И във Варна балотажът е между русофили, Копейкин е фаворитът на руското посолство

От БНТ най-сериозно обявиха отиващия на балотаж за кметския пост във Варна Костадин Костадинов за лидер на “патриотична формация”.

Костя Копейкин, както го наричат мнозина по форумите на интернет, е борец за фаворит на Кремъл в боричкането между “патриотите” кой да услужи на Москва повече в България. И наистина постигна небивал успех в това отношение. Награден беше за старанието с публикуване на негов злобен текст в сайта на руското посолство. Защото този агресивен русофил смята политическите си опоненти за “подчовеци” , използвайки терминологията на нацистите по отношение на “нисшите” раси и това явно е привлякло одобрението на руските му ментори.

Как ли би се изявил един кмет, призван да ръководи всички съграждани без оглед на политическите им възгледи , който от години заплашва “подчовеците” в България и редовно обещава писмено да се разправи с тях, ако дойде на власт, оставям да си представят онези, които кощунствено го легализират като “патриот”.  Фактът, че се е присламчвал към ВМРО, “Атака” , НФСБ, както към” Движение 21″ и най-вече към БСП, която за малко да го припознае за своя кандидат за кмет на Варна, го прави рекордьор по политическо номадство.

 

 

 

 

 

 

 

Ето още малко информация за Копейкин, който копира батко си Сидеров по агресия.

„Патриотични уроци“ от третия вид за копейкаджии и рублояди, за местна и полицейска власт

ДАНС отдавна трябваше да започне разследване на руската агентура, криеща се зад русофилството

Политическият хамелеон Костадин Костадинов.

При продължаващо бездействие на прокуратурата, на полицията, на местната и на централната власт не ни остава нищо друго, освен да се въоръжаваме

Патриотизмът е последното убежище на негодника.“ Самюел Джонсън

Васил Данов, priorities.bg

Добрич посреща гостите си, потънал в зеленина, с епичното спокойствие на дъхавия чернозем и на добродушните трудолюбиви хора. В центъра са разлепени афиши, които от името на Община Добрич и на Съюз „Истина” канят граждани и гости да участват в среща с автора и в дискусия за книгата „Патриотични уроци” от Александър Йорданов.

Кметът на общината Йордан Йорданов и представителят на Съюз „Истина” Георги Чунчуков ни уверяват, че са взети мерки да не се повторят изстъпленията от 7 март, когато група хулиганстващи русофилистични рокери от Варна се бяха опитали да разтурят обсъждането на книгата „Измамата „Сан Стефано” и да прибягнат до физическа разправа с автора Иво Инджев.

Полицията е предупредена. Знаем си урока“ – казва кметът.

Във фоайето на регионалната библиотека „Дора Габе” дойдоха близо 80 души. Някои си купиха книгата на място, други бяха чели отделни текстове в социалните мрежи. Дългогодишни членове на СДС изявиха желание да разговарят с Ал. Йорданов за предстоящите избори за Европейски парламент.

В началото на срещата се оказа, че имаме неканени гости. Някой бе пуснал в сградата лица от други градове, без покани и без намерения да спазват предварително обявения дневен ред. Скоро разбираме, че лицата са организирана група, ръководена от небезизвестния Костя Копейкин, председател на някаква политическа партия с незначителна членска маса и с глобални претенции да раздава вселенско правосъдие.

рубли
Костадин Костадинов срещу Александър Йорданов. СНИМКА: ФАКТОР

Гостите” не позволяват да бъде прочетен заключителният урок от обсъжданата книга, който носи символичното заглавие „Покаяние”. Авторът свързва днешния ден на България с проклятието на сталинския режим и с отречения от Европа и от европейска България комунистически строй.

Но групата на товаришч Копейкин е на друго мнение.

Лъжа! Лъжа! Това не е истина! Представете документи!

Лъжец! Предател! Защо предаде СДС?! Защо предаде България!? – скачат от три страни „мирните граждани” и размахват ръце срещу Александър Йорданов.

Комунист! Предател! Комунист! – крещят членове на групата на възраст от 25 до 40 години с вида на мутри в почивен ден.

Недей да лъжеш! Никога не съм бил член на БКП! – кипва Ал. Йорданов, който с микрофон в ръка се опитва да води литературен диалог.

Йорданов, дръжте се прилично! Говорете на „Вие”! Културните хора говорят на „Вие”! – врещи Костя Копейкин.

