Подсъдимият Николай Малинов наклевети в Москва 82 процента от нас като свои подобия

Подсъдимият български гражданин Николай Малинов финтира забраната да напуска България поради повдигнатото му обвинение в шпионаж в полза на Русия и се появи в Москва, за да бъде награден от Путин с орден “Дружба” за своята дейност в угода на чуждата държава. В Кремъл оценяват като висша форма на дружбата с един народ неговото мамене с лъжи в полза на своето имперско влияние. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На тържествената церемония в Москва Николай Малинов тържествено излъга, че преди 16 години, когато основал Национално движение русофили,  русофилите в България били 8 процента от българите, а днес те вече са се умножили до 82 на сто от нас. Самохвалната измислица за десетократното увеличаване на русофилите в България  за някакви си 15-16 години, изречена от Малинов, може да се чуе в благодарственото му слово след 27-та минута от записа, разпространен от местопрестъплението от самите организатори. https://dnes.dir.bg/svyat/malinov-za-shtastie-govorih-5-6-minuti-s-putin-shte-se-varna-v-balgariya

 

 

 

 

 

Ако наистина Малинов стигне до съда в България не е лошо да бъде попитан на какво основание клевети своите сънародници като почти единодушни поклонници на своята колониална владетелка.  

В речите на наградените със същия орден от Путин негови подобия, поканени за целта от Ливан, Аржентина, Гърция, Филипините, Колумбия и дори от Естония, се чуха много хвалебствия за Русия лично за Путин. Но никой не си позволи да говори от името на огромното мнозинство на народа в държавата, от която идва. 

Ливанците, аржентинците, гърците, филипинците и колумбийците никога не са били поробвани от СССР и русофилите в тези страни са южняшка екзотика, за която орденоносците си дават сметка. А северният естонският орденоносец благодари в лично качество, че са му позволили да учи в Москва, където се е снабдил с красива съпруга, намираща се в залата, но не посмя да се оплаче, че Естония е образец за десъветизация и дерусификация в Европа след разпадането на съветския колониализъм в Европа.

Явно сценаристите на шоуто на Путин са били наясно с българския гвоздей в програмата и не случайно са отредили място на Малинов на метри от трибуната, както се вижда от видеото ( и на стоп кадрите от него). Както и да се завърти камерата около сцената, Малинов се вижда през цялото време на видно място на една ръка разстояние от Путин. 

Рядка чест за рядко срещан чуждопоклонник, който на финала на своята ария на клеветата датира на 1500 години дружбата с една държава и един народ, възникнали много векове след 1300 годишната България.

 

12 мнения за “Подсъдимият Николай Малинов наклевети в Москва 82 процента от нас като свои подобия”

 1. На този гнусен гъзоблизец трябва да му се отнеме българското гражданство и да не му се разрешава да стъпва на българска територия …Чудно обаче къде са били граничните власти на летището ? Не им лиизлиза на компютрите ,че това лице няма право да напуска страната или май по правилното ще е територията ?

 2. След като има забрана кой го е пуснал при Путин

 3. И пак да посочим в цялата тази любов към русия ,колко важни са медиите, книгите, ПАМЕТНИЦИТЕ, (липса на такива за Българи и изобилие на такива за русия ), наименованията на улици , площади и градове, използването в надписи първо на латиница или на английски и руски и евентуално на Български с кирилица.
  Извинявам се че се връщам пак към изборите в София но ми дойде едно ясно доказателство за ролята на талавизиите , радиата и вестниците.
  Ето:
  Борислав Игнатов загуби за кмет на София
  Демократична България загуби за кмет на София
  За съветници нещата са подобни но тук имаме силен процент, който не се губи
  И забележете върху горните избори оказват влияние МЕДИИТЕ.
  Но където се противопоставят гербсдс срещу Демократична България и влиянието на МЕДИИТЕ няма начин да бъде голямо , то гербсдс губят МНОГО от Демократична България. Иде реч за Районни кметове .
  Затова трябва да работим Демократична България да пусне седмичен безплатен вестник в началото малко бройки, само за София и постепенно разрастване. Ако имаше малко медийно присъствие Борислав Игнатов (Демократична България ) щеще да спечели София и оттам предсрочни избори..

 4. „Говноядци”

