Борисов мачка и мляска американка за баланс на интимностите си с руския посланик Макаров

Помните ли колко усилия положиха ласкателите на Бойко Борисов да ни убедят от телевизионния екран, че през втория си мандат премиерът вече се е променил ( към по-добро ) ?

Не, не се е променил и през третия си мандат, който няма да завърши, според разпространена днес прогноза на разследващата служба на списание “Икономист”. Променил се е драстично само на килограми. Но става все по-агресивно убеден в личния си чар като политическо оръжие за спечелване сърцата и подкрепата на великите сили в рамките на схващането му, че трябва да поддържа баланс и еднаква близост спрямо САЩ и Русия.

Вчера Борисов демонстрира нагледно как е решил да компенсира впечатлението за сервилност пред Русия чрез целувките и прегръдките си с руския посланик Анатолий Макаров, преименуван от него на Юра миналия месец край границата ни с Турция, където пратеникът на Москва беше обявен неволно но с основание от проправителствени медии за домакин на откриването на участък от строежа на руско-турския газов поток през България.   

За компенсация на тази сервилност Борисов демонстрира в отношението си към новоназначения посланик на САЩ Херо Мустафа ескалация на просташка фамилиарност. Унижението, в което привидно изпада мачканата и целуваната от Борисов жена, всъщност е позор за България, която има властник с такова поведение. 

За хората, които нямат излишно време и нерви да изгледат поредното автоизлагане под формата на цял час видеозапис от изявите на Борисов при демонстрирането на строителството на интерконектора с Гърция ще откроя замисъла на Борисов в едно единствено изречение негово. Той се разкрива в самия край на близо час запис, разпространен от самия Борисов във Фейсбук. https://www.flagman.bg/article/200797

Доволен от себе си, че е въвлякъл в акцията си посланик Мустафа, която през цялото време нарича фамилиарно на малко име Херо, докато тя му отговаря с обръщение на “г-н премиер”, шофиращият Борисов се обръща със заключителни думи към представителката на Белия дом в България, повикана императивно от него да се вози на “почетно” място. 

“Сега като виждаш как се строи си спокойна, нали”, внушава Борисов, оставяйки впечатлението, че американската страна е настоявала за тази акция, за да се успокои, че най-сетне управляващият от близо 10 години българин е предприел мерки в името на българската национална сигурност чрез осъществяването на газовата връзка с Гърция, за да бъде създадена първата значима алтернатива на абсолютната зависимост на България от руския газ. 

Усещайки деликатността на положението с настояването на Борисов Херо Мустафа да се съгласи с неговото внушение, преводачът прави пауза. След кратък размисъл избира да преведе за г-жа Мустафа: “ You have a different impresion now, right? ( “Имаш вече друго впечатление, нали”?). С това той разкрива косвено какво е впечатлението на американците от дългогодишното протакане на този обект от страна на Борисов…

Като видите снимките, на които Борисов преминава от целувки за “добър ден” по бузите на посланик Мустафа, а на изпроводяк вече буйно мачка главата й я притиска към туловището си, оглеждайки се триуфмално дали е документирано “завоеванието “ му, какво ли впечатление получавате? 

 

 

 

 

И какво ли впечатление оставя нахалното поведение на премиера ни на самите американци? А на руснаците, на които Борисов показва, че може да позира как мляска и мачка не само руски дипломати от мъжки пол, по макар и да им бърка имената?

Предстои да видим на какво още е способен в това отношение нашият балканец, когато бъде приет в Белия дом най-после на 25 ноември от президента Тръмп, чиято близост си просеше на сесията на Общото събрание на ООН, промъквайки се през охраната за едно ръкостискане за снимка с него ( след което настоятелно бе побутнат да се разкара ). 

При едно от посещенията си в Турция Борисов беше налетял с целувки на булката на президента Ердоган и предизвика медиен ислямистки гняв. Изглежда малко вероятно да му бъде позволено да излага България по подобен първичен начин и с прояви на фамилиарност спрямо Мелания Тръмп и нейния властен съпруг Доналд.  Но знае ли човек с какво още може да ни изненада нашият селски сваляч при положение, че му се отдава такава уникална възможност да блесне като Бай Ганьо в банята – целият в бяло в Белия дом пред целия свят!

 

18 мнения за “Борисов мачка и мляска американка за баланс на интимностите си с руския посланик Макаров”

 1. Е, какво излезе?
  Каквото е позволена на бика, не е позволена на Кубрат…

 2. Явно НЯМА “разлика”, между многогодишните “ЕЗОТИЧЕСКИ” пУтешествия на бай боко балкЯНСКИ , и на алековият “пЪтешественик” – бай ганЮ балкАНСКИ…..НАЛИ!
  И двамата са си “пУтешественици”………”ЕКЗОТИЧЕСКИ” пУтешественици……..НАЛИ!
  Но все пак бай боко балкЯНСКИ , за разлика от бай ви Ганя, ще има възможността да отиде до своите “свещени” ТИКВАЕНО-краснокожи полета в САЩ – родината на ТИКВИте и дом на ЧЕРВЕНОкожите си обитатели, НАЛИ!
  И за да изрази “буйната си радост” от предстоящият си ТИКВЕНО-КРАСНОкожь “ХАДЖь” в свещените му ловни полета на САЩ, бокоТИКВАТА е започнал , вече, да “пуши лулата на мира” с посланик Херо Мустафа?!?!?!?
  Защото все пак едва ли точно бледокожият гринго-тръмп ще позволи да се извърши свещениЯТ КРАСНОкож “ритуаль”,като ИЗпушването на лулата на мира с боко балкЯНСКИ…….НАЛИ!
  И за това , боко балкЯНСКИ е решил да изиграе пред Тръмп един “ритуален танц”, НАЛИ! Ритуальният танц се казва – “трУбата на мира”!
  Така че ,вчера бокоТИКВАТА е провел поредната подготвителна “репетиция” на “коронният си НОМЕР” – “свещеният” калинковоКРАСНОкожь “танць” – “тУбата на мира”, НАЛИ!
  И това е ОЩЕ една “ПРИЧИНА” да поискаме – НЕзабавнаТА “свещена” ОСТАВКА на “ритуальният танцьор” – “ХАДЖИ” боко балкЯНСКИ! – ВЪН! – ВЕДНАГА!
  -ОСТАВКА!

