// Нелегалната съпротива срещу постсъветското статукво у нас е жива

В БЕСЕДКАТА

Нелегалната съпротива срещу постсъветското статукво у нас е жива

 

 

 

 

 

 

 

Надеждите на опозиционно-властовия персонал на Кремъл у нас, че на 10 ноември ще им се размине само със спомени за заслугите на слугите за преврата срещу Живков в партията и държавата му, се натъкнаха на нова патриотична проява на нелегалната съпротива срещу постсъветското статукво у нас. 

МОЧА, Монументът на окупационната червена армия в София, осъмна с нова протестна акция на нелегалната съпротива. Неизвестни храбреци, рискувайки да бъдат арестувани и тормозени с разпити в полицията и с прокурорски заплахи, са изразили отношението на българите, призоваващи вече 30 години да бъде демонтиран този позорен страж на покойните съветски интереси, преродени в руско влияние върху съветски фундамент. 

Нелегалната съпротива срещу колаборационизма с метастазите на съветската окпация  е жива!

Стената падна, паметникът не!

Discussion

17 коментара for “Нелегалната съпротива срещу постсъветското статукво у нас е жива”

 1. Долу МОЧА!

  Posted by Georgi Nikolov | ноември 10, 2019, 16:01
 2. А, може и да не пада, достатъчно е да се възнесе… като петолъчката…

  Posted by Караиванов | ноември 10, 2019, 16:33
 3. Съюзът на репресираните поиска музей на тоталитарния комунизъм, липсва и институт за национална памет .
  https://faktor.bg/bg/articles/represiranite-iskat-muzey-na-totalitarniya-komunizam-lipsva-i-institut-za-natsionalna-pamet

  Във връзка с тази статия считам, че най-подходящата сграда за музей на тоталитарния комунизъм, е паметника на червените сатанисти на Бузлуджа. От там тръгна тази сатанинска, боогоборческа, антибългарска ерес, и там ще е най – подходящото място да се види до какво доведе тази налудничава идея, да се покажат зверствата на които беше подложен българския народ през годините на руско- болшевишката окупация, да се видят делата на предалите род и родина руски копои в България.
  Време е Борисов да превърне антикомунистическите си приказки в дела и правителството да отпусне средства за превръщането на “чинията” на Бузлуджа в музей на комунистическата, окупационна, антибългарска власт.

  Posted by Григор | ноември 10, 2019, 16:46
 4. Браво на тези смели деца! Рубло-милицаите не бива да се оставят в зоната на комфорт!

  Защото ето какви са последиците (писано на 10.10.2014):
  https://faktor.bg/bg/articles/mneniya/lacheni-tsarvuli/-zagubihme-bitkata-za-spravedlivostta-na-pat-sme-da-zagubim-i-bitkata-za-istoriyata-32019

  PS – @БГА БАЛКАН, отминавам с мълчание твърденията ви за мой уж “антисемитизъм”, щото е видно, че трябва да четете повечко по тая тема. Без да си мърдате устата.

  Ама за това, че някак сте си проврели слухаческата зурла в нещата не за публикуване, че се и хвалите с това писмено – абе старшина, едно време ви избираха с нещо като главен мозък и поне 2-3 гънки. Днес май сте само на гръбначен. Гледай дефицитът на кадри къде води!

  Posted by Аэрофлот | ноември 10, 2019, 18:21
 5. Никакъв музей.Само съдбата на мавзолея.Ако ще скъсваме с комунизма,не можем да го правим така,както не се прескача пропаст на две крачки.

  Posted by Krasnoselski | ноември 10, 2019, 18:46
 6. Заедно с МОЧА – промяна на имената на улици и училища, първо, в центъра на София, второ, из цялата страна! Вървя днес из Сф и пред очите ми само руски генерали, князе и царе! И паметника на Левски, за чиято гибел, казват, заслугата пак е руска!

