Най-многобройният предизборен митинг се оказа полицейската охрана на Гешев

Не се сбъднаха прогнозите за брутална кампания за местните избори, до резултата от които към момента на съставянето на този текст ни делят часове. С изключение на порнографската медийна атака срещу арх. Борислав Игнатов, откроен по този начин като най-тревожното видение за евентуална промяна, тръгнала от София, агитацията към гражданите и селяните мина направо вяло. От властта се похвалиха дори, че са се охарчили рекордно малко за предизборното убеждаване на гласоподавателите.

Скъпите гласоподаватели станаха евтини. Едно социологическо проучване уточни, че не само най-бедните, но и най-образованите българи били готови да си продадат гласа ( за около 50 лева, що се отнася до ромите ) . 

Най-многобройният и добре организиран предизборен митинг се оказа струпването на полицаи за охрана на предизвестения избор на главен прокурор в навечерието на деня за размисъл за изборите. Морето от униформени демонстрира силата на държавата над гражданите с критично мнение за ставащото в нея, но и показа метафорично, че  държавната администрация служи на статуквото. Това със сигурност се отразява и на гласуването от страна на армията от държавни и общински служители, благодарни за заплатите си.

 

 

 

 

 

Да се гласува под строй вече се приема за даденост както строяването на полицейския ресурс за обслужване на един предизвестен избор в последния ден на предизборната кампания. В държавата, в която енергетиката е под контрола на колониалната ни хибридна доминация, явно няма автентична българска енергия да бъде предизвикано това  статукво. Казано по формулата на Ленин: енергетика плюс просъветската власт ( ненаситна за още по-голямо постсъветско влияние в ключовата за икономиката област, каквато е енергетиката) е равна на еднопартийна обреченост, имитираща многопартийни избори. 

Окопаването на това статукво, самодоволно надничащо от административния си окоп как се боричкат за огризките от властта участниците в режисираната кампания, води до гражданско униние и усещане за безпомощност. И обратното: качена на своя джип, властта на Борисов безпардонно обгрижва с личното си присъствие не просто участъци от пътища ( строящи се с европейски пари) , а собственото си самочувствие на несменяем фактор на върха на държавата.

“Най-случайно” в последния момент от кампанията, за радост на същата тази власт, дойде вестта за отпадане на европейския мониторинг ( или както и да го наричат там ) над правосъдната ни система. Явно безбройните целувки, прегръдки и милвания по главата, с които отиващия си от Брюксел Юнкер редовно удостояваше Борисов, не са били само платонически. 

Пак по една “случайност” полицейската демонстрация, безпрецедентна по своята многолюдност от близо четвърт век насам, също “съвпадна” с този последен предизборен момент и обслужи самодоволството на безалтернативното статукво, олицетворявано от състезанието с един ( троянски ) кон.

Не станаха ли множко “случайностите”? Или ще кажете, че поставянето им в една графа е част от някаква теория на конспирациите?

Не знам за теорията и “спирацията”, но практиката показа отново, че единственият кон не само не беше спрян, но и тепърва ще има да показва на какво е способен в състезанието с предишните себеподобни, които се радваха на неговата, единствена по рода си в държаната йерархия недосегаемост. За разлика от предизборната кампания, това е наистина брутална перспектива, особено ако се вгледате за предварителна илюстрация на правоохранителното му бъдеще в издайническите физиономии на онези, които си го избраха на улицата.  

Вече си имаме главен обвинител, който открито си пада по смъртното наказание, обявява се срещу разделението на властите и смяташе още преди да бъде избран, че никой няма право да му прави забележки, макар да уважавал в същото време чуждото мнение. 

Така че истинските “избори” вече се състояха. Мислите ли, че задкулисието не можеше да организира имитация на плурализъм и в гласуването за Иван Гешев? Със сигурност е било възможно, но са преценили, че не бива. За назидание и отчаяние на наивниците. Да гледаме и да не си правим илюзии. Даже ни показаха по телевизора как се гласува единодушно за предварително посочения победител.

И после се правят на учудени, че толкова много скептици не вярват в тайнството на “тъмните  стаички” и че в тях се решава светлото ни бъдеще!

26 мнения за “Най-многобройният предизборен митинг се оказа полицейската охрана на Гешев”

 1. ГЕЩТАПОТО в момента е най охранявания защото ако го загубят ГЕРБЕРИТЕ ще увяхнат начело с МУТРОПИТЕКА!IIC…..oIL.

 2. Вижте му самодоволната усмивка все едно че са му ПОДАРИЛИ БЛИЗАЛКА!IIC…..oIL.