 3. Такъв уникален тъпак като Тиквата Будалист Бойко е едно кравешко свещено г-но!Той е по-лошо от това-едно слонско л-но!

 4. Горката жена, явно е съвсем сащисана от това, което и се случва! Каква имерско-мачовско-покровителствена поза е заел напият балкански исполин (в собствените си очи). А скимти и се снишва пред путю на килимчето. Жалка история. Орангутан в целофан…

 5. За МУТРОПИТЕКА наистина не съществува никакъв етикет! Както я е подкарал така може би ще е и на посещението му в USA та освен Тръмп и Мелания може да го отнесе!IIC…..oIL.

 6. Този мутър е позор за България! И не само за нея!

 7. Ами къде е сега тази американска асоциация за защита правата на жените. Или като е посланик за нея не се отнася, само за леки жени като Суши. И много интересно и двете са награбени от български мачовци, как да не завидят.

 8. Когато човек е безкнижен гамен и нищо не знае, той не знае колко не знае. Ако добавим и характерното милиционерско-мутренско самочувствие на тиквоций, смехът е готов. Но когато такъв човек представя държавата ти пред света, смехът се превръща в срам.

 9. “…дълбоко посредствен, дори тъпоумен интригант-сървайвър” списание “Форбс” за Негово Нищожество Буда фон Тиква ал Дюнер Хасфалт ал Тол Магистрал Ал Хъб Амфет ал Вълшебник-Левак Бабаит..!!

 10. На тоя сега няма ли да му отнемат правата да се състезава, поне за 4-5 години?

 11. Не важиш Бай Ганьо Балкански пред тоз юнак Бат Бойко Банкянски.
  Чаровник и пич е той. На Европата за заблуда,даже на щатите,прегръща и целува,а на матряла оправя майките. Дето трябва се кланя,така му разрешават. И се извинява дали добре го прави.

 12. Явно ще трябва да ходи на лекции при Кубрат Пулев.

 13. Селяндурщината на Бойко е ясна, не е от вчера.
  Но, от вчера имаме Декларация на групата на Демократична България при встъпване в длъжност в СОС, в която в пункт 14 е декларирано – “Княжеска градина без Паметник на Съветската армия”.
  https://demokrati.bg/deklaratsiya-na-grupata-na-demokratichna-balgariya-v-sos/?fbclid=IwAR2H6bOm4Z9V4jbjdwJ5jk0QaZw-e8HA7fVDcYFJBaun_rQkcsHjukEYHhs
  Сега да видим дали ще има подобна заявка и в редиците на “атлантиците” от ГРОБ.

 14. Посланикът на САЩ с три думи каза най-същественото, за разлика от други политици от ЕС които ги канят на предишни първи копки. На Български език посланикът на САЩ мисис Херо Мустафа каза ” ДИВЕРСИФИКАЦИЯ НА ЕНЕРГИЙНИТЕ ИЗТОЧНИЦИ ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ, А ЕНЕРГИЙНАТА СИГУРНОСТ Е И НАЦИОНАЛНА. НАЛИ?” При което руският домакин под прикритие Български премиер се направи че не е чул въпросителната интонация в краткото но страшно точно изказване на посланика на САЩ.

 15. До choss : Благодаря че разпостранявате такива новини (декларация на Демократична България ) И аз периодически ще разпостранявам това за да лъсна кой е против интереса на България. Между другото Петър Славов и Мартин Димитров почват още от сега да изискват информация за действията на ЦИК следващите избори да са с машинно гласуване (по закон). За да няма после оправдания от рода “времето е малко” и айде пак на хартия. Невалидни бюлетини 15%.Това за ЦИК било нормално защото и на предишните наши избори били толкова. А това е свръхНенормално.

 16. Всеки вероломен ЕЗИЧНИК, който се опитва да краде и фалшифицира религиозната и светската история, за него няма да има достъп до светите места на Православието! Браво на гърците и гръцката държава, която брани гръцкият принос към християнската цивилизация!
  А ние какво чакаме? Орките да обявят Рилския манастир за руски?! Със Зографския вече опитаха! Даже сами им организираме поклонически турове, позволяваме им да окупират с нечистите си тотеми църковните ни храмове, позволваме на алкохолика- кагебист Гундяев да ни учи на духовност!

  Гърция не дава визи на руски свещеници и поклонници

  Това се случва поради инструкции на властите

  https://faktor.bg/bg/articles/gartsiya-ne-dava-vizi-na-ruski-sveshtenitsi-i-poklonnitsi

 17. Какво каза татко ти за ударената кола?Да пропусна ли нецензурните думи?Да.Е,тогава нищо.И аз така,няма да кажа нищо за снимките на Н.Пр.Херо Мустафа и премиерчето.

 18. @SMS
  Направо ме е срам, че трябва да даваме гърците за пример в отношението към руската хибридка. И властите, и църквата (признала украинската). Александрийският патриарх също я призна. Но украинската с мед да я намажеш. Виж, ако признаят и македонската преди нас, голям резил ще бъде…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.