Виден български русофил се вживя в ролята на говорител на Тръмп

В телевизионно интервю, поканен да говори уж от свое име, дежурният коментартор номер едно с абонтамент в българските телевизии Андрей Райчев, проговори вече и от името на американския президент. 

Райчев вмени на Тръмп осведоменост, за каквато си позволявам да се усъмня, че едрият бизнесмен притежава във връзка с твърде дребния за неговото внимание случай, какъвто е България. Тръм знае, че България е русофилска, ангажира се Райчев с твърдение за нещо почти интимно относно познанията на президента от коридорите на Белия дом, за което никога няма да узнаем каквото и да било от самия обитател. 

Наистина ли Тръмп се осведомява от лъжите на руското посолство в София, повтаряни тук от неговия туземен антураж, според който 80 процента от българите били русофили? И ги приема за истина – ако изобщо си е направил труда да се поинтересува каква е реалността?

Не български преброители на русофилщината сред българите, а руски източници най-редовни ни осведомяват, че българите са предатели на Русия. Само Райчев ли не ползва руски източници?

Внушението на Райчев, който безпомощно си помага в аргументацията с махане на ръце пред камерите, е: Тръмп няма да размаха пръст на Борисов ( заради факта, че ръководи държава, в която Кремъл си разиграва коня, а на Борисов е отредена ролята на коняря).

 

 

 

 

 

 

 

“Най-удивителното” е, че този път Райчев най-сетне може да познае в прогнозата си. Не че е трудно. Тръмп би трябвало да размаха пръст пред огледалото, ако е срещу руската намеса. 

8 мнения за “Виден български русофил се вживя в ролята на говорител на Тръмп”

 1. Да е жива и здрава Н.Пр. Херо Мустафа която ударно, минути преди срещата на 4-ри очи ще направи брифинг на Тръмп за това кой е гостът и неговите характерни особености и откъде иде. После дупе да е яко на Баце ако се отклони на сантим от обещаното. Посланик Херо Мустафа не е човекът който ще го остави да си разиграва коня както му “подскажат” от масква. Този номер, този път, НО ПАСАРАН!

 2. @ GEORGI NIKOLOV
  Много ще се радвам да стане точно така, както казваш, Жоро!

 3. И особено съществено: българите в огромната си част не са путинофили, което убедително се доказва от всички възможни избори. Патриотарите стопиха вота си, а БСП не успява да обере наказателния вот дори и при всички корупционни скандали свързани с ГЕРБ и очевидната неадекватност на Борисов. И постоянните шпионски скандали (Гебрев, и преди това) силно уронват репутацията на Русия.
  Иначе с нетърпение очаквам да видя Тръмп и Бойко заедно. Посланик Пардю твърди че като политик и като инстинкти Борисов бил по-схватлив от домакина си. При среща на такива колосални умове може да стане много хубав цирк за гледане.

 4. Мисис Херо Мустафа е страхотна. Всяка една дума изречена от нея е убийствено точна. За съжаление народа от медии и властващи е доведен до голямо опростачване.Мисис Херо Мустафа : “Уча Български език, защото вие сте велика нация” Много от джурналисти и управляващи си мислят че това е ласкателство към нас ,но всъщност това е много точно определение от Исключително ерудиран човек, с изключителни познания какъвто е сегашния Американски посланик в България.
  И да завършва с Холандската посланничка (жените посланнички засега водят) която в изречението което изрече във връзка с даряването на луковици за лалета, които ще изпишат в София Българското знаме вмъкна България ,която е С НАЙ- ДРЕВНАТА ИСТОРИЯ. Поклон! !

 5. Тоя генетично МУТИРАЛ РУБЛОфил няма да направи ДРУГИ внушения и ЛЪЖИ, освен тези , за които е получил хибридните си петрорублеви сребърници, НАЛИ!
  Нека тоя рублояд погледне – КЪДЕ са мигрирали над 2 милиона български гастарбайтери, и защо НИКОЙ от тях БНЕ предпочита да отиде до путлеристкият рай(Х) дори за едно ваканционно пУтешестви или една турористическа екскурзия , – ЗАЩО?????
  Нека платеният “социолог” направи ПРОУЧВАНИЯ какви стоки предпочита българското население! Защото никой българин НЕ препочита да си купува от путлеристките бракми и путлеристките боклуци! И поне нед 99% от българите нямат дори един путлеристки предмет в жилището си!
  Никой НЕ иска да купува и от ИЗВЪНРЕДНО скъпият путлеристки нефт, газ и ядрено гориво, но корупционната ШАЙКА ,която се е окопала в сградите около Ларгото, не дава да се внасят много по-евтини енергоносители от ДРУГИ вносители! Защото са същите рублояди , какъвто е и рублоядският мутант-райчев!
  Това , всичкото, показва че няма как българите да са русофили! Защото РУБЛОфилите са само във властта, в КАЗИОНните “медии”, “социолози” и “политолози”!
  Нека райчев се откаже от офшорните си сметки и тогава може някой да “поверва” , че е станал “безКОРИСТЕН” русофиль……..

 6. До кога тъй наречените български “независими” и “частни” медии, ще ни показват и натрапват грозната мутра на този пелтек-“социолог”, който с прогнозите си почти винаги се проваля, а се представя, като носител на истината от последна инстанция?

 7. ВИДЕО ЗА РУСОФИЛИ:

  (но за нас няма страшно, няма нужда от натовски бази по Черноморието ни, Борисов ще ни пази с лодки, водни колела и чадъри!)

  Пеейки песни, вагнеровци пребиват с чук безпомощен сириец, обезглавяват го и го запалват

  Руски наемници в Сирия задминават в зверствата си “Ислямска държава”

  https://faktor.bg/bg/articles/novini-svyat-ruski-naemnitsi-v-siriya-zadminavat-v-zverstvata-si-islyamska-darzhava

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.