  Posted by Krastina Manolova | ноември 10, 2019, 19:56
 7. Не мога да не го пусна. Много силно изокване на Тони Филипов, д-р по случай 30 години от 10.10.1989

  https://offnews.bg/nashite-avtori/za-30-godini-postignahme-bojko-borisov-chestit-10-noemvri-715174.html

  Posted by Georgi Nikolov | ноември 10, 2019, 20:11
 8. https://faktor.bg/bg/articles/gutsanov-razpilya-ninova-dori-zhivkov-ne-e-upravlyaval-taka-bkp-bsp-zaprilicha-na-regionalna-partiya

  Абе другари от “Фактор”, толкова ли ниско паднахте, лижейки S.I.C.aджийските седалищни части, та ни пробутвате мнението на тоя виден партиен другар???
  Позор!
  Да ви е честит 10-ти ноември, между другото!
  Начало на фалшивият ни ПСЕВДОпреход…

  Posted by Българин | ноември 10, 2019, 20:43
 9. Вместо да си губим времето с добре рекламираните дезинформации на прафесара Йорданчо Баев и ченгесарката Алексения Димитрова (агент Владимир)по-добре да изслушаме думите на един архивар:

  Падането на Берлинската стена и България. Гост в студиото: Веселин Методиев – историк, професор в НБУ

  https://www.tvevropa.com/2019/11/dokumentite-s-anton-todorov-09-11-2019/

  Posted by sms | ноември 10, 2019, 21:07
 10. Ново за мен, но колко проницателно и актуално:
  https://nsarchive2.gwu.edu//coldwar/documents/episode-1/kennan.htm
  Приятно четене.

  Posted by Николай | ноември 10, 2019, 21:54
 11. Хроника на националното предателство!

  Марианка Николова(Валери Симеонав,де!):
  Обсъждат се мерки за облекчаване на получаването на българско гражданство за граждани от трети страни, заявила министЕркта във Варна, градът с кмет руснак и вече преобладаващ руски етнос, по вина лично на управлението на Борисов, който допусна това. Ставало въпрос за уседналост, казва министЕрката, т. е. за устройване на “постоянно пребиваващите” и за “промяна на българското гражданство” каквото и да означава това.
  (Очевидно, добре си е свършил работата посоль Макаров! То нали устройването на соотечествениките му за границу (за сметка на местните) му е тясната специалност!)

  https://www.24chasa.bg/novini/article/7857861

  Posted by sms | ноември 11, 2019, 09:17
 12. Препоръчвам на г-н Инджев да се поразрови по теми, свързани със зависимостта на България от руските горива и как това се отразява на сектори от икономиката,като строителство, транспорт и транспортна инфраструктура. много интересни неща биха излезли от подобно проучване. Едновременно с това ще е интересен и фактът на финансиране на политическите партии през дружества като Лукойл и подопечните му структури. Едновременно с това е много важно да се види от какво се пълни фиска на България и зависимостта й по тази линия от Русия. Именно там е заровено кучето….

  Posted by Методи | ноември 11, 2019, 09:22
 13. А газовите проекти,които са като химическо оръжие на Путин?!А ядните
  ядрени опити,които са като Нагъзаки по нашенски на Рубашкия!?

  Posted by Mario Dichev | ноември 11, 2019, 11:10
 14. Операция “Голгота” – секретният план на перестройката. част 1
  Михаил Любимов

  https://faktor.bg/bg/articles/petak-13-operatsiya-golgota-sekretniyat-plan-na-perestroykata

  Posted by sms | ноември 11, 2019, 11:14
 15. Хиляди руснаци са вече с българси документи за гражданство.Неитовата борба за отпадане на визовия режим със САЩ фактически е борба и начин пълчища от руски шпиони с българско гражданство да нахлуят безвизово в САЩ и да се разтворят в свободния свят,ерозирайки и шпионирайки го тотално.

  Posted by Krasnoselski | ноември 11, 2019, 12:02
 16. Операция “Голгота”

  Носталгията на негодниците

  Ако съветските хора оправдават системата заради невежеството си, то постсъветският човек действа като защитник на дявола
  Павел Казарин, Радио „Свобода“

  https://faktor.bg/bg/articles/mneniya-lacheni-tsarvuli-nostalgiyata-na-negodnitsite

  Posted by sms | ноември 11, 2019, 12:13
 17. SMS
  Защо бяха замразени доходите при първото правителство на Борисов с финансист възпитаник на САЩ.Защо преходът основно беше оставен особено в първите години в ръцете на мутрите-див капитализъм.Защо по време на прехода особено през втората му част като членове на ЕС иНАТО,плачът за живковото време беше най силен.Кой го инспирираше.Отговорът е бившите служби в изпълнение на плана на Андропов*Голгота*.За щастие се провали.Направен нескопосан план от нескопосани хора.*Дивият социализъм печели срещу дивият капитализъм*.Но всичко се провали,даже Борисов го призна ,въпреки че му беше отредена роля в този план.

  Posted by D.Savova | ноември 11, 2019, 14:51

Post a comment

Иво Инджев още във

Архив