал, Масква. Ако ти не панимаеш, онзи дето те е накарал да тролиш ме разбира прекрасно. Обаче предложението за прозорците ми е сериозно.

 31. Q=Q,ако трябва да говоря по вашия начин ще ви кажа,че ядрото на СДС подкрепя ГЕРБ, а не ДСБ. От кой слой на електората е това ядро?

 32. @Хасан (нарочно бъркам ника ви, както и Вие моя): Е, и!? Нямам време и желание за надприказване. Не виждам и смисъла от подмятанията ви, извъм удоволствието на трола, който не възнамерявам да храня. Ядрото на електората на старото СДС (надявам се схващате разликата между електорат и някогашно ръководство) подкрепя Иван Костов. А той не е с ГЕРБ. Костов има рейтинг по-голям от този на целия отбор мажоретки от бившото ръководство на СДС прелъстено от Борисов.
  В крайна сметка кой кого и колко подкрепя ще покаже единствено резултатът от изборите.
  Смисълът на предишните ми коментари (не че някой ще ги слуша или че откривам Америка с тях) е че ДБ само ще спечели ако намери начин да стане максимално видима сред активни професионалисти във възрастов диапазон 30-45 г. А смисъла от вашите кратки подмятания е само да създава неконструктивен спор.

 33. Вместо “старото СДС” можем спокойно да кажем “умрялото СДС”, и то още доста преди шепата негови невзрачни лидерчета да пристанат на Падишаха. А колко от симпатизантите му се насочиха към ГЕРБ и колко към ДСБ е много трудно да се каже. Единственото, което, уви, е напълно сигурно е, че Подмяната на дясното се случи и нанесе огромни (но все още не непоправими) щети. Всъщност достатъчно здрав пробив би било в синя София ДБ да доближи подкрепата за ГЕРБ, за да обявим началото на края на Подмяната.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.