  „Разказът за различните видове агенти би бил непълен,ако не споменем още един вид-може би най-непривлекателния от всички.На офицерите от ГРУ им беше забранено да наричат тези хора агенти,пък и те не бяха точно агенти,доколкото съветското разузнаване никога не ги вербуваше.Имам предвид многобройните членове на различните дружества и комитети за дружба със Съветския съюз.В официална обстановка съветските дипломати сърдечно приветстваха тези паразити,но помежду си ги наричаха „говноядци”. Трудно ми е да кажа защо ги наричаха точно с тази дума, но тези хора си я бяха заслужили.Тя се използваше широко в неформалните разговори на служителите в съветските дипломатически представителства. ”Довечера имаме вечер на дружбата с говноядците”,”Днес обядваме с делегация говноядци.Поръчайте следното меню”
  Офицерите от ГРУ и КГБ уважаваха своите агенти много повече от „говноядците”. Мотивите на агентите бяха ясни: лек живот и много пари. Агентът трябваше да рискува много, за да получи това, и ако не даваше на съветското разузнаване това, което се иска от него, не получаваше нито пари, нито лек живот. Започнеше ли да работи със съветското разузнаване,не можеше да се отърве до края на живота си, също както често става в престъпния живот.
  Но мотивите за поведението на многобройните приятели на Съветския съюз си оставаха за съветските хора загадка. Всеки съветски гражданин, без изключение, мечтаеше да се озове в чужбина и беше готов да замине къдети о да е, та ако ще би в Монголия или Камбоджа. Всяко нещо, произведено в чужбина се ценеше в СССР много повече от родната продукция независимо от страната ы в която е направеноы от състоянието му и от истинското му качество, а прилагателното „вносен” означаваше „първокачествен”. И ето че в чужбина съветския човек среща приятели на Съветския съюз, които се наслаждават на всички плодове на цивилизацията, от ножчетата за бръснене „Жилет” до луксозни автомобили, имат възможността да си купят в магазините всичко, което си поискат, дори банани, и въпреки това хвалят СССР. За съветските разузнавачи тези хора бяха абсолютни нищожества. Презрението към тях обаче не пречеше на ГРУ и КГБ да ги изпозват при всяка удала им се възможност. Тези хора бяха готови да работят безплатно и охотно идваха на срещи дори в съветските посолства.
  Централният комитет препоръчваше да не се вербуват такива хора, но пък и никой в ГРУ или КГБ и не мислеше да ги вербува: защо да ги вербуваш, като работят за нас и без вербуване? Обикновено ГРУ използваше „говноядците” без да им разкрива за какво ги използва и каква изгода получава от услугите им. Чрез такива хора обикновено се правеха справки за съседите, приятелите, познатите, колегите им и така нататък. Понякога молеха някой от „говноядците” да организира празненство и да покани на него, покрай останалите, даден конкретен свой познат, от който се интересува ГРУ,а след това благодаряха за помощта и молеха организатора да забрави за случката. И тези прекрасни хора, разбира се, забравяха всичко и веднага.”

  В.Суворов, Основи на шпионажа

 5. В. Суворов с поразяваща точност е описал ГОВНОЯДЕЦА Николай Малинов!!!
  А ГОВНОЯДЕЦЪТ Е ОБИДИЛ 82% ОТ БЪЛГАРИТЕ, ЧЕ И ТЕ СА ГОВНОЯДЦИ!

 6. до КРУМОВ

  “Говноядецът” андон миталов с чин съдия.

  Съфорумецът ЧОКИ (както преди него и съфорумецът SMS) са дали подробна характеристика на явлението. Апропо, полк. Резун в частни разговори си е признавал, че ако не са били строгите указания за работа с въпросните, доста от офицерите на ГРУ с удоволствие биха пилили зъбите на говноядеца с едра пила за дърво, преди да почнат да ги вадят без упойка. Такива ми ти работи…

 7. Това мръсно МЕКЕРЕ Малинов да не се връща обратно – да си остане там заедно с мвдалчето получено от ПУТКИН да си развива РУСОФИЛЩЕНАТА там а не в България! И нека всички като него да последват примера му “чамадан вогзал СИБИР”!IIC…..oIL.

 8. Видяхте ли го този НАГЛЕЦ с МЕДАЛЧЕТО за ШПИОНАЖ за ВАТНИЦИТЕ, вече не искам да му споменавам името какви ги сдъвка в “лице в лице” – не му е мястото в България – ДА СИ ЗАМИНАВА там му е мястото!IIC…..oIL.

 9. Днес цял ден медиите ни, на границата на екстаза, се занимаваха с Николашка-дурачок и тиквения медал, който му е закачил лично Путин. Поне 50 пъти повториха репортажа от “връчването”!
  Николашка гордо разказа на Цветанка Ризова как били заедно на баня с Решетников – руска баня, вие да не си помислите, че е нещо джендърско! После се срещнали със спонсора Малофеев, за да “полеят ордена”, яли сланина и затова, като ревностен прасославен не могъл да се изповяда, но пък бил причестен лично от руския партриарх, кагебиста- Гундяев, също алкохолик!
  Въобще русский мир! Класика!

  Не мога да се въздържа да не пусна пак някой линк с породисти руснаци в Русския им мир:

  https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B6%D0%B8&sa=N&biw=1536&bih=732&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=lEYXtGFjgNtjSM%253A%252CQj6Mi0Gh4g5sGM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kSuw5BINzUk0sXh20QllZpbSuDF4A&ved=2ahUKEwjVmc-11NPlAhUD7aYKHYo-Diw4ChD1ATAAegQIBhAG#imgrc=lEYXtGFjgNtjSM:

 10. Дали играчите в тази гнусна история с руските обожатели си дават сметка какво се случи.
  Путин и русофили бяха пределно ясни. Те се подиграха с българската държава и демонстрираха сила,с която да правят каквото си искат. Лицето съдено за служба на чужди господари отиде при тях,те го наградиха демонстративно от Путин,после се върна и се изхрачи в лицето на власт и народ.
  Народа никой не го пита,а властта мълчи. Мълчи оглушително. Тази власт,която търси врагове сред своите критици пред истинските показва безсилие. Не,показва унизително раболепие на слуга пред господарите.
  Това,което се случи няма как да бъде покрито и забравено. Нещо повече,след ясния намек ще следва продължение. То ще бъде съпроводено от хитроумното подмазвачество на преклонената главица.

 11. Жалък човечец,но много вреден…дали някога ще има буливард с неговото име,като този на Драган Цанков?…много е тежко не ми се мисли.Както казваше моят покоен баща:Сине, комунистите нямат срам от хората и страх от БОГА.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.