 3. ББ се изцепи че мониторингът бил отпаднал, но всъщност комисията предлага и следва гласуване. Различно е. И ЧЕСТИТО НА ХЪРВАТИЯ ЗА ВЛИЗАНЕТО И В ШЕНГЕН! ! Кога ще стигнем “малка” Хърватия.

 4. Който следи протестите, които преминаха в Москва ще види, че прокуратурите и милициите на Русия и България се държат като близнаци. И там митингите са наситени с милиционери и полицейски коли и бусове и там прокуратурата на Чайка е безнаказана и там главния прокурор е милионер и защитава статуквото.
  Чудя се, слепи ли са нашите западни партньори, че не виждат каква проруска дупка сме и разграден към Турция двор!!!???????

 5. Илиян Василев: Ние сме ”дупка” в отбраната на НАТО

  От приложния полетен план става категорично ясно откъде е минал руският военно-транспортния самолет, превозващ С-400, – през България!
  Hе зная дали хората, които гласуват за ГЕРБ, съзнават за какво иде реч. Това е най-тежкото нарушение на атлантическата солидарност от София за целия период на членство и ще има последствия.
  Точно както България се съгласи да бъде мост за руския газ към Сърбия, по същия начин се съгласи да бъде мост и за стратегическите маневри на Русия в Западните Балкани чрез въоръжаването на Сърбия и промяна на стратегическия баланс в ущърба на НАТО и ЕС.

  https://frognews.bg/novini/iliian-vasilev-nie-sme-dupka-otbranata-nato.html

 6. SMS
  Ето това е по страшна новина за България даже и от избора на Гешев.Това е национално предателство на българското правителство и президентът ,ако щете и парламентът.За това трябва да се говори и пише масово.Тези ракети са срещу България.Незабавно трябва да се поискат оставките на военният министър,този на външните работи и премиерът.Уведомено ли е НАТО за тази операция.Само истинският Атлантически съвет реагира,докато ментетата атлантически клуб на Паси и този по сигурнистта на Цв.Цв. мълчат.По това се познават дали са истински.

 7. С избора на Гештапото истинските избори вече се състояха. Утешителните “избори” са утре.

 8. И от мен 2 думи по оффтопика на SMS за поредното предателство на банкянския газолизач:

  Пълното име на проследяващия сайт е
  https://www.flightradar24.com/2019-10-22/20:38/12x/RFF8247/229299c8

  Самолетът е АНТОНОВ АН-124 с руски рег.№RA 82038 и международен полетен код RFF 8247. Ясно се вижда как прелита над Плевен, Зайечар, Пожаревац и Панчево и каца в Белград около 15:41 UTC (20:41 софийско време).

  Ако високоинтелигентният ни милиционер се е надявал при днешните технологии да опази в тайна новата си подлост, значи наистина е достоен за бандитския си ник – РАПОНЯ!

  На Стопанина респект за анализа какво става в цацаратурата.

 9. Много точна илюстрация на фатмашкото статукво в България е тази фотография!!! Цял полк фатмаци е концентриран да пази фатмашкото статукво. Тези фатмаци, които г-н Инджев деликатно нарича “държавната администрация” освен пазители на статуквото са също и гласоподаватели. Хора, които вземат по една фуражка пари, без да са произвели материално благо за стотинка. По същия начин беше милитаризирана и милиционеризирана България по време на комунизма и видяхме докъде стигна. Рухна безславно, без пушка да пукне. Сега се усвояват евра по европейски програми и от трохите, които остават след поредния проруски гешефт дават на фатмаците, които г-н Инджев деликатно нарича “държавната администрация”, за да си траят. Не знам колко време ще им издържи тази аванта, но не може вечно да се крепят на фатмаците, които г-н Инджев деликатно нарича “държавната администрация”. Въпрос на време е тази аномалия на харчене без производство да рухне и тогава същите тези фатмаци, които г-н Инджев деликатно нарича “държавната администрация” ще изядат с парцалите властващия главен фатмак на республиката. Дано междувременно през терминал 2 не се е изнизал и последният способен да произвежда материални блага, защото на тези фатмаци, които г-н Инджев деликатно нарича “държавната администрация ” ще трябва да им се плаща по една фуражка пари за пенсии, нали???

 10. Утре на изборите с гласа си всички просто трябва да дадем отпор на цялата управленска антибългарска върхушка.

 11. “Тези ракети са срещу България.”
  Някой да се готви да напада Сърбия?

