// Русия, която обеси в съдружие с османците Левски, показа как може да защити свой човек в България

В БЕСЕДКАТА

Русия, която обеси в съдружие с османците Левски, показа как може да защити свой човек в България

 

 

 

 

 

Путин  днес лично на(д)гради в Москва с орден българския гражданин Николай Малинов,  руски агент за влияние в България, обвинен за шпионаж в София помпозно, но несериозно. 

В София по същото време беше изобразено голямо учудване как така обвиненият в шпионаж в полза на чужда държава Малинов е нарушил забраната да напуска страната. Виновен бил съдията, който му позволил. 

Русия ни показа на какво е способна, когато иска да защити свой човек в България. Стига да е важен за нея. 

Русия не само не се опита да спаси от бесилото Дякона, но с ръцете на български русофили, назначени в османската съдебна комисия от резидента на руската агентура в Истанбул Николай Игнатиев, тя му затегна въжето на врата.

Историята се повтаря в случая с обратен, доказателствен знак.

Discussion

9 коментара for “Русия, която обеси в съдружие с османците Левски, показа как може да защити свой човек в България”

 1. Гледайки приложената снимка си викам: -“Ех Коля Коля, проявил си неуважение и стърчиш над господаря си … не се научи ей!” Учете ги тез протоколи, инак после няма медали. Родоостъпник до родоотстъпника е положението в тази наша Майка България чудя се още как има държава на тази територия или това е някаква бутафория, която аз все още не съм проумял?

  Posted by Ивайло Александров | ноември 4, 2019, 20:56
 2. След като Николашка- дурачок публично заяви, че ние тук сме врагове на русофилите, арестуваме ги, “тормозим” ги, само защото искали да обърнат цивилизационната ориентация на България от ЕС към Евразийските степи на Путин и искали да направят някаква международна организация на русофилите у нас, значи той (дурачокът) не се идентифицира с българите и следва веднага да му се отнеме българското гражданство! Да му се забрани и да идва в България поне 10 години, както на ментора му Решетников и на спонсора му Малофеев беше забранено!
  То не ни стига повръщането от герберастката “победа”, та сега руснаците ни сервират и “малинката” на прокисналата си “торта”! Отврат!

  Posted by sms | ноември 4, 2019, 21:06
 3. Не ме е срам че съм българин, а ме е срам, че имам такива сънародници!

  Posted by Димитър Дренски | ноември 4, 2019, 21:23
 4. Недоумявам защо току-що изпратеният ми коментар беше отхвърлен поради това, че “не може едно и също лице да коментира два пъти по една и съща тема”.

  Нямам предишен коментар по тази тема.

  Posted by Димитър Дренски | ноември 4, 2019, 21:28
 5. тези здрависвания един ден ще струват на България хиляди загинали невинни войничета

  Posted by xerox | ноември 4, 2019, 23:10
 6. Eдин от следующите наградени ще да е хаджи Юванчо хаджи Гешович.

  Posted by Petar Peichev | ноември 5, 2019, 09:08
 7. Повръща ми се от такива българи като този малинов. Този човек няма нищо общо в с България. Такива трябва да бъдат гонени от България !

  Posted by Kiro | ноември 5, 2019, 09:11
 8. Стамболов ги е разстрелвал такива, по бързата процедура!

  Posted by Николай | ноември 5, 2019, 09:46
 9. МРЪСЕН ПРЕДАТЕЛ целува БОТУШИТЕ на ЗАВОЕВАТЕЛА – и правителство което иска да върне ЖИВКОВО време! Нямам думи, всеки народ си носи кръста това е Българския народ!IIC…..oIL.

  Posted by I.Ivanov. | ноември 6, 2019, 17:08

Post a comment

Иво Инджев още във

Архив