Новият Цацаров се роди с цацарово сечение, клакьорите асистират и аплодират: аве, Цацере!

Мнозина страдат от липсата на първите 7 години.

Кандидатът за Гинес ( по собствените му самооценка ) Иван Гешев наистина е уникален. Страдаше предварително и за следващите си 7 години .

След изстрадани мъки на предсказуеми гласувания и процедури, той си ги получи. Спор ( със самия Гешев) за неговата уникалност няма.

Откърмен е за предаване на щафетата от своя треньор Сотир Цацаров, тежкоатлет в състезанието за собственото си възпроизвеждане на върха на прокуратурата в България.

Колко по тежък е в тази категория и КОЙ е селекционерът на това нагласено кечистко шоу с предварително уреден мастит победител, можем само да не гадаем. Защото знаем.   

Метафората за предаването на щафетата не е измислена от автора на тези споделени наблюдения. Употреби я самият предавач ( да не се бърка с продавач) на щафетата г-н Цацаров. Честен човек, спор няма. Казва истината:

“Ако имам някакви планове и намерения за бъдещето си, които могат да включват и предаване на щафетата, а могат да включват и да доизкарам мандата си, преди да ги съобщя, ще ги обсъдя първо със семейството и със себе си” https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019/11/14/3992224_ivan_geshev_s_tazi_procedura_spokoino_mojem_da/?ref=home_mainStory

Както виждате от горния цитат, г-н Цацаров обсъжда предаването на щафетата първо със семейството си. Да не си помислите, че става дума за политическото семейство – термин , който “джендърски” нахлу за обозначаване на лявото, дясното, зеленото, либералното, консервативното и прочее обозначаване на нищото у нас!

На второ място, но не и по значение, г-н предавачът на щафетата обсъжда бъдещето си със самия себе си. Също уникално и достойно като за Гинес. Или като за резултата от друга силна бира. 

Представете си: сяда стар кадия и обсъжда пред огледалото своя(та) луд(а) ги(л)дия. Убеден от видяното насреща си вярва, че не седи накриво и съди справедливо. Себе си. 

Как да не прелива от чувство за справедливост образът му в огледалото при осъждането на казуса! Нищо, че е kazus beli срещу гражданското общество, определяно от наемниците на властта в медийното й пространство като “психо десни”. Защото левите не са психо, не са луди, че да пречат на своите подобия да се правят на десни. Ето защо не протестират срещу своя човек , а медийните им другари по оръжие от порнографските официози в мрежата оприличават недоволните от прераждането на Цацаров в Гешев като “психо десни”. 

Потомството на Цацаров се (пре)роди днес с цацарово сечение. 

Снимката на Георги Кожухаров в “Дневник” онагледява как Цацаров предава щафетата на отгледания за целта Гешев.

4 мнения за “Новият Цацаров се роди с цацарово сечение, клакьорите асистират и аплодират: аве, Цацере!”

  1. Идиоти и кретени нацвъка навсякъде във властта Буда – самият той подлога и лакей на КГБ/ДС муцуните!
    Тежко и горко на човеците по тази територия наречена България!!!

  2. Въпреки всичко-ще спреме ГЕШТАПО!!!
    ДОЛУ ГЕРБЕРАСТКАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА АТАКА ЗА ПРАВА И СВОБОДИ!!!

  3. “Цацарово сечение” си е разкош, г-н Инджев, ше го употребявам / с Ваше разрешение / по повод на всякакви напъни на “властите”, особено на “съдебната”.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.