Със скръстени на гърдите ръце Копейкин се опитва да ръководи събранието, да поставя въпроси и да отнема думата на онзи, който не му харесва. Висок индивид с голобрадо лице и немутирал пубертетен глас, Копейкин явно има недостиг на мъжки хормони, които компенсира с непредизвикана агресия и заплахи за „народен” съд. Около него се върти някакъв тип с вида на бияч, който като вестоносец разнася указанията на тартора до участниците в масовката. Щом им пошушне нещо, те веднага сменят темата, като често пъти започват да викат нещо, обратно на онова, което току-що са скандирали.

Защо предадохте СДС, бе?! Защо се съюзи с комунистите от ГЕРБ! – крещи с треперещ глас мъж с кръвясали очи и размахва цветен плакат с надпис „Грантоядите вън от България!” За грантояди се смятат всички, които не принадлежат към групичката на Копейкин.

Имало ли е турско робство, Йорданов?! Имало ли е турско робство!? Турско робство имало ли е ?! – пуска латерната си „лидерът”.

Национални предателиии! – ревват съмишлениците му от двата фланга.

Кой уби ястребинчетата, бе?! Кой уби ястребинчетата! – пищи истерясала стрина с излъчване на пациентка, изгубила рецептата си за успокоителни.

Стига с тия ястребинчета! – ядосва се досега спокоен добричлия. – Не знаеш ли кой ги е убил?! Да не би да е Александър Йорданов?!

Не обиждай жената, ей! Не обиждай жената! – влиза в ролята си Костя Копейкин.

Александър Йорданов не им остава длъжен. Когато виковете поутихват, обяснява основните идеи в книгата си и припомня на кресливите „читатели”, които твърдят, че не са чели книгата и никога няма да я прочетат, да зададат въпрос или да направят смислено изказване, ако имат какво да кажат. Ако някой пък е толкова интелигентен и писмовен, би могъл дори да напише своя творба, трилогия или поредица, да развие теми и идеи, с които да обори опонентите. Не му дават да довърши мисълта си.

Представете документи, Йорданов! Представете документи! Не лъжете, Йорданов! Не лъжете българския народ! – подхваща Копейкин, който се опитва да говори от името на целокупния български народ. До края на събитието въпросният индивид така и не представи надлежно заверено пълномощно, че има правото да представлява българския народ.

Историк ли сте, Йорданов, историк ли сте?! – ехидно пита Копейкин и пресилено се кикоти.

Да, историк съм – отговаря Ал. Йорданов. – Ако бяхте отворили книгата, щяхте да видите, че вътре пише : „доктор по литературна история”.

Имало ли е турско робство, Йорданов! Защо предаде СДС?! Защо предаде България! – продължава словесната канонада.

Абе ти си политически труп, бе! Жалко, че комунистите не те очистиха! – кряска най-настървеният биопродукт на социализма и се втурва заплашително срещу Ал. Йорданов.

Георги Чунчуков препречва пътя му и онзи се прави, че е бил възпрян в последния миг, преди да нанесе юмручен удар на „предателя”. В този момент някой от хулиганите блъска и събаря цял пакет от книги, подредени върху масата за продажба. Уж неволно.

Защо продавате България на американците?! Вън американските бази от България! Защо американците не плащат за четирите бази, с които са ни окупирали! – запява друга песен агитката, след получаване на нови инструкции.

Ти кога за последен път си виждал жив американски войник в България? – питам кресльото, който се оказва най-близо до мен, но той няма намерение да ми дава обяснения.

Я млъкни бе, келеш! – кипва жена на средна възраст. – Не съм дошла да те слушам теб! Разкарай се оттук, келеш такъв!

Госпожо, с Вас ще се видим в съда! – отговаря й Костя и обяснява, че имал конституционно право да присъства на публични места и да участва в дискусии.

Стига вече де?! Докога?! – започват да се обаждат инак кротките добричлии, които за втори път стават свидетели и жертви на подобно нашествие.

Чак тогава забелязвам, че покрай нас кротко стоят униформени полицаи и с интерес наблюдават свадата. Вътре в сградата на регионалната библиотека. Имали указания да се намесят само при физическа разправа. Според шефовете им словесната агресия не попадала в обсега на Наказателния кодекс и на Закона за събранията, митингите и манифестациите.