  “Уведомено ли е НАТО за тази операция?”
  А аз си представям, как Каракачанов с разтреперан глас звъни в НАТО “Ало, ало, руснаците искат коридор, за да доставят С-400 на Сърбия”, на което Солтенберг отговаря лениво “Така ли? Кво от тва? Нека влачат…”

  А аз наивно си мисля, че нашият проблем е, че в София 20 % (българи, а не руснаци)се готвят да гласуват за Майчето….

 12. Г-в Инджев,кажете го просто,ясно и точно.Аз съм за,или аз съм против Гешев.Благодаря Ви.

 13. Блазе на 80те% ДЕБИЛИ които са си избрали тази пасмена – като започнем от МУТРОПИТЕКА, ШКЕМБЕ ВОЙВОДА, другарката искурзианка ВЪНШЕН МИНИСТЪР и всички РАЗБОЙНИЦИ от НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ които се пишат родолюбци и ЕВРОПЕЙЦИ които са като ТРИТЕ МАЙМУНИ от ЗООПАРКА НРБ не ЧУЛИ не ВИДЯЛИ и НИЩО не КАЗАЛИ над страната ни ще прелитат АН124 с въоражение за съседите ни които един ден може да го използват и срещу нас! За това избирайте си ги, прав беше онзи който ни нарече ДЕБИЛИ!IIC…..oIL.

 14. Съюзниците от НАТО нямат ли думата,или ще оставят българските “натовци”да си разиграват троянския кон?

 15. В момента руски ракети С-400 са в Сърбия по повод съвместно учение Славянски щит 2019.
  КАК са стигнали до там тези ракети, които могат да достигнат до България???? През България ли?
  КОЙ ги допусна?
  ЦРУ спи ли?

 16. *Западна България и София попадат в периметърът на ракетите С-400 инсталирани в Сърбия* пише сайтът Фактор.Борисов пусна тези ракети през територията на България тихом мълком.
  Значи Костов може да спре руските самолети и предотврати война на Балканите и никой не му каза нищо,а Борисов не може.Затова Костов ще остане в историята като държавник,а Борисов като национален предател.Какво ли още ни чака с този наивен народ и с тези национални предатели.Борисов сега гради на сърбите руски газопровод за наша сметка.Нямам думи.Ето затова ме мразят глупаците по саитовете ,защото съм директна.

 17. Западна България и София попадат в периметъра на руските С-400, инсталирани в Сърбия

  …Все още няма и яснота коя държава е дала коридор, за да достигне до Сърбия руската ракетна система. Асошиейтед прес вече изрази предоложение в свой коментар, че е възможно това да е България, но властите в София на този етап мълчат.
  (представяте ли си само какво предизборно възмушение и опровержения, какви патрэотични излияния и клетви щяха да бъдат, ако Борисов наистина не беше дал разрешение руските самолети, натоварени с С-400, да минат над България?! Но той си мълчи! И каракачанският търбух също си мълчи! Всички вкупом съгрешиха и станаха национални предатели!)

  https://faktor.bg/bg/articles/petak-13-zapadna-balgariya-i-sofiya-popadat-v-perimetara-na-ruskite-s-400-instalirani-v-sarbiya

 18. “…истинските “избори” вече се състояха.”
  https://bit.ly/366JIfU

  http://tim.bg/bundles/TimsotBundle/images/logo-icon.png
  Във Варна, руската лаборатория на черноморският бряг, троянският кон е навсякъде из града- и няма Кон”спирация” има явно, директно, нестихващо, напълно предсказуемо завладяване на всичко, което се хареса и прииска на троянците. ББ никога по никакъв начин не е обелил и дума и мълчи за един от крупните инвеститори в България, с оборот от стотици милиони, създал хиляди работни места? Защо Борисов мълчи за групировка /по-могъща от „Мултигруп“ в „златните“ й години/, чиито собственици не дават интервюта, както правят нормалните бизнесмени?

  https://www.facebook.com/OCCUPY.HEARTS.Bulgaria/posts/269428703182050/
  Как точно се случи обединението на десните във Варна зад кандидатурата на Иван Николаевич Портних? Как точно този младеж с подчертан мутренскоченгесарски
  (КПСС+БКП+ДС+Мултигруп+ТИМ) и най-вече НЕБЪЛГАРСКИ произход стана кандидат на десните формации във Варна? Кои са родителите му? Защо никъде Портих (Шивачев) не спомена, че само допреди няколко години е бил чужд гражданин. Изобщо как се появи във Варна?. Това, че на 25-26 години спечели конкурс за Генерален мениджър на комплекс и „Гранд хотел Варна” и то с ЧУЖД паспорт е за наивници. Откъде са тесните контакти на неговата рода с Илия Павлов. ОТ КЪДЕ СА МУ МИЛИОНИТЕ, ВИЛИТЕ И СТРОЕЖИТЕ ? Как се сдоби с български паспорт по бърза процедура, при положение, че етническите българи чакат с години? Все пак не избираме селски кмет! Става въпрос за Варна!

