Русия, която обеси в съдружие с османците Левски, показа как може да защити свой човек в България

 

 

 

 

 

Путин  днес лично на(д)гради в Москва с орден българския гражданин Николай Малинов,  руски агент за влияние в България, обвинен за шпионаж в София помпозно, но несериозно. 

В София по същото време беше изобразено голямо учудване как така обвиненият в шпионаж в полза на чужда държава Малинов е нарушил забраната да напуска страната. Виновен бил съдията, който му позволил. 

Русия ни показа на какво е способна, когато иска да защити свой човек в България. Стига да е важен за нея. 

Русия не само не се опита да спаси от бесилото Дякона, но с ръцете на български русофили, назначени в османската съдебна комисия от резидента на руската агентура в Истанбул Николай Игнатиев, тя му затегна въжето на врата.

Историята се повтаря в случая с обратен, доказателствен знак.

9 мнения за “Русия, която обеси в съдружие с османците Левски, показа как може да защити свой човек в България”

 1. Гледайки приложената снимка си викам: -“Ех Коля Коля, проявил си неуважение и стърчиш над господаря си … не се научи ей!” Учете ги тез протоколи, инак после няма медали. Родоостъпник до родоотстъпника е положението в тази наша Майка България чудя се още как има държава на тази територия или това е някаква бутафория, която аз все още не съм проумял?

 2. След като Николашка- дурачок публично заяви, че ние тук сме врагове на русофилите, арестуваме ги, “тормозим” ги, само защото искали да обърнат цивилизационната ориентация на България от ЕС към Евразийските степи на Путин и искали да направят някаква международна организация на русофилите у нас, значи той (дурачокът) не се идентифицира с българите и следва веднага да му се отнеме българското гражданство! Да му се забрани и да идва в България поне 10 години, както на ментора му Решетников и на спонсора му Малофеев беше забранено!
  То не ни стига повръщането от герберастката “победа”, та сега руснаците ни сервират и “малинката” на прокисналата си “торта”! Отврат!

 3. Не ме е срам че съм българин, а ме е срам, че имам такива сънародници!

 4. Недоумявам защо току-що изпратеният ми коментар беше отхвърлен поради това, че “не може едно и също лице да коментира два пъти по една и съща тема”.

  Нямам предишен коментар по тази тема.

 5. тези здрависвания един ден ще струват на България хиляди загинали невинни войничета

 6. Повръща ми се от такива българи като този малинов. Този човек няма нищо общо в с България. Такива трябва да бъдат гонени от България !

 7. Стамболов ги е разстрелвал такива, по бързата процедура!

 8. МРЪСЕН ПРЕДАТЕЛ целува БОТУШИТЕ на ЗАВОЕВАТЕЛА – и правителство което иска да върне ЖИВКОВО време! Нямам думи, всеки народ си носи кръста това е Българския народ!IIC…..oIL.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.