От първия ред на слушателите кметът Йорданов ни маха да продължаваме „обсъждането”, без да обръщаме внимание на провокаторите. Но при подобни крясъци не е възможно нито обсъждане на книга, нито разговор за предизборната стратегия на СДС и ГЕРБ.

Копейкин има стари сметки за уреждане с общината и с добричката общественост. Преди около две години сегашният кмет Йордан Йорданов го е уволнил от длъжността „директор на Регионалния исторически музей”. Бившият директор, чиято основна специалност е „етнография”, води съдебни дела, но ги губи и сега за втори път се опитва да вземе политико-хулигански реванш срещу Община Добрич.

След час и десет минути истерични викове и обиди Ал. Йорданов благодари на домакините за сърдечното посрещане и обявява срещата за приключила. Болшевишките хунвейбини се събират встрани от основната публика и започват да привикват или да искат обяснения от онези добричлии, които по-яростно са се противопоставяли на провокациите им. Неколцина хулиганчета започват да разясняват позициите си на полицаите, които ги слушат с интерес. Като няма екшън, поне да повишат литературната и политическата си култура.

Кметът Йорданов си тръгва, като ни уверява, че полицията ще се погрижи да не станем жертва на нападение извън сградата. Благодарим му за посрещането и че се разминахме без бой.

Останала без слушатели, агитката на Копейкин се опитва да изпълни химна на Република България. По-фалшиво и некадърно пеене не бях чувал.

След официалния край на „дискусията” Александър Йорданов повече от половин час раздава автографи и разговаря с читатели, които не бяха успели да се включат в „обсъждането”. Деветдесетгодишен господин, доскорошен председател на Радикалдемократическата партия в Добрич, поиска да му обяснят накъде вървим и защо все още стават подобни аномалии в град като Добрич.

Извинете за скандала! Уж бяха взели мерки след нападението срещу Иво Инджев, но пак я оплескахме! – обясняват ветерани на СДС, които познават Ал. Йорданов от изборите за Велико народно събрание.

В осем часа ни предупреждават да напуснем сградата, защото по предварително обявения регламент дискусията би трябвало да трае два часа. Офицери от полицията ни съпровождат до колите. Поднасяме благодарности, че засега сме читави, и обещаваме да гостуваме отново, след като местната власт и полицията се запознаят със съответните закони.

Нямам обяснение защо след 7 март, когато рокерска сган, имитираща путинските „Нощни вълци” и ръководена по телефона от Копейкин, се е опитала да провали обсъждането на книгата на Иво Инджев, на 16 април и полиция, и местна власт отново допуснаха подобна вакханалия. Тогава полицията е извела навън най-буйните хулигани и разговорът е продължил в нормално русло.

Ето какво казва Законът за събранията, митингите и манифестациите:

Чл. 9. (1) Организаторите на събранието или митинга вземат необходимите мерки за осигуряване на реда при провеждането му.

(2) Кметът на общината съдейства за нормалното протичане на събранието или митинга, а по искане на организаторите – и за осигуряване на помещение.

Чл. 10. (1) Събранието или митингът се ръководи от организаторите, подписали уведомлението по чл. 8, ал. 1.

(2) Участниците в събранието или митинга са длъжни да спазват указанията на организаторите по ал. 1 за запазване на реда.

(3) От събранието или митинга се отстраняват лицата, които с поведението си пречат за провеждането му, грубо нарушават обществения ред, както и лицата, посочени в чл. 6, ал. 1.

Чл. 14. (1) Граждани и длъжностни лица, които нарушават установения ред и гаранциите за организиране и провеждане на събрания, митинги или манифестации, се наказват с глоба от 50 до 300 лв., ако не подлежат на по-тежко наказание.

(2) Нарушенията се установяват с актове на длъжностни лица, определени от кмета на общината.

(3) Наказателните постановления се издават от кмета на общината и могат да се обжалват по реда на Закона за административните нарушения и наказания.

Чл. 174а. (1) Който с насилие, измама, заплашване или по друг незаконен начин разтури или попречи да се проведе събрание, митинг или манифестация, допустими по Закона за събранията, митингите и манифестациите, се наказва с лишаване от свобода до две години.

§ 3. Изпълнението на закона се възлага на кметовете на общини.”