  Амин.

 19. @ МИРОМИ,
  Явно сте от големия процент трудноразбиращи ! Авторът казва : “Вече си имаме главен обвинител, който открито си пада по смъртното наказание, обявява се срещу разделението на властите и смяташе още преди да бъде избран, че никой няма право да му прави забележки, макар да уважавал в същото време чуждото мнение. ”
  Това нищо ли не Ви говори? Или Вие сте съгласен такъв “демократ” да бъде гл.прокурор?
  Впрочем този въпрос стои в момента и пред Президента и пред тези, които казват , че нямал аргументи за ВЕТО върху избора !

 20. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157798508539430&set=pcb.10157798514874430&type=3&theater
  Илиан Василев – “Атлантическият съвет публикува на страницата си във ФБ декларация, че разполагането на С-400 ще има стратегически последствия за сигурността на Балканите и не е в български национален интерес. Но не посочват, че този който е дал разрешението за прелитане трябва да бъде разследван за държавна измяна, защото НАТО е категорично против.
  Медиите мълчат, дори демократичните, което е тотално необяснимо. Не е защото е ден за размисъл, в случая местните избори нямат нищо общо.
  От приложния полетен план става категорично ясно откъде е минал военно-транспортния самолет, превозващ С-400, – през България. По-долу виждате плана за обратния, но и директния полет има същото трасе. Разполагам и с него.
  Полетът е осъществен в нощта на 22 срещу 23 октомври. Грамата от посолството на РФ вече е била във МВнР на 20 октомври и е разпределена незабавно на МО и премиера, който взема окончателното решение, въпреки изричното предупреждение от НАТО /посолства в София/, че са против и е недопустимо. Това е стандартна процедура.
  Не зная дали хората, които гласуват за ГЕРБ, съзнават за какво иде реч. Това е най-тежкото нарушение на атлантическата солидарност от София за целия период на членство и ще има последствия.
  Борисов не само че не никакъв атлантик, но от него могат да се очакват нови “предателства” и то във време, в което другите страни около нас избират стратегически да играят отборно в ЕС и НАТО – ориентир какво прави Гърция, какво прави Румъния. Ние сме “дупка” в отбраната на НАТО, защото българският премиер се опитва да манкира от задълженията си като член на НАТО.
  Кой може да разследва обвинение за държавна измяна у нас?”

 21. D. Savova, за теб всеки, който е на различно мнение от твоето е глупак. Такива като теб ни управляваха 45 години, но бяха с червен цвят.
  Освен това ракетите С-400 са противосамолетни и не могат да бъдат използвани за нападение над съседна държава. Това е отбранително оръжие срещу въздушно нападение.
  За Костов само адмирации за всичко което направи и се опита да направи.

 22. Интересно, дали ще се намери някой да попита “атлантика” Александър Йорданов, дали има мнение и дали одобрява националното предателство на Бойко Методиев Борисов за даденото лично от него разрешение за прелитане на руския военно-транспортен самолет през въздушното пространство на България, въпреки категоричната позиция на НАТО, че е против! За държенето на едиш шлифер иде реч, щото на думи са атлантици, та дрънкат, ама топки нещо не се забелязват!

 23. Днес никой не попита след гласуването на МУТРОПИТЕКА кой разреши прелитането на АН124 над НРБ – а му задаваха само глупави въпроси и нали пРЕЗИДЕНТА ще подпише назначаването на ГЕЩАПОТО, ето какво става у нас!IIC…..oIL.

 24. Нека ВСЕКИ се убеди в ГОЛЯМАТА РАЗЛИКА между БАНДИТустаЪТ-НРБ и съседна Румъния:
  https://clubz.bg/86105-iztochna_evropa_usileno_se_vyoryjava_video
  Румънските СОЦИАЛИСТИ, преди 4 месеца, спряха танковете за Сърбия, а пък банкянският СУДЖУКоядец е пропуснал, ТАЙНО , путлеристкият самальот да прелети през БАНДИТустанЪТ-НРБ!
  Ето това е разликата между атлантическа Румъния и рблофилската задунайская губерния-НРБ!
  -ОСТАВКА за путлериският “диспечерь”-агенть буда! – ВЪН! – ВЕДНАГА!
  -ОСТАВКА!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.