След като бе нападан словесно и заплашван с физическа разправа, Иво Инджев написа в блога си:

Хулиганите в Добрич си бяха разпределили репликите тъкмо с такава цел, за да ме накарат да им се оправдавам. Един крещи с (абсурдния въпрос) дали съм историк (какъвто всъщност наистина съм по образование), а други се опитват да го надвикат да кажа колко ми плащат американците, дали уважавам българските герои, дали няма утре да кажа нещо гадно за Левски, защо мразя България и прочее…

ДАНС отдавна трябваше да започне разследване на руската агентура, криеща се зад русофилството, източниците на финансиране и т.н., срещу т.нар. професори по история, ходещи често на гости в руското посолство”.

 

Макар и след четвърт час, с присъствието си полицията помогна да осъществя идеята, заради която бях официално поканен от общината в Добрич: да представя книгата си и да се срещна с хората, които желаят среща с автора, а не саморазправа с него.

 

Превъзбудените от “голямото геройство” на хулиганите драскачи в интернет обаче се радват, че съм бил унижаван и предлагат “подвигът” на глутницата от Добрич да бъде доразвит. Само не могат да се разберат точно дали трябва да бъда разстрелян, както откровено предложи един истерик (наречен “трансилванец” от местен гражданин), да бъда обесен или изгорен заедно с книгите ми (последното предложение е подписано поименно в едни добрички сайт от местна фанатичка)”, пише след „срещата от третия вид” Иво Инджев.

Нали забелязвате един и същ почерк на един и същ извършител на агресия срещу двама изтъкнати български интелектуалци? В същия град, в същата библиотека. С времева разлика от 40 дни. Цели 40 дни.

Възмутен от участието на Костя Копейкин в митинг на БСП редом с Корнелия Нинова, главният редактор на сайта „Поглед.инфо” Румен Петков пише: “Костадинов е от фанатичните привърженици на провеждането на Луков марш, тоест спокойно с тази си позиция той се самопричислява към националфашистите, които често зад национализма се опитват да прикрият най-обикновена ксенофобия, тесногръдие и исторически ревизионизъм”.

рубли
Костадинов с Таско Ерменков

На следващия ден след изстъпленията на путинистката сган уважаваната добричка юристка адвокат Детелина Симеонова заяви по един от местните телевизионни канали, че подобни нашествия са срам за обществеността в Добрич и че деянията на шайката, предвождана от „историка” Копейкин, попадат под ударите на чл. 325 от Наказателния кодекс. Главна вина носи ръководството на Регионалната дирекция на МВР, което не е взело необходимите мерки, предписани от закона.

Шайката на Копейкин предварително пусна в социалните мрежи заплахи срещу Ал. Йорданов и закани, че пак ще дойде в Добрич и ще провали премиерата на книгата му, както вече е сторила с Иво Инджев. Какво още бе нужно на родната полиция, за да ни опази от червено-кафявите хулигани?

Чл. 325. (1) от Наказателния кодекс гласи:

Който извърши непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, се наказва за хулиганство с лишаване от свобода до две години или с пробация, както и с обществено порицание.

(2) Когато деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта или представител на обществеността, изпълняващ задължения по опазване на обществения ред, или когато то по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм или дързост, наказанието е лишаване от свобода до пет години.

(4) Когато деянието по предходните алинеи е извършено повторно, наказанието е: по ал. 1 – лишаване от свобода до три години; по ал. 2 и 3 – лишаване от свобода от една до пет години”.

Че те законите ни не били толкова лоши! Само да има кой да ги прилага. Според адвокат Симеонова след второто „пришествие” на хулиганстващите съветофили е необходимо прокуратурата да се самосезира и да извърши съответните процедури. Още повече, че „свръхинтелигентните” копейкаджии подробно документираха изпълненията си в регионалната библиотека „Дора Габе” и пуснаха записа в социалните мрежи. Записът представлява сериозен саморазобличителен материал, който би могъл да бъде твърде полезен за следствието и прокуратурата. Стига да поискат да се запознаят със съдържанието му.

Кметът Йордан Йорданов също би могъл да изпълни правомощията си, като заведе дела или сезира прокуратурата за серия от нарушения на обществения ред и за групово хулиганство с политически подбуди.

При продължаващо бездействие на прокуратурата, на полицията, на местната и на централната власт не ни остава нищо друго, освен да се въоръжаваме и при следващи „литературни” дискусии да водим повече от онези яки момчета с дебели вратове, които първо бият, а после питат.

Съвсем по европейски.

 

28 мнения за “И във Варна балотажът е между русофили, Копейкин е фаворитът на руското посолство”

 1. копейкин е олицетворение на ужасяващата политика на Русия спрямо България !!! това недоразумение се води “националист” ??? Русия с един куршум убива два български заека !!! Първо, хората се отвращават от такива “патриоти”, които всъщност са антибългари !!! Второ , този индивид открито проповядва руски стратегически интереси , които представя като български !!!:((( Всъщност, копейкин е доста неподходящ прякор , защото този човек надали е виждал рубли през живота си !!! Русия плаща на “полезните идиоти” в нормални валути !!!

 2. Не мога да разбера нещо: Кмета не може да накара полицията да си свърши работата и да извърлят тези идиоти? Нещо е много объркано в България….

 3. За България не знам, но Варна градът без Кон”Спирация” със сигурност е руски анклав и все повече руска губерния.
  Варна е анклав, руски анклав и това не е фикция. Варна е и руска лаборатория! България може да бъде управлявана и от Варна!

  А това, че и двамата кандидат-кметове не обелват и дума за разграбването на Морската градина/във време, когато зелените площи и спокойствието без грохот на коли е безценно/ най-вече в лицето на трибуквената троянска групировка едва ли трябва да учудва имайки предвид горните факти.

  https://priorities.bg/makarov-izvadi-kalashnika/
  https://priorities.bg/patriotichni-uroci-ot-tretija-vid-za-kopejkadzhii-rublojadi-geroi-ot-mestnata-i-policejskata-vlast/

  А това трябва да се знае и да е ясно:
  Иван Николаевич Портних-
  https://www.facebook.com/OCCUPY.HEARTS.Bulgaria/posts/269428703182050/
  Как точно този младеж с подчертан мутренскоченгесарски
  (КПСС+БКП+ДС+Мултигруп+ТИМ) и най-вече НЕБЪЛГАРСКИ произход стана кандидат на десните формации във Варна? Кои са родителите му? Защо никъде Портих (Шивачев) не спомена, че само допреди няколко години е бил чужд гражданин. Изобщо как се появи във Варна?. Това, че на 25-26 години спечели конкурс за Генерален мениджър на комплекс и „Гранд хотел Варна” и то с ЧУЖД паспорт е за наивници. Откъде са тесните контакти на неговата рода с Илия Павлов. ОТ КЪДЕ СА МУ МИЛИОНИТЕ, ВИЛИТЕ И СТРОЕЖИТЕ ? Как се сдоби с български паспорт по бърза процедура, при положение, че етническите българи чакат с години?

  Почивай в Мир Пламене!

 4. В нормална държава такива типове като копейкин щяха да получат своето наказание, но за съжаление в нашата родина те се възнаграждават с нови по-високи постове и с по-голяма власт. Управниците са ясни, те със зъби и нокти държат и ножа, и хляба. Но защо народът ги преизбира, за да ни натискат в блатото и да сме на последно място по всички показатели сред другие европейски народи? Къде се загуби свободолюбивият дух на българите от възраждането за просвета, за нови знания и прогрес? Отчайващо е. Малък лъч надежда за просвета идва от новия собственик на ΒΤV. Дано тази телевизия промени политиката си и даде глас на знаещи и морални личности да казват истината от екрана и да просвещават безкнижното в по-голямата си част общество, което се информира само от телевизора.

 5. И все пак положението в София не е толкова безнадеждно, каквото е във Варна – от едната страна руснак, от другата русофилистик! В Бургас пък е направо трагикомично – тук бенчо бенчев, прятеля на митю очите пак беше избран за общински съветник.
  Единствената ни надежда е София!
  Сега е моментът десните – истинските, а не “десните” от герб да се споразумеят с досегашната омбудсмая и да разкатаят октопода герб в София, като предизвикат ревизии на всичко съмнително, а то е почти всичко, до което са се докоснали хората на тиквата! На война, като на война!

 6. Искам да припомня на четящите, че Портних не е русофил – той си е бивш (от 2011 година) руснак. Т.е. той не е бил роден българин и без връзките на неговата партия не се знае дали още нямаше да е руснак.
  Така, че във Варна “избират” между един, който се опитва да бъде българин и друг, който се опитва да бъде руснак!

 7. sms ,цитирате само част от Илиан Василев. Има и друга част, която пропускате :гласувалите за районни кметове за мая ДА ГЛАСУВАТ ЗА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ. Но това не ми се вижда възможно, след като бсп и герб са дупе и гащи. Видя се по талавизиите. Постоянно се обсъждаха двата ” върли врага”

 8. Случаен коментар от Дневник:
  “Стига простотии бе, тате!”
  Щял да докара повече пари… аз предпочитам кмет, който да създаде условия на всички да печелят повече пари! Не някой да ми докарва повече пари от София и да ги раздава на няколко одобрени отгоре фирми. Да не си пренебрегна и морала, че и с двамата съм се сблъсквал лично. Наркоманчето беше 18 годишен управител на Гранда по времето на Мултигруп, едно от най-тузарските места по Черноморието през 90-те. Случаеност? Не мисля! Като се напиеше и насмъркаше, чукаше по вратите на туристките с оферти за …сещаш се. Не си плащаше сметките с такъв ентусиазъм обаче. И ако случайно намериш вътрешен човек да те уреди за плащане ти орязваше 20-30 % от вземането срещу разходен ордер за пълната сума. Много хора даже и се се радваха, че са на не много голяма загуба! Другите…сещаш се…духаха яко. Ами другият хамелеон…ла.но по скоро…Вечният синекурец. Още докато търкаляше очуканият Опел за служебен телефон и 500 лева при ВМРО, щеше на няколко пъти от различни хора да придобие перманентен син цвят от бой. Защото си е ла.но. Ама със самочувствие на Зевс. Логиката му е като на Гуцанката. Аз какво ще правя, ако не съм в политиката? Кърлеж, който вечно търси ракета-носител. И между тези карикатури да избирам по-малкото зло?! Айде у лево…без мен!!!
  П.С. Янко Станев е човекЪт!
  П.П.С. За удобството на Кметът, в кабинета му има джакузи. Наследство било от Кирчо.
  Бе я сииии……….”

  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/10/30/3984697_bsp_-_varna_produljava_da_razchistva_putia_na_gerb_kum/?ref=home_main_news

 9. Няма смисъл да наричаме “избори”, току-що извършената МАНИПУЛАЦИЯ и ФАЛШИФИКАЦИЯ от бокоТИКВАТА и неговата БАНДИТска ОПГ-ЦИК, НАЛИ!
  НЯМА как да има “избори”, след като над 20% от подадените гласове са “неДЕЙСТВИТЕЛНИ” , НАЛИ!
  НЯМА как да има “избори” , след като е ФАЛШИФИЦИРАНА , дори, и избирателната активност на 27 октомври, и тя е занижена , както на на всичкиТЕ “избори”, през последните 10 години!
  НЯМА как да има “избори”, след като “мътрвите” души са над 1 милона, НАЛИ!
  НЯМА как да има “избори”, след като над 90% от протоколите на СИК са “сгрешени”, НАЛИ!
  НАМА как при толкова МНОГО КУПЕНИ , ЗАВИСИМИ и КОРПОРАТИВНИ “гласоподаватели” да говорим ,че на 27 октомври са се провели “местните избори” в БАНДИТустанЪТ-НРББ, НАЛИ!
  Защото над 400 000 са “сгрешените бюлетини”, още над 400 000 са КУПЕНИТЕ “избиратели”, и поне още 400 000 са КОРПОРАТИВНИТЕ и ЗАВИСИМИТЕ “избиратели”, т.е. над 1 000 000 са само ФАЛШИВИТЕ “избиратели”, без да броим и 90% ФАЛШИВИ “протоколи” от СИК и ОПГ-ЦИК! Отделно са и ФАЛШИВИТЕ “избирателни списъци” с над 1 000 000 “мъртви души”……и т.н. и т.н…..
  За това НЕзабавна ОСТАВКА на ОПГ-ЦИГ, и ОПГ_-информационно обслужване! – ОСТАВКА! – ВЕДНАГА! -ВЪН!
  – ОСТАВКА и за техният начальник и “вождь”-МУТРОмилЮционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА! – ВЪН!
  НЕзабавно приемане на нови избирателни закони за ЕЛЕКТРОННОТО, МАШИННОТО и гласувнето по пощата! ВЕДНАГА! ИЗЧИСТВАНЕ на всички избирателни списъци от “мъртвите души”!
  ЛИКВИДИРАНЕ на ВСИЧКИте СИК, които НЕ могат да попълнят дори един протоколен лист!
  НЕзабавно ЛИКВИДИРАНЕ на БАНДИТските ОПГ-ЦИК и особено ОПГ-“информационно” обслужване!
  -ОСТАВКА! – ВЪН!

 10. @ ВЕСЕЛИНСТАНЕВ
  “…sms ,цитирате само част от Илиан Василев. Има и друга част, която пропускате :гласувалите за районни кметове за мая ДА ГЛАСУВАТ ЗА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ. Но това не ми се вижда възможно, след като бсп и герб са дупе и гащи. Видя се по талавизиите. Постоянно се обсъждаха двата ” върли врага”

  Аз просто “постнах” линк към публикацията на Илиян Васиилев без някакви промени или съкращения:

  Илиян Василев: Гласувалите за Демократична България да гласуват за Мая Манолова

  https://frognews.bg/novini/iliian-vasilev-glasuvalite-demokratichna-balgariia-glasuvat-maia-manolova.html

  Posted by sms | октомври 31, 2019, 12:26

 11. Що за народ живее във Варна че си избират НЕНОРМАЛНИЦИ като КОСТАДИН КОПЕЙКИН, толкова ли няма НОРМАЛНИ Българи в този град или всички са като него а да не говорим и за РУСНАКА ПОРТНИК?IIC…..oIL.

 12. Ако бях варненец, на балотажа щях да забия по една яка черта (кръст) и на двамата кандидати!
  Няма “по-малко” и “по-голямо” Зло!

 13. 16 639 (5.87%) гласоподаватели във Варна са гласували за копейкин в (и) музея на соца.
  62.4% (177 928) са безмълвни наблюдатели.

 14. По бодро и оптимистично! Ще има битка между руснаците и русофилите, все русороби. Питиета, ядки и места на първия ред за “зрелището”!

 15. Днес от сутринта телевизия “Европа” здраво се е захванала с пропаганда на учителката по руски – вижда се с просто око, че георги харизанов е дал нареждане на водещия на “Свободна зона” ГК а и на уважавания от мен Иво Беров да дадат всичко от себе си с цел да се запази статуквото в София! Явно и двамата са били заплашени, че може да си загубят хляба, който им го дава харизанов!
  А в Нова ТВ не беше зададен нито един неудобен въпрос на фандъкова, дори този защо отказа дебата, който беше предложен от Борис Бонев.

 16. Предизборният Борисов днес по БТВ. Човек го слуша, слуша и по едно време започва да му иде да фръкне от радост, защото, очевидно, навсякъде сме цъфнали и вързали!!! Направо човек “да чекне” герберския номер на бюлетинта и от любов да я изяде!
  Ех, ако само се беше отказал да прави пак от “гьола” руска ядрена база у нас за 20 милиарда, ако беше отсякъл змийската глава на отровния за Европа руско-турски поток, допълзял до границата ни, който ще глътне поне 2 милиарда евро от българския бюджет, ако беше изпратил де що има строителна фирма, не само GP, да завършат спешно гръцкия интерконектор, по който да потече най-после неруски газ да му усетим и ние, като другите европейци, цвета, мириса и евтинията му, ако беше закачил на всяко кранче в “Лукойл” измерватели да светне грабежът като руска коледна йолка пред храм “Света Неделя” и беше арестувал руските му охранители за криминална окупация на земята ни, заедно с тия на Доган, ако беше организирал групово публично “изпращане” с отлежали яйца и зеленчуци на целия персонал на руското посолство като доказани последователи на Щирлиц, както и платените им фенове- русофили у нас, ако беше изпълнил решението на СОС за премахване на МОЧА,… па да гласуваме всички не с две, с 4-5 ръце (всеки) за Борисов и ГЕРБ-а му “раз и навсегда”! Но, слушайки умилкващия му се глас и кучешкия му поглед, когато спеменава Путин, това няма да стане!

 17. Резилът в ТВ “Европа” продължава с пълна сила! Необяснимо за мен е участието на Димитър Бочев в този жалък спектакъл! Току-що георги харизанов нарече Илиян Василев ченге и другите двама не реагираха! Най-малко съм очаквал това от Димитър Бочев!

 18. Уважаеми господин Иво Инджев! Честит Празник – ден на Будителя! Здраве и успех на Вас, семейството и децата Ви!

 19. Разбираемо ГК се подмазва на началника си, но харизанов колкото и да се мъчи да ни убеди, че не е патерица на ББ, успя да ме убеди единствено, че е негов ибрик! Говорят против Илиян Василев, но не им държи да го поканят в студиото, а нагло и подло го плюят в негово отсъствие!
  Отвратен съм!

 20. Атанас Атанасов: Дали приятелите на Борисов от Русия не му обещават безметежни старини в Барселона?

  “Прикрито се обслужват от българските власти руските интереси на Балканите и в Европа! България даде коридор на руски самолети да доставят на приятелската си Сърбия най-модерни оръжия за водене на съвременна война. След като такива оръжия бяха инсталирани в анексирания Крим, сега вече има и до западната ни граница. Натовска България… заобиколена от две страни с най-модерно вражеско оръжие. И това става със съдействието на българската ВЛАСТ!
  А за прикритие на горното ВЛАСТТА ни баламосва с някакъв очевидно договорен /най-вероятно по време на изненадващото посещение на Захариева при Лавров/ с другата страна псевдошпионски скандал! Успоредно върви ускореното строителство на газопровода през България за Сърбия и Унгария, с който Русия си купува влиянието върху властите в тези две държави. И още. С ускорени темпове се подготвя инсталирането на руската “атомна бомба” в Белене, нищо че миналия ден пак имаше земетресение във Вранча.”

  https://frognews.bg/obshtestvo/aktualno/atanas-atanasov-dali-priiatelite-borisov-rusiia-obeshtavat-bezmetejni-starini-barselona.html

 21. Според мен е малко лекомислено да се мисли, че Беров и Коритаров ще подкрепят Манолова, а още по-лекомислено, че за къшей хляб ще говорят нещо против убежденията си…

 22. Че ситуацията в момента е страшна и отчайваща няма съмнение! Явно, сценарият е сами да се самоизкараме от НАТО и ЕС с разни несъгласувани “надлежни разрешителни” и папуаски протести срещу европейски “джендърски” конвенции и норвежки отвличания на български деца. Министерството на отбраната даже са махнали натовския си флаг от сградата, сигурно по инициатива на шефа на пресцентъра им джендъра-русофил Александър Урумов! Апропо, тоя позор кога най-после ще го изритат от министерството???? Докога ще чакаме?! ЕС флаг също не се вее над доста институции…
  Питам се тогава, след като положението наистина е толкова “натопорчено” и критично, защо Атанас Атанасов лично не оглави партийната листа или инж. Методи Андреев, или Мартин Димитров,или Илиян Василев или други, на които софиянци имат доверие и щяха да гласуват масово за ДБ? Защо сложиха самоубийствено (сякаш нарочно искаха да загубят) на изборната “гилотина” един непознат на обществото човек, който няма вина за загубата, направи каквото можа за един месец! За мен сексскандалът си беше смел “кризисен PR”, но не беше достатъчен, за да спечели доверието на десния избирател, който, след толкова предателства, динени и бананови кори за последните 30 години, стана взискателен и не се доверява лесно, иска дела, нещо свършено за София, преди да се кандидатира някой за кмет на столицата ни!

 23. Копейкин, Некопейкин, представянето на г-жа Стела Николова на дебата по БТВ беше неубедително, личеше си силното и притеснение, че ще я дават по телевизията. Цялата кампания на ДБ във Варна беше незабележима, закъсняла, вяла, на фона на което 9.4-те % са направо успех.
  Колкото до Александър Йорданов, интуитивно не го харесвам, към това като добавя и информация от хора, които го познават лично отпреди 1989-та, като примерен комсомолец натегач и едно интервю на една възрастна дама от групата на дисидентите за спомените и от зората на демокрацията, в което се казваше (цитирам по памет)”Сашко ми призна всичко, как са ги пратили в СДС”, съвсем не го харесвам, а доверие не питая никакво!
  Съешаването на СДС с ГЕРБ и за мен е показателно за това, че в СДС не е останало нищо стойностно.

 24. Към SMS:
  „….защо Атанас Атанасов лично не оглави партийната листа или инж. Методи Андреев, или Мартин Димитров,или Илиян Василев или други, на които софиянци имат доверие и щяха да гласуват масово за ДБ?“

  Бихте ли посочили социологическата агенция, която ползвате, за да стигнете до този извод? Или това е поредното Ви недоразумение към ДБ?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.